19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #8887 Megy a Project CARS az E3-ra. :)
http://www.wmdportal.com/projectnews/play-project-cars-at-e3/ -
Screenracer #8886 -
Screenracer #8885 -
#8884 nem tudom mit jelent az hogy evolúciós topic, nem tudom, ezt miért nem a moderátoroknak szóló topicba írod, nem tudom, pontosan milyen céllal jelentél meg ebben a topicban, és nem tudom, miért szólsz bele a moderálásba
ha ezekre tudsz nekem válaszolni, készséggel segítek a problémádon -
#8883 Érdekes, hogy lacoo-t ilyen gyorsan moderáljátok, viszont az evolúciós topicban hosszú hónapok óta megy a mocskolódás és egy moderátort sem érdekel... -
Screenracer #8882 “Yesterday my fastest laptime in real life was 3.40.170 and one day later I tried the same car in Project Cars and did a 3.40.110, ” Rene revealed after his run. “For me this is the best preparation for the 24h race as the car feels almost like the real Lmp2.”
-
Screenracer #8881 http://www.wmdportal.com/projectnews/preparing-for-the-le-mans-24-hours-with-project-cars/
-
Fernandooo #8880 Rendben, köszi. -
#8879 ja hát megint kezdi a szokásosat, sorry de mostantól törölni fogom, hogy ti legalább értelmesen tudjatok dumálni, szóval szvsz ne nagyon reagálj rá, mert értelme se lesz, meg a fórum motor is begajdul :) -
Fernandooo #8878 Á, Lacoonak ment volna, de az ő hozzászólása közben törölve lett és gondolom, automatikusan ugrott akkor a tiedre. Sorry, de néha követhetetlenek itt az események. -
#8877 ahogy érzed bro, de ehhez nekem miközöm? -
Fernandooo #8876 Te hol olvastál tőlem olyat, hogy a CARS fizikája "király"? Nem király, de én kb. le is szarom a témát, a lényeg nálam az, hogy játszható legyen. Nem nézegetek fejlesztői eszközökön gumihőmérsékletet és ha nem a nekem tetsző számokat látom, akkor szar. Lehessen vele JÁTSZANI, aztán kész. Nem tudom, biztos valami mutáns vagyok, de szerintem jó néhány verda a CARS-ban eléggé játszható tud lenni, és remekül levezetgetek jó sok köröcskét úgy, hogy kézben tudom tartani az autót - igen, tempóban, lehet nézni leaderbooard eredményeket akár tőlem is, top 10-be általában tempóval kerül az ember. Van a CARS-nak egy játszható része - hiába mondod, hogy nincs, de van - és egy fos része. AC szintén zenész. Nem tudom minek ez a nonstop okádás, de az biztos, hogy haszna az zéró, mert szerintem egyetlen embert nem sikerült lebeszélned a CARS-ról. És szerintem nem is nagyon fog sikerülni. :) -
#8875 lacoo: elég lesz, utoljára szóltam -
#8874 Ebben meg semmi, de meg messze van a vege:)
Igazabol most kellene uninstalallni a CARS-t, es amikor majd megjelenik, akkor nekiulni ugy, mint egy uj jateknak.
Addig csak a kinlodas van vele, annak aki "csak hasznalni" akarja.
En nem porgok rajta: 2-3 hetente elinditom azzal amihez eppen kedvem van, ha megy es tetszik tolom egy keveset, ha nem, akkor OFF:) Ennyi. Nekem nincs kedvem se indom tesztelni, meg ha arra is fizettem be eredetileg:D
Van szerencsere boven mas program is, idom nincs annyi, mint kellene. -
Fernandooo #8872 Látom, téged nem ejt zavarba az a tény, hogy itt kb. S.E.N.K.I. nem izgul a csili-vili grafikára. (P. egy GTR vagy az imént említett GTL esetében ugye ez eléggé nyílvánvaló.) De azért mondjad csak, hátha x millió év múlva egy kozmikus anomália révén mégis igazad lesz. -
#8870 Es ha szimes autosjatek/karrier, akkor GTL!:) Nagyon jo hangulat, kegyetlen jo design, elavult de meg elvezetes autokezeles, kihasznalva az akkoriban indult gMotor2 minden elonyet, felturbozva extrakkal. -
Fernandooo #8869 Ne fogadd el. Kérdés, hogy ez érdekel e bárkit is... Még csak azt sem tudják, hogy létezel. :D
Két év pedig a játékfejlesztésben nem olyan nagy idő. Az AC-t négy éve próbálják összerakni és hát sehol nincsenek vele. Szerintem nem is nagyon lesznek, pl. az AI állapotát elnézve. Vagy néhány autó elnagyolt fizikáját elnézve. Vagy a teljes hangulat nélküliséget elnézve. A multi borzasztóan nehézkes, fos kivitelezését(booking? pfff...) elnézve. Az egész rém száraz, nulla koherenciával, kb az RRRE szintjén van, csak egy kezdetleges multival, ahol az autók hitboxai random módon alakulgatnak. Szóval hagyjuk már...
