19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #7676
http://www.wmdportal.com/projectnews/join-world-of-mass-development-on-youtube/ -
Áááá. mindent próbáltam már... Ha valahol be van ágyazva a videó, mondjuk itt , és itt elindítom, gond nélkül vált hd-ra, ha ugyanez Yt oldalán akkor már nem akarja :DDD -
- Probaltad torolni a teljes bongeszo cache/cookie/temp/mindent?
- Melyik Flash Player verzio van (Flash About)?
- A HTML5-hoz mit szol (Youtube HTML5)?
- Virusirto, tuzfal, AdBlock es hasonlok?
- Flash Player/Settings/Hardware Acceleration: ON? -
A gyökér youtube-bal nem bírok, bármit frissítek, állítok, ha rányomok a hd felbontásra csak tölt-tölt-tölt, majd kiírja, hogy hiba történt .... -
Jahm, most jó, nem kell a kód, csak simán mást pipáltam ki :)
-
Azzal a kulccsal szerintem csak telepiteni lehet, az nem beta key. -
Jah, csak pipáljam ki ,értem.
Most tölt is valamit .... THX ! -
WMD fórumon nézem, 25 euros cuccom van, de ha bemásolom a kulcsot azt írja érvénytelen :) -
A béta fülön állítsd át daily-re. Igaz seniorhoz van de működik team members-nél is. -
-
Nezd meg a Steam kliens-nel melyik be vagy es/vagy a BETA allitasnal allitsd at. -
Akkor én nem tudom... Pedig biztos vagyok a 25 euróban,másodszorra pótoltam ki ... De akkor ezek szerint tévedek :9
-
Pedig ma is jött eg 161 megás cucc. -
Hát steamen nem látok semmit, hogy jött volna :) -
Eredetileg hetente jott, de azota valtozott valami. Nekem is naponta jon (Full Member). -
Nekem is 25 ojrós van, naponta jön a cucc. -
De rosszul emlékszem, nekem nem járt hetente update ? -
Zsoltee_a_bator #7659 Mustang boss kezd eleg jo lenni. Erezni a tomeget, a sulypontot, meg hogy gumibol van az abroncs. -
Screenracer #7658 Érdemes még a különböző gumikat is próbálgatni. ;) -
Screenracer #7657 Imola már Imola néven van. :) -
Picit allitgattam csak, kis kerekdoles nagyob aero, annyira nem fopytam bele, Most mentem mclarennel, az meg semmit nem csinal, oda van ragasztva az utra :) -
Kicsit allitgatni kell, mert alapbol valoban rossz;) -
Alexnak írtam ,az F3-ról :DDDDDD
Csúszik mint a barom, ami nem baj, de semmit nem érezni belőle, csak a látvány van. Lassú kanyarban alig akar elfordulni, de a legkisebb leheletnyi gázra is azonnal meg akar forogni, győzöm visszarángatni a kormányt, nagyon rossz :) -
Akkor az valszeg HW lesz. -
Igen, Florence. Az osszes kamu nevu palya a kozeli nagyvarosokrol van elnevezve Imola (Bologna), Monza (Milan).
Kicsit fake, de hasznalhato:D -
Nekem megfelel :) A porsche meg vezethetetlen, jobbra-balra rángatja a kormányt. A bömöst legalább lehet normálisan "vezetni". -
közben megvan, Florence vagy mi ...
ebben neked mi tetszik ? :)))) ennél az autónál az ffb idegesítő, lassabb tempónál gyakorlatilag nincs is :) -
Újra lett telepítve, és törölve minden. Szóval ezért gyanakszom a tápra. Elég öregecske már, ráadásul az alaplapi 8 pines aljzatra csak egy 4 pines csati van rádugva. És persze húzva van a gép.
Egyébként ez a bömös nagyon bejön:
-
Nekem ami nagy bajom, minden autónál érzem, hogy a szűk kanyarokban valami miatt nem lineáris a kormány, ott mindig meglepődök mert többet kell tekerni mint amennyit amúgy kéne :DDDD
De nagyon pálya és autó függő, az tuti, sokat megnéztem most pár nap alatt, de alig van használható .
Mugello az melyik pálya ? :D
Én visszavettem már a rizikóvállalást és agressziót az AI-nál, de nagyon ritka, hogy két kör alatt nem hullik ki előlem az összes .... -
Most mar vannak azert jo autok, es nagyatlagban az FFB es gumi beallitas is hasznalhato. Erzodik, hogy lesz benne potencial;)
Kiprobaltam az F3-at (amirol a videot toltatok), az is eleg jo - bar meg erosen felkesz, mert a felfuggesztes animacio erosen fake. De ugy nez ki nem befolyasolja, mert nincs kapcsolat a mukodes es a latottak kozott(?!):P
Oulton-t probaltam, mert azt szeretem(-nem:P), de az meg nagyon az elejen van - most kerult be -; 2 kor alatt elfogyott az osszes AI a kanyarokban. Mint sok-sok budosbogar, a hatukon fekve nyoszorogtek a kavicsagyakban:)
De Mugello teljesen jo, 10 kor alatt, hatulrol, 5-6 autot tudtam megelozni, es folyamatosan jottek vissza ram. Valszeg az is auto fuggo, de az mar hasznalhatonak tunik. -
Probald torolni a teljes profilodat.
Nekem honapokig ment az elozovel, nem volt semmi baja, az utolso update valamelyikenel nekem is fagyas volt, masodjara meg resetelte a gepet;)
A torles ota nem volt semmi gond.
Lusta vagyok torlgetni aztan allitagtni, neha kevesebbet hasznalom, mint amennyit az iditas elvesz;) -
Autó az nekem is van ami tetszik.......De attól még most nagyon nem alkalmas játékra :D -
Jó tudom, hogy te utálod, nekem viszont van egy-két gép ami tetszik benne :)
Rendelek egy tápot, erős a gyanúm, hogy a kb. 8 éve használt kütyü már nem bírja a strapát. Csak még azt nem tudom, hogy FSP Raider legyen van nézzek valami mást. -
De idegeskedj, általában ha fut is a játék se jó semmire, csak gépet tesztelni.Nagy katymasz jelenleg az egész . -
Agyam eldurran már ezzel a szarral. Mennék egy versenyt 15 AI-val és egyszerűen vagy szarrá fagy vagy kékhalált dob a gép. Azért röhej, hogy minden játék megy normálisan, ez meg szarakodik. -
Screenracer #7641 Hát, van még rajta mit csinálni. :) -
Mindegy, vletlen láttam azt a szép akciót, gondoltam utólag csak felveszem :)))
De amúgy is mindegy, hogy rajtnál, vagy két kör alatt töri halálra magát a komplett mezőny :) -
Screenracer #7639
Ez is felvezető. -
Screenracer #7638 Valamelyik buildnél írták, hogy a felvezetőt ne nagyon használjuk, mert a karrier miatt nem működik minden pályán és autóval egyelőre, vagyis ismert hiba. Elvileg minden buildnél törölni kellene a profilt, de én is csak akkor szoktam, ha a működésben fennakadás van. -
Mi a fene, már csak úgy is törölni kell mindent ? :))) Nem is volt semmi update azóta, hogy felraktam :)))) Az én videómon felvezető kör volt .
A videód amúgy privát .....