19801
  • macleody
    Végülis... ne az AI-t állítgassam, nőjek fel a feladathoz mi? :)
    Megyek inkább haverokkal Race-zni, abban több az élvezet :)
  • Alexease
    "Megint" uj menurendszert csinalnak, gondolom vannak dolgok amelyek eppen nem mukodnek, bugosak, elmultak, akarmi;)
    De az eger gorgo normalis kezelese meg mindig meghaladja a tudomanyukat:)
  • macleody
    Mióta nem lehet állítani az AI csúszkákat? Nem menti el a beállítást, jönnek nekem mint az idióták. Az agresszivitást kicsit lejjebb akartam venni.
  • Screenracer #7553
  • lac coo
    Nem valo az hazigazdanak, barmennyite is erdekli a jatek......
  • precise
    +1 Screenracer házigazda javaslathoz
  • frango
    Kicsit túlpörgik azok a forma autók. Startot is meg a versenyt is. Ez ku.va jó. :D
  • lac coo
    Egyik turbos F1 is el van csúszva .
  • lac coo
  • Screenracer #7547
    Szerintem lehet mozgatni mindenfelé a kamerákat. Itt a teljes lista, hogy mit mivel lehet.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?7565-Project-CARS-Keyboard-Shortcuts

De szerintem, szólni kell, hogy javítsák, mert ez minden buildnél már idegesítő lehet.
  • lac coo
    kapcsold ki a kormányt és már jó is :))))
  • Alexease
    Igen, ez valszeg bug, korabban nem emlekszem hogy ilyen lett volna. Ezzel "sokat" mentem.
    Raadasul az elso inditasnal mintha kozeprol ugrott volna ide, es itt maradt.
    Oldalra nem lehet mozgatni a kamerakat?:)
  • Alexease
    A te kepeden meg ugy ahogy, de en igy mennek:) Igy szar.
  • Screenracer #7543
    Ja, értem. :)) Be kell tenni a Palmer Jaguar topikba hibaként a WMD fórumon.
  • lac coo
    Nem a kormány előtt ül a pilóta, el van csúszva jobbra , emiatt a kormány sincs a képernyő közepén .Arra gondolt ....

• Screenracer #7541

• lac coo
    Hát azért elég "egyszerű " az a szegényke Palmer :))))
  • Alexease
    Nem sok turelmem volt hozza, de megneztem ezt+azt.
    A Palmer Jaguar meg indig jo. Annak a kezelesevel kivagyok bekulve, nincs vele gond. Van hozza egy csomo gumi, azokat nem probaltam, tuti vankulonbseg!

Ami szivacs, hogy valamiert eltoltak balra a cockpitnezetet, nincs kozepen a kormany, elegge idetlen:/

Sebessegre anomalias, de be lehet allitani "kompromisszumos jora".
    A 3D-s kozonseg meg mindig rengeteget zabal. Kikapcsolva (-skipcrowds) sokkal jobb a helyzet (ugy is felesleges:P), es mar nem fagy minden masodik inditasnal tole:P
    A Cars/World Detail is sokat zabal. Az auton semmit nem lehet eszre venni, legalabbis cockpitbol nincs valtozas. Valszeg hatulrol tologatva vagy bazinagy felbontasnal a tobbi auto hatuljan lehet latni. Jo az LOW beallitason is:)
    A World beallitast nem nagyon neztem mit valtozott, de cockpitbol, verseny kozben semmit nem vettem eszre.

Az AI meg mingig csepet hulye, 1-2 kor alatt elfogynak, repkednek, zuznak, eltunnek (?!):)

A hangkeveres meg kifejezetten zavaro, szinte faj, ez inkabb zaj:D

Ha nem lenne egyelore ennyire szedett-vedett a progi, a Jaguar kezelese alapjan mar most hasznalhato lenne.
  • lac coo
    Az SMS-nek :))))) Kockánként renderelve ! :)
  • Screenracer #7537

Van akinek elég a konfigja.
  • Screenracer #7536
    Spa, napos száraz időben is egy fps gyilkos pálya gondoltam kipróbálom egy erősebb esős be állítással. 21 AI-val és váltottam BMW M3 GT-re, mert az már kicsit részletesebb és van hozzá esőgumi is. Az AI miatt egy katyvasz lett az egész, ezért csak egy normálisabb, rövidebb részt választottam, ahol még az AI is képen van, de látszik, hogy itt már a felvétel bekapcsolásakor elkezdett diázni. Gondolom graf levitel, esetleg AI szám csökkentésével lehetett volna felvétel barátabb, de ha nincs bekapcsolva, akkor is csak olyan 30 fps körül ment. Egyelőre esővel az én konfigom már kevés. ÚÚÚtálom az esőt!!! :DDD
    Amúgy is megvárom majd a kész progit, hogy az mennyire lesz optimalizálva, de biztos nem úszom meg egy gépfejlesztés nélkül, amit így is, úgy is meg kellet volna lépnem. :(((

