19801
  • Screenracer #7316
    Neked Laccoo a neved? Hahahahah. :) Látom nagyon ráakadtál erre témára, de már foglalt vagyok, sajnálom, mást kell magadnak találni.
    Egyébként senki se a saját nevén játszik, én viszont igen a CARS-ban is és az AC-ban is. Tehát logikus, hogy nem osztom meg nyílt fórumon, akárhogy is ebben látod, hogy végre valamiben fölém kerekedtél, de sajnos még mindig irreveláns a véleményed. Sorry. :(
  • lac coo
    Rakd ki a valódi neved, az a tisztesség, mi itt mind úgy játszunk ! :DD
  • Screenracer #7314
    Azért nem privátban történik a vita mert csak akkor van értelme, ha nyílvánosan alázol meg valakit, de legalábbis megpróbálod megalázni. :)
    Egyébként meg a fórum témájába vág a dolog, mert a CARS apropóján jött ez elő. :)
    Másrészről meg a te hozzászólásodnak is tartalmaznia kellett volna, hogy kinek szánod, mert az se egy tisztességes dolog, hogy pufogtatsz a vakvilágba és belépsz az árnyékba azzal, hogy akinek nem inge... :(
  • Screenracer #7313
    Ki beszél itt arról, hogy kinek van igaza bármiben is. Itt egyszerűen arról van szó, ha valakinek tetszik valami, akkor az fanboy, meg hülye és satöbbi. Itt az fórumképes ha valaki folyamatosan fikáz valamit és folyamatosan azt bizonygatja, hogy az mekkora hülye akinek teszik, ebben az esetben a CARS. De tök mindegy, hogy hol olvassa az ember a fórumokat, mert mindenhol a fikázók vannak fölényben. Fikázzák a filmeket, a zenéket, a tudományt, a történelmet, a politikát stb.. Ennyi.
  • attila46
    Akinek nem inge...........nem veszi
  • attila46
    Ez már egy kicsit szánalmas....kinek van nagyobb fasza történet.
    Ha nem a fórum mondandójához tartozik a véleményed akkor miért nem privát irsz a másiknak.Nem biztos ,hogy mindenkit érdekel ez a köpködés!!!!!!
  • Fehercsoki
    Nem is értem miért nem veszik már végre észre hogy mindenki más téved és neked van igazad...
  • Screenracer #7309
    Azt hiszel amit akarsz. Úgyis csak terelsz. Egy hangember vagy és ez minden alkalommal kiderül. Tök mindegy milyen nevet használsz hozzá.
    És mi az, hogy fórumképtelen? Aki nem ért egyet veled, az fórumképtelen? Azért mert rámutatok, hogy egy nagy sötétség van minden hozzászólásod mögött? Szóval lényegtelen, hogy mit gondolsz, mit mondasz, mert nagy része csak találgatás, hasraütés és hazugság.
  • lac coo
    Magad miatt nem rakod be, mert egy fórumképtelen álreges....stb ... :DDDD

Látod nekem nincs mit szégyellnem ! :)
    engem nem raknak sehonnan ki ha Laccoo nevet látnak, te ezen a neveden sehová nem mehetsz, normális helyre ! :)))) Persze van álneved elég, az igazi férfi így él.... ! :D
  • Screenracer #7307
  • lac coo
    De ! Az kész van ! :DDDD Ennyit tud ....
  • Screenracer #7305
    Pont az ilyen alakok miatt, nem rakom be a nevem. :(
  • Screenracer #7304
    Ne magadból indulj ki. :))
  • Totti5
    Minek olvassam ha semmi sincs kész? 1 éve min. benne van a játékban és még mindig nincs kész?
  • lac coo
    Én 7 órát !!!!! És én a nevemet is bátran berakom ha kell ! ;)
  • Szabi #7301
    ez csak azt jelenti, hogy el volt indítva a játék.. :D
  • Screenracer #7300
    "...de ha valoban erdekelne a jatek es a topic, nem barmolna szet... "
    Ez a mondat különösen érdekes.

És ez csak azóta, hogy Steamen van. ;) Pont úgy néz ki, hogy én vagyok akit nem érdekel a játék. Legfeljebb nem csak pofázok róla, hanem játszom. Vagy nem arra való?
    Te mennyi időt is töltöttél el a CARS-szal? Vagy bármelyikőtök, akinek ekkora arca van?
  • Screenracer #7299
    Ja és ha velem van bajod, akkor nekem mond, mert akinek válaszoltál, na Ő például még két szót nem szólt hozzá a játékhoz, tisztára rám van cuppanva és csak azért jön ide, hogy ... A franc tudja mit akar.

Ja, és ki az aki folyamatosan új képeket, linkeket rak be az újdonságokról? Én nem tudok hozzászólni, érdemben. Ez röhej. :))
  • Screenracer #7298
    Ha nem rólad lenne szó, neked is tetszene. Legalábbis a barátommal itt, elég jól elszórakozunk a baromságaidon.
  • Screenracer #7297
    Miért te vagy itt az autóstopikok fejedelme, vagy mi?
    Éppen a te haverjaid azok, akik folyamatos szarozással, fosssozással szarják tele a topikot.
    Pont, hogy érdekelne a játék, sőt. Szívesen beszélgetnék róla, de az idióta Laccoo és a hasonló minusz IQ-s haverjai miatt nem lehet. És mi az, hogy nem tudok érdembe hozzászólni? Az érdemi, hogy elkezdesz azon lovagolni, hogy kavics vagy murva? Really???
  • BooMiller
    Persze persze ebből a hozzá szólásból is a magas intelligenciád sugárzik...:D
  • Screenracer #7295
    Átmész másik topikba "flémelni"? Nem irigylem őket. :)))
    Egyébként jobb ha vigyázol, mert egyre jobban kilátszik a kapanyele a pofádból. Bár eddig se volt kérdés, hogy paraszt vagy.
  • Alexease
    Sajnos teljesen hasznalhatatlan a topic:/

Neha lenne mirol ertelmesebben is irni (annyira nem rossz progi, foleg a parhuzamosan fejlesztett RaceRoomhoz kepest:P), de semmi ertelme, elvesz a sok felesleges szar kozott.

