Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Manta kormányom van, teljesen jó, F1 -ben sincs semmi baj vele !
rF1 valamikor az volt, mert nem volt más, de akkor is tudtuk, hogy a gumi, az gagyi ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kb fél éve nem jártam erre..., a helyzet változatlan...., miért nem hanyagolod a topikot ? A fasz se kíváncsi az állandó rinyálásodra...
Ez blama, valóban semmi köze a két dolognak egymáshoz.
Attól még, hogy a pCARSban szar érzés valamit vezetni, lehet valaki tud gyorsan menni a járgánnyal. Anno amikor én próbáltam, akkor vezethetetlenül fos volt, a szimulátorok szégyene volt érzésre, persze akkor még erõsen az elsõ hónapokban voltunk, és hát ettõl független akkor is voltak toppos idõk. Más kérdés, hogy engem két kör után nem érdekelt a cucc, mert a reális autókezeléstõl fényévekre volt, akkor meg mit eröltessem?
lac coo
Mit kell ehhez érteni ? 😊))

Rossz, unalmas, gagyi, rossz fizika, rossz ffb, ezer éves engine, ami soha nem volt tökéletes, de legalább õk felére rontották ....Másfél éve SEMMIT !!!! nem fejlõdik se afizika se az ffb.

De legalább a modellezõ szakmunkások jól dolgoznak 😄DDD Ez a lényeg ebben 😊)

Ez egy szép csillámpapírba csomagolt kaki, F1C szebb kiadásban .

Érdekes, hogy mostmár az rF1 kamu, mert emlékszem, hogy egy idõben az volt a HC szim. 😊 És tegyél már meg egy szivességet. Vegyél már egy normáli kormány vagy tanuld meg végre beállítani, azt amid van.

Ja! És ne adjál tanácsokat olyan témában, amihez nem értesz. 😄D

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Totti5
CARS-ba hiába megyek az autóval, ha nem érzem a visszajelzéseket. Hova ragozzuk még? szar.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Leszarom, hogy milyen idõt mész azt is ha nem játszol a CARS-szal, mert neked nem tetszik, de ne játszd itt a szakértõt. 😄
Másrészrõl komoly szövegértési problémáid is vannak. 😞

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Te figyelj már, honnan veszed ezt a sok baromságot ? 😊))) Menjek jobb idõt, ne menjek jobb idõt, béna vagyok mert rossz idõt megyek, jó a fizika azért megyek rossz idõt, probáljam ki NKP-t... ( ammegmi ? ) ???CARS jó mert szimulátor, cars még nem jó de majd az lesz...... Vicc! 😊))

lac coo
Leginkább kidobni az egészet a fenébe és újból kezdeni 😊)))FFb lyukas, lötyög, a gumi ellenállása a fõ effekt, fizika az meg a 10 éves RF1 kamu cucc, jó erõsen szétbarmolva 😊))))

Az a vicces, hogy az F1 fórumban, hogy felvagytok háborodva, hogy a patch-el megnövelték a tapadást, hogy mindenkinek élvezhetõbb legyen. És most elvárjátok, hogy a CARS is valami olyan legyen? Másrészrõl, ha neked szar vezetni, nem biztos, hogy másnak is. De gyanítom, hogy a hozzád hasonlók kisebbségben vannak és valahol mégiscsak az eredmények számítanak. Arról általában nem vezetnek listákat, hogy melyik versenyzõ mennyire "élvezett", de arról igen, hogy milyen idõt ment. 😊

Pontosan oda, hogy csak a szádat járatod de semmi tudás nincs mögötted. 😊 Menjél vissza F1-ezni. Az nem akkora kihívás úgy látszik. 😄 Mellesleg megint mellébeszélsz mert nem igazán válaszoltál, hogy hol a bibi szerinted a fizikában vagy az FFB-ben. Mondd nyugodtan, hogy hol kellene és mit változtatni. 😊 Gyerünk, ne fogd vissza magad. Azt se mondom, hogy nincs abban igazság hogy ez még nem tökéletes, de azért kiváncsi lennék a szakmailag megalapozott véleményedre is. 😄D

Tavaly úgy volt hogy idén, most meg úgy van hogy jövõre, a fejlesztõk döntenek, hogy mikor. Biztos nem akarnak kiadni valami szart, mint a CM, mert az éves bevételt biztosaítani kell, mert Bernie elveszi a jogokat. 😄D

lac coo
Lol. Ti ertitek hova akar kilyukadni ?

