19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#7436 Valahogy konzolon nem zavarja hogy nem maxon fut hanem folyamatosan variálja, ott a 60 fps a fontos.. de PC már maxon legyen mindig pfff.. -
#7435 Felejtsd el ezt a mindenáron minden maxon legyen dolgot, az mindig is értelmetlen volt ...:)Attól hogy van 16 X os élsimitás még nem KELL azon futnia egy játéknak ....
Amúgy 150 ezer nagyon alaphangon egy Xbox One, ha jól látom, azért ha azt ráköltöd a gépedre megvan a fix 60 fps mindennel :))))
De már én sem értem miért olyan mágikus ez a fix 60 ! :) -
#7434 +1 -
#7433 Jaj te kis butus.. most már hozzá teszed hogy maxon?:))) forza az maga vissza veszi a grafot ha nincs meg a mágikus sim60fps.. lol
Most a maxgraf a lényeg vagy a 60fps ezt azért tisztázzuk...
Sajnos a PC az ilyen fejletlen hogy ki kell lépni hogy visszább vegyük a grafot míg a konzolom vissza veszi a fejlesztő mint a szart ha meg nyomok egy paust shotolni föltolja az égbe az állóképet:) Ha jól bele gondolok ez a filozófia után szabadon egy DX11-es 15e forintos VGA-val lehet konzol verő grafikát tolni:DDD Játék közben low úgysem látszik amikor nyomok egy paus-t alló képen ultra:DD -
#7432 Én rád szavazok !!! :P -
#7431 120 ezres viszi a rf 2 assetto és a carst fix 60 al maxon? Nekem is kell olyan holnap veszek!! -
#7430 Amugy az utobbi idoben SCREENRACER volt az egyetlen, aki erdemben szolt hozza a topichoz, en megszavazom HAZIGAZDANAK!
Lassan megerdemelne a CARS topic, hogy nagyobb reszt a jatekrol szoljon, es torolve legyenek a millioszor kitargyalt felesleges dolgok es hozzaszolasok (az enyemekkel egyutt). -
#7429 120 ezerből vettem egy PC-t, simán hozz a mostani konzolgeneráció grafját.... :D és még pár évig biztos nem lesz problémám pedig nem fektettem bele "sok" pénzt -
#7428 #7426 -
#7427 Én nem akarok ebbe belemenni, semmi bajom a konzollal, sőt ha lenne rávaló még vennék is, nem rossz dolog az :) de mivel nincs ezért az adott keretből a jobb megoldás marad. pc fejlesztés sok évente :) Így jobban járok....
Sőt !! Ahogy nézem ma már nincs meg az a kezdeti konzol fölény ami a 360-nál még volt, simán a mostani one árából veszek egy jobb pc-t ..... -
#7426 Nem szoktam frocsogni, sem magyarazkodni, de foleg nem szemelyeskedni (veletek ellentetben:P).
Ha a fix 60fps irogatasanak a feleslegesseget nem fogjatok fel, azzal nem lehet mit kezdeni.
Ha hasonlitgatni akartok, akkor legyen pl. PC-s rF2 vs CARS. Teljesen ertelmetlen ebbol a szempontbol egy konzol jatekot (tobb tizmillios fejlesztesi koltsegek, tobb szaz ember a keszitoknel, millios eladasok, FIX hardware) egy PC-s szimhez hasonlitani (ahol a 10 fejleszto mar komoly csapatnak szamit, es nehany tizezres eladasnal meg oromtancot jarnak (lasd. AC). -
#7425 500 ezres gép 2 évente? Ez a betanult konzolos szöveg PC ellen... -
#7424 Amúgy most teszteltem kicsit max vagy a közeli grafikán a carsot, autók szépek, aztán ennyi ... a többi egy rakás szar ,,,,De tényleg, minden rosszindulat nélkül .... Van benne pixel és face rendesen, de ettől még nagyon ronda az egész összkép .....Főleg a 2 frammel akadozó por, vízfüggöny effekt, és a négyzetkilóméteres foltokban változó árnyékok ....
