19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #7516 Közben föltöltötte a következő videót is. Nem szoktam videót készíteni, vagyis ritkán, de azt most észrevettem, hogyha ugyanazt a hangot akarom videóban hallani ami a játékban van akkor lehet, hogy tömörítés nélkül kellene rögzíteni, mert még ilyen bitráta mellett is egészen máshogy szól a videón.
A körülmények ugyanazok, csak 21 AI-t tetemm hozzá. :)
Onnan, hogy előrekerültem már nem volt értelme folytatni a felvételt. -
#7515 Egyertelmuen a Forza az aranykozeput: probaltak korrektek maradni a palyanal, eppen csak annyira van csicsazva, amennyire szukseges. Friss gep, program es engine, nincs vele gond.
A CARS cseppet izzadsagszagu. Google Map forras, itt-ott otletszeru diszitesekkel, meg nincs eldontve, hogy natur- vagy game-stilus legyen a vege;)
Az iRacing-nel a "latvanyos" es korrekt kinezet egyertelmuen a scanneles eredmenye. Mivel minden ott van ahol kell, igy minden palya "jol" nez ki.
Az hogy gyors, az alap, ez elsodleges funkcioja a proginak, hogy visszafele kompatibilis legyen, "mindenkinel" jol fusson; es igazabol az iR is multiplatform (PC, Linux, MAC :P).
A hatranya, hogy 5-6 eves a palya, az alap-csomaghoz tartozik, azota nem nyultak hozza, meg az "uj" (DX9/DX10) shaderezest es reszletesebb objecteket sem kapta meg:/ Ahhoz kepest nem rossz:P -
#7514 Egymagamban nekem sem, esőben már néhány ai val is halál .... -
Screenracer #7513 Ezzel a beállítással szoktam menni.
És ezzel a beállítással csináltam a videót is, Bandicam-mel. 1920x1080, 30fps, 256 bites hang.
Asus alaplap, Q9550 proci, Asus GTX560 Ti Top, 6GB ram. Realtime videófelvétel. Nekem így se akadozik. -
Screenracer #7512 http://www.youtube.com/watch?v=qX0CYCmp1Ys
Ez így se olyan rossz. :) -
#7511 Le lehet írni azt amit a videón látni? vagyis a videó csak egy dolog, hisz mindegyiket láthatom a TVn bármikor real.
Cars - hiába, attól hogy bugos, lassú nem tudok elvonatkoztatni. Látványra sem emelkedik ki
GT6 - előző generációs kinézet és részletek, ráadásul nem igazán fedi a valóságot a látvány és a pálya kidolgozása ( Forza 4ben látványosan szebb és reálisabb volt )
Iracing - fényekben nekem ez tetszik a legjobban, kidolgozásban is elég jó, gyorsaságban pedig simán hozza a fix 60at, tehát jól optimalizált emellett
Forza 5 - ebben látható a legtöbb object a pályán, szélén, környékén a napsütés ebben a legszebb -
#7510 Gondoltam, hogy valami megöli, de nem volt kedvem kisérletezni mi az ..... -
Zsoltee_a_bator #7509 Minek ultra? Azok mar a photomode lodok. Max hight hasznalj, es hacsak nem valami csucs vgad van max medium reflectiont, az oli meg. Sok kulonbseget nem fogsz latni. ACnal detto, csak ott alapbol alacsonyak a beallitasok.
5-6 ev mulva majd jol jonnek ezek :) -
#7508 -
#7507 Locsolták a füvet, mi gond :))) Hungaring is ilyen néha barna kiégett mint tavaly, néha figyelnek rá és locsolnak néha akkor zöld a fű :)))) -
Screenracer #7506 Azért mert ez legalább a duplája teljesítményű lesz mint az előzőek.
