Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne hülyéskedj már. 😄 Lazán van, azért nem megy, mert lóvét kérnek érte és nincs értelme egy bétáért fizetni, ami folyamatosan változik és nyilván tele van még hibával.

https://fxmason.blogspot.com/

lac coo
Jah, akkor ezekszerint trukkozni, csalni kell vele.Akkor mar ertem miert olyan vacak ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én mindent leteszek nullára, kivéve az érzékenységet, azt autónként lövöm be, de a 55-65 közötti érték be szokott jönni. Logitech drivert nem használok.
Kizártnak tartom, hogy van ebbõl tört változat. Elterjedt volna, mint egy vírus. Az biztos, hogy valami átverés.
BooMiller
Bele lehetett rakni pénzt/megvenni különbözõ csomagokat, de volt valami jogi probléma és azóta nem lehet csak megjelenéskor...

Van tört verzió ebbõl is, de fizetõs. Ki az a hülye, hogy 15 dollárt fizessen egy tört játékért?

lac coo
Hat de hogy allitsam be ? 😊
Elvileg igy kellene jonak lennie, semmi szures semmi holtjatek stb.....
Bmw gt3- al neztem, mindig azzal nezem, hogy lassam ha valami valtozik .

Itt mondjuk most azért nem arról van szó, én megvettem minden játékot, máig megvannak még a számlák is, gtr mastersen is mindenki fizetett a játékért...

A probléma azzal van, hogy most akkor van aki elõbb megveheti, miért az én pénzem büdös nekik?

Lehet, hogy be kellene állítani azt a kormányt. Mert hát be kell. Nálam pl. tökéletes. User error masszívan.
lac coo
Steamhez is csak az kell, viszont kiszedik belõle ezt az ellenõrzést, és kész, ilyen egyszerû 😊

lac coo
IR.-bõl volt warez. Még saját kis menüt is kreáltak hozzá, igaz nyilván az online nem ment csak tesztre volt jó.
Itt van offline is, van AI, karrier az mûködni fog .

De mindegy hagyjuk ....

Amúgy most hogy szóba jött kipróbáltam, kivételesen nem crashelt, de mit kavarnak megint a kormánnyal, olyan érzékeny középen, hogy alig lehet menni vele, ha meg lassúra veszem, akkor úgy vezetem a GT-t mint egy ladát !?

Ja, a legutolsó, nyolc forintos játékot feltörik, egyeteln játék nincs, amivel ne tennék ezt, de igen, hihetõ, hogy ezzel még senki nem próbálkozott be. 😄DDDD
Nem mondja. Leírt egy tényt, amit nem tudsz cáfolni.
A iR sem rendelkezik karrierrel, és hát nem igazán mondanám sikertelennek...
Miért? iR warezt látsz torrent oldalakon vagy bárhol? Csak annyi kell, hogy fizettél érte, kaptál névre, usernévre, a saját egyéni jelszavaddal egy kódot és csak azt engedi be aki azt beírja. Ez miért olyan nagy ördöngõsség? Ahhoz el kellene lopni a user listát jelszavastól, hogy hozzáférjenek. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Inkább nem foglalkozik vele senki, most ne mond már, hogy SMS feltalálja a tuti feltörhetetlen játékot 😊 Mert olyan nincs 😊

Mondjuk tény, hogy régebbi, nem naprakész buildeket se lehetett eddig warezban látni. Tehát feltételezem, hogy nem sikerült megoldani. Eddig. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
És kapásból buknád a vásárlók 80 %-át, plussz a konzolosok 100 %-át ! 😄

Amúgy van-lesz ilyen is , a mások cars klón, mittudomén mi a neve 😄

Mondjuk az az igazság, hogy nekem már annyi idõm nem lenne játszani mint régen, tehát hiszed vagy sem, de én egyedül elkörözgetek a pályán bíbelõdve a setup-al egy két-órát hétvégente, nekem már ezt jelenti a játék. 😄

Én nem tennék bele karriert. Minek? Mióta nagy dolog szétalázni a gépet? Kidolgoznék valami full online alapokon nyugvó fejlõdés rendszert, aztán lehet törögetni. 😄
lac coo
Nyilván az online szolgáltatások nem mûködnek majd, az egyértelmû ...
Karrier, AI az megy azt ennyi, ez mindenhol így van ...

