19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Megint egy uj gumi.... !!?? :))))) Uj ffb nincs az, is szokott lenni havonta vagy otven fajta :) -
Zsoltee_a_bator #8076 Steamen csinalhatsz repair files-t - vagy valami hasonlot. Kijavitja a hibas fileokat, ha vannak. Nekem volt ilyen gond egyszer es kidobalt a jatek.
Memoriatesztet is csinalhatsz (win8 -ban van alapbol). Volt egy hibas modulom es akkor neha jott a kekhalal.
Ha minden ok, nem szokott fagyni a CARS, es eleg sokan/sokfele hw-en tesztelik.
A GT autok most kaptak egy uj gumi modellt, meg setupot. Valoszinuleg meg allitgatni kell. Ha nem akarod velemenyezni a fejlesztoknek, akkor celszerubb mas autot hasznalni addig is. -
Nem kell külön bejelenteni. A tagok számára ott a fórumon ez a topik, ami már többször is be lett linkelve.http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15635-Project-CARS-Scheduling-Production -
Zsoltee_a_bator #8074 Ebbol a szovegbol csak az derul ki, hogy butykolnek a build folyamaton. Bejelentettek alphat is? -
"A word of warning and an advance sincere apology to all users. Tomorrow released build 0706 will be very large unfortunately (4.9GB) due to build machines workspace setup and build practice changes that were necessary to undergo for us.
That means that the daily content update will be of usual volume, but unfortunate limitations of the patching system mean the build produced in new environment will suffer from such an update. Not all lost though, as by unifying our project space setups across a number of machines we are hoping to eliminate/reduce such large updates in the future altogether (although never say never...)
Apologies again "
Lezárták a prealpha szakaszt és jöhetnek az alpha munkálatok. :)
Nem a játék lett kész, csak tartják magukat a menetrendhez. -
Screenracer #8072 A kékhalál általában memória probléma miatt van. Nekem még sose jelentkezett ilyen hiba, se a menüben, se játék közben. Szóval nyugodtan szétrúghatod a géped.
-
Miért nem állítottad vissza arra az értékre, ami szerinted a jobb? Főleg ha tudod is, hogy milyen értéken volt előtte.
-
Monzán mentem pár kört, bmw m3 gt-vel, 10 AI-val. Totál elállítgatták a kocsit, tök máshogy viselkedik. Emlékszem a kerékösszetartás elől 0 vagy -0.1 volt, hátul 0.1. Most elöl -0.4, hátul 0.4, pattog a kocsi mint állat. Az AI meg még hülyébb mint volt, tök egyenesben elrántja jobbra, bele a falba, minden kanyarban füstöl a gumija, természetesen a hosszú jobbos utáni s kanyarban szarrá zúzzák magukat meg egymást. Sikerült a szarból még szarabbat csinálniuk, ehhez már tényleg csak gratulálni tudok. Eddig elvoltam vele, még tetszett is a bömös de azt hiszem itt a vége. Ráadásul ezektől a random fagyásoktól meg kékhaláloktól agyfaszt kapok. Hiába töröltem a profilt meg a configot. Olyasmiket ír debugban, hogy nem tudja megnyitni a fájlokat. Nem tudok angolul, úgyhogy nem fogok nekik fájlokat töltögetni de basszák meg a szarjukat. -
Hát nem tudom de hogy már a menüben kékhalált nyomott ez a fos, komolyan egyszer szétrúgom a gépet. -
Megvan !!! Más lett a porfelhő a kavicsban !! :DD
( Asszem. ...) -
A levegőt, páratartalmat, szelet kifelejtetted. De lehet csak üléshuzatot cseréltek minden autóban :) -
Hát itt se a kicsi se nagy nem hoz változást, úgy látszik :DDDD
Vagy lehet rossz dolgokat nézek, nem AI-t, FFB-t meg ilyeneken kéne néznem, hanem füvet, kavicsot esőcseppet ...:DDD -
A nagy update meret nem jelent feltetlenul nagy valtozast is;)
Lehet hogy file-rendszert csereltek, kodolast, bekerult valami uj shader vagy akarmi, ami engine-bol mukodik es az osszes tartalmat erinti.
A lenyegi valtozasok altalaban a legkissebb file-meretuek:P -
Gondoltam ennyi gigába csak belefér némi javulás ...De nem !!! :))
Ugyan az a roncsderby mint volt, én semmit nem vettem észre, hogy változott volna .
De tényleg semmi észrevehető! FFB ugyanaz, hang ugyanaz a használhatatlan, gumi ugyan az , AI ugyanaz .... -
Ezek szerint a szimulátorozás a legősibb mesterség.
-
Ez Gigara van meg:)
-
Akkor tényleg megvan kilóra..... -
Screenracer #8060 A holnapi build(0706), 4,9 Gbyte lesz!! -
Kilóra megvan az tuti . -
Screenracer #8058 Ismeretlen forrásból. Megtalálták a bibliai Paradicsom térképét. Itt és most először a nyílvánosság előtt.