Neha hibazom, es beirok valamit (lasd mai kavics vs. murva, varjuk a valodi tapasztalatokkal rendelkezoket stb), aztan rajovok felesleges. Ugy is hozza kell szolnia valamit, es ha nem tud erdemben, akkor meg beir valami felelesges f*szs*g*t:/

Nem mondom, hogy mas nem adja ala lovat, de ha valoban erdekelne a jatek es a topic, nem barmolna szet.
  • BooMiller
    Anyám... ekkora fanboy idiótát.. na megyek is ebből a topicból, de be kéne rakni a gumiba mert oda való ezzel az idiótával együtt:)))
  • Screenracer #7292
    És szerinted a napi buildeket, amiket letöltünk naponta, azt a Télapó hozza? Vagy csak megint próbáltál egy okosat mondani?
  • Screenracer #7291
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?12733-2014-Renault-Megane-RS-(Alpha1)

Itt olvashatsz a Renault készültségi szintjéről. Alpha1-es készültségi szinten van. Tehát senki nem mondta, ha te belépsz a játékba és kiválasztod a Renault-ot az már készen fog várni. :)

Itt a lista az autókról. A Beta2 készültségi autók vannak a legközelebb a készhez, de azok se készek.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2218-List-of-Vehicles-in-Project-CARS
  • BooMiller
    World of Speed-et csinál gondolom az CARS-ra befizetett pénzből:D
  • Totti5
    Megnéztem milyen a Rönó Mégán hosszú idő után. Még mindig rossz. FFB 0a, az autó tehetetlenül mozog, semmi dinamika nincs benne és az autós sincs még készen grafikailag ( mi a jó francot csinál az SMS ? ) Kétlem hogy ez valaha jó lesz:I
  • Screenracer #7288
    Köszi, hogy emelkedett hangvételü hozzászólásaiddal és az egyáltalán nem nélkülözhető hozzáértéseddel emeled e topik színvonalát. Reméljük, hogy egyszer majd a témához is hozzá tudsz szólni és megosztod velünk magvas gondolataidat. :DDDDD
  • BooMiller
    Jól megmondtad neki:D

• Screenracer #7286
    ÁÁÁÁ! Ember. Kit akarsz beetetni azzal, hogy te két és fél, akármi alatt egyáltalán átjutottál a menün? Azután ott a kormánybeállítás. Neked, minimum három hét mire eltalálod magadnak. :DDD Ezt mindenki tudja. :))
    Azután meg ott a kérdés, hogy te az elfogultságoddal és az erősen megkérdőjelezhető "szakértelmeddel", tudnál véleményt mondani valamiről, ami sokkal összetettebb annál, hogy egy "500 méter után kikapcs" hozzállásodal bármilyen véleményt a részedről, bármennyire is mérvadónak lehetne tekinteni. Kit akarsz becsapni. Magadat? Mert engem nem tudsz. Sokszorosan bizonyítottad, hogy troll vagy. Még akkor is ha úgy hiszed, hogy azt mondod kipróbáltad és már nem is vagy troll.
  • Screenracer #7285
  • lac coo
    Áááá....két és fél alatt sikerül stabilan tartani ezt a végtelenül igénytelen ffb-t, szóval 500 méter után kikapcs ! :)))

SMS színvonal, mit várjon az ember, életében nem csinált még jobbat! :)

Foss.... De olyan cuki meg szééép!
  • Screenracer #7283
    Én is tettem ma néhány kört az AC-val. :)))
  • lac coo
    Na megyek kipróbálom megint ezt a szart.... Igénylem az ostort az élettől !!! :DDDDD
  • Screenracer #7281
    Te olyan vicces vagy. Ne hagyd abba! Mondjál még ilyen poénokat. Pleeeeeease!
  • BooMiller
    Tudjuk te nem vagy troll mert neked carsos névtáblád van:D
  • Screenracer #7279
    Szánalmas vagy. Troll. Az nem süpped, hanem süllyed, de ilyet tud aszfalton is. :DDDD

Ezt a mondatot magyarul is le tudod írni vagy te se érted?

"Ahol nincs ballonos gumi, ott csak ennyi, hogy elűni ka gumi, de CARS.-ban szerintem még ballonos gumi is van ? "

• Screenracer #7278
  • lac coo
    Besüpped, ennyi ! :DDD

Ahol nincs ballonos gumi, ott csak ennyi, hogy elűni ka gumi, de CARS.-ban szerintem még ballonos gumi is van ?
    amúgy meg minek ebbe új, P, a régi is nevetségesen rossz ....

AC-t meg ne hasonlítsd már ehhez a fosshoz, teljesen szégyen ....D