Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Azért biztos van róla dokumentáció, nem volt az olyan régen.

Ja és nem beszéltünk még a kenõanyagokról sem! 67'-ben milyen volt az olajok viszkozitása, milyen gyorsan melegedtek/hûltek vissza? Szimulátor? Heheh. <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Melyik auto, este kiprobalom?😊
Az a fel masodperc keses soknak tunik, az alatt egy regi asszinkronos duplakuplungolasos autot is el lehet valtani (kicsit kapkodva)😊
És akkor most jön a személyes favoritom, hogy pl. a Lotus 49'-ben, ki tudja, hogy milyen volt a váltó? Ráadásul versenyautó, úgyhogy futamról-futamra változhatott...
Ott van pl. rF2-beli Lotus, ahol ugye eredeti pályavonalon is lehet vele menni. De milyen gumi van az autón? Az eredeti 67-es gyártású? Az, hogy mûködik? <#zavart1>

lac coo
----de a legnagyobb gondom továbbra is az, hogy max fél óra alatt hetekre rá lehet unni erre a játékra, annyira nem nyújt semmit.... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Millio fajta valto van. En vagyok annyira dege, hogy utana szoktam nezni az autonak, hogy igazabol pontosan melyik fajta valto van benne.

H-pattern-bol is van tobb, de meg az egyszerunek tuno „botvaltok” kozott is van kulonbseg kuplunghasznalatban: „automata, felautomata, manualis”.
Es ezek alapjan 2 vagy 3 pedalt kell hasznalni? Van automata blip/lift vagy nincs? Felfele el kell venni a gazt vagy nem, lefele lehet tolni azonnal vagy kell a kuplung? Es a tobbi😉

Ha jol be van allitva a program, akkor rendes valto/pedal hasznalattal teljesen mas elmenyt ad mint, minden autot ugyanugy tolni.
Sokszor ket hasonlo kategoriaju/sorozatu/felepitesu autot teljesen mas erzes vezetni, kulonbozik a fektav es kigyorsitas, mas beallitasok kellenek (felfuggesztes, fekeroelosztas, attetelek, elso/hatso guminyomas stb.)

Az iR-ben nagyreszt le van szimulalva (itt-ott nem lehet elvaltani vagy aggodik a valtaskor), de meg ott is messze vannak a jotol.

Igazi hajtaslanc szimulacio kellene, de meg a szimes taborban sem teljesen nepszeru, foleg ha idore/eredmenyessegre megy a dolog, hogy 100%-ban probaljak hasznalni a dolgokat.
lac coo
jó, csak elég fura így, aláírom, hogy hiába H váltó, vannak igazából különbségek, de mivel én úgy váltok ahogy, elég béna, hogy fél másodperc késében van a játék 😊

Jacek
Meg még jön hogy utcai vagy race... tolókerekesnél sem kuplungolnak vagy csak ritkan.
Mert akkor le kéne szimulálni pl azt hogy van egy tolókerekes autó pl GrN Evo bele rakják a tolókerekest azt bele lehet az N csoportban is de pl nem lehet hídrós a kézi fék így nincs probléma.
De ha A-s lesz a kocsi mehet bele a hídrós kézi😊 ki tudja mi történik akkor ha az aktuális driver nagyon megszokta az N-s autót és elõször bele ül az újba😊

Alexease
Itt a CARS-ban talan megprobalnak rafuzni valami szimulaciot, es az meg nagyon nincs kesz, esetleg azert mukodik lassan/nemjol/akarhogy. Mert azert valto es valto kozott durva elteresek lehetnek, nem tudom milyen autokat tesztelsz, de egy 1969-es BOSS es egy modern h-pattern valtasi ido kozott durva kulonbsegek vannak/lehetnek.
lac coo
Ki van kapcsolva, hát ha lassan váltok akkor beleférek a gyári fix idõbe, no de ingyen van az autó, had gyilkoljam már ! 😊))
AC-ban jó, ha kiszakítom a G27 pedált és váltót mert úgy váltok, akkor azt csinálja az autó 😊))

Alexease
Arra nem lattam beallitast (automata kuplung ki van kapcsolva? mindig bekapcsolja update utan), de nekem meg nem volt gondom vele. De te mindig gyorsan valtasz, ez neked sehol sem jo😉
lac coo
Jah, közben megvan...

