19801
  • Screenracer #7076
    Én egy Yamaha házimozi rendszeren erősítem ki a PC-met, JBL hangfalakon keresztül. Szerintem nem az igényességen múlik. Ez leginkább még mindig csak izlés dolga, bár tény, hogy még nem a végleges hangok vannak benne és javítani-fejleszteni fogják ezt is, sok mással együtt, de azt túlzásnak tartom, hogy általánosságban szar lenne az összes kocsinál a hang.

(Nem támadás volt és főleg nem személyeskedés(mivel nem ismerlek, így személyes dolgokat se mondhatok rólad), csak egyértelműsítettem, hogy nem értek egyet veled.) Remélem azt még szabad egy fórumban, hogy valaki véleményéről elmondjam a véleményem, mert ahogy elnézem csak a fikázás az általánosan elfogadott hangnem egy topikban.
  • frango
    Szerintem ez nem ízlés dolga(igényesség). Ez tény, hogy rosszak(még) a hangok nem? Szerintem az. iRacingben,rFactor2ben messze jobbak, de ez nem is kérdés. Csak arról tudok nyilatkozni érdemben, amit látok és hallok a játékból. A látvány az szép persze, de a hang borzalmas. Véleményem szerint a fizikai élethűségek után a hang a második legfontosabb dolog egy szimben. Szóval a hangokat nagyon fel kéne javítaniuk.

(Nem értem, hogy miért kell ilyen támadó hangnemben személyeskedni...)
  • Screenracer #7074
    Idén, november, de ez nem hivatalos még, meg csúszhat is. :)
  • Skyline
    Aha. Mikor lesz végleges public?
  • Screenracer #7072
    "És te észrevetted hogy körülbelül te vagy a világon az egyetlen..."

Ha meglenne neked a CARS, akkor betudnál lépni a WMD fórumra és rögtön látnád, hogy több ezer ember kedveli,

"...aki tökéletes játéknak tartja ezt?"

... de senki nem mondta, hogy ez már tökéletes játék, főleg annak tudatában, hogy még csak félkész, ami ugyebár kizárja tökéletes legyen. Ugye tudsz követni?

Szóval, azt már látom, hogy nem áll tőled távol egy kis ferdítés vagy hazugság se. Gondolom nem tudnál idekopizni tőlem olyat ahol én azt írom, hogy ez tökéletes.
    Ráadásul csak háritasz, mert az nem derült ki, hogy egyáltalán rendelkezel-e egy CARS példánnyal és ha igen akkor jó lenne, ha kifejtenéd mi is pontosan a baj a CARS fizikájával.?

Az utolsó mondatod meg, annyira szánalmas, irigy és elkeseredett, hogy nem is ér több szót.
  • Firerock
    És te észrevetted hogy körülbelül te vagy a világon az egyetlen aki tökéletes játéknak tartja ezt? Szóval vagy bennünk van a hiba vagy nem használod a 200.000. Próbáltad már úgy hogy bedugod a kormányt?:)
  • Screenracer #7070
    Gondolom te eddig csak 100%-osan élethűen szóló szimeket hajtottál, ha a CARS hangok ennyire rosszak számodra. Le is írhatnád, hogy melyik az amiben minden autó tökéletes élethűséggel szólal meg.
    De az is lehet, hogy egyszerüen HiFi-re kellene váltanod vagy egy 5-6-7.1-es rendszert kellene beszerezned.
    Na mindegy, végül is ha a te izlésednek ez nem felel meg, én nem vitatkozom, mert izlésen nem szokás vitázni.
  • Screenracer #7069
    Basszus! Ti sorban álltok? Te voltál a soros, aki talán be tud vinni egy komolyabb sértést? Talán majd a következő.

Ezt meg honnan veszed? Ismerjük egymást? A vizeletedből olvastad ki? Márhogy mivel tolom. Leírom nagybetűkkel, hátha azt még te is el tudod olvasni: THRUSTMASTER T500 RS és hogy sokkoljalak még, van pluszban egy F1 perecem is hozzá. Ez így együtt közel 200.000 Ft. Gondolom szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy ilyen "bill.-el" tolni. Megsúgom még, hogy a G27-et cseréltem le erre és az ehhez képest valami gagyi berregő kis gyerekjáték vérpistiknek.

