Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De felõlem leírhatod ott is, hogy a Forza jobb meg szebb mint bármi más 😄DDD ( Múltkor kipróbáltam valami áruházban, hát az ronda mint a bûn, nem is értem mit kardoskodtál azon hónapokig 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy mert miért ne? 😊))
Nem szoktam bonyolitani a dolgokat....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ráadásul egy újabb BAN-nal fenyegetõ. Ez nálatok valami veleszületett rendellenesség? <#falbav>#falbav>
Ez az ULTRAGÁZ, de nagyon. <#levele>#levele>
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Egy darabig jól szórakoztam, de ez már nagyon kínos. Ultragáz, ahogy lejáratja magát.
Meg kéne próbálni levegõnek nézni, a csodálatos avatarja alapján könnyen átugorhatók a hsz-ei. Higgyétek el, sikerülni fog !! <#banplz>#banplz>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
És elmondanám, ha így idézed ez ugyanolyan sértõ(nem mintha megsértõdnék rajta, mert ahhoz valakinek kellene lenned, hogy megsérts, de értem a szándékod) mintha te írtad volna és ezek után ne csodálkozz, ha pont olyan tuskónak tekintelek, mint amilyen valójában vagy.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
A mondat végét azért gondold már át még egyszer. (vagy többször ha elsõre nem tûnik mókásnak)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Miért nem lep meg vajon, hogy te semmi kivetni valót nem látsz Jacek barátod megnyilánulásában. Bolondgyerek.
Amúgy mi ez nálatok, hogy rögtön bannolni akartok valakit, ha az nem úgy nyílvánul meg, hogy számotokra az kedvezõ legyen?
Aztán csak elemezgesd, hogy hol irogatnak 13 évesek ilyeneket. Mellesleg ha ilyen buzisan "lebutusoznak" és "retardáltnak " titulálnak minden elõzetes indok nélkül azt semmiképpen nem tudom jó szemmel nézni. És erre fel, se kezdtem el emlegetni a felmenõidet, annak ellenére se, hogy 100%-ig õk tehetnek arról, hogy itt szennyezed a levegõt. És mivel te egybõl ezzel és valamiféle fizikai reakció kilátásba helyezésével reagáltál, hát hadd ne mondjam, hogy egy kúltúrlény lennél. Remélem az általad kilátásba helyezett két napban kitudod elemezni, hogy miért gondolom rólad, hogy csak szimplán egy bunkó vagy.
Jacek, hagyd oket....
De ha már itt tartunk akkor áruld már el hogy ebben mi volt akkora cucc hogy modinak kell szólni?
"Kis butus.. ugye te nem érted mi egy egér meg egy gamepad között a különbség? Tudom hogy csak flamelni akarsz de igazán tehetnéd ezt máshol..
Nem tud érdekelni hogy sérti a kis önérzeted hogy ha idiótaságokat írogatsz akkor sokan leoltanak..
Kipróbáltad az egeret egyáltalán? pfff retard.."
Erre írta ezt "Te meg mire válaszoltál, gyökér? Ki szólt hozzád. Vagy te is egérrel nyomod? Másrészt meg nem tudom mi alapján engeded meg magadnak ezt a hangnemet? Vagy azt gondolod, hogy a korodból adódó szellemi hanyatlásod mindenki számára elnézést vált ki mindenkibõl. Szedd a gyógyszereidet, ha nem tudod megkülömböztetni a normális társalgást a te alpári neveltetésedbõl származó bunkóságodtól. Remélem érthetõ voltam. pffff vén szenilis majom...."
És beszél stílusról meg alpáriságról😊 Az hogy karcos az én mondatom az talán megengedhetõ egy alreg troll felé...
Jó lenne ha elolvasnád az én hozzá szólásomat aztán a tiédet.. erre adok 1 vagy 2 napot hogy ki tudd elemezni hogy melyik alpári és milyen stílusban íródott, ha még esetleg általánosban jársz engedélyezem hogy a magyar tanár nénid segítséget igénybe vedd...
Pl. azt is megkérdezheted tõle hogy mi az hogyha fenyegetnek valakit! tehát hogy is néz az ki leírva.. mert mintha megint nem sikerült volna egy egyszerû mondatot értelmezned😊
De mondom majd 2 nap múlva rákérdezek, addig csak sikerül😊
Idefigyelj te félmûvelt, félanalfabéta faszkalap. Akkor emlegesd te az én õseimet ha kihipóztad a mocskos pofádat. Érthetõ?
Nem szóltam hozzád korábban se addig amig nem kezdted itt fitogtatni a 10-es IQ-dat. Szóval ezután is meg lennék a veled való emelkedett társalgás nélkül is. Szóval tett meg azt a szívességet, hogy beveszed a nyugtatóidat és felkapod a járókeretedet és elmész oda ahova gondolom.
Mivel az már kiderült hogy értelmezési problémáid vannak ha az é hozzá szólásom alpári akkor próbáld jellemezni a tiedet? RL egy ilyen mondat után kisfiam a fogaidat köpködnéd a tenyeredbe. Ne is nagyon reagálj max magadban mert nem vagyok rá kíváncsi....
Nem tud érdekelni hogy sérti a kis önérzeted hogy ha idiótaságokat írogatsz akkor sokan leoltanak..
Kipróbáltad az egeret egyáltalán? pfff retard..
Miutan kileptek/kifagytal, ment tovab a szerver, mentunk 3 kort. Bar tipikus emberek voltak, a start utan kozvetlenul lokdosodtek, en is kaptam egyet😄 Aztan meg alig tudtam megelozni, mert folyamatosan kigyozott a palyan (gondolom bill vagy gamepad).

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Amúgy hivatalos oldalon olvastam, hogy februárban véget ér valami ellenõrzés. Hogy a hatóságok vizsgálják ezt a "playerek dobják össze a pénzt aztán a befektetett mennyiség arányában jutalékot kapnak" dolgot. Na ha ennek vége akkor megint lehet "regisztrálni". Ezzel mi van? Lesz még nyílt reg. vagy már ennyi volt?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200