Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
De miért van ennek ilyen visító idegesítõ hangja a játékban? Igazából olyan kellemes kis lágy, morgó a kicsike.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fehercsoki
Hang szörnyû, a pályát meg mintha baltával faragták volna...

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Nem is erdemes belemenni, annyira osszetett a dolog, csak hat idegesito.
lac coo
Csak hát nálunk a kutya nem kíváncsi az autósportra, fõleg nem 10 ezres jegyek mellett 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Milyen kiralyok lehetnenk a motorsportban, ha az $#@%#$ foci es a stadionok helyett ebbe omlesztenek a milliardokat. Bar abbol nem csorogna le nehany milliard annak a szokasos par embernek es cegenek...

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Nálam speciel nincs gond már most se az esõvel,persze vannak pályák amiken nem úgy fut ahogy kellene de ehhez esõ sem kell némely kocsi sima napsütésben is akad,de talán ha 2-3 van ilyen asszem, az idén még nem néztem végig mindet....<#wink>
Az is igaz komoly vidi kari pörög a gépben de ehhez a felbontáshoz és a full grafhoz kell.
Pár vidi.

Spa az egyik leg"frame"gyilkosabb pálya. Ha majd végre ott tart a játék, hogy általánosan optimalizálják, akkor derül ki, hogy milyen erõmûre lesz szükség. 😊 Nekem még mindig 775-ös gépem van, de csak akkor fogok fejleszteni, ha mindenáron szükséges. A CARS-on kívül minden simán fut "high"-on, szóval még nem tartom aktuálisnak a fejlesztést. Szerintem, ha hivatalosan kiadják és még néhány hónap a patch-ekkel, majd választ ad, hogy milyen is lesz valójában. Addig én is csak azt használom amit tudok. Ráadásul ott van még az AC is. 😊))

Totti5
Ezzel elvoltam 5 körre, aztán gondoltam milyen jó lehet esõbe! Aztán szaggatás és alt+f4😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#taps><#taps><#taps><#taps>

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15072-Money-Back-Offer-(FSA-FCA-Update)

Szerintem ebben a topikban van számodra a megoldás. <#idiota>

lac coo
De nem az van benne ... 😊 Ebben meg az van 😊 Rossz ffb, unalmas verseny, tizenéves szinvonal, garfikát leszámítva, az meg önmagában nem adja el nekem, unalmas! 2 perc alatt megunom akárhányszor próbálom ki 😊

Alexease
Dehogy nem jo, nekem teszik (tetszene)😄D
Egyszeruen mar nincs kedvem es idom valoban alpha/beta programot tesztelni.
Az AC is beta, de az EarlyAcces/OpenBeta, vagyis ehhez kepest mar kesz van.

Valszeg az AC-tol is falra masznal, ha sok autonal egyforma kamu gumi lenne, egyforma temporary fizika, nyers texturazatlan modellek stb😄
Alexease
Amugy tuti lesz ez a program, osszessegeben lesz annyira elvezetes mint a tobbi.
A problemam, es szo szerint az enyem(😛), hogy ebbol valszeg nem tudom majd kiautozni/kijatszani a lenyeget, aminel a tobbinel jobb, mert nincs (es egyelore ugy nez ki, nem is lesz) hozza gepem😊
lac coo
Vagyis egyszerûbben: nem jó ! 😄D

Alexease
Ami szimulatornak hivja magat, az sosem lesz kesz😄<#idiota>

Az iR-t most nem emlitettem, az amugy sem ez a kategoria, mas vilag, foleg a only-online miatt😊

Ha a CARS melle/helyett akarok valamit valasztani, akkor rF2, es most hogy mar van benne AI, akkor AC.
Az rF2-ot a naturalis-ipari-modding jellege (barkacs, allitgatos, versneyzos) az AC-t a "konzol-szeru" egyszerusege (kitt-katt es race😛) miatt.

