19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #8935 Már csak megjelenéskor. :( November, már nincs messze. :) -
Grabowsky78 #8934 Sziasztok, meg lehet még venni a játékot valahol vagy most már csak a rendes megjelenéskor? -
Screenracer #8933 Jelentsd fel az FIA-nál, tiltott segítség használatért. :DDD Pfffff!! -
#8932 Billentyűzet, segítséges... csodás. -
Screenracer #8931
Ma 15h-tól Le Mans 24. Élőben a Eurosport csatornáin. :)) -
Screenracer #8930 -
Screenracer #8929 Egy kis OFF. :))
Öröm mindig, ha jön egy új(régi) helyszín az F1-ben.
ON -
SityiSXT #8928 A forumon van egy hapsi, aki direkt erre gizdul, mi mindennel tud driftelni. A General Discussion szekcioban a GIF threadben ontja magabol ezeket. Szoval lehet, hogy Grid-szerunek latszik, de hogy mennyi gyakorlas kell hozza, hogy osszehozza, az szerintem nem egy sulycsoport... -
Screenracer #8927 Csak a Grid2-ben magától csinál ilyet a progi, ebben meg megnézem, hogy hányan tudják ezt megcsinálni a Formula A-val. :P -
#8926 Ez meg a belefer kategoria, de legalabb jol nez ki:) Legalabbis az lso ketto, a harmadik rF1-style:P -
Timbu #8925 Azért ez nem túl valósághű. Inkább a Grid2 driftes kanyarodását juttatja eszembe. -
SityiSXT #8924
-
Screenracer #8923 Várd már ki, hogy kész legyen. Novemberben megjelenik addigra optimalizálják, amennyire lehet. De senki ne számítson arra, hogy 4-5 éves konfigokra fogják állítani. Ha valakinek bejön és tényleg játszani akar jó minőségben, jó sebességen bizony áldoznia kell, de előbb utóbb úgyis kelleni fog, ha nem is emiatt. -
Screenracer #8922
Vajon ez miért nem ilyen, ingame. :DDD -
#8921 Na, elkúrtam, egymás mellé akartam.
-
#8920 Nálam így néz ki. Csak 12fps-sel nem lehet játszani :)
-
Screenracer #8919 Azért törölnéd? PLS! -
#8918 mondjuk ha befejeznéd a vitatkozást, nem akarnálak vele együtt a következő ilyennél kirakni -
Screenracer #8917 Ahogy nézem Laccoo hsz-ei törölve lettek. :(
Kérhetném, hogy akkor legyen törölve az összes többi is a #8895 -től, mert egy kicsit hülyén néz ki, hogy mintha magammal vitatkoznék. :DDD -
Screenracer #8915 Sőt ezeket a videókat egyenesen az UFO-k csinálják földönkívüli technologiával. Brands Hatch még az én gépemen is elfut 50+ fps-sel, igaz rajtnál alacsony de később jó lesz. Ráadásul még el se kezdték komolyabban optimalizálni, az csak olyan julius-augusztus környékén lesz aktuális. De már többször linkelve volt a munkaterv. Na sebaj, majd megint kikeresem és belinkelem. :)
és mi az hogy kamupromó? A reklámszakmában se vagy túl jártas. -
#8914 Nekem mondod:)) Mindig készülök rá csak idő lenne... -
Screenracer #8912 Egyik részen azt mondogatod, hogy szarul fut, a másikon meg azt hajtogatod, hogy ez csak galériázásra meg videógyártásra jó. De kérdem én, ha szarul fut hogy tudnak videókat gyártani? Remélem érted, hogy ez azért elég nevetséges. A trailer videó is ingame készült csk gonolom feldobták szűrőkkel(SweetFX). Ezért nem tudok rád igazán haragudni, mert legalább próbálkozol, mégha néhe bele is sülsz. :DDD -
Screenracer #8910 Mondjuk AC-n nem nehéz dobni. :))
-
#8909 Próbáltad már? Mert kurva sokat dob rajta, AC-n is.. -
#8908 Értem:) -
#8906 Proci tuning proci tuning....:)))))) -
Screenracer #8905 Mert én ügyes vagyok. :DDD De most már flémeljetek az AC topikban . -
#8904 Ha nem ingame akkor nálad hogy néz ki így?:) -
Screenracer #8902 Egy olyan pálya sincsen benne, ami használhatatlan, de ha az lenne az se lenne baj, mert még gyártás alatt van. -
Screenracer #8900 Jól érted. -
#8899 Ők akár tovább is húzhatják a dolgokat mint te:) legfeljebb quadSLI-n fút, ez még mindig jobb mint a legtöbb konzolos bemutató ahol full kamú megy:D
Ez grafra teljesen rendben lesz, ha egy GT vagy Forza szintű élvezetes cuccot be tudnak tolni alá jó lesz... -
#8897 Tehát először ez nem ingame hanem trailer de nálad így néz ki, most hogy?:) -
Screenracer #8896 Vagy használd a SweetFX-et. Sokan használják akik a kinézetre vannak rákattanva. :DDD -
Screenracer #8895 Mert ez egy trailer, nem egy ingame video.
Remélem nem kell elmagyarázni a kettő közötti különbséget. :DDD
Ettől függetlenül nálam így néz ki. Lehet, hogy nem megfelelő a technikád ehhez. :DDD -
Screenracer #8893 -
Screenracer #8892
-
Fernandooo #8891 Akkor páran biztos leteszik a hajukat. :) -
Screenracer #8890 Szerintem azért mennek. Ha már a Sony-nak képesek voltak egy egy autó, egy pálya demót rittyenteni. Mindenesetre nem mindenki WMD tag akit érdekel a játék. Elképzelhető, hogy lesznek jó páran akik ott látják először. -
Fernandooo #8889 Nem hiszem, hogy nekünk sok újdonságot tudnak mutogatni. Leginkább semmit. Max demonstrálhatják egy PS4-en, hogy szalad a cucc, én a helyükben azért mennék ki az E3-ra, hogy a konzolosokat kápráztassam el. -
#8888 várós nagyon.