Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg nem tudom mirõl akarsz meggyõzni. Mert azt nem mondtam sose, hogy ez egy kész szimulátor és tökéletes az FFB meg a fizika. Többnyire azt mondtam, hogy várjuk meg mi lesz belõle a végére. Még az is lehet, hogy egy igazán ütõs szim lesz belõle a végén.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De ha valaki az autók fizikáját, a FFB-t emlegeti mint hibás része egy szimnek, akkor feltételezhetõ, hogy ért hozzá és azt is meg tudná mondani, hogy hol kell vagy lehet javítani rajta.
De egyébként senki se kényszerít, hogy a CARS-szal játsz. Add el a hozzáférésedet vagyírd meg a fejlesztõknek a fórumban, hogy be lettél csapva, nem azt kaptad, amit igértek és kérd vissza a pénzed. Megoldható volt már ilyen aki kiszállt. Nem tudom, hogy ez miért probléma. Néha úgy csináltok mintha ez életbevágó kérdés lenne, de ez egy játék csak.
A gyorsaságodat illetõen meg csak annyi, hogy magyarázhatod itt a hülyeségeidet, hogy sínautó meg egyebek, de pont a köridõid a bizonyíték, hogy azért bõven van benne kihívás. Errõl ennyit.
Szerintem gõzöd nincs arról, hogy mi a fizika csak hajtogatod, mint egy papagáj, de még semmi olyat nem hallottam, hogy valami konkrét hibaforrást leírtatok volna egy adott autórol, hogy hogyan kellene helyesen viselkednie a jelenlegi helyett. Csak annyi, hogy szar a fizika, az FFB és mittudom én, hogy mi. Nahát pont ezt tartom én a hozzáértés hiányának és csak trollkodásnak tekintem.
Nem kell ide Alonso, aki mar jatszott autos jatekkel, az csak rohog ezen a vackon.
De itt van Precise, vagy Jacek, rohadt gyorsak, ha neked az kell akkor kerdezd oket ,jo e fizika.....
De nem is azzal avn abj, hogy rossz az egesz, de ket honapja gyozkodsz mindenkit a hulye dolgaiddal, jogy marpedig jo ez, senki nem ert hozza, vagy lassu, vagy gyors...mittudom en, epeszu ember azt sem erti mit is szaratnel kihozni az egeszbol....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De mindezáltal egy bonyolult összetett dolog is. Az autók fizikája is bonyolult, pont ezért a hozzáértõ véleményt elég nehéz lenne úgy leírni, hogy szar a fizika. Érdekes lenne, ha megkérdezné Alonso-t a mérnöke az autó viselkedésérõl és egyszerûen azt válaszolná, hogy szar. Másrészrõl ott a telemetria a mérnöknek és azon az is látszik, ha esetleg nem úgy próbált Alonso, hogy maradjunk a példánál, kihozni mindent az autóból ahogy az elvárható lenne. Tehát attól is nagyon függ aki az autót vezeti vagy esetünkben a szimulátort kezeli, hogy mit tud a pályán. Márpedig, ha már szimekrõl van szó és valaki nagy szakértõnek vallja magát, legalábbis a megynyilvánulásai ezt sugallják, akkor igenis elvárható, hogy konkrét hozzáértõ véleményt mondjon és bizonyítsa a virtuális versenypályán is, hogy ott van a top-on. Egyébként csak üres locsogás és trollkodás a véleménye. Ez az én véleményem. És ha ez neked nem tetszik, akkor így jártál.
Tudom meg nem aktualis.....de atto meg rakas ganyolas az egesz, ne ertetlenkedjen mar a bolondgyerek, hogy ugyan mibol jutottam erre a kovetkeztetesre.....
Az rendben van, hogy lehet készíteni egy jó alap fizikát, de a többi csak többnyire találgatás.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kérdés. Szerinted, ezzel most mit értél el? Nem muszáj megválaszolni, mert gyorsan leírom a megfejtést. Semmit. <#mf1>#mf1>
Szóval ez egy CARS topik és arról szívesen elvitatkozgatok, de ezt méltatlannak tartom. És ez Laccoo-ra is és Fehér-Csoki-ra is vonatkozik.
Mellesleg arra meg nem válaszoltál, amit kérdeztem, hogy melyik autóval, melyik pályán tapasztaltad, amit leírtál.
A setup menü kilépkedéses hülyeségével egyetértek, hogy sokszor lustaságból én is inkább alapsetuppal megyek, mert macerás. A gumi meg az FFB dolog meg még nem aktuális, mert nincs még berakva a SETA általánosan és így az FFB se lehet a végleges.
