Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
IGNesek biztos hülyék... Amúgy abbahagyhatnád már ezt a konzol fanboyságot(és nem csak te), gyakorlatilag 2005ös hardverrõl bizonygatod folyamatosan hogy szebb grafikát lehet belõle kihozni mint a mostani PCkbõl.(mert pCarsnál mindent kifognak grafikailag hozni amit lehet) SENKIT sem érdekel itt a forza meg a GT5, ha megemlítjük vagy beszélünk róla akkor azt itt PCs szemmel tesszük, tehát nem érnek túl sokat, ha ezt nem bírjátok elfogadni akkor GTFO!

Ez egy multi platform játék lesz, biztos azért. 😊
Egyébként jó lenne a pCars játékról beszélgetni, mivel hetente jelenik meg új build, lenne is mirõl.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Totti5
Xbox erõsebb mint a PS3. Látható mennyire vagy képben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Egy percet sem trollkodtak a konzolosok.

Fehercsoki
Nem szép a GT5, de a Forza sem, lényegében az xbox még gyengébb is a ps3nál, akkor hogy lenne már szebb a forza? Vannak videók youtubeon, mindenki pont látja hogy milyen ocsmány mind a kettõ, sem a pCars, sem az AC szintjét nem érik el, tény hogy rF2nél szebbek, de ott a gumi mindenért kárpótol...

azt nem értem, h a konzolosok miért járnak ide nonstop trollkodni? télleg kéne már egy HG

Ezt értem, de te már megint kevered a témát. Grafikáról (!!!) volt szó, a többi a részedrõl így nem aktuális. Én nem a fizikáját védtem, hanem a grafikáját. És itt lehet izlésekrõl vitatkozni, meg arra hivatkozni, de hogy a forza 4 a legalja, egy ronda szar, az minden, csak nem objektív. sõt, mint írtam, kifejezetten provokáló ezt hangoztatni.

Meg mondom, ha ez ronda, akkor egy GTR 2 vagy egy LFS mi? bûnronda? Mert azok bizony ezekhez képest is elavultak már bõven. Hogy miért az most lényegtelen, csak vicc, hogy egy kalapba kerülnek ezek... (pl. rfactor 1 és GT5/forza4) Alapból a hozzáállással van baj, mert ha még azt mondta volna Lac coo, hogy hát nem olyan szép az ma már, akkor én nem is kezdek el lovagolni rajta. Mert tényleg nem olyan szép, de hogy ronda lenne...?! No nem, azért bõven nem az...

Én hét hónapja vettem konzolt. És amikor betettem a nordschleife akkor kicsit el is ámultam. (úgy, hogy korábban "játszottam" saját PC-n már pCARS-al (nem egy gyenge gépen!), rF2-vel, meg hát láttam már elég sok videót elég sok autós gammáról, aktuális Codi játékok is ki lettek próbálva PC-n és mégis...) Szépen ki van dolgozva. a fényviszonyok, az egész megvilágítási "rendszer" a pályán, a grafika egyszerûen fasza...

Aki erre azt mondja hogy szar, annak szar a látása. Ennyi.

Itt egy gameplay GT5-bõl, egy jobban kidolgozott pályáról. Mondom, nem egy pCars-sal kell versenyeztetni, mert én sem azt teszem, de hogy ez ronda...

gameplay

Meg ezt is linkeltem korábban, rémesen ronda itt is... (itt pont ugye Nürburgring van pár másodpercig...)

link
lac coo
Ha már nõs példa nekem Gobbi Hilda akkor sem kellene, ha nem dohányozna ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fehercsoki
Forza sehol sincs grafikában(és másban sem) AC-hoz képest...

Ha már nõs példa:

Van egy kibeb*szott jó nõ Mondjuk mint Katie Price (Jordan) fénykorában. 10/10 alap esetben. Mivel dohányzik nálam 1/10 de azért egyszer megdugnám ahogy a Forzát is kipróbáltam játékos léptékkel mérve 1X. Tehát Lehet egy játék 10/10 de ha egy fontos dolog nem klappol nem játszom vele.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Totti5
CARS miatt fejlesztek most PCt. Ha nem fog menni 60 fpsel, max grafon, DX11ben esõben, AIval akkor feladom... lehúzom a WCn az egészet. ( mondjuk az sem lenne utolsó ha az AC nem 4 fpst nyögne ki maxon )

Totti5
Onnan kezdve totálisan hiteltelen bármi féle fikázásod, ahogy a forzát állítólag láttad, ráadásul az AC-ra ha jól láttam a kellemes jelzõt használtad, amikor a Forza minden téren szebb annál.

