19801
  • lac coo
    Nyilván az online szolgáltatások nem működnek majd, az egyértelmű ...
    Karrier, AI az megy azt ennyi, ez mindenhol így van ...

De amúgy mindegy, értelmetlen téma, mindent feltörnek, azt jóvan .
  • Fernandooo #9054
    Eddig sem törték fel a három év alatt. Erről ennyit. Biztos lehet majd, megjelenés után egymagadban száguldozni, de az összes online szolgáltatásnak lehet integetni, ésa játék olyannyira épül ezekre, hogy akár még a single kőrözgetés sem lehet teljes értékű. (Pl. a leaderboard miatt - már akit ez érint ugyebár...) Szóval eddig nemtörték fel és ha fel is fogják, akkor sem ér sokat a nagy okosságuk.

Tudtommal az iR sincs feltörve, régen ugyan volt valami szánalom verzió kb. nulla lehetőséggel. Annak is de sok értelme volt...
  • lac coo
    Ok, hagyjuk . :DDD
  • Screenracer #9052
    Az a baj, ha nincs érvényes SMS kódod, akkor már meg fog állni az indító képernyőnél. :)
  • lac coo
    akkor nem csak a steammel nem egyeztet, hanem sms-sel sem, ennyi :)
  • Screenracer #9050
    Azért írtam, hogy ha marad a jelenlegi rendszer, a Steamen kívül még az SMS szerverre is be kell lépni. A Steam egyezteti az adatokat az SMS szeróval, azután enged belépni. :))
  • lac coo
    Persze...És utána naponta újból feltörik, mikor változik az exe ...:P
  • macleody
    Akkor már fel lenne törve. Ahogy az Assetto is fel van.
  • lac coo
    Olyan nincs , hogy nincs warez :)
    Főleg steames cuccnál, 1 perc alatt feltörik :D
  • Screenracer #9046
    Ha marad a mostani rendszer, akkor ez lasz az, amit nem tudsz letölteni. Vagyis lehet, hogy le tudod tölteni, de használni nem fogod tudni. :DDD

Egyébként már három éve volt, hogy gyűjtötték hozzá az embereket. Én is októberben lesz három éve, hogy befizettem rá. Novemberben meg hivatalos megjelenés lesz, addig már ki lehet bírni. ;)
  • lac coo
    Régebben be lehetett fizetni csomagokra, heti napi havi frissítéssel, teszteléssel.
    Aztán valami komoly jogszabályba ütközőnek vélték az ilyesfajta pénzgyűjtést, és leállították .
  • MasterMason
    Azt árulja már el nekem valaki, hogyan lehetséges az, hogy nem lehet megvenni de mások már játszanak vele? :D

A gtr-től kezdve minden autós játékot megvettem eredetiben, ez lesz az ami ha megjelenik sem adok érte pénzt, csak letöltöm. :D
  • Screenracer #9043
  • Screenracer #9042
  • Screenracer #9041
  • Screenracer #9040
    Már majdnem szóltam, hogy sok lesz már az OFF, de akkor vettem észre, hogy CARS-al nyomja. Így ez rendben is van. :DDD
  • sertrex

Azért itt se úgy néz ki, hogy a Thrustmaster csak gagyit gyártana. :DDD
  • sertrex
    "Azt hogy a kormánykerék kidolgozása pocsék, olcsó és gagyi, annak meg mi köze van bármihez is?! "

Valószínű, hogy elkerülte a figyelmedet, de korábban írtam, hogy a TX kompatibilis az RS kormánykerekekkel. Na, ha adnak a TX-hez egy gagyi kereket, akkor elmegy rögtön pénzes barátunk és vesz egyet hozzá. tehát még több bevétel. Ennyi köze van hozzá. Szerintem. Az Rs meg van olyan minőség, mint a Fanatec. Sokak szerint jobb is, tehát meg van miért drágábbak. Én 20 körül vettem az F430-amat. Na, ennél nem érzem úgy hogy a gomb drágább lenne, mint a kabát. :)))
  • Totti5
    Forza és a GT is kellően HC kormánnyal, sőt... ( nade itt most nem a játékokról van szó, csak egy kormányról ) Ja hogy életkor, meg a szokásos hülyeség. Szóval a kormány FFB motorja teljesen rendben van, AC alatt kipróbáltam és nagyon pöpecül tolta, kb ugyan úgy mint a Fanatecem, szóval nem értem mit mondasz. Azt hogy a kormánykerék kidolgozása pocsék, olcsó és gagyi, annak meg mi köze van bármihez is?! Egyszerűen hulladék.

Thrustmasterrell egyetlen nagy gond van. Amit más 70-100ért ad azt ők 170-200ért. De ezek után abba sem vagyok biztos hogy a 170-200 ezres kormányuk olyan csúcs minőség lenne mint amit az áruk feltételez, hisz 115ért, bóvli szart adnak.
  • sertrex
    Örüljünk neki, hogy van, létezik a Fanatec és választási lehetőséget kínál, de ő sem jótékonyságból teszi. Megkéri rendesen az árát. :))
  • sertrex
    Mert nem konzollal játszanak a HC szimesek. Ezt mindenki tudja.

Mert erre a szériára nem hiszem, hogy többet szántak volna. Figyelembe véve a konzolos társadalom átlag életkorát. :)) Királykategóriának ott az RS sorozat. Árban alig több és minőségben q*va jó. És itt nem a magyarországi árakat néztem.
  • Totti5
    Fanatec CSR-en is rajta van az xbox embléma és lám minőségi, igényes és precíz munka, pont olyan mint amit annyiért elvár az ember.
  • Totti5
    Mármint miért nem annak készült?!

