19801
  • Fernandooo #9351
    Simán elhiszem, végül is lehet, hogy néha tényleg érdemes törölni a profilt. Én pl. hónapok óta nem töröltem, lehet, hogy tényleg meg kellene ejteni. Olyan velem is volt, hogy egy autó-pálya összeállításnál már vért izzadtam, hogy javítsak a saját időmön és az istennek nem sikerült, aztán pár napra jegeltem a sztorit, majd ismét megpróbáltam és elsőre faragtam fél-egy másodperceket.
  • sertrex
    Most délután mentem pár sráccal multiztunk egy kicsit GT3-mal. Lehet, hogy valaki találkozott már vele, de én csak ma először, hogy ha valaki kilépett mielőtt befejeződött a veseny, akkor lefagyott egész cucc minden résztvevőnél. A mai multi három félbehagyott verseny. :( Betettem a tegnapi buildes topikba WMD-n.
  • sertrex
    Lehet, hogy nem fogod elhinni, de tegnap az új build letöltése után töröltem a profilomat és beléptem a játékba újra beállítani mindent és gondoltam megyek pár karikát. Nagyjából fél órát kőrözgettem majd kiléptem. Ma ránéztem és láttam, hogy csináltam egy ilyen időt. Végülis csak ezért tettem ide ki, mert még mindig ezen röhögtem, hogy tegnapelőtt szét állítgattam, anyázva meg miegyéb és sikerült néhány századot javítani, azt hiszem 55.997-ig sikerült lemenni. Egy napra rá meg csupán fanból mentem és tessék. Ma meg megint olyan 56 körüli időket sikerült csak. Ez tök beteg.
  • Fernandooo #9348
    Gratulálok. Mennyi körödbe került? Nekem nagyon nem fekszik ez a verda, képtelen vagyok összehaverkodni vele.
  • Screenracer #9347
    http://www.thrustmaster.com/en_UK/news/thrustmaster-and-project-cars-close-collaboration-and-first-series-racing-wheels-implemented-ps
  • sertrex

Tegnap délután sikerült javítanom egy picit az időmön a Florence Short @ Lotus 72D kombóval, a Thrustmasterrel fémjelzet eventen. Egy szép kerek 54.000 mp-s idővel, ami ugyan elmarad 1.6 mp-vel az elsőtöl, de számomra, aki nem egy időmenő zseni ez felér egy győzelemmel, főleg úgy hogy teljesen default beállítással értem el. Szóval azerényen, de minden gratulációt szívesen fogadok.
  • Screenracer #9345
    Megnéztem és valóban bugos, ha boxutcából jössz ki. Practice módban és race módban, boxból kijövet, amikor átadja az autopilot az irányítást, attól kezdve nem forog a bal első kerék vagyis olyan, mitha a levegőben lenne, mert ha rámegyek a rázóra ott forog, gurul. Viszont TT-ben, Race módban semmi baja, ha nem boxból jövök kifelé. Ja és Race módban, AI ellen, ha kihív a mérnök boxba és kimegyünk, akkor ott vége is a versenyünknek. :DDD Amúgy ez a HockenheimRing @ Formula C kombó volt. :))
  • Screenracer #9344
    Próbáltad már a Ctrl+i kombinációt?
  • Totti5
  • sertrex
    Én TT-ben próbáltam ezt az opciót. Naná kipróbálom, ha azt írják, hogy ne. Naszóval, nálam működik és működik a spectator mód is. :)) Ha nem is minden raceweekend, satöbbibe működik, akkor is egy két hét és jó lesz. A másik, hogy dolgoztak a felfüggesztés sérülésen. Érdemes egy kicsit crashelni, hogy szokjuk, mi történik olyankor. Na csak alakulgat ez. :))
  • Screenracer #9325
    Miért, mit nem írhattál?
  • Totti5
    Megint ott tartunk h sehol. Semmit nem lehet írni :(
  • Screenracer #9323

Ezt ne használjuk. Nem működik(még).
  • Screenracer #9322
    Valami ilyesmit gondoltam én is, a FAQ oldal speciel eszembe se jutott, de a banner alá élő linkeket akarok majd. Most készül az új fórum már lehet tesztelni. Gondoltam megvárom, hogy kész legyen és akkor már új "imidzsel" :) lesz megcsinálva.
  • Fernandooo #9321
    Szerintem nem túl szerencsés a banner alá bezsúfolni ezeket az információkat Jóval mutatósabb lenne csinálni egy önálló FAQ oldalt - sok SG-s topicban van ilyen megoldás -, és azt linkelni. A banner alá inkább a játékhoz kapcsolodó oldalak linkjeit kellene elhelyezni - szerintem. Persze ha másként látjátok, megértem, igyekeztem konstruktív lenni.