Kifejthetnéd bővebben is ezt fizika dumát, mert te vagy már a mit tudom én hányadik, aki megjelenik a mágikus "fizika" kifejezéssel, de ennél a szónál nagyon még egyik se jutott tovább. Egyáltalán kipróbáltad már a CARS-t vagy csak élből jöttél ide trollkodni?
  • Firerock
    Gondolom bill.-el tolod,azzal tényleg tök mind1 a fizika.
  • Screenracer #7067
    És természetesen ebben is tévedsz. :DDD
  • Screenracer #7066
    Neked se ártana, ha kipróbálnád, mert kezdesz egyre idiótábbnak tünni, hogy ugyanazt ismételgeted. Ja, nem kezdesz, már idióta vagy egy ideje. :DD
  • lac coo
    Hát ahogy én emlékszem hang az mindig maradt az amivel kiadták ....
  • frango
    Meglátjuk mi lesz, de most így azt mondom inkább hang nélkül(kb. az összes kocsinál). :D
  • lac coo
    Hát ki kell próbálni ..utána nem lesz kérdés, hogy játék vagy valóság :DDD
  • Screenracer #7062
    http://www.f1-live.hu/gamers-edition/project-cars-valosag-vagy-jatek-nem-lehet-betelni-vele/

• Screenracer #7061
    Még így se vagyok benne biztos, hogy célba ért.
  • Fehercsoki
    Most aztán jól megmondtad.
  • Screenracer #7059
    Ember! Neked az a szerencséd, hogy az ostobaság nem fáj, mert iszonyú kínjaid lennének.
  • Screenracer #7058
    Talán a WMD fórumon kellene megkérdezned. De lehet, hogy azt a választ kapod, hogy még nincs befejezve, se a modell, se a játék. Általában beteszik a játékba egy úgynevezett "placeholder" állapotban és utána apránként cserélgetik ki a végleges közeli állapotra. Most itt tartanak vele. :)
  • Fehercsoki
    Azért mert ez next gen!44444
  • frango
    De miért van ennek ilyen visító idegesítő hangja a játékban? Igazából olyan kellemes kis lágy, morgó a kicsike.
  • Fehercsoki
    Hang szörnyű, a pályát meg mintha baltával faragták volna...
  • Screenracer #7054
  • Alexease
    Nem is erdemes belemenni, annyira osszetett a dolog, csak hat idegesito.
  • lac coo
    Csak hát nálunk a kutya nem kíváncsi az autósportra, főleg nem 10 ezres jegyek mellett :)))
  • Alexease
    Milyen kiralyok lehetnenk a motorsportban, ha az $#@%#$ foci es a stadionok helyett ebbe omlesztenek a milliardokat. Bar abbol nem csorogna le nehany milliard annak a szokasos par embernek es cegenek...
  • Screenracer #7050
    http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/2571/t/MICHELISZ%3A-I-WANT-TO-IMPROVE-FURTHER

Ilyesmit mindig jó látni.
  • endy papp
    Nálam speciel nincs gond már most se az esővel,persze vannak pályák amiken nem úgy fut ahogy kellene de ehhez eső sem kell némely kocsi sima napsütésben is akad,de talán ha 2-3 van ilyen asszem, az idén még nem néztem végig mindet....
    Az is igaz komoly vidi kari pörög a gépben de ehhez a felbontáshoz és a full grafhoz kell.
    Pár vidi.

• Screenracer #7048
    Spa az egyik leg"frame"gyilkosabb pálya. Ha majd végre ott tart a játék, hogy általánosan optimalizálják, akkor derül ki, hogy milyen erőműre lesz szükség. :) Nekem még mindig 775-ös gépem van, de csak akkor fogok fejleszteni, ha mindenáron szükséges. A CARS-on kívül minden simán fut "high"-on, szóval még nem tartom aktuálisnak a fejlesztést. Szerintem, ha hivatalosan kiadják és még néhány hónap a patch-ekkel, majd választ ad, hogy milyen is lesz valójában. Addig én is csak azt használom amit tudok. Ráadásul ott van még az AC is. :)))
  • Totti5
    Ezzel elvoltam 5 körre, aztán gondoltam milyen jó lehet esőbe! Aztán szaggatás és alt+f4:)
  • Screenracer #7046

• Screenracer #7045
  • Screenracer #7044
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15072-Money-Back-Offer-(FSA-FCA-Update)

Szerintem ebben a topikban van számodra a megoldás.
  • lac coo
    De nem az van benne ... :) Ebben meg az van :) Rossz ffb, unalmas verseny, tizenéves szinvonal, garfikát leszámítva, az meg önmagában nem adja el nekem, unalmas! 2 perc alatt megunom akárhányszor próbálom ki :)
  • Alexease
    Dehogy nem jo, nekem teszik (tetszene):DD
    Egyszeruen mar nincs kedvem es idom valoban alpha/beta programot tesztelni.
    Az AC is beta, de az EarlyAcces/OpenBeta, vagyis ehhez kepest mar kesz van.

