19801
  • Screenracer #7356
    http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle
  • unrealnoise
    egyesek szerint "nextgen" konzolok felépítéséből fakadóan, azért elég sok potenciál van bennük. arról sem szabad megfeledkezni, hogy a kezdeti driverek, főleg a microsoft gépén nagyon gyenge eresztések voltak. Ettől független a Forza 5 baromi szép, majd lemászik a képről néha, és betonstabil 60 FPS 1080p-ben. És lesz ez a játék is még szebb.

Persze PC-n a pCARS überbrutál lesz, pláne a Rift-tel. Ha a Sony vagy Microsoft nem talál és ad ki valami fasza VR headset-et a gépükhöz, akkor könnyen a PC-sek táborát erősíthetem majd a köv egy-két évben megint.

Szerintem menni fog a pCARS mindkét konzolon 60 FPS-el, a felbontás kérdéses...
  • Screenracer #7354
    Nem kell velem fárasztani magad, nem is rólam szól a dolog és ha személyeskedsz attól nem leszel te se okosabb. Viszont terelésnek jó.

Mivel menetközben megegyeztek a Renault-val, elkezdték újból a 2014-est a már gyári adatok alapján felépíteni. Még nincs befejezve egyik autó se, se a fizika, se a gumifizika, se az FFB.
  • lac coo
    En jgazabol nen farasztom mar magam veled, de multkor meg teljesen jo volt a megane :)))))))Amugy ez taknyos, gumi-kormany erzes sok autonal van, meg gt nel is.
  • Screenracer #7352
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?12733-2014-Renault-Megane-RS-(Alpha1)

Itt el lehet olvasni, hogy hol tart jelenleg a Renault. Sehol nem látom, hogy bármit is írtak volna arról, hogy kész lenne a fizika vagy a gumifizika, de akár a hang is. Tehát teljesen értelmetlen olyasmit számonkérni ami még nincs is. Viszont az kiderül, hogy eredeti gyári CAD tervek alapján fog elkészülni. Tehát türelem. De addig is szívesen várunk tőled oktató jellegü videókat a helyes kormány beállításról és vezetéstechnikából. :))
  • macleody
    A kormány engem is rohadtul idegesít a videóban. Köze nincs az egészhez. Viszont ez valószínűleg csak beállítás kérdése, mert nálam azért nem így működik.
  • lac coo
    Istenem rossz nézni azt a kormányt, köze nincs se gumihoz se ahhoz, hogy épp merre van kedve menni az autónak. Nagyon gáz még mindig.....Tekeri mint a barom ,aztán semmit nem csinál az autó :D A hangját nem is minősítem ...
  • Totti5
    Először PCre fejezzék be és optimalizálják valahogy, mert borzalom.
  • Fehercsoki
    Az eddigi játékokat sem bírják a "next-gen" konzolok, szerintem itt sem fognak csodát tenni, ez is 720pben 30 fpsel fog menni és még úgy is ocsmányabb lesz mint a PCs verzió.
  • endy papp
    Nagyon jól mutat a konzolokon is, már már vetekszik a Pc graffal ,de igazából a vidiből annyira nem lehet megállapítani.
    Szerintem ha megjelenik vinni fogják konzolra(is) mint a cukrot,gondolom nem véletlen pakolják tele tartalommal.......

• endy papp
    Ez a telemetri tudom hogy eddig is benne volt de ilyen részletesen ,hogy a féket meg mindent mutatott?
    Nem sűrűn szoktam bekapcsolni....
    Amúgy tök király...legalább is nekem tetszik
  • Screenracer #7345
  • Screenracer #7344
  • Screenracer #7343

NEW! NEW! LMPrototype - PM06a (WIP)
  • Alexease
    "Don't be tempted to name yourself Freddie Mercury, George Clooney, or Ian Bell..." :)))
  • SityiSXT
    Bizonyos osszeg folott ugyebar az egyik "jutalom" az, hogy egy AI pilotat a befizetorol neveznek el. Nos, marcius 9-ig kell a WMD forumon a fiok adatlapjan az igazi nev es orszag adatokat megadni, ha valaki elni kivan a lehetoseggel.
  • Screenracer #7340
  • Zsoltee_a_bator
    Hardver igeny nem olyan sok szerintem, csak megfelelo tipus kell.

- Sandy/Ivy/Haswell i5 proci. Amd procibol egy sem jo hozza az egyszalas tempojuk miatt.
    - Melle egy minimum kozepkategorias geforce - egyelore kb masfelszer gyorsabbak mint a radeonok. Gondolom a konzolok radeon gpui miatt ez meg lesz szerelve.
  • Alexease
    Nekem az utobbi idoben nincs gondom az iranyitassal (vagy csak jo autokat fogok ki:P), osszessegeben hasznalhato, sot mar elvezetesnek is mondhatom.

