19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#7917 Imádod égetni magad, igaz ? Igényled az ostort az élettől ? :DDDD
Ennyi vagy: első hszed az volt , hogy nem értek hozzá, most éppen a fikával foglalkoznak, nem lesz fizika, harmadik meg az, hogy mi ami rossz ebben a fizikában ( ez tegy óra alatt megálmodtad ...! ).... Közben érdeklődtél ha szimet akarsz akkor AC és RF2 ? .... Király.
Na lépek, most győztél meg, hogy tényleg valami idióta vagy a legrosszabb, okoskodó fajtából !
Ki is töröltem kedvencek közül, a tököm se kíváncsi erre az okoskára....valami komoly sérülése lehet .... -
#7916 Mindenkinél van egy nagyobb:)) De még a mondanivalót sem fogtad fel és te ott színvonalról beszélsz.....OMG -
Screenracer #7915 Honnan tudod, hogyha lemegyek a konditerembe nem én leszek ott a legnagyobb? Azért van ekkora pofád, mert a képzeletedben egy kiscsávónak gondolsz? Szerintem te örülj az inernet anonomotásának. -
#7914 Ja persze csak beteg vagyok és itthon ülök egy notebook-al az ágyban, egyébként nem fárasztanám vele magam:D -
#7913 Hát én most visszaolvastam mikor beette a fene az új reggel ide a topikba :) Gyakorlatilag pár óra alatt utálta mindenki, még a közismerten diplomatikus Alex is rákérdezett, hogy a ki a fene és milyen néven volt előtte :))) No mindegy, hagyd a picsába, mi sem vagyunk normálisak, hogy belemegyünk ebbe, de ő kettőnket egybevéve is tripla olyan hülye :) -
Screenracer #7912 Olvasd el figyelmesen.
"Ha szimet akarok, akkor az rF2 és az AC?" - kérdőjel van a végén. Azután megkérdeztem, hogy "Az AC-t hol lehet letölteni vagy megvásárolni?" Ugyanis, akkor még a techdemo se volt kint, de te már ajánlgattad, mintha már lehetne nyomulni vele.
A második, akár tegnap is íródhatott volna, mert ugyanúgy szinte nulla tapasztalattal oltod a CARS-t, naponta, hetente. De nem baj. Azért szép próbálkozás volt csak magadat rúgtad vele tökön. :DDDD -
#7911 "Ez nem F1 2012, ahol minden autó ugyanolyan beállítással megy." ez se kutya:))) -
#7910 Nekem ne mond én tudom hogy nulla köze van az egészhez:) De megmondja a frankót mert be tud linkelni egy videót:) -
#7909 Hujujuj és te jössz itt intelligens vitával? Meg színvonallal?
" De tegyünk egy próbát lemész egy konditerembe menj oda a legnagyobb állathoz akit látsz és ezeket a szavakat ismételd el neki:) Ezután nem hiszem hogy lesz időd azt mondani neki hogy mi vagy te 6 éves:DDDD"
Ezt valahogy kikerülted mi:D Na látod ezért mondom hogy mennyire jó neked itt az anonymítás életben meg a sarokban szűkölsz:D -
Screenracer #7908 Ezek? Vélemények rólad? Kiváncsi vagy még valamire? -
#7907 Amúgy érdemes visszaolvasni ,röhej ez az ember ! :))
2013 Jan.31-11:32: Ha szimet akarok, akkor az rF2 és az AC?
Az AC-t hol lehet letölteni vagy megvásárolni? Ha jól tudom, néhány kamerás videón és képeken kívül még semmit se villantott a Kunos. A tech demóval meg, ami majd egyszer megjelenik nem igen lehet majd szimulátorozgatni, az csak arra lesz jó, hogy megnézd, megy-e a gépeden.
2013.Jan.31.-12:06 : Konkrétabban mi az amiben rossz a fizikája a CARS-nak? Például lefikáztad az e heti buildet, de a leaderboardon úgy tűnik, hogy nem mentél egy mért kört se. Eléggé jól megkülömböztethetőek a különféle járgányok viselkedése a játékban, nem beszélve a pályák készenléti állapotáról. Szóval elég sokat kellene ahhoz körözgetned, hogy ilyen sommásan nyílváníts véleményt. Ez nem F1 2012, ahol minden autó ugyanolyan beállítással megy.
Egy óra alatt kiokosodott, egyik első hsz-e, érdeklődött ha szimezni akar mivel játszon ,rá egy órával már engem osztott mi a bajom a CARS-al ! LOL .
