19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #8975 Ennek ellenére, sikere volt a játéknak, szóval még így is érdemes volt bemutatni. -
#8974 Minden héten ajánlott :DDD nem játszok vele, majd a kiadás előtt megnézem hogy érdemes e kifizetni a másik felét az összegnek. -
Screenracer #8973 Build 752 2014 06. 23. :
PLEASE DELETE YOUR PROFILE !
A mai build használata előtt is ajánlott az eddigi profil eltávolítása.
-
#8972 Hulladék, szar, idétlen, mi a franc ez? így kivinni E3ra... -
Screenracer #8971 Ha arra gondolsz, hogy innen a topikból, azt nem tudom, de világszerte valószínü többen, mint PC-re. :)) -
#8970 Valahogy a kormany mozgasanak nem sok koze van az auto mozgasahoz, eleg fura. (bar en ugyis kikapcsolom egybol a kormanyt, ha lehet) -
#8969 Jó lesz ez. PS4-re megveszi valaki? -
Screenracer #8968 Az Inside Simracing megosztja benyomásait a pCARS PS4 verziójáról. Természetesen nem a teljes játékról csak az E3-ra készült demóról.
-
Screenracer #8967
A René Rast, a pCARS egyik szakmai segítője, féle egység nyerte az idei 24 órás Nürburgringi versenyt. Grat nekik. -
Screenracer #8966
Nordschleife 24 órás élő közvetítés. -
Screenracer #8965 A DSX6-os? Ja, azzal nem igen tudom futtatni. De itt csak arról volt szó, hogy milyen fullon. ;) Nekem a default DSX2 szokott lenni.
Ez nekem tökéletesen megfelel minőségben és még simán játszható is. -
#8964 Ez shotnak jó, de az fps használhatatlan, szóval olyan beállítás ez, mintha nem is lenne ... -
Screenracer #8963 Itt az FXAA ki van kapcsolva és az Anti-Aliasingban a DS6X van bekapcsolva.
-
Screenracer #8962 Mondjuk, nem feltétlenül azzal érjük el a legszebb képhatást ha mindent csutkára tolunk. Ott van az anti-aliasing, van MSAA, High, DS2X-DS9X és SMAA szűrők. Az SMAA-hoz lehet rendelni SMAA POST low-ultra beállítást.
Az SMAA-n kívül a többihez lehet rendelni FXAA szinteket ez mind más minőséget produkál.
Ezen a képen látszik, hogy kikapcsoltam az ani-aliasing-ot és fullra toltam az FXAA-t. Ez az eredménye.
Majd még rakok fel képeket más szűrőkkel is. -
#8961 Nem tudom működik e még , de a dev modban nem piszkáltam semmit, 100 % ingame shot .... -
#8960 Mutasd meg nálad milyen max grafon ( csinálj képet ugyan erről, ugyan így, és tedd ide be ) és akkor kiderítjük mi a gond Lac-nál! -
Screenracer #8959 Nálam ilyen LOW grafon. :)
De hát, mondtam, hogy mindenben szebb az AC-nál, még így is. -
#8958 No így jobb : max graf ...
-
#8957 Lemans max graf ...... -
Screenracer #8956 Szerintem is összekeverhetetlen, mert ez minden szemszögből szebb.
A balfaszkodás meg nem a játék hibája, hanem aki használja.
Gondolom csak videón hallottad a hangokat eddig. Próbáld ki ingame.
Az F1 live színvonalára utaló megjegyzéseddel egyet kell, hogy értsek. Mindig is utáltam az olyan "újságírást", ahol tisztán látszik, hogy csak átvett anyagból dolgoznak és nem vették a fáradtságot, hogy legalább a hír valódiságáról meggyőződjenek.
-
Screenracer #8955 Egy hangulatos videó a szinte teljesen elkészült de La Sarthe pályáról a Le Mans 24 órás verseny helyszínéről, ami a héten licenszelt tartalomként a játékba került és az új eső modellről.
-
#8954 Összekeverhetetlen a kettő, hisz a videón én csak balfaszkodást látok, egy félkész autóban, még mindig idegesítő hangokkal. Ahogy nézem a youtube csatorna hasonló minőségű videóktól hemzseg. Pont oda való az f1lájvra, az a színvonal. -
Screenracer #8953 http://www.f1-live.hu/gamers-edition/assetto-corsa-a-jatekosok-alma-sauber-mercedes-c9/
Azért ez már az AC rajongóktól is meredek, hogy így próbálják reklámozni a kedvencüket. Ha esetleg elsőre nem lenne világos, a mellékelt videón pCARS gameplay látható.
