Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez 20 AI-val rajtnál majdnem 50 fps, késõbb picit több ....
A látvány meg valami ilyesmi :
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az options ikon hianya kicsit jobban elremit.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Most nem értem ez mitõl van, régebben azért nem volt gáz ezzel az effektel, lehet DX11-ben van valami bibi ?
Ott valszeg a realroad-dal maszatolnak annyit (adatbazis + realtime textura generalasok), de attol fuggetlenul is szar.
Sot, nehany honapja csinaltam nekik egy kepet, ahol ezt az ikont kerdojeleztem, es betettem egy masikat, ami Options-t abrazolt;D
De nem erdekelte oket, mert eppen el voltak foglalva azzal, hogy mikent csillan meg a feny, a szelvedon lefolyo vizcseppeken😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://www.kephost.com/images4/2013/3/24/a1_2013_3_24_bgn7bj2r19.jpg
Lesz olyan lehetõség, hogy kilépés nélkül lehessen a pitben szöszölni.
De van 1 plusz nezet (szamomra, en regen neztem build-et), nalam nagyon hatul van, a pilota mogott, feje nincs, a nyaka felett lehet latni a dolgokat😊 Abbol nem tudom mi lesz kesobb😊
A World Movement-et huzd fel 100%-ra. Ugy nez ki nem a mennyiseget allitja, hanem a kemenyseget vagy erosseget. 100%-on szinte nullat mozog „feleslegesen”.
Az hogy JELENLEG milyen a giumi es a fizika, foleg hogy mas platformon melyek a lehetosegek es ott mi tortenik, abszolut nem izgat.
Ami zavar es idegesito, hogy a palyan meg mindig nem lehet sem options sem autobeallitasokat eszkozolni. Nagyon idegesito, a tesztelestol is elmegy a kedvem.
Ami rosszabb, hogy emiatt nem lazad senki a hivataos topicban. Es ez erosen jelzi a felhasznalok nagyreszet, mert ez a ket funkcio hatalams hianyossag es idegesito egy ilyen programban.
De akkor ez ilyen, nincs mit tenni. Csak a szokásos hisztim, de engem zavar hogy ennyire értelmetlenül ,sõt viccesen valószínûtlenül billeg a kasztni ...
Alapbol csak a gForce es a World Movement allitas van. De cockpit-nezetbol ketto van, a masodik a sisak (Helmet). Alapbol lehet hogy ki van kapcsolva a plexi nezet, de attol meg annak a dinamikai beallitasait szamolja: kanyarnezelodes es a ket doles (sisak, kamera).
Ezt a billegést hol lehet piszkálgatni, gforce effektet már levettem .... ?
Mivel a beta befizetes eredetileg befektetes alapu volt (ami lehet mar hogy bedolt😛), igy esetleg fontos user szinten is az eladas, de szerintem itt senki nincs, aki komolyabb osszegre szamitana az eladasok utan (+1000EUR-os befizetesek).
Vagyis itt (PC-s CARS topic), szerintem nagyon sokadlagos, hogy konzolon mikor, mi, hogyan jelenik meg.
A CARS nagyon valoszinu hogy kinezetre, szolgaltatasra es mukodesre nagyon hasonlo lesz mindharom platformon. Mivel a fo konzolos szoszolok PC-n is toljak – bar a PC szar, <60fps, foss es mar eleve 10+ eve lealdozott neki –, nyugostan nyithatnanak a konzolos reszben egy CARS topic-ot.
Eleve teljesen masok az elvarasok a programmal szemben, es valszeg a „vegfelhasznalas stilusa” is erosen kulonbozni fog😉
Raadasul hiaba megy itt a gyozkodes, olyan embereknek kell ezt olvasniuk, akiknek NINCS es valoszinuleg nem is lesz konzoluk, igy teljhesen erdektelen hogy ott mikor, mi jelenik meg es hogyan mukodik.