Az hogy felkesz a CARS, az nem zavar. A nagy kulonbseg a tobbi "felkesz" cucchoz (rF2, iR) kepest, hogy azokban mar "kesz", hasznalhato, "open beta" cuccok vannak (pl. "befejezett" cockpit), mig ebben, a rendszer jellege miatt, alpha/zart-beta, valoban felkesz, sokszor modellezes alatt allo cuccok.

Ami nem gond, mert ez ilyen, ezert vettem meg.
De ha eppen autozni akarok, es ha mar valaszthatok, es eppen nincs idom keresgelni, akkor olyat inditok el, ami pikkpakk hasznalhato (AC, rF2). Ha meg egyedul akarok korozni es autot allitgatni, akkor + iR.
Nagyon sok igazság van benne amit írsz....de õszintén az iRacing kész van?????hogy a többit ne is említsem,hónapról, hónapra csak foltozgatják a gumit, no meg az egész játékot,és-vagy csak rosszabb,persze van aki beájul tõle de attól még akkor is olyan amilyen legalább is számomra,már csak a kötelezõ versenyekre koncentrálok azt csá, igaz lehet használni,de nem kevés pénzért.
Itt meg ennyi pénzért eddig ezt kaptad.
Persze félkész ,de majd 1x elkészül,addig meg ez van.
Amúgy online közbe egész jó pálya autó kombókat és normális gárdát ki lehet fogni,én ha megyek leginkább online,az AI hát hogy is mondjam ,még javításra szorul......
Az meg hogy nem lehet állítgatni ezt azt ,engem nagyon hidegen hagy ,a többinél se veszek el a részletekbe.<#wink>
Alexease
Mostanaban a nagyatlag autokezelessel nincs gondom, beleszamitva hogy keszulget, hasznalhato.

Ami miatt meg sem tesztelgetem annyit, es nem nagyon hasznalom versenyre, az a nehany szokasos dolog.

- Neha 1-1 build (ertheto modon) elegge belassul, foleg a fake gepemen, full minimumban, kisfelbontasban, egyedul is hasznalhatatlan.
1-2 hete hasznalhatatlan volt, de pl. a mostani teljesen jol fut (termeszetesen a fenti lehetosegekkel)😊

- Sokszor futok bele erosen felkesz autokba (cockpit), amitol elmegy a kedvem😛

- Meg mindig nem lehet az autos reszben semmit allitgatni (options, garage), ami egy "szimnel" erosen idegesito.

Vagyis nincs vele gondom, de amig van olyan ami jobb, szebb, keszebb, hasznalhatobb, addig pihentetem. De neha jo ranzeni, mert valoban egyre kellemesebb, jo lesz ez, de ehhez valoban kellene egy uj gep, hogy ertelmes is legyen a dolognak.
Van több kocsi is ami egész jó már ebben az állapotában, nem csak az a kettõ,de ehhez végig kell próbálni õket<#wink>
Totti5
Ez a RUF egész kellemes a többihez képest. SLS mellett van még egy ami használható valamire.

Köszi már mûködik hogy átállítottam ezt a "team member" akármit.
Azt nem értem már nem egyszer ezt beállítottam erre régebben is,de ki állítgatja ezeket el ,mert hogy nem én azt tuti<#banplz>
Na mind1 köszi a segítséget,tölt is lefele vagy 1,8GB-ot<#vigyor2>
Steamen a Könyvtárban, Pcars, egér jobb gomb, tulajdonságok. Béták fül, weekly(team member)-re legyen állítva. A frissítések fülnél meg az, hogy "Mindig tartsa napra készen ezt a játékot" beállítás. Azután állítsd le a Steam-et és indítsd újra. Ez általában szokott segíteni ezen a problémán. De azt is megpróbálhatod, hogy Pcars, egér jobb gomb, tulajdonságok, helyi fájlok fül és "Játékfájlok épségének ellenõrzése".
Valamelyik segít. 😊

