Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ginetta G55 GT3; 300SEL 6.8 AMG; Ford Sierra Cosworth RS500 Group A; Sauber C9.
"I suspect we could get a 12 if we're careful. Cartoon violence fits there." Ian Bell 😄DDD
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?8185-About-the-PEGI-rating&highlight=pegi
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Annak - hogy a normális fizika felé haladunk - mond ellent pont a CM által fejlesztett Grid 2 is, ahol az elõd simcade fizikáját sikerült kicserélni egy külsõ íven driftelve elõzõsre.
De a bevetel nagyreszet ok hozzak. Csak szimeseknek csinalni valamit nem sok ertelme van, tizenezer darabot lehet csak eladni😊
Ennel a fo ujdonsag, hogy olyan engine-t probalnak osszerakni (alapokrol, mindent ujrairva), ami mindenkinek es minden platformra jo lesz, szimes alapokkal es lehetosegekkel, sok "butitasi" lehetoseggel.
Az AC teljesen mas vilag. Mar az is jo, ha PC-n megy, es kisebb-nagyobb placebo-erzessel tul lep a DX9-en😊
Szeretjuk, mert Kunoshoz es az nKP-hez hasonlitjuk, de szigoruan veve (beallitasok, menuk, lehetosegek, effektek stb.) lenyegeben egy igazi barkacs-remekmu😄
A CARS-nal idegesit, hogy meg mindig nincs Options menu az autonal. De lesz, az SMS-tol a CARS-ban ez kotelezo.
Az AC-ben sincs, de ott sose lesz, mert nem tudja/akarja megoldani, de neki elnezzuk, oruljunk hogy egyaltalan mukodik😄
A programozók meg csak annyira tapasztaltak, hogy megmondják nekik ...gyerekek olyan "jól" kezelhetõ játékot programozzatok amivel a 3 éves gyermek is elbír,no és ha lehet rengeteget el tudjunk adni belõle,a többi már nem fontos ja és a csilli-villi grafot kihagytam<#wink>#wink>.
De a pCras mellé állítva már az is kevés lesz ,magasan van a mérce....a grafnál is.
Pl a Codemasters is hirdet, hogy tapasztalt fizika programozókat keres, azok se hülyék, lépni fognak, a kétgombos árkád cuccok kora lejárt ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze az elején picit sokkkkk... volt de utána tetszett.
A játék ezen részét ,már mint az idõjárás és napszak váltakozást,a többi "szimnek" nehéz lesz ûberelni.
Még ha azokban olyan nagyon jó fizika is van-lesz mint ahogy ígérik.
Ha másért nem ezért is jól eladható lesz ez a játék ha elkészül ,mert ezen a téren biztos nem lesz vetélytársa.
Persze tudom ez nem minden, a fizika a lényeg de szerintem abban sem kell majd nagyon szégyenkeznie,hogy a többirõl ne is beszéljünk.
Amitõl meg az én kedvem szokott elmenni tõle az az, amikor az egyik nap nagyon jónak tûnik, másnap meg mintha beletettek volna vissza valami placeholder cuccot és rosszabb, mint a Shift 2 volt. 😞
Pedig az Ac is bugos, félkész, megmondom én arról is, nem szoktam fanboykodni 😊))
Mult hetvegen Lotus-t toltam AC-ben, aztan kivancsisagbol iR-ben, aztan csak megneztem CARS-ban is. Egymas utan tesztelve a harmat, meglepoen jo volt. Mentem is vele egy rovig versenyt😊
En is varom a progit, mert ilyenkezelessel (foleg ha kesz lesz;P), ennyi es ilyen tartalom az eleg jo. Foleg, hogy toltak bele rendesen "szimes" (elvarhato) beallitasokat is.
Ahogy mar tobbszor irtam, 3 dologtol szokott elmenni akedvem.
Belefutok egy rosszabb autoba; tetszik, de jo lenne allitani (garage/options), de nem lehet mert ki-be kell lepkedni; es ha full low-ban meg egyedul is szaggat.
De multheten a krabban "lassu" palyan is hasznalhato volt, meg nehany AI-val is, vagyis ismet kedvet kaptam hozza, ha lesz idom, tuti megyek vele versenyt.
