19801
  • Screenracer #9138
    És ezt miért is fontos neked elmondani egy olyan játékról, ami csak novemberben fog megjelenni a nagy nyilvánosság előtt és addig nagy valószínüséggel ezek a gyártás folyamán előforduló dolgok, amit te konokul hibaként akarsz feltüntetni, nem lesznek aktuálisok?
    Aki meg befizetett az ugyis látja hol tart éppen a játék.

Ha már annyira Robin "szimulátoros" Hoodot játszol, akkor irogass a Grid topikba, hogy aki nem vette még meg, az ne is adjon érte egy fillért se. Mert az átverés a javából. :DDD

És itt jegyezném meg, nem egy másik topikban, hogy semmi felelősségem nincs abban, hogy ki hány minuszt ad neked. Sőt leszarom. Valószínübb, hogy így próbálod magadnak tompítani a tényt, hogy egyre többen olvassák ezt a topikot és egyre jobban tele van veled a tökük. Szerintem ez csak szerencse részedről, hogy csak minuszokkal fejezik ki. :DDD
  • lac coo
    Ha jad arra lesz okom, akkor szeretni fogom, most nagyon sok nincs ...
    Nem negatív véleményem van, hanem véleményem, olyan a véleményem amilyen a játék, Mikor jó volt akkor jó véleményem volt.

Csak aki belép ide, olvasson már néha valami igazságot is :)

Jelenleg az AI nagyon rossz, lassú, ffb szokásosan rossz, kormányzás is, gumi javult sokat, már nem csúszkál úgy mint malac a jégen, felfüggesztés egybites, buta.
  • Screenracer #9136
    Ha én valamit nem szeretek, annak általában oka szokott lenni. Ezek után, ha véleményem van róla az általában negatív. Most mi értelme van az olyan véleménynek, ami előre borítékolható, hogy negatív lesz. Főleg úgy hogy ezt hellyel-közzel havonta akár többször is hangoztatod?
  • sertrex
    Igazából Kunos nevet szerzett magának a netKar-ral. Kikiáltották az egyik legjobb szimnek. De nem játszik vele a kutya se. Vajon miért?
    Most itt az AC. Ez is egyike a legjobb szimeknek, mégha nagyon az elején is van fejlesztésben, annak ellenére, hogy már öt éve hegesztgeti. Nem rossz indulatból. :)) Az újdonság ellenére is csekélynek mondható az érdeklődés, persze majd szeptembertől meglátjuk, akkortól majd újra éled a szimulátoros társadalom. :)

Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy pontosan miben is fogja ez agyon alázni a cARS-t. Igaz hogy én amolyan fanboy vagyok CARS területen, de akkor is kimerem jelenteni, hogy vezetésiélményben nem nyújt annyival többet az AC, hogy az alázó lenne. FFB-ben valóban jobb, de fizikában egyáltalán nem.
  • lac coo
    mi a gondod ezzel , jelenleg nem szeretem, meg még vagyunk egy páran, de érdekel, nézegetem, tesztelgetem, véleményezem ...
  • Screenracer #9133
    [szin=red]"Bár nem szeretem CARS-t[/szín]

,de sokat számol és tükrözõdik is szépen (itt ugye eleve életveszély maxra tolni a tükrözõdést..), mégis megy akár 46 AI-val is . "

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1324301258&no=16155

Milyen okból érdekel, ha nem szereted? Gondolom az a baj, hogy ezt nem Kunos gányolja.
  • Fernandooo #9132
    Ennyi rinyálás után simán vissza kellett volna kérned a fillérjeidet. Teljesen egyértelmű, hogy ez nem a te játékod és nem is lesz az. Ahogy nekem sem az rFactor például, mégsem okádom tele éveken keresztül az rF topicot...
  • lac coo
    Minket érdekel a Cars, ha nem érdekelne nem vettük volna meg, vagy már rég visszakértük volna a pénzt ....
  • Screenracer #9130
    Azért az tök jó, hogy betettem azt az űberszuper videót az esőröl és rögtön úgy érezte néhány ember, hogy megint itt az ideje földbe döngölni a játékot, mert a végén még átpártolnak az AC és az iR játékosok a CARS-ra. :DDD Persze ezt viccnek szántam, de muszáj leírnom mielőtt még néhányan félreértenék.