Nem az csak azt jelenti, hogy mégis csak használható a dolog, csak ki kell tapasztalni. Mellesleg azt hogy fizika és FFB bárki letudja írni, de például pontosítanál, hogy mi is az ami szerinted hiányzik még a fizikában és az FFB-ben és amit nem lehet már megcsinálni az elkövetkezõ mondjuk egy évben!? Másrészrõl nem arról volt szó itt részedrõl, hogy jó vagy rossz eredményt tudsz produkálni, hanem arról, hogy használhatatlan. Döntsd már el, hogy melyik az igaz.

Totti5
Ki beszél itt eredményrõl? ha egyszer nem jó vezetni... leszarom az eredményt. Élvezni akarom. Semmi többet.

Totti5
Senki ne tudja mennyi van a megjelenésig. Én annyit látok hogy csiga lassan változik. Amúgy tavaly ilyenkor is ezt mondtad. Már csak 1 év... jövõre is ez lesz. Már csak 1 év... :I

lac coo
Ha jo eredmenyt megyek akkor megjavul a gumi, fizika, ffb ?😊)

Igazából ez megfelene egy bétának a játszhatóságát tekintve, de mivel még nagyon sok minden kerül bele, azért alpha. Itt le van írva, hogy melyik mit jelent prealphától a készig. http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle
Öt perc alatt semmiképpen nem lehet kiismerni egy autót, pályát. Elõbb lasabb tempóban jó néhány kört meg kell tenni és közben körrõl körre egyre tempósabbat diktálni, hogy elérje a határokat. De nem kell a CARS-szal menni. Próbálja ki a NetKart vagy az iR-t avagy az LFS-t, hogy rögtön elsõre öt perc alatt milyen eredményt ér el. 😊 A 49-es versenyautó ezért gonolom, hogy a gyors autózás a cél nem a cirkálás. 😊

lac coo
Ertem en , hogy alfa, arrol megy a vita, hogy ez jo e jelenleg,ok azt mondjak szuper, en meg hogy vacak.....Ennyi.Szerintem idegesitoen rossz a figika es az ffb, legrosszabb ha valami szimulator akar lenni, de rosszul mukodik minden.......Akkor legyen inkabb lazabb, de csinalja jol amit akar.......Amugy igaz, tracmaniaban se vagyok a leggyorsabb 😊)))))))

lac coo
A ez hosszu nem olvasom el... 😊)))

Jacek
Egyébként azért nem értem a vitát nem ez ALPHA státuszban levõ cucc!!! Még beta sem nem kellene elvárni hogy azt nyújtsa mint egy kész cucc..

Meglepõdnétek ha megnéznétek egy alpha státuszban levõ játékot aminek kb 12-14 hónapja van a megjelenésig hogy jóformán játszani sem lehet vele...

Jacek
Két külön dologról beszéltek, õ arról hogy milyen érzés menni, te meg hogy gyorsan menni😊

