19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Köszi (alap setuppal mentem
)
Ez tényleg a Mars! :D -
Én is upgradeltem, előtte csak low grafon tudtam menni normálisan szárazon. Múlt héten vettem új alaplapot meg procit azóta magas grafon tök jól fut (ez stabil 30 FPS-el lett felvéve).
i5 4570 (3.2ghz) radeon 7850 (1gb) meg 6gb ram van a gépembe most. -
Screenracer #9432 Én már rég próbáltam esővel, mert a gépem ezen már elhasal. A béta vége felé majd próbálgatom, addigra elvileg optimalizáltabb lesz. Remélem új gép vásárlása nélkül is tudom majd én is élvezni a látványt, ha nem akkor muszáj lesz megejteni egy gép upgradet. :)) így is meg kellett volna már ejteni. :( -
Fernandooo #9431 Tényleg nagyon szép felvétel és jól kezeled az esős körülményeket. Én gyűlölöm az esőt autós játékban, simán a halálom.
Én szintén ezzel az autóval bohóckodtam egy igazából gokart pályán. :D A színvilág kicsit olyan, mintha a Marson lenne a helyszín...
-
Eddig nem mentem esőbe, de most kipróbáltam. Nagyon szép grafja van a játéknak így is (bár vannak még bugok az aszfalt tükröződésében).
Nem is tudtam, hogy van real road cucc benne (ideális íven felszáradó pálya stb), ez jó lesz így.
Csináltam videót is. Első 2 körbe nem tudtam padlón menni az egyenesekbe mert elúszott a kocsi, viszont a 3. körbe már lehetett nyomni :)
-
Fernandooo #9429 Ahhoz valami olyasmit keress, hogy border-color. Aztán megadod neki, hogy "transparent" és átlátszó lesz. -
Screenracer #9428 Az is tervben van, de még nem válogattam hozzá képeket. Most azt a fehér keretet próbálom eltüntetni. -
Fernandooo #9427 Persze, ez után már kedvedre váltogathatod a hátteret. Sőt, azt hiszem a bannert is meg lehet csinálni váltogatósra. -
Screenracer #9426 Ez jó is lesz, amíg jobbat nem találok. :)) -
Fernandooo #9425 Na, így a fasza. :) -
Screenracer #9424 Az működik. :) Beraktam azt fixes sort, ahova úgy gondoltam beillik és jó lett. :DDD Köszi ez segített.
-
Fernandooo #9423 Pedig a no-repeat-nak működnie kellene.
body {
background: url(http://www.projectcars.it/wp-content/uploads/2014/04/Project_CARS_screenshot_14-02-2014_04.jpg) no-repeat;
}
Ez képformátum független.
Ja, és valahová be kéne tenni a "fixed" parancsot, ami a háttérhez kapcsolódik, hogy ne scrollos legyen, vagyis ne görögjön a hozzászólások panellel.
Kb így: background-attachment: fixed; -
Screenracer #9422 Vagy ismétli vagy csak egyet rak felülre.
Lehet .png kellene, nem .jpg.
-
Screenracer #9421 Ezt csak úgy beszúrtam ide a galériás képeimből. Gondoltam később teszek be valami jellegzetesebbet. De most mindjárt megnézem a tieidet. -
Fernandooo #9420 Jó ez a háttérkép, csak az a baj, hogy ismétlődik. Meg lehet oldani, ha hozzáfér a HG a CSS fájlhoz, ki kellene keresni a képhez tartozó sort, amiben szerepel a repeat kifejezés. Azt kellene kiegészíteni no repeat-re, vagy valami hasonlóra, ami működik. Illetve olyan kép kéne, aminek a holttere középen van, hogy mutatósabb legyen.
Itt van pl. a hivatalos oldal háttere:
http://cdn1.editmysite.com/uploads/2/0/6/5/20658008/background-images/1233352885.jpg
Vagy ez:
http://www.projectcars.it/wp-content/uploads/2014/04/Project_CARS_screenshot_14-02-2014_04.jpg -
Screenracer #9419 Tudtommal még a régi EGO-val készül. Gondolom kozmetikáznak rajta, beraknak egy-két még nem működő funkciót, ami "valóságközelivé" teszi. :)) Kinevezném kedvenc játékomnak, ha végre egy autósjátékhoz méltó irányítást kapna. A többivel nem nagyon van bajom, mert úgyis csak egy évig használatos. Mondhatni, hogy eldobható kategória. :D -
Fernandooo #9418 Ja, tényleg. A következő szezon bejelentésével mi van? Nagyon sumákolnak. Lehet, hogy végre megszabuldnak ettől az extra ciki EGO motortól (Grid Autosport loller :D - a CM szégyen-gyalázata az a játék), és már next-gen lesz az F1 2014? -
Screenracer #9417 Nekem már előtte van. :DDD -
Screenracer #9416 Ha az sg.hu főoldaláról lépünk be, akkor már az új forum felületet használhatjuk. Így elsőre elég kopár, sivár, de majd kiszínezzük és megtöltjük élettel ezt is. :) -
Fernandooo #9415 Valamiért úgy érzem, hogy milliós példányszámban fog ez a játék elfogyni, főleg a két next-gen konzolra. Ott lesz ez simán az F1-széria elött. -
Screenracer #9414 Semmi gond. :))) -
SityiSXT #9413 Majd moderaljatok, ha nem helyenvalo, de beindultak a kulcsboltok is az Amazon utan... -
Screenracer #9412 Project CARS a Comic Con-on!
