Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ez az ami semmire jó, mert teljesen alapon van minden minden pályán.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Minden auto konyvtaraban, a Balanced es a Track konyvtarban talalhato CTF file-ok😊

Ebben semmi kulonleges nincs, az igazi csapatoknak is van minden palyara DRAFT autobeallitasuk. Azon felul termeszetesen, lehet allitgatni a szokasos dolgokat.
Totti5
Hol van beállítva minden pályára az F1 2013-ban? had tudjuk már meg.

Az nem általánosítható, hogy neked mi fekszik. Mellesleg ha valakinek nem áll kézre a default setup, akkor javasolt, hogy állítsa magához, de ez opcionális. De ha valaki neki esik egy autónak és levonja a következtetést az egészet tekintve az enyhén szólva is nevetséges.
Ráadásul olyan nincs se az életben, se egy jó szimulátorban, hogy az alapbeállítás egy adott autónál minden pályára jó lenne. Már ha versenyzésrõl beszélünk és nem sétakocsikázásról. 😊 F1-ben is például teljesen más beállítás kell Monaco-hoz és Spa-hoz. Szerintem egy monaco beállítással Spa-ban még a limit idõt se futnád meg. Szóval valami ilyesmit kell visszaadni egy jó szimulátornak.
És itt nem jön be a képbe a CM féle F1 játék, mert ott minden pályához elõre be van állítva minden autó.
Szóval ne érts félre, de hogy szoktál setupolni vagy nem az teljesen irreveláns ebben a kérdéskörben. A szériában gyártott autódat meg aztán tényleg nem kellene ezzel összehasonlítani. Az a versenyautókhoz képest "árkád". 😄

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Nem beszólásnak, de nem érted még mindig. Egy jó szimulátorban default setup-pal is élvezni és érezni lehet az autót. az összes szimulátorra igaz ez. de még a Forza-ra és a GT-re is. A Shift ilyen szinten is gáz volt, fõleg a második része. Tudom megvettem, meg is bántam.

Szóval nem kell itt autót állítgatni, meg ilyesmi, a kinti garázsban lévõ akármilyen személygépkocsimat se állítgatom be, hogy érezzem a tapadását, meg az FFB-t. 😊

A legtöbb szimben nem is szoktam setupolni, csak nagy általánosságban, amikor az rF2-õt toltam offline (a szerintem kifejezetten jó) AI ellen, akkor is default setup, "hozzámigazított" (erõsségre) AI, aztán nyomattam. Egy jó szimben az alapsetup is tökéletesen semleges, vezethetõ, kezelhetõ. a pCARSban régen ez nem volt így, amikor próbáltam. Azóta lehet javult, lehet egy-két járgány kifejezetten jó, majd meglátjuk...
Jaja. <#taps>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
A 49-eshez nem nagypofa kell, hanem némi fû, hogy ne érdekeljen milyen ócska 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem is mondtam, hogy ebbõl a szemszögbõl rossz lenne az F1. Csak kicsit idegesítõ, hogy annyire se tiszteli meg a játékosokat a CM, hogy önállóan bénázzanak a pályán. Még a kanyarsebesség is scriptelve van. Gondolom voltál már úgy hogy azt érezted betudom ezt a kanyart mondjuk 3-ba is venni, de valahogy a program ezt nem engedte, vissza kellett lassítani 2-be, mert kaptál valami fura alulkormányozottság érzést, amit semmi nem indokolt. És tele van ilyen mû érzésekkel az egész.

Szerintem te kezdted, hogy nagypofával a 49-est akartad CM módon vezetni. 😄 Mellesleg nem én tolom pegi 3 játékkal, na az ovi. 😄

Jacek
Oké😊))

lac coo
Amúgy van nekem saját piszkált fizikájú cuccom, F1-hez, lehet kipróbálni, és felrakni ide hogy sikerül az elsõ verseny, és hogy valóban atomtapadású, padlófék padlógáz tipusú játék valójában , ahol nem kell gondolkodni, csak taposni a padlógázt, és ahol valójában nincs is gumifizika, csak valami script...! 😊

lac coo
Jól van, nekem is jár egy kicsit a buli, egész héten szarrá dolgoztam magam 😊)

lac coo
Na jó, innentõl már nem izgi, totál átmész oviba ,de tényleg ......Ilyen alapon te teljesen jól ismered a 49-es F1 autót, hogy itt sztárolod......

