19801
  • BooMiller
    Csak nyugodtan tibike:) Értem én hogy érzékenyen érint így 3x évesen xboxal vagizni:DDD ez van nem baj:)

Ja és ez nem konzol topic és nem forza hanem CARS!! Nem tudom mit keres itt a folyamatos írogatásod a 60fpssimforzacsodárol?
  • arty
    szívesen mennék egy próbakört :)
  • Totti5
    Nem volt elég egy büntipont? kell mégegy? menjek és jelentsem, vagy befejezed?
  • BooMiller
    Ja persze írd le sokszor igaz lesz.... nem a 60fps konzolisten:DDDD
    Ezen a héten hányszor élesztette újra a konzol/forza/60fps témát... na ez a troll nem én aki naponta 1-2 posztolok... ismerni kellene a fogalmakat.. az meg hogy megalázom 2 mondatban nem trollság ennyi majd holnap:D
  • Ra1n
    A troll jelzőt a TE helyedben le sem írnám...:)
  • BooMiller
    Értem én hogy el sem olvasod a hozzá szólásokat csak simán betrollkodsz ide, mert másként nem tudom elgondolni hogy merült fel az agyadban hogy mi konzolozunk itt:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Még véletlenül sem az sg konzolos hülye gyereke ontja a 60 fps-t magából:DDD
    de gratulálok az oknyomozásodhoz jól sikerült.. te nem akarod ki írni milyen hardvered és konzolod meg zsebszámológéped van az olyan menő 30 évesen:DDDDDDDDDDDDDDD
  • BooMiller
    Nem mondod, hűha eddig nem is értettem mi történt!! Köszönöm szépen ezt az információt..
  • Screenracer #7469

Ez a kombó a heti event is. A jelenlegi legjobb idő 1.40:7xx. Sajnos nem én jegyzem. De rajta vagyok. :))
  • Screenracer #7468
    Ha az lett volna jó, ami a videódon van, akkor úgy hagyták volna és egy évvel ezelőtt kiadták volna, nem gondolod? Valószínű, hogy egy igényesebb, szimesebb dolgot szerettek volna vagy szeretnének a fejlsztők és a közösség is. Tehát építeni kell kellet egy új fizikát, azután egy jó gumifizikát és végül ezt meg kell spékelni egy jó FFB-vel. Ami nem két hónap vagy két év, hanem addig tart, amíg nem sikerül mindent egyberakni. Lehet, hogy te erről többet tudsz és meg is tudnád csinálni, akár egy hét alatt is, de mivel nem ajánlottad fel szakértelmed a SMS-nek így kénytelenek a saját "lassú" tempójukban megoldani a dolgot. Mindenesetre amíg nem teszel le az asztalra egy full -legalább Shift 2 szintü- játékot, addig SMS-ék nagyobb respektet élveznek a szememben ezen a téren. Sorry. :(