A grafika kicsit masodlagos, atomeromu kellk ajd hozza, de a fak kifejezetten rondak (generalt, 3D-s cuccok:/) Bar lehet, full max shaderezessel jol neznek ki...

Lenyegeben mar hasznalnam (bar az AI meg hulye:P), de a szokasos gondok miatt hatterbe kerul: meg mindig maceras menuk (eger gorgo), autoban se garage se options.
    Raadasul neha meg le is fagy:D

Ha megoldjak PC-baratra a menut, es bekerul a garage.options tuti program lesz.
  • Zsoltee_a_bator
    Kiprobaltam en is nemi kihagyas utan.

Ugy tunik elkezdtek bepakolni az uj turboszimulaciot. Kiprobaltam a ford caprit, egeszen jo, foleg egy kis setup utan.

Brands Hatch palyara meg felraktak a scannelt puklikat, javit az osszhatason. Bar ez masodlagos szempont, a 3d fak ezen a palyan talan a legjobbak, amit szimben lattam (pontosabban lesz, ha megszerelik a mostani tulkontrasztos arnyekolast rajta). Remelem a Schleife-t is megcsinaljak ilyenre.
  • GPx8
    Kipróbáltam a legújabb build-et.
    Az AI sajnos még használhatatlan. (Össze-vissza törik egymást és random módon katapultálnak a pálya különböző részein).
    A DTM-s BMW jónak tűnik, bár kicsit vérszegény.
    Ebben a szimulátorban van egyedül (iRacing-ban nem tudom...) olyan ütközés szimuláció, ami számol az összeforgó kerekekkel is. Ez mindenképpen pozitívum!
  • Screenracer #7335
    Nem. Egy részét azzal töltötted, hogy a moderátorokhoz futkároztál.
  • BooMiller
    Mint a mellékelt ábra mutatja nekem van:) Mivel én nem töltöttem flameléssel a tegnapi egész napot:)))
  • Screenracer #7333
    Én is szívesen gratulálnék neked, de te megint nem tettél le semmi maradandót. Szokás szerint. Csak egy újabb "flém".

Újra szólok, hogy akadj már le rólam. Nincs családod vagy valakid? Kutyád? Macskád?
  • BooMiller
    Gratulálok a mai teljesítményedhez!:)
  • Screenracer #7331
    Oké, elhiszem. Szerintem, akkor maradjunk annyiban, hogy kivárjuk, hogy milyen lesz majd a béta verziója és után vonjunk le messzemenő következtetéseket. Neked ez szar én meg közben néhány kör után javítottam néhány másodpercet. Tehát még messze van az a határ ennél az autónál, ami még ebben az állapotában is kiautózható belőle. És egyre jobban érzem. Még megyek vele 50-100 kört és jó lesz. :)) Nekem úgy látszik nem adatott meg, hogy egy-két kör alatt vagy neadjisten 500 méteren kiismerjem egy autó határait, mégha az csak szimulátor is. :)))
    A valóságban még többre van szükség. ;)
  • lac coo
    AC:

• Screenracer #7329
    Ez mind igaz is lehet rá. De még akkor sincs kész. Ráadásul naponta, hetente változik. Lehet, hogy tagadod a tényt, de még akkor sincs kész. Sőt, az is lehet, hogy csak neked ennyire nehéz eljutni egy olyan következtetésig, hogy van olyan amivel lehet játszani, de még akkor sincs kész. Bár szerintem egy ilyet nyugodtan elhelyezhetsz az AC topikban is. Mert, az sincs még kész és abban is van egy csomó hiba. És lehet, hogy te azt is tagadod de az se tökéletes. Lehet, hogy az lesz, de még nem az.
  • lac coo
  • Totti5
    'És akkor íme, a Mégane RS legjobb része: a futómű. Aki egyszer próbálta, minden bizonnyal igazat adhat nekem, hogy tán a legjobb, ami jelenleg az elsőkerekes-izompiacon elérhető. Feszes, de még a budapesti utakon sem kényelmetlen, sehol nincs olyan érzésünk, hogy na, ez most sok volt. A függőcsapszeg, csapszegtartó és a lengőkarok könnyűfémből, hátul masszív, kettős keresztlengőkarok, tökéletesen belőtt ki- és berugózás.'