-
Screenracer #7906 Én nem emlékszem? Mit mondtam?
Hogy idézzem magamat:
"...elmondanám, hogy csak az ilyen félanalfabéta, unintelligens idiótákkal szoktam így beszélni..." - ezt írtam 13.45-kor. Szerinted mi változott, azóta?
-
#7905 Még valami ezek kb 2 órája hangzottak el, tényleg menj orvoshoz a rövidtávú memóriáddal van valami probléma:DDDD
"bunkó, paraszt, elmebeteg ,seggfej" meg definiáld már ha ezek nem káromkodások akkor mik?:)) De tegyünk egy próbát lemész egy konditerembe menj oda a legnagyobb állathoz akit látsz és ezeket a szavakat ismételd el neki:) Ezután nem hiszem hogy lesz időd azt mondani neki hogy mi vagy te 6 éves:DDDD -
#7904 Én csak ismételni tudom magam , családoddal! így szoktál idegenekkel beszélgetni? ezért utaltam a fogsorod elvesztésére..... intelligens emberke vagy :))) -
Screenracer #7903 Ja, te még ott tartasz? Ez neked káromkodás? Hány éves vagy? 6? -
#7902 "bunkó, paraszt, elmebeteg ,seggfej"
Mint említettem nem emlékszel arra amiről beszélünk de még a saját hozzászólásaidra sem,csak így gyorsban ezeket te írtad hogy is van ez? -
Screenracer #7901 Oké. -
Screenracer #7900 Na jól van, akkor ezt abba is hagytam veled. Fogalmam sincs, hogy mire válaszoltál, milyen káromkodást olvastál és nem is érdekel, te egyszerűen szánalmas vagy. -
#7899 Pontosan ugyanaz ..... -
#7898 Tudod az a probléma hogy mit te pl most leírtál az a nem igazán fedi a valóságot:)))
Hogy te mit te mit látsz abban amit írtam az a te dolgod hogy én mit gondoltam az meg az enyém, arról én nem tehetek hogy nem érted kb. nem is érdekel.. folyamatosan azt másolod amit neked ír az ember, nem emlékszel csak kb 2-3 hozzá szólásra.
Így elég nehéz pingpongozni bevallom próbálok lemenni a szintedre de nem igazán sikerül, mert papolhatsz itt szócsatáról, színvonalról.. miközben habzik a szád és folyamatosan káromkodsz, most akkor hol is az a színvonal -
Screenracer #7897 Erre nem tudok mit mondani. Te nézted. De gyanítom a kettő, nem ugyanaz. :)) -
Screenracer #7896 Figyelj! Én szívesen folytatok veled szócsatát, de akkor emelned kell a színvonaladon, mert ez inkább szánalom, amit művelsz. Így nincs benne semmi élvezet, hogy egy jó benyögésre mondjon az ember egy jó riposztot. Az egymás sértegetése meg unalmas. Ráadásul az, amit csinálsz egy idő után azok számára is unalmas lesz, akik eddig szimpatizáltak veled.
Egyébként amire te gondolsz az ez lehet;
"De ha ilyen helyet keresnék magamnak, akkor tényleg szakemberhez fordulnék inkább."
Ezt a magyar nyelv feltételes módnak hívja és semmi hajlandóságot nem sugalmaz. Hidd el semmi baja a memóriámnak. Ez a mondat csak neked jelentett nagyobb kihívást, ami úgy látszik a képességeid határát már átlépte. Megpróbálok a jövőben egyszerűbben fogalmazni, csak a kedvedért.
Amúgy dicséretes próbálkozás, hogy a CARS-t is megpróbáltad a mondatba belecsempészni, de sok értelme nem volt. Legfeljebb úgy jött ki, mitha az egy negatívum lenne, ha valami preAlpha. Azt már nem is tudom, hogy a grafot minek fogalmaztad bele. Too Much! Ettől még egyébként flémelés, mert magáról a játékról semmi érdemit nem mondtál. :))
Na, szedd össze magad és legyél kreatív. Mert abbahagyom és nem válaszolok és akkor nem tudod senkinek bizonygatni, hogy te mekkora ász vagy.
