Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az csak két hete volt? Nekem régebbnek tûnik. 😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Nem olvasok vissza, gondolom a ket hettel korabbinak az ismetlese.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Igen meghazudtolod önmagad, ugyanis ami szerinted nem jóslás az bizony az. Honnan tudod/tudjuk, hogy a következõ "szimek"/autósjátékok milyenek lesznek??? Pl ki gondolta volna a SimBim-rõl, hogy ki ad egy akkora fost mint a Raceroom??? Honnan tudjuk, Kunos nem megy-e el a simcard irányba a pénz miatt? Nem a Simracing lenne az elsõ kategória ami kihal és 20 év múlva 30 éves játékokkal tolják az igazi hc fanok. Ott van pl a transport Tycoon, szerintem több mint 10 éves cucc, a grafika 286-oson is csúnyának számít mégis még mindig a legjobb(?) a kategóriájában és openTC formájában rajongók fejlesztgetik. Miért? Mert nincs rá akkora kereslet hogy olyat fejlesszen egy kiadó.
Szóval igen, jóslás amit csinálsz és folyamatosan változtatod az álláspontodat. Laccco legaláb folyamatosan azt mondja, hogy szar volt és lesz is. Én meg most is játszom vele, tetszik is de nem éri el egyik mai szim szintjét sem, azt meg nem tudom, hogy elfogja-e érni.
Hol látsz ebben bármiféle konkrét jóslatot?
Az viszont konkrétan a jóslás fogalmába tartozik, ha valaki ennyivel a megjelenés elõtt kijelenti, hogy a fizikában már semmi nem változik, csak a tartalmat bõvítik ki és már így lesz kiadva. De ez nem csak a jóslás szabályait súrolja, hanem a hozzá nem értést is bizonyítja, hogy egyseknek gõzük sincs arról, hogy hogyan készülhet egy ilyen játék, csak okoskodnak és õk akarnak a nagy megmondó szerepében tetszelegni.
Szerinted meghazudtolom magam, vagy csak folyamatos értelmezési problémáid vannak?
Fizikát nem finomítani kellene, hanem elõször csinálni alá valamit 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
SMS hány hardkór szimulátort az elmúlt 7 évben? egyet sem. CARS viszont messze a legjobb autós játékuk lehet, ha majd elkészül, de hétrõl hétre leírni hogy szar és ne az esõcsepekkel foglalkozzanak az marha nagy blõdség. Van egy munkatempójuk amit követnek és úgy fejlõdik a játék. Sok mindent csainálnak, sokan egyszerre és így épül a produktum. A fizika finomítása, hogy hogy 2 hónap múlva lesz terítéken. Van mit csinálni, mert még semmi sincs kész, a fizika plána nincs. Más fejlesztõk meg offscreen képekkel rukkolnak elõ hetente...
Jó lehet ez, hogy mennyire jó majd elválik. Jelenleg még nem jó, mert sehogy sincs kész.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"de azt kell mondjam jönnek a trónkövetelõk és ha nem is már novemberben, de egy-két éven belül a kis kedvencek le lesznek mosva."
Ahogy jönnek a válaszok, cáfolatok a hozzászólásaidra, úgy változtatod az álláspontod, majd másokat vádolsz szövegértési problémával, miközben te szenvedsz tõle.
Hogy hány vízcsepp van meg anyacsavar azt meg meghagyom a pisiseknek, ha dögunalom vezetni, sõt néha nevetséges, felõlem bármilyen grafika lehet .....Simraceway nektek nevetségesen rossz, mert nem csilli-villi, pedig a Cars álmaiban sem tart ott fizikában ahol az ! 😊
Én itt be is fejeztem, majd röhögök magamban rajtad, idiótákkal minek beszélgetni ! 😄DDD
Amúgy meg lassan teljesen egyértelmû, hogy közöd nincs a jó autósjátékokhoz, fogalmad sincs melyik milyen csak okoskodsz ( ami most már átment égõbe ....) és flémelsz, amíg ki nem raknak innen, és futhatsz az újabb regedért !
Mást én sem tudok mondani, elsõ féktávon szándékosan elrontom ,és már ott tudom, hogy na ez megint kuka ....Mit mondjak mást, ha így van 😊No most ezt tapasztaltam a legelõ build óta.Néha volt, van új gumi , FFB, általában nem hogfy jobb lenne, de legtöbbször használhatatlan valamit gányolnak össze, jelenleg a placeholder fizikák a legjobbak, ott még nem próbálkoztak. Vagy van a totál sínautó, az a másik véglet, az se jó semmire ...