Nem beszélve róla, hogy maxon nálam akadozik, nyilván sokat nem kísérleteztem mit érdemes lejjebb venni, de akad egy GTX 770-nel majdnem maxon ...... -
#7423 Jah, nem nem kezdek én semmit :))))
Csak nem az van hogy ennyi erővel, hanem konkrétan ha azt a pénzt a pc-dbe tolod,hosszú évekig nem lenne gondod semmivel :) Mondjuk ha már itt vagyunk, Cars.... Az konzolon halál lesz, pc-n is szar én nem is tudom mit drótoznak ebből össze konzolra .... De a pc-den menne ha akarnál vele játszani, és semmivel sem költöttél többet .... -
MooneyR #7422 Fú ez a "forzás-kiás" nagyon profi, nekem nagyon bejön, ebből az rfactorosból meg szart se lehet látni, élvezhetetlen így : D -
#7421 Te meg még mindig folytatod? Vicces a vergődésed a CARS!!! topicban... nincs konzolos forzás topic?
Pont te beszélsz itt amikor azon csodálkozom hogy nem írtad ki a tápod gyártóját az aláírásodba:DD szánalom... -
#7420 Te is kezded? azért nem fogok venni paksot, mert a fejlesztők basznak optimalizálni. Ennyi erővel PCn mindig 120 fps és 4K lehet, csak ahhoz 500 ezres gépet kell venni 2 évente. Végülis ja, ez is egy járható út. -
#7419 Meg mondjuk ha annak a doboznak az árát a pc-re költöd, ott is megvan a fix 60 ( vagy 200 :))) fps bármivel bárhol :D Még akkor is mikor már a konzolon butitva jön ki minden mert elavult a vas ... -
#7418 Amit itt most leírtál az tényleg egy kabaré:DDDD -
#7417 Vagy jó adag kompromisszum kérdése (is )ez a fix 60 fps ! :) -
#7416 Na erre még egyet válaszolok. Amíg a Forza az egyetlen olyan autós játék a piacon ami 60.0-át FIXen hozza minden körülmények közt, addig azt tekintem az etalonnak frémben. Ennél nincs jobb, ennél nem lehet jobb, ez a tökéletes. Bár csak minden szim ilyen lenne. A fejlesztők megcsinálták, a legapróbb mozzanatig leoptimalizálzák, legyen 1 vagy 16 autó akármelyik pályán, mindig 60.0. Ez bravúr és szakértelem. Ennyi, nem kell ebbe mást belegondoli, egyszerű technikai kérdés. ETALON. ( kíváncsi leszek hogy a Codemasteres F1 2014-et mennyire fogja hozni 60 fpsel, hisz azt tudni hogy konzolon is annyi a target )
További jó yutub szakértés srácok! Csak ügyesen és kellő szakértelemmel fikázzatok valamit amit a büdös életbe nem láttatok csak fosminőség yutubon. Így kell ezt! -
#7415 Alaklul ez, szarok a hangok, ronda, PS2, Rf2 is így néz ki.
Kabaréban nincsenek ekkora poénok amit amit leműveltek :))))))))))))))) -
#7414 Az összesnek gagyi hangja van, keress rá youtubeon, PS2 szint kb... -
#7413 Miért milyen hangja legyen egy családi autónak ? :)) -
#7412 Meg ezek a hangok, komolyan ilyen hangja van egy "next-gen" "szimulátorban" az autóknak?:S -
#7411 Mert mozgasban nincs photo mod:))))))
-
#7410 ....LOL..... -
precise #7409 Nem beszélve 0:42-nél mikor lemegy a fűre és meg se moccan az autó :) Ez az oka annak, hogy ha PC még csak az LFS-nél tartana grafikában, (nem volna iR,AC,rF2) inkább játszanék azzal, mint ezzel a hulladékkal.
-
#7408 Hát én nem látok sok különbséget...