Mas nem nagyon van, mert mindenki csak hotlap programot fejleszt (iR, R3E, SRW, AC):/
Egyedul a DTM ami kellemes csalodas. Igazabol gazos (regi fizika es FFB, draga, kicsit "egyszeru" autokezles), de AI-val, versenyben teljesen jo.
Az AC/SRW/iR is nagysagrenddel tobbet erne, ha lehetne hasznalni offline/AI versenyre.
Azért gondoltam jó ötletnek, hogy idõnként beírod ide, hogy mivel érdemes tesztelni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mondjuk ScreenRacer kolléga - ha már úgy is sok idõt feccöl a témába -, mindig kiírhatná, hogy mit érdemes nézni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Szóval én magát a mûfajt szeretem és nem fankodom egyik progi mellett sem. Ebben látom a lehetõséget és látom, hogy mennyit fejlõdött a Shift 2 óta. Ez teszik benne. Rajtad az látszik, hogy idejársz ezt fikázni a másikat meg isteníted. Vagyis egy új elnevezést találtam ki rád. FANTROLL. <#taps>#taps>
Melyik autot nezzem melyik gumival ?
Ezzel szemben az AC egy több éve fejlesztett enginre épül amiben eleve volt egy nagyszerü FFB, egy jó fizika és és már a gumifizika is eléggé meg volt alapozva benne. Kunoséknak csak modernizálni kellet azt, hogy az új graf összepasszoljon vele.
Ebból is látszik, ahogy nem tudod a helyén kezelni a dolgokat, hogy nem értesz ezekhez a dolgokhoz, mert bénázásnak nevezed más munkáját és azt hiszed, hogy mindenért csak el kell menni a Tescoba és már kész is van.
És van itt még egy fontos dolog. A CARS még nincs a piacon, nem veheti meg bárki akinek megtetszik, ellentétben az AC már piacon van. Ha valaki a Steamen meglátja és nem jártas annyira ebben a témában és megveszi az nem annyira lesz megértõ vele, mint te vagy én. Mi tudjuk, hogy ki az a Kunos és mit vettünk, de sokan, hidd el nagyon becsapottnak fogják magukat érezni.
Tehát lehet, hogy a CARS 5 se lesz ezekkel dolgokkal olyan szinten mint az AC most, de több esély van CARS 5-re, mint arra, hogy akkor még lesz AC. 😊
Legfeljebb majd ugyanúgy lesz mint az nKP most, hogy van de minek és fõleg kinek?
Ja, nem írnék ilyen hosszan, ha csak annyi mondanivalóm lenne, mint neked. 😄D
Egy kicsit amolyan fanboy vagy az AC-val, ezzel meg jössz ide trollkodni. <#banplz>#banplz>
Ráadásul már ezerszer le lett írva, hogy a CARS-ban minden autótipusnak saját FFB-t készítenek, sõt géposztályonként lesznek a gumik is megcsinálva ami nem két hét vagy két hónap. És természetesen megint kimaradt a hsz-edbõl, hogy melyik autókat, melyik pályákon, milyen gumitipusokkal próbáltad ki és hány kört raktál bele mielõtt kialakult a markáns és jól megindokolt véleményed. <#banplz>#banplz>
Ezt a fejlesztési folyamatot kisérletezésnek hívják. Szerintem senki se mondta, hogy kész van a gumi, az FFB és a fizika, csak te vagy az aki random beirogatja, hogy ez szar, nincs kész, nem is csinálnak semmit. De tényleg miért erõlteted ezeket a "szakértõi" hozzászólásaidat. Szerintem ne pár hét szünetet tartsál, hanem jövõ novemberig ne is nyúlj hozzá. Nem hagyunk ki semmit, ha addig nem szólsz a témához, mert már mindenki tudja úgyis a szokásos szövegeidet. <#banplz>#banplz>
Komolyan nem értem mi tetszik ezen nektek 😊A gumi is szörnyû, olyan hirtelen és valószinütlen mozgásokat képes csinálni, hogy az agyam eldobom . Még mindig a szokásos "új gumi, új FFB" szinten tart, valójában szart sem csinálnak vele 😊))
Újabb pár hét szünet... 😄DD
Most komolyan ki mondta, hogy az AC-hoz hasonlítsd? Az AC az nKP-ra épül, a CARS-t a Shiftrõl építik fel. Teljesen más világ a kettõ. Ha majd a CARS-ra is rááldoznak kb. tíz évet és még mindig nem tart sehol akkor le lehet írni. Ezzel az erõvel az AC az nKP-hoz képest egy ..., nem is tudom micsoda. Csak a grafikája jobb. 😄DD
Azt kell nezni ami jol mukodik, hibak nyilvan vannak dogivel. AC keszultsegi fok fel/egy ev mulva lesz kb.
