Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ertelmetlen ami itt megy, de annyit azert hozzafuznek, hogy Jacek tizeneve itt van az SG-n, a klasszikus szimulatorosok kozt jo nev, es a valo eletben is eleg sok koze van az autokhoz es az autosporthoz.

Te nem tudom ki vagy, de igy a loginbol csak egy rosszul hangzo login nev, friss regisztracioval, ismeretlen eloelettel. Sajnos ez alapjan, lehet hogy rosszul, de erosen tippelheto egy alreg, talan a konzolos reszbol...

A lenyeg, ismeret hianyaba nem erdemes masokat kostolgatni, mert fingod sincs rola hogy kik ok.
Jacek
Szerintem tudathasadásban szenved szegény😊

"Jacek. Kedves otthonlévõkkel használd ezt a "hangot". A kutya se szólt hozzád. Nem vagyunk egy szinten. Én tudok olvasni és írni is. Te mit tudsz?"

Mert ha megnézed írtam neked egy posztot, és megszólítva érzi magát ettõl😄 Szerintem õ ilyen érdekes betegségben szenvedhet hogy szeretné más ember személyiségét felvenni mert neki olyan nincs😄 Most a tiedet😛

Jacek

Ez elõtt éppen arra gondoltam, hogyha már annyi szó esik a szimekrõl, nem volna e kedve itt valakinek egy kis nKPro fun racehez? Nem kell félni nem vagyok HC. A Laccoo a menõ tõle kell tartani. 😄

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Ez valami feladvány, vagy hogy kell ezt értelmezni ?? 😊iR meg Forza hogy kerül egymás mellé, a másik végére meg a GTR ...?

De bárhogy is nézem ez GTR2-tõl messze van mint a fene .....Nem ismerem de fizikában szerintem még forzától is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát ez nem úgy sikerült ahogy akartam.

GT5------------GTR2
------pCARS-------
Forza----------iR

Talán most jó lesz. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Oké. Lejarzolom, hogy értsd azzal a Jacek lolkabolkával együtt. 😄

GT5 GTR2
pCARS
Forza iR

Se nem kozolárkád, se nem HC szim. Remélem tudtam segíteni.
Jacek. Kedves otthonlévõkkel használd ezt a "hangot". A kutya se szólt hozzád. Nem vagyunk egy szinten. Én tudok olvasni és írni is. Te mit tudsz?<#banplz>

lac coo
Igazságod van ....<#eljen>

lac coo
Õõõõõ gtr2 és iR között mi az isten van, ha nem szim ? 😄

Jacek
Minek erõlködsz? Fordot tudnám idézni meg a sajtreszelõt!.... annyira egyszerû szegény hogy egy szót nem érdemel....

Még volt is egy ábra, ami egyik oldalról a GT, a Forza, a másik oldalról a GTR2 és az iR közé szerették volna beilleszteni, mert abban a szegmensben éreztek egy kis ûrt amit nyereség reményében meg lehetett célozni. De szó se volt még akkor HC szimról.

lac coo
Hát én ilyent nem olvastam legelején már szupermegabrutál realisztuikus és részletes fizikát ígértek, másképp eleve egy fillért sem adtam volna érte ....

Ez csúsztatgatás a részedrõl, mert pont kezdetben nem volt szó még szimulátorról, hanem amolyan real racing internetes játékról, amihez fokozatosan lehetett volna megvásárolni a plusz tartalmakat. Azután a közösség szavazta meg a dobozos kiadást és azt hogy inkább legyen ez egy szimulátor. Na emiatt tart ott most ahol tart, mert kiderült, hogy akkor szinte mindent át kell írni a régi motorban. Csak a valósághûség miatt. <#mf1>

De azért nem ártana, ha lenne mögötted valami tudás, mert így azért nem vagy annyira hiteles. <#confused>

lac coo
Hát akkor meg fõleg !!!!

Legutolsó ilyen baklövésem a BF3 volt, szuper kis játék lett egy álom mondhatni, de akik és ahogyan játszák, 5 óra játékidõm van benne és feladtam.
Rakéta, azzal célozni nem kell csak mellélõni és ennyi ....