Multit nem szervezünk hétvégére?
  • SityiSXT
    Igy zajlik a programfejlesztes. Alfa allapotban feature-teszt van, azaz a tervezett funkciok beepiteserol szol a dolog. A jatek elvileg a heten lepett beta fazisba, most kezdodik az erdemi hibakereses es opimalizacio. Miert? Mert most allt ossze egessze a jatek, most lehet nekiesni a bugoknak, hiszen az alapszerkezet mar nem valtozik (kisebb az eselye annak, hogy egy mar jol mukodo funkciot elbarmolnak valami uj dologgal, ami kihat meg X szamu alrendszerre).
  • Screenracer #9319
    Majd kijavítom, most csak beszúrtam őket. :)
  • Screenracer #9318
    Én októberben leszek harmadik éve, hogy befizettem. És valóben mást irányoztak elő eleinte, szándékosan nem azt írtam, hogy mást igértek, mert elérhető volt egy tervezet, ami nem igéreteket, hanem elképzeléseket tartalamzott. Aztán ott volt a többezer tag, akik menetközben változásokat szavaztak meg.
    Szóval jelen pillanatban szimulátoros szempontból sokkal jobb a helyzet, mint kezdetekben mert csak egy a Forza, SonyGT fölé talán és a GTR2 és az iRacing alatt valahol akartak valami Real Drive játékot csinálni. A magamnevében nem csalódtam, mert én simán egy Shift 2 a négyzeten, jobb vezetési élmény, jobb FFB, vártam. Az már megvan és még egy csomó extra is jön majd vele.
    És ezzel a hozzállással és egy olyan lehetőséggel, mint a CARS-nál, beléphettek volna az AC kezdeti munkálatainál, Kunos szerint öt éve már, szerintem mostanra sokan az ereiket vagdosnák. :))
  • barcalaci84
    semmi probléma ...:) én még remélek is ráadásul és tényleg szeretném ha érzékelhető javulás lenne...eddig számomra felemás a játék mert a tartalmak tetszenek, igaz élvezetet még ugyan nem adott , de azért bízok abban h összeszedik magukat a fejlesztők és kiírtják e bugok jelentősebb részét...valahogy én azt gondoltam h a játék megjelenése előtt pár hónappal már sokkal kevesebb lesz az idegesítő crash stb...
  • SityiSXT
    Az ekezetek hianyaert nem vallalok felelosseget, reven a munkahelyi gepemen nem hasznal(hat)ok magyar billentyuzet-kiosztast...
  • SityiSXT
    Nem inkabb arrol van szo, hogy mar nagyon regota keszul a jatek, igy elnyujtottnak erzodik a fejlesztes? Ha emlekezetem nem csal, mintha 2011. vegen lehetett elkezdeni toolpackeket vasarolni, azota meg azert eltelt mar jo adag ido. Az biztos, hogy eleg lassan fejlodik, de fejlodik. Eddig nem tudtuk-tudhattuk, mi tart ennyi ideig egy jatek fejlesztesen: tessek, itt lathato, egyetlen valtozas sem drasztikus, a fejlesztes-fejlodes egy folyamat. Szoval csinjan ezzel a "nem latjuk a fejlodest" kijelentessel, mert konnyen meglehet, hogy inkabb a turelmetlenseg, semmint a targyilagos megiteles mondatja veled.
  • Screenracer #9314
    Köszi, be is tettem.
  • Screenracer #9313
    Szerintem aki nem látja a fejlődést az nem is akarja látni.
    Azt nem tudom, hogy kik azok a sokak, de azért mert ők mást vártak és csalódtak, nem kellene azoknak a levesébe belepiszkítani akik nem úgy éreznek.
    Mondjuk ez magánvélemény, de ha én ekkorát csalódtam volna, akkor már rég visszakértem volna a pénzem, mert van rá még lehetőségem is, és a továbbiakban már nem ezzel foglalkoznék.
    Ezek meg túl nagy szavak egy játék esetében, "a reményt is kiölik", végül is az emberek többsége ennél sokkal nagyobb összeget is kidobott már az ablakon, sokkal rosszabb dolgokért is. Tehát ezt egy kissé túl dramatizáltnak vélem és kicsit nevetségesen is hangzik.
    Tegyük fel, ha a CARS nem sikeredik egy jó játéknak, akkor se történik semmi. A világ nagyobbik része azt se fogja tudni, hogy megjelent.
    De akikre te gondolsz, a reményvesztett csalódottak, nekik ott az AC és ahogy elnézem az nem okozott csalódást, a CARS igen. Tehát a képlet egyszerü, nekik már meg is van a maguk kedvence. Hol van itt probléma?