GT3 van teriteken. Soft gumival kis setup utan viszonylag jol mukodnek, de meg mindig baltaval faragott allapot. Potencial van benne szvsz, persze ACvel nagyon magasan van a lec.
"Testing should be done in Free Practice mode only."
"Stop using TT. Only Free Practice is valid for physics feedback."
Ez csak két idézet a fórumból. Az "only" szócska a lényeg. 😊
Hát így AC bõl átülve.....<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
De így hogy leírtad pontosan tudom.<#worship>#worship>
Azért csináltam pár képet...leginkább a graf beállításokról ,mivel ott vannak számomra "érdekes" dolgok,amik a minap több órám elvették mire rájöttem melyiket is kell kikapcsolnom hogy jó legyen.
c:users-neved-documents-cars-profiles-default.sav; (Kötõjelet használtam dõlésvonal helyett, mert ez az istenverte fórum azt nem jeleníti meg.) Ezt minden frissítés után törölni kell, elvileg. És a graphicsconfigdx11.xml file-t nagyobb grafikai frissítéskor de az se baj, ha minden frissítés után törlöd a másikkal. Van hogy törlés nélkül összekutyulódik az újabb dolgokkal és olyankor szoktak anyázni, pedig csak törölni kellett volna. 😊 Én az egész Cars mappát szoktam törölni. Kábé két perc míg újra beállítok mindent a játékban, ennyit ki lehet bírni. 😊))
Van úgy hogy én még a gumit se,default azt jóvan<#vigyor2>#vigyor2>
Ami a törlést illeti ...miért is kell?
Én most töröltem-letöltöttem-telepítettem az egész Cars-t a kari miatt,de eddig nem igazán foglalkoztam a kérdéssel.<#nemtudom>#nemtudom>
Pontosan honnan és mit is kellene mindig törölnöm?,lécci írd le nekem,nem szeretném mindig az egészet újra letölteni és telepíteni,de gondolom nem errõl van szó.. Thx<#worship>#worship>
A car setupban én csak a gumikat szoktam cserélgetni, mert a napi buildek miatt úgyis mindennap törölni kell a profilt és nem érdemes setupolni, mert másnap már nem igazán érvényes. Én egyébként törölni szoktam a teljes Cars könyvtárat. 😊 A practice menüben szinte minden mûködik, csak azok a dolgok nem amik a Quick Race-hez kellenének, értelemszerûen. 😊
Igaz a régebbiek nincsenek benne de 3-4 nappal ezelõtti mind fent van<#eljen>#eljen>
Mivel a régi karim miatt hanyagoltam a játékot,most hogy hasít az újjal, nem tudom letenni.
Kérdés....van egy olyan funkció a control menüben a FEEDBACK oszlopban,Tire Force,nálad mekkora értéken van?
Most hogy ennyire belemerültem átállítottam ,mivel asszem 70 körül volt,áttettem 130-ra,hú....az irányítás olyan lett amit eddig nem is gondoltam ,hogy benne van.<#taps>#taps>
Néztem a Partice menüt ,na ott tényleg mindent be lehet állítani,persze még nem mûködnek ,de gondolom majd igen.
Most hogy kicsit jobban ráértem és átnézegettem,nagyon sok lesz-van ebben a játékban és nem csak a grafikára gondolok ,hanem az egyéb funkciókra is stb...
Persze van még sok munka vele,de bízom benne hogy jövõ ilyenkor sokkal jobb lesz, mint azt most gondolnánk.<#taps>#taps>
<#vigyor5>#vigyor5>
Csak Free Practice módban lehet kipróbálni az új FFB, fizika és gumifizika dolgokat. A többibe majd késõbb kerül bele. Gõzöm sincs, hogy miért nem az offline vagy online többjátékos részbe. Na mindegy. Csak szólni akartam. <#vigyor2>#vigyor2>
Itt sajna katasztrófa úgy ahogy van....épp hogy csak a fára nem mennek fel...<#violent>#violent>