Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Nem tolunk egy ilyen közös valamit onlne funt valamikor ezzel a ford technikával?
A Forza5-ot mar lehet hogy 3-5 eve fejlesztik, megtehetik, ujrairhatjak, ha kell az MS hozzafaragja a hardware-t😉
Majd lesz "dobozos" akkor megveheted azt.
Az rF2 pl. szintén ilyen, de lényeges különbség, hogy már most viszonylag jó a "fizikája", cserébe viszont a büdös életben nem lesz kész termék. Esetleg, ha valami Simbin-szerû studió megveszi a notort.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Na most azt hogy kizárólag ilyen Turn10 és az elõbb említett csapatok legyenek a piacon, próbáljuk elkerülni. Persze õk könnyen "királykodnak" milliókból, de ne feledjük, hogy õk keményen rabszolgák és azt csinálják amit a megbízó szeretne sokszor 12 órás munkaidõben (volt errõl szó Cod fejlesztõk kapcsán). Addig örülj amíg vannak ilyen olyan kis álmaikat kergetõ fejlesztõk.
Nem azt mondom, hogy a Cars lesz a tuti (sõt biztos), de akkor is kellenek az ilyen fejlesztõk.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Nincs mas😉
Es ezekbol 1 ami hivatalosan mukodik, a tobbi meg sem jelent, alfa, beta vagy gagyi teaser;P
Ezt nem adtak ki, nyilt fejlesztesi beta-tesztelesen van, aki akart befizetett ra. Nem kotelezo😉
A korabbi cuccaiknal biztos jobb lesz, mar sokkal jobb. A TD Ferrari volt az utolso programjuk, nah az eleg szar lett😊 Bar ha bele lehetne nyulni a klomanyzas/ffb/kamera file-okba, azert nem lenne olyan rossz, sot vannak benne jo dolgok (a jatekmenete most nem erdekes😛).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
En ugy vagyok vele, hogy nekem az autokezeleshez van altalaban kedvem, es amelyik program ugy tudja ahogy eppen akkor szeretnem, azzal megyek😉
Igy fent van parhuzamosan, es kedvemtol fuggoen hasznalom: iR, LFS, nKP, ACR, CARS, rF2, osszes RACE es GTL 😉
Sajnos olyan program ugy sem lesz, ami mindent tud es mindenkinek jo.
Ha sínautós az egész, de legalább lehet ökörködni vele, taposni a turbós F1-nek mint a barom, vagy kicsit "komolyabb" de kezelhetetlen nyakatekert az autó viselkedése ...
Ott az ACR, ami alapbol messze nem szim, de meglepoen jo vezetni, meg ha eleg hianyos a kormany/ffb beallitas, akkor is. Ha adnak ajandek autot, jon uj palya, dupla bonusz van vagy valami hasonlo, akkor amig kedvem van, addig megyek vele itt-ott nehany kort (szerencsere mar van hozza palya rendesen). Neha osszejon annyi kredit, hogy vegyek 1-1 uj autot😉
Vagy mostanaban a SRW. Regi, megkopott, butacska rF1 engine, de emiatt mar alapbol sem rossz. Mindenkinek program, de szimes kezelessel szimes erzest ad😉 Sok hotlap event van hozza, neha korozgetek (mindig mas auto mas palya), pontokat ad, neha veszek ezt-azt.
Persze, ha lennek olyan gyors, hogy benne lennek az elso 10-ben, akkor eleg gyorsan lehetne gyujtogetni, mert az elso 1–3. helyezett sokszor 15–25$ kap, de meg a 10. is 1–2$-t. Es mivel 1$ 1000Cr-nek fele meg, ugy igen gyors a gyujtogetes😄
Néha nézegetem a forumukat, de simán elképzelhetõ hogy olyasmi lesz, ha van valami szavazósdi !
Egyszer írtam oda, mikor legelõször piszkálták az FFB-t és olyan rossz lett, hogy 10 másodpercet nem lehetett használni, kb mindenki hülyének állított be, hogy ugyan mi a bajom vele !!! 😄DD
Rendben van, hogy sok tag ezt nem szeretné, de akkor ilyen alapon akár azt is megszavazhatná a "többség", hogy NFS Most Wanted stílusú legyen az irányítás új iránya.
