Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van az a sebesség... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
már rá is fagyott ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Norbi1990
Ez az új esõcseppes feature nagyon baba. Tetszik nagyon.

Sikerült egy jó képet lõnöm 😄
Nem azért, de az én gépem nem egy erõmû és nem is a lottón nyertem, ehhez képest, most az elb*szott grafikával is megy 50-60 FPS -el 10+ AI -val.

lac coo
Ezért mondom , hogy úgyisszarleszacars ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
De nem is Lottozol😊<#zavart1><#idiota>
lac coo
Úgy legyen.
De akkor is nyernem kéne a lottón ! 😊

Alexease
Az a remeges csak parasztvakito effekt😊
A gumit meg javaban csinaljak, valszeg lesz meg normalisabb is a tapadas.
A Shift-nel szerintem mar sokkal jobb gumiban, fizikaban, kezelesben. Erezhetoen reszletesebb, komolyabb az egesz, mar csak a build-ek alapjan is raktak bele anyagot boven (600Hz-es frissites, uj ffb, kormayzas, gumi, felfuggesztes stb).
Alexease
A CARS-t elvileg teljesen ujrairjak, legalabbis a build-ekbol es a forumbol ez derul ki, igy a vegen meg jo is kisulhet belole.
A DTM-es Audi is sokat javult. Most már érezni ha elkezd csúszni, vagy blokkol a kerék. Nekem középállásban sem rángat. (Remegni persze remeg a képernyõn a kormány, de semmi hatása nincs.)
Ami viszont nagyon feltûnõ, hogy túlságosan rövid féktávokat lehet venni, mindegyik autóval.

Már ma lényegesen jobb, mint a Shift-ek voltak. Bõséges tartalommal jó versenyzõs játék lesz ez.

lac coo
De egy bizonyos szint alá ha nem megy a grafika, nem feltétlen az a szebb ami csillió shadert villogtat .... gondoljunk csak iracingre... Vagy egy még rosszabb :

lac coo
Alap fizikák a legjobbak, ahol piszkálgatják, ott nem igen van jó ....

Látvánnyal sokra nem megyek, én nem szoktam lottózni ! 😊))

Alexease
Igen, ez ilyen, es meg ilyenebb lesz😊 Ez a lenyege az engine-nek, mindenbol a leheto legtopposabbat beletolni.

Az eheti eventet kiprobaltam a BMW-vel (gumi parameterek nelkul, azzal hasznalhatatlan), nem olyan rossz, sot mar kezdett tetszeni😊 Bar lehet, hogy meg ez is placeholder fizika😄

Ha kesz lesz, ha masert nem is, a latvany es a szolgaltatasok miatt biztos utos lesz, es valszeg az autokezelest sem rontjak el (ennel csak nem lesz rosszabb?!😛). Ha lenne hozza majd atomeromuvem, akkor meg tuti is lehetne a dolog.

Meg messze van november, addig meg a Lotton is nyerhetek😊<#zavart1><#idiota>
Szabi
o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Az SLS tényleg mókás, de szvsz. nem fogják így hagyni, majd csinálnak ebbõl is sinautót... :/

lac coo
a lotus F1 nagy falat már neki 😊)) Eddig 50 métert nem ment még megforgás nélkül 😊

Alexease
LOL! 😊
lac coo

lac coo
Nálam kb fél éve elég lassú, igaz nincs erõmûvem, de régebben nem volt gond a futtatással. Mondjuk nem ez lesz az a játék ami miatt akárcsak eszembe jut a fejlesztés 😊)

Az utóbbi pár verzióbn elb*sztak valamit a grafikában, úgyhogy megy a sírás a hivatalos fórumon is, olyanoktól akik erõmûveken tolják. Ez biztos változni fog.

lac coo
Az a baj, ha az ember butítja akkor ennek a játéknak pont a lényege vész el. Fizika nem egy végig vigyorgós, emiatt a versenyek sem valami élvezetesek, egyedül a grafikában tud valami jót nyújtani ....

Totti5
Õõõõ nem.

Ha butítod akkor butítva néz ki.

Én most így játszok. 30-50 közt van az fps. Sajnos ez arra elég hogy egyedül a pályák felén tudok menni, de érezhetõen szenved és lassú, komoly körözésre nem használható.

Ez az SLS amúgy eléggé tetszik, jól lehet csapatni vele, megy keresztbe, meg lehet fogni és nem pörgés a vége az elsõ driftnek. Ebben a formában egy korrakt NFS Shift 3. Ariel Atommal is lehet menni "normálisan".