De amúgy mindegy, értelmetlen téma, mindent feltörnek, azt jóvan .

Eddig sem törték fel a három év alatt. Errõl ennyit. Biztos lehet majd, megjelenés után egymagadban száguldozni, de az összes online szolgáltatásnak lehet integetni, ésa játék olyannyira épül ezekre, hogy akár még a single kõrözgetés sem lehet teljes értékû. (Pl. a leaderboard miatt - már akit ez érint ugyebár...) Szóval eddig nemtörték fel és ha fel is fogják, akkor sem ér sokat a nagy okosságuk.

Tudtommal az iR sincs feltörve, régen ugyan volt valami szánalom verzió kb. nulla lehetõséggel. Annak is de sok értelme volt...
lac coo
Ok, hagyjuk . 😄DD

Az a baj, ha nincs érvényes SMS kódod, akkor már meg fog állni az indító képernyõnél. 😊

lac coo
akkor nem csak a steammel nem egyeztet, hanem sms-sel sem, ennyi 😊

Azért írtam, hogy ha marad a jelenlegi rendszer, a Steamen kívül még az SMS szerverre is be kell lépni. A Steam egyezteti az adatokat az SMS szeróval, azután enged belépni. 😊)

lac coo
Persze...És utána naponta újból feltörik, mikor változik az exe ...😛

macleody
Akkor már fel lenne törve. Ahogy az Assetto is fel van.
lac coo
Olyan nincs , hogy nincs warez 😊
Fõleg steames cuccnál, 1 perc alatt feltörik 😄

Ha marad a mostani rendszer, akkor ez lasz az, amit nem tudsz letölteni. Vagyis lehet, hogy le tudod tölteni, de használni nem fogod tudni. 😄DD

Egyébként már három éve volt, hogy gyûjtötték hozzá az embereket. Én is októberben lesz három éve, hogy befizettem rá. Novemberben meg hivatalos megjelenés lesz, addig már ki lehet bírni. 😉

lac coo
Régebben be lehetett fizetni csomagokra, heti napi havi frissítéssel, teszteléssel.
Aztán valami komoly jogszabályba ütközõnek vélték az ilyesfajta pénzgyûjtést, és leállították .

Azt árulja már el nekem valaki, hogyan lehetséges az, hogy nem lehet megvenni de mások már játszanak vele? 😄

A gtr-tõl kezdve minden autós játékot megvettem eredetiben, ez lesz az ami ha megjelenik sem adok érte pénzt, csak letöltöm. 😄

Már majdnem szóltam, hogy sok lesz már az OFF, de akkor vettem észre, hogy CARS-al nyomja. Így ez rendben is van. 😄DD

sertrex

Azért itt se úgy néz ki, hogy a Thrustmaster csak gagyit gyártana. 😄DD

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex
"Azt hogy a kormánykerék kidolgozása pocsék, olcsó és gagyi, annak meg mi köze van bármihez is?! "

Valószínû, hogy elkerülte a figyelmedet, de korábban írtam, hogy a TX kompatibilis az RS kormánykerekekkel. Na, ha adnak a TX-hez egy gagyi kereket, akkor elmegy rögtön pénzes barátunk és vesz egyet hozzá. tehát még több bevétel. Ennyi köze van hozzá. Szerintem. Az Rs meg van olyan minõség, mint a Fanatec. Sokak szerint jobb is, tehát meg van miért drágábbak. Én 20 körül vettem az F430-amat. Na, ennél nem érzem úgy hogy a gomb drágább lenne, mint a kabát. 😊))

Totti5
Forza és a GT is kellõen HC kormánnyal, sõt... ( nade itt most nem a játékokról van szó, csak egy kormányról ) Ja hogy életkor, meg a szokásos hülyeség. Szóval a kormány FFB motorja teljesen rendben van, AC alatt kipróbáltam és nagyon pöpecül tolta, kb ugyan úgy mint a Fanatecem, szóval nem értem mit mondasz. Azt hogy a kormánykerék kidolgozása pocsék, olcsó és gagyi, annak meg mi köze van bármihez is?! Egyszerûen hulladék.

