19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#7757 LOL ! Meg gondolom apukád is erősebb ! :DDD -
#7756 Jól van, közelítünk ...;) Mondjuk félrebeszélsz, leszarom mi tetszik neked, de ha értenéd épp ez a fura, hogy egyszer LFS milyen jó , sokszor meg nkp ac lfs mind milyen vacak ( mert fél éve amióta idevett a fene az új regeddel ezt nyomod ...) , ezek a régiek mind élvezhetetlenek .... ez sehogy enm kerek.
De legalább közelítünk affelé, hogy neked tetszik, de amúgy szimuláció szempontjábaól vacak, mert nem kell pilótavizsga( ezt én így értem, de persze biztos tévedek ...), szóval jó lesz ,ez, csak nem olyan jó ez a fizika, viszont szép cigányos a grafika :))) -
Screenracer #7755 Milyen témához? :)) Akkor nyomasd, ki is vagy te a szimulátoros világban? Esetleg hány autósjátékot készítettél, hogy ekkora szakinak képzeled magad. Írd már le, hogy hol van a hibás sor az SMS fizika programjában? Esetleg autókat építesz? Vagy autóversenyző vagy aki ezeket az autókat már mind kipróbálta? Nem hiszem. Duma. Duma. :DDD -
Screenracer #7754 Mert nekem ez tetszik. Na akkor mi van? Te akarod megmondani, hogy ki mivel múlassa az idejét? Már mondtam, hogy nekem nincs szükségem arra, hogy valami menő autóversenyzőnek képzeljem magam, nekem ez is és az AC is csak játék, időtöltés. Ha te az AC-ra mész el az a te dolgod, mondhatni magánügyed. :)) Kicsit szánalmas de van ilyen is. :(((
-
#7753 Szokásos fingfűrészelés részedről megint zuzu... az a baj hogy még ezt sem érted miről beszélünk csak a videókat linkelgeted ész nélkül:DDDD
Attól még sr róld hogy hülye vagy a témához -
#7752 Jo az LFS de 500 orad van steam ota carsban....Kit akarsz etetni ????? 500 !!!!! Ez csak nekem nem kerek ? :) -
Screenracer #7751 Tulajdonképpen te mit is tettél hozzá a témához? Ja, várjunk csak ez volt a flémelés. Én CARS topikban CARS-ról beszéltem te meg folyamatosan nekem és nem a CARS-ról. :L
Arra gondolsz hozzáértés alatt, hogy ez szar a másik meg jó? Hát öcsém te tényleg egy szaki vagy. :DD -
Screenracer #7749 Vagy csak egyszerűen nem hord szemellenzőt és tudja helyén kezelni a dolgokat. Várom a fizikai előadásodat. Ne terelj! -
#7748 Ha tudatlan vagy egy témában akkor inkább ne szólj bele.
(nálad pl ilyen téma a autós szimulátorok) -
#7747 Amiket másokra mondasz általában annyira illenek rád:DDD
Egyébként és hibás vagyok bevallom! mindig megpróbálok veled értelmes kommunikációt folytatni hogy rájöjjek hogy veled csak trollkodni érdemes..
Mint ahogy írod téged nem érdekel senki véleménye, senki és semmi de mégis itt napokig tudsz flamaelni a legapróbb dolgon:DD Jóccakát. -
#7746 Ilyen nincs !!!!!!
Akinek etalon, vagy nagyon jó az LFS, az ezt a szart messzire elkerüli ,ez biztos, az az ember nem ennyire igénytelen, hány órád van ebben ,500 ? Kit akarsz megetetni ????? -
Screenracer #7745 Vagy van főállása és nem ér rá az LFS-t tovább vinni. :)) -
Screenracer #7744 Rosszul vetted ki a szavaimból. Rengeteget LFS-eztem és még most is szoktam. Sőt korábban kifejtettem, hogy fizikában szerintem az az egyik legjobb. De akkor se alkalmas egy mai eladható játékra. :((
Majd máskor szövegmagyarázatot is mellékelek, ha ez neked nem annyira megy. :DDD -
Screenracer #7743 Egyrészt leszarom, ha ismeretlenek röhögnek rajtam. Csak hogy tisztázzuk, hogy ez mennyire nyomaszt engem. :)) Mellesleg arra különösen kiváncsi lennék, hogy min röhögnek, mert sehol nem mondtam, hogy a CARS-ban HC fizika lenne, de az is hülyeség, hogy nincs benne semmi jó.
