Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, ha neked ilyen stabil egyéniséged van, hogy más itéletében vakon megbízol, akkor tényleg nálad van a pont. Gratulálok. További jó olvasást a szimulátorokról. Én inkább addig játszom velük. 😉

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Megkérdezném hogy te mely szimulátorok fejlõdését követted végig? Nem utólag😊
Régiek közül GPL/Nr sorozat pl Nascar Racing 2003😊

Ember te emlékszel mit írsz le? Mert egyik szavad üti a másikat😊
Igen nem próbáltam, ezt le is írtam, azt is hogy itt olyan emberek írkálnak akik 15-20 éve szimeznek vagy valami hasonló😊
Ha ezek az emberek szarrá fikáznak valamit én elhiszem hogy szar😊
Más szerinted a WoW nincs pl. kész mert folyamatosan fejlesztik😊 A hülyeségeidre próbálok egyébként rávilágítani de kezdek bele fáradni.
Ha 1/1.5 év után ilyen hibákat olvasok hogy nem lehet rendesen irányítani/fos FFB/szar fizika.. akkor ez már nem sokat fog változni.
Hinni lehet a csodákban, de mivel az itt jelen lévõk már 46x végig mentek az úton nem olyan könnyen dõlnek már be a pr bullshitnek😊

De lásd be ha 2001-ben az LFS 0.2.. komolyabb szimulációt mutatott be tökéletes irányíthatóság mellett, akkor itt valami nem stimmel😄

Definiáld a "rendes szimulátort". 😉

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Látom még mindig nem nagyon érted, hogy mire gondolok. Megpróbálom elmagyarázni. Az nem baj, hogy fejlesztik meg toldozzák ezeket a progikat, sõt jó is, hogy folyamatosan karban van tartva, egyébként még mindig frissítgetik az LFS-t, sõt úgy tudom lesz S3 is. Csupán azt mondom, hogy hosszú évek óta dolgoznak ezeken is és még egyik sincs befejezve, talán az nK be van, mert mindig van valami amit hozzájuk lehet tenni. Természetesen emiatt jóval elõrébb tartanak, fõleg fizikában, mert grafikában azért nem, mint a CARS. Az meg sokkal jobb lenne, ha elõbb kipróbálnád és utána fröcsögnél ostobaságokat, hogy ez Shift és nincs benne semmi új, mert már semmi köze a Shift sorozathoz, még a grafika is jobb már ebben. Az meg nonszensz, hogy alapdolgok nem mûködnek benne és ezt fõleg úgy írod le, hogy még ki se próbáltad.

Fehercsoki
Ha neked játszható akkor játssz vele nyugodtan, de ne kakaskodj itt, mert egy rendes szimulátorral ez össze sem hasonlítható.

Fehercsoki
Úgy tûnik nem láttad a "talán" szót... Már írtam, hogy miért gondolom így.

Soha nem is lesz játszható? Érdekes. Nagyon sok ember számára már most is játszható, noha még messze van a tökéletestõl.
De gondolom te Nostradamus jóstehetségével vagy megáldva és tudod, hogy egy év múlva vagy késõbb mi fog történni. És gondolom van sokkal konkrétabb érved is arra nézvén, hogy ez miért is nem lesz játszható soha, de nem modod el és így be kell annyival érnem, nem lesz az és nekem nincs igazam. Oké.

Anyám... attól hogy fejlesztenek valamit (aminek örülni kéne) még volt amikor kész volt! S1/S2 kész volt de természetesen fejlesztették tovább sajnos már nem😞
Az is egy ostobaság hogy szerinted minden csak toldozás a többi játéknál tehát nem új hanem a régi új köntösben AC/NkP, rF/rF2.. akkor ez meg Shift nincs benne semmi új ez Shift😊
Szerintem teljesen elvárható lenne hogy alap dolgok mûködjenek... olyan problémákat olvasok hogy égnek áll a hajam... irányítás? nagyon valószínû hogy így fog elrohadni mert a Shiftben és a második részben is egy fos volt...

Fehercsoki
Mindegyik tökéletesen játszható és használható, a CARS nem az, és talán soha nem is lesz az. Egyáltalán nincs igazad azokban amit írsz.