Alexease
Nalam mindennap lefrissiti, nincs vele gond. Ha jol lattam most 647.
Üdv.
Csak nálam van valami gubanc a frissítéssel mert még mindig a 635-ös build van fenn már vagy 2 hete nem töltött le újat és látom hogy már a 644-nél jár .
Elõre is köszi a választ és a segítséget.
Egy jo ideje nem jatszottam vele (AC), meglepoen sokat fejlodott. Nehany auto egeszen jo lett, fizikat meg az FFB-t is beleertve. Csak kar, hogy elfogy a benzin 5 perc alatt valami aktualis bug miatt. 😊

Én most az Xbox one mellett tettem le a voksom és oda venném meg eme játékot is. Ami leginkább foglalkoztat, és amire leginkább kíváncsi lennék az az, hogy egy Forza 5-höz képest milyen a fizika satöbbi.

Mert semmi mást nem olvasok fórumokon, mint általában negatív véleményeket, ami azért így, hogy egyre közelebb a tervezett megjelenés, elég kellemetlen...

Olyan emberek véleménye érdekelne, akinek van konzolja, és tud normális hangnemben összehasonlítani egy fejlesztés alatt lévõ játékot mondjuk egy Forza 4-el vagy 5-el. Tényleg komolyan érdekel.
Már na haragudj, de ez... ez nevetséges.

"Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a PS3-at többen vették, tehát a többiek mehetnek a kukába. Persze eléldegél a piacon az X360 is és a többiek is. 😊"

Ezzel lényegében azt mondodm hogy én azt állítom, hogy a PS3 a kickstarter, akkor az Xbox360 a WMD. Hogy lehet ilyen példát hozni? Ég és föld a különbség. Mindkettõ baromi sikeres, egyik sem hasonlítható a WMD egy projektes, közösség-finanszírozós oldalához.

A WMD olyan projekt finanszírósós gyûjtõ oldalnak indult lényegében, mint a Kickstarter. Ma hohy állnak? Úgy, hogy több év után egyetlen egy valamire való projekt fejlesztése lett a WMD alatt a közösség által is finanszíroztatva. Ezzel lenne egyenlõ mondjuk az alapjaiban véve baromi sikeres Xbox360, vagy bármilyen más játékplatform.

Még egyszer: Egyetlen EGY, valamire való projekt fejlesztése indult el a WMD-n, ez a többihez képest akkora bukás, hogy akinek ezt magyarázni kell, illetve olyan példát hozol fel, ami teljesen túlmegy az ésszerûség határán, elég ránézni a piaci részesedésekre és a bevételekre.

A WMD-nek az volt a legnagyobb baja, hogy az oldal az elejétõl fogva lényegében egy Fórum csupán. Ennél a kickstarter sokkal több és jobb, egyszerûen az SMS-nél pont leszarták a WMD-t magát, sehol senmi fejlõdés, lehetõség etc, naná, hogy nem vonzotta be az embereket és a fejlesztõket, hogy a WMD alatt futtassák fel a saját projektjeiket.

Meg azt állítod, hogy lényegében én azt mondom, hogy az SMS és a WMD a pCARS után lehúzhatja magát a retyón. Nos ez is alaptalan állítás. Az SMS lehet sikeres fejlesztõ, és a pCARS is sokat szakíthat még, de a WMD halálra van ítélve, már csak a fenti dolgok, és a gyönyörû szép statisztikájuk miatt.

Persze az esetleges pCARS kettõt ismét felfuttathatják a WMD alatt (bár szerintem nem fogják megtenni, az lenne az ideális ugye, ha a pCARS nyereségébõl neki tudnának állni a második résznek), de szóval attól még az oltári nagy bukásnak számít, hogy a késõbbiekben egy saját projektet esetlegesen felfuttatnak majd a WMD-vel... Attól nem lesz a WMD menõ, sikeres, meg semmi.

Lásd a Nintendo helyzetét pl. A Wii U-ból eladtak 5.5 milliót több mint egy év alatt. Az Xbox One-ból és a PS4-bõl már eladtak 3,2 és 4,6 millát, amikor piacon vannak 3 hónapja... Nah kéremszépen, ezt is bukásnak hívják. És a Wii U bukása, azért még mindig messze nem hasonlítható össze a WMD bukásával.