-
#7895 A gyozike show is eladott minden reklamidot........ -
#7894 Olvas, értelmez.gondolkodik.. ha ez nem megy nem tudok segíteni.... nem tehetek róla hogy 2-3 hozzá szólásig terjed a mermoriád:DDDD
Gondolom ezért jön be az alpha CARS óránként elfelejted milyen anomáliát fedeztél fel benne... így mindig elámulsz a grafon.... -
Screenracer #7893 Basszus, ez nagyon gyenge volt. És megint nem tudtad értelmezni, amit olvasol.
Milyen ismétlés? "...legyen önálló gondolataid..." What??? Tanulj már meg rendesen fogalmazni!!! Ez olyan szánalmas.
Ui. Te egy topik keselyű vagy. -
Screenracer #7892 Miből? -
Screenracer #7891 Amiben nem bíznak oda nem fizetnek, mert többet árthat, mint használ egy rossz helyen elhelyezett reklám.
És tényleg, ettől nem lesz jobb, de már annyira jó, hogy a megjelenés előtt egy fél évvel le vannak foglalva a helyek a bejelentkezési képernyőn. :) -
#7890 Na haladunk haladunk:) Már hajlandóságot mutatsz az orvosi kezelésre:DDDD A többi megint ismétlés, erőltesd már meg magad legyen önálló gondolataid.. :))
Ui. nem én vagyok a CARS topic háziállata:DDDD -
#7889 Ebből megint kiderült milyen ostoba ember vagy:DDDD -
#7888 Ez nem bizalom kerdese....Ez fizetett reklamfelulet ! :)
Meg aztan, ettol nem lesz jobb..... -
Screenracer #7887
Nő a bizalom a pCARS irányába. Egyre erősebb támogatása van a játéknak. -
Screenracer #7886 Milyen téveszmékkel? Hogy emberszámba vettelek eleinte? Ja, mindenki tévedhet.
De ha ilyen helyet keresnék magamnak, akkor tényleg szakemberhez fordulnék inkább. Nem egy bentlakóhoz. -
#7885 ezt tudnám ajánlani biztos foglalkoznak a téveszméiddel:))) -
Screenracer #7884 Ez a lufi is kipukkant. -
#7883 Mondom én:)))))
-
Screenracer #7882 Erről szól? Szeretnél megkarcolni? Szegénykém. :))) Próbálkozz csak. De akkor ne csodálkozz, hogy továbbra is azt kapod, amit eddig.
És te is rájöhettél volna, hogy nem a CARS miatt, hanem a bunkó, paraszt viselkedésed miatt nem hagyom annyiban. Mert az ilyen alakok nem ide valók. De hát manapság már minden tanyán lehet internet és nincs más eszköz csak a szavak. Azokból meg van nálam elég. :)) -
#7881 :DDD zuzu elevenedbe találtam mi:))) bye.... -
Screenracer #7880 Jaaaaa. Addig minden rendben, amíg te ideröfögsz, lekilencévesezel. De az már baj mi ha ugyanazt visszakapod a pofádba. Az már felháborító mi? Milyen jogon merek neked visszaírni? Nem vagy te egy kicsit nárcisztikus elmebeteg? Nem kicsit.
És ha már a regekről van szó? Te milyen néven flémeltél itt, amíg a mostani pihentetve volt? Az nekem ne beszéljen intelligenciáról aki érvek híján, fizikai megtorlással próbálja alátámasztani igazát.
És ha már a családomat is megemlítetted, elmondanám, hogy csak az ilyen félanalfabéta, unintelligens idiótákkal szoktam így beszélni, mert nagyjából ezen a szinten szokták csak megérteni a mondandóm. De te ebből se értettél. Szóval... -
#7879 Rájöhettél volna már hogy itt nem a CARS a fő probléma, hanem a te alpári személyiséged:) -
#7878 Jaj te ki retard:) Olvasd el a saját böfögéseidet:DDD vigyázz nyomokban cars-t tartalmazhat....
Ja ha elolvastad a hozzászólásaimat látsz benne káromkodást meg hozzád hasonló stílust? Ja nem csak tőled jönnek ilyen intelligens hozzá szólások, remélem a családoddal is hasonló stílusban kommunikálsz:) Mondjuk nem hiszem mert apukád elverné a seggedet kisfiam.
Nem véletlenül van új reged párat már elhasználtál.. szerintem készíts egy újat mert ez eléggé elhasználódott, a hozzád hasonlóknak egyébként jó ez az anonym internet mert a relalife-ban felgyülemlett feszültséget frusztrációdat itt ereszted ki... megértem való életben nem is lehet mert nem lennének fogaid:DDDD
De továbbra is az orvosi tehát gyógyszeres kezelést javasolnám...