Remelem a megjelenesig megoldjak rendesen, hogy megmaradjon a tuti/ertelmes fizika/kezeles es mellette a hasznalhatoan a sok segitseg. Mert a gamepad/bill/egyszerubb felhasznalokat nem lehet kizarni, mar most a kizarolag Beta/PC kombon is sokan vannak, es hol van meg a vegleges es a 3 konzol...
Sajnos a Loutus 49-et megint sinatósították...
Egyelore 6 auto van „kesz” (Beta2), de ezekhez is van meg majd' 1 ev fejlesztes.
Egyekore van ~30 auto, kulonbozo keszultsegi fazisban. De bejelentettek hehhez meg ~40-et. Azert lesznek utcai es tunning autok is, pl. BMW, Ford, Mitsubishi.
Ezt erdemes nezegetni: List of Vehicles in Project CARS
Az fps egyelore halal, de nem is a mostani gepekre terveztek😉 Raadasul felkesz, nincs optimalizalva, plusz amig felkesz autok/palyak vannak benne, meg LOD sincs a nagyreszukhoz.
A leirasok es kepek alapjan, az LFS lenne az, amiben mintha ugy terveznek, hogy a deformalodas, vagyis a valodi 3D-s kerek (felni, gumi
Lehet hogy azert nincs egyelore uj LFS, mert meg nincs hozza gep;DDD
Ariel kormányával vagy felfüggesztésével valamit csináltak, mert az elsõ kb . 10 fokban szinte nem is fordul utána meg túl nagyot, pedig lineáris minden ..
FPs elég kevés 35 40 között nálam, nem max grafon, emiatt persze úgy ahogy van használhatatlan az egész 😄DD
Végigfutva a tartalmat, szerintem ez még rohadt kevés, amire tervezik a játékot ahhoz még 10-szer ennyi kellene .
Fõként a populáris vonal hiányzik, bmw-k ferrarik, utca gyári tuningos verdák ... ezek nélkül nem fogja érdekelni a célközönséget .
Vagy csak bugzik a nem rendeltetés szerû használat miatt 😄
Autókat meg azért kapod, hogy tudd fejleszteni alakítani. Ne a széria bevásárló kocsikból indulj ki. Nézd meg hogy a szuperautók mennyi pénz... bármennyi lovét el lehet verni azonnal.
Talan a CARS-szal probaltak volna elerni valami hasonlot, ugy hogy multiplatform legyen, de megis kicsit a PC fele (szimesebb kezeles, autobeallitas, lehetosegek) eltolva
Meg az elejen, amikor sok tartalmat igertek, folyamatos bovitessel, micro tranzakciokkal.
De „sajnos” a hozzaallas miatt („A dobozos talan tobbet tejel, igy nagyobb nyeresegem lesz, es en nem fizetek tartalomert.”😉 maradt fix tartalmas dobozos cucc.
Mivel a kovetkezo generaciora (PC es konzol) csinaljak az engine-t, igy talan nehany ev mulva lehet egy Forza/GT stilus cucc multiplatform is, es igy PC-n is hasznalhato lesz.
Altalaban a legtobb vita es felreertes a ketto kulonbsegebol adodik, mert nem lehet oket osszehasonlitani. A PC vs. Konzol is hasonloi felreertes. A konzol nem szar, gagyi, arkad vagy hasonlo, egyszeruen A-tipusu; a PC meg nem extra szim platform, csak B-tipusu. Mindketto az eladhatosag, a vasarlok szama, a bevetelek maitt, es igy a lehetosegek miatt olyan amilyen.
Aki elhivatott A vagy B-tipusu, az mindig annak az elonyeit fogja hangoztatni, neki azok lesznek a fontosak.
Persze vannak atfedesek (multiplatform), amibol sokszor a problemak adodnak, pl. Codies vagy NFS jatekok. De ezeknel el kell fogadni, hogy mindig a nagyobb peldanyszamban eladhato, igy nagyobb bevetelt generalo platform fele fogjak eltolni a jatekot (kinezet, kezeles, jatekmenet, menuk).
Es reflexbol valahogy az alap hozzaallast is meghatarozza a jatek(stilus).
Ilyen „konzolosabb stilusu” sokfutamos, gyujtogetos, vasarlos, tunningolos cuccnal, ahhol viszonylag egyszeru, rovig futamok vannak, idegesito ha az ember nem nyer es ujra kell csinalni😉
Itt foleg a gyozelem es a dijazas adja a jatek elmenyt, hogy hasznalja az ember.