F1 sok mindenben példaértékû. a szabályokban, az egész lebonyolításban, a gumi benzin használatban, tök mindegy nekem hogy kamu vagy nem , de mûködik, Jelenleg ezt egy autós játék még csak álmában sem közelíti meg !!!! És messze nem kétgombos árkád, bárhogy is mondja mindenki .....Lehet próbálni egy hosszú versenyt, taktikázni a gumival, a mögötted elõtted lévõvel küzdeni.....Csukott szemmel megy egy 3 éves gyereknek ,igen ! 😊))

Jacek
Hunnye bazze elmegyek enni és fossátok a szót😄

"F1-ben úgy mûködnek a dolgok ahogy kell,..."
Gondolom rengeteg tapasztalatod van F1 autóvezetés terén. Vagy ilyen jól sikerült megfigyelned a TV-ben, hogy milyen is egy F1 autó fizikája. Bocsáss meg Schumi nem ismertelek fel. 😄DD

Most komolyan. Szarozod, fosozod a fizikát, de közben isteníted az F1-et, hogy milyen nagy élvezet vezetni. Hát ez egy kicsit szánalom, de ez legyen a te bajod. <#conf>

Totti5
Shiftnek az volt a baja hogy a tapadások szarok, a féktávok szarok és a 4 kerékkel a kanyarban csúszás nevetséges volt. Ezek a szar dolgok az erõsebb autóknál hatványozottan elõjöttek és megszületett az irányíthatatlan játék. Rossz volt, rossz volt irányítani, vezetni, semmit nem éreztél, mert el volt kúrva.

Aki ezt védi bármilyen szinten.....................

F1-ben úgy mûködnek a dolgok ahogy kell, de nyilván nem próbáltad, vagy ha igen akkor olyan gyenge köröket mentél, hogy nem értheted a mûködését 😄DDDDDDDDDD

Nézz utána neten. Nem az SMS írta, hanem valamelyik RD vagy hasonló olalon találtam rá megoldást. Attól függ mit nevezünk bajnak. Nem volt szim? Nem. Ez baj azoknak, akik azt szerettek volna. Látványos jó játékmenete volt? Igen. Ez csak nem baj. 😊 Gondolom e4z neked se lehet baj mert ugyanezt icsérgete az F1-be is, hogy igaz árkád meg egy kicsit fos is de legalább hangulatosan büdös. 😄

lac coo
Mindenki nem .....

Mindenki hülye, csak te vagy villamos...
lac coo
Grafikai lagg???? LOL.
Nyilvánvaló lövésed sincs a témához......
A vége megint az, hogy semmi baj nem volt SHIFT-elm csak mi néhányan nem vagyunk elég szakértõk !!! LOLOLOL.
Hagyjuk, megyek ebédelek ! 😊)))

lac coo
Te. ez nem személyeskedés, a leszoptam valakit az a személyeskedés, ráadásul a agyhalott stílus 4 😄DDd

SZEVA !!!!

De én tudtam menni vele semmi baj nem volt a kormányzással. Sajnos a Shift 2-ben volt egy grafikai lagg amit sikerül egy kis netes nyomozással javítani. Jóvolt az FFB is csak gyenge volt néhány kormányon, de a G25/27 jó volt, akkoriban olyanom volt. Szóval megint csak nem értem a problémáidat. <#vigyor2>

Személyeskedünk ? Engem nem érdekel, hogy szimulátor vagy sem, de téged annál inkább..., ha valami nem tetszik akkor hanyagolom, de te itt vagy, egyfolytában siránkozol... , akkor ki az ovis???
lac coo
No mindegy, én szívbõl kívánom nektek, hogy ennél a mocsokabb fizikánál sose jusson jobb ! 😄DDD Nyílván ez nektek maga a menyország, de legalább mindenki boldog lesz ! 😄DDD

lac coo
Én élvezem, jót röhögök, hogy megmagyarázzák, hogy ez bizony szimulátor a jobb fajtából 😊))) De amit te csinálsz, nem szégyenled ? Oviba is van már SG fórum ?