Te véleményed nincs ezzel baj, csak tartsd meg magadnak mert hazugság.

Nem értem, hogy mit kell ezen ennyit rugózni? Halottad már azt a mondást, hogy izlésrõl nem érdemes vitatkozni? Lehet, hogy ami neked keserû, az másnak már édes. 😊

Amúgy meg annyit, hogy a pCARS fizikája az iR-hez, nK-hoz, stb. van hasonlítva és nem a Forza/GT cuccokhoz, azon már enyhénszólva is átléptek már. De azt szeretném, hogy az Assetto Corsa fizikájával legyen versenyben, majd a jövõben, mert jelenleg az az a cucc, ami szimulátorosság és játszhatóság szempontját tekintve is már ebben a készenléti fázisban is a next gen. Bár, ez is valamennyire izlés kérdése részemrõl. 😉

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

nincs gond. de mint mondtam ez nem fekete-fehér. egy olyan embernél, aki normális értékrendszerrel bír. mert ehhez az kell.

egy nõ sem csupán szép vagy ronda. én ennyit mondok. ahogy egy film sem szar vagy jó. becseszne, ha nem lennének átmenetek. nem véletlen van egy csomó egyéb jelzõ a nyelvben, nálad meg mintha nem is létezne, csak a szép, meg a ronda. ez azért vicces.

rfactor 1 és forza 4/GT5 között azért ég és föld a különbség, de szerinted mindkettõ ronda. 😊 nah én nem ragozom a témát. 😊
lac coo
Sok ronda van, köztük a forza, mi ezzel a gond ?

kicsit OFF, de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetõsen jó áron szvsz. 😊 állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. 😊 az ár irányár.

link

sorry. 😊
nah kész. 😄 hát jó, a végén még beismerem, hogy neked szimplán nehéz a kedvedre tenni. de mindegy, én ettõl független is meredek kijelentésnek tartom itt a forza 4-es rondázást. vannak annál ezerszer rosszabbak is, és bizony nem sok sokkal kidolgozottabb van.
igazából te is unalmas vagy, annyira nem futotta még tõled, hogy hé, azért ez szerintem sem ronda.

pCARS szép meg minden, de félkész, és ha a pCARS 10/10-es grafika, ami ûberjó jelenleg, akkor is, a Forza ne legyen már ronda, 1/10 vagy 2/10-es értékelést takarva.

a fizikát hagyjuk, nekem szórakozásra ennyi elég.
amúgy meg a nagy fizika fikázás közben azért kíváncsi leszek mennyire lesz komoly a pCARS is... kötve hiszem, hogy köröket verne egy forza-ra vagy GT-re... magyarul nem értem, ez a tábor mit keres itt akkor? minek köpködi a GT-t fizikára és grafikára egyaránt, amikor valszeg a "koncepció" a háttérben valszeg teljesen ugyanaz, mint a másik két nagynál...

kivételesen nem a konzolok mondják azt, hogy ez meg az az ISTEN, meg hogy mindent aláz, mi csak annyit állítunk, hogy öcsém, azért a forza4-re vagy GT5-re azt mondani, hogy ronda az ciki. Igazából nem mi sértegetjük a másik egyik kedvenc játékát rá abszolút nem illõ jelzõkkel, hanem pl. lac coo. akkor mirõl beszélünk?

nem mi verjük a nyálunk, õ köpköd folyamatosan, nála lehet nincs is átmenet, egy szint alatt azt mondja szar, egy szint felett meg, hogy állat. ennyi. remélem ennyire fekete-fehér neki minden az életben...

részemrõl ennyi, egy-két ember viselkedése roppant mód taszító ezen a fórumon...
lac coo
RFactor is ronda, mondtam én hogy nem az ? 😊

veled az a baj, hogy direkt csinálod, fel akarod húzni az embereket. ha a forza 4 ronda, akkor milyen az rfactor 1? milyen a GT2? bûnronda?

érted, lassan kifogsz a jelzõkbõl, nincs normális értékrendszered, ennyi.

ha van egy tízes skálán a pntok mellett jelzõ, akkor érdekes, hogy nálad a forza 4 vagy GT5 ronda. a ronda egy filmnél kábé szart jelentene, egy akkor legyen egy vagy két pont.

akkor a forza 4/GT5 az egyik legocsmányabb játék ezek szerint?

