Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az a fel masodperc keses soknak tunik, az alatt egy regi asszinkronos duplakuplungolasos autot is el lehet valtani (kicsit kapkodva)😊
Ott van pl. rF2-beli Lotus, ahol ugye eredeti pályavonalon is lehet vele menni. De milyen gumi van az autón? Az eredeti 67-es gyártású? Az, hogy mûködik? <#zavart1>#zavart1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
H-pattern-bol is van tobb, de meg az egyszerunek tuno „botvaltok” kozott is van kulonbseg kuplunghasznalatban: „automata, felautomata, manualis”.
Es ezek alapjan 2 vagy 3 pedalt kell hasznalni? Van automata blip/lift vagy nincs? Felfele el kell venni a gazt vagy nem, lefele lehet tolni azonnal vagy kell a kuplung? Es a tobbi😉
Ha jol be van allitva a program, akkor rendes valto/pedal hasznalattal teljesen mas elmenyt ad mint, minden autot ugyanugy tolni.
Sokszor ket hasonlo kategoriaju/sorozatu/felepitesu autot teljesen mas erzes vezetni, kulonbozik a fektav es kigyorsitas, mas beallitasok kellenek (felfuggesztes, fekeroelosztas, attetelek, elso/hatso guminyomas stb.)
Az iR-ben nagyreszt le van szimulalva (itt-ott nem lehet elvaltani vagy aggodik a valtaskor), de meg ott is messze vannak a jotol.
Igazi hajtaslanc szimulacio kellene, de meg a szimes taborban sem teljesen nepszeru, foleg ha idore/eredmenyessegre megy a dolog, hogy 100%-ban probaljak hasznalni a dolgokat.
Mert akkor le kéne szimulálni pl azt hogy van egy tolókerekes autó pl GrN Evo bele rakják a tolókerekest azt bele lehet az N csoportban is de pl nem lehet hídrós a kézi fék így nincs probléma.
De ha A-s lesz a kocsi mehet bele a hídrós kézi😊 ki tudja mi történik akkor ha az aktuális driver nagyon megszokta az N-s autót és elõször bele ül az újba😊
AC-ban jó, ha kiszakítom a G27 pedált és váltót mert úgy váltok, akkor azt csinálja az autó 😊))
És azzal lehet valamit kezdeni, hogy ha kuplungot és H váltót használok, akkor annyi idõ alatt váltson el mint én, ne egy fix idõ alatt, ami sokkal lassabb mint én, és nyomok neki egy teligázt még kinyomott kuplunggal , pedig én már rég felengedtem ?
Raadasul, mar masfel eve kifizettem, ha megjkelenik es nem lesz jo, nem fog fani (foleg, hogy a gepem miatt valszeg futni sem fog😄).
Lesz meg (elvileg): 6 BMW, 11 Ford, 3 Ginetta, 7 Lotus, 2 Mitsu, 1 Pagani, 3 RUF, Aston Martin, Tyrell, 11 Nissan, 7 Mercedes, 3 Renault.
De emlegetnek meg egyeb nemet markakat is, szerintem a VW/Audi egyertelmu, azokbol is van nehany sikeres/divatos darab.
Talan lesz Opel is, bar az a GM-tol fugg, de ha igen, akkor valszeg Chevy is lesz😉 Es ha nepszeruek akarnak lenni, akkor betolnak egy Holden-t is😛
Csak egy ilyen játékban jóval több autó kellene....Ferrari, Volvo, Fordok, BMW-k, McLarenek stbststb.....Szerintem rohadt kevés, az már egyéni szocprobléma, hogy speciel én alig találok pár autót ami jó az izlésemnek, Zondák nem érdekelnek, ezek a proto vackok sem....
SRW-ben elsõ nap találtam vagy 15 autót ami tuti hogy kell .....
A jo dolgokbol altalaban keveset adnak el. Vagyis felolem, legyen jo, es adjanak el belole minimalisat😉
a PC-s eladások nem hinném, hogy olyan jelentõsek lennének, konzolra meg rosszabbkor nem is jöhetne...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tehát ha totál hc szim lesz akkor engem nem nagyon érdekel pc-n mert kategóriában vannak jobbak, szóval legyen olyan simcade mint a konzolon a "realdriving" gamék, hogy nekünk pc-seknek is legyen ilyen mókára való játék.
Szóval, javítsanak ffb-n, fizikán de ne hc-ra és örülünk vincent.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ha nem lesz hc szim engem úgysem nagyon fog érdekelni, tény hogy jelenleg egy foshazlmaz de talán rájön SMS, hogy csak a HC szim az esélyük a jó eladásokra.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1