Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Jó ez.

lac coo
Ilyen beállításokkal használom, lehetne még tesztelgetni de nem sok értelme :

Ez 20 AI-val rajtnál majdnem 50 fps, késõbb picit több ....
A látvány meg valami ilyesmi :

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De legalább a kormány beállítást is betehetnék oda. Mellesleg ezért is mondogatom folyamatosan, hogy nincs még kész. Nem csak a fizika, az FFB meg autók és pályák hiányoznak, hanem még egy csomó egyéb is. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Egyelore vagy a felkesz fizika/technika vagy az igeny miatt nem foglalkoznak meg vele. A lenyeg, hogy ott az ikon. Egyelore ugy sem jo annyira, hogy setup-pal maszatoljak.
Az options ikon hianya kicsit jobban elremit.
Alexease
A MB eleg maceras, azt szerintem csak a vegen tudjak majd rendesen optimalizalni, valszeg memory-stackflow vagy hasonlo muvelet, amit nagyon hozza kell drotozni az engine-hez.
Ha "Race" módot használsz idõméréssel ott már be tudsz vele lépni az almenübe, de ott se mûködik még a "Carsetup". Talán majd jut rá idõ. 😞

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Amúgy a motion blur nálam itt is valamiféle mikrolagot okoz, mint AC-nál, fps fraps szerint jó, de érezhetõen döcögõs lesz tõle. ..
Most nem értem ez mitõl van, régebben azért nem volt gáz ezzel az effektel, lehet DX11-ben van valami bibi ?

lac coo
Dehogy szar, pont elrántok egy cigit kávéval amíg elindul 😊))

Alexease
Az rF2 botranyos😊 Meg szerencse, hogy ott nem kell semmihez kilepkedni.
Ott valszeg a realroad-dal maszatolnak annyit (adatbazis + realtime textura generalasok), de attol fuggetlenul is szar.
lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Alexease
Tudom, az az ikon mar nagyon regen ott van, de nem tortenik vele semmi. Pedig alap dolog lenne.
Sot, nehany honapja csinaltam nekik egy kepet, ahol ezt az ikont kerdojeleztem, es betettem egy masikat, ami Options-t abrazolt;D
De nem erdekelte oket, mert eppen el voltak foglalva azzal, hogy mikent csillan meg a feny, a szelvedon lefolyo vizcseppeken😄
Mondjuk ez egy rF2 töltési sebességgel párosulva, valóban gáz lenne, de így elviselhetõ.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Igen, az viccesen néz ki. Biztos gondoltak azokra akik szeretik hátulról tologatni, de szeretnék kipróbálni a cockpitet is. <#mf1>

http://www.kephost.com/images4/2013/3/24/a1_2013_3_24_bgn7bj2r19.jpg

Lesz olyan lehetõség, hogy kilépés nélkül lehessen a pitben szöszölni.

Alexease
Most mukodik mindket kamera, sisak is van, kulon ki-bekapcsolhato. A mozgasok is jol allithatok.
De van 1 plusz nezet (szamomra, en regen neztem build-et), nalam nagyon hatul van, a pilota mogott, feje nincs, a nyaka felett lehet latni a dolgokat😊 Abbol nem tudom mi lesz kesobb😊
Alexease
Ez a ki-belepegetes a fomenube k*rv* idegesito, egyetlen szerencsejuk, hogy toltesi idoben bajnokok (5sec)😊
Valószínü, hogy kiszedték jelenleg a sisaknézetbõl a sisak látványát, de a fej mozgása benne maradt. A gomboknál van olyan, hogy "change view" és olyan, hogy "cycle camera". Azokat beprogramozod valamilyen gombokra vagy megnézed melyik gombhoz vannak rendelve és a kettõ kombinációjából egy csomóféle nézetet lehet variálni. Egy kicsit össze vannak kuszálva a nézetek, mert azt is faragják mostanság.

lac coo
Oksa, köszi, megnézem !

Alexease
Megneztem, valoban szar alapbol.
A World Movement-et huzd fel 100%-ra. Ugy nez ki nem a mennyiseget allitja, hanem a kemenyseget vagy erosseget. 100%-on szinte nullat mozog „feleslegesen”.
lac coo
Az, persze, a fejmozgás a nem jó, de én nem jöttem rá, hogy lehetne megszûntetni ...

