Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Ja nem arról volt szó?😄D Akkor sorry...

NIBI
Ja akkor zavar volt a térben (az agyamban), bocsi. 😊
Olyan jót meccselek manapság azokkal akikkel ugyanazt gondoljuk... biztos a meleg miatt, mármint az idõjárás miatt. 😄
* autós játékoknál...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jacek
Ez így van tényleg nem helyettesíti, ezért kell 3 kurva nagy TV😊))) 47 coll 6-8mm-es kávával😄

Alexease
Akkor mar legyen 12 monitor, es lesz feletted napfenyteto is, ahol latod a gyonyoru CARS lensflare-t<#idiota>
Alexease
Kozben rakerestem;P
Ez meg sem olyan nagy, „csak” ~80cm szeles, es nem is olyan draga ~600$.
lac coo
Akkor inkább 7 monitor az is kiadja még a vállam mögötti részt is 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tutuhawer
kerékpárral ;-)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az lehet. 😄

Alexease
Dehogynem😄 Ezert kell belole 3db, es akkor a ket szelsot lazan 90fokkal elforgathatod😄 Es nem kell hogy kozepen ulj. Nem tudom milyen szeles ez a monitor, de lehet hogy egy Mini-t vagy kispolszkit kiad😄
Alexease
Sot, mivel az ujdonsagok aranytalanul dragak, ez legalabb 12 draga monitor arra😄
Ez nem jó, mert nem tudod elforgatni a két szélsõt.

lac coo
Tesztpálya, el kéne menni ide 😊))

lac coo
Gondolom ez egyedül simán megvan 3 db sima monitor ára ...😊

Alexease
Ebbol kell 3db, es pont kiad egy kisebb autot😉
lac coo

Ezt írtam én is. Egy nagy monitor nem helyettesít 3 kisebbet.

lac coo

<#worship><#eljen>
NIBI
Jó az egy nagy kijelzõ, de nem tud szélességben akkorát mint 3 monitor. Hogy a külön monitoronkénti látószög renderelést már ne is említsem... Az egy nagy kijelzõ függõlegesen meg tök fölöslegesen túl nagy (mármint az autózáshoz).
3 monitor esetén a kávákat meg megszokod, az agyad fel sem fogja hogy baj lenne a térrel. Nincs is baj vele, mert mögötte is számolja a grafikát, tehát folyamatos marad a kép, olyan mint az A oszlop, az sem zavar vezetés közben, beleillik a térbe, beleszámolja az agyad (tudja hogy mögötte is van tér), igazából észre sem veszed. 😊
És hidd el a 3 monitor akkora térérzeted ad, hogy ott érzed magad az autóban a pályán! Egyszerûen természetes. 😊 És ettõl brutális! Ennyi pont elég hogy valaki még jobb legyen tõle/vele. 😛 És húzósabb elõzéseknél/csatáknál is elõnyös(ebb). 😛 Csak drága...
Na de nem offolok tovább. 😊
Egyik barátom úgy tolja. Attól nem lesz jobb sem a sebességérzet sem a térlátás, viszont minden kb. akkora, mint eredetiben.

samsung123
21:9 monitort a népnek(vagy tv-t)!!!<#nezze>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Próbáltam, engem nagyon zavar! Valahogy a szemem állandóan a megakadt a kávákon... 😊) Mondjuk tény, hogy autó színekben egy fokkal jobb, de repüléshez borzalmas volt nekem... 😊

www.smart-bus.hu

Én valami profi kivetítõn játszottam, kb élethû méretek mellett... Na az odabasz! 😊))

www.smart-bus.hu

Alexease
A 3 monitorbol az ember 95%-ban a kozepsot bamulja, maga elott. A masik ketto igazabol csak a latoszog, sebessegerzet es a tukrok miatt kell. Ha eleg jo a beallitas, akkor a kavakhoz esnek amugy is az A-oszlopok, vagyis nem zavaro;DDDD
bardocz
Valami 80 centi körüli hd tv-vel mennyire jó lehet már.
A három monitor nem jutott el a tudatomig! 😄

Egyébként ez az, amiért soha nem adnék pénzt... Engem rettenetesen zavar az a káva rengeteg... Nagy monitor, kivetítõ + trackir szerintem sokkal élvezetesebb. 😊

www.smart-bus.hu

TrackIR repülõs szim.-ekben szvsz. elengedhetetlen, hiszen ott felfelé is kell nézni és folyamatosan körbe-körbe. Autónál nekem furcsa.

