19801
  • Screenracer #9644
    Ilyen volt tavaly februárban. Szóval ez CARS a képen. A kép meg decemberi, szóval lehet, hogy még idén is ilyen HUD volt, de ki emlékszik már arra. :DDD

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.16. 14:27:54
  • Adam Jonas
    Azért kérdezem, mert Peter Pyzera Twitter-én láttam ezt a képet, hogy gyakorol szimulátoron. (Aki nem tudná, a 2012-es német GT Academy győztesről beszélünk)
  • Screenracer #9642
    Amíg várunk a titkok feloldására itt egy újabb videó az Inside Sim Racing jóvoltából. :))

Megjegyzem, hogy a videón látott verzió egy jóval korábbi állapotát mutatja a játéknak.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.16. 12:07:35
  • SityiSXT
    Hát pedig itt még mindig nagy kérlelés folyik...
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.16. 11:36:48
  • Screenracer #9640
    Talán még a három évvel ezelőtti pCARS volt ilyen. De igazából nem ismerős a HUD. Nem vagyok biztos benne, mert sokszor változott. Attól függetlenül ez is a CARS-ból van. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.16. 11:02:40
  • Screenracer #9639
    Nem hiszem, hogy világraszoló spoiler lesz belőle, mert úgyis csak én és az "alregjeim" látogatjuk ezt a topikot. :DDD
    Másrészt némi humor is felfedezhető, abban amit Rob írt. Tehát, ne áruljátok el senkinek, de hét Aston Martin lesz a Project CARS garázsában.
    A teljes lista:

• 1959 Aston Martin DBR1
    • 1963 Aston Martin DP212
    • 2009 Aston Martin DBR1-2
    • 2012 Aston Martin Vantage GT4
    • 2013 Aston Martin Vantage V12 GT3
    • 2013 Aston Martin Vantage GTE
    • 2013 Aston Martin Hybrid Hydrogen Rapide S

De ez még titok. :DDD De komolyan. Senkinek egy szót se!
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.16. 10:52:45
  • SityiSXT
    A fórumon írták, hogy ezt még nem nagyon kéne híresztelni, mert még nem hivatalos. De ha már leírtad, tegyük hozzá, hogy még négy Aston jön majd megjelenés után - Ian Bell pedig célzott rá, hogy nem feltétlenül fizetős formában.
  • Adam Jonas
    Találtam ma egy képet:

Ez ugye pCARS-ból származik?
  • macleody
    A gumik mióta néznek ki így eldurranva? Még nem láttam.

• Screenracer #9635
    Új autók a pCARS-ban!

ASTON MARTIN RAPID S HYDROGEN,
    ASTON MARTIN V12 VANTAGE GT3,
    ASTON MARTIN V8 VANTAGE GT4.

Képek, videók később. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.15. 19:44:39
  • Screenracer #9633
    http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-takes-gamescom-by-storm/

This November we’ll finally be getting a true next-gen racing experience. Project CARS is taking Gamescom by storm.. – TheGamingReview.com

The dream of every racing game fan. The quality of Project CARS is amazing – Gameswelt.de

If you ask racing fans, which game they anticipate the most, you’ll certainly hear the name Project CARS more than once. And this is totally justifiable, because developer Slightly Mad Studios is on the best way to deliver a motorsport-stunner. – PCGames.de

Project CARS is one of the stars of the genre of speed when it goes on sale in November…Gran Turismo and Forza Motorsport are going to have a tough competitor in the struggle for the throne of the simulation on consoles. – HobbyConsolas.com

Project CARS is a hot favorite for the title of “racing game King”. The cars are driving incredibly authentic and the duels with the computer-controlled opponents are highly enjoyable. – games-news-live.de

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.15. 19:26:16
  • Screenracer #9632
    Egy újabb oktatóvideó René Rasttól. :))))

