Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mos még igen. de ne mond, hogy 10 éven belül nem lesznek teljesen élethû/valósághû gammák. sõt, már lehet 5 éven belül is lesznek. és a különségek egyre apróbbak lesznek, ahogyan fejlõdik mindenki.

pl. van egy két játékvideó ami jobban néz ki, mint nem egy film. egy idõ után meg "az esõcsepp "igazi" esõcsepp" lesz a játékokban, egyszerûen nem lesz/lehet benne mit "elbaszni". 😊

persze jöhet még 3D, meg még nagyobb TV-k, még nagyobb felbontással, oleddel és etcvel, szóval lehet még egy ideig eljátszunk a grafikai "javulással", csak hát én pl nem szeretném, hogy kétszer akkora legyen a cockpit nézetem, mint mondjuk a valóságban lenne. 😊

átlagos TV-re, 2D-ben, 1080pnél már nagyon közel van a fotórealisztikus látvány játékoknál, lásd pl. a pCARS-ot néhány képen. és ez ugye nem is az 5 vagy 10 év múlva jeleskedõ szintet képviseli.
lac coo
Mondjuk inkább azt, hogy a HC szimesek így kezdik, aki több száz órát rak egy gyengébb játékba, annak meg fog jönni az étvágya egy normális szimulátorhoz, mert egyszerûen számít majd neki a különbség ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szóval "mindkettõ simán több száz vagy akár ezer órát is beleölhet egy-egy játékba..." és EZ a lényeg, nem a platform, nem az eszköz, nem a bõrfoci minõsége vagy a kerékpár fajtája számít, amivel kinn a szabadban tekerünk, meg satöbbi, hanem maga a megszállottság.
lac coo
Mindig van jobb, szebb .....akkor majd az lesz az ügyeletes kedvenc, mert ott szebb esõcseppek vannak .... Most talán nem így van ?

No most itt már alapvetõen szerintem téves jövõképet vetítesze elõre.
PS4-el (next-gennel lásd: deep down), meg úgy PC fronton is, hamarosan eljön az az idõ, amikor már minden szar baszottszépen fog kinézni, még a kisebb fejlesztõk is totál real grafikával megáldott cuccokat fognak kihozni.

amivel ilyenkor el lehet adni a játékot, az nem más, (pl. egy autós játéknál), a korrekt, játszható, "komolyabb" fizika, a körítés, és egyéb dlgok, melyek a grafikán túlmutatnak. a grafikai különbségek egy idõ után ugye egyre kevésbé lesznek észrevehetõek, ezt nem kell magyaráznom...

precise: a HC téma meg... bármit lehet HC szinten nyomni, BÁRMIT. BÁRMIVEL. milyen általánosítás már az, hogy konzolon ötkörös cuccokat mennek csak... ami végülis igaz is, de ez igaz a PC-s autós játékosok többségére is. viszont itt is van egy komolyabb, kisebb réteg, egyszerûen nincs különbség érdemben a játékfelgogás között, nekem a HC "megszállottat" jelent nagyjából. mindkettõ simán több száz vagy akár ezer órát is beleölhet egy-egy játékba...
örök hálám 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Fehercsoki
Forza az isten mert fix60fps és ettõl szimulátor én meg akkora HC vagyok hogy 150k ft-ot költöttem kormányra és így forzázok!!4444

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
trollkodjon már valaki egy kicsit, unatkozom.

kifli
az igazi hc player joy-al játszik, és simán veri a kormányos idõket egy szimulátorban, ezt tanuld meg...
Fehercsoki
Õ még náluk is sokkal HCbb, tehát nem!

hezi
Nem látom Totti nevét a taglistában. Õ nem szokott indulni a HC forza bajnokságban?

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Jaaaa! Köszi. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Fehercsoki
Nem, hanem mert tök mást jelent a kettõ...

Ja, mert fennáll a fertõzésveszély. <#taps>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Amig nem veszik egy kalap ala a konzolos es a PC-s HC-t, addig nincs gond😉
tehát akkor nem vadásznak századokra és nem írtam töménytelen baromságot.

(ismétlem ez az egész nem baj, nem nézem le õket, csak azért írtam le, hogy látható legyen miért nem ért egyet a két tábor.)

