19801
  • Fehercsoki
    Fizika pont jó lesz hozzá
  • SityiSXT
    Jon a Flappy Cars is az SMS-tol!
  • Screenracer #7955
    Build 693 (28/03/14, Team Member+)

Physics:
    * KERS (A boost gombot kell egyelőre, valamelyik kormánygombra programozni.)
    * Oreca 03: Initial placeholder physics. Decent engine and roughly correct aerodynamics
    * Formula A: First pass at KERS system

Oreca 03 LMP2 (PreAlpha), került be a héten, újdonságként.

• samsung123
    De amúgy az nagyon jó kis progi szerettem is, és köszi a helpet, hátha másnak segít!
  • samsung123
    hehe, azt használtam :) 3D szemüvegben egy 100cm tv előtt TriDef-el 1,5m-re ülve tőle PS3 kamerával, modolt G25-el, akkor szénné húzott PC-mel(hogy tartsa 3d-miatt a framet, +monitor a Factracnek meg egyéb teljesítmény lófasznak, 5.1 hangfalrendszerrel, besötítéssel.
    Na az élményt akarom mindenfajta pöcsölés nélkül. (kb mire lejutottam oda hogy 100% működőképes legyen a rendszer az fél óra volt min. összerakni/beállítani úgy, hogy már rutinból ment az egész és után tudtam csal leülni játszani, aztán szétszedni mindent kb 15perc) Na ezt untam meg. JA és így 100-ból 2 játék ment átlagba csak persze gányolással az is. Asszem túlvagyok ezen :D
  • SityiSXT
    FaceTrackNoIR - ugyan nem Rift/Morpheus, de eleg egy jobb webkamera hozza (gyakorlatilag egy kvazi ingyenes TrackIR)
  • samsung123
    Itt is hasonló, de már laptopon nyomom ezeket, játékra konzol. Egyszer lemértem BF3 alatt mennyit fogyaszt a rendszerem csúcson, úgy döntöttem kompakt dolgokra váltok, hiába fájt feladni addig full életem :D

Egyszer majd még egy kompakt sim rendszert felépítek, de az is már csak konzolon lesz, ha lesz rá már akár félszim játék, olcsóbb és is és kb század annyi energia/pénz hosszútávon. Szerintem a PC csak olcsónak tűnik:( amennyit én kísérletezgettem/moddoltam(bár igy is kapirgáltam a felszínt), egy jobb kocsi ára lett volna, de sose bántam meg :) minden percét élveztem. Nem is volt barátnőm :D
  • Alexease
    Eloszor en is PC-be tolnam, ezen dolgozom, tanulok, tv-zek (only F1:P), filmezek... elek:DDD
  • Screenracer #7949
    Én se tervezek PS4-et venni, csak nálam ez lenne a sorrend. De ha lenne ezekre pénzem, azt inkább egy jobb PC-be fektetném. :))
  • Alexease
    Pontosabban nezopont es igeny kerdese (ha penzugyi reszevel most nem foglalkozzunk:P).

Akit csak az autos programok erdeklik, azon belul is foleg a szimek, annak nem sok ertelme van konzolt venni.
    Persze jo a GT es a Forza is, de azon kivul nem nagyon van mas, es igy csak azokert, es foleg csak jatekert eleg durva osszegek jonnek ossze.

Persze aki minden egyebbel is jatszik es/vagy tul konnyen jon neki tul sok penz, azzal nincs gond, szerencseje van:D

Engem foleg 1 (szokasos) dolog tart vissza, hogy GT/Forza hasznalo (is) legyek (meg ha ritkan, akkor is): A PENZ:DDDDDDD
  • Screenracer #7947
    Azt hiszem ez pont fordított dolog. Ha vennék PS4-et, akkor vennék hozzá Morpheust és ha már úgyis megvannak, akkor megvenném a CARS-t, a GT legújabb darabját és még néhány húzósabb játékot, ami támogatja a VR-t. ;)
  • samsung123
    Év végéig be kell szerezni egy PS4-et :) Itt az idő már nem tökölni a PC-vel :D vagyis nekem most egy picit a PCgányból elegem lett, dolgozzon már helyettem más, kapjam készen a dolgokat:)De hiányzik néha, csak most instant get dolgok kellenek
  • Alexease
    Eleg draga lenne a CARS melle egy teljes PS+Morpheus:) Annyira azert messze nem jo a CARS:P
  • samsung123
    Az tény, de plug&play lesz, ami igen vonzóvá teszi és relatíve olcsó lesz, egy komplex rendszerrel.
  • SityiSXT
    As PS4 exkluziv - egy jo darabig mindenkepp.
  • samsung123
    NEm baj éppenséggel, mert jön a Morpheus :)
  • Screenracer #7941
    http://sg.hu/cikkek/104291/a-facebook-belepese-az-oculus-rift-veget-jelentheti

