19801
  • Screenracer #8935
    Már csak megjelenéskor. :( November, már nincs messze. :)
  • Grabowsky78
    Sziasztok, meg lehet még venni a játékot valahol vagy most már csak a rendes megjelenéskor?
  • Screenracer #8933
    Jelentsd fel az FIA-nál, tiltott segítség használatért. :DDD Pfffff!!
  • Totti5
    Billentyűzet, segítséges... csodás.
  • Screenracer #8931

Ma 15h-tól Le Mans 24. Élőben a Eurosport csatornáin. :))
  • Screenracer #8930
  • Screenracer #8929
    Egy kis OFF. :))

Öröm mindig, ha jön egy új(régi) helyszín az F1-ben.

ON
  • SityiSXT
    A forumon van egy hapsi, aki direkt erre gizdul, mi mindennel tud driftelni. A General Discussion szekcioban a GIF threadben ontja magabol ezeket. Szoval lehet, hogy Grid-szerunek latszik, de hogy mennyi gyakorlas kell hozza, hogy osszehozza, az szerintem nem egy sulycsoport...
  • Screenracer #8927
    Csak a Grid2-ben magától csinál ilyet a progi, ebben meg megnézem, hogy hányan tudják ezt megcsinálni a Formula A-val. :P
  • Alexease
    Ez meg a belefer kategoria, de legalabb jol nez ki:) Legalabbis az lso ketto, a harmadik rF1-style:P
  • Timbu
    Azért ez nem túl valósághű. Inkább a Grid2 driftes kanyarodását juttatja eszembe.
  • SityiSXT

• Screenracer #8923
    Várd már ki, hogy kész legyen. Novemberben megjelenik addigra optimalizálják, amennyire lehet. De senki ne számítson arra, hogy 4-5 éves konfigokra fogják állítani. Ha valakinek bejön és tényleg játszani akar jó minőségben, jó sebességen bizony áldoznia kell, de előbb utóbb úgyis kelleni fog, ha nem is emiatt.
  • Screenracer #8922

Vajon ez miért nem ilyen, ingame. :DDD
  • macleody
    Na, elkúrtam, egymás mellé akartam.
  • macleody
    Nálam így néz ki. Csak 12fps-sel nem lehet játszani :)

• Screenracer #8919
    Azért törölnéd? PLS!
  • j0nNyKa
    mondjuk ha befejeznéd a vitatkozást, nem akarnálak vele együtt a következő ilyennél kirakni
  • Screenracer #8917
    Ahogy nézem Laccoo hsz-ei törölve lettek. :(

Kérhetném, hogy akkor legyen törölve az összes többi is a #8895 -től, mert egy kicsit hülyén néz ki, hogy mintha magammal vitatkoznék. :DDD
  • Screenracer #8915
    Sőt ezeket a videókat egyenesen az UFO-k csinálják földönkívüli technologiával. Brands Hatch még az én gépemen is elfut 50+ fps-sel, igaz rajtnál alacsony de később jó lesz. Ráadásul még el se kezdték komolyabban optimalizálni, az csak olyan julius-augusztus környékén lesz aktuális. De már többször linkelve volt a munkaterv. Na sebaj, majd megint kikeresem és belinkelem. :)

és mi az hogy kamupromó? A reklámszakmában se vagy túl jártas.
  • BooMiller
    Nekem mondod:)) Mindig készülök rá csak idő lenne...
  • Screenracer #8912
    Egyik részen azt mondogatod, hogy szarul fut, a másikon meg azt hajtogatod, hogy ez csak galériázásra meg videógyártásra jó. De kérdem én, ha szarul fut hogy tudnak videókat gyártani? Remélem érted, hogy ez azért elég nevetséges. A trailer videó is ingame készült csk gonolom feldobták szűrőkkel(SweetFX). Ezért nem tudok rád igazán haragudni, mert legalább próbálkozol, mégha néhe bele is sülsz. :DDD
  • Screenracer #8910
    Mondjuk AC-n nem nehéz dobni. :))
  • BooMiller
    Próbáltad már? Mert kurva sokat dob rajta, AC-n is..
  • BooMiller
    Értem:)
  • BooMiller
    Proci tuning proci tuning....:))))))
  • Screenracer #8905
    Mert én ügyes vagyok. :DDD De most már flémeljetek az AC topikban .
  • BooMiller
    Ha nem ingame akkor nálad hogy néz ki így?:)
  • Screenracer #8902
    Egy olyan pálya sincsen benne, ami használhatatlan, de ha az lenne az se lenne baj, mert még gyártás alatt van.
  • Screenracer #8900
    Jól érted.
  • BooMiller
    Ők akár tovább is húzhatják a dolgokat mint te:) legfeljebb quadSLI-n fút, ez még mindig jobb mint a legtöbb konzolos bemutató ahol full kamú megy:D
    Ez grafra teljesen rendben lesz, ha egy GT vagy Forza szintű élvezetes cuccot be tudnak tolni alá jó lesz...
  • BooMiller
    Tehát először ez nem ingame hanem trailer de nálad így néz ki, most hogy?:)
  • Screenracer #8896
    Vagy használd a SweetFX-et. Sokan használják akik a kinézetre vannak rákattanva. :DDD
  • Screenracer #8895
    Mert ez egy trailer, nem egy ingame video.
    Remélem nem kell elmagyarázni a kettő közötti különbséget. :DDD

Ettől függetlenül nálam így néz ki. Lehet, hogy nem megfelelő a technikád ehhez. :DDD
  • Screenracer #8893
  • Screenracer #8892

• Fernandooo #8891
    Akkor páran biztos leteszik a hajukat. :)
  • Screenracer #8890
    Szerintem azért mennek. Ha már a Sony-nak képesek voltak egy egy autó, egy pálya demót rittyenteni. Mindenesetre nem mindenki WMD tag akit érdekel a játék. Elképzelhető, hogy lesznek jó páran akik ott látják először.
  • Fernandooo #8889
    Nem hiszem, hogy nekünk sok újdonságot tudnak mutogatni. Leginkább semmit. Max demonstrálhatják egy PS4-en, hogy szalad a cucc, én a helyükben azért mennék ki az E3-ra, hogy a konzolosokat kápráztassam el.
  • samsung123
    várós nagyon.