Egyébként melyik? Frappáns vagy idiótaság? Mert frappánságban nem igazán vagy ellenfél. Idiótaságban meg sohase értem a nyomodba. :DDD
  • lac coo
    Ott a videom , aki megnezi latja milyen volt regen......Aki fudja mit kell nezni az latni is fogja, ennyi. Barmelyik mostani videoval ossze lehet hasonlitani.....Ennyi. A ki mond frappansabb idiotasagot versent meghagyom neked :)
  • Screenracer #7466
    Jó, hogy nem azt mondod, hogy az mind kutyaütő idióta, akiknek tetszik és tudják is használni, ellenben veled aki csak szövegel már évek óta. Ne már! Ennyire azért már ismer itt téged mindenki, hogy tudja, hogy többnyire csak "szájmulátorozni" szoktál. :DDD
  • lac coo
    Jovanakkor !
  • Screenracer #7464
    Szerintem itt csak te beszélsz a grafikáról. Senki egy szóval se említette, hogy "Hú milyen szép grafja va!!!!", az evidens. :))
    Az nem a játék hibája, ha kiléptek az általad vezethető kategóriából. Most már van benne kihívás is és nem csak fullgázas Codemasters game. Igen , ki kell tapasztalni és már nem lehet csak úgy első körben PB-t menni. Ez van. Majd őssszel jön az F1 2014 és kiélheted magad. :DDD
  • lac coo
    Nem akutyafulet nem fejlodik vissza.....Ha valaki visszakeres regebben siman hozott egy jo. Rf1 szintet, ezt en is mondtam akkor, elegedett is voltam a shiftekhez kepest, de az ma mar sehol nincs......Nekiallatak sajat ffbt gumit csinalni, gyakorlatilag rengeteg build volt, amivel tiz metert nem lehetett megtenni, olyan rossz volt.Engem nem erdekel a rajongok mit allaitanak, hoaszu evek ota probalgatom, de jelenleg onmagahoz kepest is katasztrofa....Ami valabol ertheto, ember nincs akit ennel a jateknal nem csak a grafika erdekel... :)
  • Screenracer #7462
    Nem is fejlődik visszafelé, csak Laccoo barátunknak heveny CARS fóbiája van. Legalább annyira elfogult negatív irányba CARS-szal szemben, mint amennyire elfogult pozitívan az Assetto Corsa irányába. Tehát teljesen reménytelen értelmes vitát folytatni vele és ebből kifolyólag teljesen értelmetlen is lenne. Így tehát egymás fikázásában szokott ideiglenesen abbamaradni a dolog. ;)
  • Screenracer #7461
    Amiről te most áradozol az kis külömbséggel a Shift 2 volt még. Azt hívják mostanság placeholdernek és az fog belekerülni szerintem a WOS-be. Nem mondom, hogy lehetetlen, hogy a végén, vagyis a megjelenéskor, neked legyen igazad és ez egy teljesen félresikerült dolog lesz, de addig van még elég idő, hogy a hiányosságok pótolva legyenek. Én addig bízom benne, hogy ebből egy nagyon jó kis game lesz. Szerintem ez a mostani állapot egyértelmű fejlődés a Shifthez képest. Pl. nincs semmiféle lag, van egy már most jobb FFB benne és ez még nem is a végleges. A fizika is jobb, a már kész gumifizika is sokkal jobb, vagyis az nem is volt a Shiftben csak egy olyan scriptelt Codie féle gumikopás valami. Tény, hogy nem a nagy szimekhez kell hasonlítani, mert nem is onnan indult, ahonnan azok. Én azzal is elégedett leszek, ha a SimBin és az AC/rF2(csak fizika) közé beékelődne, ami fölött már csak az iR van.
  • Totti5
    Kérdezed vagy játszod a carst?
  • Ozzyehh
    Ne meséld be nekem, hogy egy metro last lightnál ez szebb vagy több gépigényt kíván ne röhögtess már, :D az ment maxon mindennel feltolva... csak az állításodra reagálok ami abszolút alaptalan :D
  • arty
    én ezt egyáltalán nem értem :(
    hogy tud visszafelé fejlődni egy játék?!

én nagyon régen próbáltam, akkor elég shiftes volt a fizika (gumi?), ahoz képest nemár, h még rosszabb legyen...
  • arty
    konzolon maxon fut - azon a maxon, amit a gép bír az adott helyszínen. ami állandó, az a frém.
    pécén viszont vagy versenyenként átállítod a grafikát, vagy lesz egyszer 50 egyszer meg 100 fps-ed... :)
  • lac coo
    Vagy itt van ez, ékes bizonyitékúl , itt még szerettem is játszani náhány autóval, bár itt már javában elkezdték szétbarmolni mindet, ez itt még megúszta!
    Azóta hol van már ez a gumi, kormánykezelés ffb ?????

• arty
    (és ezzel nem a pécéseknek akarok beszólni, hanem a balfasz fejlesztőnek, aki évek óta hitegeti a mostanra durván kiéhezett játékosokat...)
  • arty
    fura, h ezt ebbe a topikba írod, mely játékot a 120k-s pécéd meg se tud mozdítani, nemhogy élvezhetően futtatni... :D
  • arty
    Minél szebb egy játék, annál több kretén jár a topikjába - ez alapszabály :))

és mivel a pCARS-ra csak várni lehet (csak röhögök, hogy van aki elhiszi, hogy ez valaha is készen lesz :D ), mi más lenne a sok kis frusztrált szerencsétlennek az egyetlen szórakozása, mint h flémet generál a konzol-trollkodásával :)

(precise, búmiller és fehércsoki, akikre gondolok, a többiek szvsz normálisak)
  • lac coo
    Én továbbra is kitartok amellett, hogy nem hogy fejlődik, rosszabb lett !
    Nem érdekel milyen prealfabétagamma fázisban van,sokkal rosszabb mint régebben volt :)
    A fejlődés egyedül a grafikára igaz, azt tolják, már az értelmetlen csicsa szinten van , de a többi egy nulla.....:)