https://www.facebook.com/events/662501717162409/ -
Screenracer #9411 Új előzetesképek az időjárásról. Bővebben a linkre kattintva.
http://www.wmdportal.com/projectnews/new-project-cars-weather-previews/
-
Fernandooo #9410 Jót tett a fórumnak ez a változás, illetve most már sokkal informatívabb a topic bannerja is. :) -
Már azt hittem megjelent a játék. :)) Így azért már jobban néz ki az oldal.
-
Fernandooo #9406 
-
Screenracer #9405
-
SityiSXT #9404 Oke, en tudtam rosszul, bocsi... Ne lojetek!
Tul sokat neztem ki az EA-bol...
-
Screenracer #9403 Jeleleg 65 autó és 105 pályanyomvonal van. -
Screenracer #9402 http://www.slightlymadstudios.com/tech.html -
Fernandooo #9401 A hivatalos FAQ-t vettem alapul, abban ezek a válaszok szerepeltek. -
SityiSXT #9400 "Mennyi autó van a játékban?" - Ne a most elerheto automennyisegbol indulj ki, hiszen az SMS a Bentleyvel is lepacsizott, aztan azota egy B-logos anyacsavar sincs, csak egy szomoru emblema az elso toltokepernyon.
"Noha az alapokat valóban a Shift 2 motorja adja, nagyon sok minden teljesen át lett írva a fejlesztés során." - Nem ugy van/volt, hogy a Madness motor teljesen uj, mert a regi Shift 2 motor az EA tulajdona? -
Fernandooo #9399 Gyorsan összedobtam egy Project CARS FAQ-t, szerintem ez jó lenne a jövendőbeli FAQ alapjának. Mit szóltok hozzá?
PROJECT CARS FAQ
Mikor fog a Project CARS megjelenni?
A céldátum 2014 novembere. Eddig kétszer változtattak a premier dátumon, legutoljára egy teljes évvel tolták el a debütálást, reménykedünk abban, hogy ezúttal erre már nem fog sor kerülni.
Milyen platformokra jelenik meg a játék?
Windows, Xbox One, PlayStation 4. 2015-ben érkezik a Wii U és Steam OS verzió.
Előrendelhető már a játék?
Persze, hamarosan egy csinos kis listával szolgálunk, azokat a helyeket megjelölve, ahonnét meg lehet vásárolni a játékot.
Lesz valamiféle demó, vagy elérhető lesz a játék a Steam Early Access programján belül?
A készítők remélik, hogy találnak majd valamiféle lehetőséget arra, hogy a Project CARS a megjelenés előtt kipróbálható legyen.
Lesz a kiadás után a tartalmat tovább bővítő DLC-k?
Biztosra vehető, hogy igen, hiszen a fejlesztők már többször megerősítették, hogy több DLC-t is ki kívánnak adni a premiert követően.
Kapható lesz a Project CARS lemezes változatban is?
Igen! A Project CARS egyszerre lesz elérhető digitális és lemezes kiadásban.
Milyen játék a Project CARS?
A készítők szerint ez egy olyan autóverseny szimuláció, ami összetettségét, kidolgozottságát tekintve elsősorban olyan produkciókat próbál meg felülmúlni, mint a Dorza Motorsport,a Gran Turismo, PC-s fronton pedig bizonyos képességeit tekintve megpróbál közelíteni az iRacing-hez, és az rFactor-hoz. Természetesen nem hardcore szimulációról beszélünk, így ezekkel nem emlegethető egy lapon – azonban ez mit sem von le a játék értékeiből, hiszen nincs szó stílusazonosságról.
Hasonló a Project CARS autókezelési modellje a Shift 2-hez, amit szintén az SMS készített?
Noha az alapokat valóban a Shift 2 motorja adja, nagyon sok minden teljesen át lett írva a fejlesztés során. Például a fizika, az autókezelés, a Force Feedback, a gumimodellezés, és számos egyéb részegység. A munkálatok során a készítők nagymértékben figyelembe vették a közösség kívánalmait, igényeit, megfontolták a beérkező javaslatokat, és ennek fényében áll össze a közösségi támogatással fejlesztett produkció. Így olyan játék kerül a piacra, amilyet a többség akart.
Melyik kiadó fogja publikálni a játékot?
A Project CARS-t maga a Slightly Mad Studios adja ki, a terjesztő pedig a Bandai NamcoGames.
Mennyi autó van a játékban?
Összesen 67 autó lesz a játékban, beleértve ebbe a DLC-ken keresztül megszerezhető modelleket.
Tuningolhatóak lesznek az autók?
Igen. A Project CARS részét fogja képezni egy mélyreható tunning rendszer, aminek révén teljes mértékben megahatározhatjuk és növelhetjük autónk teljesítményét.