'A karosszéria borzasztó merev, ezt bárki látja, aki csak ránéz. Az ajtók aljában plusz merevítőfülek vannak, ezek a küszöbökbe süllyednek'

Ebből semmit nem érezni a játékban.
  • Screenracer #7326
    Írtam is, hogy ez nem egy hotlap csak végigmentem a pályán, mert kiváncsi voltam, hogy mire gondoltál. Persze, hogy tapogatóztam, mert ezen a pályán ezzel az autóval még nem mentem és nem ismertem a féktávokat, stb. Nem mindenki akkora ász, hogy elsőre megy egy VR-t. :)) Én meg főleg nem vagyok, egy hotlap király. :))
    A futómű nagyon puha, így hintázik az egész, de ezen lehet állítani. Az FFB visszajelezte ezeket a dolgokat, tehát nem nulla. A váltó fokozatai se jól vannak beállítva. Ráadásul ez utcai verda, ha ültél már Renault-ba, akkor tudhatod, hogy elég lágy a rugózásuk. Ilyenben nem ültem, de gondolom ez is olyan lehet. Minden esetre közel se volt olyan rossz, ahogy leírtad és egyáltalán nem éreztem, hogy kezelhetetlen lenne csak ez a billegés kicsit zavart. Na mindegy.
  • Totti5
    Nyilván nem mindenkinek vannak ugyan olyan képességei, és lehet FPSben szarrá versz, de a videó pontosan mutatja mennyire kezelhetetlen az egész és csak tapogatozol vezetés ügyileg is. Ebből nekem semmi nem jött le, csak egy látványosan gyenge kör, ahol az ívek, váltások, gáz fék adási pontok is távolt voltak az ideálistól.
  • Screenracer #7324
    Mellesleg ez a hintázás éléggé jelen van az AC-ban is. Ott sincs még kész a futómű. Amúgy meg az FFB a CARS-ban is és az AC-ban is ad visszajelzést ezekről a mozgásokról. Szóval gyanítom itt néhányan összekeverik a fizikát és az FFB-t.
  • Screenracer #7323
    Ráadásul egy kis setup és már sokkal jobb a dolog. :) Csak a napi buildek miatt nincs kedvem állandóan setupolgatni. És azt is mutatja, hogy közel se használhatatlan szar, ahogy azt egyesek állítják. Igaz?
    Mit akarok megmagyarázni? Azt, hogy az alapján mondasz véleményt, hogy alaposabb próbának vetnéd alá(500 méter)? Vagy azt hogy nincs még kész? Hát nincs még kész. Megírták többször is, hogy ha kész lesz a fizika és gumifizika, utána fogják az FFB-t is beállítani. Mit nem lehet ezen megérteni? Miért kell teleszemetelni a topikot naponta, hetente, hogy szar az FFB. Olvasni kellene ha valóban érdekel, ha meg nem akkor mit töröd magad állandóan? Szerintem te akarod megmagyarázni folyamatosan, hogy ez egy használhatatlan szar. Még nem tart ott ahol az AC, készenlétben és azért ez más lesz, tehát teljesen fölösleges ahhoz hasonlítani vagy az iR-hez vagy akár a SimBin játékai is régebbiek. Volt idő fejlesztgetni. Majd kiderül az évvégére, hogy mi lesz, addig csak minden találgatás. :))
  • Screenracer #7322
    Igen de ez egy teljesen utcai verza és nem nyúltam semmihez direkt. Ráadásul még mindig Alpha1 státusz. Nem mondta senki, hogy ez így kerül bele a végleges verzióba. Most ilyen. Viszont az is látszik, hogy nem olyan rossz, ahogy azt Totti előadta. :)
  • lac coo
    FFB így is látszik ,szép hintázós, azért kell rángatni a kormányt egyeneseben is :DDDD

Azt nem vágom, miért akarod megmagyarázni ? :))) szerinted itt senki nem látott még használható ffb-t, gumit, játékot ? :D

Csupa félnótás mindenki, rajtad kívül ?
  • Screenracer #7320
    OK. Tudomásul vettem. Jobban vagy?
  • Fehercsoki
    Ezzel a videóval csak magadat égeted szerintem:S
  • Screenracer #7318

Itt egy sima kör a Renault-val. Semmit se állítottam, gumit se csréltem teljesen default. Az FFB-t nem tudom megmutatni, hogy elég erősen meg lehetett fogni vele az autót, tehát biztos nem nulla. Semmiféle tehetelen mozgást nem érzékeltem végig uralni lehetett, igaz nem volt egy igazi "hotlap" kör de azért nem is 50-nel mentem végig. Dinamika ott van rendesen, mert anélkül elég nehéz lenne érzékelni, hogy mikor indul meg a hátulja vagy vagy hol alulkormányozott. A grafikai hiányosságot te miben látod?
    Végül néhány kérdés. Mikor törölted utoljára a dokumentumokban a CARS mappát? Az FFb-t 100-ra állítottad, ahogy a fejlesztők javasolják?
  • lac coo
    Mas megjegyzesem nincs az ugyben, a velemenyem az alneven trollkodasrol kozismert. :) Amiota netezek Laccoo neven tolom...joban es rosszban......