NIBI
Ebben van valami.😊
Mondjuk én alapból elhányom magam tõle. 😄
lac coo
3 monitornal minek tracir ? Hova akarsz meg fordulni ? 😊

Felesleges? Hááát, te tudod! 😊

www.smart-bus.hu

Na igen, de nekem olyanom nincs és nem is kellene,felesleges +<#wink>...
Én nem lennék, mert nem tudnám hova tenni a TrackIr-t! 😊

www.smart-bus.hu

Én ezekkel is elégedett vagyok.....<#eljen>
Asus monitor
<#papakacsint>

www.smart-bus.hu

Alexease
Ha minosegi moniort akarnek, akkor jonak tunik. De ha egyzer veszek valamit, akkor olcsot szeretnek/tudok😄DDD Raadaul most 2 24"-os van, a 23" „kicsi”. De normalis monitort akarnek kozepsonek, akkor valszeg olyat vennek 24-esbe.
Azert a cimet lementettem, koszi!😛

www.smart-bus.hu

bardocz
Annyiért inkább tv.
Alexease
Rakerestem DP-s monitorokra, ketszer annyi mint a sima😊 Ez rossz hir. De a jo hir az, hogy csak az ATI-nak kell, az nVidia-nak nem kell DP, az (elvileg) elmegy barmivel😉 35–40E-nel tobbet nem er egy monitor, eros lenne 80-ert monitort venni😄
Alexease
Igen, en is ezt szurtem le a leirasokbol😉 DP-m nincs, de mivel egy monitor ugy is venni kellene, az ujakon valszeg mar van.
De eloszor ugy is csak kartyat vennek, azt mindenkeppen ki kell cserelni, nehogy beszivjam jovore a DX11 atallasokat. Ha az megy meggyozo sebesseggel, pl. max-on fullHD-ben, akkor valszeg elmegy haromszor 1280×720-ban low/med-en is😊
Persze ez meg messze van, valszeg ebben az evben sem lesz belole semmi😛
NIBI
Egy balos kanyarban a kerékvetõ miért balra dobná az autó seggét? 😊
szerintem is a másik autós volt a ludas. Vagyis hát az autók. 😛
NIBI
Ha nincs legalább 1 db DP-os monitorod akkor kell egy AKTÍV DP-DVI átalakító, különben nem megy a 3 monitorozás. 😊 Erre az egyre érdemes figyelni. 😊
lac coo

bardocz
Ott ha jól emlékszem nem kerékvetõ van, hanem odakúrtak egy nagy követ, és lefestették 😄 Mint ami a kör elején is van a sikánoknál, nem tenném rájuk a kocsit.
Alexease
Az iR-ben nem erdemes atrongyolni a dolgokon, abban gyorsan torik a felfuggesztes😉 De serulhet az auto tobbi resze is, attol fuggoen hogy sikerult a mutatvany.
Alexease
A doccenes alapjan valoban kerekvetonek tunik, de jol osszezuzta a cuccost.
Kivulrol sem latszik a lenyeg, de a hang jo😛

Alexease
Nekem eleg lenne a 3 is😊
hezi

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

lac coo
Én kerékvetõnek néztem,de valóban közel volt a másik is, fene tudja . Nagyot döccent, minden esetre. De a legjobb szimben is lazán keresztül lehet menni még ennél durvábban is egy kerékvetõn, semmi nem történik 😊))

Alexease
Megneztem nagyobban, lehet hogy megis a kerekveto volt😊