19801
  • Screenracer #7156
  • lac coo
    Elejen, nagyon regen meg hasznalhatobbak voltak az autok, mara mar total rossz az is ami regen jo volt.A kis Molo vagy Mono is jo volt, de mara az uj gumik es az ultragagyi uj ffb miatt az is elvezhetetlen foss......
  • lac coo
    Nekem is faj a fogam 3 monitorra, de.penz itt sincs :)))
    A cuccbol egyedul egy halom gomb , kapcsolo van meg, es egy kutyu ami usb -n viszi a hombokat es 8 analog cuccot a gepre. Aztan itt megallt az egesz :)
  • Alexease
    Mit tudom en, mar regen nem teszteltem:) De a Palmer Jaguar az mar az elejetol tetszett, meg 2-3 build-del ezelott is hasznalhato volt.

Igen, mindig is szerettem volna egy kicsit lightosabb es latvanyosabb progit, amiben mindenfele (utcaitol az F1-ig) auto van.
    De mostanaban az AC kicsit beelozott, igy a lenyeg megvan:) De a CARS, foleg a latvany es az effektek miatt (foleg idojaras) sokal komolyabb lesz, igy erdekel a dolog, csak sajnos nincs hozza gepem:D

Eppen azon vagyok, hogy kideritsem, hogy tudnek a regi gepembe uj(abb) videokartyat tenni, ami meg mukodik is:P Mar 5-6 eve nem foglalkoztam hardware-rel, nem tudom mit szol a gagyi alaplapom egy uj kartyahoz (PCI-E 3.0). Lassabb lenne mint amit tudna (800-as BUS es DDR2-es RAM-ok), de menne a DX11 (CARS, AC, es hamarosan iR), es talan vinne a 3 monitort (a 3x1280x720px boven eleg lenne, akar a mostani LOW/MED beallitasokkal).

Persze penz az meg nincs, de 5 ev utan legalabb mar gondolkodom rajta:DDDD
  • Screenracer #7152
    !!! TROLL VESZÉLY !!!

• lac coo
    Melyik ami elég jó ? :)))
    Te annyira szeretnél egy ilyen játékot, hogy szerintem már idealizálod magadban tudat alatt ! :)))
  • Alexease
    Nekem raer, ugy sincs hozza gepem amin elfut;)
    Pedig mar most is erdekelne, mert van benne nehany auto ami eleg jo. Csak en szeretek allitgatni (garage), sot kell is hozza, de az egyelore lehetetlen ezzel a megoldassal. Nem tudom mikorra tervezik, de evek ota varok arra, hogy normalis lehetosegek legyenek benne.
  • Screenracer #7149
    Kivárjuk nem sietünk sehova, de ha sietünk is, akkor se tőlünk függ, hogy mikor. :) Másrészről az ir-ben is kivárják mindig az új autókat, pedig ott egy autó készül évekig. :DD
  • Alexease
    Ez sem drift, hanem a "szokasos" (#7097) megcsuszas:)
    Ha leszallt volna a fekrol egy kis idore, es nem allo hatso kerekekkel csuszik gyok kettovel keresztbe, talan megussza, bar valszeg akkor is ment volna a susnyasba, max nem borul fel.
  • lac coo
  • Screenracer #7146
    Ha nem hasra ütve röfögnél bele állandóan a CARS topikba, hanem többször belenéznél, akkor láthatnád, hogy ez nem az első és nem is az utolsó menü. Majd a legjobb vagy legnépszerűbb ki lesz választva és az lesz benne a kész játékban.

De nyugodtan fikázzad csak. Ennél hülyébb már úgyse leszel.
  • Screenracer #7145
    Te tényleg 40 vagy? Azt hittem 12.
  • lac coo
    Én már 40 vagyok, lehet már csak 20 évem van hátra....abba belefér? :))
  • Screenracer #7143
    MIt próbáltál ki? Megpróbáltál belépni? Vagy megpróbáltad beállítani a kormányod? Tuti nem jutottál túl, a menün se. :DDD
  • Alexease
    De majd lesz, csak ki kell varni:)
  • lac coo
    Kipróbáltam megint...

Nyugalom , IR-en kívül még mindig nincs 64 bites szimulátor .... :DDD
  • lac coo
    Ennek tényleg csak ez a barbie menü kellett még !!!!

