19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Timbu #7196 Ilyenkor nem válaszolni kellene (úgysem győz meg senki senkit), hanem törölni a hozzászólást. -
Screenracer #7195 Teljesen igazat adok neked. Tényleg le kellett mennem undorítóba, mert normálisan nem lehet az ilyenekkel. Még két szót nem szólt a topik témájához Boo Miller fórumtársunk. Valószínü nincs is CARS hozzáférése. Tehát döntsd el vagy döntse el mindenki, hogy miért lett ilyen színvonalú a topik. Viszont azt ne várja el senki, hogy reagálás nélkül hagyom a dolgot. Szóval, bocsi. -
#7194 Gatulálok a topik színvonalához. Undorító amit műveltek. -
Screenracer #7193 Érdekes. Nem te voltál aki egy-két hete olyan vehemensen magyarázta, hogy az oknak okozata is van? Vagy fogalmazzam úgy akció-reakció?
-
#7192 Még rakok neked az intelligens aranyköpéseidből is...
"Ne hisztizz köcsög, te kezdted! Nem te fogod megmondani, hogy hova mit írok, bunkókám. Ahhoz nagyon kevés vagy."
-
Screenracer #7191 Megnéztem, hogy mit raktál a moderátor topikba. Hol van ott k.anyázás? Ennyire nem érted, hogy mit olvasol? -
Screenracer #7190 És mi van az állítólagos shotolással? -
#7189 :D persze persze:) -
Screenracer #7188 Gőzöm sincs. Vagy összekeversz valakivel vagy túl korán elkezdtél inni és már félrebeszélsz. -
#7187 Nem érted mi?:DDDD mindenki érti csak te nem.... -
Screenracer #7186 Magyarul, öcsém. Ezt nem is értem. Próbálj lenyugodni és értelmesen fogalmazni. Milyen accról? Milyen anyázás? -
#7185 Shotoljam le az oldalakat? ott van beirtalak a moderátor topicba kisfiam és jött erről az accról egy kurva anyázás.. biztos más volt:DDDDDD
Nem tudom még mennyire akarod lejáratni megad mondjuk elég nehéz ennél lejjebb menni... de próbálkozz nyugodtan:P -
Screenracer #7184 Hány éves vagy hogy még mindig szopod az újjad? Mert ezt csak onnan szoptad. Ha én lennék, akkor logikus lett volna, hogy azon a néven küldtelek volna vissza a származási helyedre, ha érted mire gondolok. Vagy esetleg ez is egy "precise" álnév? Boo Miller? Végül is csak decemberi. -
#7183 Remélem tudjátok hogy amit linkelt lista annak a tetején ő szerepel!!!
"Akurvaanyatok" ez az ő kamuregje ezen mer anyázni privátban!! pfff erre mit lehet mondani:DDD -
Screenracer #7182 Mint ahogy a CARS se. Végül is, te is találtál egy helyet, ahol trollkodhatsz, neeem? Mi lehet ennél jobb? -
#7181 Ne viccelj mar, ez itt senkit nem erdekel ! :))) -
#7180 Jo volt a befuto!
-
Screenracer #7179 "Ide is ide jött szótfosni ez kamugép lambodriver M3E92tulaj? Na jó, én ignorálom őt is sg+-al. " (rF2 topic)
Érdekes, hogy te nevezel kamugépnek és te sg+-ozol. Neked még nicked is kamu. Igaz csige791 vagy bigacsiga791 55+35 ponttal, nem csodálom, hogy más nicknévvel próbálod az észt osztani? Lehet, hogy téged kellene ignorálni nem gondolod?
http://sg.hu/buntetopontlista.php -
Fox44 #7178 de mivel "igenytelen" vagyok:DD Az AA nem rossz dolog, de a motionblur-t én személy szerint nem szeretem annyira. -
#7177 Latom mar megint gyuritek egymast;)
Inkabb nezzetek Bathurst 12 orasat, meg a fele hatra van: www.bathurst12hour.com.aulive -
Screenracer #7176 Ha már tanár bácsi, akkor helyesen, "hallotta".
Másik; azt kérdezték, hogy vezettem-e egyáltalán valamilyen autót. Válaszoltam. Nem volt szakértésről szó. És semmi okom rá, hogy szerénykedjek. Igen vezettem Lambót. ÉÉÉS???? Szégyeljem, hogy jó helyen dolgoztam? Ha jól emlékszem te is eldicsekedtél vele, hogy vezettél Ferrarit. Azzal minden rendben? Birom az ilyet.
Mondanám, hogy ügyesen összemostad a dolgokat, de ez nem lenne igaz. Mert elég gyenge próbálkozás ez a részedről. Ráadásul fogalmam sincs, hogy most mit tettem ellened, hogy így betámadsz, mégha így közvetetten is.
