Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a belgium forest-nél, ahol a két darab térkép van mindent összekattintottam már de semmi 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ACR-be (az is BETA😛) is beletoltak az esot, ez az elso build-je.
Eso anim meg nincs, de tukrozodes, hang es felszaradt iv az van. Jol erezheto a kulonbseg. Korrekt az alagutaknal es az alapbol nem esos szakaszokon (ki-bevezeto reszek).
Persze az ACR inkabb arkad kategoria, de nehany dologban belecsusszan a simcade-be is😊
Cockpit nincs benne:/ Raadasul valami elvetemult otlet miatt, meg a motorhazteto nezet is dinamikus, ide-oda mozog, ami eleg zavaro:/
Eleve fura , hogy a hátsó rugó maxon is 3 X puhább mint az elsõ 😊))fokozatok meg meg lutri kategória, összevissza kell belõni, hogy használható legyen ....
A lista meg nincs megerositve, de a DLC mar biztosnak tunik, es arrol sem olvastam, hogy ingyenes vagy fizetos DLC-t terveznek.
Gondolom rajottek, hogy ok nem az MS/Sony, ilyen minosegben ennyi tartalom sose lenne kesz idore😉 Mar eleve 1 evet csusznak, es mar pedzegettek hogy lesz az tobb is. Talan a „tobb” miatt talaltak ki a DLC-s megoldast.
Persze egy szavunk nem lehet, mert eredetileg, amikor en befizettem a penzt a betara, akkor meg alapbol ingyenes lett volna a program, tartalom nelkul, mikro tranzakciokkal😊
Melyik M3? Van belole vagy 3db (E30 es 2 E92)😊 Igazabol mindegy, mert az E30-as meg placeholder (szinte semmi koze az autohoz), a masik ketto meg draft (ugy ahogy be van 1-2 dolog allitva) fizika😄 Igy a finombeallitasok meg eros anomaliakat szulhetnek.
De ami miatt írok, ez a setup kilépegetõs, össze-vissza mentegetõs cucc valami agyrém!!!!100%-ban ellehetetleníti az egész játékot .....Nevet nem tudok adni a setupnak, ha pályára mentem elõször mindent ki kell pipálni, agyrém...Vagy csak én nem jöttem rá a titokra! 😄DD
Az M3 felfüggesztésére meg nem jöttem rá hogy mûködik, ha puára rakom jó vezetni, de a kamu huplikon olyanokat dob az autón, hogy beleépül a falba, ha meg kemény akkor vezethetetlenül csúszkál ...
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
"Na Hali és azt valaki megtudná nekem mondani hogy miért pördül ki a kocsi minden oknál fogva mikor beakarok venni egy kanyart?????? Hihetetlen ez a játék....."
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Betehetnenek menube is nehany allitast, bar ha ki-be kell lepegetni a fomenube, akkor szarabb a helyzet.
Persze sokkal jobb lenne, ha alapbol jo lenne az FFB, es nem kellene piszkalni😊
Hogy mi a jobb, az relativ. De inkabb legyen ilyen kozepen rangatos, mint hogy alapbol kozepen „fityegjen” vagy gyors ide-oda vagy ellenkormanyzasnal negyed fordulatnyit kilagyulva mozogjon.
Igazából el lehet vele autózgatni, kipörögni nem igen akar, de ezt megszoktam F1-ben 😊))) Amíg rá nem unok, mert semmi verseny hangulata nincs, és az Ai is elég érdekes ...
De amiota kiprobaltam ezt az FFBTweak-et, sokkal jobban tetszik a dolog😉 Foleg, hogy van annyira kulturalt, hogy nem kotelezo minden autohoz sajatot csinalni (bar inkabb ez a profi resze😛), hanem lekezel egy darab kozoset is.
Bekapcsoltam benne egy-ket dolgot (pl. gumi rugozas/pattogast erezni a kormayon – elvileg), es sokkal jobbanak tunik. Legalabbis kemenyebbnek, hatarozottabbnak.
Ettol termeszetesen nem lesz azonnal extras, de legalabb nincs az az idegesito hintazas vagy FFB kigyengules kozepen.
Onsanyargatoknak: FFBTweakers.zip
Ide: c:\Users\TE_NEVED\Documents\CARS\ffb\
Inditas utan hasznalja, de lehet ki-betaszkolgatni, modositani, utana az F1-es DevMenu-ben lehet az Input/Load resznel betolteni.