Alexease
A lenti videod alapjan az auto felfuggesztesenel nem latok anomaliakat, inkabb a pilota fejbillenese ami zavaro, vagyis valami beallitas csak lesz ott. Vagy nem, es ilyen.
lac coo
Nekik ez nem hiányzik, elég lenne egy hatalmas ULTRA SETTINGS és egy hatalmas SCREENSHOT gomb ! 😄DD

Alexease
<#zavart1>

Az hogy JELENLEG milyen a giumi es a fizika, foleg hogy mas platformon melyek a lehetosegek es ott mi tortenik, abszolut nem izgat.

Ami zavar es idegesito, hogy a palyan meg mindig nem lehet sem options sem autobeallitasokat eszkozolni. Nagyon idegesito, a tesztelestol is elmegy a kedvem.

Ami rosszabb, hogy emiatt nem lazad senki a hivataos topicban. Es ez erosen jelzi a felhasznalok nagyreszet, mert ez a ket funkcio hatalams hianyossag es idegesito egy ilyen programban.
lac coo
Nem , ez sima cockpit ....
De akkor ez ilyen, nincs mit tenni. Csak a szokásos hisztim, de engem zavar hogy ennyire értelmetlenül ,sõt viccesen valószínûtlenül billeg a kasztni ...

Alexease
Igen, azokat a hozzaszolasokat is lehet nyugostan hetente csak linkelni<#zavart1>

Alapbol csak a gForce es a World Movement allitas van. De cockpit-nezetbol ketto van, a masodik a sisak (Helmet). Alapbol lehet hogy ki van kapcsolva a plexi nezet, de attol meg annak a dinamikai beallitasait szamolja: kanyarnezelodes es a ket doles (sisak, kamera).
Jacek
Nem értem mi a bajod😊 én pozitívan csalodtam mert kiderült hogy jobb a fizika mint a Forzában😄DDD mert ha minimum grafra raktam 80-100 FPS volt stabilan😄DDD

lac coo
Vagy konzolos beszólás, vagy az én fikázásom ! 😄DD

Ezt a billegést hol lehet piszkálgatni, gforce effektet már levettem .... ?

Alexease
Bar a CARS multiplatform lesz, igy esetleg erdekesek lehetnek a konzolos lehetosegek (csak eladas szempontbol), de mindenki tudja, igazabol lenyegtelen mit csinalnak, a ket kivaltsagos nevvel szemben ugy is tehetetlenek.

Mivel a beta befizetes eredetileg befektetes alapu volt (ami lehet mar hogy bedolt😛), igy esetleg fontos user szinten is az eladas, de szerintem itt senki nincs, aki komolyabb osszegre szamitana az eladasok utan (+1000EUR-os befizetesek).

Vagyis itt (PC-s CARS topic), szerintem nagyon sokadlagos, hogy konzolon mikor, mi, hogyan jelenik meg.

A CARS nagyon valoszinu hogy kinezetre, szolgaltatasra es mukodesre nagyon hasonlo lesz mindharom platformon. Mivel a fo konzolos szoszolok PC-n is toljak – bar a PC szar, <60fps, foss es mar eleve 10+ eve lealdozott neki –, nyugostan nyithatnanak a konzolos reszben egy CARS topic-ot.

Eleve teljesen masok az elvarasok a programmal szemben, es valszeg a „vegfelhasznalas stilusa” is erosen kulonbozni fog😉

Raadasul hiaba megy itt a gyozkodes, olyan embereknek kell ezt olvasniuk, akiknek NINCS es valoszinuleg nem is lesz konzoluk, igy teljhesen erdektelen hogy ott mikor, mi jelenik meg es hogyan mukodik.

