19801
  • Screenracer #9097
    Ez az autó esőben is gyönyörű. Az eső se kutya. :))
  • sertrex
    Ez se rossz. Talán végre elkezdenek komolyabban foglalkozni a formulákkal is.

• Screenracer #9095
  • sertrex
    A carsetupban, ha arra gondolsz, ott nem kormányszöget állítasz, hanem kerékelfordulási szöget. :) Ez leginkább pályaüggő, hogy milyen kerékelfordulási szöget használsz. A kormányszög meg autófüggő. Ha csak úgy random mész egy formulával, azután meg rögtön egy utcaival, mondjuk Monacóban, akkor biztos, hogy az egyik autónál nem lesz jó se a kormány-, de a kerékelfordulási szög. Valamelyiknél biztos, hogy utána kell állítani. Mondjuk egy Gridben nem fognak ilyen apróságokkal zaklatni, mert ezek a finomságok ott nem igazán játszanak szerepet, nehogy elmenjen a kedve a kedves vásárlónak. :DDD Az FFb-t meg nem tudom, hogy nálad hogy működik, mert nem egyforma kormányunk van. Nálam nem rossz. Nem egy AC minőség, de nem rossz. :))
  • lac coo
    A setupnal allitok kormanyszoget, de ahhoz, hogy normalis legyen a kozepen, olyan nagy kell, hogy kanyarban mar ifa ! :)
    Ezt csak a kontroller beallitasnal lehetne kitrukkozni, de az meg nem erdekel most, majd megnezem kesobb, de igy nem jo az biztos.
    Neked jo, nekem nem, ennyi . Es ehhez meg hozzajon az ffb, ami kozepen meg mindig billegos, kiveve ha nem nyomok el szinte mindent az egekbe emelt gumieffektel. Ez a fajta kormanyzas a halalom, ennel mig az ultragagyi grid is jobb.
  • sertrex
    Most mentem BMW z4 GT3-al, Bannochbrea 1 pályán, sima default-al. Semmi túlérzékenységet nem tapasztaltam a kormánynál. Az igaz, hogy sokkal direktebb a kormányzás, mint korábban, de szerintem ettől csak jobb lett. Trükközés alatt meg nem tudom mit értesz. Ennyi fajta autónál nem hiszem, hogy jó lenne egyféle kormánybeállítás. Formuláknál kisebb kormányszöget kell állítani, mint mondjuk az utcai autóknál. De egyébként van arra is lehetőség, hogy autónként, minden pályához elmentsd a legjobb beállítást, de ezt én is csak akkor fogom használni, ha nem kell minden új buildnél törölni a profilomat. De a lehetőség adott.
  • lac coo
    Gumit aztneztem tobbel is, nem az a gond. De ahogy irjatok, higy grukkozni kell autonkent, az gaz, az ugy nem erdekel.Majd megnezem ket het mulva.De legalabb a gumi mar nem csuszik ugy mintha jegen menne az ember .
  • sertrex
    Talán ki kellett volna próbálnod többféle gumival is, mert van ahol a default majd kiesik és azon nem is finomítanak már. No meg egy kis setup is elkél néhány modellnél, mert a default nem mindegyiknél van kidolgozva még. :))
  • sertrex
    Jaja. Korábban már én is találkoztam ezzel az izével. Be is linkeltem WMD fórumon, de megnyugtattak, hogy csak kacsa, nem működik. Ennyi. ;)
  • Screenracer #9088
    Találtam olyat is ahol, elvileg ingyen is le lehet tölteni, de mivel 6 gigánál több inkább nem próbáltam ki. Meg hát nem vagyok biztos benne, hogy nem átverés. :))
  • Screenracer #9087
    Ja, köszi. :)
  • Fernandooo #9086
    Ja, az nem ott lesz, rákeresel Google-ban a rilíz nevére és a sokadik találatnál lesznek hsz-ek is.
  • Screenracer #9085
    Gondoltam én is megnézem a hsz-eket róla.
  • Fernandooo #9084
    Jaaaaa.... De nem tudod megnézni, csak ha kipengetsz érte 15 dolcsit.
  • Screenracer #9083
    Csak. Kiváncsi természet vagyok. :DDD
  • Fernandooo #9082
    Minek az neked? :D
  • Screenracer #9081
    Nekem is elküldöd?
  • Fernandooo #9080
    Köszi. A single tényleg megy a hozzászólások szerint. Meglepett a dolog, meg voltam győződva arról, hogy ezt a online check miatt nem igazán lehet törögetni. Nem semmi...
  • MasterMason
    Privi ment.
  • Fernandooo #9078
    Muti már, hol árulnak warezt 15 dollárért. :DDDDD
  • MasterMason
    Ne hülyéskedj már. :D Lazán van, azért nem megy, mert lóvét kérnek érte és nincs értelme egy bétáért fizetni, ami folyamatosan változik és nyilván tele van még hibával.
  • lac coo
    Jah, akkor ezekszerint trukkozni, csalni kell vele.Akkor mar ertem miert olyan vacak ....
  • Fernandooo #9074
    Én mindent leteszek nullára, kivéve az érzékenységet, azt autónként lövöm be, de a 55-65 közötti érték be szokott jönni. Logitech drivert nem használok.
  • Fernandooo #9073
    Kizártnak tartom, hogy van ebből tört változat. Elterjedt volna, mint egy vírus. Az biztos, hogy valami átverés.
  • BooMiller
    Bele lehetett rakni pénzt/megvenni különböző csomagokat, de volt valami jogi probléma és azóta nem lehet csak megjelenéskor...
  • MasterMason
    Van tört verzió ebből is, de fizetős. Ki az a hülye, hogy 15 dollárt fizessen egy tört játékért?
  • lac coo
    Hat de hogy allitsam be ? :)
    Elvileg igy kellene jonak lennie, semmi szures semmi holtjatek stb.....
    Bmw gt3- al neztem, mindig azzal nezem, hogy lassam ha valami valtozik .
  • MasterMason
    Itt mondjuk most azért nem arról van szó, én megvettem minden játékot, máig megvannak még a számlák is, gtr mastersen is mindenki fizetett a játékért...