Amúgy a hétvégén toltam egy keveset a GTR2-vel és a Race 07-tel, és hát az van, hogy mindkettőt (AC, pCARS) kitömik ezek hangulatban, a maguk pozitív értelemben veendő nyersességükben. -
Screenracer #8868 Na, a nehezén már túl vagy. Még pár hónap és a kész játékot fikázhatod. -
Screenracer #8867 Tételezzük fel, hogy nem fogadod el. ......................................................................................................................................................................................................
Semmi nem történt. Minden megy tovább. -
Screenracer #8866 Enyhénszólva is összekevered a dolgokat. A jogi problémák elmultával, amik egyébként a szerződésből egy hiányzó mondat miatt adódtak, meg lehetett volna nyitni újra a hozzáférést, de végül úgy döntöttek, hogy elegen vagyunk. Ez a mondat nevesen arról kellett volna szóljon, hogy aki meggondolta magát és mégsem kíván részt venni a fejlesztésben az visszakaphatja a pénzét. Probléma megoldva. Ez az egyik.
A másik, hogy a CARS egy teljesen preAlpha, vagyis szinte a nulláról induló projekt volt. Ezért is változott többször is a koncepció. És eleve nem titkoltan úgy is volt meghírdetve, hogy azért akarják nyílt fejlesztésben, mert nem volt meg a kellő tőke a megvalósításhoz.
Most arra nem is térnék ki, hogy nem elég a befizetésedből kifolyólag megillet egy példány a játékból vagy beszámít majd a játék árába, de a bevételből is részesülhetnek a befizetők.
A szalon hasonlatod azért se állja meg a helyét, mert annak ellenére, hogy amig lehetett bárki beléphetett, de a fejlesztés ettől függetlenül zárt és csak WMD tagok számára hozzáférhető.
Ennek ellenére Kunos úgy döntött, hogy csinál egy AC-t csak nem volt pénze rá és mivel már meghírdette, elkezdte bagóért árusítani. :)) Már akkor le volt árazva amikor még meg se próbálta mit lép a az AC-ra a piac. Nem az év üzletembere az biztos.
És mellesleg nem tudok pénzvisszafizetési garanciáról se és gondolom a hivatalosan is kész megjelenés után nem jár semmi a haszonból se. persze nem is várok el ilyesmit, csak mondom. :)) -
#8865 Én már két éve várom ,hogy egyszer használható legyen,bár volt amikor az volt, nagyon régen ....) -
#8864 mindenesetre én várom h rendesen a szalonba rakják majd , mert látok a CARS-ban fantáziát bőven...ha működnek majd a dolgok akkor abszolút élvezhető lesz a játék és fogom is használni rendszeresen, már csak a más pályák , autók miatt is... -
#8863 Biztos , hogy nekem kell elfogadnom, mi hol tart ...? ;) -
Screenracer #8862 LOL. A teszt nem az hogy belépsz a játékba elindítasz egy random kombót és utána feljössz ide az SG-re és megírod a fórumba, hogy ez egy szar. :DDD
Jobb lenne, ha előbb utánanéznél mi az a teszt. :P
De nem is neked van elsősorban, hanem azok számára akik komolyan is gondolják, hogy segítenek egy játékot létrehozni. Ha nem akarsz részt venni benne, akkor ne tedd, de ne is rombold, fikázd mások munkáját.
Ha érdekel, próbálgasd. Fogadd el hogy ez még csak itt tart és kész.
