Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nevezed te konzolosok szarásának? Azt hittem te ennél érettebb vagy. És újfent csak egy PC-s sérteget, tesz rosszalló megjegyzést, nem egy konzolos. Erre meg már én sem tudok máshogy reagálni... szánalmas vagy, ha neked ez jött le az egészbõl.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elismerem (el is ismertem az elsõ teszt után), hogy fizikában jobb mint amire számítottam, de persze ez nem azt jelenti, hogy akár a 15 éves lfs-t vagy bármelyik garázsszim szintjét alulról megcsiklandozná, de mindenképpen élvezetes.
A minõségrõl akkor beszélhetnénk, ha nem vernék át a játékosokat (a saját vásárlóikat) azzal, hogy a játékban fa*zomse tudja hányszázezer autó van, miközben az igaszság az, hogy jó részt egyen-fizika van alattuk ami azt jelenti, hogy ha nyernék a lottón, és felvennék 200 darab 3D modellezõt és fosatnám ki velük a modelleket akkor minõségi lennék. Tehát van a játékban 10-20 különbözõ alap fizika, elsõ, hátsó stb kerekes plusz motorelhelyezkedés módosító aztán random alá van dobálva az autók alá.
Ez mondjuk szexin fog kinézni. ahogy mozognak a felfüggesztés elemei, rugó, meg minden, kurvajó.
-Megjelenik egy újgenerációs konzol: KONZOL POWAHHH FOS A PC
-1-2 év múlva PC eléri a szintet grafban (tartalomban sosem volt a konzol mögött): A konzol olcsóbb, nem kell fejleszteni
-Kezd kifutni a konzol generáció: Mit vártok egy ilyen régi hardvertõl?
-Bejelentik a nextgent: Olyan brutál lesz, hogy a pc-t lealááááázaaaaaa!!!!4444 😊)))
Eközben a pc-sek csöndben tolják az 15éves LFS-t ami nagyobb élvezet egy szimesnek mint bármelyik konzol Real Driving simulator.
...vagy FPS-ben ARMA 2 (5.-n jön az ARMA 2 Alpha) Amihez fogható harci szim sosem lesz (nem is volt) konzolra.
stratégia, mmo, no comment.
Megmarad exclusivnak a verekedõ játékok ez az egy amiben ha a játék mélységét nézzük alul marad a pc.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Igen elsõ sorban a graf miatt tartom vacaknak a Forza4-et, a brilliáns fizika már nem érdekel ...😊)))
Ember mit kell ezen kifejteni ? 😄DD
Nekem ennél többet nem ér ez az egész casual játék ....
amúgy meg szvsz kicsit vicces két félkész játtékkal összevetni. 😊
teljesen OFF de erõsen kihathat a pCARS-ra az, hogy szvsz az E3 alatt be lesz jelentve/mutatva a GT6, ami valszeg még PS3-ra fpg jönni, és kicsit helyreteszi a GT széria renoméját.
erre a genre csak egy GT cím jutott lényegében, PS3-ra alapból nem volt egyszerû fejleszteni, ezt az idõt meg gondolom nem akarják kukázni, hanem odabasznak még a PS4 elõtt egy utolsót a Microsoftnak (egy komoly autós címmel is, a last of us, meg etc mellett). (és így akár a pCARS is meglehetõsen szarul jöhet ki a dologból... mármint PS3-ason az eladásokból)
nem, én még azt sem mondom, hogy milyen szép a GT5. és nem, nem errõl akarlak meggyõzni, csupán ti veritek a nyálatokat, hogy ronda.
ezt próbálom magyarázni, de a te felfogásoddal is baj van, rég becszene a világ, ha csak szép és ronda lenne.
én objektívabb megközelítésért linkeltem ezt+azt.
nem kaptam nem is várom, lac coo-nak meg kívánom, hogy az egyik napja legyen szép, a másik meg ronda. bleeee...
Azóta is meg akartok gyõzni, hogy biza szép, pedig ronda ... 😊
A lényeg hogy nem vagy képben. Xbox erõsebb GPU miatt és a könnyebb fejlesztõi környezet miatt jobb teljesítményt nyújt. Ez tény. Ha valamennyire is benne lennél a témában tudnád, mert mindenki tudja. Azok az idõk már rég elmúltak hogy melyik mit tud valami leírás alapján. Pár év eltelt, hogy a tapasztalatok kialakultak és a produktumok megszülettek amikbõl szépen le lehet szûrni a dolgokat.
mondom, viszonyítás kérdése az egész. Más kérdés, hogy teljesen hülyének nézitek az embert...
Totti5: pedig a PS3-as erõsebb, de nehezebb is kihasználni (Cell)
RYO21: mondjad, ki trollkodott te szerencsétlen? pont, hogy a másik félrõl jönnek érthetetlen módon kritikus kommentek.