Rönó Mégán épphogy vállalható, pláne hogy én is sokat nyomom a Simracewayban, ahol sokkal jobb érzésre, de mint mondtam egy Shift 3 szintet megüt az egész most. Ha kész lesz mindennel ( animációk, összes pálya, sok autó, jó karrier ) akkor jöhet. Persze valami jobb FBB nem ártana azért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Mondjuk a legelején sem volt csúnya, és vígan szaladgált nálam 50 FPS-el, 10 AI-val .

Teljessen igazatok van!!
lac coo
Még mindig nincsenek csodák, akinek fontos a grafika zsebbe kell nyúlni .

Ha lebutítod, akkor is jobban fog kinézni, mint a legtöbb másik játék.

Hát ez a vélemény egy kicsit lehangolt...biztosan nem fognak sokan ,ezért a game miatt beruházni erõsebb hardverbe.Igazság szerint engem a grafikai megjelenités is nagyon szokott isnpirálni...tehát ha le kell butittani a játékot vaskájha szintre akkor az nagy gáz....
lac coo
Biztos piszkálnak még rajta, talán gyorsabb is lesz kicsivel, de egyértelmû, hogy olyan gépre készül, amit ma még talán megvenni sem lehet 😊)) amióta lehet próbálgatom, szerintem ahogy jöttek rá az új cuccok ,shaderek esõ stb, úgy lassult is folyamatosan ...

Ez az ára, hogy össze lehet keverni a valósággal 😊

srácok ..Miért van az hogy ahogy fejlõdik a játék egyre nagyobb a grafikai igénye..lesz ez még optimalizálva ,mert dx 11 en már akad rendessen és ha meg esik akkor élvezhetetlen!?
lac coo
Csak vezetni is volna ilyen jó !
Jelenleg a Simracewy-es Megane sokkal jobb ennél, pedig nem mai gyerek az a motor ....

Így kicsiben már összekeverhetõ a valósággal is. 😄

lac coo

macleody
Köszi.
lac coo
Speciel nekem a GT5 -ös esõ jobban bejön, halálom az, hogy esõ csak olyan komor, fekete felhõben lehet, hogy az ember öngyilkos lesz a hangulattól ! 😊)

bardocz
Biztos csak azért, mert nem Zondával mentem<#idiota>
lac coo
Az meg hogy lehet ....? 😄DDD

bardocz
Most mentem egy versenyt iR-ben Suzukán. Egyiktõl sem vagyok elájulva 😄
Fehercsoki
Az a baj, hogy mindig olyan dolgokat kérdeznek ami senkit sem érdekel, csak fényezte az SMS-t=/

lac coo

Alexease
lac coo

Alexease
Folyamatosan fejlesztik. Az hogy 1 eve megjelent az uj gumi, az nem jeletett sokat, mert azota folyataosan boviti, finomitja, most a 4.5 verzional tart😊 Az 5-osnel tud megjelenni a Lotus😊
De a mostani build-be bekerult a tovabbfejlesztett kormanyzas is, ami kellett a gumihoz. Igy egyutt a ketto meg jobb lett.
De meg kell egy build hogy igazan jo(bb) legyen, es persze a tovabbiak hogy bekeruljenek az egyeb gumihoz tartozo funkciok is.
off: én most megint rákattantqamaz iR-re. Nem tudom mi történt jött valami új gumi vagy valami, de pl a Lotus79 állat módón ku*va jó. Most próbálom visszatornászni magam C-re mert mikor utoljára toltam kicsit megcsúsztam Sr-ben.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Nagyon én sem, 10 perc alatt megunom, semmi jó dolog nincs benne, vagy csak én nem találom 😊

majd megnézem. Még egy kicsit fejlesztik aztán dx7-be kell játszani vele😄

Alexease
Nekem korabban a DX11 gyorsabb volt mint a DX9, pedig a kartyam csak DX10-es😊 Mostanaban nem probaltam. De a programot sem nagyon;D
lac coo
DX9-ben sem ? Az még megyeget valahogy nálam, DX11 az hétrõl hétre egyre gyatrább .

Hát én már próbálgatni se tudom. 20fps alatt nincs sok értelme😄 ide jutottam😊

lac coo
Megnéztem a gumit, szerintem ugyan az mint a többin, legfeljebb foglalkoztak vele, tesztelgették, állítgatták ....Bár az elég jótól szerintem messze van, minimum ilyennek kéne lennie minden autónak, akkor talán lesz belõle valami, ha még 200 fajta autót sikerül szerezniük .

lac coo
És abban mi a jó ? 😊 Egy ilyen sportos futómû ( és talán normális diffi...), hiába utcai autó és hiába elsõ hajtás ,száraz betonon nem túrja magát az tuti biztos, ez inkább ilyen rF1 örökség ....😊