MarioCartal is van aki a leggyorsabb de mégse szim😊

Ha nem ismered a 49-es menettulajdonságait, ha nem tudod beállítani magadnak a saját vezetési stílusodhoz és ha nem tudod, hogyan mûködik a kormánybeállítás és maga a játék, akkor mi a fenét akarsz te egy szimulátortól? Nézd már meg, hogy hányan és milyen idõket mennek a 49-el. Mindenki gagyi, he nekik megy, akkor nem gondolkodnál el azon, hogy esetleg benne van a hiba? A hozzáállásodon, a tudásodon kellene csiszolni. Ez nem F1, hogy a második körben mész egy Vettel idõt. 😄 Itt ki kell tapasztalni, hogy melyik pályán hol a határa pl. a 49-esnek. Másrészrõl meg ami benne van még az élõ eventben az nem jelenti azt, hogy kész van, csak arról van szó, hogy intenzívebben van vele foglalkozva. Hány féle gumit próbáltál a 49-eshez? Gondolom default setup, egy kövérgáz és ez szar. 😄 Elmondom, hogy jelen állás szerint vannak olyan járgányok amikhez olyan gumit raktak alapból ami 1-2 kör alatt melegszik és utána kezd el igazán jól mûködni. A 49-essel meg egyébként is csínján kell bánni mert sokkal izgágább, jó pár kört megtettem vele amire sikerült úgymond értelmes tempót autóznom vele, de az is igaz, hogy nem én szoktam elfoglalni az elsõ helyek valamelyikét.
Azt se mondom, hogy ez a játék már úgy jó ahogy van, de még készül. Tele van még hibákkal, bugokkal. Szerinted úgy van ez hogy a pályákat leöntik aszfalttal, az autókra szerelõk földobják a gumikat. A külömbözõ pályák felszínét, a hõmérsékletét és a váltizásait, nézd meg hányféle napszak és hány idõjárás áttûnés lesz, ezekhez mind ki kell találni meg kell írni a változókat, ugyanúgy a külömbözõ típusú gumikhoz és a külömbözõ típusú autókhoz. Bele se kezdenék mert ez iszonyú mennyiségü meló. Az hogy te ezt töketlenkedésnek gondolod az csak azt mutatja, hogy gõzöd sincs az egészrõl. 😞 Az autóversenyzésrõl szintén, mert aki azt monja, hogy egy autót és pályát kiismer öt perc alatt és határon már úgy kellene autózni, mint a nagyok, az egy kicsit túl sokat gondol magárol, hogy finoman fogalmazzak. 😄

Steam ide oda, a pCars mappában a beállításokat még mindig törölni kell az összes új build-nél. Ezt ne felejtsétek el.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Na..kipróbáltam a 49-es lotust, ffb vicc, kb valami középrehúzás van azt annyi, ugye ez régi probléma, vagy ráadod a gumit maxra vagy értelme sincs az ffb kormánynak ,fizika régi gagyi rf1 modokat idézi, random elõjel nélkül megforog, kezelni nem lehet. Hát kb így vagyok én ezzel, havi 2 perc bõven elég ebbõl 😊)))))

lac coo
Eskuszom nem ertem mit zagyvalsz ossze.....Akkor elvileg mar van tobb auto is benne ami jo, hisz gondolom volt mar par event ....Melyek is ezek ?Ez hozzaertes kerdese, ot perc alatt kikapcs mert a grafikan kivul uncsi kozepszeru az egesz, azt meg mar lattam eleget.De valahogy itt sem olvasom, hogy valaki hasznalnan jatekra is ezt a vackot 😊))))))

Mi ez itt? Dephoi? 😄D
Azért ez vicces egy kicsit, mert erre a konzolos szavazásra két nap alatt 75000-en szavaztak kábé, a nextgen mellett több mint 90% mellesleg. A hsz-ekbõl itélve is, elég nagy az egyetértés, a játékot tekintve a pozitív megitélés a jellemzõ. Persze mindig lesznek fanyalgók és okoskodók. Éppen úgy mint itt is. De mondok egy konkrét példát. Nyár közepe táján elinult a Steam alapú hozzáférés a játékhoz és elkezték komolyabban venni a gumifizikát az FFB-t és a többi. Naponta van új build. Él egy csomó event és ami azokban van autó, pálya az van éppen munka alatt. Na erre valaki ide ír, hogy tök szar a Formula A mert az így meg úgy, de a Formula A jelenleg nincs benne az eventekben. Vagyis a kutya nem foglalkozik azzal jelen pillanatban. Ez olyan, mintha nem az autókereskedésbõl, hanem a szalagról vinnék el egy autót és utána, azon balhéznék, hogy ez nincs is befejezve. Legyetek már egy kicsit jobban képbe, ha már nekiálltok itt megszakérteni olyasmit, amihez láthatólag közötök sincs. Én se beszélek bele az atomfizikába, mert nem értek hozzá, mégha napi szinten közöm is van hozzá.
Laccoo, neked meg javaslom, hogy olvasd el a fórumon Nic Hamilton néhány hozzászólását, kritikáját és látni fogod mi a külömbség a te hsz-ed és a között, aki ért hozzá. 😄

Hát igen, olyan szinten nehéz lesz Forza-val meg GT-vel versenyezni...
pCARS ezer éve nem próbáltam, nincs meg hozzá már a játékos PC-m, majd meglátom a tesztekbõl meg a véleményekbõl milyen lett, lesz, de nekem is elég nagy blamának tûnik, hogy még mindig nem egységesen korrekt az emberek megitélése a fzikát illetõen. Ennyi idõ után sem...
GT6-ban szerintem peccselve lesznek a hangok, bár a pCARS szintjét úgy sem fogják ütni, és bár én is mérges vagyok rájuk emiatt a szar miatt, meg a peccselés miatt (már ha lesz belõle tényleg valami), nah de majd meglátjuk.

