Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vannak jo pillanatai, hasznalhato nehany auto, es foleg azt, hogy zart beta, igy tobbet kell piszkalni, allitgatni, mint egy kesz vagy agyon tesztelt public betat (TP).
Persze en sem hasznalom, mert nincs hozza turelmem😉
Idegesit a palyavalasztas, a kamu palyanevek, bosszant a ki-belepkedes (bar gyors, 5-10sec, ami dicseretes!) mert nincs garazs es opcios menu a palyan, es bar ez nem a program hibaja, de szinte hasznalhatatlan, mert full low-ban is, a legtobb palyan, egyedul is szaggat😄
http://filefeltolto.hu/letoltes/a5d9b774bd77e9b8/wmd_overview_1011.pdf
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Éveket ne hasonlítsuk azt két ember csinálja, egy kódolja, ezt meg .....😊
Minden tiszteletem a tiéd, de errõl még te sem gyõzöl meg, hogy ez jó, vagy fejlõdött érdemlegeset.... Esetleg abban, hogy a végén jó lesz, de akkor a lottószámokat is küld privátban ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy sem lehet osszehasonlitani, mert amikor megkaptuk az AC TP-t, abban 3-4 ev munka volt, most a CARS-ban van 2-3.
Raadasul az AC 1 auto 1 palya, full statikus, semmi sem mukodik mivoltat, nehez ossszehasonlitani a mostani CARS tudasaval (ami meg fel kesz). Az AC-ben tized ennyi lehetoseg sincs, azt azert egyszerubb osszedrotozni.
Az elsõ tervek arról szóltak, hogy a GT, a Forza fölött, az iR és a GTR2 alatt szeretnék valahol elhelyezni. Volt is egy kis ábra is azoknak akik nem tudnak olvasni(ezt viccbõl mondtam). 😄
Na ez nem éppen HC szimnek indult. Sõt tulajdonképpen az SMS részérõl azóta se hangzott el a HC szim igéret. Ezt úgy hidalták át, hogy tõlük telhetõen a legjobbra törekszenek. 😉 A két év alatt ez megvalósul igéret meg biztos, hogy nem szerepelt sehol. Tudtommal Angliában élsz. Miért nem ugrasz el hozzájuk, hogy személyesen mondják el mik is a terveik. 😊
Tõlem azt fikázol amit akarsz, én meg elmondom a fikázásodról, amit gondolok róla. Ezt a jogot egy fórumban, meg én tartom fent magamnak.
Nem azt mondtam, hogy Kunosék véletlenül rossz fizikát adtak hozzá csak szerintem nem ez volt a célja a techdmonak, hanem az hogy minél több visszajelzést kapjanak, hogy milyen hardveren fut vagy nem fut. Nem hiszem hogy hc szim TD volt a céljuk. 😉
"hogy miért jó egy szim setup nélkül, az meg egyenesen nevetséges"
Nekem ne mond már meg, hogy setup nélkül nem lehet eldönteni, hogy valami jó FFB-re, fizikára vagy nem.
példa: ülj be egy iracinges járgányba vagy a Shift 2 valamelyik járgányába.
Simán átjön a különbség, hogy az egyik szar a másik nem, setup ide vagy oda.
Azért hoztam fel, hogy X ideje ilyen meg olyan volt, mert ezt tapasztaltam, egy szóval nem mondtam, hogy most szar a pCARS, csak te ezt sem vagy képes felfogni. Szar lehet a pCARS, de ezt nem tudhatom. Én elvi szinten csak arról beszéltem, hogy setup nélkül is el lehet dönteni, hogy valami fasza, valami meg nem.
Én nem vitatkozom veled, de te már megint személyeskedsz, és attól még, hogy nem setupolok, lehet többet értek hozzá, mint te, csak én pl nem szeretek ezzel órákat eltölteni, inkább vezetek, csatázok, és egy kényelmes, kezelhetõ setuppal harcolgatok. Eléggé el vagy szerintem szállva magadtól, meg aztán majd én eldöntöm mire baszom el a szabadidõm.
De felesleges is errõl beszélni, amíg a fentieket látszólag képtelen vagy értelmezni, és közben még éthetetlen mód engem kóstolgatsz, addig nincs mirõl beszélni, én részemrõl zártam is a témát...