Ja! És én miért nem megyek át Grid fórumba fikázni, szarozni? Ja, mert nem érdekel. Fura mi?
  • Screenracer #9129
    Nem bántásból mondom, de ha olyat akarsz, mint minden más akkor minek egy ugyanolyan, ami már úgyis van?
  • Totti5
    Leszólni nem szóltam le, csak ezt így nem tudom élvezni. Remélem jobb lesz, csak már abban sem reményekedem. Érdekes hogy az eddig megjelent összes SMS játákkal ugyan így szenvedtem, de tény hogy magasan a CARS a legjobb közülök, de amíg más játékokban minden magától értődő, itt nem, se ez nem beállítás kérdése, mert be tudom állítani, hiszen mindig is beállítom a vezetési stílusomhoz. Ez van, remény még megvan, ha nem lesz olyan mint minden más, akkor max nem játszok vele. Már nincs sok idejük.
  • Fernandooo #9127
    Szeva! Gridezzé'! :D
  • lac coo
    De jó, hogy ilyenbe már nem megyek bele :)))
    Alja topik, három ember miatt ,vicc...
    Na pá .
  • Fernandooo #9125
    "Grid Autosporthoz képest ez jelenleg egy darab gány."

:D Ezt így, mint valami szimulátoros guru kijelentetted? :D Még szerencse, hogy ilyen esetekben Screenracer aláírása simán érvényesül ugyebár. Ez a te véleményed és hát senkit nem hat meg. Ahogy eddig sem, soha, senkit. ;) Mondom: gridezzél, az való neked, ott legalább körbeérsz. :DDDD
  • Screenracer #9124
    Jaja. Majd olyan lesz ebben is. :))
  • lac coo
    azért nincs mért időnk mert nem élvezzük :)
    Amúgy mi az user error valami tippet adjatok már :D

Grid Autosporthoz képest ez jelenleg egy darab gány .
  • Fernandooo #9122
    Ezek szerint mégsem, mert pl. én tökéletesen be tudom állítani a kormányzást. Másrészt lehet, hogy az alkalmazkodó készségeid sincsenek a csúcson. Ez még mindig user error.
  • Fernandooo #9121
    Teljesen mindegy, ki mit gondol az irányításról. Akinek eddig nem tetszett, mert láma a játékban és két kört nem képes megtenni törés nélkül (tényleg, miért nincs egyetlen CARS-fóbiásnak mért ideje a Leaderboardon soha? :D), az fikázni fogja ez után is. Érdekes módon nekem pont nulla problémám van a kormányzással, minden úgy történik, ahogy én akarom, sőt, versenyképes is tudok lenni. Ha általánosan lenne szar a játék és nem user errorról lenne szó, akkor ezt nem lehetne elmondani. Több éve nyúzok ilyen-olyan szimulátorokat, és egyáltalán nem érzem, hogy a CARS olyan hú de nagy hátrányban lenne. Ami ezen a téren veri, az a iRacing (nagyon), és az AC (nem olyan nagyon). Kész. Ja, és aki egy Grid Autosportban találja meg a virtuális autóversenyzés lényegét és minden hozzászólásában fényezi azt, az talán ne is akarjon semmit egy CARS-tól, mert csak kudarcélményekben lesz része - ahogyan eddig is...
  • lac coo
    tizen éve tolom már azért, csak be tudok állítani egy kormányt :))
    ezzel max annyit lehet, hogy csalni linearitáson stb ...
  • sertrex
    WMD-n a legtöbb esetben az derül ki, hogy user error volt. Nem gond, de előbb inkább kérdezni kéne, vagy segítséget kérni, mint rögtön fikázni.
  • Screenracer #9118
    Nem. Junior maradt egyhavi.
  • Screenracer #9117
    Nem mondtam, hogy tökéletes, vagy már hozzá se kellene nyúlni csak azt, hogy az amit leírt az most az én tapaszatalataim szerint nem így van. És ahogy nézem te se ezt tapasztaltad. :))
  • lac coo
    azért az ember csak érzi ha valami nem jó, ha pistike ha nem :)
    aki játszott már autósjátékkal ,az pontosan érzi az első percben, hogy valami nem oké ...
  • Screenracer #9114
    Sertrex arra gondolt, amit a WMD fórumon is kérdeznének. Melyik autó, melyik pályán, milyen kormánybeállítással, milyen hardwaren futtatod a CARS-t. Mert már jó párszor le lett írva, MÉG NINCS MINDEN AZONOS KÉSZÜLTSÉGI FOKON, SŐT A JÁTÉK SINCS MÉG KÉSZ. Már tudhatnád az AC példájából is, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. :))