Figyelj, ne égesd már ennyire magad, ha szövegértési problémáid vannak jó. 😉
Olvass vissza a verzió számmal korábbi dolgokra utaltam, hogy hosszú évek óta foltozgatják már ezeket a programokat és még mindig nem készültek el teljesen, pedig hosszú évek elõnyével rendelkeznek a CARS-szal szemben, de a CARS-tól elvárják ugyanazt a szintet töredékidõ alatt. Hát nem vicces? És hogy világos legyen nem a verziószámtól lesz kész valami, de a verziószám utal arra, hogy hol tart.

Figyelj légy oly kedves ne égesd már ennyire magad. Akkora baromságokat írsz csak na😊 Mert kérdezem egy program attól kész hogy a fejlesztõ oda írja hogy 1.0? Tehát ha most oda írnák a CARS-hoz hogy 1.0 verzió akkor kész is..
Ha ez a cucc arra épül ami a SHIFT-ben volt akkor biztos egy forintot nem látnak tõlem😊

Mi az hogy átjönnek az NFS-bõl? Miért te honnan jöttél át? Gondolom, ha ilyen lekezelõ modatokat írsz, akkor te autóversenyzõ vagy és már végigjártad a ranglétrát a gokarttól az F1-ig. Ha meg nem, akkor te is egy szobapilóta vagy, nagy adag szimulátoros sznobizmussal.

Az LFS is már 2002 óta kint van és még 1.0-ás verziót se érte el, ha jól számolom ez a 11. éve és csak tavaly kapta meg a 0.6B vagy melyik számot. Erre írtam, hogy elég gyökérség ilyen múltú játékokkal összehasonlítani egy félkész projektet. Nem beszélve arról, hogy az LFS-t, egészen más céllal kezdték csinálni, mint a CARS-t. A CARS-nál a tagság kezdte a nyomást, hogy HC szim legyen, ezért kell átírni az egészet, mert a Madness motor egy az egyben nem alkalmas erre a feladatra, de annyira meg nem rossz, hogy kidobják és egy teljesen új motort kezdejenek el, mert akkor már olyan lesz mint az rF2, hogy már száz éve készül, de még sehol se tart. Azt végképp nem értem, hogy egy ilyan sima programfejlesztési folyamat hogy jöhet le egyesek számára negatívumként? Gondolod, hogy az LFS elsõ publikus verziója abban a hónapban készült amikor kiadták? Ennyire nem lehetsz naív vagy elfogult.

Oké, megfogtál az rF-ben nincs összetett FFB. Lefelejtettem a 2-õt mert számomra egy és ugyanaz, az rF2 egy rF ráncfelvarrás az se a legjobban sikerültek közül és ha azt nézem, hogy már 2005 óta piacon van az rF, akkor ez igen vékonyka eresztés, amit 2 néven most kiadtak vagy még nem adtak ki. És ki mondta, hogy a CARS-ban nem tudtak egy ötven soros FFB-t összehozni? Azzal egyetértek, hogy a gyökerekkel baj van, különben nem dolgoznának rajta, hogy átirják, de mivel ez nem egy fa csak egy software, így a gyökerekben is lehet módosítást eszközölni. Szerintem semmi baj az FFB-vel, mire béta lesz a progi, addigra minden összeáll és ha mégse akkor még mindig lehet patch-elni. 😊

hát te nagyon buta vagy, ha nem érted mit mondott...
lac coo
Nekem ha lezár az önzáró diffi a C2-ben irgalmatlanul el tudja tekerni nem középre, hanem még jobban a kanyarodás felé 😊)))Persze ez akkor van mikor görcs fogja a jobb lábam ..😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Persze hogy sokaknak jó, átjönnek NFS-bõl és mivel itt CARS-ban már fékezni is kell, elvannak ájulva, hogy ez mekkora szim.