"Build 691 (26/03/14, Team Member+)
    * Removed Oculus Rift SDK (now interfaced via SteamVR via Base)"

Ha ez így folytatódik, lehet, az Oculus vége a kuka lesz. :(
    Köszönjük Facebook.
  • Alexease
  • macleody
    Kösz má :)
  • Alexease
    !!!
  • macleody
    ???
  • samsung123
  • Screenracer #7935
    http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-meet-project-morpheus/

• Screenracer #7934

http://www.wmdportal.com/projectnews/2015-ford-mustang-gt-coming-to-project-cars/
  • Screenracer #7933
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2218-List-of-Vehicles-in-Project-CARS

Jelenleg 59 autó van benne, de van közöttük olyan, ami csak DLC-ben lesz és van ami még belekerül az alapba. Azok a kocsik biztosan benne lesznek, amik kelleni fognak a karrierhez.
  • Zsoltee_a_bator
    Pont 0 auto van kesz, beleertve azokat is, amik 3 eve benne vannak. Meg a modell sem vegleges. A konzultansok szvsz jol leervelik, ahol kell.

Az ido nem szempont, dlc. Amik most benne vannak, azokbol is csomo kimarad az elso kiadasban. Van vhol egy topic errol.
  • Totti5
    Ha idén megjelenik 7 hónap múlva, akkor ennyi autót ( van vagy 30 minimum ) hogy fognak ennyi idő alatt beletenni, ha azok sinecsenek kész amik már fél-1 éve benne vannak? ezzel a csiga tempóval 2015re se lesz kész semmi.
  • Screenracer #7930
    The game, not finished. Too. :DDD
  • lac coo
    All cars: not finished..... :DDD
  • Screenracer #7928

2012 Ford Fusion NASCAR (not started yet)
  • Screenracer #7927

2013 Ford Falcon FG (V8 Supercar CotF) (not started yet)
  • Screenracer #7926

2012 Ford Focus ST BTCC (not started yet)
  • Screenracer #7925

1966 Ford Mustang 2+2 Fastback (not started yet)
  • Screenracer #7924
    http://www.wmdportal.com/projectnews/eleven-fords-to-be-included-in-project-cars/
  • Screenracer #7923
    Teljesen mindegy. Elég egy random mondatot beírni. Olyan, mintha bedobnám a villantót. Néhányan rögtön bekapják a horgot. Én meg mielőtt kihúznám őket, fárasztjuk egymást előtte.

A "Horgász öt perc", című műsorunkat "hallhatták".

UI.: Megmondtam. Nem?
  • Jacek
    :)) 1 örült megy szembe az autópályán.. egy ? 100:DDDD
  • Alexease
    66 uj uzenet? Megjelent a program?
  • Screenracer #7920
    "Nem is tudod rászánni a pénzt, mivel már nem lehet tagságot venni. Amúgy sínautós árkád játék, nem szim. HA szimet akarsz akkor rF2 vagy AC, hamarosan lesz ingyenes tech demo."

Erre válaszoltam ember. Te tényleg nagyon alul vagy képezve.

Nem. Én vagyok hülye, hogy ilyen funkcionálisan analfabéta egyénekkel próbálok szót érteni.
  • Jacek
    Megyek én is filmet nézni inkább:))
  • Screenracer #7918
    Pontosan a te baromságaid miatt regeltem, mert untam már naponta a baromságaidat. Az meg egyenesen sci-fi, hogy kettőtöknél valaki háromszor hülyébb legyen. Szóval ne áltasd magad. Hidd el téged is elég sokan utálnak és röhögnek rajtad, csak nem mindenki vállal be egy hasonló vitát. De engem ez különösebben nem érdekel. Mondtam már itt másnak is, ha engem békén hagynak én se piszkálok senkit. Ha meg bele akartok egy hasonlóba menni, hát csak rajta. :))