Mig a „PC stilusu” szimesebb programoknal (auto setup, gyakorlas, qual, fix versneyek, es esetleg a vegen valami nyeremeny), annyira nem idegesito, allitgat az ember az auton, gyakorol es ujra futja a versenyeket😉
Ennel meg maga a versenyek jelentik a felhasznalas celjat.
Korabban irtam, hogy nekem a Forza csak azert tetszett, mert sok szepen kidolgozott auto van benne, neklulonozhetetlen belso nezettel, es ami a legfontosabb, normalis, elvezetesebb, nem idiota autokezelessel.
De mint jatekmenet, kihivas, karrier nem sokban kulonbozik a tobbitol. Annyival jobb, hogy a nagykozonseg (bevetel) miatt igenyesen meg tudjak csinalni a tartalmat, felmillio cucc van hozza, folyamatosan tudjak boviteni.
Egy komoly karrierrel (pl. szimesebb korulmenyek: gyakorlas, idomero, tizedek-szazadok, hosszu versenyek, strategia stb.) erosen csokkenne a nepszerusege. A felhasznalok nagyreszenek sokadlagos az autokezeles, gyozni akarnak es autokat/pontokat gyujtogetni (ha nincs turelmuk es idejuk a megveszik).
Nagyreszt ezt az igenyt szolgaljak ki.
Konzolon a 20 auto 20 palyaval (akarmilyen real kinezettel es 6000fps-sel) komoly karrierrel vagy bajnoksaggal halott ugy😄
Majd lesz FM5 is. Valszeg napszakokkal, idojarassal, meg extrabb kinezettel, 120fps 3D-vel, de hasonlo tematikaval.
Közben dobok véleményt Forzáról, most ide mert lehet rF2 topicban már sok lenne. A fizikai részében kellemesen csalódtam, amire készült arra teljesen elég, amiért azonban megvettem - a single karrier mód- abban csalódtam. Igazán nulla kihívás van benne teljesen "random" jönnek a futamok. Pl az elején amikor még csak ilyen sunday driver az ember már össze vissza ugrál a világ pályáin, japán - eu - usa között. Azért az hihetõ, hogy az 1.1-es nissan micrámmal és tsai-val világkörül túrázgatok a futamok között. Aztán a másik gond, hogy már most annyi autóm van (kb 20 verseny után), hogy nem is tudom õket számon tartani mert kb 2 futamonként kapok egy autót nyereményként. Gondoltam eladom õket úgysem kellenek, erre 100kreditet kapnák értük, annyiért inkább megtartom. Gondoltam a tuning rész talán nagyobb kihívás, lóf*szt. Pik-pak építettem egy kitugya hány lovas S osztályba sorolt Civicet minden jósággal együtt és még van zsetonom...
Szóval kihívás, a karrier átgondoltsága megegyezik a nullával. Én ezt úgy képzeltem, hogy eleinte csak a national bajnokságban mehetnék országon belüli pályákon, valami hulladék használtan vett lommal és, majd lassan azt tuningolgatni, esetleg eladni és éppen hogy venni egy jobbat kiszámolva a zsetont.... Ez így annyira dög unalom, hogy már nem is nagyon játszok vele. Sajnos az amcsi debil hülyegyerekeknek készült ez is... Persze lehet mondani, hogy online kell tolni de arra meg a pc-s szimek nagy része jóval többet nyújt minden hibájukkal együtt.
Maradjunk annyiban, hogy 30-40 build -ot megint simán kihagyhatok ...😄D
Azert vannak/voltak korrekt programok, pl. Terep2, Insane, CRC vagy FlatOut – bar azok mas kategoriak😄DDDDDD De a iR vagy a Codies sem rossz a levegoben.
Azota 70-80000 tag van, vagyis valtozott a dolog😉
Es valszeg eppen a nyereseg remenyeben, a tagok szavaztak meg, hogy ne mikro tranzakcios legyen, hanem fix aru. Sokan valtottak nagyobb (100/1000) csomagokra. Sokszor lehetett olvasni olyan hozzaszolast, hogy kozonsegbaratabb dolgokat szeretnenek, gondolom a nepszeruseg, igy a nagyobb eladasok miatt. De az AX reklamfilmje utan is hatalmas lazadas volt, mert sokan ugy ereztek, sajat tulajdonuk az engine😊
Valszeg nem szerencses, hogy 1 ev alatt ennyit valtoztak a dolgok.