RF2-ben elsõ megcsúszásnál fülég értem a szám, mert tudtam, hogy gyöngyszem ... 😊
Magyarázd már el érthetõen mi a bajod plz.
Eleinte azért szóltál meg másokat mert jóshtehetségük van stb. Most azt mondod még nem jó de jó lesz. akkor neked nincs jóstehetséged? vagy az csak neked lehet?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Most meg homlokegyenest mást mondasz, hogy igen ez még nem jó de jó lesz....
Flémelésen meg okoskodáson kívül akarsz egyáltalán valamit ?
ringre úgy sem jutok ki, rohadt drága, nézegettem Euroringet, az még egyszer életemben beleférne, de a kis vackommal meg nem sok értelme lenne, hogy állándóan letojjanak a pályáról 😊))
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A kérdésem nem errõl szólt, hanem arról hogy TE kérdeztél rá, hogy mitõl függ kinek a véleménye. én meg csak vissza kérdeztem. Egyébként szerintem te az illetõ véleményének a súlyára akartál rákérdezni, nem arra, hogy mitõl függ, így viszont érthetõ hogy értelmezési problémák miatt beszélsz itt össze vissza.
Ha a "kis kedvencek" le lesznek mosva akkor áttérünk azokra amik lemosták õket. Így volt ez anno GP Legendsel is, részemrõl LFS-el is. Ettõl függetlenül az elõbbiek fizika szempontjából még mindig jobbak mind a CARS, de jelen esetben ez most nem mérvadó, csak megemlítettem.
A cars jelenleg fun-ra tök jó, miközben itt beszélgetünk folyamat nyomom a futamokat vele online. Mondjuk rendesen megaláznak (2mp/kör) mert még nem tudtam ráállni a 25méteres(kistúlzással) féktávokra 200km/h-ról.
Senkinek nem okoz örömöt, hogy szarra festi le a cars-t. Olyannak festik le az emberek amilyennek látják a versenytársaihoz képest. Az okozna örömet az idejárók 99százalékának ha a következõket írhatnák:
"végre egy HC szim ami lemossa az összes eddigi HC szimet fizikában, ráadásul rengeteg a tartalom, jó az online támogatás, és a grafikai is piacvezetõ a kategóriában.
Kapise?
Igazabol az uj Raceroom olyan kapitalis csalodast okozott, ahhoz kepest ezzel a projecttel optimista vagyok.
Hol írtam, hogy majdnem versenyautó? Olvasd el újból.
És azt se írtam sehol, hogy a CARS már egy kész HC szim, csak azt hogy ennek már semmi köze se a Shiftekhez és fõleg azolyan árkád szarokhoz, mint az F1 2012. Ennyi. Ez már most sokkal többrõl szól így prealpha állapotban is. Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, akik szerint csak az nK, az iR, az rF vagy az LFS létezik, mint szimulátor, de azt kell mondjam jönnek a trónkövetelõk és ha nem is már novemberben, de egy-két éven belül a kis kedvencek le lesznek mosva. Más szelek fújnak már. És azért fúrcsa, hogy pont a számítástechnikában van ennyi maradi ember. Ez olyan, mint amikor mindenki fikázta Win 7-et, hogy õ márpedig nem cseréli le az XP-t. Már alig beszél valaki az XP-rõl. 😄
Semmirõl nem akarlak meggyõzni, csak leírtam, hogy nagyon nincs igaza itt sokaknak és ráadásul nincs sok alapja se, hogy itt adja a szakértõ szimulátorost. Eddigi tapasztalataim serint a CARS nagyon jó úton halad az egyszer biztos és szerintem, ha novemberig nem készülnek el, akkor megint eltolják a határidõt, láttunk már ilyet más játékoknál is. De, ha kiadják is, ahogy igérték az sem jelenti, hogy a bennmaradt hibákat ne lehetne patchelni. De tudod mit, ha nektek néhányatoknak ez okoz örömöt, hogy a megjelenés elõtt ki tudja szarabbra lefesteni, hát legyen, de legyen valami igazságalapja is dolognak, oké? Mert az elég szarulhangzik, hogy az eleje óta nem változott. Az elején pont olyan volt mint a Shift és a Shift 2 keveréke, azóta szinte újraírtak mindent. Azt elfogadom, hogy nem változik olyan ütemben, ahogy én is szeretném, de türelmesnek kell lenni, egyébként is már kifizettem, visszamondani nem fogom és minden megtorpanáskor nem fogom fikázni, majd akkor esetleg ha már a béta lesz kint, akkor viszont teleírom az SMS fórumát, ha kell. 😊 Ilyen egyszerû.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Kifejtenéd egyébként, hogy pontosan mirõl szeretnél minket meggyõzni?