lac coo
Ennyit ér mit lehet tenni 😊))

Nem én kínlódok itt évek óta, hétrõl-hétre...
lac coo
Mekkora egy szánalom vagy, de komolyan ! 😄DDD

Ja, nem PG3+-os, mint a CMF1. 😊
Nem akarlak meggyõzni én semmirõl, csak rámutatok, hogy mennyire kell komolyan venni a véleményedet. Árkád Pisti siralmai címû visszatérõ elõadásaidat. Kipróbáltam egy BMW-t. 😄 Kétszer öt percet mentem vele.
Hát ezzel nem lehet vitatkozni. 😄 Ha már kétszer öt percet is, rászántál. 😄

<#banplz><#nezze>
lac coo
Jah, ott aztán valóban user error volt, hogy egyenesen nem lehetett menni vele, ismét nagyon képben vagy 😊)))
Sõt ferrari is tökéletes volt, a billegõ ffb-vel 😊)))

Totti5
Még úgy is hogy "konolos" vagyok tökéletesen érzem a különbséget egy Asetto Corsa, egy rfactor 1-2 és a CARS közt, hogy a CARS mennyira szar azokhoz képest...

A shift fizikája, ami nem nevezhetõ annak, arra volt jó hogy az ember ne tudjon vele játszani. A gond az hogy hiába próbál az SMS, a Shift sutaságai ebbe is ugyan úgy megvannak. Igaz nem csúszik az autó 4 keréknek minden kanyarban, de a féktávok, kigyorsítások, kanyarok ugyan olyan suták, nem érzeni semmit, fals az egész.

Látom már a Shiftben is az fránya kormányzás volt a probléma. 😄

lac coo
Hát nem erõlködök, mentem kétszer 5 percet, nyugtáztam, hogy 10 éveseknek való mert szépen remeg a tükör aztán annyi.
Te erõlködsz, hogy meggyõzz mindenkit, hogy ez szimulátor, sõt hogy valamire való akármi is.... 😊

lac coo
Ne nevezzük már ezt szimulátornak, a fiatalok had fejlõdjenek normálisan !!! 😊

Shift jó volt, aha, csak kormányozni nem lehetett ! A Ferrari is jó, csak csak ne próbálja ki az ember. SMS igazán hírös fejlesztõ hírében áll ....

Most komolyan mit erõlködsz? Töröljed és nyomás F1-ezni az való neked. 😊

Az elsõ Shift egy NFS játék volt, ami abban sorozat magasan verte az elõdeit. Szóval olyan volt aminek lennie kellett. A második szerintem egy kicsit már az olyanoknak mint te(konzolosok) készült egyértelmûen. Mellesleg árkádiában a Shift sokkal jobb volt a CM hasonló címei. Nem tom honnan vesze, hogy a Shiftnek olyan szintü szimulációnak kellett volna lenni, mint most a CARS-nak, de szerintem ez legfeljebb kívánságlistás dolog inkább. 😄

lac coo
Dehogy nem az ...Kipróbáltam egy BMW-t, hát ha ez szimulátor, akkor az a mûfej szégyenének jó lesz .....FÖRTELEM- most õszintén van a régi ismerõseim között akinek ez jó ???? Sírok de komolyan !!! Ilyen autókat, még az ínséges RF1 korszakban is azonnal töröltük ....