Erre azt látom, hogy 2 év alatt képtlenek voltak egy normális alapot megírni. A pénzemet azért nem kérem vissza mert már azzal is megelégednék ha egy simcade szerûséget kapnék fasza karrier móddal.
Viszont a fikázás jogát fenntartom a pénzemért, mivel nem azt kaptam érte amit ígértek. (itt jegyzem meg, hogy itt hónapok óta nem fikáztam, most is csak bekapcsolódtam.)
Az utolsó infóim szerint, kunosék próbálták a lotust csak nem akkora balfaszok, hogy 70es amcsi hulladék fizikájával adják ki.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Lassú, félkész, barkácsgrafika ....
Én arra lennék kíváncsi mikor lesz végre valami normális mod hozzá 😊))
(Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor licenszeli már végre valaki az rF2 motorját...)
A SimBin megalapitasahoz (mint ceg), Henrik Ross kellett (aki a penzt es a licenszeket hozta). Ezert tudtak topposan kiadni a GTR/GTL/GTR2-ot.
Az anomalia abbol adodik, hogy Ross maradt a szimesebb vonalnal, ove maradt a SimBin, ok toltakki a Race/RaceRoom dolgokat. De a fejlesztesekben is maradak ott ahol akkor voltak, csak kicsit szebb lett a dolog😉
Mig Bell kihasznalta a lehetoseget, kicsit meghajtotta a penzt, es bevallalta (ki nem tette volna) a SHIFT-eket.
De mig Ross-ek (SimBin) ugyanott tartanak mint 6-8 eve (csak portolgatnak es uzleti szempontbol fejlesztenek), addig Bell valoban elkezdett fejleszteni.
Igy termelekenysegben es hirnevben a SimBin komolyabbnak tunik, es Bell (SMS) a SHIFT-ekkel kicsit leirta a szimes hirnevet, megis az SMS a bevallalosabb, komolyabb csapat, akik valoban fejlesztenek, es nem ragadtak le a modolasnal szo szerint 10 eve😉
Vagyis: Bell-nek koszonhetjuk az elso profi ISI modolasokat (sbdt, GTR2002), az elso hivatalos ISI-modder-engine ceget (SimBin) es a programokat (GTR, GTL, GTR2), es most bevallalta a CARS-t is.
Vagyis a besegittettek a modellezesbe kicsit eros😄D
Amúgy nem õk csinálták a GTR/GTL játékokat. Egy külön studi voltak akik besegítettek a Simbinnak. Az az utáni tevékenységüket nézve max modelleztek😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én se értek a programozáshoz, viszont eltudom képzelni, hogy nem két hét alatt hoznak össze ilyen programokat. Általában ezen a szinten az idõ a meghatározó. Kérdezd meg Kunoséktõl. 😊 Próbálj belõlük kicsikarni egy fix idõpontot, hogy mikor jön ki. Ráadásul az AC alapja az nK, akkor hány éve is készül tulajdonképpen? Ja. A netKar be se lett fejezve, csak abbahagyva lett. Az iR folyamatosan készül. Hány éve már?
Az ISI valójában hány éve dolgozik az rF-en?
A CARS két éve készül. Pontosan mit is akarsz? Milyennek kellene mára lennie? Ha két év alatt csináltak volna egy highend szimulátort, akkor meg az lenne a bajod, mert az azt jelentené, hogy agyonverték a Kunost és atöbbieket. Igaz? Ha van rajta sapka akkor az baj, ha nincs akkor meg az. Ismerõs?
Volt egy tech demo az bõven elég, hogy AC-re élvezzen mindenki. De ha az nem lett volna még mindig ott van nkP a pársoros ffb-vel ami még a víztócsákat is visszaadja...
Ehhez képest ezek lassan 2év(?) alatt nem tudtak írni egy alapot ami után csak be kell állítani a paramétereket az autókhoz.
