Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rF1 valamikor az volt, mert nem volt más, de akkor is tudtuk, hogy a gumi, az gagyi ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Attól még, hogy a pCARSban szar érzés valamit vezetni, lehet valaki tud gyorsan menni a járgánnyal. Anno amikor én próbáltam, akkor vezethetetlenül fos volt, a szimulátorok szégyene volt érzésre, persze akkor még erõsen az elsõ hónapokban voltunk, és hát ettõl független akkor is voltak toppos idõk. Más kérdés, hogy engem két kör után nem érdekelt a cucc, mert a reális autókezeléstõl fényévekre volt, akkor meg mit eröltessem?
Rossz, unalmas, gagyi, rossz fizika, rossz ffb, ezer éves engine, ami soha nem volt tökéletes, de legalább õk felére rontották ....Másfél éve SEMMIT !!!! nem fejlõdik se afizika se az ffb.
De legalább a modellezõ szakmunkások jól dolgoznak 😄DDD Ez a lényeg ebben 😊)
Ez egy szép csillámpapírba csomagolt kaki, F1C szebb kiadásban .
Ja! És ne adjál tanácsokat olyan témában, amihez nem értesz. 😄D
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Másrészrõl komoly szövegértési problémáid is vannak. 😞
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Öt perc alatt semmiképpen nem lehet kiismerni egy autót, pályát. Elõbb lasabb tempóban jó néhány kört meg kell tenni és közben körrõl körre egyre tempósabbat diktálni, hogy elérje a határokat. De nem kell a CARS-szal menni. Próbálja ki a NetKart vagy az iR-t avagy az LFS-t, hogy rögtön elsõre öt perc alatt milyen eredményt ér el. 😊 A 49-es versenyautó ezért gonolom, hogy a gyors autózás a cél nem a cirkálás. 😊
Meglepõdnétek ha megnéznétek egy alpha státuszban levõ játékot aminek kb 12-14 hónapja van a megjelenésig hogy jóformán játszani sem lehet vele...
MarioCartal is van aki a leggyorsabb de mégse szim😊
Azt se mondom, hogy ez a játék már úgy jó ahogy van, de még készül. Tele van még hibákkal, bugokkal. Szerinted úgy van ez hogy a pályákat leöntik aszfalttal, az autókra szerelõk földobják a gumikat. A külömbözõ pályák felszínét, a hõmérsékletét és a váltizásait, nézd meg hányféle napszak és hány idõjárás áttûnés lesz, ezekhez mind ki kell találni meg kell írni a változókat, ugyanúgy a külömbözõ típusú gumikhoz és a külömbözõ típusú autókhoz. Bele se kezdenék mert ez iszonyú mennyiségü meló. Az hogy te ezt töketlenkedésnek gondolod az csak azt mutatja, hogy gõzöd sincs az egészrõl. 😞 Az autóversenyzésrõl szintén, mert aki azt monja, hogy egy autót és pályát kiismer öt perc alatt és határon már úgy kellene autózni, mint a nagyok, az egy kicsit túl sokat gondol magárol, hogy finoman fogalmazzak. 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Azért ez vicces egy kicsit, mert erre a konzolos szavazásra két nap alatt 75000-en szavaztak kábé, a nextgen mellett több mint 90% mellesleg. A hsz-ekbõl itélve is, elég nagy az egyetértés, a játékot tekintve a pozitív megitélés a jellemzõ. Persze mindig lesznek fanyalgók és okoskodók. Éppen úgy mint itt is. De mondok egy konkrét példát. Nyár közepe táján elinult a Steam alapú hozzáférés a játékhoz és elkezték komolyabban venni a gumifizikát az FFB-t és a többi. Naponta van új build. Él egy csomó event és ami azokban van autó, pálya az van éppen munka alatt. Na erre valaki ide ír, hogy tök szar a Formula A mert az így meg úgy, de a Formula A jelenleg nincs benne az eventekben. Vagyis a kutya nem foglalkozik azzal jelen pillanatban. Ez olyan, mintha nem az autókereskedésbõl, hanem a szalagról vinnék el egy autót és utána, azon balhéznék, hogy ez nincs is befejezve. Legyetek már egy kicsit jobban képbe, ha már nekiálltok itt megszakérteni olyasmit, amihez láthatólag közötök sincs. Én se beszélek bele az atomfizikába, mert nem értek hozzá, mégha napi szinten közöm is van hozzá.
Laccoo, neked meg javaslom, hogy olvasd el a fórumon Nic Hamilton néhány hozzászólását, kritikáját és látni fogod mi a külömbség a te hsz-ed és a között, aki ért hozzá. 😄
pCARS ezer éve nem próbáltam, nincs meg hozzá már a játékos PC-m, majd meglátom a tesztekbõl meg a véleményekbõl milyen lett, lesz, de nekem is elég nagy blamának tûnik, hogy még mindig nem egységesen korrekt az emberek megitélése a fzikát illetõen. Ennyi idõ után sem...
