Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyobb gond, hogy ovis flame spam lesz a forumbol.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Mint autós játék és verseny játék nem mutatott semmit az LFS?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szerintem itt én be is fejeztem veled a társalgást😊)) Amiket irkálsz az alapján neked a Forza és a GT a versenyjáték😄 mert sok licencel rendelkeznek😄 Részemrõl ennyi 😄
Remélem a jóslásért nem kérsz pénzt. 😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ezt novemberben kiadják nem igazán fog semmit javulni max minimális finom hangolás pályákat és autókat tolnak bele és kész.. ez egy autósjáték lesz lehet hogy annak jó ahogy Kunos mondaná SIMCADE😊 ennyi felesleges
Te írtad nem én. 😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Alább írtam, hogy jelenleg van egy BMW M3-asom kisebb átalakításokkal, ami utcaiként is a legtöbb utcaihoz képest versenyautónak számítana és mentem már vele a Hungaroringen és az A1 ringen is. Ha lenne egy saját gumiszállítóm, akkor ezt sûrübben is megcsinálnám, de mint mondtam az autósport rohadt drága. 😄
Sajnálom, ha nincs annyi képzelõ erõd, hogy belásd, egy alig másfél éve készülõ, mondhatjuk egy alapjairól kezdett játéktól azt várod, amit egy több éve lassan egy évtizede fejlesztett játéktól, mint pl. az iR vagy az rF, és hajtogatjátok, mint valami mantrát, hogy ez így szar meg úgy szar. Ezt mind arra alapozod, mert te az iR-rel játszol és akkor már te is lettél a megmondó, a bölcs és egyben a hivatott is.
Te milyen versenyautót vezetsz az életben?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mellesleg, ha valóban tisztában lennél a szimulátor fogalmával, akkor belátnád, hogy a CARS teljes mértékben megfelel a szinonimának. Ha érted mire gondolok.
Miért is probléma, hogy én megvagyok gyõzõdve róla, hogy jó lesz és és még a te fogalmaid szerint is szimulátor lesz? Azért mert nem vagyunk egy véleményen? Miért is kellene? Miért van neked ezzel gondod? Ez CARS topik nem? Ha nem tetszik, hogy van akinek tetszik, akkor menj az iR topikba és beszélgethetsz, meg fényezheted az iR-t amennyire csak akarod.
Mit akarsz egyébként bizonyítani? Azt hogy a Cars jó szim mi meg bénák és hülyék vagyunk?
Szimulator ksziteshez elhivatottsag kell, ok meg nem ezen a vonalon mozognak.
De ismet hangsulyozom ,nem is varok ezektol szimet, csak valami olyan fizikat ffb-t, hogy ne kapcsoljam sirva ki fel perc utan ! 😊))
Senkinek nem kell sehogy érezni, mindenki úgy érez ahogy akar. A probléma az, hogy te egy jelenleg nem szimulátorra akarod ráfogni, hogy az , vagy hogy az lesz, meg jó lesz. Ennyi a gond nem több.
Attól, hogy te nem játéknak tekinted, attól még az.
De attól, hogy te ezt így éled meg, miért kell másnak is ugyanígy érezni?
Megnéznék egy NFS World-ben jók közé tartozó mikor venné fel a versenyt mondjuk velük.
Ahhoz, hogy valaki jó grafikát csináljon nem kell ész, 10milliárd poligonos modellek aztán jónapot. A grafikának általában a gépek teljesítménye, a munkaerõ hiánya, megfizethetetlensége szab határt. Ha van kiadód nem csinálhatsz jó szimet mert a kiadó részvényeseit a pénzük érdeklik. A Cars ezért lehetett volna (talán lesz is) jó szim, mert elvileg saját maguk a kiadójuk is. Ezért csalódás eddig amit csináltak.
És hogy miért nem mennénk ilyen idõt egy valódi versenyautóban? Leginkább azért, mert összefosnánk magunkat a G erõktõl, meg hogy hiba esetén elszállunk a francba 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem tudom miért nézel le egymillió kisgyereket, akik csak játszani akarnak és kész? Te mennyivel vagy több mert te nem játszol a shiftekkel? Ettõl már igazi autóversenyzõnek hiszed magad? Te is csak a monitor elõtt ücsörögsz, nem? 😄DDD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Az, hogy egy szimulátornak nincs fizikája, az azt jelenti, hogy kicsit sem érzed azt, hogy az autóval éppen mi történik, mi fog történni és ha megtörténik (pl egy túlkormányzottság), nem tudod megoldani a problémát olyan technikával, amivel az életben megoldod. Ebben a JÁTÉKBAN (mert ez játék lesz, nem szimulátor) tehát nincs és fizika, mert ebben a játékban kicsit sem érezni, az autó mûködését, tapadását, és sorolhatnám... tehát fizikáját.