Remélem jó lesz a végén, ha már azt mondták az elején:
"vedd meg ba*dmeg mert grantourismot csinálunk hc fizikával." Meg is vettem de jelenleg fos.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Nem volt a Shift szinjén? Vicc. Csak a graffal foglalkoztak eleinte és adtak rá egy kis FFB erõt. Azután késõbb egy szavazással lett eldöntve, hogy rámennek a komolyabb szimre. Látom tényleg csak nézegetted de nem láttad a dolgokat. Attól, hogy most itt próbálod a tényeket elferdíteni, még nem lesz igaz. Pont te emlegeted a usergaleryt, aki a az AC képekre élvez, mert mást nem igen láttál még belõle. 😄D
Honnan a faszból veszed a hülyeségeidet, hogy leszarják a fizikát? Olvasd a fórumot, vegyél egy normális kormányt és hagy el az árkád hozzáálásodat. Azért használhatatlan a számodra, mert kihívás van benne. Egy idióta vagy akinek egy kifejlett CARS fóbiája van. Ezmár nálad a farkast kiált esete, mert ha igazad lenne akkor se vesz már komolyan senki, mert csak láma vagy.
Egy fejlesztés alatt annyi gumifizikát és egyéb beállítást használnak, amennyit jónak látnak. Az hogy te noob vagy, az nem a játék hibája.
Nekem mint egyszerû koca-szimulátoros felhasználónak, aki egy íróasztalon nyomja DFGT kormánnyal (néha), pl. bõven elég amit az rF2 tud. Én pl. ha 100x annyi paraméterbõl állítaná elõ a játék a mozgást, valószínûleg észre sem venném... 😊
Csakhogy nem errõl beszéltem, hanem a CARS-ról. Amihez te hozzá se szagoltál már legalább egy éve és nekem akarod megmagyarázni, aki napi szinten használja, hogy ez milyen. Mellesleg, amikor te még próbáltad, akkoriban jószerével még egy-két eltéréssel egy az egyben Shift volt, sõt Shift 2, ami inkább konzolos volt és leginkább a kezetekben tartott vibrátorra volt igazítva. 😊 Az meg nem FFB.
Azóta egy teljesen új CARS van. Például az új, mert a kezdeti nem vált be, flexibilis carcassra épülõ gumifizikán dolgoznak, már közel fél éve. Amíg az nincs olyan állapotban amit úgy itélnek, hogy kész, minek dolgoznának ki egy végleges FFB-t? Nem beszélve róla, hogy a fizikát is át kell majd akkor újra dolgozni. Egy jó szimhez idõ kell. Komolyan nem értem, hogy miért olyan nehéz felfogni, hogy ez még nincs kész. Neked meg ezt kellene felfognod, hogy én is kellõen lekezelõ legyek.
A való életben is elfogy a gumi, elfáradhatnak a gumírozott alkatrészek a lengéscsillapítóbol szivároghat az olaj stb. és az mind megváltoztatja az autó menettulajdonságait. De azt nem setupolod, hanem elviszed szerelõhöz. Na, aki ért hozzá egy kicsit és még szerszámai is vannak hozzá az sok mindent megtud csinálni otthon a garázsában is. Ezt nevezhetjük setupolásnak. 😄 És ha emelni akarom a tétet, akkor úgy setupolom az autóm, hogy belerakok olyan dolgokat, amivel kitágítom a határait. Nekem egy M3-asom van egy picit felturbózva, amit részben magam csináltam meg, szóval légyszi ne akard elmesélni nekem, mit "mond" az autó az úton vagy pályán, mert egy-két pályán is jártam már vele. Még nem találkoztam olyan szimmel ami ezt teljes egészében visszaadta volna. És most évek óta kész szimekrõl beszélek, nem egy félkész dologról. Ráadásul a szimek se egyformák, mintha a fizika képlékeny lenne és úgy lehetne értelmezni ahogy akarják vagy ahogy sikerül. Kunosék szerint az FFB csak pár sor, megírva. Más meg a saját motorjával nem tudja sajnos ezt pár sorban leírni szóval keresik a legjobb megoldást, de legalább dolgoznak rajta és nem adnak ki évente valami szart. Na mindegy. Eltértem a tárgytól.
