Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ebben semmi kulonleges nincs, az igazi csapatoknak is van minden palyara DRAFT autobeallitasuk. Azon felul termeszetesen, lehet allitgatni a szokasos dolgokat.
Ráadásul olyan nincs se az életben, se egy jó szimulátorban, hogy az alapbeállítás egy adott autónál minden pályára jó lenne. Már ha versenyzésrõl beszélünk és nem sétakocsikázásról. 😊 F1-ben is például teljesen más beállítás kell Monaco-hoz és Spa-hoz. Szerintem egy monaco beállítással Spa-ban még a limit idõt se futnád meg. Szóval valami ilyesmit kell visszaadni egy jó szimulátornak.
És itt nem jön be a képbe a CM féle F1 játék, mert ott minden pályához elõre be van állítva minden autó.
Szóval ne érts félre, de hogy szoktál setupolni vagy nem az teljesen irreveláns ebben a kérdéskörben. A szériában gyártott autódat meg aztán tényleg nem kellene ezzel összehasonlítani. Az a versenyautókhoz képest "árkád". 😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Szóval nem kell itt autót állítgatni, meg ilyesmi, a kinti garázsban lévõ akármilyen személygépkocsimat se állítgatom be, hogy érezzem a tapadását, meg az FFB-t. 😊
A legtöbb szimben nem is szoktam setupolni, csak nagy általánosságban, amikor az rF2-õt toltam offline (a szerintem kifejezetten jó) AI ellen, akkor is default setup, "hozzámigazított" (erõsségre) AI, aztán nyomattam. Egy jó szimben az alapsetup is tökéletesen semleges, vezethetõ, kezelhetõ. a pCARSban régen ez nem volt így, amikor próbáltam. Azóta lehet javult, lehet egy-két járgány kifejezetten jó, majd meglátjuk...
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem te kezdted, hogy nagypofával a 49-est akartad CM módon vezetni. 😄 Mellesleg nem én tolom pegi 3 játékkal, na az ovi. 😄
F1 sok mindenben példaértékû. a szabályokban, az egész lebonyolításban, a gumi benzin használatban, tök mindegy nekem hogy kamu vagy nem , de mûködik, Jelenleg ezt egy autós játék még csak álmában sem közelíti meg !!!! És messze nem kétgombos árkád, bárhogy is mondja mindenki .....Lehet próbálni egy hosszú versenyt, taktikázni a gumival, a mögötted elõtted lévõvel küzdeni.....Csukott szemmel megy egy 3 éves gyereknek ,igen ! 😊))
Gondolom rengeteg tapasztalatod van F1 autóvezetés terén. Vagy ilyen jól sikerült megfigyelned a TV-ben, hogy milyen is egy F1 autó fizikája. Bocsáss meg Schumi nem ismertelek fel. 😄DD
Aki ezt védi bármilyen szinten.....................
F1-ben úgy mûködnek a dolgok ahogy kell, de nyilván nem próbáltad, vagy ha igen akkor olyan gyenge köröket mentél, hogy nem értheted a mûködését 😄DDDDDDDDDD
Nyilvánvaló lövésed sincs a témához......
A vége megint az, hogy semmi baj nem volt SHIFT-elm csak mi néhányan nem vagyunk elég szakértõk !!! LOLOLOL.
Hagyjuk, megyek ebédelek ! 😊)))
SZEVA !!!!
Nem akarlak meggyõzni én semmirõl, csak rámutatok, hogy mennyire kell komolyan venni a véleményedet. Árkád Pisti siralmai címû visszatérõ elõadásaidat. Kipróbáltam egy BMW-t. 😄 Kétszer öt percet mentem vele.
Hát ezzel nem lehet vitatkozni. 😄 Ha már kétszer öt percet is, rászántál. 😄

Sõt ferrari is tökéletes volt, a billegõ ffb-vel 😊)))
A shift fizikája, ami nem nevezhetõ annak, arra volt jó hogy az ember ne tudjon vele játszani. A gond az hogy hiába próbál az SMS, a Shift sutaságai ebbe is ugyan úgy megvannak. Igaz nem csúszik az autó 4 keréknek minden kanyarban, de a féktávok, kigyorsítások, kanyarok ugyan olyan suták, nem érzeni semmit, fals az egész.
Te erõlködsz, hogy meggyõzz mindenkit, hogy ez szimulátor, sõt hogy valamire való akármi is.... 😊
Shift jó volt, aha, csak kormányozni nem lehetett ! A Ferrari is jó, csak csak ne próbálja ki az ember. SMS igazán hírös fejlesztõ hírében áll ....
De természetesen nem szar a fizika, de van még min dolgozni.
Nem is értem mit kell ehhez érteni. ember átül bármibõl és érzi, hogy vacak ....
"Nem az csak azt jelenti, hogy mégis csak használható a dolog, csak ki kell tapasztalni." Ezen szakadok.
Egy szar arcade játékban is lehet gyaksival meg tapasztalattal ûridõt menni, akkor az is használható, és az alatt is fasza fizika meg FFB van? 😄 NANNEEE!
ÉRTSD MÁR MEG, mirõl beszélünk!
Attól mert még valaki tud és akar is gyorsan menni a játékban szereplõ járgánnyal, attól még lehet egy rakás fos a fizika. Lehet õk is tudnának, de nem mennek vele, mert nem érzik úgy a járgányt, ahogy a valóságban megközelítõleg kellene. Ha nem érted, akkor jobb ha már hobbi után nézel...
Enélkül sem gyors nem tud lenni, sem pedig koncentrált.
Ez alap.
van aki a túl, van aki az alulkormányozottságot nem szereti...ha az autó így viselkedik akkor szenvednek vele, és nem lesznek gyorsak....még akkor sem ha az autó egyébként képes lenne rá.
A versenyzõk egy semleges viselkedésû, a határait jól jelzõ, kiszámítható versenyautót akarnak, ezt állítják a pályára és magukra.
Vannak versenyautók, versenytechnikák, ahol a versenyzõnek kell idomulni, és változni...de pl. ha valaki nézi a MotoGp-t és ott látta Valentino Rossi vergõdését a Ducati-n, annak lehet fogalma arról hogy egy versenyzõ milyen teljesítményt nyújt (még egy kilencszeres világbajnok is), ha egy olyan versenytechnikát kell vezetnie, aminek a határait nem képes érezni, és nem \'élvezi\'...nem érzi jól magát rajta..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gondolom XBOX-on sokkal kifinomultabb fizika van F1-ben és GT-ben. Szerintem annál kéne maradnod. 😄