Alexease
De abban a kategoriban akkor is HC-nek szamitanak. Ne PC-s szim HC-hez hasonlitsd. Mar az is pozitiv, hogy rendezett korulmenyek kozott nyomjak, szabalyokkal, es valszeg nem zuzzak szet egymast mar az elso korben. Az hogy gamepad, full help es hatulrol/kivulrol tologatas, az mindegy.
off:

Annyira HC-k hogy a 7. 1mp-n kívül van. Anno LFS-ben volt hogy az elsõ 30 volt fél mp-n belül, mondjuk lassú autóval. A 30-ból meg heten tolják kormánnyal, többi joy. Ennyi erõvel az NFS Wordben is vannak hc-k 😊))))

Jacek
Jaja nekem is van HC Márió cartos haverom😊 (ne húzd fel magad)😄

Totti5
Megint sikerült töménytelen baromságot összehoradnod. Bajnokságok mire vannak? forza hungary? lövésed sincs ezek szerint a HC rétegrõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"A regi szep idok, mikor ejjel 2-ig allitgattuk az '67-es Eagle futomuvet plusz szazadokra vadaszva"

Íme a különbség egy mondatban a szimek és a gtforza illetve használóik között. Éjjel kettõig realdriving fanok lenyomnak 200 darab 5 körös futamot amit meg is nyernek, gyûjtenek 200millió virtuális pénzt meg vesznek 30 autót, ja és nem mellesleg 15x club, national, international worldchampionok. Mindezt úgy, hogy a set képernyõt nem is látták.

Persze ez nem baj, kinek mi (ezt nem lenézõen mondom). A lényeg ,hogy mehet itt a flame naphosszat úgysem lesz senkinek igaza.

<#taps><#vigyor2>
Átadtam az üzeneted, de azt mondták, hogy fogalmuk sincs ki vagy. <#mf1>

Jacek
<#eplus2>

Tomsteel
Fejlesztõknek üzenem, célba ért a termékük. <#vigyor4>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Hogy te milyen vicces vagy. 😄

lac coo
Bakker, lebuktam ....

macleody
Látom ide még mindig érdemes benézni ha röhögni akar az ember.
Apropó. Mi az hogy álreg? A nicknév eleve egy álnév. 😄

Totti5
Mert baromság.

Mindenesetre szép próbálkozás volt elterelned a témát magadról meg a sínautókról. Rögtön gondoltam, hogy csak egy troll vagy és semmi közöd sincs semmiféle szimulátorokhoz, de szerintem még az árkád F1 2012-ben is kutyaütõ vagy. De legalább van H váltód, ha nem is tudod, hogy mire való. <#mf1>

Alexease
Masik mondtatban volt, mellekmondtattal es vesszokkel elvalasztva, de meg igy is ugrottal a konzol szora😄DDD
lac coo
<#eljen>

Elõbb el kellene dönteni, hogy nálad hol a szinvonal. Ha nem vetted volna észre, amíg nem tettél rám megjegyzést hozzád se szóltam. És nem próbállak, hanem minõsítelek.

Jacek
Na elmentem filmet nézni inkább😄

Jacek
Ja és CSAK😄DDDDD

lac coo
<#taps><#eljen>

Jacek
Õ semmi esetre sem mert pajzsban van😄

Te.

lac coo
Na tessék, még egy köcsög, akkor most ki a bunkó ? 😄DDDD<#taps>

Nem mindenki olyan funkcionális analfabéta, mint te. Lehet, hogy te nem értetted volna a célzást, de én értettem, hogy rólam volt szó. A te IQ-dal nem kelle ilyenekbe belemenni. <#kocsog>

Jacek
Nekem elég annyi hogy egy ilyen kis srácoknak a hozzá szólásaiból is csak úgy süt a színvonal😊) És természetesen még õ próbál másokat minõsíteni😄DDD

lac coo
Hát szegény mit tud csinálni veled ? 😊)

Nekem is remeg a kezem, hogy cifrákat írjak, látva a sok szép szmájlidat !
De ugye én jó nevelésû ember vagyok, nem rakok be köcsögöket, ahogy amúgy a bunkók szokták ! 😉

Jacek
Szimekhez? szerintem eléggé az.... én is ha átmegyek a Márió topicba bevállalom hogy láma vagyok...

Totti5
Igen mert aki friss reg SGn az konzol részlegbõl jön<#lama>

Nagy sajnálatomra, de leszarom hogy mikortól van itt, akkor is egy bunkó, ha õ lenne személyesen Matuzsálem.

Te meg ne találgass, mert messze nem vagy jó benne. Még csak konzolom sincs.

Az utolsó mondatoddal egyetértek. 😊

lac coo
Jó, mindegy, igaz, már nincs értelme, amit akartam elmondtam, a lényege, hogy még 10 év és egy szimulátor sem lesz, de még normális lazább autós játék sem, mert a többségnek minden jó csak menõ legyen a grafika ... És ez nem csak szimulátorra igaz, zenére vagy amire akarjátok !
A CARS szar a Forza meg ronda ! Éljen a világbéke ! 😄

Jacek
😊 de nem látod hogy nincs csini logom😄

Látom a Jacek is csak szájjal szimulátorozik. Laccoo-val csapatot alkothatnátok. <#kocsog>