Igénytelen a nép, nem tudok mást mondani, kihalófélben vannak a normális játékok .
Réges régen fel lehetett menni bármilyen piblic szerverre is játszani, emlékszem, toca race driverrel toltam még akkor, nem volt ez a daráló mint most.
Érdekes, nkp publik szerver mindig jó volt, alig láttam egy-két hülyegyereket, vajon ,az hogy lehet, hogy ott nem idióta mindenki?

lac coo
Nincs szükség döntésre, annyira nem kérdéses a dolog, hogy ér -e valamit a CARS vagy sem .😊)

Alexease
Csak 5 autot, szerintem abbol 40-et😄
Mi alapján érzed úgy, hogy hivatott vagy te ezt eldönteni?
És ki ájuldozik? Legfeljebb te az AC-tól. Pedig egyenlõre még a saját szintjüket se sikerült elérniük a vadiúj szimulátorukkal. Õk állították elég magasra a lécet az nKP-val. Elég blama lesz, ha azt nem sikerül ûberelniük. Eddig csak a graf jobb, mint abban. De az csak csicsa. Nem igaz?

lac coo
Én is így gondolom, inkább vettem volna 5 autót SRW-be ebbõl a pénzbõl 😊))Kezdetkor itt szimulátorról volt szó, most örülnék, ha valami normális árkád lenne végre belõle ....

lac coo
Ezt kérdezem én is, mitõl ájuldoztok, ha egy rakás szar az egész 😊))

Errõl beszélek. Trollkodsz. Ha nincs érv, akkor óvodai szintre viszed a dolgot ott meg rutinból nyersz, mert nem mindenki képes arra a szintre visszereszkedni.<#banplz>

Döntsd már el, hogy ájulgatás van mindenhol vagy mindeki azt látja, hogy nem halad? Ha azt látják, hogy nem halad semmerre, akkor mitõl ájuldoznak? Vagy van az a réteg, aki leírja, hogy nem minden jó még, csak a mostani mondanivalódba azok nem férnek bele, mert akkor kiderülne, hogy a CARS-osok nem mindegyike olyan amilyennek te szeretnéd beállítani vagy csak egyszerûen szereted azokat sértegetni, akik kevésbé sznobok szimulátor téren mint te? És mitõl hiszed magad szimesnek? Mert leírogatod hétrõl hétre a régi nagy szimek neveit?
Bizonyíthasz nKP-val is, vagy LFS-sel. De ha 30-cal zögykölõdsz minden pályán az még nem szimulátorozás csak noobkodás. <#kocsog>

Valami fizika csak van, mert pl. összeforgó kerekebõl adodó elszállást már most is lehet csinálni, amit sok "über" szimben nem.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
De nem csak szürke van, ez koromfekete, pont ! 😄

Totti5
A fejlesztõknek kell tudnia hogy ez jó avagy nem. Ha szerinte ez jó és bólogat a tömegre, akkor oly mindegy ki mit mond nekik...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ember te egyszerûen nem értesz meg dolgokat. Mondok az életbõl egy példát, mert azt látom szimulátor szinten teljesen inkompatibilis vagy.

Mondjuk van az embernek egy felesége és együtt él vele évekig. Rájön, hogy nem csak szerethetõ oldala van, hanem vannak hibái is, de egy normális ember a hibáival együtt tudja szeretni, csak egyszerüen tolerálja azokat, mert alapvetõen szereti. Érted? Nem csak fekete és fehér van, hanem a szürke is ott van rengeteg árnyalatban.<#csodalk>

lac coo
De most komolyan nem érted ? 😊))

Az userek 99 százalékának ez most így, ebben a formában is maga az ultimate racin game !!!!Ezt olvasom mindenhol.... Minek is lenne jobb, kinek ?

Tomsteel
"Nincs igény ûberfizikára, mert egy kis réteg kívül senki nem használja ki. Értsd meg... attól nem lesz az a júzer kevesebb nálad és nem lesznek hülyék, mert nem igényelik. Játszani akarnak játékkal. Ennyi. Kikapcsolódás, hobbi. Nem hardkórók, nem igényelnek olyan dolgokat amit te igen."