Nekem elõ van rendelve a GT6, mert más alternatíva nincs konzolon. F1 már annyira nem vonz, (nekem túl kapkodós) még ha profi is lenne a fizika benne, akkor sem érdekelne.
Bárki bármit mond, a folyamatos fejlõdés, tervezett folytonos munka csak és kizárólag a grafikán látszik, fizika, ffb az ilyen céltalan piszkálgatásnak tûnik nekem .Másfél éve már menõztek már az új gumikkal, ffb-vel, és semmi nincs belõle ...
Grafikában még sokat kell fejlõdnie hogy azzal adják el, kezdve az igénytelen dolgok gyomlálásával, valami normális egyenletes szintel minden pályán és autóval.
GT6 jó alternatíva lehet addig amig nem jön az Asetto Corsa, csak mivel trágya hangok lesznek benne, nekem kimarad egyenlõre...
Én sokat toltam a GT5-öt, és a 6-os demojával is mentem sokat, és bizony egy szinttel megint jobb lett a fizika. Persze itt HC szint ekkora projekteknél, ilyen autószámnál sosem lesz, de bizony ezek normális autós játékok, félszimek már.
Én mondom, ha a GT6 szintjét megüti a pCARS (amit azért illene ugye, akkor TE SEM fogod húzni a szád). Ha az F1 miatt nem húzod, mert élvezed meg fasza a körítés, a kivitelezés, a feeling, akkor bizony lehet NEKED is bõven elég lenne egy GT6 fizika (ami szerintem általánosságban jobb, mint a "codi"-s) egy pCARS-os körítéssel és lehetõség-halmazzal.
Mondjuk én még mindig attól félek, hogy nem üti meg a GT szintjét sem, és egyszerûen grafikával meg a többivel akarják eladni a cuccot. Mondjuk az erem nem vágnám fel, de azért...
Visszaolvasni lusta vagyo meg minek is, de ugy remlik par napja itt is az lett irva, hogy szar az ffb......
Most komolyan azt várod, hogy ezt is lebutitják azok kedvéért akiknek ez egy kicsit nagyobb kihívást jelent? Használd a segítségeket, ha másképpen nem megy vagy marad az F1. 😄
A fórumon az egyetlen nem éppen szakmai hozzászólásodra azt kérték, hogy írd le a konkrét hibajelenséget, mert az hogy szar az nem alkalmas diagnosztikai meghatározás. Az volt az elsõ és az utolsó hsz-ed ott. 😄D
Mellesleg még minig fejlesztik és ebben az iõszakban elõfordulhatnak hibák. Inkább most, mint a dobozba kerülés után, de errõl kérdezd a Codemasterst õk elég járatosak a patchelésben. 😄
A kutyát nem érdekli manapság, hogy egy picit köze legyen egy autónak egy autóhoz ! 😊
Sokkal inkább megtérül a befektetés, ha szépen tükrözõdik és sok vízcsepp van ....Ilyen a világ, ez van .
Fõleg ugye mert amikor olyan állapotba sikerült fejleszteniük a CARS-t, hogy 5 métert nem lehetett menni vele, mert rögtön beakadt a kormány ffb-jefull balra, akkor is leoltottak a fórumon, hogy ugyan áruljam már el, mi a bajom vele 😊))))
Engem nem erdekel a konzol, de abbol a szempontbol jo johet, hogy ha jol sikerul, ott lesz rendes eladas, igy bevetel, es majd a kovetkezo cuccot (CARS2 vagy hasonlo), sokkal komolyabb hatterrel tudjak osszerakni (ilyen es hasonlo szolgaltatasokkal sokkal tobb es valtozatos tartalom).
Persze, ha nem kurvulnak el😄
azóta megy az egyet hátra egyet elõre töketlenkedés ....Legyen igazatok, de én a józan eszem szerint nem sok változást várok már ....
Orbán Viki meg azt mondta, szép jó ország lesz...na puff neki .
Hatalmas ziccer, nem szakad most mellélõniük. Itt a lehetõség komolyan betörni a piacra, mert most van a konzoloknál egy elég nagy "rés".
Neki az etalon a codi féle f1....és hasonlók.....<#taps>#taps> ott kezdõdik az "autó" és ott is végzõdik...DDDD.
A többi meg az õ képzelgése.....kit érdekel az õ dolga.<#vigyor>#vigyor>
A tobbi a te kepzelgesed, az meg nem erdekel, te dolgod ! 😊)))