19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#7997 "két AI szembe jött velem a pályán"?! WTF?!:) Mar keszulnek a WoS-re?:) -
#7996 Nem tudom ki találta ki ezt a fos menüt de agyonverném az biztos. Szinte minden buildben változtatnak rajta valamit, mintha ez lenne a legfontosabb. Tegnap kocsikáztam Nordschleife-n, két AI szembe jött velem a pályán. Hát mondom ezt nem hiszem el basszák meg. Ráadásul megint fagyogat, hiába töröltem ki a DX11-et meg a profilomat. -
#7995 De nem az volt az épp aktuális, nálam most nincs logoja az Arielnek ...Mondjuk ez lenne a legkissebb bajom :D
Dehogy egy nyavajás versenyt nem lehet menni, tiszta dedó az egész, törik zúzzák egymást....:D Évekkel ezelőtt legalább működött az AI :)) De leginkább a hang.... egy autónál is a legtöbb bántja az ember fülét, de többnél kínzásnak is simán jó :)
És akkor etetik a népet, meg töltik az idejüket ilyen kamu intro videókra, mikor köze nincs aj átékhoz :)) -
GPx8 #7994 Az épp aktuális autó logója mindig üres. Ez egy baromi hülye megoldás, de most ez van...
A menü egyébként is egy rakás f*s. Nem tudom, hogy mire van optimizálva, de PC-n nem jó. -
Screenracer #7993 -
#7992 Megvan, csak nincs logoja, egy üres mezőre kell kattintani :D -
#7991 Hát nálam nem volt, még az összes autóban sem:)
Csak felismerem, elejétől azzal próbálgatom :)Azóta leszedett megint pár száz megát, hátha...
Hang olyan mint volt, szar ...
Amúgy ezt a rengeteg gigát hová minek le hetente, mikor semmi nem változik, pedig a mérete alapján, havonta kétszer lecserélődik az egész játék :DD -
#7990 Nem tudom mit próbáltál, hang olyan mint eddig volt, Ariel mind a három ott van. Kezdem azt hinni, hogy csak szerencsétlenkedsz :) -
#7989 Megint ránéztem: AI segghülye, hangok nincsenek inkább valami szörnyű zaj-kavalkád, ffb jobb lett, felfüggesztés a keményebb autóknál nagyon rossz, a puhábbaknál még rosszabb, használhatatlan úgy ahogy van ....
Ariel Atom eltűnt.....Szokásos másfél éves állapot.
10-ből 1, csak mert működik :)) Hogy tudnak emberek ezzel játszani ???? :DD Meg minek, és mit...? :)
Ez elég ontopic volt gondolom ! :))
Ui.: különdíj viszont jár az egy perc alatt legtöbb leszakadt motorháztetőért ! :)) -
Screenracer #7988 "...bárki bármi teljesen jogos problémát felvet a játékkal kapcsolatban..."
Melyik is volt az amelyik a játék problémáival volt kapcsolatban?
Ha nem megy akkor megsúgom, hogy a minusz IQ és a seggfej megjegyzéshez semmi köze nem volt a játékhoz. Talán ha hozzá akarsz valamihez szólni nem ártana, ha nem csak az utolsó néhény bejegyzést olvasnád el. Érdekes, hogy mindig azzal van baja egyeseknek, amit válaszolok, viszont amit nekem vagy rólam írnak az tök rendben van. Ja és természetesen a te hozzászólásodnak se volt semmi köze a játékhoz. Vagy igen? :DDD -
Skyline #7987 Én meg akármikor beolvasok ide mást se látok csak azt hogy van gyakorlatilag egyetlen topiklakó aki napiszinten kinyom vagy 50-100 hozzászólást és bárki bármi teljesen jogos problémát felvet a játékkal kapcsolatban, az egyből seggfej, az Iq-ja mínusszal kezdődik stbstb.....
-
endy papp #7986 +1 -
#7985 Én például rendszeresen olvasom itt a posztokat vagy nézem az új linkeket, amit Screenracer rendszeresen linkel. Szóval biztosan nincs egyedül. Másrészről ő legalább a CARS-al szokott foglalkozni, mert ez CARS topik. -
Screenracer #7984 Milyen mínuszokat néztél meg? Az IQ-d kezdődik minusszal? Komolyan nem tudom miről zagyválsz itt. Sehol nem állnak szóba veled, hogy itt vered a nyálad megint? -
Screenracer #7983 Remélem te érted, miket írsz.