És azzal lehet valamit kezdeni, hogy ha kuplungot és H váltót használok, akkor annyi idõ alatt váltson el mint én, ne egy fix idõ alatt, ami sokkal lassabb mint én, és nyomok neki egy teligázt még kinyomott kuplunggal , pedig én már rég felengedtem ?

Alexease
Az Options-ben allitsd be😊
Alexease
En ezzel egyelore nem foglalkozom, majd ha megjelent, talan akkor. Tudom elcsepelt, hogy felig kesz, de ez valoban csak felig van kesz😊 Ez nem egy patchelt/update-elt valami, ez valoban most keszul.
Raadasul, mar masfel eve kifizettem, ha megjkelenik es nem lesz jo, nem fog fani (foleg, hogy a gepem miatt valszeg futni sem fog😄).
lac coo
Azzal nem lehet valamit, csinálni, hogy ne ugráljak az ülésben mintha a világûrben lebegnék , elég idétlen, hogy fél métereket hintázik, ugrál alattam az autó , mintha közöm nem lenne az üléshez😊))

lac coo
( Bár ugye a legnagyobb baj nekem, hogy épp az hiányzik a játékból amiért imádom ezeket az autókat: a játékos, aprólékosan dolgozó gumi ,a finom súlypont áthelyezõdések, jó felfüggesztés, ezek nélkül semmit nem ér egy Magane pl ...Nem azért szeretem ezeket a vasakat mert lassabbak, esetlenebbek, hanem mert hogy ezek miatt mindig történik valami apróság, minden kanyarban minden féktávon...ezt most csak neked mondom, többiek el se olvassák, mert nem fognak egyetérteni vele ! <#zavart1>)

Alexease
A listaban meg 60 auto van. Es meg van szerintem ami nincs benne. Lesz szerintem mindenkinek megfelelo auto.
Lesz meg (elvileg): 6 BMW, 11 Ford, 3 Ginetta, 7 Lotus, 2 Mitsu, 1 Pagani, 3 RUF, Aston Martin, Tyrell, 11 Nissan, 7 Mercedes, 3 Renault.
De emlegetnek meg egyeb nemet markakat is, szerintem a VW/Audi egyertelmu, azokbol is van nehany sikeres/divatos darab.
Talan lesz Opel is, bar az a GM-tol fugg, de ha igen, akkor valszeg Chevy is lesz😉 Es ha nepszeruek akarnak lenni, akkor betolnak egy Holden-t is😛
lac coo
Engem sem érdekel ezekbõl ki mennyit ad el, nekem attól nem lesz jobb...
Csak egy ilyen játékban jóval több autó kellene....Ferrari, Volvo, Fordok, BMW-k, McLarenek stbststb.....Szerintem rohadt kevés, az már egyéni szocprobléma, hogy speciel én alig találok pár autót ami jó az izlésemnek, Zondák nem érdekelnek, ezek a proto vackok sem....
SRW-ben elsõ nap találtam vagy 15 autót ami tuti hogy kell .....

Alexease
Nem jon semmilyen masok ket cim, az biztos😉 Legalabbis PC biztos nem, vagyis itt teljesen erdektelen a dolog.
A jo dolgokbol altalaban keveset adnak el. Vagyis felolem, legyen jo, es adjanak el belole minimalisat😉
hát igen, az a baj, hogy 2014-re csúszott, és akkor jön a másik két nagy cím is biztos. (ebben a kategóriában)

a PC-s eladások nem hinném, hogy olyan jelentõsek lennének, konzolra meg rosszabbkor nem is jöhetne...
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

pedobear

Jacek
Jaja olyan gyorsulás volt hogy blackout volt😄

Nem neked való ez. Ennél a sebességnél már elveszíted a kontrollt az autó felett! <#eplus2>

lac coo
Ez ahhoz még nagyon kevés, 10-20 -szor ennyi autó kéne bele, és ha lehet normálisak, ismertek, nem a soha nem hallott márkák, akik persze örülnek ha valaki bekopogtat, hogy beraknák a játékba ....

lac coo
jött valami javítás. gondolom a fekete képernyõket javították ...

Jacek

már hülyeségeket beszélek....