Amúgy mi vagy te egy túlképzett buszsofőr, hogy te titulálsz ignorált értelmiséginek? Előbb tanulj meg írni. Ja, és jó volna ha nem használnád a nicknevemet. Semmire se. Nem vetne rám jó fényt, ha bármilyen kapcsolatba hoznának veled. És jó lenne, ha végre leakadnál rólam. Úgyse éred el amit szeretnél. -
precise #7175 De ő hallota, vezetett lambo-t is meg lotus elise-t is. Autókereskedésben is dolgozott, szakértő. Amit ő mond az úgy van, ezentúl tanárbácsinak hívhatjuk. -
#7174 Nekem 6870 van és teljesen jó .Egy monitorral :))) -
#7173 Nem baj, biztos abból is van hasonló teljesítményű pár ezressel többért :) -
#7172 Persze persze csak Alex a zöldet szereti:) -
#7171 Ekkora felbontáshoz elég lenne egy hd7770 is. 1-2 hónapja ez még 26ezernél kezdődött, most a kiváló forint árfolyamnak köszönhetően 29-30e. Viszont érdemesebb lenne erősebbet venni, hátha tovább kitart + sosem lehet tudni, mikor csúszik be full hd monitor :) -
#7170 Természetesen nálad ez átváltódik GTX660/TI-re:) egyébként a quadoddal teljesen jól ellenél, de tudom a VGA is k... nagy érvágás.. -
#7169 Akkor meg a motorost üti el a baromja. -
#7168 En is ugy szamoltam, hogy valszeg megerne. A bus-sebesseg fele annyi, de mivel "igenytelen" vagyok (nem kell AA sem motionblur, eleg az 1280x720px) igy valszeg eleg gyorsulna. Foleg ha a DX11 jobban van optimalizalva, nem hinnem hogy a DX9 reszt mar nagyon piszkalnak, orulok hogy elindul rajta;P
Egyelore az AC, iR es a tobbi megy (hasznalhato minosegben), egyedul a CARS ami gazos (full low, meg egyedul is). Bekapcsolt felhovel (ami sokat dob rajta: dinamikus arnyekok es fenyek) mar meg szarabb:D Pedig az kell, hogy valami ertelme is legyen a latvanynak, mert amugy szinte rF1:P Az idojarat mar nem is irom;P
De sajnos az rF2-nek is vannak "rossz pillanatai", foleg Silverstone, de az osszessegeben hasznalhato (low-high, fix 60fps meg 10 AI-val is).
Egyelore csak terv, mert alapja nincs, de valamit lepnem kellene, mert felo, hogy elobb utobb nem csak szarul fognak menni, hanem el sem indulnak a dolgok (AC, CARS). Egelore mindketto "szanalom-fokozatban" megy csak (DX9/DX10);P
De hamarosan az iR-hez sem artana, hogy mukodjon valami DX11 nalam, mert az a progi azert mar fontosabb.
-
#7167 Persze csakis próbával, ha nem jó marad a triple.. -
#7166 Elég beruháznod egy 55e ft körüli vga-ra. Én is 5 éves lappal használom, 4x 1gb ddr2/800-al. a 2 magos phenomot cseréltem 4 magosra, de túl sok változást nem tapasztaltam. Viszont a 7870-nel egész jól futnak a játékok. AC bőven 60fps 1920x1200-ban fxaa-val (smaa-tól viszont szaggat, gondolom a régi alkatrészek miatt). CARS már gázosabb azon minden high-ra tolva imola célegyenesében leesik 30 fps-re. De gondolom kikapcsolt AA + motion blur sokat dobna az fps-en. -
#7165 Jah, ertem. :) Hat nem tudom, en tuti nem vennem meg amig nincsenes ertekelheto tapasztalatok, nem a dekobaszottkiralymeno kategoria, hanem aki valoban szimulatorba hasznalja, illetve legjobb eg ysajat kiprobalas lenne :) -
#7164 Nem kell kotorásznod ám:) Mert ők is gondolnak erre, lesz kamera az elején amivel ki lehet nézni és ez csak egy dolog:) Meg fognak oldani mindent. -
#7163 Azért megnézem azzal a vacakkal hogy fognak pitmenüben kotorászni, gumit cserélni, benzint állítani stb az emberek ? :DDDD
Az szerintem kétgombos árkádhoz való, ahol a pillangóváltón kívül semmi egyéb dolog nincsen ... -
#7162 azt szarnak tartom, vakon nem érdekel az autóvezetés, főleg nem h- váltóval .... -
#7161 Nekem az Oculus megoldotta a problémát:) amíg az nem jön nem ruházok be 3 monitorra:) remélem sokára jön.. -
#7160 PCI-E nem számít! simán jó a 2.0 még jó darabig a procid is elég neked csak egy VGA kellene... -
#7159 Meg az a baj, ha van egy kis pénzem, elköltöm másra :DDD Mondjuk sok nincs, azt meg gyűjtögeti a fene , reménytelen :DDD
Másik hobbim a kártyatrükkök, évek alatt van annyi paklim, hogy abból kijönne egy új gép :DDDD -
#7158 Ááá, nem érdemes költeni rá, én azért kínlódtam évekig a régi P4-el, mert újra nem volt pénz, valami picit meg gyorsítani rajta megint csak pénzkidobás lett volna ... -
#7157 Komplett gepet kellene cserelnem, de az eselytelen, majd ha nyerek a Lotton:D
Az extrem az, hogy a uj/csere alaplapom is mar 5 eves, amit a regebbire csereltem ami bedoglott;) Raadasul ez az "uj" is, kenyszer valasztas volt, mert mar akkor sem gyartottak ezt a tipust, ez volt az egyetlen valasztas, csak ezt lehetett kapni (Asrock, 9000 HUF :P);)
A proci meg jo lenne, csak a tobbi regi ami korulotte van (memoria, bus, csatolo feluletek).
A PCI-E csatoloval nincs gond (x16), szerencserejo szabvany, kitart egy ideig. De az uj kartyak 3.0-sak, az alaplapom meg csak a 2.0-t tudja (elvileg). Ami fele olyan lassu. Ha az uj kartyak 3-6x gyorsabbak, talan a PCI-E atvitel felezodes miatt meg ugy is nyerek valamit, de azert igy fajdalmas a dolog;D