19801
  • Totti5
    Fix 60 fps az alapvetés, nem kevesebb nem több. A fix 30al sincs semmi gond, szó nincs arról hogy az ne lenne folyamatos. Csont folyamatos, persze nem kell mellette 60 fpst nézegetni és váltogatni a 30ra, mert akkor érezhető hogy fele annyi, de a fix 30 fps az teljesen rendben van egy átlag játékba.

Autós szimulátornál a fix 60 a pont jó. Felesleges fölé menni, hogy törje a képet és az sem jó ha lemegy 40re. CARSban mondjuk nekem szar az fps, 1-1 pályán 60 csak 1 autóval nappal ( AMD ). Assetto Corsa kb mindig 60, de azt is meg lehet fektetni simán, de alapjaiban frankón és stabilan fut.

Lehet a grafot butítani, csak attól még nem garantált a 60. Elsősorban az fejlesztők felöli optimalizáció a legfontosabb.

Konzolt megint nem én hoztam fel, így nem is válaszolok, mert jönne valami nagyokos és beszólna csak is nekem.
  • Alexease
    Ez a 60fps rinya csak a konzoloknal szamit, ott vannak olyan progik amelyeket korlatoznak 30fps-re (nem birna a gep). Az szivacs.
    Itt (PCs reszleg) teljesen erdektelen, mindenkinek annyival megy a progi, amit bir a gep es/vagy amit beallit az user:) Nalam fel sem merult soha, hogy 60fps alatt futtassak valamit. Max visszeveszem a felbontast vagy grafikat aztan annyi;)
  • precise
    tudom, csak már felbasz ez az állandó "betonkemény 60fps" fröcsögés. Ráaádsul kb havonta. Na jó néha ha az ember egy kis vidámságra vágyik akkor bejöhet ide olvasgatni, de ma konkrétan kíváncsi lettem volna hol tart pcars, erre Totti havi konzol prpagandája fogadott.
  • alma2
    az inkabb ugy hangzik jol, hogy minimum 60. Jellemzoen ez az lcd monitorok frissitesi frekvenciaja. Ha ezt a jatek, geped konnyeden eleri a jatekok alatt, akkor a vsyncet bekapcsolva, nem fog "szetesni" a kep, gyors mozgasoknal.
    De olvass utana a neten.

A masik valtozat a 30 fps amire sok jatek maximalizalva, fixalva van konzolon, mert keves hozza a kakao, a jatek rosszul van megirva. Na ez nagyon keves minden autos jateknak es nem vak embernek, hogy ugy ne ugy erezze szaggat mint az allat.
  • precise
    Ja amúgy sikerült eladnom nulla veszteséggel az xbox360-at amire Totti beszélt rá (hogy milyen kurva jó a forza). Összesen 10 óránál kevesebbet használtam.

Egyébként ez a 60 fps ez mitől annyira fontos? Mi van akkor ha mondjuk nekem fix 70-el megy Assetto Corsa? Az nem jó? A 60 az jobb vagy nem értem?

• precise
    Nem lehet állítani a napszakot?
  • Screenracer #7390
    http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-welcomes-bentley/

• Alexease
    Volt jobb dolgom is, minthogy "feleslegesen" gepelgessek;)
  • lac coo
    nEM VOLTÁL TE ILYEN !

EZ A TOPIK AZ ÖRDÖGÉ ....! :dddd
  • endy papp
  • BooMiller
    Látod pont ennyire érdekel minket a forza:) De egyébként tényleg ajánlott kipróbálni néha, ha a nők nm jönnek be akkor a másik oldallal:)
  • Totti5
    Személyeskedés? az se rossz téma, ha már nincs más. Hozzátok a formát. Inkább linkeltem volna neked a videót, ahol frémet mérnek és soha a büdös életbe egy pillanatra nem megy le 60.0-ról. Ennek lett volna még értelme és akkor megnyugodhattál volna ezügyben.
  • BooMiller
    Figyi nővel voltál már? próbáld ki hasznos...
  • Totti5
    Igen, így a legegyszerűbb, fuss.
  • Alexease
    En vegeztem, leirtam mindent amit akartam:)
  • Totti5
    Mire recskáznak az emberek a konzolos részlegben???!!! te is pont ugyan azt csinálod most. Erre majd szépen írhatod megint az előzőt.
  • Alexease
    Felolem azt irsz es akkor amit akarsz, semmi kozom hozza:)

Csak azert irtam le megint, mert teljesen feleslegesnek tartom.
    Teljesen mindegy mit gondolnak (gondolok) itt a konzolrol, itt ugy sem szamit:) Raadasul (es ez mar kicsit igen:P) sose fogsz senkit meggyozni (nem azert, mert esetleg nincs igazad). Igy mindig legeneralodik a szokasos 50-100 uzenet, neha talan meg a mondatok is azonosak, aztan annyi.
    Es ez havonta megismetlodik:D Csak a topic-nak art a dolog.
    Nem azt mondom hogy miattad. De ha nem szolsz vissza, hagyon a szarba, annyival egyszerubb a helyzet, annyival tobbb idod marad ertelmesebb dolgokra;)