Nem is értem mit kell ezen lovagolni, illetve meg nem érteni. A számok és a felfuttatot projekszámok magukért beszélnek...

Totti5
Váltás hang egyre idegesítõbb, a visszajátszás minõsíthetetlen. Az autót kipróbálom, hátha jó lesz 1körnél többre, de nem várok semmit már...

Lotus 72D Cosworth

Fehercsoki
Végre egy CARSos kesztyû, pont erre vártam!

<#taps>

Jacek
Meg ISO méretben😊))

lac coo
IS ????

És ez olyan rossz?
Nagy szemét ez az SMS, mert van pofájuk csinálni megjelenésében is egy igazi nextgen játékot. <#conf>

Fehercsoki
Jaj de jó végre még szebb lesz a játék, pont ez kellett!!4444

Junior: 90,340 €
Team Member: 262,085 €
Full Member: 388,685 €
Senior: 162,700 €
Manager: 486,805 €
Senior Manager: 886,030 €

Ebbõl is ki lehet számolni akit érdekel, hogy hányan fizettek be. Azt tudom, hogy sok Manager és Senior Manager duplán, triplán fizetett. A másik, hogy Full Membertõl mindenki kifizette már a teljes árát a játéknak, azok a megjelenéskor megkapják, dobozosan vagy digitálisan. DLC-k biztosan lesznek a továbbiakban is és többször is olvastam, hogy folytatni akarják a WMD-t más projekttel is, amit az SMS fog fejleszteni. Arról nincs még semmi, hogy mi lesz az. A nyereség fizetés az eladott példányok után jár mindenkinek, az a szerzõdésben le van írva, hogy melyik szintnek mennyi jár, nem úgy mûködik, mint nálunk. 😊 Nem is azzal volt a probléma, hanem a szerzõdés szövege volt hiányos, amit pótoltak és a szétosztandó pénz miatt is le kellett zárni a további csatlakozást. Mivel már most is másképp mûködik, ahogy azt eleinte elképzelték, nagyon nem lehet tudni, mi lesz ha kész a CARS. Gondolom ez attól is függ, hogy hogyan szerepel a CARS az eladásokkal és azt is gondolom, hogy a mostani rossz dolgokat megpróbálják kihagyni a folytatásban, ha lesz.
A 1,5 millát, meg azért tolta bele az SMS, mivel õk alapították a WMD-t és kötelezõ tõkét beletenni egy ilyen vállalkozásba, másrészrõl õk a szellemi tulajdonosok és hogy õk legyenek a többségi tulajdonosok is. Az SMS mint cég fektette be a legnagyobb összeget így a nagyobb százalék is õket illeti. 😉
Mellesleg már az elején is fizetõ tesztelõket kerestek és mellesleg esetlegesen karrier lehetõséget is kínáltak azoknak akik tehetséget éreztek magukban. Gondolom néhányan be is dolgoznak nekik. Nem hiszem, hogy arra számítottak, hogy jön tízezer modder. 😊)

Alexease
Eredetileg a WMD (CARS) 2 dologra alapozott.
1. "Befektettoi" csomagok, user devkit-ek, barkacsolasi lehetoseg, modolas, es a vegen nyeresegfizetes.
2. Alapcsomag, tartalom (autok, palyak) darabonkenti/csomagos ertekesites, userek altal keszitett cuccok es azok forgalmazasa.

Otletnek jo volt, de lenyegeben mar az egesz megbukott/atalakult😉

Ez mar dobozos cucc lesz, esetleg DLC-vel, erosen ketlem hogy SMS es user webaruhaz lesz hozza, vasarolgathato cuccokkal.
A nyeresegkifizetes meg a jogi kavaras miatt lett erosen kerdeses.

A nagykozonseg nem tudja kifizetni, hogy csinalhasson hozza valamit (vagy nem tud/akar), es eleve utalja a tartalomvasarolgatast.