(Forrás:https://twitter.com/LiveEnrique/status/454743693426036737/photo/1) -
Screenracer #8057 Ilyenkor az első kérdés az szokott lenni,hogy a profil fájlt törölted-e a dokumentumokból? Ugyanott, ahol az app file van a DBGsessionben az utolsó indításokról szóló mappákat csomagold zip-be és rakd fel a fórumra a mai buildnél. http://forum.wmdportal.com/showthread.php?18081-B704-(tm-)-11-4-2014 Ők jobban tudják, hogy mire vonatkoznak ezek a hibaüzenetek. Esetleg a Steamben csinálhatsz egy játékfileépség ellenőrzést. Ezek közül valamelyik biztos megoldja a dolgot. :) -
A tököm tele van már ezzel a fossal. Minden frissítés után fagy, kékhalálozik. A debug mappa tele van hibákkal. Fingom sincs mi a szar baja van. Ilyenek vannak az app fájlban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![22:32:02:383][0x0000129c] [Warn ] [XMLHelper::Warning] Failed to parse data file 'upgradevehicleupgradecatalogueariel_atom3.xml': Failed to open file.
[22:32:02:383][0x0000129c] [ERROR] [UpgradeCatalogue::Load] Failed to load from data file 'upgradevehicleupgradecatalogueariel_atom3.xml'.
[22:32:02:385][0x0000129c] [Warn ] [XMLHelper::Warning] Failed to parse data file 'upgradevehicleupgradecatalogueariel_atom_v8.xml': Failed to open file.
[22:32:02:385][0x0000129c] [ERROR] [UpgradeCatalogue::Load] Failed to load from data file 'upgradevehicleupgradecatalogueariel_atom_v8.xml'.
[22:32:02:386][0x0000129c] [Warn ] [XMLHelper::Warning] Failed to parse data file 'upgradevehicleupgradecatalogueariel_atom_mugen.xml': Failed to open file.
[22:32:02:386][0x0000129c] [ERROR] [UpgradeCatalogue::Load] Failed to load from data file 'upgradevehicleupgradecatalogueariel_atom_mugen.xml'.
[22:32:02:387][0x0000129c] [Warn ] [XMLHelper::Warning] Failed to parse data file 'upgradevehicleupgradecatalogueaudi_r18.xml': Failed to open file.
[22:32:02:387][0x0000129c] [ERROR] [UpgradeCatalogue::Load] Failed to load from data file 'upgradevehicleupgradecatalogueaudi_r18.xml'.
[22:32:02:388][0x0000129c] [Warn ] [XMLHelper::Warning] Failed to parse data file 'upgradevehicleupgradecatalogueaudi_r8_lms_ultra.xml': Failed to open file.
[22:32:02:388][0x0000129c] [ERROR] [UpgradeCatalogue::Load] Failed to load from data file 'upgradevehicleupgradecatalogueaudi_r8_lms_ultra.xml'.
[22:32:02:389][0x0000129c] [Warn ] [XMLHelper::Warning] Failed to parse data file 'upgradevehicleupgradecatalogueaudi_r8_v10_plus.xml': Failed to open file.
[22:32:02:389][0x0000129c] [ERROR] [UpgradeCatalogue::Load] Failed to load from data file 'upgradevehicleupgradecatalogueaudi_r8_v10_plus.xml'.
[22:32:02:390][0x0000129c] [Warn ] [XMLHelper::Warning] Failed to parse data file 'upgradevehicleupgradecatalogueac_mono.xml': Failed to open file.
[22:32:02:390][0x0000129c] [ERROR] [UpgradeCatalogue::Load] Failed to load from data file 'upgradevehicleupgradecatalogueac_mono.xml'. -
Komoly vita folyik a játékról, úgyhogy ne nevess
-
-
Sceenracer, ha kell segítség szólj. A vita ott lenne befejezve. -
Ehhez most kedvet kaptam. Azon filóztam, hogy milyen kombót válasszak. Na, köszi. megyek is.
-
Semmi .
-
Ez mi ez? -
Screenracer #8049 -
Screenracer #8048 -
Screenracer #8047 -
Screenracer #8046 OFF
Minek a sok csicsa? :DDD
https://www.facebook.com/photo.php?v=639357982827822
OFF END -
Screenracer #8045 -
Screenracer #8044
-
Screenracer #8043 "... remélem nem válaszol erre mert nem neki írtam hanem neked:DD "

-
Screenracer #8042 Miért? Azt hiszed, hogy csak én látom, hogy milyen gyökér vagy?
-
Jah, hagyom, felőlem elmondhat akármilyen bunkónak, leszarom, egy debil az első hsz -e óta látjuk :DD -
Hagyjad már zuzut teljesen felesleges mert sajnos nem rendelkezik megfelelő intelligenciával egy jó vitához, alpári stílusban folyamatosan habzó szájjal káromkodva tud csak kommunikálni... bárki ír valamit mondom bárki ami kicsit negatív egyből full parasztban posztol rá valamit.. legalja..
Az már csak plusz hogy nem ért semmit:DD Simán látszik mit csinál meg ki is ő de ő nem érti ezt sem fogja.. remélem nem válaszol erre mert nem neki írtam hanem neked:DD de ez sem fogja zavarni:))) -
Na , ne fárassz megint a hülye dumáddal ! :D
Álregen vered a nyálad itt is ,simán fogadnák rá ,hogy ott is te vagy a Klausmann György, aki kapásból tolja a hülyeséget, abban a percben ahogy itt kirakom a videót ! :DDD -
Screenracer #8038 Felőlem azt csinálsz, amit akarsz csak gondoltam segítek, mert az tisztán látszik, hogy vannak dolgok, amik totál felülmúlják az értelmi képességedet.