Raadasul az alairasod is egyre hosszabb, talan az is piszkalja az emberek csoret. Ilyesmire a konzolos reszlegen recskaznak az emberek, itt annyira nem szimpi:P
  • Totti5
    Köszönöm hogy megint emgem baszogatsz, amikor ad1 nem én kezdtem, másrészt max csak az ordas baromságra válaszoltam. Már bocsáss meg de én majd eldöntöm milyen szarokra költök, amúgy meg konzolon játszok ( X360, PS3 ) és itt az új generáció, amit jó ideje várok. Most ezen is játszok már.

Azért azt megkérdezem hogy mit szítok? vagy lehet bármit írni, ami totál valótlanság és valami illúzión alapszik, de regálni rá nem lehet, mert akkor jössz és jól megmondod. Tehát itt csak 1 oldal van. Értem én, akkor ezt mond!
  • Alexease
    "Xbox ONE 500GB": latom te gyorsan elorantasz barmennyi penzt ilyen szarokra?:)

Amugy ez a PC-s reszleg es a CARS topic. Szerinted ITT mennyi embert erdekel, hogy a hany GigaFPS-sel megy fixen a Forza5, es hany TerraByte texturat tukroz az auto hatuljan?!:)

Nem akarok kotekedni, csak felesleges posztoknak tartom ITT, nem kell megvedened, mert ITT senkit nem erdekel a dolog. Ha valakinek nem tetszik, nem tetszik, igy jart. Megsporolt egy kissebb vagyont:)

Majd ha atmennek HOZZAD (konzolos reszleg), es ott szidjak es ertetlenkednek, ott tuti meg kell vedened.

Amugy hanyan jarnak at oda irogatni? Gondolom senki...

Termeszetesen oda irsz es azt amit akarsz, nem azrt irtam. Csak gondoltam szolok, hogy itt valszeg senkit (vagy legalabbis a tobbseget) nem erdekel.
  • Totti5
    Jól bizony. Olyan atom fix 60 fps akárcsak az előző 3 rész.
  • BooMiller
    Semmi bajom a látványal de jól látom hogy framedroppol a cucc?

• Totti5
    PS2 jaja! :)))
  • Fehercsoki

26:50től érdemes nézni. Nem csak a színekről van szó, a tükröződések is gagyik(PS2n is ilyesmi volt...), az egész olyan igénytelen, kidolgozatlan, gagyi.
  • Alexease
    Vicces lenne ha nem lenne szeb, gyorsabb, latvanyosabb mint amit egy mai atlag PC tud, egy atlag ma jatekkal.
    A Forza szokas szerint szep, latvanyos es tartalmas.

De azt is tudjuk, hogy nem ez a baja, ezzel sosem volt gond;)
  • lac coo
    Ez mar jobb mint amiket en lattam :)))
  • Totti5
    csak hogy lássátok, bár nem kötelező, csak így furcsa beszélni róla
  • Totti5
    Jó, akkor mondom hogy nem, mert én nem véletlen látom, hanem bármikor :)
  • lac coo
    Nézi a halál ,annyira nem érdekel, amit így véletlen láttam, az teljesen rF2 színvilág .:)
  • Totti5
    Jó úton haladsz a teljes megsemmisülésig. Ha engem akarsz bántani, akkor ne erőlködj, ha te ebben hiszel akkor szánlak.
  • Totti5
    Milyen barnás komor színvilág? nézz meg egy SPAt, szikrázó napsütés, semmi barna és komor. Amúgy van olyan pálya ahol naplemente közeli állapot van, pl Bathurst, vagy olyan ami felhős pl Silverstone.
  • Fehercsoki
    Már belátom, hogy tévedtem, rF2 szebb, mert ott van élsimítás.
  • lac coo
    A barnás, komor színvilág valóban hasonlít RF2-re, de azért gondolom ég és föld a kettő.....
  • Totti5
    Folytasd csak, magyarázd el. Én jót mulatok.
  • Fehercsoki
    Lehet az a baj, hogy nem replayt néztem
  • Totti5
    Baromásgot írtál, ha elhiszed akkor ott nagy gondok vannak, ha csak fikázni akarsz akkor kár volt.
  • Fehercsoki
    Miért nem lepődök meg azon, hogy újra fanboyként véded a konzolos "szimulátorokat"?
  • Totti5
    Persze persze, ezt nagyon ne hangoztasd.
  • Fehercsoki
    Forza 5 szerintem nem valami szép, alig szebb mint rF2...
  • Screenracer #7358
    Ismétlés a tudás anyja.
  • Alexease
    Jol emlekeztem, hogy egyszer mar emlitetted:)

[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1317848871&no=6389]#6389[/URL]