-
#7407 Nem hogy sok, hanem csúnya !!! Sehogy sem valósághű, főként esőben, az valami okádék úgy ahogy van ! :D Lehet szép képeket kififikázni belőle scrrenshotnak, de használat közben nagyon gáz..... Nem is értem, senki nem tud olyan esőt csinálni mint codemasters, pedig gondolom nem egy nagy szám az sem .... -
#7406 Nahh azert az igen messze jar az igazsagtol. Az rf2-nel igenytelenebb, csunyabb kinezetu autos jatek nem sok van, max rf1. A Forza meg szo szerint gyonyoru es reszletes. Konkretan a palyarol es a kornyezetrol beszelek. Pc-n autos jatek ami kinez valahogy meg a shift es maris elerkeztunk a carsig vele.
Utobbiak valakinek sok a csilli-villi ezert "bovli" hatast kelt, de az elobbiektol meg felfordul az ember gyomra, ha rajuk nez :)
-
#7405 De nem technikailag mondom, az olyan amilyen, vagy jobb lesz vagy nem ... Inkább a stílus ! :))) Nem valósághű, olyan cigányos, bóvli , csicsás nem tudok mást mondani... De érted te szerintem .... -
#7404 Top gear teszt pálya van Forza 5-ben és rF2-ben is(bár az utóbbiban csak egy mod formájában), ezért szerintem jó összehasonlítási alap, youtubeon van fent videó mindkettőről bőven, és szerintem egyértelmű, hogy nincs sok különbség grafikailag... Szerintem pont annyira szép a forza 5 mint amennyire szimulátor... -
unrealnoise #7403 60 FPS is nem csak úgy feljött, hanem Totti egy VÁLASZBAN erre reagált -> "Semmi bajom a látványal de jól látom hogy framedroppol a cucc?"
(Érted?!)
Konkrétan cáfoltak valamit. Jah, persze kommunikálni, beszélgetni nem lehet, mert majd jön Alex, aki mindent megvesz ami PC-s szim, és egyébként is, mit képzelünk, hogy nem csókolunk neki kezet, és nem fogjuk be a pofánkat, pláne, ha nekünk tesznek fel valamilyen kérdést... Mert ha kérdeznek, vagy válaszolnak, akkor persze biztos nem kíváncsi senki a "mondandónkra", mert Alex bácsi azt majd eldöndi mi kell a népnek... -
unrealnoise #7402 OFF. Rohadt unalmas és fárasztó vagy. precise kollégával egyetemben. Emlékszem még, köcsög konzolosok így meg úgy... Telefröcsögik ezt a topikot, amikor itt én vagyok az isten, az ÉSZ, és egyébként is, hogy merünk itt bármit is írni, akár apróbb vonatkozásaiban is. Vicc vagy. Az, hogy aztán a bizonyítványod magyarázod sorokon át, miközben többek közt arról beszélsz, hogy kit, mit mennyire nem érdekel, az amit épp ír vagy írunk, nos az a legalja. (Egyébként meg: még jó, hogy ez a topic pörög és felnézek én is ide konzolosként, mert konzolos vonalon kb. hiába nyitnék pCARS topicot, a kutya nem nézne be, nem foglalkozna vele, ott nincs bétázás, nincs mit konkrétan megosztani... De mit magyarázok én egy olyan felsőbbrendű PC-s lénynek, mint Te...)
Totti5 és én sem vertük sosem a nyálunkat arra, hogy így meg úgy a konzolok és a Forza, sőt, én is pl. teljesen nyitott vagyok részben az OR miatt a PC-s vonalra való (mellékesen természetesen) visszatérésre. Tényket közültünk, esetleg kiegészítettük a mondandónk egy részét vele, vagy csak reagálunk, (most pontosabban Ő regaált) a brutális baromságokra.
Most pl. Precise. Már sokadszor hallom (érdekes, ez nem baj...), hogy így meg úgy befürdött a Forza-val, hogy az mekkora egy "szar". (Fél)szimáltornak lehet pocsék (neki), de attól még metacriticen nem sok autós, driving game játék áll 91%-on... Szóval valamit csak tudhat, annyit biztosan, hogy igen, az én alapvetően PC-s szimeken felnőtt szívem egyből rabja lett... vannak hibái, hiányosságai a sorozatnak, de kurvára elszórakoztat, és online sem olyan "vészes", mint vártam... (Nah de persze erre megint nem kíváncsi senki....)
