19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #7636 Néha nem árt, ha törlöd a dokuból a profilodat és a graf txt filet. -
Screenracer #7635
Szerintem téged nem bír ez a progi. :) Ugyanaz a pálya és autó. 15 AI. Az álló kocsi az enyém. :)) -
Szinkron karambol !
Amúgy Formula C, gondoltam megnézem milyen a felvezető kör :)))
Komolyan totál használhatatlan ez a program ! régen azért mentem én sok körös versenyt is , ok, hogy piszkálják, de valahogy csak lehetne úgy is, hogy ne legyen abszolut nulla az egész :) -
Ez melyik versenysorozat?! :) 

-
Sokat gyakorolták....! :)
-
Zsoltee_a_bator #7631 Abban fog igy kinezni -
Sebring 12h. Eppen romeltakaritas van:D
IMSA Tudor United Sportscar - Sebring 12h - Live-broadcast -
Screenracer #7629 Bocs, de ezt nem tudom mire érted. :) Nord már van a CARS-ban. A videón meg az igazi van. :)) -
Jo nagyot urgottak:) -
Zsoltee_a_bator #7627 Build 7000 -
-
Team Member (Steam, Properties, DLC ful). -

-
Joke1RS #7623 L-user! :D -
Most amúgy a 25 Eurós befizetésemmel milyen user vagyok én ? :DDDd -
Screenracer #7621 -
SityiSXT #7620 Na, ki talalja meg magat? -

-
Nem azt mondtam hogy segít:) Hanem ahoz hogy azt a rendszert csúcsra járasd jól jön még egy kis proc erő. -
precise #7617 Minek szarozni 3 moncsival mikor itt van ez:
-
Mindegy nem tuningolok, emiatt tuti nem :) Esőben maxon 20 fps, ezen milyen tuning segít már ? :) De nekem nem is kell max beállítás, inkább egyéb bajom van a játékkal :) -
... én csak régi buildot láttam , mielőtt steamos lett:) Alexét nézegettem, ezzel a mondjuk 7950-el nem voltam elégedett de csak egy Phenom hajtotta aztán raktam be a I5 3570-et ami 4500 megy és megtáltosodott pedig Radeon volt és mint tudjuk ez is az NV-t szereti...:) -
De a lényeg továbbra is az, amit napok óta mondok, bár nekem teljesen rendben van így ahogy kinéz ( mondjuk eső az kuka úgy ahogy van ...), de szerinted mekkora sikere lesz ennek, ha mindenki csak közepes beállításokon fogja tudni futtatni, és nem úgy ahogy a 100. user galery reklámozza :))) -
Mit nem értesz? -
Lol jó ez.. végül is minek az a +30% teljesítmény:DDD Majdhogynem kis sem hajtja a 770-et:) -
endy papp #7611 

-
Tuningolja a tököm, jó e z:) azon már nem fog múlni ......
De rögtön meg is nézem, mit tud nem ultrán, hanem minden high-on, élsimitás nélkül ..... -
1 moncsin szerintem k.jól kellene mennie.. -
Melyik nemzeti trafikot raboltad ki?:DDDD régen nem I5 volt:D Meg ment a sírás hogy a 6870-et nem tod lecserélni:) Nem Sajnálom csak csodálkozom hogy szarul fút.
Mert nálam 3570K meg egy Radeon7870 és elég jól ment ameddig tudtam nézni a buildeket:)
Igaz 4.5ghz megy a proc meg a 7870 TahitiLE ami egy 7950-7970 között van mert az is brutál tuningon esett át.
I5-őt tuningolni kell hogy vadállat legyen:D -
I5 2500 asszem 3,3 Mgz-en megy most ..
Teszteltem a gépet, BF4, Crisys 3 meg ilyenek mennek fullon ....Nagy anomália nem lehet a géppel ... -
Sejtem a problémát, milyen a proc? ha jól emlékszem AMD volt Phenom II talán.. -
Hát azon nem megy fullon !
De ha gondoljátok rakok fel videót is amilyen beállítással ahol akarjátok. sok pályát-autót nem néztem, mert használhatatlan az egész játék, de kitudja, lehet csak én nyúltam bele :) mondjuk most sehgy nem akar elindulni a steam, de majd egyszer :) -
Na várjál vettél egy GTX770-et? mert azon érdekes lenne ha nem menne fullon:) -
Nekem jó így ahogy nálam fut, nem a kinézettel van bajom .... De az nem eredmény ha egy országban van 50 gép ami bírja :DDD
De ha még kétszer is gyorsabb, akkor ugye nálam 20 fps fullon esőben 20 AI-val, mégcsak nem is HD-ban, akkor 5-6000 -es felbontásban hogyan is jön ki a full graf és a játszhatóság? -
Az a 290X papiron 1,5-2x gyorsabb mint a tied, de arban is ketszer annyi;)
Mindig van gyorsabb, "egyszeruen" penz kedese az egesz:P -
Ha 290X en megy az meg mindig nem tul nagy eredmeny :))))) 770- enfelejtos a full graf az tuti, pedig az sem az az olcso vas sajnos....... -
Akko jo ha tobb az fps mint az iq ! :)))))) -

a sim mérő számra gondolsz?:)))
-
Na ez azért jó hír!:) -
Dolgonak a cuccon, az tuti.
De vannak olyan auto/palya technikai lepesek is (ahogy bekerulnek a dolgok), amelyek nagyon megdobjak a mukodest (szebb lesz, hasznalhatobb es gyorsabb).
Amikor Brands bekerult, teljesen fapados volt, de meg egyedul sem ment 30fps fole (full inimumon:P). 2-3 hettel kesobb, mar versenyt is tudtam rajta menni, normalis fix fps-sel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A buvos fix fps szamot le sem merem mar irni