Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan jót meccselek manapság azokkal akikkel ugyanazt gondoljuk... biztos a meleg miatt, mármint az idõjárás miatt. 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

3 monitor esetén a kávákat meg megszokod, az agyad fel sem fogja hogy baj lenne a térrel. Nincs is baj vele, mert mögötte is számolja a grafikát, tehát folyamatos marad a kép, olyan mint az A oszlop, az sem zavar vezetés közben, beleillik a térbe, beleszámolja az agyad (tudja hogy mögötte is van tér), igazából észre sem veszed. 😊
És hidd el a 3 monitor akkora térérzeted ad, hogy ott érzed magad az autóban a pályán! Egyszerûen természetes. 😊 És ettõl brutális! Ennyi pont elég hogy valaki még jobb legyen tõle/vele. 😛 És húzósabb elõzéseknél/csatáknál is elõnyös(ebb). 😛 Csak drága...
Na de nem offolok tovább. 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként ez az, amiért soha nem adnék pénzt... Engem rettenetesen zavar az a káva rengeteg... Nagy monitor, kivetítõ + trackir szerintem sokkal élvezetesebb. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asus monitor
www.smart-bus.hu
Azert a cimet lementettem, koszi!😛
www.smart-bus.hu
De eloszor ugy is csak kartyat vennek, azt mindenkeppen ki kell cserelni, nehogy beszivjam jovore a DX11 atallasokat. Ha az megy meggyozo sebesseggel, pl. max-on fullHD-ben, akkor valszeg elmegy haromszor 1280×720-ban low/med-en is😊
Persze ez meg messze van, valszeg ebben az evben sem lesz belole semmi😛
szerintem is a másik autós volt a ludas. Vagyis hát az autók. 😛
Kivulrol sem latszik a lenyeg, de a hang jo😛