19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
GPx8 #7716 Nagy bánatom, hogy az AC-ban a Lotus 49 egy rakás f*s... :( -
Autós játékban ökölszabály, minél többen játszanak vele, annál inkább ovis szint ! :) -
Screenracer #7714 Gondolod? :DD -
LOL ! Igen, pont erre gondoltam, hajszálpontosan erre ! 

Dikmán, mozog a rúgó ! :) -
Neked mint a C.A.R.S egyház vezetőjének életcélod hogy Laccoo-t megtérjen a C.A.R.S egyház kebelén:)))))) -
Screenracer #7711 Mond már meg, hogy miért hazudnának. Ezek nem magyar politikusok. :))
Itt egyébként azt is elmagyarázhatnád, hogy téged miért kellene meggyőzni bárkinek is. :DDD Azt kellene végre megértened, hogy a CARS nem max 15000 embernek készül, haanem egy sokkal szélesebb rétegnek és elsősorban pénzt akarnak keresni. Azzal nem lehet komoly eladásokat felmutatatni, ha van benne húsz autó, aminek mondjuk állítólag az igaziakhoz hasonló a fizikája van egy ütős FFB benne és ennyi. Tartalom kell egy játékba. Nézd meg mire vitte az nKP. Hányan játszanak vele? -
Screenracer #7710 Hahaha! -
Annyira sokkolt hogy írni sem tudok:DDD -
Ohh my gond:DDDDD -
Screenracer #7707
Egy másik. Ez se fizika? -
Screenracer #7706
Például itt van ez. Majd még lesz több is. Ha ez nem fizika, akkor el kéne beszélgetnünk, hogy szerinted mi a fizika. :P -
Csinaljatok egy fizika videot, es meggyoztom, meg mindenkit ! :))))
Hogy mit hazudnak nem erdekel, azota megvan, hogy meg imolaban fak se voltak, senkinek nem kell elmagyarazni mi tortenik.........Aki mutat nekem egy fizikaval foglalkozo videot, meghivom valamire,lehet akar slomo video is, had csodalkozzunk !!!!!!! -
Screenracer #7704 http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15635-Project-CARS-Scheduling-Production
Szerintem ez a link elég sokat elárul arról, ráadásul nem is titok, hogy nem az történik, hogy egyik lábukról a másikra állnak és néha random belenyúlkálnak a játékba, hanem egy terv alapján dolgoznak.
Public release: 2014 11. 14.
Szerintem többet nem is érdemes mondani Laccoo szokásos heti fikázására. Mindenki fújja már kívülről.
-
Autokbol nincs hiany, valszeg ketszer ennyi van keszulofelben.
Ott a WoS amit parhuzamosan csinalnak, azt is 2014-re jelentettek be, de annal a My.com is fel an tuntetve. Hogy mennyire lehet komoly a szerzodesuk, azt nem tudni, talan annak a megjeleneset is tudjak tologatni.
Persze pontos infok nincsenek, de varhatoan abban valositjak meg, amit eredetileg a CARS-ban akarnak, vagyis alapbol ingyenes program, bovebb alaptartalommal, aztan mikrotranzakcios vasarlasok.
Mukodik nehany autos fejleszto mar egy ideje, ami ezt a receptet tolja, es kisebb-nagyobb sikerreel eldegelnek. Az SMS, a CARS es a piac (nextgen) valtozasai miat, kicsit elcsuszott a lehetoseggel, ezert is probalnak valami uj jatekmoddal/stilussal elorukkolni (arkad lesz, de ez most mindegy).
A lenyeg, hogy a CARS-szal "velunk" vannak "szerzodesben", ebbek konnyebb tologatni a megjelenesi idejet, bar ebbol egyszerre varnak sok bevetelt (multiplatform).
Es a masik lenyeges dolog, a tartalomfejlesztest erinti, amirol csak a CARS-nal szerzunk tudomast.