"A PS4 specifikációja nagyban hasonlít az Xbox One-éra, igaz, a japán konzol sokak szerint könnyebben programozható. A PS4 lelke egy nyolc processzormagot számláló x86-x64-es AMD APU, mely a Microsoft gépéhez hasonlóan két Jaguar modulból áll (modulonként négy mag), s ezek minimum 1,6 GHz-en működnek (ezt elméletileg emelhetik bizonyos utasítások). Ez eddig erőben megegyezik az Xbox One-nal, a komoly különbség az integrált grafikus vezérlőben rejlik, ami állítólag 50%-kal nagyobb számítási kapacitással rendelkezik, mint a konkurencia megoldása. Memóriából 8 GB-nyi GDDR5-ös RAM található a konzol belsejében (ebből 5,5 GB érhető el a fejlesztők számára), mely 5500 MHz-es frekvencián üzemel és 256 biten csatlakozik a gép lelkéhez. Háttértár gyanánt egy 500 GB-os HDD-t kapunk, mely eltávolítható, cserélhető, bővíthető. A PS4 a PlayStation 3-hoz hasonlóan Blu-ray-lejátszóval érkezik, csatlakozók terén pedig két USB 3.0, egy AUX port (a kamerának), valamint HDMI kimenet és digitális hangkimeneti csatlakozó található rajta. A géphez nem jár külön tápegység, az ugyanis a viszonylag kis méretű (275×53×305 mm / 2,8 kg) házban foglal helyet."
Legalábbis ez a rész nekem azt sugallja. De nem vennék soha első szériás cuccot, mert azokkal elég sok baj szokot lenni. :)) -
Screenracer #7505 Most gőzerővel tolják bele a tartalmakat. Pályák épületei, fák és ami még kell. azután még ott van a karrier rész is az is napról napra bővül. Szerintem tök hülyeség lenni minden szál fű után optimalizálni. Szerintem mire bétához ér akkor lesz olyan amilyennek egy kiadható játéknak kell lennie. -
#7504 Ezért kérdeztem, a PS verzió esőerdőket idéző:) -
#7503 Nagy feladvany, pcars megfekteti a 770 est, ac siman ment magas beallitasokkal husz egyforma ai val....Most megy az ac 20 ai, negy fele auto (5-5 db...) majdnem max, 80 fps.....ebben mi a rossz.......? :)A cars keptelen lenne tobb augot futtattni szerintem.....igaz nem egy kategoria a grafika, de akkor is, vegyen mindenki titant ha ugy akar carsozni, ahogy oltjak a videok, promo kepgaleriak ???? -
#7502 Az egyiket AC-ra másikat CARSra írta... -
Screenracer #7501 -
endy papp #7500 Elmondom neked ha nem tolom maxra akkor is szarul van optimalizálva,nem csak én látom így ,több helyen is olvastam ,más is hasonló "gondokkal küzdött"
De neked ezt úgy sem tudja bemagyarázni senki mert elfogult vagy az AC irányába...a pCarstól meg fóbiád van...
"Kemény gépigénye van, a 770-est megfekteti esőben, vagy sok ai nál ....
Ezt nem tudom hogyan, vagy milyen minőségben akarják konzolra vinni ?! :)"
"Pedig a 6870 essemmel is vitte a 20 ait........Es igen eros beallitason ment, negyszeres simitassal......"
Most akkor döntsd el melyikkel merre mennyi...
De tudod mit nem kell.....nagyon nem érdekel......told csak továbbra is a régi lemezt már a kutyát nem érdekli. -
#7499 Mostanaban eleg rosszul fut.......Az atomos video eleg regi, ivaz nincs meg annyi csicsa , sallang rajta de ott ment majdnem ultran nekem, motionblur, minden anyamkinja..... -
#7498 Miért gondolod hogy ilyen jól fog futni "next-gen" konzolokon? Az eddigi játékoknál is sokszor kompromisszumokat kellett kötniük, 30 fpsel és nem full HD-ban futnak cserébe még csúnyák is. -
#7497 Ha igy marad meg pc n is bukta lesz !!! I5, gtx770, 8 g ram es esoben mex kozeli graffal 30 fps alatt van, irgalmatlan laggal megtoldva.....Amivel nincs baj, nekem fontos higy maxon legydn jo nekem a kozepes is, csak evek ota azt mutogatjak milyen szep, de egy atlag pc n, vagy kicsivel jobbon is lesz nagy csalodas...... -
Screenracer #7496 Itt olvashatsz a PS4 specifikációjáról.