Be is vannak skatulyázva ezek az emberek az NFS szintre, pont oda, ahol tart most ez a projekt. Egyenlõek azokkal az emberekkel, akiknek elég ha rak egy szárnyat az autóra és fülig vigyorral hátradõl, mikor elveri az AI-kat vele. Legnagyobb csalódásom volt ez a JÁTÉK, sajnálom az utolsó fillért is amit áldoztam rá, és a bizalmat amit kapott tõlem.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Totti5
Nem tudja senki hogy mi az ütemterv. Attól hogy te elképzeled hogy mostanra már ûberfizikának kell lennie az egy dolog... azt lehet hogy csinálják a háttérben, millió más dologgal együtt. Mivel a végére össze kell állnia a dolgonak mindennel haladni kell. Lassan mindennek bele kell kerülnie. Azt hogy ma nem az FFBt piszkálják nem jelenti azt hogy késõbb nem fogják. Neked más kell és azokat helyezed elõtérbe, addig amíg azok nem lesznek érezhetõek itt fogsz vergõdni... nincs értelme.

Norbi1990
Köszi!

Csináltam egy képet a RUF-ról Monzába.
lac coo
Jós nem vagyok ,senki sem az, de továbbra is mindenhol azt látom ,hogy ájulgatás van, milyen jó ez ( most milyen jó ! ), vagy talán tévedek, tele vannak a forumok kritikával ??? 😊
Überfizika nem kell ,csak valami azért kellene ...De tégy egy próbát, írd be WMd fórumra, hogy jó lenne valami használható gumi és ffb, így két év után, szerinted hányan küldenek el valahová hogy hülye vagy ...? 😊
Ez van, igénytelenek a népek, szép legyen, menõ legyen aztán minden jó....fél év, vagy két hónap múlva meg dobják a kukába, mert jön egy másik igénytelen vacak ....

lac coo
Aki hétrõl hétrõl próbálgatja pontosan tudja, hogy semmi nem halad a grafikán kívül, ezzel nem is vitatkoznék !
Meg úgy már semmivel, felõlem mario cart-tal is tolhatjátok, és hirdethetitek a világnak, hogy ez az, ez kell nekünk ! 😄DD

Totti5
Nincs igény ûberfizikára, mert egy kis réteg kívül senki nem használja ki. Értsd meg... attól nem lesz az a júzer kevesebb nálad és nem lesznek hülyék, mert nem igényelik. Játszani akarnak játékkal. Ennyi. Kikapcsolódás, hobbi. Nem hardkórók, nem igényelnek olyan dolgokat amit te igen.

SMSnek kell tudnia hogy mi az a szint amit el kell érniük, de mivel az elmúlt 7 évben szart sem sincsáltak, vagyis csak azt a teljes sötétségben és tévúton ( Shift fizika ), csoda hogy végre abból sikerült kitörniük, és a CARS csak nyomokban emlékeztet arra.

Mivel nincs kész még mindig felesleges szagérteni. Szar az egész, optimalizálatlan, itt ott amott van valami máshol meg nincs semmi. Majd ha kijött akkor lehet értékelni, persze csodák nincsenek. Akinek most nem tetszik, annak késõbb sem fog, mert ez nem lesz olyan mint az AC. Ez másban lesz jobb, másban nyújt majd többet.

Igen, és ez hol ütközik? Jó úton halad, de még messze a végállomás. Aki hétrõl hétre próbálgatja, játszik vele az látja. Ez csak trollkodás a részedrõl. Ennyi telik tõled. Semmi komoly csak a trollkodás. <#banplz>

Legfeljebb neked égõ, mert egy egyszerû megoldást kínáltam számodra, hogy bizonyítsd az állításodat. De csak szájkarate van semmi kézzelfogható. <#banplz>

lac coo
"....Eddigi tapasztalataim serint a CARS nagyon jó úton halad az egyszer biztos..."

No ezt ki mondhatta , vajon ? Majd ha érdekel, keresek még hasonló hülyeségeket az embertõl 😊))))

A sínautós marhaságodat meg hagyd már, tiszta égõ ... 😄

Továbbra is tartom, hogy azért ritkaság manapság a normális játék, mert semmi nem számít már az userek végtelen igénytelenségében, mint a grafika .CARS alá is tízezrek adják a lovat, hogy mekkora királyság 😄D LOL.