-
#8861 igen az autószalonban van félkészként árusítva , olcsósítva:)meg is éri az árát
a CARS pedig csak a "JOGI PROBLÉMÁK"miatt nem megvásárolható egy jó ideje...ők már akkor a szalonba rakták amikor csak egy -két csavar volt meg...:)
a CARS ilyen szempontból nem különb sőt inkább hallgatni kellene a dolgokról...:) -
Screenracer #8860 Na, ebben egyetértünk. :) -
#8859 LOL. Azt mond meg mit kell tesztelni egy nem melegedő hideg gumin ??? :)
Vagy leginkább mire jó az ? OK, leteszteltem nem működik, és akkor most mire jutottam? Persze, ők csinálják, nem én döntöm el, de mire jó, hogy nulla szinten használható ? -
#8858 Hát AC jobban áll mint most Cars, a tegnapi multi teszt után főleg ezt mondom .... -
Screenracer #8857 Szerintem, ha majd te csinálsz egy szimulátort, akkor azt olyan sorrendben rakod össze, ahogy te azt jónak látod. Ez SMS-ék szellemi terméke ők találták ki ők dolgoznak rajta és ők is fogják úgy befejezni, ahogy azt eltervezték. Mi befizettünk rá, hogy láthassuk, hogyan működik ez. Nem vettél részt a szavazásokban, nem vettél részt a fórummunkában se, de most te akarod megmondani, hogy hogyan kell kiadni egy játékot. :DDD
Ez olyan, mintha meg akarnám mondani Beethovennek, hogy milyenre írja meg az V. szimfóniát. -
Screenracer #8856 Csakhogy az AC egy egy olyan autó, ami még nincs kész,
még nincs rajta kerék, nincs benne kormány, de már az autószalonban árusítják. -
#8855 LOL :)
Hát ki hibája ? A vízcsepp tökéletesítés helyett talán ez előbbre való lenne ... -
Screenracer #8854 Elvileg te is azért fizettél be rá, hogy teszteld. Az hogy te mást szeretnél, mint ami, az nem a játék hibája. -
#8853 maradjunk annyiban hogy az AC-ra is gondolj úgy hogy: "mint egy autóra, teljesen késznek látszik, de még nincs rajta kerék, nincs benne kormány és még fent van a gyártósoron." Csak ezt már használni is lehet illetve élvezni is...mit már tud azt jól tudja... -
#8852 Nekem nem kellene ezt tezstelnem, ok tudjak, hogy nincs, nem jo a melegedes, rakjak akkor fixre.Majd ha mukodik akkor meg kiveszik belole....Igy nem lebet hasznalni... -
Screenracer #8851 Ez jó. Majd felírom, hogy ha nem melegszik a gumi akkor kapcsoljam be a gumiszimulációt. :)))
Maradjunk annyiban, hogy én az AC-t folyamatosan a netKar-hoz hasonlítom, nem a CARS-hoz, nem az iR-hez, mert elsősorban ez az utódja a netKar-nak és mindkettőt Kunos csinálja, csinálta. Na most az AC fizikája egyelőre nincs nK szinten, minden egyébben jobb. -
Screenracer #8850 Mert ha fix meleg lenne, akkor hogyan lehetne tesztelni??? Honnan tudnád, hogy melegszik vagy nem, ha fix értéket mutat? Gondolj rá úgy mint egy autóra, teljesen késznek látszik, de még nincs rajta kerék, nincs benne kormány és még fent van a gyártósoron. Elvileg lehetne már használni, de nem az az elsődleges célja, hanem az, hogy elkészüljön és majd akkor lehessen autózni vele. Elsősorban nem a játszhatóság az elsődleges, használni lehet, de csak azért, hogy lehessen tesztelni, ha valami jó benne az is a teszt része, meg ha valami nem működik az is része a tesztnek. -
#8849 valószínűleg a gumiszimulációt se kapcsoltad be...:)
kezdetektől van melegedés AC-ban, különböző gumik pedig eltérően melegednek...
igaz jelenleg csak a gumi core temp-jét méri...
és a KTM isten király!!!
egyébként tényleg sokan panaszkodnak alulkormányzottságra AC-ban, de b type-nál az igazság mert tényleg határon jön ki h mit is tud az AC és valójában szó sincs alulkormányzottságról ha elkezdi tényleg megismerni az ember az autók korlátait...
mindenesetre én is várom a CARS-t mert legutóbb pár napja próbáltam és egész jó volt az akkori build... -
#8848 Azt en megertem, de miert nem rakjak akkor fix melegre ? :)
Mert 50-60 fokos slick gumi az nem igazan jo versenyre.... -
Screenracer #8847 A CARS-ban azért nem melegszik még, mert még nem is csinálták meg, hogy melegedjen. Vagyis, még nincs kész az se. Bár, ha jobban belemerülnél találkoznál olyan autó és pálya kombóval, ahol már van valamiféle gumimelegedésszerüség. Ha már ezt is árusítják Steamen, akkor elvárható lesz, hogy olyan legyen, mint egy elkészült játék. De az is lehet, hogy mielőtt kiadják, lesz még egy év "korai hozzáférés" is. :DDD -
#8846 biztos piszkálják, de nem lepődnék meg ha most pár update a multiról szólna, egyfelől van is mit csinálni, másfelől erre van igény.
gördülékenyebbé kell tenni, felhasználóbarátabbá, és persze ütközésmodell..stb.
Van mit csinálni, ez még nem az a fázis amikor a részleteket kell reszelgetni.
Norschleife meg a Snoopy féle verza már teljesen rendben van, autózható, 'hotlapoható', online és offline. Amikor csak szerver van rá megyek, azért is van benn az összes korábbi verzió is :))