Mellesleg te vagy az, aki más néven irogatott, míg ez a mostani tiltásban volt. Azon a néven is pont ilyen seggfej voltál. -
#7982 Megnéztem a mínuszaimat kb kaptam 30-40 pontot ami nem semmi gondolom ez a másik elfoglaltsága:DDD GJ zuzu -
#7981 És az mekkora poén amikor nem is szólnak hozzá de ő megszólítva érzi magát...:DDD plusz egy észre vétel még mára:) mennyi alregje lehet hogy vissza tudja 50 fölé küzdeni a mínuszát hogy látszódjon.. na leveszem 40-re:DDD -
Screenracer #7980 Hűűűű, de oda tudsz mondani. :DDD "postol" Hehehe!! -
Screenracer #7979 Azért a célközönség rögtön megjelent. :DDD -
#7978 Hehe én már azt sem látom mit postol:D -
#7977 Most, hogy egymagad maradtál, tényleg kisegítő színvonalat csinálsz a topikból ..... -
Screenracer #7976 -
#7975 jól is teszed -
Screenracer #7974
Én kérek elnézést. OMG!!! -
#7973 Nem tetszenek. Persze jók, de ez a váltás csuklás nagyon rossz és bőven lehet még rajta finomítani. Alapok nagyon jók, csak ez sincs kész, kissé felületes tud lenni. Raceroom hangjai jobban tetszenek ( már csak a váltás nyögés ilyen mód hiánya miatt is, meg amúgy is ) -
Screenracer #7972 Az a bajod, hogy neked ez már túl magas szint? -
#7971 Tök jó de ez csupán need for speed szint... -
Screenracer #7970
http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-sound-makes-everything/ -
#7969 Újból lelket és bizadalmat öntött belém ez a videó! Konzolra ez a játék álom lesz! Remélem sikerül összekalapálniuk több milliós eladást is, mert ha PC-n nem is konzolokon ilyen játék nem is volt idáig. Forza/GT nagyon szűk stílust mutat be, amibe ugyan profi, de pont, vége is. Egyik se komplex környezet/dinamika és beállításokban sem, (+amit Alex csak felsorolt párat) Úgyhogy Én várom :) -
#7968 Mondjuk itt garantált az első hely, versenyenként 40-50 AI szörnyethal az első két körben ! :DDD -
#7967 Ez megint egyoldalú volt. Vegyük már külön a garázs, réteg, szimeket a népautótól. Népautók meg PCre is ugyan úgy vannak, kivéve az a két exluzív. Mindenhol ugyan az a cél elsősorban, letoltni a karriert aranyra, ami nyilván csak győzelmekkel lehet de bőven vannak játékok amik sokkal mélyebbek. Pl egy Codie F1 sem csak a győzelemről szól, mert lehet úgy is játszani ha akarom, mert megvan rá a lehetőség, az meg van PCre és konzolra is. -
#7966 De nem értem miért akarnak Forzával, GT-vel versenyezni ,esélytelen ....
A nagy erőlködésnek meg ez az értelmetlen csicsa halmaz lesz a vége, hogy majd ők megmutatják .... -
#7965 Tokeletes AI sehol sem lesz, problemas, komplikalt, de azert lehet elvezeteseket gyartani.
Egy PC szimben (nekem) boven jo es korrekt, ha a 10. helyrol indulva, 20-30 kor alatt meg tudokelozni, 3-4-et;)
De konzolokon a nagyatlag jatekosnak, ez teljesen elfogadhatatlan lenne:D Ott barhanyadik helyrol, csakis a gyozelem toleralhato:D -
#7964 Azert ezeket a dolgokat mar tudja;)
OK, az ereggorgot meg nem tudjak hasznalni (auto es palyavalasztas evek ota szar), az autoban/garazsban megmindig nincs options, a setup mentegetes/toltes/menedzseles meg otvar:)
A vezetesi elmenyt (jobb autot jobb palyan) mar boven hasznalhatonak minositettem;) Persze meg az AI is gazos (de foleg a felkesz autok es palyak miatt), de mivel alapbol ISI (rF1), azzal nem lesz gond, kiveve ha nem baltazzak el;) -
#7963 'reszletesen allithato AI (nem csak a fix catchup-olt)'
Mondjuk az a Forza 5ben nem hiányzik. Ott a divatar mód ( 6 féle nehézségi szinttel ), ami az AIba 'programozza' az én stílusomat és ha ismerős játszik, singlét akkor ott virítok neki és úgy megy az AI sacc/kb ahogy én csapattam. Ez eléggé jó rendszer, meg nyilván bonyolult is, de valóssá teszi az AI elleni versenyt. Inkább látni és tapasztalani kell, mert tényleg működik. Persze ebben is van bőven hiba, hisz mágis csak gép irányítja, az meg mindig buta alapból, csak van ahol kevésbé:) -
#7962 Az hogy oda van írva, hogy tudja még nem elég....
Az 5%-os narancslében is van gyümölcs ! :D -
#7961 Racing Game, azzal nincs semmi baj;) Inkabb mint Crashing Game vagy PhotoMode Game legyen
A szokasos konzolos cucckhoz kepest, a PC-s programoknal mar teljesen alap es elvart funkciok is advanced dolgokat jelenthetnek:
- reszletes kormany es FFB allitasi lehetosegek
- pilota pozicio szabad allitas, FOV, dinamika
- rendesen konfigolhato/kapcsolhato HUD
- reszletesen allithato AI (nem csak a fix catchup-olt)
- rendes versenyhetvegek/bajnoksagok ertelmes korszammal, idojarassal, dinamikaval
Az esetleges normalis(abb) fizika es gumi, mar csak hab a tortan;)
Atlag PC-s szimes beallitasokkal felruhazott GT/Forza nagysagrenddel jobb jatek lehetne (foleg, ha futna PC-n is:D). -
#7960 Biztos nem a fizikára gondolnak. Amúgy meg nem nehéz ilyeneket írni valamiről, semmi konkrétum nincs benne. -
Timbu #7959 "Project CARS is the most authentic, beautiful, intense, and technically-advanced racing game on the planet."
Már ők se nagyon mondják, hogy ez lesz az új rFactor? Racing Game.
"Project CARS is a racing simulation so is comparable with popular console franchises Forza Motorsport and Gran Turismo whilst also providing the kind of advanced features usually reserved for PC-only simulators like iRacing and rFactor."
Itt vajon a fizikára/irányításra gondolnak, vagy csak arra, hogy a konzolos címekkel ellentétben nem három körös versenyek lesznek, hanem normális versenyhétvégék és bajnokságok?
-
Screenracer #7958 De ez már valódi.
http://www.projectcarsgame.com/