Nem izgat nagyon a dolog, csak neha azert bosszanto, hogy ha lenni is ra alkalom vagy indittatas, hogy erdemben foglalkozzunk a CARS-szal (kepek, videok, beallitasok, hivatalos infok, fizikai es gumi hirek, tartalom bovites, technikai segitseg stb.), teljesen felesleges eroltetni, csak attekeri az embver a topic-ot, mert egy-egy erdemi hozzaszolas ugy is tobb tucat felesleges konzolos hozzaszolas koze ekelodik be:/
Jacek
Ma majd VGA-t kell venned késõbb, most nem mert még jó az majd 8000 sorozatból egyet😊

lac coo
Ja elég zsivány így normális felvételen. mondjuk mindegyik versenyen jók a hangok, csak ritkán hallani ilyen jó felvételt .

Fehercsoki
Nekem aztán mind1 hogy kijön-e a GT6 PS3ra, csak mivel semmi hivatalos info nincs, se kép se videó se bejelentés, ezért én nem kezelném tényként...

önmagában tök mindegy a "suggests" és a "may" jelentése, ha az idézett szöveg egyszerûen azt erõsíti meg, ami egyébként is valószínûbb. persze lehet az ellenkezõjét várni meg minden, de felesleges... a pCARS-nak szinte tuti, hogy a GT6 és a Forza 5 is közvetlen ellenfele lesz. (Meglepõdnék, ha a Microsoft a Forza 5-nek más utat szánna, mint a Sony, pláne, hogy õk mostanság sokkal rövidebb fejlesztési idõkkel dolgoznak és hogy a Microsoft még be sem jelentette a gépüket)
lac coo
...csak ez az idétlen csónakszerû billegés ne lenne a játékban, hát könyörgöm le vagyok szögezve az üléshez! 😄 Kerékvetõkön olyan látvány mintha valami ladik lenne 😊)

lac coo
Én nem panaszkodtam a gépemre, ez van, mit lehet tenni 😊))

Fehercsoki
Csak mindig panaszkodtál a gépedre, de ez szerintem elég jó gép ,i5nél játékra nem nagyon van jobb proci(i7 játékokban nem is hoz javulást), 6870 meg elég erõs.

lac coo
Hat lehetne jobb is , nem olyan jo ez 😊))
De ujabb 10 evig szerintem marad , bar most jobb a helyzet, mert lehet frjleszteni, P4 utan szivas volt mert komplett gepet kellett venni.

Fehercsoki
Hmm azt hittem szarabb géped van😮

lac coo
I5 2500, ati 6870, 8 gb ram.
Nagyjabol high beallitas lehet, pici elsimitassal, igy eldocok 40 fps-el 20 ai-val szaraz idoben. Esot nem tudom nem neztem, de szerintem ott mar bukta van.
Valamit helyreraktak, mert nehany hete szinte egyedul alig lehetett hasznalni ,olyan lassu volt.

Fehercsoki
Milyen géped van és milyen grafikai beállításon fut így? Ahhoz képest hogy van AI is meg fel is veszed elég jónak tûnik az fps és szép is.

Fehercsoki
Nem tudom mennyire tudsz angolul, de talán nem vetted észre a "suggests" és a "may" szavakat.

lac coo
béna videó bac monoról, nulla setup, még tõlem is szokatlanul béna, de pont ez a jó, látni, hogy valami néha mûködik a fizikában 😊))

Miért? Mert azt nyilatkozgatják? Mert az logikusabb? Mert a PS2-es ciklus végén is jött még a GT4? Mert eddig minden konzolgenre két normális GT jött?

És akkor még sorolhatnám... (pl. hogy amikor elkezdték fejleszteni, a PS4 még csak tervek szintjén sem állt teljesen össze...)

Az nem érv, hogy a GT6-al a PS4-et el lehet adni. El lehet majd azt adni a GT7-el is. És ennyi erõbõl akkor ne jöjjenek olyan komoly címek PS3-ra idén, mint a Beyond: Two Souls vagy a The Last of Us. És mégis jönnek. a GT6 tuti PS3-as cím lesz... (szvsz is)
Fehercsoki
GT6 miért jönne PS3ra? Még egy videó sincs róla és elvileg év végén már jönnek az új konzolok.

Te meg totál ellentmondasz magadnak, veszel ilyen-olyan szimeket, de nem érdekel mennyit adnak el belõle... Jézusom. Legalább logikus lenne...