Nem mondom és nem is mondtam, hogy a CARS már tökéletes, de az hogy te még mindig azon lovagolsz, hogy egy éve ilyen meg olyan volt, az kicsit már fárasztó. Ráadásul elméletek gyártasz arra, hogy miért jó egy szim setup nélkül, az meg egyenesen nevetséges. Inkább tanuld meg mi mire való egy autóban, hogy tudd mit kell ahhoz állítani, hogy még jobb legyen. 😊 Majd egy év múlva, ha végre kész lesz a CARS meglátjuk milyen lesz. Szerintem jó lesz és men hiszem, hogy a kibicelésed(remélem tidod ki a kibic) számítana valamit. Szóval próbálj a jövõben megkimélni a bölcseleteidtõl, mert inkább bosszantó vagy mint szórakoztató.
Mint mondtam ÉLÕ példaként, az ilyen vagy olyan kocsikat vezetve a való életben sem setupolja az ember, és mégis érezni õket, érezni a tapadási határokat télen, egyszerûen fasza, reál, azonnal és következetesen reagál a kocsi mindenre, mert hát miért is ne tenné, a valóságról van szó.
A pCARS az elején (de beszélhetnék bármi másról is ami béna), pont ebben volt szar. Hiába setupolsz és lõsz be valamit atomállat gyorskörre Monzára vagy Monacora, és hiába mész te a világon a leggyorsabban rajtuk, attól még LEHET SZAR az FFB és a fizika. Ezt kellene már elfogadnod.
Értem én, hogy a default setup sokszor kuka, és nem is versenyképes vele az ember, de pl. amikor két évig iracingeztem, vagy elég sokat rf2-õztem offline amikor kijött, szóval akkor default setuppal sem volt gondom olyan téren, hogy az autó viselkedése IDEGEN lett volna. Mert nem volt az, egyszerûen élvezetes volt úgy is menni, hogy igazából tök lassú voltam. Fasza, azonnali, változatos FFB, következetes, kiszámítható, és ezért valóságosnak ható fizika. Ahhoz, hogy ezek átjöjjenek vagy ne jöjjenek, nem kell semmiféle ûridõ, vagy hotlap-setup.
Egyébként meg tök mindegy, itt mindenki azt szeretné, hogy a pCARS jó legyen, ha fasza lesz az AI, a fizika, a multi, az FFB, és fix 60 FPS lesz PS4-en, esküszöm, legalább két eredeti példányban veszem meg...
A masik ket regi formula cucc is valos alapokon van, csak gondolom a nev licenszelessel voltak gondok. Spark van (ami igazabol Techno, es csak F2/F3-ban ment) es Eve (ami a Matra).
Amugy az rF2-ben a Lotus halalos lenne, mert valamivel konnyebb mint a BT20, de tobb mint 100 loerovel tobb😄
Én most inkább játszok vele, de majd állítgatom azért, lehet ennél sokkal jobb ...
A "Howston" autók alapból teljesen vezethetetlenek, de beállításokkal nagyon élvezetessé válnak.
Ez csak azért érdekes, mert pl. az rF2 sincs még készen és ott sem kapunk "konyhakész" autókat.
Nekem az álom egy pCars grafikájú, rF2 lenne... 😊
F1 2013 Caterham kamera es Uj-Delhi setup (tesztelesnek).
- f1-2013-camera-caterham-ca2-10.zip
- f1-2013-caterham-ca2_delhi.zip
De beepitett segitseges, trukkozos, megbocsato beallitasok is csak innen elerhetok, amelyek palya fuggoek.
Az hogy lehuzod az aerot Spa-ba, es megis stabilan repesztesz a kanyarban, nem azert van, mert szar pedig nullara lehuztad, hanem azert mert addig huztad le, amig az alap beallitas engedte😊
A jatekban talalhato setup lehetoseg hatarai, az ertelmes es verseny setup hatarai kozott mozognak, nem tudsz rosszat csinalni😄
Sot, csak olyat tudsz, ami meg boven jo, amit a Codies jonak latott😊))
De ugyanigy erdemes megnezni az egyeb beallitasokat is: a kulonfele sebessegfuggo steering rate, differencial, TC stb. beallitrasokat.
Ebben a beallitasban mar kinullaztam ezt-azt, ennel alapbol rosszabb a helyzet!
Palyankenti alapbeallitas lehetosegek (spoilerbe, mert utos lesz😛):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)