19801
  • Screenracer #9562
    Spa tényleg tökéletes lett volna, mivel ott vannak endurance, GT versenyek és ha már ragaszkodnak ehhez a géposztályhoz akkor lehetett volna, amit írtál BMW M3 GT vagy Z4 GTR 3, mert ezek szinte már az eleje óta közel kész, elfogatható formában voltak. Szerintem simán rálustultak arra, hogy a tagság promózza a játékot már az eleje óta, ingyen és elfelejtették, hogy a finisre valami profit kellett volna megbízni.
    Vagy egyenesen a Bandai Namconak adni promózásra. :))) Mondjuk ha a Codies-el fogják összevetni, abból még jól is kijöhetnek, mert azokban már csak a nagyon fanatikusok bíznak meg. ;)

Ez a feltérképezés is jó lenne, csak az a baj, hogy nem csak autó, hanem pályafüggő is a dolog. És sajnos azt még nehezebb kideríteni a fórumon, hogy melyik pálya hol tart, főleg fizika területén. Én már próbáltam, hogy ugyanazzal az autóval menni sorba a pályákon, de nem vagyok eléggé kocka ehhez és nem sok kitartásom volt. :(
  • Fernandooo #9561
    Van még pár ilyen autó. Tegnap akartam hasítani a Pagani Zonda Cinque Roadster-el, de á... Ugyanaz, amit írtál: default setupon a fék olyan harapós, hogy simán elhúzza az autót jobbra vagy balra, de valami brutális módon. Ha finomítasz rajta, akkor már egy fokkal jobb, de akkor meg kb. végtelenek a féktávok. Nem igazán játszható. Jó lenne feltérképezni, hogy státusztól függetlenül melyik autó játszható és melyik nem, meet az utóbbiból sajnos bőven akad.

Az SMS pedig tényleg megérdemli most a fikázást. Ennyire szar PR-anyaggal bemutatni ezt a játékot... Eleve egy könnyű autót kellett volna kivinni egy ennél sokkal népszerűbb pályára, egy olyanra, ami eléggé ismert, pl. Spa, és mondjuk BMW M3 GT. Ezerszer hálásabb lett volna, már csak azért is, mert ha összevetik az emberek a Codemasters atomcsicska szintjével - és össze lehet vetni, a CM játékokban is van Spa - , már nyert ügyük van. De nem, ők valami újat mutatnak. Hát tessék. Csak az a baj, hogy most sok ember egy szar demó alapján fogja előre lehúzni az egész játékot. PR-ből elégtelen, kb. Kunos szint.
  • Screenracer #9560
    Megpróbáltam ezt a kombót PC-n. Három kör, 15 AI, Merci stb. . Hát ez így is borzasztó. A Merci annyira nincs még kész, a fék egy vicc, pattog, ugrál, olyan alulkormányozott, hogy az már fáj. Szerintem ezt nem gondolták teljesen át, hogy pont ezt csinálták meg PS4 demónak. Ráadásul ez már több hónapos, ez volt az E3-on is. Szerintem ennél vannak/voltak jobban elkészült autók is a játékban. Az SMS magának köszönheti, hogy most ilyen viszhanggal kell szembenéznie. Még jó hogy novemberig nagyon sok idő van és ennél csak jobb videók fognak kikerülni addig. :)
  • Screenracer #9559
    Nem árt egy kis kontraszt, hogy milyen amikor egy rezgő banánnal tolnak egy autósjátékot. :DDD
  • SityiSXT
    Erre harapnak nagyon a sajtós topicban - ez ugyanis baromira nem hivatalos, és a kommentek alapján nem túl jó színben tünteti fel a játékot.
  • Screenracer #9557
    Project CARS PS4 gameplay.
    Extended Comic-Con Trailer

• Screenracer #9556
    OFF(?)