Nem azt mondtam, hogy attól mérvadó a véleménye, hogy mit ment a hotlapon. De amirõl te írsz az már eleve nem sínautó.
A másik meg, hogy hogyan képzelsz el egyenfizikát ennyiféle autóhoz? Ugyanolyan menettulajdonságai legyenek a gokártnak meg mondjuk az M3-as BMW-nek? Akkor az lenne a fura, nem.? Inkább dolgozzanak a rajta. Részemrõl ráérek kivárni, hogy milyen lesz a végére.
De elég idegesítõ még csak megnézni is melyik autó milyen, a random paramétererezett gumik miatt minden autónál hosszas FFB állítás kell ( ki-be lépkedés...) hogy egyáltalán használható legyen (bár legtöbb akárhogy állítom használhatatlan, idegesítõ érzés...).Annyit meg nem ér az egész, hogy a nagy semmit naphosszt állítgassam ....
mondjuk azt továbbra sem értem, hogy legalább egy jó egyenfizikát miért nem tudtak ennyi idõ alatt a kocsik alá tolni. lenne egy jó fizika, egy kiszámítható, amiket aztán paramétereznek. mert ugye, úgy is ez fog történni. ehhez képest nem értem mi zajlik még mindig a pCARS fejlesztõinek keze alatt...
Neeeem. Annyira nem tudok lesüllyedni. <#taps>#taps>
Az teljesen jó !!!!
Uncsi vagy nem...vacak, te meg továbbra is nevetség tárgya vagy ! 😄D
Ezzel az autóval ,sokat lehetne javulni, célegyenes utolsó két harmadát tiltáson mentem mert elfogyott a fokozat, lassú kanyarban meg ha normális játék lenne le is fulladna, olyan rosszul jön ki az egyes... 😊))Bár ez a négyfokozatú váltó elég szívatós, ugye, sokat kell próbálgatni mit hová állítson az ember ...De mivel vezetési élmény nulla, nem érdekel 😊))
De nem is ez a lényeg, az hogy ha sinautó valami akkor nekem elsõnek kell lenni, vagy fordítva, ha én elsõ leszek akkor bizonyítottan sínautó, az elég ökörség....
Eleve miért pont ÉN ? Ugye mindenki nem lehet elsõ 😊))
Szeretek hotlapozni, es igy egyertelmuen ki tudom dobalni azokat akivel elvileg nem vagyok versneyben. Persze, az elozoek alapjan, meg ugy is necces a dolog, de mivel tudom magamrol, hogy nem vagyok toppos, igy nekem mar jo, ha a mezony elso negyedeben-otodeben benne vagyok. Azt is szoktam megcelozni.
Probald ki az SRW-t, ott fix setup-ok vannak.
Pl. most mentem (SRW) a BMW M1 Procar-ral. Altalaban a 2-3. koromre elerem a szintemet, utana az idok mar csak tizedek szoktak ugralni ide-oda. De az meg 7 masodperccel szarabb😊
Raszanva az idot, talan le tudnek meg faragni 1 masodpercet, talan valami szerencsevel 2-ot. De az meg mindig 5 masodperc😛
Gagyi vezetessel altalaban ebbol meg lejohet 1-2 masodperc.
A tovabbi 2-3 sec a lehetetlen kategoria, amit csak ok tudnak😊 Ezekkel semmi ertelme foglalkozni.
De legtöbbet azzal bukom, hogy valami futurisztikus féktávokat lehet venni, kb 10 métert, ami nekem sehogy nem áll lábra 😊))
A gamepad-es es egyeb megoldasok lenyegtelenek, barmilyen idot is mennek.
De a kameranezet is szamithat (cockpit vagy motorhazteto). A hatulrol tologatos dolog ismet felejtos😉
De kormannyal is tudnak irrealis idoket tolni😊
Egyreszt autoidegen pedal es valtohasznalat, masreszt „idetlen” autokezeles, amit a hianyos/bugos/felkesz/stb. program biztosit nekik, es vannak annyira ugyesek, hogy ezt ki tudjak hasznalni.
Segghülye vagy az egészhez, komolyan attól jó vagy rossz, vagy akármi, hogy én milyen idõt megyek vele, nulla setuppal, de tök mindegy hogyan ....<#taps>#taps>
F1 stars-al se vagyok világelsõbajnokszuperhiró...akkor az is jó cucc ? 😄DDD