• SityiSXT
  • Screenracer #9630
    PC-n max 64. PS4-et nem tudom.
  • nemgyenge01
    Valaki.
    Mennyi vas lehet a palyan egyszerre? (online PS4,PC)
  • Screenracer #9628
  • SityiSXT
    Szerintem igencsak nagy az esély rá.
  • Screenracer #9626
    Remélem LE-t kapunk, de ha nem az se nagy tragédia. Ha jönnek DLC-k azokat úgyis veszem, csak jöjjenek folyamatosan. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.11. 19:35:31
  • SityiSXT
    Andy nemrég írta, hogy folynak a tárgyalások arról, hogy Full Member és afölött LE-t kapjon mindenki. Majd erről is lesz bejelentés a fórumon, gondolom.
  • Screenracer #9624
    Szerintem csak arról van szó, hogy azok a kocsik, amik végül nem fértek be a CARS karrierjébe, azokat fölkínálta így limitáltként. Lesz aki a fémdobozért, lesz olyan akit a könyv vagy az autók érdekelnek, azért veeszi meg a limitált verziót. Ezekkel majd külön-külön is jó kis online csatákat lehet majd vívni. Ráadásul, aki nem jut a limitált vezióhoz és haverjának meg megvan, az majd megveszi DLC csomagban. ;) A marketing is egy külön szakma és ahogy nézem, azért ez ki van találva. A lényeg, hogy mindenki megveheti végül, így vagy úgy. :)
  • Adam Jonas
    Egész egyszerűen azért, mert a DTM autók elég közkedveltek, attól függetlenül, hogy nem sok játékban van benne. Mivel limitált lesz, így gondolom, hogy csak párszáz embernek lesz meg. Limitált kiadásba inkább olyan autókat kellett volna tenni, ami gyári tuningosak, értem ez alatt, hogy mondjuk húzva van a motoron 1-200 lóerővel az eredetihez képest.
  • Screenracer #9622
    Mert?
  • Adam Jonas
    Ez a Limited Edition tartalmazni fogja a DTM-es Mercit - ami így elég hülye ötlet.
  • Screenracer #9620
    És készült hozzá egy vadiúj trailer is.

Szóval mától előrendelhető a játék és jön egy "limited edition" is acéltokban egy könyvvel. Sőt aki még ma előrendeli az kap egy módosított három autóból álló autócsomagot is hozzá. Vajon mit fog tartalmazni a standard verzió? És mi, "full memberek" melyik verziónak örülhetünk majd? Gondolom a fórumon ez még a napokban ki fog derülni.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.11. 15:39:18
  • SityiSXT
    Limited Edition bejelentes - ez volt a nagy visszaszamlalas. Azert remelem, mi tagok legalabb egy digi kopiat kapunk a konyvbol... (Tudom, moho vagyok, de akkor is :D )
  • Screenracer #9618
  • Screenracer #9617
    Hááááááát, az igaz. Volna még jó pár pálya is, amit szívesen látnék benne. ;)
  • paj01
    Hát őő, szerintem nem új autók hiányoznak ennek a programnak jelen pillanatban.
  • Screenracer #9615
    Megy az FB-n is a találgatás. :))
    Nekem autók terén elég hiányos még a kínálat. Ha beletesznek új dolgokat, annak tényleg most van itt az ideje. Aston Martin, Ferrari 458, Bentley, Nissan GTR, Lamborghini. Ezeknek még benne kellene lenniük a játékban. De az is lehet, hogy most jön a hivatalos FIA WEC bejelentés.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.09. 10:19:22
  • SityiSXT
    Ez nem az lesz, amit petrolhd ígérget a fórumon? Mert ha igen, elvileg egy új autómárkát jelent, ráadásul valami nagyon ütőset... Meg Nic is valami ilyesmit írt, hogy az USÁban van, így mostanság nem tud írni, de az NDA miatt nem mondhatja meg, mit is csinál pontosan.
  • Screenracer #9613

Örömteli bejelentést teszünk, hétfőn... Figyeljétek megszokott oldalainkat!
  • Screenracer #9611
  • Screenracer #9610
  • mester1987
    Ezt tette eddig a 2 év fejlesztés;

• Screenracer #9608

Ahogy egy profi csinálja. ;)
  • Screenracer #9607
  • Screenracer #9606
  • Screenracer #9605
  • SityiSXT
    Hivatalosan november a terv.
  • beci43
    Ahh értem.Annak idején lecsúsztam asszem az alfáról.Akkor semmiképp nem lehet,sajnálom.Mikorra várható a megjelenés,október-november?