Bizony az, ha a pCARS szépen fogyna, és még talán jó is lenne, az nektek "PC-seknek" is jó lenne nemde? Akkor meg hol nem érdekel? Ha a kutya sem veszi meg, miközben mondjuk egy egész jó simcade lesz a végére, akkor meg majd sírsz, hogy miért nem jön egy idõ után a következõ rész?

Az viszont egyértelmû, hogy a konzolos sikerhez ez a grafika szvsz kevés lesz.

Nem vitát akarok kirobbantani, csupán kicsit elgondolkoztam... a pCARS esetleges sikerével kapcs... szóval:

1. a GT6 szinte 100%, hogy PS3-ra jön. és mivel a GT6 alapját (GT5) egy már rég meglévõ, fix hardverre korábban kiadták, ezért mondhatjuk, hogy több év elõnyben vannak.
2. a GT6 nem multi cím lesz, mint a pCARS, ki lehet használni a PS3 képességeit maxon, ezt egy multi cím általában nem teszi meg...
3. Ezek miatt grafikailag és kidolgozottságra sem hinném, hogy olyan nagy durranás lesz konzolokon egy exkluzív címmel összemérve legalábbis. és eladásokban elsõdlegesen ott lehetne szakítani ugye... a pCARS-ba kevés járgány van, ez sok mezei játékos szemét szúrni fogja. (Megjegyzem én azok közé tartozok, akiknek a kevesebb több, nekem nem kell 700+ autó...)
4. Ezek vonatkoznak a Forza 5-re is, mert hát az is exkluzív ugye.
5. Összességében hozhat szép számokat a pCARS, de mint írtam, ennél rosszabb premier dátumot nem találhattak volna... (A legjobb az lett volna, ha egy kis légures térbe jön ki a játék, mittudomén, 2013 közepén, vagy elején, az E3 után már lehet mindenki csak a két másik nagy címre csorgatja a nyálát...) Amihez hozzátesz az is, hogy bizony a pCARS már kicsit unalmas is, ezerszer volt promózva, a maga módján biztos szép lesz meg minden, engem a fizikával tudnának megfogni, meg a játékmenet szimulátoros komolyságával.
nem értem. nyilvánvaló volt, hogy a GT6-ra és Forza 5-re gondolok. Ezekkel azért nehéz lesz felvenni a harcot. Sõt, ha nagyjából egy idõben jelennek meg (jelenleg ez a pletyka terjeng), E3 után majd már jobban látjuk, de akkor, mint írtam, rosszabb idõpontban nem is jöhetne a pCARS.
Alexease
Eleg jo hangjuk van😛
lac coo
Nnna..

A BAC Mono-t egész jó vezetni !
Kicsit darabos a fizika, de legalább hihetõ, bár egy F1 nem ficánkol ilyen gyorsan mint ez, de az mindegy, fogalmam sincs milyen autó ez 😊

lac coo
Lehet, mit sem változtat, semmire való ahogy most áll .

A legnagyobb bajom, hogy nulla következetességet látok, semmi terv nincs fizikával kapcsolatban, mit szeretnének, milyen sorrendben csinálják meg, én csak a vaksötétben tapogatózást látom, ahogy valamit-valahogyan próbálnak kihozni az õsrégi, de már szarrá piszkált motorból ...

Nincs még kész semmi. A Megan új autó, az meg fõleg nincs.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Ilyeneken nincs értelme gondolkodni.....
Ha annyira szimulátor lenne akármelyik is, mint amit itt felvázolsz, valszeg a földön alig lenne ember aki versenytempóban körbe érne akár egyszer is ..)))

Egy tuti, nem ilyen volt mint CARS-ban 😄DD

lac coo
Nem fél másodperc, persze csak mondtam ...De nyomok üresben egy kövér gázt az tuti, és nagyon nem kell rángatnom .....azért ha már versenyzik az ember, ahol nem számít, hogy egy hetet bír a vas, rángatják mint a barom 😊)) Amúgy Megane-t próbáltam ki, bár a váltó nem zavarna, elváltom lassabban, de a gumi az elég vicces, most egy hétre elég is belõle .😊