Csak gondolj bele, hogy az iR nem tudom hány év után tavaly jelentette be a negyvenezredik elõfizetõjét, az F1-bõl és a Shiftekbõl millókat adtak el, a Kunos nekiállt a szintén csilivili AC-nak, amirõl még nem sok minden kézzelfoghatót mondhatunk el, mellesleg szerintem sokkal "lájtosabb" lesz, mint az nKpro. A SimBin is egy sokkal inkább könnyedebb szimulátort hozott össze az R3E-vel és még semmi a GTR3-ról, ami szintén egy csilivilinek igérkezõ szimulátor lesz, ha lesz belõle valami egyáltalán. Az rF2 meg mindig készülget, jó fizikája van ezt aláírom, de ennyi év tapasztalat ami az ISI mögött van ez a minimum. 😊
Azt aláírom, hogy még korántsem a legtökéletesebb ez a játék, beleértve a fizkát is. Azzal is egyetértek, hogy sokakat meg lehet venni csak a külsõséggel, itt van pl. a Codemasters összes utóbbi autósjátékai. 😄
Semmiert nem harcolok foggal korommel, ha atomjo lenne akkpr.most azt irnwm, de mivel a ~125- os build ota ilyen gagyi, igy azt mondom hogy gagyi. Ez ilyen egyszeru.
Amugy szerintem nulla fogalmad van az egeszrol, szoval kar szobaallni veled . 😊))
Ez pont olyan mint kinevetnek vapakit ,hogy hogy lehet olyan vacakkal jatszani mint simraceway,mert az gagyi. Szamomra vilagos, hogy sokaknal megall a dolog annal , hogy szep- vagy sem...
Az isléseddel nem akarok vitatkozni, de ha ez gusztustalan és az F1 meg jól néz ki, hát... 😄
Nem szokásom, de mivel te azt írtad, hogy az rF2 után vezetve ebben nincs egy normális fizika, ezért be kell valjam, hogy nekem egy ilyen BMW M3-asom van, némi módosítással az utcaihoz képest és igen sok hasonlóságot fedeztem fel a játékban a saját autómhoz hasonlítva, de rögtön hozzá is teszem, hogy nem ugyan ilyen GT verseny autóm van és nem is egy az egyben ugyan az az érzés. De, ha egy játék képes hasonló feelinget teremteni, akkor abban azért van némi hozzáértés, ha egyes monitorpilóták foggal-körömmel állítják, hogy ez úgy szar ahogy van. 😄
Komolyan ez a vélemény egy kicsit soványka már, fõleg,ha ezt ismételgeti néhány ember állandóan. Azt már el se várom, hogy esetleg valós tapasztalatok alapján mondjon valaki ilyen véleményt, mert ahogy én se, úgy még egy csomóan itt mások se próbáltak még ilyen járgányokkal valós pályákon valós top köröket futni. 😄DD
Azt viszont nem tudom, ahogy szerintem te se, hogy milyen forgatókönyv szerint dolgozik az SMS, tehát eléggé irreveláns, hogy szerinted hol kellene tartani már a játéknak ebben a fázisban. A grafika meg még egy jó darabig nem lesz idejétmúlt, mert ez most egyelõre a legjobb ami egy szimulátorhoz készült eddig. 😄
Nem negativum, de lassan nekem ez mar a gusztustalanul bovli geil kategoria ....
Masik dolog : jo par autos jatekot vegigvartam mar, kisertem figyelemmel, olyan meg nem volt, hogy vegig rossz volt az egesz, aztan megjavult. Ami elejetol szar volt maradt is olyan. Egyertelmu , hogy a grafikaval fog maganak usereket, ami egyebkent sikerul is, forumot olvasva mindnkinek minden jo, csak a garfika legyen minel jobb...
Laccoo, csak egy kérdés. Nálad, hogy jön le negatívumként, hogy ha egy játék jól néz ki? És hagyjuk már ezt a szimulátornál nem fontos a jó grafika dolgot, mert már ez se nagyon állja meg a helyét. 😄DD
Nekem tetszik, pláne ha mozogni és folyni is fog a kasznin... ha már DX11 meg ûberbrutal akkor legyen tuti.
Amúgy 2007 PGR4... azóta várok egy ilyenre. F1ben annyira nem látszik az autókon ott inkább a kamera effekt és a környezet ami brutál jól meg van valósítva, de itt a CARSba pont ilyet akarok, csak még jobban. Csurogjon, mozogjon... pláne belsõ nézetben ha letörlöm akkor follyón el ahogy a valóságban is, oldal üvegen szintén mozogjon stb...
Úgy is erõmû kell a játéknak, ez már nem oszt nem szoroz 😊
Ja igen 2007ben itt tartottunk:
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Az idojaras dinamikarol van valami hir, hogy valoban lesz havazas?! Mintha azt olvastam volna, hogy azt is hegesztik?! Amikor esobol atmegy havazasba, nah az mar poen😄 Foleg palyaversenyhez;DDD
Képekbõl elég is lesz, annyira azért nem szép 😊))
Legalább megvan a téma a 635. user galériához, még 5 év és összejön 20 másodperc a fizikai videóhoz is 😊
Amúgy codemasters F1-ben is hasonló már 3 éve, igaz kevesebb a csepp, mert spórolni kell az erõforrásokkal, de ott legalább folyik is a kasztnin ha elindul az autó .😊
Norbi képét most nézem, hát nem azért de ez kifejezetten ronda !!!