Ha lesz is valami WMD folyatatas, akkor max EarlyAccess-szeru, de nem OpenBeta-s (AC), hanem korai OpenAlpha-s, napi build-ekkel. Csak ennel felmerul a kerdes, van-e ertelme fogalkozni vele, amikor az emberek ugy sem tesznek hozza erdemben (a teszten kuvul), es nagysagrenddel ugy sem folyik be nagyobb osszeg.

Itt olyanaokkal nyertek volna sokat, akik (maganemberek vagy modder csapatok) +10000$ teteleket csengettek volna azert, hogy modokat gyartsanak, amit majd lehet arulni es/vagy bekerul az alapcsomagba, es komoly nyereseget kapnak utana.
De a nagyatlag 10-20$-os nezegetem, photomode-olok, videozom, fikazok emberekkel, lenyegeben nem nyernek semmit😉
Meg velem sem igazan (Full Member), mert mindegy hogy 2 eve vagy majd akkor fizetem ki amikor megjelenik (max addig kamatoztatjak a penzem😛).

Az a bo 2millio azert jott ossze, mert tobb 10ezer ember fizetett be negyed/fel arat, es azert hasznalja a megjelenesig (azutan talan meg sem veszi, azert a +30-ert inkabb lehuzza warezbe)😛

Ez akkor lett volna talan buli, ha min. 50-es csomagok vannak, igy mindenki elore megveszi, es aki komolyan gondolja, az meg fizeti a +100/1000/10000/stb. csomagot.

Az SMS nem hiaba tolta bele a 1,5millat (ami lenyegeben csak eg szam a weboldalon😛). Valszeg kiszamoltak, hogy a nagyatlag ertekesitett csomagok utan, mennyi nyereseget kellene kifizetni. Es valszeg semmit vagy minimalisat, mert a nagyatlag tagoknak meg eleve hozza kell csapni 20-40EUR-t;D
"Ahogy a pCARS elkészül, kukázva lesz az egész..."

Ezzel azt mondod, hogyha kész a CARS megszûnik a WMD és az SMS is. Ugyanis az SMS hozta létre a WMD-t, tehát folytatódhat a WMD tevékenysége a CARS 2-vel vagy egy egészen új project-tel is. 😊 Attól, hogy a Kickstarter sikeresen(?) mûködik még nem kell bezárni a hasonló projekteknek. Ennél azért jóval nagyobb a piac. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a PS3-at többen vették, tehát a többiek mehetnek a kukába. Persze eléldegél a piacon az X360 is és a többiek is. 😊
De gondolom, egyszerûbb úgy gondolkodni, hogy csak fekete és fehér van, így nem zavar be a "szürke ötven árnyalata". <#smile>

OFF

Õ, jah. Erre mit írjak. Nem vagyok bebuzdulva, sõt, egyszer sem adtam még pénzt, illetve nem támogattam semmit Kickstarteren.

Nincs bajom a WMD-vel, de hasonlítsuk össze, hogy az eltelt idõ alatt mennyit projekt indult el a WMD hátszelével. Az, hogy erre azt írom, bukás, nem személyes vélemény, hanem tény.

Ha annyira jól menne a WMD-nek, akkor nem két projekt lenne az oldalukon évek óta. Ahogy a pCARS elkészül, kukázva lesz az egész, már csak azért is, mert:

A kickstarter sokkal többen böngészik, sokkal több potenciális támogatóhoz el lehet jutni egyszerre. Oké, hogy néha ez sem elég, és létrehoznak egy saját támogatói oldalt is, de ettõl még tény, hogy a legnépszerûbb támogatós oldalon nyitni sokkal jövedelmezõbb és hatékonyabb lehet - általában.
Pogacsa--
Köszi, sikerült, megtaláltam a steam keyemet, stb.
macleody
Próbáld meg itt. Egyébként a játék Steam-es lett.
Pogacsa--
Évekkel ezelõtt vettem egy csomagot, amivel le tudtam tölteni az új relaeseket. Talán a 10 eurós csomag lehetett. Létezik még ez az accountom? Lehetõséget sem találok arra, hogy bárhol is belépjek.