Akinek ez tetszik, azt sajnálom, én 3 perc után ott tartok, hogy inkább nézek barotok köztet 😊)))

Azt már le sem írom, mert sértõdés lenne belõle, hogy mi a véleményem arról az emberrõl ,aki jártatja a száját, hogy így nem jó, úgy nem jó, majd talán jó lesz,meg õ amúgy igényli szereti a jó fizikát, mert ismer olyan embert akim ár látta az NKP-t , de azért másik mondatata az ,hogy biza neki ez nagyon tetszik ! ?
Ilyen nincs, vagy vállalja, hogy szar , de az igényességének ez is pont jó, vagy tényleg azt gondolja, hogy szar és nem játszik vele, pláne nem azt mondja, hogy de amúgy tetszik ....

Nem kell mellébeszélni. Tessék sínautóval No.1 helyet menni. Egy ekkora szimesnek, mint te, nem okozhat sok gondot egy sínautóval simán, akár minden pályán elsõnek lenni. <#banplz>

Amit írtam abban meg semmi ellentmondás sincs. Tetszik a CARS már az eleje óta, de nem vagyok se vak, se elfogult, hogy ne lássam a jelenlegi hibáit, de én még bízom benne, hogy a végeredmény jó lesz. Ennyi. Mi nem világos ebben? A te olvasatodban csak utálni vagy szeretni lehet valamit?

lac coo
Most megint ott tartasz, hogy bizonygatod, hogy márpedig jó ez ! LOL.
Döntsd már el, hogy jó, vagy nem jó, vagy jó lesz de most nem jó, vagy most se jó , soha nem volt az és nem is lesz ... 😊

( Szándékosan le se írtam, hogy ami nem sínautó, az még nem törvényszerûen jó fizika ....)

lac coo
Jah, félreolvastam, azt nem tudom mi 😄DDD

lac coo
Megane-ra írtam hogy az még valamire való, kurvajótól messze van . Összességében idétlen a gumi, egy dolgot tud tolni az orrát, ffb nulla.
H váltóval kb semmi pedálhoz nem kell nyúlni, ha csak rángatod a váltót akkor sem sok minden történik ....

Norbi1990
Megane pedig kurva jó.
Most mentem 20 kört. Nagyon faszául be van állítva a turbó, rendesen kell tartani a fordulatot hogy húzzon.
H váltóval kuplungozással nagyon jó.
Van egy új nézet gomb, keresd meg a beállításoknál.

Persze, ezeket csak hátulról tologathatod, mert arcade...

Norbi1990
Kiszedték a játékbõl a Cockpit nézetet?
Nekem nincsen azoknál az autóknál amiket eddig néztem (BMW Z4, BMW M3 GTS, Megane).
Alexease
Az KRP, az masis program😉
lac coo
És az nkp tapasztalatból jutottál arra, hogy ezen szépen dolgoznak, fejlõdik? 😄DDD

Köszönöm, hogy megmondod mi a jó a "fajtámnak"...!
Egyébként nekem a KRP pl. jó, mert gokartot már sokat vezettem és így össze tudom hasonlítani a szimulátort a valósággal.

ezt elolvasva nekem sincs sok reményem hozzá, bár mondom egy simcade fizikával teljesen kiegyeznék... igazából az az aggasztó, hogy még mintha mindig sehol sem tartanának vele... ebbõl nem lesz 2013-as kiadás... lehet korai ilyet nyilatkozni, de ez van.

vagy kiadják, aztán vegyék az emberek. de mondjuk, ha igaz, hogy jön a konzolos konkurencia, akkor nem tudom mennyire fog fogyni...

No mindegy, majd elválik... de egy "arcade" gammához meg totál fölösleges ekkora testreszabhatóság meg etc a menüben - mondjuk lehet azok jórészét is kibasszák majd a véglegesbe...
pedobear
Az volt a jó benne, hogy 3D gyorsító nélkül egy S3 Trio-val is elindult.

Max grafikán a felhõk mozognak.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Electronic Arts Inc - Image Space Incorporated

pedobear
Melyikre gondolsz? Nem kompatibilis vele a 7.0a azt írja.