Másrészről, úgy látom, hogy más faszával vered a csalánt. Te, mit tudsz a fizikáról? Ebből csak az jön le, hogy hangember vagy. Nulla tudás, nagy pofa. -
#7742 Lenyegeben mar 10 eve nem csinal semmit, vagyis konnyen elkepzelheto;D -
#7741 Biztos többet mint te, csak szólok hogy csodálkoznál:)) Ugyanis ott nem volt semmi licenc díj és egyebek minden ment zsebbe.. 10 év alatt elment pár S1/S2..
Szavaidból az LFS lesajnálását vélem kihallani, amit vezethetőségben és érzésben az eddigiek alapján a CARS soha nem fog elérni... de ezzel csak erősíted mennyire szakértő is vagy a témában:) -
#7740 Jaja , látjátok ez itt sokkal előrébb tart:)))) -
Screenracer #7739 Ja mert Scawen is halálra kereste vele magát, mi? :DDDD -
#7738 Koszi! :) -
#7737 Az jol indult, meg (allitolag) a hazukat is eladtak, aztan nem lett belole semmi:D Vagyis keszult nehany szep renderelt kep... -
#7736 Was? ha ez a graf motor mellett azt tudná mint az LFS többet nem kellene dolgozni az SMS-nek csak hobbiból annyi pénzt keresnének:D -
#7735 Volt már ennél nagyobb lózung project:))) Ha valakinek mond valamit a West Brothers név:)) -
Screenracer #7734 Ez jó ötlet, csak Scawen motorja még kőkori. :P -
#7733 Csak a szokásos, felbaszott ez a mocsok , amatőr játék :DDD De a videóért megérte ! :DDDD -
#7732 Csak neked Szülinapra:DDDD -
#7731 Latom beindult a buli -
#7730 Attól sokkot kaptam tényleg mert mint egy kecskeszar a deszkán úgy mozgott a cucc:)))))) Az a baj ezzel a CARS-al hogy kurvára szeretnénk ha működne... remény hal meg útóljára. -
#7729 "fizika" nem szó szerint értendő de ezt te is tudod:) -
#7728 No mindegy mára ennyi, az ajtócsapkodós fizika videót ritka jót derültem, azért már megérte ! :DDDDD -
#7727 VEGYENEK MEG BÁRMIT !!!!! :DDDDD -
#7726 Te, szerinted meghat bárkit is a tudálékos okoskodásod ? Olyan embereket győzködsz fizikáról, ( nem engem ...) aki már akkor szimulátorozott mikor te még sehol nem voltál, talán még én sem ! szerinted, nem röhögik magukat halálra, hogy ezt a moslékot futtatod, és magyarázol fizikáról ? :D -
#7725 Nekem bejön az AC , ez is bejönne mert imádom a brutál grafot:) De vegyék meg Scawentől az LFS-t és tolják be ez alá:) -
Screenracer #7724 Pedig igazán kiváncsi lennék egy fizikát taglaló értekezésre a te előadásodban. Most már komolyan szeretném, ha definiálnád a fizikát egy szimben. Ha már ekkora arccal jössz mindig a "fizika" mágikus kifejezéssel. :DDD -
#7723 Minden nem lehet jó, olyan játék nincs . De azért akad AC-ban olyan ami még 10 év múlva is kötelező darab lesz . -
Screenracer #7722 Ne a Codie F1 szerverekből indulj ki. :DDD -
#7721 Ezt költői kérdésnek veszem ... Ha nem az ,akkor is mindegy, mert akkor úgy sem érted ...:D -
GPx8 #7720 Akkor ez a legjobb, mert ezzel már nem játszik senki! :D
-
#7719 Azon én is csodálkozom.... -
Screenracer #7718 Azért ott nem csak a rugó mozog. De mindegy is. Leírhatnád, hogy pontosan mire is gondoltál. Hadd tudjuk már meg, hogy szerinted mi az a fizika ami hiányzik. :DDD -
#7717 Legyen valami kihívás az életben:D