Aztán meg ezek a mondatok...
"Egyébként ez a 60 fps ez mitől annyira fontos? Mi van akkor ha mondjuk nekem fix 70-el megy Assetto Corsa? Az nem jó? A 60 az jobb vagy nem értem?"
Fantasztikus. A kérdés megfogalmazása is, de az, ami utána jön...:
"tudom, csak már felbasz ez az állandó "betonkemény 60fps" fröcsögés."
Fröcsögés, havi "prpagandája"...
EMBER, fogd már fel, hogy válaszolt, KOMMUNIKÁLT egy TOPICBAN, ÉRTELMESEN, emberi módon válaszolt valamire, ami baromság volt. egy példa... (Forza 5 szerintem nem valami szép, alig szebb mint rF2...)
Az, hogy itt időközönként előjön a Forza nem véletlen. Kábé ugyanazokat az játékosokat célozza meg a játék, a grafikát és sok minden mást már össze lehet vetni, bár véleményt alkotni még korai, mert sokat fejlődik még a pCARS.
De itt elsősorban a PC-sek a fölényeskedőek, itt PC-sek vagy olyanok becsmérlik a Forza 5-öt akik egy kib*****, normális videót nem láttak róla, nem beszélve arról, hogy játszottak volna mondjuk vele, az, hogy az ilyen posztok, mint amilyet most én is írok megjelenik, az elsősorban miattatok van. Nem mi köpködünk ezt, azt, nem mi állítunk ordas baromságokat néha, nem mi kekeckedünk ezzel vagy azzal.
Nekem nyugodtan be lehet szólni (úgy szarom le ahogy van), annyira nem sűrűn látogatom a topicot, és egyébként sem nagyon vonz a társaság (kommunikációs és értelmi szint a béka segge alatt nincs itt sem...), de ez igen, most kijött belőlem.
Kinek nem inge ugye... -
#7401 A globalis rendszer az meg erosen felkesz;) Foleg az autokra gyurtak, azzal nincs gond. Kicsit koncepcios (render engine) anomalia van. Pl. a generalt fak sokhelyen eleg gagyik, valszeg majd (ha kesz lesz) a max-kozeli allapotnal (elelmosasok, arnyekolasok, fenyek stb.) lesznek "szepek". De erosen visszevett beallitasoknal, sokkal rossszabb az eredmeny mint a "hagyomanyos" megoldasoknal.
Igazabol nekik ez teljesen uj terulet (nextgen, multiplatform), nekunk meg szokatlan;) Mi hozzaszoktunk, hogy csak PC-re gyartott cuccnal, MAX-tol LOW-ig egyeloetesen romlik a dolog. Valszeg a multiplatform cseppett (brutalisan:P) bonyolitja a dolgokat.
A vegen tuti szep/latvanyos lesz, de elfogadhato, normalis, tuti vegeredmenyt majd csak a ket uj konzolon lehet latni. PC-n a sokfele allitgatas, HW, igeny es lehetoseg miatt erosen vegyes lesz a felhozatal es a visszajelzes. -
#7400 Megnéztem full maxon a játékot, hát....az autók szépek ,de a többi....olyan jó cigányos bóvli :) -
#7399 A nagyokos beszologatos en vagyok:P
Az egeszbol a lenyeg: PC-s katekoknal, PC-s reszlegen (ahol kulonbozik a hardware es milllio beallitas lehetseges), felesleges fix 60fps-re hivatkozni, azzal peldalozni, semmi ertelme. -
#7398 Nekem fix 120-ra van rakva az assetto, innen látszik mennyivel jobb mint a forza:D -
#7397 Nem tudom mi neked az átlag játék, de 30 fps sehol sem elfogadható...