Valszeg az AC-tol is falra masznal, ha sok autonal egyforma kamu gumi lenne, egyforma temporary fizika, nyers texturazatlan modellek stb:D
  • Alexease
    Amugy tuti lesz ez a program, osszessegeben lesz annyira elvezetes mint a tobbi.
    A problemam, es szo szerint az enyem(:P), hogy ebbol valszeg nem tudom majd kiautozni/kijatszani a lenyeget, aminel a tobbinel jobb, mert nincs (es egyelore ugy nez ki, nem is lesz) hozza gepem:)
  • lac coo
    Vagyis egyszerűbben: nem jó ! :DD
  • Alexease
    Ami szimulatornak hivja magat, az sosem lesz kesz:D

Az iR-t most nem emlitettem, az amugy sem ez a kategoria, mas vilag, foleg a only-online miatt:)

Ha a CARS melle/helyett akarok valamit valasztani, akkor rF2, es most hogy mar van benne AI, akkor AC.
    Az rF2-ot a naturalis-ipari-modding jellege (barkacs, allitgatos, versneyzos) az AC-t a "konzol-szeru" egyszerusege (kitt-katt es race:P) miatt.

Az hogy felkesz a CARS, az nem zavar. A nagy kulonbseg a tobbi "felkesz" cucchoz (rF2, iR) kepest, hogy azokban mar "kesz", hasznalhato, "open beta" cuccok vannak (pl. "befejezett" cockpit), mig ebben, a rendszer jellege miatt, alpha/zart-beta, valoban felkesz, sokszor modellezes alatt allo cuccok.

Ami nem gond, mert ez ilyen, ezert vettem meg.
    De ha eppen autozni akarok, es ha mar valaszthatok, es eppen nincs idom keresgelni, akkor olyat inditok el, ami pikkpakk hasznalhato (AC, rF2). Ha meg egyedul akarok korozni es autot allitgatni, akkor + iR.
  • endy papp
    Nagyon sok igazság van benne amit írsz....de őszintén az iRacing kész van?????hogy a többit ne is említsem,hónapról, hónapra csak foltozgatják a gumit, no meg az egész játékot,és-vagy csak rosszabb,persze van aki beájul tőle de attól még akkor is olyan amilyen legalább is számomra,már csak a kötelező versenyekre koncentrálok azt csá, igaz lehet használni,de nem kevés pénzért.
    Itt meg ennyi pénzért eddig ezt kaptad.
    Persze félkész ,de majd 1x elkészül,addig meg ez van.
    Amúgy online közbe egész jó pálya autó kombókat és normális gárdát ki lehet fogni,én ha megyek leginkább online,az AI hát hogy is mondjam ,még javításra szorul......
    Az meg hogy nem lehet állítgatni ezt azt ,engem nagyon hidegen hagy ,a többinél se veszek el a részletekbe.
  • Alexease
    Mostanaban a nagyatlag autokezelessel nincs gondom, beleszamitva hogy keszulget, hasznalhato.

Ami miatt meg sem tesztelgetem annyit, es nem nagyon hasznalom versenyre, az a nehany szokasos dolog.

- Neha 1-1 build (ertheto modon) elegge belassul, foleg a fake gepemen, full minimumban, kisfelbontasban, egyedul is hasznalhatatlan.
    1-2 hete hasznalhatatlan volt, de pl. a mostani teljesen jol fut (termeszetesen a fenti lehetosegekkel):)

- Sokszor futok bele erosen felkesz autokba (cockpit), amitol elmegy a kedvem:P

- Meg mindig nem lehet az autos reszben semmit allitgatni (options, garage), ami egy "szimnel" erosen idegesito.

Vagyis nincs vele gondom, de amig van olyan ami jobb, szebb, keszebb, hasznalhatobb, addig pihentetem. De neha jo ranzeni, mert valoban egyre kellemesebb, jo lesz ez, de ehhez valoban kellene egy uj gep, hogy ertelmes is legyen a dolognak.