Én nem megdumálni akarok, de egyszerûen felháborítónak tartom, hogy direkt ezzel bosszantod az embereket. mert ez már nyilvánvaló...
Fehercsoki
Hazudik a forza az isten!!!4444

off:

Greger Huttu

"Greger's first online races showed promise, but he was still entering into the unknown. Today, getting started in a title like iRacing can be incredibly intimidating for new players. The level of realism is far more intense than in console racing games, even when compared to Forza Motorsport and Gran Turismo."

😊)))

Alexease
Elobb inkabb egy realis fizika kellene, azutan szinezgethetik kedvukre😛
pedobear
GTL szerintem szép

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

lac coo
körbe néztem hány progamom van amit használok, és rondának találom : RBR, GTL, rF2 ( szerintem széptõl messze van...bár jelenleg best...), NKP...

Ezek ma már mind rondának számítanak, na és.
Én megmondom mit gondolok, ennyi ....

Mi több, még próbáltam normális is lenni, ami alapból nyilván nem könnyû nekem, és mondtam akinek ez jó annak jó egészséget... 😊

lac coo
Vazzeg ha ezt tudom akkor nem írom be ide azt az egy zárójeles mondatot, hogy láttam élõben és r.... 😊

pedobear

valami kis reális színt belevihetnének

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Alexease
Neked nem ronda. Neki igen. Ennyi.

Mar szerintem bent voltal az AC-ben es leirtad. Mennyi hozzaszolas generalodott, hogy meggyozzenek arrol, hogy nincs igazad. Nem sok. Talan egy sem😊 Neked szar az AC, es el is hiszem, nem is vitatkozom a dologgal, meggyoztel. De nem foglak gyozkodni, hogy NEKEM meg jo. Semmi ertelme.
Mondtad hogy ronda és mi leszartuk, ha jól emléxem nulla választ kaptál rá 😊

Totti5
Fáj igen, mert nem ronda. Menjek random "ronda, szarul" kommentekkel az AC topikba? egyszer leírtam hogy rossz mert 4 fps ha lownál feljebb tetszem a csuda grafot. Kettõs mérce?

Alexease
Ezt NEM lathatod az autobol, mert akkor mar az autod a toban van, te meg a tetejen ulsz😊 <#idiota>
bardocz
Csak hogy mennyit számít a táj, ha figyelni kell a többiekre, meg vezetésre: rF1-ben Suzukán volt egy bajnoki futam, gyakoroltam rá sokat, mert alapból szeretem a pályát, mentünk 1 órás futamot, majd a versenyrõl készült videón vettem észre az óriáskereket apálya szélén, meg hogy a fû nem zöld, hanem õszi színekben volt sárgásbarnásan. Addig ezek fel sem tûntek, csak figyeltem az utat.
Totti5
Nem, de ezt látom az autóból. Ezt a pályát, ezt a látványt. Mivel ez van oda csinálva, autóból is így néz ki... nem nézhet ki máshogy.

Alexease
Es nem mindegy neked? Faj? Reszvenyes vagy konzolpiacon. Ha neki ronda, akkor ronda. Ez van. Attol mert leirod 28-szor, nem fogja szebbnek talalni, csak ismet szetbarmoljatok a topic-ot.
Velem csak annyi a baj, hogy ha felmerül a téma nem tudok nem beleszólni a lentebb írt konzolosok iránti elenszenvem miatt. Nekem tényleg fájnak a régi jó pc only gamek szétbaszása igénytelen közönség miatt.

Alexease
De te igy hasznalsz egy autos programot?! Ulsz a toparton es nezegeted a vizet hogy milyen szepen hullamzik rajta a tukrozodes?!😊
Totti5
Miért van az hogy lac coo ész nélkül random rondázik?

Alexease
Amugy miert van az, hogy CSAK 1-1 ember miatt megy folyamatosan a gyoket konzol vita, amikor az emberek 90%-a leszarja?!?! Egyelore leszarom, csak k*rv* unalmas:/
Totti5
Direkt nem fotómód képeket csináltam, nehogy véletlen az legyen hogy az. Láthatod a racéket, hogy nincs agyon élsimítva...

Sok ilyen tájon van versenypálya. Kiv lennék melyik önkormányzat engedi meg ,hogy egy ilyen turista paradicsomot szétb*szanak egy hangos versenypályával. Lehet csinálni szép dolgokat de legyen inkább élethû. Ja és (ha ez forza) akkor ez kamu reklám kép, játék közben sosem fogod ugyanezt a képet látni.