Most komolyan. Bejön pistike, idehány egy fikázást és mindenkinek el kellene fogadni, hogy az maga a megtestesült valóság? Én is közeljárok már a hatszáz óra használathoz és abból amit ideírt a srác, semmit nem tapasztalok. Inkább az van amit te írtál a múltkor, hogy most meg mintha túl érzékeny lenne, de abba meg egy jó addag túlzás volt, vagy...
  • lac coo
    De steamen nem úgy van, hogy már mindenki mindennap megkap mindent?
  • oneal1
    köszi!!
  • lac coo
    Állóképen tényleg toppos az eső, mozgásban, autóban ülve már elég fake....
    néztem valami driver klubb videót, abban jól nézett ki, az nem a cars online fizetős cucca?
  • lac coo
    Most nezegettem kicsit, bmw ben gyors kozepen mint az allatt, ahigy irtam, es neztem valami utcai verdat is ott viszont lyukas kozepen.Szoval valoszinu, higy a felfuggesztse ami fake, nem a kormanykezeles, ami meg rosszabb.De a bmw gt az nagyon rossz, kozepen gyors, szukebb kanyarokban meg korbe kell forgatni, azt nem is ertem hogy hozza ossze az auto .De a bmw-nél is van egy kis lyuk középen.
    Amugy ai val mi lett olyan lassu maxra tolva is, hogy netovabb ?
  • sertrex
    Csak megjegyezném, hogy ez amit leírt pont az ellentétje volt annak, amire te panaszkodtál.

Ezt te írtad:
    "Amúgy most hogy szóba jött kipróbáltam, kivételesen nem crashelt, de mit kavarnak megint a kormánnyal, olyan érzékeny középen, hogy alig lehet menni vele, ha meg lassúra veszem, akkor úgy vezetem a GT-t mint egy ladát !?"

Ezt meg ő:
    "Maga az irányítás is bizonytalan középen. rángathatom a kormányt akár 10-15 fokot is jobbra balra, alig reagál rá valamit, pedig 0 deadzonet állítottam."

Most akkor mi van? Ha ez tényleg a játék hibája, akkor miért nem mindenkinél ugyanaz jön ki?
  • lac coo
    Én nem szólok bele, de elég konkrétan leírta mi a baja :)
  • sertrex
    Szerintem meg user error. Én már több mint hatszáz órát beletettem ebbe a játékba és nem egyedül. Te mennyit? Még senkitől se hallottam ilyeneket az irányításról, pedig 10-15-en rendszeresen összejövünk időnként és van akinek T500-a van akinek 270°-OS F430-asa(nekem pl.), de olyan is van aki Momo-val tolja még, de a legtöbben G25/27-tel és semmi bajuk soha. Ja és ezt rendszeresen multiban, ami még mindig nem teljes. Szóval bocsi, hogy egy ilyen minden konkrétumot nélkülöző hsz-ben csak valamiféle fikázást látok semmi egyebet.
  • paj01
    +1. Na többet én inkább nem is szólnék:D Majd megjelenéskor meglátjuk.
  • Totti5
    Úgy ahogy minden más programban és ott műküdik is ahogy kell, tehát nem a kormánnyal van gond.
  • Screenracer #9104
    Nekem az az álázós duma tetszik. Gondolom van valahol egy netes nyílvántartás, ahol jegyzik, hogy az AC és az iR FFB-ben alázta CARS-t. :DDD
  • Fernandooo #9103
    Több ezer játékos egbírkózik az irányítással, sőt, teljes termésetességgel használja azt, mindenféle nyűg nélkül. Próbálkozz másféle játékokkal, pl. lehet, hogy egy jó kis fa-szimulátor épp neked való, ki tudja.
  • Screenracer #9102
    Ha jól tudom, minden hónap első péntekén van junior build. Olyankor a következő hétfőig minden, a junioroknak is kipróbálható. Hétfőn már jön az újabb napi build és onnan megint korlátozva van egy hónapig a junior hozzáférés.
  • oneal1
    ja és nordschleife-ra is rámennék már:)
  • oneal1
    ezzel a junior csomaggal csak majd a megjelenés után próbálhatom ki az összes autót?:)
  • Screenracer #9099
    Néhány kérdés. Hogy van játékban beállítva a kormányod? Milyen kormánnyal tolod?
  • paj01
    Jah most ránéztem újra. FFB az nulla. Középen még mindig nincs semmi, egyszerűen elkönnyül az egész. Maga az irányítás is bizonytalan középen. rángathatom a kormányt akár 10-15 fokot is jobbra balra, alig reagál rá valamit, pedig 0 deadzonet állítottam. Azt sem értem, hogy egyenesben miért kezd el egyszer csak rezegni mint állat. Ha kicsit fordítok a kormányon akkor elmúlik. Bezzeg ha egy kerékvetőre megyek rá semmi sem történik, pedig a hanghatás már megvan:D Mondhatjuk, hogy alpha meg béta meg céda, pre release anyám kínja de ez a kezdetektől szar. Aligha fog változni. AC meg IR csúnyán megalázza ezt.