Nekem elõ van rendelve a GT6, mert más alternatíva nincs konzolon. F1 már annyira nem vonz, (nekem túl kapkodós) még ha profi is lenne a fizika benne, akkor sem érdekelne.
lac coo
Hát ha már szóba került, a leggyengébb pont továbbra is az autó kínálat, az nem érdekel ,hogy sok kamu név van, de elég idétlen autókat sikerült nekik összeszedni . Szóval mellérakva a garázsproject, koldusbot költségvetésû AC-t, szégyen .....emiatt fog sokat bukni .

Totti5
Bárcsak a graf lenne! Leglább azok az autók amik benne van, ami nem sok lenne kész, de össze vissza állnak. Mit csinálnak? ha ennyire lassan megy a modellezés hogy 1 hónap alatt nem tudnak összerakni 5 modellt fullra, akkor nem tudom mit várunk...

lac coo
eret én sem vágok, de 20 forintot azért nem tennék a normális fizikára 😊

Bárki bármit mond, a folyamatos fejlõdés, tervezett folytonos munka csak és kizárólag a grafikán látszik, fizika, ffb az ilyen céltalan piszkálgatásnak tûnik nekem .Másfél éve már menõztek már az új gumikkal, ffb-vel, és semmi nincs belõle ...

Totti5
GT6 demóba az autó minden rezzenését éreztem, mert normálisan össze van rakva, élmény vezetni. CARS-ba nem értem az autó mûködését... 1-2 van ami okés, de a többi az borzalom.

Grafikában még sokat kell fejlõdnie hogy azzal adják el, kezdve az igénytelen dolgok gyomlálásával, valami normális egyenletes szintel minden pályán és autóval.

GT6 jó alternatíva lehet addig amig nem jön az Asetto Corsa, csak mivel trágya hangok lesznek benne, nekem kimarad egyenlõre...

Azért ez nem mindig van úgy, ahogy te látod, tudom nem szereted a GT-t, meg csúnya meg minden, de pl a Gran Turismo az élõ példa, hogy lehet komolyodni is. Még konzolokon is.

Én sokat toltam a GT5-öt, és a 6-os demojával is mentem sokat, és bizony egy szinttel megint jobb lett a fizika. Persze itt HC szint ekkora projekteknél, ilyen autószámnál sosem lesz, de bizony ezek normális autós játékok, félszimek már.

Én mondom, ha a GT6 szintjét megüti a pCARS (amit azért illene ugye, akkor TE SEM fogod húzni a szád). Ha az F1 miatt nem húzod, mert élvezed meg fasza a körítés, a kivitelezés, a feeling, akkor bizony lehet NEKED is bõven elég lenne egy GT6 fizika (ami szerintem általánosságban jobb, mint a "codi"-s) egy pCARS-os körítéssel és lehetõség-halmazzal.

Mondjuk én még mindig attól félek, hogy nem üti meg a GT szintjét sem, és egyszerûen grafikával meg a többivel akarják eladni a cuccot. Mondjuk az erem nem vágnám fel, de azért...
lac coo
Konkretan az volt az elso uj ffb, es nehany masodperc utan mindenkinel berantott full egyoldalra, erre irtam, hog ez most nem sikerult 😊)))De nyilvan masnak jo volt, mert okoskodtak, hogy szep elso hsz, de leirhatnam mi is a problema, meg szep, hogy ezek utan nem irtam tobbet oda... 😊)))
Visszaolvasni lusta vagyo meg minek is, de ugy remlik par napja itt is az lett irva, hogy szar az ffb......