  • SityiSXT
    Errol jut eszembe: a bannerba nem kene kiirni az aktualis nyugoket? Jelen pillanatban ez ugyebar:
    - A visszajatszasokat nem lehet megnezni tobbjatekos modban
    - A jatekos elvesztheti az iranyitast a jarmuve felett ha kijon a Setup and Strategy menubol
    - A jatek osszeomolhat x64 MT modban inditva
    - Azure Coast/California Highway: toltes kozben osszeomolhat a jatek
    - Akik B765-nel regebbi verziorol frissitenek, torolniuk kell a Dokumentumok mappabol a CARS profilt.
  • barcalaci84
    valóban nincs kész , csak itt inkább szerintem az "fáj " egy pár embernek h nem látni a fejlődést... és sokakban a reményt is kiölik, kiölték már h egyáltalán jó -e az irány ...
  • Screenracer #9310
    Tudom, hogy az általad szemellenzősnek tituláltak, azt csak kifogásnak tekintik, mikor az jön elő, hogy a CARS még nincs kész, de addig sajna, amíg hivatalosan a CARS készítői ki nem adják kész játékként, addig nem mondhatjuk, hogy kész van. Ennyi. Namármost egy nem kész játékban a félkészet, összekeverni egy mezei hibával, amit esetleg láttunk már más kiadott játékok esetében, hogy akkora bugokat, hagytak benne, hogy utólag győzték patchelni. Ebből is látszik, hogy még a készen kiadott se marad végleges, mert lehet orvosolni utólag is és ez manapság nem olyan nagy ügy. Steam, Origin, stb. naprakészen tudja tartani a kedvenceinket. Tehát nem is értem ezeket a túlfűtött kirohanásokat, ha véletlenül beleakadunk egy hibába, főleg egy "nemkész" játéknál. Ráadásul a CARS esetében egyenesen a fejlesztőknek lehet elküldeni a hibajelenséget.
  • SityiSXT
    Sajna ebben a topicban eddig kvazi megengedett volt az ilyen szemellenzos, tenyek helyett erosen szubjektiv benyomasokkal alatamasztott velemenynyilvanitas. En merem remelni, hogy Screenracer reven vegre rend lesz (jut eszembe, tolem is itt egy megkesett +1 a HG-valasztasodra ). Viszont ehhez nem artana intelligensen hozzaalnunk az ilyen "kritikakhoz". Pl. nem kell nekiesni a masik kedvenc jatekanak, hogy de abban meg nagyobb hibak vannak, pedig az mar kesz van, hanem jelen esetben Totti bevallottan egy kor alapjan irta le a jatekot - ami, lassuk be, minden, csak nem normalis es konstruktiv biralat.
  • Screenracer #9308
    Oké. Amíg a játékról van szó, addig lehet akár vitázni is. Természetesen normálisan. Semmi kedvem mindennap tucatnyi hsz-t törölni, mert lehetne köztük hasznos is.
  • Skyline
    Épp ezért jött a vid, a topik nem a kedvencem, de az amikor szemellenzősen kiemelünk egy kiseb hibát a játékban miközben a saját mindenhol agyonajnározott játékunkban nagyobb hibák is vannak...Vicc...
  • Screenracer #9306
    Ámen.
  • SityiSXT
    Jaj ne, mar megint kezdjuk?
    Totti: Egy kort mentel, es mar messzemeno kovetkezteteseket vonsz le? Es honnan tudod, hogy nem-e veletlenul te kaptad el rossz szogben a kerekvetot?
    Skyline: Teljesen mindegy, mi mas topiclakok kedvence, itt a Carsrol van szo, ami meg nincs kesz. A videod amugy arra lehet jo pelda, hogy tokeletes es hibatlan jatek nincs es nem is lesz soha.
  • Screenracer #9304
    Ez az autó két éve még benne se volt a játékban. Asano X4 néven a DTM-es verzó volt benne, csak a tények kedvéért. Itt #9297 a második videón René Rast egyáltalán nem úgy vezeti Spa-ban mintha ez olyan rossz lenne. Ennek az autónak az eredetijével nyerték meg a Nord 24 órást.
    Lehet, hogy azért nem látják SMS-esék, mert idelinkeled a videót és nem nekik. :))
  • Totti5
    Azt írtátok hogy ez az autó nagyon jó élmény vezetésileg... 2 éve is ilyen volt, most is ilyen. Nincs ezen mit beszélni, rossz és nem fejlődik. Ha ezt nem látja a SMS akkor sajnálatos.
  • Screenracer #9301
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?17798-2013-Audi-R8-LMS-Ultra-(Beta1)