Szóval aki valami normálisabb autós játékból ül át ebbe, majd ne felejtsen el megkeresni mi a véleménye :DDD
  • Screenracer #7451
    Autóknál a "prealpha-alpha1-alpha2-beta1-beta2" készültségi állapotok szerint lehet megkülönböztetni, hogy melyik hol tart. Itt kimaradt a béta verzió ami már a kész közeli állapot lesz. Az első és tervezett hangminták a béta1-es állapotnál vannak hozzáadva és onnan kezdenek vele komolyabban foglalkozni. Addig úgynevezett "placeholder" hangokkal lehet használni. De ez a gumira és a fizikára is ugyanúgy vonatkozik. A fórumon lehet figyelemmel kisérni hogy melyik autó hol tart. Mivel nem nyílt a fejlesztés, csak tagok részére áll fent ez a lehetőség. Videókról nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, mert ahány féle annyi fajta. Például Laccoo videója is halk és olyan, mintha Sokol-ból szólna. :))
  • lac coo
    Nekem kb eddig az idoszakig tetszett. :) Nem volt magy szam a fizika akkor sem, de el lebetett bohockodni vele.Aztan jottek a vegelathatatlan ffb- k, gumik es es egy osszehanyt kavalkad lett az egeszbol .......Moat pl olyat nem igen tudsz, higy kicsit tolja az orrat.....ha tolja tokig tekerheted a kormanyt semmi, ahigy tapadast talal meg derekszogben kezd fullra elfordulni, es akkor jon a kormany gyorsan vissza.... Mint a lenti renault videoban, lehetetlen eltalalni a kormanyelfordulast....bar minden megtanulhato, ha sokat kinlodik vele az ember :))))
  • Ra1n
    Mert Xbone-on vagy Ps4-en a pc-s maxhoz közelít a grafika 1080p /60fps-el nem? Ne röhögtess itt is...
  • Alexease
    Akkor nosztalgiazzunk:) Build 169, 2012. marcius. Full Low beallitasok.

• lac coo
    Hát ha ebben a kis hátralévő időben bele nem húznak, akkor minden marad ilyen, elejétől fogva nézegetem ,mindig ilyen volt ( nem csak hang, minden ...).

2011 december: itt még vezethető volt, és gyors is ! :DDD

• Snexi
    értem,köszönöm.Egyébként még milyen változtatások várhatóak a teljes verzióig?Például a hangok szerintem szörnyűek,sosem ültem még versenyautóban de egyszerűen elviselhetetlenek a hangok a CARS-ban (videók alapján)
  • Screenracer #7445
    A mostani állás szerint csak a teljes verzió lesz elérhető, de nincs kőbe vésve.
  • Snexi
    meg lehet még valahol venni a játékot vagy már csak a teljes verziót?
  • Screenracer #7443
    2013 McLaren P1 (WIP)

• BooMiller
    örülök neki, cáfold:DD erről szól a konzol ecsém:)) ezt hívod te optimalizációnak....
  • Totti5
    Variál :)))) zseniális!
  • Alexease
    "A gumibeszállító még kérdéses. :))"
    Ez poen, tetszik! :)
  • Screenracer #7439
    2013 Mercedes-Benz A45 AMG (WIP)

A gumibeszállító még kérdéses. :))
  • endy papp
    Szerintem velem együtt más is szólt hozzá ....vagy szólt volna ......de totál felesleges,az ok már többször le lett írva.
    Így ne csodálkozzon senki ha hétről hétre csak a felesleges szájkarate megy .
    Teljesen más témáról mint amire ez a topic hivatott lenne.

"Amugy az utobbi idoben SCREENRACER volt az egyetlen, aki erdemben szolt hozza a topichoz, en megszavazom HAZIGAZDANAK!"
    Úgyszintén
  • Ozzyehh
    Hát nem tudom emberek :D fix 60 fps.... őszintén szólva tojok rá, de ha annyira érdekli az úriembert war thunder ps4-en fix 60 fps.... (van itthon ps4) gépen pedig 70, 80 vagy akár 100 fölé is felmegy.... mindezt egy r9 270 produkálja:D hozzá teszem minden maxon (movie settings) max res-el... persze mindezt nem azért írtam le, hogy felvágjak, de oké, hogy kint van az j konzol generáció, de láttam én már ps4, x one pc comparisont ahol ps4-el és one-al nem volt meg a fix 30, hanem 28 29 néha harminc pc-n meg megse reccent... ismétlem nem akarom egyik konzolt se lehúzni, mert imádom a ps4-et de azért na :D