A kifizetodo megoldas az, ha a ket program tartalma kisebb-nagyobb mertekben elter. Igy a (nagy kozosbe keszult) "WoS-hez" keszult tartalmakat a CARS-ban lehet DLC-kent ertekesiteni, a "CARS-hoz" keszult cuccokat pedig a WoS-hez tudjak aprankent ertekesiteni:)
Most olyan reszletekbe ne menjunk bele, hogy a WoS engine/tartalom eroforrasait is mi "fizettuk", teszteltuk, otleteztuk a CARS-szal;) -
Gyerekek imádják ! Nézz meg bármilyen "hivatalos" cars videót, mindig minden autó egyenesen megy autó úton, még véletlenül sem megy kerékvetőn, nem csúszik meg, semmit! Nulla az egész .Ennél az F1 többet tud mutatni fizikában :DDDD De a nép megkajálja odáig vannak a vízcseppekért ! az alábbi F1 -nél néha rámegy a kerékvetőre, akinek van szeme érdemes megnézni, nevetséges :DDD És ez nem autó paraméterezés, ez engine, ezt már kétlem, hogy úja írják ebben a kis időben, főleg, hogy eddig is leszarták. .Persze ez nem igaz, ez csak fröcsögés , valójában jó ahogy van . ÉLVEZETES VEZTNI ! :D
Szerintem is csak simliznek, nem lesz ebből lószar sem. Továbbra is tartom, hogy sehová nem mozdult két éve, legfeljebb több lett a csicsa .... -
Minek???? megnéztem egy a csuda Mustangot. Még mindig nincs kész. Sem a modell, sem az animációk sem semmi. Mióta is van benne már? elég rég óta, de még most sincs kész. Vicc. De csak pakolják bele a félkész modelleket, valamire biztos jó. -
Physics:
* Fix for debug assert from active aero
* McLaren F1: Set up aero for brake-activated rear spoiler.
* BMW 1M: Increased default tire pressure* Join In Progress physics support: Added SpawnInProgress system.* Tires: Hooked up session grip, FC r9, FA G grip reduction
* Renault Megane RS265: Physics update with data from RenaultPhysics:
* Per participant physics memory pools
* Added average field to session grip buildup and tweaked params
* Use GetAverageTrackWetness to determine precipitation
* RUF RGT8: Lower diff preload. minor side aero tweaks
* BMW 1M: Fixed rear damper motion ratio* Dynamic session grip: Dynamic session grip modifier system, Apply session grip to player vehicle, Apply session grip and wetness grip to AI, Apply session grip modifier dynamically to groove, Update groove visually when grip modifier meets a threshold, Update racing line for AI dynamically as weather changes, Pass rain density to physics, Notify physics if race mode change is restart or advance session, Adjusted PhysX friction for rumble strips, Added weather and session grip to debug screens, Removed mass and COG modifiers, Move COG by graphical offset and set above chassis center
* Tires: New revision of P Zero Corsa, P Zero and McLaren F1 tire with rollover issue fixes and improved tread stability.
* Vehicles: Engine stall/bump start, turbo and clutch behavior tweaks and new brake fade tech applied to various cars
Az elmúlt öt build fizikai frissítése, gyakorlatilag nulla,. az autókon írogatnak egy két értéket össze vissza ......Ez igazából nem is a fizikai motorhoz tartozik .És ez megy kurva régóta... akinek ez így jó, annak bármi jó, mert ritka egy mocsok ez a fizika, ami nem lenne baj, mert nincs kész, de kurvára nem nyúlnak semmihez !!!!! Az hogy lejjebb veszik a keréknyomást.... HÚÚÚÚHA ! :DDDD Lehet várni a zupdate.ket, de minek, globálisan, kb semmi nem változott ezen legalább egy éve . Ha nem tudnám , hogy van frissítés, rá nem jönnék soha, mert semmit nem érezni belőle , ugyan az mint volt két éve ..Ok, van új menü ! HÚÚÚÚÚHAAAA! :) Meg kettővel több új kódjelü ócska gumi , HÚÚÚÚHA !
Menjenek ezek a francba, a kispistik igénye ki van elégítve, szép autók, szép vízcseppek, nekik nem is kell más, aztán ennyi a tudomány ..... -
Nem is a mennyiseggel van itt baj :)))))) -
Screenracer #7698 Részlet a mai buildből.
Vehicles:
* Added new external cockpit colour
* Audi R8 V10: Fixed cameras, calibrated gauges, updated CPIT display
* Audi R8 LMS: Fixed RCF files, fixed classes, tweaked cameras, added HUD variation
* Audi R18 TDI: Brought it back
* Pagani Zonda Cinque : New driver pose + cockpit camera offsets, to have better sight on left side mirror
* Ford Mustang Cobra SCCA: Prepared for first export, Added runtime files + collision export + placeholder liveries
Az R18 visszatérése mellett, 3 új autó.