• Alexease
    Korabban, amkor hetente jott build es nem naponta, torolgettem a beallitasokat (sot, torolte magatol;P). De mostanaban ritkabban hasznalom, nincs turelmem mindig bealitgatni:)
    Igy csak akkor torlom, amikor ilyen anomalia van vagy eppen nincs jobb dolgom:D
  • Alexease
    Ami macerasabb talan, a palya helyzet, foleg a korabban keszultek. Bar nem 100-as az info, de elvileg az elejen a tartalom nagyreszt, a "befizetos modderek" kezdtek csinalni. Aztan tobben kiszalltak. Azota sokat valtozott a "modding-pack" (shaderek, texturak, base-objectek stb.), de a korabbi palyaoon sokminden "ugymaradt". Van palya ami rF1-szinten van:/ Leszamitva a felhoket, fenyeket, arnyekokat es postprocess cuccokat.
  • Screenracer #7533
    Törölted a CARS mappát, de legalább a graphicsconfigdx11 és a profil fájt, a dokumentumokban? Elvileg minden build után javasolt, gondolom a napi kódok miatt. Sokszor sok ember megfeledkezik róla és nem működik a game rendesen vagy sehogyse.
    (Ja közben neked is eszedbe jutott) :))
  • Alexease
    Toroltem minden UserData-beallitast (neha nem art pucolni), nullarol beallitottam, es ugy gond neluk elindult. De csak elinditottam, a kormanyt mar nem raktam fel, dolgoznom kellene;)
  • Alexease
    De amiota a CARS keszul, kozben durvan valtozott a piac (jatekok, koncepciok, hardware-ek, konzolok, igenyek). Lepniuk kellett, foleg az elsodleges engine-fejlesztes miatt.
    Ha "csak" egyjatek keszult volna, akkor mar kiadtak volna 1-2 eve, es most a CARS2-ot fejlesztenek:P Aztan jovore a CARS3-at:D
  • lac coo
    Ma sem ment a játék, láttam felugrott az ablak, hogy játszol ...?
  • Alexease
    Erre most nem tudok mit irni, regen nem teszteltem az autokat, tegnap probaltam, de 2 fagyas es 1 reset utan elment tole a kedvem:)
    Majd delutan-este megnezek 1-2 autot, leirom melyik "hasznalhatobb" SZERINTEM, aztan tesztelsz es mittudomen:P
  • lac coo
    Az világos, de a legolcsóbb legjobb még mindig kitalálni, tervezni ,majd elsőre jól megcsinálni .... Ez így van amióta a komcsik feltalálták ! :)))
  • Alexease
    Az SMS-nek van penze (korabbi munkak, plusz CARS befizetesek), de ami fontosabb, ok a kovetkezo 5-10 ev engine-jet szeretnek kifejleszteni, raadasul massziv multiplatformra (PC, XBOX, PS). Olyan engine-t kell gyartaniuk, amivel kesobb barmilyen autos cuccot viszonylag gyorsan ossze tudnak drotozni.

Az AC engine ehhez kepest fakocka-jellegu:)
  • lac coo
    Hát padlógáz padlófék nagyon néha meg akar csúszni ...Az ma már árkád , nem ? :)Next car game árkád, de jobban oda kell figyelni a vezetésre mint ennél sok autónál ......
  • Alexease
    Azert az arkadtol ez mar nagyon messze van:) Majd probald ki a World of Speed-et (ha megjelenik valaha):P Egyszeruen csak nagy a kaosz a keszultsegi fokokban es beallitasokban.

Majd ha egyszer eleri az 1.0-t (ami ennel valszeg inkabb a publikus betat jelenti majd:P), akkor erdemes majd globalisan nezegetni es esetleg kezelesre hasonlitgatni mondjuk az AC-hez.

Jelenleg nagy a szoras a mionosegben es keszenleti allapotban, es nem csak az autoknal, hanem a palyaknal is (de mivel azt nem erzed, menet kozben beaolvad, arra nincs annyi panasz mint az autokra).
  • lac coo
    Igen ! A sok kasztni hangtól teljesen benne érzi magát az ember az autóban ! Jóféle.

Sms-nél ennyi pénz meg idő van ? :)) Mindent megcsinálnak kétszer (háromszor négyszer ...). :))
  • Alexease
    Nem tudom, elofordulhat;) A hangokon van meg mit barkacsolni, mert technikailag es minosegileg is eleg gaz:/ Talan, valszeg, remelhetoleg az egy kulon nagyobb project (nem olvastam hivatalos formumot), kesobb cserelik az egeszet.

Jelenleg az AC a leghangulatosabb "hang-engine". Valszeg egyszeru es fapados, semmi extra tunning, de a sok csorges, csattogas, nyikorgas (meg ha kamu is), osszessegeben nagyon hangulatos.
  • lac coo
    Picit állítgattam itt -ott, lejjebb vettem az élsimitást, render ahead akármit feljebb így már jól fut..... Bár grafikailag semmi nagy extra ....

Autók között találni régi jó ( még talán alap placeholderes ...) fizikát azzal el lehet bóhockodni, pl jaguar, de semmi extra, kb árkád szint... ahol piszkálták ott már vicces a legtöbb, Focusnál ,eltűnő ffb gázadásnál, gridesen furán driftelni akaró BMW M1 stb ....

Hamar megunható, jelenleg semmi extra semmiben....
  • lac coo
    És ez a shadowplay akármi miért nem rögzít hangot pcarsban ? valamit detektált ....? :D
  • Alexease
    En a videokat fix 60fps-sel veszem fel, aztan a kodolasnal 4-8x supersampling beallitassal tolom vissza 30fps-re. Igy tobb frame-bol gazdalkodhat, simabb lesz, folyamatosabb.

Persze a "kepminoseg" mar mas kerdes, mert 1280x720px-ben hasznalom, full low, semmi filterezes, AA, MB es hasonlok;)
  • macleody
    41 AI-val. A replay nem akad, de a videó mégis ilyen akadozós lesz.

• Screenracer #7518
    Számold hozzá, hogy közben ment a felvétel. :)
  • lac coo
    akad is mint a barom :))))