Thrustmasterrell egyetlen nagy gond van. Amit más 70-100ért ad azt õk 170-200ért. De ezek után abba sem vagyok biztos hogy a 170-200 ezres kormányuk olyan csúcs minõség lenne mint amit az áruk feltételez, hisz 115ért, bóvli szart adnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sertrex
Örüljünk neki, hogy van, létezik a Fanatec és választási lehetõséget kínál, de õ sem jótékonyságból teszi. Megkéri rendesen az árát. 😊)

sertrex
Mert nem konzollal játszanak a HC szimesek. Ezt mindenki tudja.

Mert erre a szériára nem hiszem, hogy többet szántak volna. Figyelembe véve a konzolos társadalom átlag életkorát. 😊) Királykategóriának ott az RS sorozat. Árban alig több és minõségben q*va jó. És itt nem a magyarországi árakat néztem.

Totti5
Fanatec CSR-en is rajta van az xbox embléma és lám minõségi, igényes és precíz munka, pont olyan mint amit annyiért elvár az ember.

Totti5
Mármint miért nem annak készült?!

Az olcsó, rossz, igénytelenül elõállított anyagok miért széria kérdése?

BooMiller
A problémám azzal volt hogy szerinted ez nem lehúzás, (elég ránézni arra a pedálrta 115e-ért) pedig az😊 az érvelésed meg annyi hogy amíg szar van veréb is...változtatni lehet rajta nem veszem meg a szart😄 de igazad van abban hogy az elsõ vásárlók becumizzák a dolgot, ezért én sem veszek 0day semmit..

sertrex
Akár tetszik az érvelésem, akár nem az sokat nem változtat a dolgokon. Persze lehet anyázni, meg lehúzásról beszélni, de nem fog változni semmi.

A kettõnek semmi köze egymáshoz. Senki nem mondta, hogy a fogyasztói társadalom tisztességes, de így mûködik. Ha neked az elsõk között kell megvenned minden újdonságot, akkor számolj vele, hogy mindenért többet kell fizetni. És sokszor belefutsz szar cuccokba.
Tottinak és társainak köszönhetõen én már jóval óvatosabban közelítekhetek az ilyen cuccokhoz. Ez van. Nem én találtam ki ezt a rendszert és változtatni se tudok rajta, viszont igyekszem a legjobbat kihozni belõle. 😄DD

BooMiller
Ez igen érdekes érvelés, gondolom ezt mondanád ha te vetted volna meg😄DD

sertrex
Ez igazából nem lehúzás. Senkit nem köteleznek rá, hogy megvegye. Ebben az árban benne van a Ferrari licenszdíj, a Microsoft se ingyen adta az XBox emblémát, stb. stb...

sertrex
Minden új modellnek van egy elsõ szériája. Nem? Autóknál, játékoknál is elõfordul, hogy hiba csúszik a dologba, ezért szoktak második, harmadik kiadást csinálni. Ebben nincs semmi újdonság, szerintem.
Mindenesetre a TX nem a HC szimeseknek készült, ez tisztán látszik rajta. Viszont ami pozítivum még így is, hogy kompatibilis az RS sorozat pereceivel. Szóval nem muszály ezt a mûanyag vacakot használni az idõk végezetéig. Ja, igen. Az újabb súlyos ezresekbe kerül. 😞
Ez a kereskedelem. 😊)

BooMiller
115e ért ha ennyire gáz akkor tényleg lehúzás.... nem értem mire jó hosszú távon tuti bukta, mert legközelebb te sem mersz TM kormányt venni..

Totti5
Ami szar az szar. Ha elsõre ennyi telik ( milyen elsõre??? nem tegnap kezdték ), akkor adják 40 ezerért és ne 115ért.