Nem izgat nagyon a dolog, csak neha azert bosszanto, hogy ha lenni is ra alkalom vagy indittatas, hogy erdemben foglalkozzunk a CARS-szal (kepek, videok, beallitasok, hivatalos infok, fizikai es gumi hirek, tartalom bovites, technikai segitseg stb.), teljesen felesleges eroltetni, csak attekeri az embver a topic-ot, mert egy-egy erdemi hozzaszolas ugy is tobb tucat felesleges konzolos hozzaszolas koze ekelodik be:/
De ujabb 10 evig szerintem marad , bar most jobb a helyzet, mert lehet frjleszteni, P4 utan szivas volt mert komplett gepet kellett venni.
Nagyjabol high beallitas lehet, pici elsimitassal, igy eldocok 40 fps-el 20 ai-val szaraz idoben. Esot nem tudom nem neztem, de szerintem ott mar bukta van.
Valamit helyreraktak, mert nehany hete szinte egyedul alig lehetett hasznalni ,olyan lassu volt.
És akkor még sorolhatnám... (pl. hogy amikor elkezdték fejleszteni, a PS4 még csak tervek szintjén sem állt teljesen össze...)
Az nem érv, hogy a GT6-al a PS4-et el lehet adni. El lehet majd azt adni a GT7-el is. És ennyi erõbõl akkor ne jöjjenek olyan komoly címek PS3-ra idén, mint a Beyond: Two Souls vagy a The Last of Us. És mégis jönnek. a GT6 tuti PS3-as cím lesz... (szvsz is)
Bizony az, ha a pCARS szépen fogyna, és még talán jó is lenne, az nektek "PC-seknek" is jó lenne nemde? Akkor meg hol nem érdekel? Ha a kutya sem veszi meg, miközben mondjuk egy egész jó simcade lesz a végére, akkor meg majd sírsz, hogy miért nem jön egy idõ után a következõ rész?
Az viszont egyértelmû, hogy a konzolos sikerhez ez a grafika szvsz kevés lesz.
Nem vitát akarok kirobbantani, csupán kicsit elgondolkoztam... a pCARS esetleges sikerével kapcs... szóval:
1. a GT6 szinte 100%, hogy PS3-ra jön. és mivel a GT6 alapját (GT5) egy már rég meglévõ, fix hardverre korábban kiadták, ezért mondhatjuk, hogy több év elõnyben vannak.
2. a GT6 nem multi cím lesz, mint a pCARS, ki lehet használni a PS3 képességeit maxon, ezt egy multi cím általában nem teszi meg...
3. Ezek miatt grafikailag és kidolgozottságra sem hinném, hogy olyan nagy durranás lesz konzolokon egy exkluzív címmel összemérve legalábbis. és eladásokban elsõdlegesen ott lehetne szakítani ugye... a pCARS-ba kevés járgány van, ez sok mezei játékos szemét szúrni fogja. (Megjegyzem én azok közé tartozok, akiknek a kevesebb több, nekem nem kell 700+ autó...)
4. Ezek vonatkoznak a Forza 5-re is, mert hát az is exkluzív ugye.
5. Összességében hozhat szép számokat a pCARS, de mint írtam, ennél rosszabb premier dátumot nem találhattak volna... (A legjobb az lett volna, ha egy kis légures térbe jön ki a játék, mittudomén, 2013 közepén, vagy elején, az E3 után már lehet mindenki csak a két másik nagy címre csorgatja a nyálát...) Amihez hozzátesz az is, hogy bizony a pCARS már kicsit unalmas is, ezerszer volt promózva, a maga módján biztos szép lesz meg minden, engem a fizikával tudnának megfogni, meg a játékmenet szimulátoros komolyságával.
A BAC Mono-t egész jó vezetni !
Kicsit darabos a fizika, de legalább hihetõ, bár egy F1 nem ficánkol ilyen gyorsan mint ez, de az mindegy, fogalmam sincs milyen autó ez 😊
A legnagyobb bajom, hogy nulla következetességet látok, semmi terv nincs fizikával kapcsolatban, mit szeretnének, milyen sorrendben csinálják meg, én csak a vaksötétben tapogatózást látom, ahogy valamit-valahogyan próbálnak kihozni az õsrégi, de már szarrá piszkált motorból ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ha annyira szimulátor lenne akármelyik is, mint amit itt felvázolsz, valszeg a földön alig lenne ember aki versenytempóban körbe érne akár egyszer is ..)))
Egy tuti, nem ilyen volt mint CARS-ban 😄DD