A probléma azzal van, hogy most akkor van aki előbb megveheti, miért az én pénzem büdös nekik?
  • Fernandooo #9067
    Lehet, hogy be kellene állítani azt a kormányt. Mert hát be kell. Nálam pl. tökéletes. User error masszívan.
  • lac coo
    Steamhez is csak az kell, viszont kiszedik belőle ezt az ellenőrzést, és kész, ilyen egyszerű :)
  • lac coo
    IR.-ből volt warez. Még saját kis menüt is kreáltak hozzá, igaz nyilván az online nem ment csak tesztre volt jó.
    Itt van offline is, van AI, karrier az működni fog .

De mindegy hagyjuk ....

Amúgy most hogy szóba jött kipróbáltam, kivételesen nem crashelt, de mit kavarnak megint a kormánnyal, olyan érzékeny középen, hogy alig lehet menni vele, ha meg lassúra veszem, akkor úgy vezetem a GT-t mint egy ladát !?
  • Fernandooo #9064
    Ja, a legutolsó, nyolc forintos játékot feltörik, egyeteln játék nincs, amivel ne tennék ezt, de igen, hihető, hogy ezzel még senki nem próbálkozott be. :DDDDD
  • Fernandooo #9063
    Nem mondja. Leírt egy tényt, amit nem tudsz cáfolni.
  • Fernandooo #9062
    A iR sem rendelkezik karrierrel, és hát nem igazán mondanám sikertelennek...
  • Screenracer #9061
    Miért? iR warezt látsz torrent oldalakon vagy bárhol? Csak annyi kell, hogy fizettél érte, kaptál névre, usernévre, a saját egyéni jelszavaddal egy kódot és csak azt engedi be aki azt beírja. Ez miért olyan nagy ördöngősség? Ahhoz el kellene lopni a user listát jelszavastól, hogy hozzáférjenek. :))
  • lac coo
    Inkább nem foglalkozik vele senki, most ne mond már, hogy SMS feltalálja a tuti feltörhetetlen játékot :) Mert olyan nincs :)
  • Screenracer #9059
    Mondjuk tény, hogy régebbi, nem naprakész buildeket se lehetett eddig warezban látni. Tehát feltételezem, hogy nem sikerült megoldani. Eddig. :)
  • lac coo
    És kapásból buknád a vásárlók 80 %-át, plussz a konzolosok 100 %-át ! :D

Amúgy van-lesz ilyen is , a mások cars klón, mittudomén mi a neve :D
  • MasterMason
    Mondjuk az az igazság, hogy nekem már annyi időm nem lenne játszani mint régen, tehát hiszed vagy sem, de én egyedül elkörözgetek a pályán bíbelődve a setup-al egy két-órát hétvégente, nekem már ezt jelenti a játék. :D

• Fernandooo #9056
    Én nem tennék bele karriert. Minek? Mióta nagy dolog szétalázni a gépet? Kidolgoznék valami full online alapokon nyugvó fejlődés rendszert, aztán lehet törögetni. :D