Az LFS legeslegelsõ publkius alpha verziója ezerszer jobb fizikával rendelkezett, amit nem 20 évig késztettek. Ha szar az alap az azonnal látszik, így volt/van ez iR gumi fizikájával is, régi NR2003-as alapot pofozgatták ami határon autózva azonnal megadta magát.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Maradjunk annyiban, hogy az rF-ben nincs összetett FFB, iR, LFS, talán rF2 számol felfüggbõl realtime FFB-t. Na meg nKP, azért hagytam a végére, mert Kunos azt nyilatkozta egyszer, hogy az FFB mindössze kb 50 program sor, ebben benne van az aquplaning effect is. Na most ha 1 év alatt az SMS-nek a hatalmas múltal rendelkezõ emberekkel nem sikerült egy 50 vagy akár 100 soros ffb-t írni akkor a gyökerekkel van a gond.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

bardocz
Itt az ideje szervizbe vinni a kocsid, ha neked a kormány menet közben nem akar visszaállni egyenesbe...
hmm. Ezt nem igazán értem. Igazi autónál ha veszel egy jobbost, tehát eltekered a kormányt utána ahogy adod a gázt a kormány vissza "szalad" közép állásba, még kicsit el is kell engedni, hogy had álljon be. Ez valami ellen nyomaték vagy mi a rák miatt van( ez lehet h hulyeseg😄, javitsatok ki) Biciklivel is ezert lehet "nullkezezni".
Biztos tapasztaltál már ilyet. Tehát semmi baja a kormánynak/programnak ha visszaáll menet közben.

Alexease
Nem vedem a programot, foleg hogy mar regen teszteltem, de ez ennyire nem szar, ez elsosorban user fail😉 Ez vagy bill/gamepad es/vagy gagyi kormany pillangozva-pedalozva es/vagy eroltetve.
Totti5
vagy 100as körmányszög😄 rossz nézni ahogy nincsenek meg az ívek, de ez a játék hibája elsõsorban...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
WTF?!😊 Ez billentyus vagy gamepad-es volt?
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Milyen balra? Azt írtam, hogy jobbra.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Az iR topicban egyszer mar jo hosszan leirtam😊

A driver-ben beallitott elfordulas lesz a kormanyod fizikalis (F) elfordulasa. Azt hagyd 900-on.

A WHEEL RANGE beallitas a virtualis (V) elfordulast jelzi (nem a latvany 3D modell kormanyt a cockpitben, az lenyegtelen!). Ha F=V akkor 1:1 aranyban szamolja a kormanyod.
Pl.: ha egy autonak 450 fok a kormanyszoge, akkor te is annyit tudsz forgatni rajta, jobbra-balra 225-225 foknal eleri a kerekelfordulas vegeit.

De ha 2:1 aranyban allitod be a kormanyt (Driver: 900; Wheel Range: 450), akkor ketszer annyit tekerhetsz, vagyis jobbra-balra 450-450 foknal lesz koppanason. „Lassabban” kanyarodik.

A MAP RANGE csak nagyobb lehet mint a beallitott virtualis kormanyelfordulas. Lassabb auto sebessegnel a beallitott ertekkel fogratja el a kormanyt. Pl. pit-bol kiallasnal segit elesebben fordulni.
Felesleges, hagyd ott ahol a Wheel Range van, ha szuk a hely, egy koverebb gazzal is ki lehet fordulni😄DDD
Mimimi? Tehát. Balra bekanyarodsz, majd kanyar után a kormány elkezd középállásba visszatekeredni, de a kocsi meg jobbra megy?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

De ha már itt tartunk..iRacing fórumba már 2X kérdeztem, de nem válaszoltak rá, hogy a játékban 2 beállítási lehetõség van. Az egyik, hogy a kormány mennyit fordulhat (DFGT-m van nekem is, így 900-ra van állítva), de van egy másik is, amit 900 és 1080 fok között lehet állítani. Force Feedback kormányok topikjába van errõl leírás, hogy mi is ez, de semmit sem értettem belõle..Valaki elmondaná, hogy mire jó?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Menet közben tekeredik vissza, de az a baj, hogy az autó(k) is követi(k). Mondjuk igazi autóban ha elforgatom jobbra a kormányt és elengedem, akkor jobbra megy, nem áll vissza egyenesbe (az autó). Persze normál sebességrõl beszélek, kétszáz felett nem próbáltam... 😊

Hát úgy vissza kell neki. Legalábbis ha a játék jól meg van csinálva. De õ szerintem álló kocsinál értette..