Mennyi autó vehet részt egyszerre egy többjátékos versenyen?
Ez még nem tudható előre, de már most több tucat játékos jöhet össze.
Mennyi versenypálya lesz a játékban?
Hamarosan erről is érkezni fog egy részletes lista. Tudomásunk szerint legalább 52 pálya kap helyet a Project CARS-ban, szinte mindegyikük több, különböző nyomvonallal lesz elérhető, így jóval 100 fölötti variáció áll majd a játékosok rendelkezésére.
PS4, illetve Xbox One rendszereken elérhető lesz a 1080p felbontás 60 fps sebesség mellett?
Ez a cél.
Mi a helyzet a Wii esetében?
Ezt még nem lehet tudni előre, de minden bizonnyal az egyik legmutatósabb játék lesz a Project CARS ezen a platformon (is).
Milyen játékmotort használ a játék?
A Project CARS alapját az SMS saját motorja, a MADNESS szolgáltatja. Ez specifikusan a következő generációs platformok teljesítményét fogja teljes körűen igénybe venni, illetve lehetővé teszi a széleskörű skálázást a legkülönbözőbb alkatrészekből álló PC-s rendszereken.
Mi a minimum gépigény?
Erre még nincs hivatalos válasz, de az biztos, hogy a Project CARS teljes pompájában való futtatásához kisebbfajta erőmű szükségeltetik majd. Ha úgy tetszik, a Project CARS az autós játékok Crysis-a.
A játék támogatni fogja a DX12-es effekteket?
Ennek lehetőségét jelenleg is kutatják a készítők.
Az Xbox One távrányítójának lesz valamilyen érdekesebb, extra funkciója?
Igen! Nagyszerű érzés lesz az, amikor érzed a rengeteg lóerőt az ujjaid alatt. :-)
Használja majd a játék a Playstation 4 DUALSHOCK 4 kontrollerének valamilyen funkcióját a Project CARS?
Például a beépített hangszórókon keresztül fog veled kommunikálni a versenymérnököd. :-)
A project CARS támogatni fogja a kormányomat?
Már van egy hardvertámogatás lista, ha ezen szerepel a kormányod, akkor nyert ügyed van. Íme:
PC
Thrusmaster T300RS
Thrustmaster T300 Ferrari GTE
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
Thrustmaster T100 Force Feedback
Thrustmaster TH8RS
Thrustmaster TH8A
Thrustmaster T3PA Pedals
Thrustmaster T500RS
Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch
Thrustmaster F430 Force Feedback
Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Integral T500
Thrustmaster GP XID Gamepad
Thrustmaster GPX Gamepad
Thrustmaster GPX LightBack Black Edition Gamepad
Fanatec Porsche Turbo
Fanatec Porsche Carrera
Fanatec Porsche 911 Turbo S
Fanatec Porsche 911 GT2
Fanatec Porsche 911 GT3V2
Fanatec CSR (+ Pedals)
Fanatec CSR Elite (+ Pedals)
Fanatec ClubSport (+ Pedals)
Fanatec ClubSport Shifter (+SQ)
Logitech G25
Logitech G27
Logitech Driving Force
Logitech Driving Force Pro
Logitech Driving Force GT
Logitech MOMO Force
Logitech MOMO Racing
Microsoft SideWinder Force Feedback
SimRaceway SRW-S1
PLAYSTATION 4
Thrustmaster T300RS
Thrustmaster T300 Ferrari GTE
Thrustmaster T100 Force Feedback
Thrustmaster T80
Thrustmaster TH8RS
Thrustmaster TH8A
Thrustmaster T3PA Pedals
Thrustmaster T500RS
XBOX ONE
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing
Thrustmaster TH8A
Thrustmaster T3PA Pedals -
Screenracer #9398
Most már napiszinten van figyelmeztetés a profil törlésére. Gondolom mélyebben is belenyúlnak, amiatt. -
Fernandooo #9397 Még nem próbáltam, totál kiment a fejemből ez a két lehetőség. Kösz, hogy szóltál, észben tartom. -
Screenracer #9396 Azt tudod, hogy a Formula A-ban már működik a DRS és a Kers? :)) Csak chasingcam-ben figyeld előbb ki a DRS-t. :)) -
Fernandooo #9395 Néhány "lélekemelőnek" szánt kép:
És egy laza kör a tegnapi pályán. :)
-
Screenracer #9394 A mai a 770-es buildben:
Physics:
* Updated vehicle wheel contacts.
* Revisited setup of collision groups.
* Removed unused merged simulation code paths.
* Fixed computation of wheel spindle orientation matrix.
* Added missing extraction of wheel spindle orientation from HD vehicle.
* Removed no longer needed helper collision shapes for vehicle and wheels.
* McLaren 12C: Added airbrake to aero model, fixed AI throttle surging
* Mercedes SLS AMG: AI tire model tuning, fuel consumption, heat & wear model
Úgy látszik ezen a hétvégén a fizika szerelmeseinek is bőségesen kedveztek tesztelni valókkal. -
Screenracer #9393 Check! :)