De ami igaz, az igaz. Az AC a játékosok álma és amilyen tempóban készül, álom is marad. -
Screenracer #8952 Sokszor még Win 7 alatt is gond van játékkal. :) Igazából ezzel akkor lesz értelme érdemben foglalkozni, ha már béta készültségü lesz. Most még nagyon optimalizálatlan. -
attila46 #8951 Winodws 8.1 64 bit alatt van valakinél gond a game-vel??
-
Screenracer #8950 Build 750:
[szín=red]"Please delete your CARS folder in C:Documents!!!"[/szín] -
Screenracer #8949 :)) Elég hülyén nézne ki, hogy egy licenszelt tartalomban fantázianéven futkároznának az autók. Szerintem többet tudnak már nálunk és a WMD tagok számára is tartogatnak még meglepetéseket. -
#8948 Ha meg mégse kapják meg, akkor sem kell kétségbe esni, max. megoldják úgy, mint anno az Audi-nál, álnéven. -
Screenracer #8947 Elvileg a Le Mans-ba szereplő autókra joguk lehet. Hacsak nem ütközik olyan, már élő szerződésekkel, amik megakadályozzák, hogy beletegyék ezeket a márkákat, pl. az EA Porshe szerződése. A Ferrari, tudtommal senkivel se kötött exkluzív szerződést. De konkrétumot még nem tudni.
Bízom benne, hogy egy komplett Le Mans 24-re van megállapodásuk. -
Timbu #8946 Ez azt jelenti, hogy lesz Ferrari meg Porsche licenszük is? -
Screenracer #8945 Nem fogod megúszni a gépfrissítést. :)) Nálam is ramaty. Mindegy. Nézem a meccset. -
#8944 Gondoltam megnézem mit bír annyi AI-val, de semmi, kilép valami memória zagyvasággal ....8+2 G ramom van . -
#8943 A mai build-el kábé felére visszaesett az FPS nálam. :(
Törölték a leaderboardot is, mert kap egy nagyobb frissítést az is.
Viszont most nem javaslom Le Mans-t, mert 20 alatt lehet egyeseknél az FPS. De még van idő a bétáig, majd akkor kiderül, hogy mennyire tudják optomalizálni régebbi gépekre is. -
Screenracer #8942 Maga a pálya eddig is benne volt, noha még nincs teljesen készen. De azzal, hogy hivatalos engedélyt vagy licenszet kaptak a 24 órás Le Mans-ra, már az összes a licenszhez kötődő dolog belekerülhet, autók, márkák stb...
A verseny 54 résztvevős volt és azt bőven tudja a már a játék.
LMP1-ben volt Toyota, Audi és idéntől Porsche.
GT-ben Aston Martin, Ferrari 458, Porshe és Chevrolet Corvette C7.
LMP2-ben több csapat volt, de majdnem mindenki Nissan motorral.
Nem lesz különösebben nehéz összerakni egy teljes rajtrácsot.
És ahogy kiveszem csak a 24 órás Le Mans-ról van szó, mert ez lesz a legrangosabb verseny majd a karrier mód egyik ágán, sajnos nem az egész sorozatról.
Konzolokon biztosan hibátlanul fog futni, PC-n már a gépektől függ. :( -
Screenracer #8941 Most Loire néven van, de gondolom napokon belül átnevezik Le Mans-ra.
Hivatalos bejelentés itt.
http://www.wmdportal.com/projectnews/the-24-hours-of-le-mans-join-project-cars/
-
#8940 Amúgy most melyik a lemans ? -
#8939 Eddig is benne volt a pálya, most hivatalosan el lett mondva. Autók terén meg abból lesz összemixelve amik eddig belekerültek, hisz teljes liszensz nem lesz csal 1-1 autók a kategóriákból. Egyetlen érdemi dolog ami eddig másban nincs az a full rajtrács, mármint számában ( az más kérdés hogy fog futni majd 50 akárhány AIval ). -
#8938 24 hours of Le Mans join Project CARS
Valamibe nagyon jól belenyúltak az SMS-nél, hogy ennyire tudják szórni a jobbnál jobb licenszeket. :) -
Screenracer #8937 Arról még semmit se tudni. De most az E3-ra csináltak a Sony-nak egy egy autó, egy pálya, PS4 demót. Augusztus-szeptemberre érnek el a bétáig, addigra már biztosan többet lehet tudni. -
#8936 Demó lesz végül?