Arra gondoltam, hogy a Mad Max filmekben mindig is főszerepet játszottak az autók, így talán megbocsátható egy kis offolás. :))
  • Screenracer #9555
  • Screenracer #9554
  • Screenracer #9553
    Lehet F1-es kormánnyal is venni T500-at. Valamivel drágább, gondolom a Ferrari embléma miatt. ))
  • macleody
    Jaja. Pedig már majdnem küldtem a haveroknak a linket, hogy azonnal feliratkozni, különben szét lesznek rúgva :)
  • Screenracer #9550
    Ja, köszi azt meg se néztem, csak azt, hogy BAC Mono teszt lesz. :DDD

Akkor törlöm is felhívást a további félreértések elkerülése végett. :DDD
  • macleody
    First custom livery test on Steam Workshop. This is mucho exciting!
  • Screenracer #9548
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=287762503&searchtext=
  • alma2
    Ezalatt csak ez latszik. A linket be tudod tenni jobb gombbal.

http://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=234630&section=items

Bac Mono Test
    by Štěpán Vondrák
    Custom Liveries
    Create and share custom vehicle liveries.
  • frango
    Persze. Plusz pénzért. :) Mindegy, csak azért írtam, hogyha valaki gondolkodna a vásárlásán, akkor ez elég fontos infó lehet.
  • Screenracer #9541
    http://www.virtualr.net/thrustmaster-t500-rs-ferrari-f1-rim-review

Ki lehet ilyenre is cserélni, ha kormánnyal együtt mozgó váltót akar valaki. :)
  • frango
    Nem lenne ez rossz cucc csak 1 nagy baja van. A váltó fülek. Hatalmas hiba.
  • Screenracer #9539

http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/thrustmaster-t500rs/4121

Csak az érdekesség kedvéért! :)
  • sertrex #9538
    Egyelőre a GT autókkal érdemes az új FBB-t próbálgatni. :)
  • sertrex #9537
  • sertrex #9536
    A mai 776-os build-ből:

Physics:
    * FFB work (ask in the respective thread)

Megérkezett az FFB Topology 3 aka. FFB v.3. Ha a későbbiekben találkozunk a T3 kifejezzéssel, hivatkozással, akkor az az új FFB-re vonatkozik. :)) Végre, egy igazán jó hír. A teszteléssel egyidőben azon is dolgoznak, hogy hogyan tudják a teljes FFB vezérlést elhelyezni grafikus felületen, azaz bekerül a menübe egy részletes, szerkeszthető FFB.
  • SityiSXT
  • Adam Jonas
    Köszi!
  • sertrex #9533
    Én is kitöltöttem. :))
  • sertrex #9532
    Konklúzió. Csak GT autókkal érdemes raceweekendben játszani. Egész jók már az autók és az AI is sokkal jobb, mint bármelyik más géposztályban. Viszont nem mindegyiknél jó az irányítás. Megint visszatért az billegés középállásban, hogy úgy kell kiegyensúlyozni az autókat, mintha valami libikóka lenne. Egy kis holtjáték hozzáadásával ez az érzés csökkenthető, de biztos változtatnak még ezen is. Ha meg túl érzékeny a kormány jobbra-balra fordításnál, akkor érdemes a kormány setupban a kormányérzékenységet lejjebb venni, kinek mi a kényelmes, nincs tuti beállítás.
  • sertrex #9531
    Na jó, finomítok a korábbiakon. Formulákkal nem érdemes próbálkozni, idióta az AI is és még se fék, se tapadás, pörög forog csak nem megy. Persze még mindig Hockenheim. Pagani Zonda már jobb valamivel, de szar a féke. Olyan hosszú a fékútja, mint egy vonatnak. Ja, és default beállítás. Gumpert szintén használhatatlan. Ja, Raceweekend. :)) Kezd elmenni a kedvem a további próbálgatástól. Rögtön az elején belenyúltam a tutiba a Z4-gyel. Az jó, AI, FFB gumik mind jó alapból.
  • Adam Jonas
    Jó persze, beletehettem volna még a GP2-t, GP3-at, GP4-et Geoff Crammond-tól, F1 1999, 2000, 2001, 2002-t is :D Csak inkább szoftvereket írtam bele, amelyek meghatározóak voltak/ meghatározóak jelenleg is.
  • Screenracer #9529
    Én is kitöltöttem. A netKarPro kimaradt a szimulátor felsorolásból. :))
  • Fernandooo #9528
    A végeredményről lehet majd valamit olvasni? Egyébként én kitöltöttem, köszi a lehetőséget.
  • Adam Jonas
    Remélem nem kerül törlése ez a posztom.