Fehercsoki
Dehogynem visszatekeredik, amennyiben az autó nem egy helyben van.

Hát nem kéne neki szerintem. Igazi kocsiban sem tekeredik vissza.

Off:
Nekem a DFGT-m úgy mûködik most az összes szimben, hogy ha elengedem a kormányt, akkor visszatekeredik középállásba, pedig ki van kapcsolva a visszahúzás. Rossz a driver, vagy ez mindig ilyen volt? Nem emlékszem sajnos.

hát nehéz ezt így... Középállásban semmi erõ nem hat a kormányra(nincs autocentering) viszont a legkisebb forditásra is elindul az auto jobbra balra és ezt lehetetlen korrigálni mivel semmi ellenállást nem fejt ki az ffb. Kanyarodásnál meg elkezded tekerni a kormányt, egy darabig szinte semmi, vagy csak kis irányváltás, utána meg hirtelen sokat fordul a gép. Olyan idétlen az egész. Billentyûzettel lehet, h élvezhetõ...

Totti5
Pont azt. Rossz éreztre, nem érzed hogy uralod a vasat, aztán jön a féktáv és keresni kell az íveket, annyira nem jó. példának okért a rfactor 1-2, Netkar, LFS miliméter pontosan csapatható és érezni a pályát az autót, kontroll alatt tartod. CARS azokhoz képest baltával faragott irányítással bír, ami minden csak nem élvezetes. Olyan mint a Shiftek voltak, kicsit jobban. Amíg ilyen marad addig lehet benne bármi tartalom, bármilyen kidolgozás, nem fogom tudni élvezni😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pontosan mit jelent az, hogy nem megy egyenesen az autó?

Nem értek egyet veled, de majd úgyis csak az év vége felé derül ki, hogy kinek volt igaza, ha ez számít egyáltalán. 😊

Fehercsoki
Nem örülök neki, csak tudod ez a játék rossz irányba tart, és butaság lenne azt várni, hogy majd egyik nap arra ébredünk hogy elkezdik az egészet a semmibõl újraírni=/

Hát, ha elsüllyed, akkor lesz másik hajó. Nem tudom, hogy ez miért olyan fontos egyeseknek, hogy már most leírjanak valamit, de legyen meg az örömöd, biztos igazad van.

Fehercsoki
Nem ez lenne az elsõ hajó amelyik még a kikötõben elsüllyed.

Ez hajó még a dokkot se hagyta el, szóval nem hiszem, hogy a süllyedés fenyegetné. 😉

😊 Assetto Corsa.

Fehercsoki
Ja csak vágod egy süllyedõ hajón sem várják, hogy hátha majd egyszer elkezd emelkedni...

Shift 1-2, Ferrari legends is ugyanezzekkel küzd...Jah majd meglátjuk😊

pedobear
Mi a franc az az AC, talán jobb lenne nem rövidíteni, mert végén még azt hiszem, hogy Assasin Creed

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Majd meglátjuk. Nem mondtam, hogy ez már úgy jó ahogy van vagy már minden tökéletes, de mivel még nincs befejezve elképzelhetõnek tartom, hogy megtudják csinálni. Úgy gondolom nem céljuk egy szar játékot piacra dobni. De mint mondtam majd meglátjuk.

Csak tudod ha valami alapjaiban szar akkor azt nehéz már foltozni. Ez lenne a lényege a játéknak, minden más csak sallang😊Ennek már a v0.1 be normálisan kéne mûködni. Hónapok óta kérve lett, hogy csinálják meg értelmesre...Ehhez képest sehogy se sikerül. Ezek után mit várjon az ember?

Ha már ez is dobozban lesz és nem teljesíti a kívánalmakat, akkor természetesen teljes mértékben egyetértenék a felhozott nyûggel, bajjal, de ez még a béta verziót se érte el. És pár tucat oldallal korábban az le lett írva, hogy ez még olyan messze van a befejezzettõl, mint Makótól, Jeruzsálem.

Jó neked. 😄