http://www.pcguru.hu/ps4
Lényegében az új konzolok már közel olyan erősek lesznek mint egy PC. Mivel a CARS már PS4/XBO-ra jelenik nem szükséges különösebb butításokat eszközölni. Szerintem bőven tudni fogja azt amit PC-n is.
Bár személyesen nagy eséllyel nem igazán fogom ezt kitapasztalni. ;) -
#7495 Igy baratsagosabb:) -
#7494 Detektálta hogy minden szim fel van installálva. így észlelte hogy van róla fogalmad:) -
#7493 Gondoltam megyek mar vele en is 1-2 kort, de 2 probalkozasra kifagyott, a harmadikra reszetelte a gepem:/ -
#7492 Laguna nem a sivatagban van?:) -
#7491 Osszehasonlitas, azoknak, akiknek van hozza 4 szeme:)
-
#7490 Mert AC t is mindenaron maxra zolt csuszkakkal akarod jatsza.i :)))) Pedig a 6870 essemmel is vitte a 20 ait........Es igen eros beallitason ment, negyszeres simitassal......Csak ugye az nem a lelektani hatar, aznem eleg, hiaba van figyelmeztetes is, hovy ne pishkald mert harap ! :) -
#7489 De ehez képest az AC garázs project mint az LFS, itt komoly love és ember mennyiség van.. -
#7488 Jom de te maxolos kocka vagy. :) AC es IR utan van fogalmam milyen elmeny lehet ezt vezetni, leszamitva , hogy elvezed a grafikat :)))) -
endy papp #7487 Mért az AC az igen? -
endy papp #7486 Asszem egy ilyen AC vidi összeállításra még "picit várni kell.......
No de min1 úgy is ez számít.
"Én továbbra is kitartok amellett, hogy nem hogy fejlődik, rosszabb lett !
Nem érdekel milyen prealfabétagamma fázisban van,sokkal rosszabb mint régebben volt :)
A fejlődés egyedül a grafikára igaz, azt tolják, már az értelmetlen csicsa szinten van , de a többi egy nulla.....:)
Szóval aki valami normálisabb autós játékból ül át ebbe, majd ne felejtsen el megkeresni mi a véleménye :DDD "
Én is így vagyok mikor pár pillanat erejéig átülök az iRacinből az AC-ba.... -
#7485 Simplán nincs optimalizálva... -
#7484 Kemény gépigénye van, a 770-est megfekteti esőben, vagy sok ai nál ....
Ezt nem tudom hogyan, vagy milyen minőségben akarják konzolra vinni ?! :) -
#7483 Yes, Sir, Yes -
Screenracer #7482 Nice!!!
Majd elfelejtettem itt a nagy zűrzavarban. Már nem kell kilépni, ha setupolni akarunk. Elég egy esc-et nyomni és már lehet is. :)) De még nem hibátlan, mert eventben például visszalépésnél átveszi a autopilot, de ctrl+i-vel visszaadja a mi kezünkbe. :) A többinél még nem teszteltem. :( -
#7481 -
#7480 BooMiller!
Vagy befejezed ezt a lekezelő stílusban való fórumozást,vagy kiraklak egy időre! -
#7479 Egyébként meg bassza meg, hogy nem tudom megvenni az Assetto-t. Ott a pénz a számlámon de nincs kártyám. Tiszta ideg vagyok. -
#7478 Mindkettő szar, csak az egyikben van computer, a másikban meg nincs :) -
Screenracer #7477
Egy kis összehasonlítás. :))