-
Screenracer #7697 Azt írják, hogy később lesz ma build. :( Mindegy. Addig megteszi az AC is. :)) -
endy papp #7696 

Habár van aki-k szerint az elmúlt 1 évben nem csináltak semmit ,csak csak vissza fejlődött az egész.......
Se ugye ezt már megszoktuk és nagy ívben.......
-
Screenracer #7695 2013 Audi R8 LMS Ultra (PreAlpha)
Nem alszanak SMS-ék.
-
Jah, használhatatlan, néha , ritkán sikerült ölyan pálya autó kombót találnom ahol végigmegy, viszonylag kevés halálesettel, de összességében használhatatlan a játék ...
jó sokat próbálgattam most, felfüggesztés addig jó, amíg nem megy az ember pl kerékvetőre, onnantól 1 bites , sírva fakadok mit művel ha nem a sima betonon van az autó Ai buta, a legtöbb autó élvezhetetlenül rossz...... Majd egy fél év múlva, bár ezelőtt másfél éve sem volt rosszabb, talán még javul valamit ebben a kis időben :) -
Ez jó, iszonyat jó a gumi benne ! :)))
Csak egy idő után már nevetségesek, a negyed köbméterre összenyomorodott autók ... -
Játsszunk inkább ezzel :) -
Screenracer #7691
De úgy látom a DTM-es nem jön vissza.
-
SityiSXT #7690 Asano Audi iz bekk -
Na úgy tűnik a régi táp nem bírta kakaóval. Most 41 AI-val SPA-n nem fagyott. Legalábbis egyelőre. De hogy ezek mit művelnek. Gyakorlatilag nem volt olyan autó ami nem lett lezúzva :) És csak egy kört mentünk. -
Screenracer #7688 A T'case 71.4 C° ennél a procinál, 60 fölé sose megy, még teljes terhelés alatt se és stabil marad a rendszer, tehát nem kell aggódnom, még így OC se. A magok is csak 65-ig max. Szerintem ez rendben van. -
akkor állitsd be a bios-ba rendesen.. vagy a lakást a géped fűti ? :D -
Én meg venni akarok egy Be Quiet-et, aztán hadd szóljon az a 4.5GHz. Megjött az FSP Raider, már ki is cseréltem. Még jó, hogy volt itthon molex elosztóm, mert a régi tápomon 7 molex csati van, ezen meg csak 3. -
Nalam meg dobozos hutes van, icipici alu, es az i5 ezzel sem megy 46 fole :)))))igaz csak 3300 mhz..... -
Screenracer #7684 ASUS V60
Nálam 2.8GHz-ról 3.4GHz-en megy a proci. -
Baszki ez nem hűtő, ez fluxuskondenzátor az időgépből :) -
Nekem is Q9550 van, sose ment 40 fole (elvileg).
Ilyen van rajta:D
-
a kérdés inkább, hogy neked milyen hűtőd van ? gyári ? :D -
Screenracer #7680 

-
Nem jól méri a magok hőmérsékletét. Ha most megmutatom milyen hűtőm van nem fogod elhinni :)
Ez a venti van rászerelve...
...erre az FX gyári bordára.
-
Screenracer #7678 Milyen CPU hűtőd van? Nagyon jó mag hőfokokat mutat.
CPU °C 40 2014.03.18. 10:54:40 50 2014.03.18. 11:01:28 48,8
1. CPU / 1. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,4
1. CPU / 2. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,4
1. CPU / 3. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,4
1. CPU / 4. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,4
1. CPU / 5. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,4
1. CPU / 6. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,4
1. CPU / 7. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,4
1. CPU / 8. mag °C 16 2014.03.18. 10:54:49 38 2014.03.18. 11:13:17 32,
De azt nem értem, hogy a sima CPU hő magasabb, mint a CPU magoké?
Nálam a CPU(Intel Q9550) 55-60C°, a magok meg 60-65C° között mozognak a CARS alatt.
-
Aida szerint a proci és a VGA Cars alatt.