Tényleg mi bajod a kormánnyal és az FFB-vel? Semmi ilyet nem tapasztalok amiket leírtál. Csak ezzel éppen nem lehet full gázon elindulni mint az F1-ben. Oda kell egy kicsit jobban figyelni. 😊
Most komolyan azt várod, hogy ezt is lebutitják azok kedvéért akiknek ez egy kicsit nagyobb kihívást jelent? Használd a segítségeket, ha másképpen nem megy vagy marad az F1. 😄
A fórumon az egyetlen nem éppen szakmai hozzászólásodra azt kérték, hogy írd le a konkrét hibajelenséget, mert az hogy szar az nem alkalmas diagnosztikai meghatározás. Az volt az elsõ és az utolsó hsz-ed ott. 😄D
Mellesleg még minig fejlesztik és ebben az iõszakban elõfordulhatnak hibák. Inkább most, mint a dobozba kerülés után, de errõl kérdezd a Codemasterst õk elég járatosak a patchelésben. 😄

lac coo
Nem kergetek délibábot...

A kutyát nem érdekli manapság, hogy egy picit köze legyen egy autónak egy autóhoz ! 😊
Sokkal inkább megtérül a befektetés, ha szépen tükrözõdik és sok vízcsepp van ....Ilyen a világ, ez van .

Fõleg ugye mert amikor olyan állapotba sikerült fejleszteniük a CARS-t, hogy 5 métert nem lehetett menni vele, mert rögtön beakadt a kormány ffb-jefull balra, akkor is leoltottak a fórumon, hogy ugyan áruljam már el, mi a bajom vele 😊))))

Alexease
Amikor vegeztek a SHIFT-tel es a Ferrari cuccal, talan elfelejtettek egy idore. A CARS-szal valoban elkezdted valami topposat. De ha bejon es meglobogtatnak nekik egy csomo penzt, akkor ismet gyorsan le tudjak cserelni a kormanyt bananra.
lac coo
En ugy mondanam : ha vegre elfelejtik a kurvalkodast ! 😊))

Köszi. 😊

Alexease
Ez mar 1 eve is egyertelmu volt, amikor el kezdtek vele csuszni😊
Engem nem erdekel a konzol, de abbol a szempontbol jo johet, hogy ha jol sikerul, ott lesz rendes eladas, igy bevetel, es majd a kovetkezo cuccot (CARS2 vagy hasonlo), sokkal komolyabb hatterrel tudjak osszerakni (ilyen es hasonlo szolgaltatasokkal sokkal tobb es valtozatos tartalom).

Persze, ha nem kurvulnak el😄
lac coo
szép mondat vót ! 😊

Totti5
Jaja, szerinted melyik tömeget érdekli amikor F1 2013nál sírnak hogy nehéz, nem lehet játszani, irányíthatatlan. Szépen peccsellik vissza butaárkédra, hogy megfeleljen nekik.

Egy kicsit örülök, hogy nem a te "józan eszed" alapján készül a játék, mert a Codmasters féle autós sorozatokból éppen elég, sõt... 😄

lac coo
És mióta mondogatjátok ezt, hogy majd jobb lesz, kb másfél éve ? 😊
azóta megy az egyet hátra egyet elõre töketlenkedés ....Legyen igazatok, de én a józan eszem szerint nem sok változást várok már ....
Orbán Viki meg azt mondta, szép jó ország lesz...na puff neki .

Jejeje, 60 FPS PS4-en pCARS-ra, és ámen. Hatalmas lökést adhatna a pCARSnak. Errõl beszélek már mióta! Miért? Mert PS4-re jövõre csak a DriveClub lesz, de az is inkább arcade cucc lesz, Xboxra meg lesz egy Forza 5, de se esõ, se dinamikus napszakváltozás.

Hatalmas ziccer, nem szakad most mellélõniük. Itt a lehetõség komolyan betörni a piacra, mert most van a konzoloknál egy elég nagy "rés".
A "szakértõ úrnak" hiába is magyarázod, az f12013 mindent visz..... már most tudja hogy akkor is csak egy vacak lesz mikor elkészül a pCARS.
Neki az etalon a codi féle f1....és hasonlók.....<#taps> ott kezdõdik az "autó" és ott is végzõdik...DDDD.
A többi meg az õ képzelgése.....kit érdekel az õ dolga.<#vigyor>
Ian Bell egyik válasza a fórumon arra utal, hogy 2014 novemberben fog megjelenni a pCARS. 😊 Nos, addig még sok minden belekerülhet. 😉

lac coo
Semmi baj f1 iranyitasaval.Wrc egy rakas foss, igy egyszeruen, kb 5 percet birtam, autohoz semmi koze nem volt..

A tobbi a te kepzelgesed, az meg nem erdekel, te dolgod ! 😊)))

No problemo. 😊