Tehát ha totál hc szim lesz akkor engem nem nagyon érdekel pc-n mert kategóriában vannak jobbak, szóval legyen olyan simcade mint a konzolon a "realdriving" gamék, hogy nekünk pc-seknek is legyen ilyen mókára való játék.

Szóval, javítsanak ffb-n, fizikán de ne hc-ra és örülünk vincent.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Most nem azért de az AMG driftelõs mercin azért látszik, hogy tudja a fizikai motor amit tudnia kell, csak még nincs belõve a game.

Ha nem lesz hc szim engem úgysem nagyon fog érdekelni, tény hogy jelenleg egy foshazlmaz de talán rájön SMS, hogy csak a HC szim az esélyük a jó eladásokra.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Jacek
Nekem meg minden autó más és más😊 mármint a feketeség... de közben sebességi világcsúcsot állítottam fel az EVO-val😄 Mindjárt felrakom a videot😄

Nekem csak külsõ kameránál lesz fekete a képernyõ (replay).

<#csodalk>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Jacek
DX11, de csak 5 km/o alatt van fekete kép.... lol

Dx9-et vagy dx11-et használsz? Én is most töltöttem le semmi baj nem volt vele.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Jacek
Volt megint valami frissítés, nálam profin sikerült😄DD azóta amikor elindulna a verseny fekete kép és csoki😊 minden müködik lehet menni HUS is van de egyébként egy nagy fekete kép de jó az FPS azóta😄

Jacek
Nálam is csak az a doboz után van😄

Nekem nem is doboz, hanem négy kerék között ül egy fickó. <#mf1>

Akkor azért. 😊

Jacek
Ja Mitsu volt😊

Nálam csak a pre-alpha autóknál van így.

Jacek
Ezmiez?😄 felraktam a patchet és olyan LOD van hogy 20 méterre elõttem már egy 10 polygons doboz megy😄 ezt nem nevezném optimalizálásnak😛

Jacek
Egyébként nagy erõt ne feccöltem bele😄 Mivel nincs itt a kormányom😄 gamepados pedozás volt fõleg laguna/nord mindenféle autóval...

Bocs. Igen, vezettem már.

Fehercsoki
Honnan tudod talán vezetted?

Igen, de ennek az utcai verziója jóval feszesebb, egy kicsit már kényelmetlenül kemény és fürgébb is.

Fehercsoki
Lotus utcai autó, nem versenyautó.

Én azért nem estem hasra az AC-tól vagyis inkább a Lotus-tól. Nehezen megmagyarázható, hogy miért viselkedik úgy mint a hetvenes évekbeli amerikai cirkálók és legalább olyan lomha is, mintha két tonnás lenne. Nem tudom mennyit tudsz errõl a Lotusról, de egyelõre ez nem tûnik túl valóságosnak. De ennek ellenére tényleg jó az FFB meg a gumi is jó érzést kelt, ami el is várható a netKar elõd után, vagyis meg van a "fun feeling", de messze van még a tökéletestõl.

Fehercsoki
AC fizikáját azért ne említsd egy lapon a pCarsal, az már alapból jó, javítanak a gépigényen, kijavítanak bugokat és jó is lesz, csak a realroad hiányzik belõle, de azt ugye nem is ígérték.

Mondjuk ebben igazad van, ha szarul csinálják meg, akkor szar lesz. Azt nem tudom, hogy azokat a fizikai dolgokat hogyan sikerül majd átültetni a virtuális környezetbe ez teljes mértékben a jövõ zenéje. Csak azt próbálom elkerülni, hogy megint le kelljen írnom, hogy még nincs kész. Igen az is benne van szerintem egy fejlesztésben, hogy rosszabbá válhat valami, mint kezdéskor, de azt is ki lehet még javítani még, késõbb. Szerintem pont úgy mint az életben vannak rossz napok és jók. Például a Knos se adott ki egy nKpro szintü dolgot az Assetto Corsával. Hiába ugyanaz a fejlesztõ, most valami újat kell létrehozni, de ezért még senki nem írta le az AC-t. Várjuk, hogy jön a jobb verzió majd. Az sincs kész. Sõt ha kész lesz azt is lehet még patch-ekkel javítani, ha kell.