Az olcsó, rossz, igénytelenül előállított anyagok miért széria kérdése?
  • BooMiller
    A problémám azzal volt hogy szerinted ez nem lehúzás, (elég ránézni arra a pedálrta 115e-ért) pedig az:) az érvelésed meg annyi hogy amíg szar van veréb is...változtatni lehet rajta nem veszem meg a szart:D de igazad van abban hogy az első vásárlók becumizzák a dolgot, ezért én sem veszek 0day semmit..
  • sertrex
    Akár tetszik az érvelésem, akár nem az sokat nem változtat a dolgokon. Persze lehet anyázni, meg lehúzásról beszélni, de nem fog változni semmi.

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Senki nem mondta, hogy a fogyasztói társadalom tisztességes, de így működik. Ha neked az elsők között kell megvenned minden újdonságot, akkor számolj vele, hogy mindenért többet kell fizetni. És sokszor belefutsz szar cuccokba.
    Tottinak és társainak köszönhetően én már jóval óvatosabban közelítekhetek az ilyen cuccokhoz. Ez van. Nem én találtam ki ezt a rendszert és változtatni se tudok rajta, viszont igyekszem a legjobbat kihozni belőle. :DDD
  • BooMiller
    Ez igen érdekes érvelés, gondolom ezt mondanád ha te vetted volna meg:DDD
  • sertrex
    Ez igazából nem lehúzás. Senkit nem köteleznek rá, hogy megvegye. Ebben az árban benne van a Ferrari licenszdíj, a Microsoft se ingyen adta az XBox emblémát, stb. stb...
  • sertrex
    Minden új modellnek van egy első szériája. Nem? Autóknál, játékoknál is előfordul, hogy hiba csúszik a dologba, ezért szoktak második, harmadik kiadást csinálni. Ebben nincs semmi újdonság, szerintem.
    Mindenesetre a TX nem a HC szimeseknek készült, ez tisztán látszik rajta. Viszont ami pozítivum még így is, hogy kompatibilis az RS sorozat pereceivel. Szóval nem muszály ezt a műanyag vacakot használni az idők végezetéig. Ja, igen. Az újabb súlyos ezresekbe kerül. :(
    Ez a kereskedelem. :))
  • BooMiller
    115e ért ha ennyire gáz akkor tényleg lehúzás.... nem értem mire jó hosszú távon tuti bukta, mert legközelebb te sem mersz TM kormányt venni..
  • Totti5
    Ami szar az szar. Ha elsőre ennyi telik ( milyen elsőre??? nem tegnap kezdték ), akkor adják 40 ezerért és ne 115ért.
  • Screenracer #9025
    Van egy új hír, fejlemény a CARS házatáján, de nagyon nem tudok mit kezdeni vele, de beteszem, mert ez is hír... hacsak azt nem, hogy sikerült SMS-éknek megnyitni a távolkelet felé vezető piaci utat, ők legalábbis örülnek neki, tehát gondolom nekünk se szomorúság. A sok milliós példányszám tehát úgy látszik biztosítva lesz a Bandai Namco jóvoltából, akik a Codmasters disztributorai is, távolkeleten. Tehát az anyagi siker egyre inkább testetölteni látszik. :))

http://www.wmdportal.com/projectnews/bandai-namco-games-to-distribute-project-cars/

• sertrex
    Én meg még mindig a Thrustmaster F430 FFB-t használom és ahogy nézem, még az is jóval igényesebben van megcsinálva, mint a TX. Ja és a fékpedálja a hasonlóság ellenére mágneses ellenállású, de lehet, hogy mindkettő, még nem szedtem szét. :) A TX-é nem?
    Ha az F430 is legalább 900 fokot fordulna ez lenne az egyik legjobb ár-érték arányú kormány PC(PS3) piacon.
    Szerintem a Thrustmaster gyorsan ki akart jönni XBoxra valami újjal. Ez lett belőle. Lehet, hogy a következő széria minőségibb lesz. A thrustmasternél mindig az első széria a pocsék. még T500-nál is gubancos volt az első kiadás.
  • Screenracer #9023
    Mellesleg jó cikk, a nyersessége ellenére. :)) Annyit hozzátennék, hogy ez a kormány legfeljebb csak árban lehet vetélytársa a Fanatecnek, Kategóriájában a T500 RS, ami vetekszik vele. Persze nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, már csak azért se, mert a Fanatec CSR-t még nem próbáltam. :(
  • Screenracer #9022
    Én csak PC-t használok, ahhoz meg kiváló a T500 RS + F1 wheel. :))
  • nayrobi
    Amikor tavaly nyáron lecseréltem a momot, akkor én is gondolkodtam Thrustmasteren ps3/pc-hez, de a többi szériákról is hasonlókat írtak, ráadásul szinte kivétel nélkül mindenkinek szétment a pedál 1 éven belül, szóval maradt a G27, persze azt meg nem lehet 360-hoz vagy onehoz használni, ahh, nehéz ügy.
  • Totti5
    Meglett a kormány, akit érdekel itt olvashat róla:

Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition teszt

Ami biztos hogy Fanatec , Thrustmaster
  • Screenracer #9019
  • lac coo
    A mostani kártyám kb duplája az előzőnek és kevesebbet eszik ....
  • b-type
    ..ha ritkábban kapcsolod be, ez lemaradt.
    A tápom megmondja elég világosan. már a 680-s kártya is keményen pörget pláne külön kell neki szufla, ..és mindig AMD-s rendszerem volt, de a jelenlegi procim fogyasztását már csak intel tudja, ezért váltok.
    A monitorom jobban fogyaszt az tény..
    utcsó off, sry, több nem jön!
  • lac coo
    Az új cuccok szerintem pont hogy kevesebb áramot esznek .