Nem érted mi? Laccoo barátod, ha tényleg szar lenne minden, akkor se tud egy bármilyen értékelhetõt menni. Még akkor se ha szar fos árkád a CARS. 😄😄😄
De természetesen nem szar a fizika, de van még min dolgozni.

lac coo
Az engine-t kellene az ízlésemhez igazítani, nem az autót, de az nem megy 😊)))

Ebben teljesen igazad van. Én csak arra akartam rámutatni, hogy sok kört meg kell tenni egy autóval és a magam izléséhez kell apránként igazítani, hogy a vége jó eredmény legyen. Ha valaki egy sima default beállítással elindít egy számára ismeretlen és fõleg már eleve elõitélettel kezelt játékban egy aránylag nehezebben kezelhetõ autót, ami az õ tudásához egy kicsit magasan van az sohase fogja élvezni. 😊

Totti5
CARS jelenleg olyan mint aminek a Shiftnek kellett volna lenni. Ha ezt az irányítási és fizikai modelet adják ki Shiftnek, akkor egy pöpec versenyjáték lett volna. Shift még árkédnak is hulladék volt, ott is sikerült a fizikát olyan szinten elbaszniuk, ami mûvészet. Itt sincs ez másképp. Itt szimet kellene csinálni, de ez sem megy nekik.

lac coo
A csávó felismeri az elsõ elrontott kanyar után, ne legyen kétséged ! 😄DDD

Ezért tök értelmes volt beszólnod. Magad mondod, hogy egy jó ideje nem próbáltad. Gondolod azóta semmi nem történt? Laccootól szerzed be az infót? A csávó akkor se ismerné fel a szimulátort, ha vele szembe jönne az utcán és a homlokára lenne nagybetûkkel írva. 😄

lac coo
Az a vicc, mikor indult még tisztességes, szét nem barmolt ISI cucc volt alatta, még játszottam is vele .... Az se jó , de szódával elment. ( Más kérdés, hogy másoknak sikerült azért ütõs cuccot összehozni ugyanezzel az enginnel ...) azóta konstans lefelé megy az egész, valamit piszkálnak , próbálnak, de igazából tényleg szörnyû vezetni ....

Nem is értem mit kell ehhez érteni. ember átül bármibõl és érzi, hogy vacak ....

MIVAN??!!

"Nem az csak azt jelenti, hogy mégis csak használható a dolog, csak ki kell tapasztalni." Ezen szakadok.

Egy szar arcade játékban is lehet gyaksival meg tapasztalattal ûridõt menni, akkor az is használható, és az alatt is fasza fizika meg FFB van? 😄 NANNEEE!

ÉRTSD MÁR MEG, mirõl beszélünk!

Attól mert még valaki tud és akar is gyorsan menni a játékban szereplõ járgánnyal, attól még lehet egy rakás fos a fizika. Lehet õk is tudnának, de nem mennek vele, mert nem érzik úgy a járgányt, ahogy a valóságban megközelítõleg kellene. Ha nem érted, akkor jobb ha már hobbi után nézel...
b-type
Nekem végül is tök mindegy, de az autó beállításánál az egyik legfõbb szempont hogy a versenyzõ jól érezze magát a kocsiban, azaz \'élvezze\'.
Enélkül sem gyors nem tud lenni, sem pedig koncentrált.
Ez alap.
van aki a túl, van aki az alulkormányozottságot nem szereti...ha az autó így viselkedik akkor szenvednek vele, és nem lesznek gyorsak....még akkor sem ha az autó egyébként képes lenne rá.

A versenyzõk egy semleges viselkedésû, a határait jól jelzõ, kiszámítható versenyautót akarnak, ezt állítják a pályára és magukra.
Vannak versenyautók, versenytechnikák, ahol a versenyzõnek kell idomulni, és változni...de pl. ha valaki nézi a MotoGp-t és ott látta Valentino Rossi vergõdését a Ducati-n, annak lehet fogalma arról hogy egy versenyzõ milyen teljesítményt nyújt (még egy kilencszeres világbajnok is), ha egy olyan versenytechnikát kell vezetnie, aminek a határait nem képes érezni, és nem \'élvezi\'...nem érzi jól magát rajta..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szerinted. Hány autó van a CARS-ban és hány pálya? Mindegyiket kipróbáltad az összes lehetséges beállítással? Nem hiszem.
Gondolom XBOX-on sokkal kifinomultabb fizika van F1-ben és GT-ben. Szerintem annál kéne maradnod. 😄

Mást már rég bannoltak volna, nem tudom kinek a faszát szoptad le.
lac coo
Akkor szevasz, fél múlva megtalálsz ugyanitt! 😄DDD