Aztakurva .... :DDDD
  • Screenracer #7139
    Ja, tényleg. :DD
  • Alexease
    Az iRacing, talan mar 2 eve:)
  • Screenracer #7137
    Tudtommal nem volt még pécén 64 bites szimulátor. :) Szerintem gőzöd sincs, hogy ez milyen előnyöket jelent. ;)
  • Fehercsoki
    Látszik hogy igazi nextgen szimulátor!!4444
  • Screenracer #7135

Ma Build 658 (Junior Member+). Először gyönyörködhetünk a Mercedes C-Coupe DTM autóban. De a legnagyobb újítás, hogy aki 64bites rendszert használ, annak automatikusan 64 biten fut a játék, egy vadonatúj menürendszerrel együtt.
  • Screenracer #7134
    Ezt még kintről hoztam és most olyam melóm van, hogy pc mellett ülök, szóval manapság igen takarékon van nálam is. Ráadásul ezt csak én használom, asszonynak van egy Fiat Stiloja munkába járni.
    De volt szerencsém vele megfordulni a Hungaroringen és az A1 ringen is, no meg jártam autópályán is, Németországban. El lehet vele zötykölődni.
  • kifli
    lucky bastard, egyszer volt szerencsém ~20-30 percet vezetni egy e90 m3-at, hát mókás kis rosszfiú :)

Most e90 320d-t szeretgetek szeptember vége óta, lóban jóval kevesebb (160 körül van csak), viszont tankolásnál jóval kedvesebb :)
    dtc nonstop off, főleg most, hogy leesett a hó
  • Screenracer #7132
    Hú de kicsi lettél! Beégtél rendesen. :DDD
    Egyértelmű, hogy megszólított lettem, mert rólam dumáltál, így reagálhatok. Vagy esetleg meg akarod tiltani?
  • BooMiller
    Ott a hozzászólásoknál jobb oldalt alul szerepel hogy kinek válaszoltál, namost ott te még véletlenül sem szerepelsz, de megint mint önkéntes topic tulajdonos hozzám szóltál.
    Másnak írtam.... de fojtathatod saját magad szénné égetését a te dolgod...
  • Screenracer #7130
    Pont te mondod ezt? Talán már elfelejtetted, ki akarta megmondani, hogy ki melyik topikhoz szóljon?
    Gondolom ez is már az érdemi beszélgetésedhez tartozik.

http://sg.hu/listazas.php3?id=1248619563

"BooMiller
    | tegnap 12:48 | privát | válasz | #7462

Fáradj már vissza az óladba(cars topic) senki nem kíváncsi rád itt... főleg az óvodádra... "

Ja, és ne általánosíts, csak téged nézlek hülyének.
  • BooMiller
    Igen ez az ő topicja:D és különben is mindenki hülye aki szembe jön...
  • Screenracer #7128
    Megragadtad a lényeget.
  • Fehercsoki
    Mi az hogy belebeszélni? Tiéd a topic és az írhat akinek te megengeded?
  • Screenracer #7126
    Közben visszanéztem a te érdemi beszélgetésedet, velem. Most azon a tényen kívül, hogy én valaki mással beszélgettem és te hívatlanul, ismeretlenül, arrogánsan elkezdtél belebeszélni... Nem. Veled az életben nem akarok érdemi beszélgetést folytatni. #6948 - #6983 .
    Ajánlom másnak is, hogy milyen egyesek szerint az érdemi beszélgetés.
  • Screenracer #7125
    Szerintem addig nem vagyok egyedül, amíg te és a hozzád hasonlók jönnek és bepróbálkoznak.
    De szerintem a magány is áldottabb állapot, mint az ilyen tefélék közé beálljak.
    Látom beindult köztetek a csordaszellem és elég népes marhaállomány jött össze. Lehet, hogy vágóhídat kellene nyitnom. :DDDD
  • Firerock
    Te még nem vetted észre hogy egyedül vagy?:)
  • Screenracer #7123
    Akkor miért nem engem kérdezel? nKP, iR és LFS. Ezeket tartom a legjobbnak, ami nem azt jelenti, hogy a többi szar.
  • Screenracer #7122
    Látom egymásra találtatok. Legalább nincs színvonalbeli különbség. Meg fogjátok érteni egymást.
  • Screenracer #7121
    Szóval ez lenne az érdemi beszélgetés... Miről is?
  • Screenracer #7120
    Gyakorlatilag nem ez történt a CARS esetében, de már semmi kedvem vitatkozni ilyeneken, mert gyakorlatilag minden mondatomba beleköt valamelyikőtök. Picit fárasztó már.
  • frango
    Vágom már. :) Amúgy vicces a srác. Neki egyébként melyik szim az etalon? Arra azért kíváncsi lennék.
  • BooMiller
    Teljesen felesleges próbálkozni, nem fogsz tudni érdemi beszélgetést kicsikarni belőle....
  • Skyline
    "Az "early access" azt jelenti, korai hozzáférés, vagyis nincs még kész, de ha fizetsz játszhatsz vele, már most. Hurrá!"

Gyakorlatilag szinte ugyan ez történt a CARS-nál is a különbség csak az hogy lezárták a belépést, a pénz begyült a játék meg sehol és csak húzzák és húzzák.:)