19801
  • Screenracer #7636
    Néha nem árt, ha törlöd a dokuból a profilodat és a graf txt filet.
  • Screenracer #7635

Szerintem téged nem bír ez a progi. :) Ugyanaz a pálya és autó. 15 AI. Az álló kocsi az enyém. :))
  • lac coo
    Szinkron karambol !
    Amúgy Formula C, gondoltam megnézem milyen a felvezető kör :)))

Komolyan totál használhatatlan ez a program ! régen azért mentem én sok körös versenyt is , ok, hogy piszkálják, de valahogy csak lehetne úgy is, hogy ne legyen abszolut nulla az egész :)
  • Alexease
    Ez melyik versenysorozat?! :)
  • lac coo
    Sokat gyakorolták....! :)

• Zsoltee_a_bator
    Abban fog igy kinezni
  • Alexease
    Sebring 12h. Eppen romeltakaritas van:D

IMSA Tudor United Sportscar - Sebring 12h - Live-broadcast
  • Screenracer #7629
    Bocs, de ezt nem tudom mire érted. :) Nord már van a CARS-ban. A videón meg az igazi van. :))
  • Alexease
    Jo nagyot urgottak:)
  • Zsoltee_a_bator
    Build 7000
  • lac coo
  • Alexease
    Team Member (Steam, Properties, DLC ful).
  • Alexease
  • Joke1RS
    L-user! :D
  • lac coo
    Most amúgy a 25 Eurós befizetésemmel milyen user vagyok én ? :DDDd
  • Screenracer #7621
  • SityiSXT
    Na, ki talalja meg magat?
  • BooMiller
  • BooMiller
    Nem azt mondtam hogy segít:) Hanem ahoz hogy azt a rendszert csúcsra járasd jól jön még egy kis proc erő.
  • precise
    Minek szarozni 3 moncsival mikor itt van ez:

• lac coo
    Mindegy nem tuningolok, emiatt tuti nem :) Esőben maxon 20 fps, ezen milyen tuning segít már ? :) De nekem nem is kell max beállítás, inkább egyéb bajom van a játékkal :)
  • BooMiller
    ... én csak régi buildot láttam , mielőtt steamos lett:) Alexét nézegettem, ezzel a mondjuk 7950-el nem voltam elégedett de csak egy Phenom hajtotta aztán raktam be a I5 3570-et ami 4500 megy és megtáltosodott pedig Radeon volt és mint tudjuk ez is az NV-t szereti...:)
  • lac coo
    De a lényeg továbbra is az, amit napok óta mondok, bár nekem teljesen rendben van így ahogy kinéz ( mondjuk eső az kuka úgy ahogy van ...), de szerinted mekkora sikere lesz ennek, ha mindenki csak közepes beállításokon fogja tudni futtatni, és nem úgy ahogy a 100. user galery reklámozza :)))
  • BooMiller
    Mit nem értesz?
  • BooMiller
    Lol jó ez.. végül is minek az a +30% teljesítmény:DDD Majdhogynem kis sem hajtja a 770-et:)
  • endy papp
  • lac coo
    Tuningolja a tököm, jó e z:) azon már nem fog múlni ......

De rögtön meg is nézem, mit tud nem ultrán, hanem minden high-on, élsimitás nélkül .....
  • BooMiller
    1 moncsin szerintem k.jól kellene mennie..
  • BooMiller
    Melyik nemzeti trafikot raboltad ki?:DDDD régen nem I5 volt:D Meg ment a sírás hogy a 6870-et nem tod lecserélni:) Nem Sajnálom csak csodálkozom hogy szarul fút.
    Mert nálam 3570K meg egy Radeon7870 és elég jól ment ameddig tudtam nézni a buildeket:)
    Igaz 4.5ghz megy a proc meg a 7870 TahitiLE ami egy 7950-7970 között van mert az is brutál tuningon esett át.
    I5-őt tuningolni kell hogy vadállat legyen:D
  • lac coo
    I5 2500 asszem 3,3 Mgz-en megy most ..

Teszteltem a gépet, BF4, Crisys 3 meg ilyenek mennek fullon ....Nagy anomália nem lehet a géppel ...
  • BooMiller
    Sejtem a problémát, milyen a proc? ha jól emlékszem AMD volt Phenom II talán..
  • lac coo
    Hát azon nem megy fullon !
    De ha gondoljátok rakok fel videót is amilyen beállítással ahol akarjátok. sok pályát-autót nem néztem, mert használhatatlan az egész játék, de kitudja, lehet csak én nyúltam bele :) mondjuk most sehgy nem akar elindulni a steam, de majd egyszer :)
  • BooMiller
    Na várjál vettél egy GTX770-et? mert azon érdekes lenne ha nem menne fullon:)
  • lac coo
    Nekem jó így ahogy nálam fut, nem a kinézettel van bajom .... De az nem eredmény ha egy országban van 50 gép ami bírja :DDD

De ha még kétszer is gyorsabb, akkor ugye nálam 20 fps fullon esőben 20 AI-val, mégcsak nem is HD-ban, akkor 5-6000 -es felbontásban hogyan is jön ki a full graf és a játszhatóság?
  • Alexease
    Az a 290X papiron 1,5-2x gyorsabb mint a tied, de arban is ketszer annyi;)
    Mindig van gyorsabb, "egyszeruen" penz kedese az egesz:P
  • lac coo
    Ha 290X en megy az meg mindig nem tul nagy eredmeny :))))) 770- enfelejtos a full graf az tuti, pedig az sem az az olcso vas sajnos.......
  • lac coo
    Akko jo ha tobb az fps mint az iq ! :))))))
  • BooMiller
    a sim mérő számra gondolsz?:)))
  • BooMiller
    Na ez azért jó hír!:)
  • Alexease
    Dolgonak a cuccon, az tuti.
    De vannak olyan auto/palya technikai lepesek is (ahogy bekerulnek a dolgok), amelyek nagyon megdobjak a mukodest (szebb lesz, hasznalhatobb es gyorsabb).
    Amikor Brands bekerult, teljesen fapados volt, de meg egyedul sem ment 30fps fole (full inimumon:P). 2-3 hettel kesobb, mar versenyt is tudtam rajta menni, normalis fix fps-sel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A buvos fix fps szamot le sem merem mar irni