OFF:

Sziasztok!

Egy kisebb felmérést szeretnék elvégezni a magyar szimulátoros társadalom játékszokásairól. Kérlek, ha van szabad 2 perced, akkor töltsd ki. A felmérés teljesen anonim!

A kérdőív: https://docs.google.com/forms/d/107qy9rzpOJmo0LfbJHR0LVJSHX-WORt5glDZthEtxoE/viewform?usp=send_form

Előre is köszönöm segítségeteket!

ON:
  • Fernandooo #9526
    A mai build changelogból kiderült, hogy tényleg multiplatform játék lesz a CARS, még Linuxra is jön egy verzió. A srácok ezzel gyakorlatilag a teljes piacot lefedik. Már csak a MAC hiányzik, de ki tudja, most már ez alapján simán benne van az is, hogy egy olyat is hegesztgetnek.
  • Fernandooo #9525
    Ezt a totális törlést és újratelepítést lehet én is megjátszom, hátha tényleg bejön.
  • sertrex #9524
    Ma letöröltem az egész játékot, mindenestől, majd újratelepítettem. Nem tudom, hogy ez változtatott rajta vagy piszkáltak valamit, de akkorát mentem 15 AI ellen egy 10 körös versenyt, Hockenheim Ringen, BMW Z3 GT3-mal és iszonyatosan jó és élvezetes volt az autó. Szenzációs volt az FFB is. Főleg a múlt hétvége után. :) Esetleg kipróbálhatná más is, hogy nála milyen. Vagy mehetnénk egy-két multi meccset ezzel a kombóval, ha ráértek.
  • Screenracer #9523
    Nekem valahol a minimum és az ajánlott gépigény között van egyelőre a vasam. De komolyan azon kezdtem filózni, hogy megpróbálom még kihúzni addig amíg jönnek a DDR4-es RAM-ot támogató lapok, procik.

Most van. 8 GB ram, Q9650, GTX560 Ti.
  • Fernandooo #9522
    Ez a gépigény egy hülyeség. Nekem csak egy GTX660-om van (ha jól emlékszem :D), egy újabb típusú i5-össel megtámogatva, de maxon, élsimításokkal viszi 50-60 frémmel. Nem tudom ezt honnan szedték.
  • SityiSXT
    Nem végleges a gépigény - a GS jó bulvármédiaként nem olvasta el az apróbetűst a hivatalos oldalon
  • Screenracer #9520
    Látom, még mindig azt a 160ezret tekinted alapnak, amit írtam, hogy én vettem a T500-at. De egyrész nekem ebben két perec van, másrészt egy új T500 itt, http://www.bluechip.hu/termek/thrustmaster-t500-rs-pc-ps3 még olcsóbban is megvehető, 142ezer-ért, tehát a Fanatec lassan már 70ezerre duzzad pluszban, legalábbis ahhoz képest, amennyibe szerinted kerül. Na, mindegy szerintem törődj bele, hogy itt senki szerint se éri meg Fanatec-et venni. Én meg majd ha eladom a T500-at, akkor ráérek azon gondolkodni, hogy mit vegyek helyette, ha egyáltalán veszek valamit.
  • MasterMason
    Egyébként ha valakit érdekel itt a végleges gépigénye a játéknak: PCARS GÉPIGÉNY.

Screenracer, egyébként én elsősorban nem játékra vettem a gépemet mint régen hanem munkára, és általában ezek a játékgépigények meg sem kottyanak az igazán komoly, elsősorban munkára használt gépeknek - munkaállomásoknak. Szóval nekem is hobbim a gépem is, és nyilván ha már lehet akkor összekötöm a kellemest a hasznossal. :)
  • MasterMason
    Nincs probléma.