Alexease
De en nem hatter kepet szeretnek generalni egy autosjatekbol, hanem vezetni szeretnem😊 Persze az is fontos, hogy latvanyos es hangulatos legyen.
Most mutass kepeket a cokpitbol, JATEK KOZBEN, NE photomode beallitassal😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na errõl beszélek. RS Vegas 2 lövésig volt a gépemen, még egy tárat sem lõttem ki és láttam, hogy egy fos. Fõleg ha a pc only elõdeit nézzük. Így volt ez az Armed Assaultal is amit tönkre vágtak, szerencsére az eredeti fejlesztõk más néven (ARMA) megcsinálták a hc cumót nekünk pc-seknek, ja és nem mellesleg mégis megélnek most jön a 3. rész.

Mondhatnál azért pár hc konzol cumót mert ha már itt van a box használnám.

Totti5
Bár csak minden játékba ilyen lenne, de szívesen kivesézhetjük kezdve az rf2, AC pályáival. Azok biztos kategóriákkal szebbek.

Ronda definíciója.

Leszarom hogy neked tetszik e vagy nem. Ha nem tetszik nem tetszik. De nem ronda.

lac coo
Nem, nem viccnek szánom 😊A vicc inkább az, hogy próbáltok meggyõzni ...😊
Ez szép ? Hát nincs egy ízlésünk, az autó még jó de a többi ....

Totti5
Gondolom viccnek szánod, ezt a folyamatos rondázást. Nem vicces.

lac coo
Én nem idegesítek senkit, nem szólok be senkinek...
korábban kussoltam, mikor szóba jött milyen király game, most megnéztem ronda, ennyi .😄D
Mondtam, hogy biztos jó , jó szórakozást hozzá aki szereti, mást mit mondjak még ?😊)

Legfeljebb jót röhögök, hogy még mindig meg akartok gyõzni, hogy jó ez meg milyen szép ..😊))

Totti5
Talán egy kicsit gondolj bele. Anno a géming egy kisebb réteget szólított meg, kis piac volt, kis közösséggel, kis költségekkel, ma meg nagyon sok millió játékost ( 300 millió minimum ). 15-20 év alatt ez az iparág annyira kinõtte megát hogy a filmes szakmát is maga mögé utasította, akkora pénzek forognak benne. Kinek az igényét kell kielégíteni? egy kisebb rétegét, vagy milliókét? teljesen egyértelmû. Ennek semmi köze a konzolhoz. Az csak egy gép, egy célplatform, eszköz arra hogy játékot futtass rajta. Rengeteg HC játék van arra is, de az hogy egy neves sorozat ami anno 15 éve elindult mára minden réteg felé nyitott AAA produktum lett, mert egyszerûen muszáj neki az üzleti döntés. Nem fognak olyan játékot csinálni amire nincs igény, ami nem a tömegnek ( is ) szól. Ettõl függetlenül pl a RS Vegas 1-2 igen jó játékok, de ha te inkább nem játszol velük, akkor max magaddal cseszel ki.

Engem bánthatsz, max visszaszólok és én leszek leugatva itt ( már megszoktam a kettõs mércét ), de nem hinném hogy rajtam kellene levernie bárkinek is az õt ért sérelmeit. Amúgy meg van akkora a piac hogy lehessen válogatni. Biztos találsz olyan játékot ami az ilyen stílusu gameplayt preferálja. Persze

Szóval én nem értem meg azt hogy egy gémert miért kellene bántani/beszólni neki azért mert konzolon játszik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért ennek a kis konzol vs pc vita margójára leírnám, hogy a pc-sek joggal rühellik a konzolt és igénytelen felhasználóikat, mert az összes jó, kicsit komolyabb pc cím annál a résznél lett lebutított fos amikor multiplatform lett. Ilyenre millió példa van minden játék kategóriában. Szóval ha egy-egy felhasználó kicsit direkt bosszantani akarja a konzolosokat azt meglehet érteni. Milyen ideges voltam a mikor a jó öreg rainbow six-bõl csináltak egy casual hulladékot, hogy pistikék is swatolhassanak....

Alexease
Lneyegeben ugyan az, max kozelrol a reszletek kulonboznek. A hasznalhato modell 50E poly, ha photomode 200E. Mar az 50E is baromi sok😉
Igazából nem sokkal csúnyább a játékban sem.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64