Ezen a linken leginkább az autókészenléti állapotára utaló Beta 1 jelzést ajánlom figyelmedbe. A lenti táblázat meg azt mutatja, hogy különböző készenléti fázisban, milyen műveleteket kell elvégezni mire a Beta, ahol még mindig van mód bug és egyéb hibák javítására, illetve a kész játékba kerül egy-egy autó.

Status definitions + minimum requirements

PreAlpha: (37 mandays)
    - LODX meshes finished (exterior + interior)
    - Collision export
    - Placeholder physics
    - Placeholder sound
    - Export: no LODs, LODX as LODA meshes, placeholder materials/textures

Alpha1: (20 mandays)
    - Tyres + wheels finished (textures, tyre deformations, wheelblur, all LODs)
    - Chassis textures/materials finished (incl. brakes + lightglows)
    - 1stP cockpit textures/materials finished
    - Paint material UVs finished
    - Physics 1st draft
    - Sound 1st draft
    - Export: no LODs, LODX as LODA meshes, finished materials/textures

Alpha2: (16 mandays)
    - LODA/LODB/LODC setup complete
    - 1stP cockpit meshes finished
    - 3rdP cockpit textures finished
    - Ambient shadow added
    - Export: full LOD setup

Beta1: (13 mandays)
    - 20 AI liveries finished
    - Gearstick animations finished (if required)
    - Windscreen reflection added (if required)
    - Cockpit display added (if required)

Beta2: (6 mandays)
    - Damage setup (crumple damage, scratches/dents, detachables)
    - 1stP cockpit ambient occlusion added
    - External ambient occlusion added
    - Cockpit animations finished (if required)
    - Suspension animations finished (if required)
    - Body animations finished (if required)

****************- Physics finished *************

- Sound finished

Tudom, hogy megint én leszek a fanboy meg miegyéb, de akkor is.
    Ezt a fenti táblázatot tervezted figyelembe venni? Másik, mondjuk béta 2-es autót is próbáltál, ugyanilyen körülmények között? Ugyanis egy teszt nem egy eseményből áll, hanem többszázszor vagy akár ezerszer ismegimétlik, mire levonják a következtetéseket. Esetleg a WMD fórumon SMS-ék figyelmébe ajánlottad, ezt a hibát? Természetesen igazad van az auto ebben a fázisban még hibás. De mivel nem végeztél elég átfogó tesztet, elég elhamarkodottnak tűnik, hogy rögtön a fizikai engine hibáját okolod. Egy kör, ismétlem egy kör. :DDD
  • Totti5
    Windows reinsall volt. Project CARS újra letöltés. Újra beállítás 0áról.

1 kört mentem a játék indítását követően, vagyis mentem volna. Ismétlem 1 kört!

Ezt komolyan gondolják az SMS-ék?
  • Screenracer #9299
    YouTube - Project CARS Fan Page

https://www.youtube.com/user/ProjectCARSTV
  • sertrex

Sagedavid, WMD tag, egy interaktív videót készített az új menüről. Így most az is belepillanthat a menübe akinek még nincs hozzáférése a játékhoz.
  • Screenracer #9297

A Nordschleife 24 órás verseny győztes csapatának egyik tagja, René Rast.

És itt már a Spa 24h futamra készül.
  • Screenracer #9296
    http://www.amazon.co.uk/Namco-Bandai-Project-CARS-DVD/dp/B00KL32DE2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405545571&sr=8-1
  • Screenracer #9295
    Látom ezt a témát jó alaposan túltárgyaltátok. 9266-9292-ig minden hsz-tõl megszabadultam, ha nem bánjátok, ha valakinek esetleg nosztalgiázni van kedve, akkor elküldöm a képeket róluk. Kerüljük a fölös sértegetéseket a jövõben.