Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 17:46:46
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 13:18:52
Nem kell cifrázni: Funrace.
(Őszintén szólva szerintem nem leszünk többen négynél, de ne legyen igazam.)
Kikéne találni egy lobby nevet, hogy mindenki azt keresse és megtalálja. 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 12:31:39
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.30. 10:03:24
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha ennyire tré a kvali utáni verseny betöltés, akkor holnap sajnos kénytelenek leszünk hanyagolni az időmérőt. Ami mondjuk nagy kár, mert így senki nem az eredménének megfelelő helyről indul, de hát ez van.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Már hivatalos.
Részletek a linken.
http://www.wmdportal.com/projectnews/seven-aston-martins-join-project-cars/
További képek itt: http://sg.hu/keptar/1359533332/Aston%20Martin
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.29. 16:15:17
Nem kis dolog, amit Nic Hamilton most elért. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 23:10:40
- RUF SMS-R causes a CTD
- Formula A causes a CTD
Tovabba kb van 400 fullosan lemodellezett auto 😊 Nem tudom milyen felportolasrol beszelsz.
"A fizika/szimuláció pedig megragadt a gt 4 szintjén, valahol félúton az NFS-ek és a szimulációk között. "
Hat a fejlesztesben a Yokohama gumi - es a KW automotive felfuggesztesgyartoval dolgozott ossze a PD.
E ket gyarto segitsegevel megkapjuk a GT4 fizikajat a GT6-ban XD Orulok, hogy tudattad velem mit tud a GT6 fizikaja.
Nekem az utkozesaudioval van bajom. De nem is nagyon hallom, max ha nekem jonnek.
8GB GDDR5
Sosem volt az és ahogy a dolgok állnak még minőségileg is rohamosan zuhan.... 6 rész alatt arra nem voltak képesek hogy porszívóhangok helyett autóhangok kerljenek bele...És mára már arra sem képesek hogy beledolgozzák a kocsikat..Inkább csak felportolják a régi konzolváltozatokból..A fizika/szimuláció pedig megragadt a gt 4 szintjén, valahol félúton az NFS-ek és a szimulációk között.
Bár ha az ütközésfizikát (meg azt a dobozhangot amit adnak a vasak) nézem, akkor valahol a 2000-es évek elején maradt..😄
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.28. 18:32:04
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azt, hogy "lenyugodtál" akkor szokták kérdezni, ha valakiről úgy gondolják, hogy idegeskedik.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 17:38:07
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.28. 17:39:19
Sosem volt ríl drájving szimulésön, és sosem közelítette a pc-s nagy szimulátorokat.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.28. 17:27:15
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 17:17:09
Nem volt kedvem az egesz copcit szettet szetszedni, bepakolni es elvinni a varos masik vegebe csak azert hogy PC+G27 komboval jatszak. Szoval ezert nem tudtam es nem is tudok ezzel a szettel probalni. Ennyi
8GB GDDR5
Amúgy én se tudok G27-tel CARS-t játszani, de én tudom mi a probléma. Nincs G27-em. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 17:13:59
A fürdőskurvák kombinálnak? Én nem tudom, mert nem szorultam ilyenekre soha, de neked biztos van tapasztalatod ezen a téren, hiszen te vagy az a típus, akik csak pénzért kaphatnak nőt. 😄 Cseszheted a G27-edet meg az FFB-jét srác, ha csak trollkodásra telik, aztán a pályán mindenki körbehúgyoz. 😄
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 17:03:16
Gondoltam kipróbálok egy teljes qualis futamot de nem vitt rá a lélek, talán majd később. 😞
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 16:50:36
Az árkád réteghez tartozik egy bizonyos René Rast és még kismillió hivatásos versenyző is, akik a PCARS-szal készülnek fel bizonyos versenyekre, igaz? Ugyan már, bohóc vagy ember, semmiféle érved és észrevételed nem állt meg egyetlen percig sem, trollkodsz itt ezerrel, közben meg azt sem tudod, hogy melyik buildnél jár a játék. 😄
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 16:35:06
Direkt leírtam azt is, hogy még csak béta, azért nincs hivatalosan kiadott ingame, semmi köze ahhoz, hogy mire lenne idejük vagy mire nincs idejük.
Szerintem csak kormánybeállítási problémáid vannak, azért nem tudsz G27-el CARS-t játszani vagy csak azt az egyszerü kormánykezelést szoktad meg GT6-ban és ez egy kicsit több gépészkedést, odafigyelést igényel.
És teljesen fölösleges valaki teljes hozzászólását bemásolgatni, elég ha a válaszgombra kattintasz, abból lehet tudni, hogy kinek válaszolsz.
én is csak azt idézem ide, amit ki akarok emelni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 16:05:28
"Ki fikazta az FBB-t? Szerintem olvass inkabb aztan ertelmezz, meg persze illeszd be a hozzaszolasom ahogy kell." - FBB? FFB-ről már hallottam... Amúgy meg idejössz, behánysz egy olyat, hogy "Szoval nem erdemes megvenni... (szar a fizika, pattognak a kocsik, Valaki azt mondja felszim a pc hat no comment XD) Maradok inkabb a Gran turismo 6 nal. Az odaveri ezt a hulladekot. " és akkor ezekután még elvárod, hogy ne nézzünk komplett idiótának 1.) a stílusod 2.) a felületességed és 3.) a tájékozatlanságod miatt? Mellesleg #9699 " Az FFB meg sem említem. " Ez nekem erősen lesajnálónak tűnik. Sportszerűtlen leszek (mert ezt utána írtad): #9754 "FFB... mondjuk azert, irtam mert G27 nalam a "szint" es a carst nem tudtam ezzel jatszani." Ez sem dícséret...
Ami pedig a PS4 gameplay videó hisztidet illeti - Hány egyetem díszdoktorának kell ahhoz lenni, hogy valak felfogja: a Project Cars ugyanazt nyújtja PS4, X1 és PC platformokon? Érted? Ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, ugyanazok a játékmódok lesznek, ugynaz a fizikai motor dühöng belül, ugyanaz a Madness motor dolgozik belül... PC-n a játékos gépe határozza meg a grafikai teljesítményt, PS4-en 1080p@60fps High beállítás, X1-nél nem tudjuk.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.28. 16:03:09
Azután felhozom a CARS FFB-jét és te azt a választ adod, hogy: "En G27 tolom a GT6 ot." Össze vagyok zavarodva."
Milyen retegek vannak?
FFB... mondjuk azert, irtam mert G27 nalam a "szint" es a carst nem tudtam ezzel jatszani. Gondolom nem kell mondani, hogy van kulonbseg kormany-kormany kozott. 5 perces gameplay videora nincs idejuk, ertem.
8GB GDDR5
"Igazan kiadhatna a SMS kulon gamaplay videokat, szerintem az a korrekt." - A hivatalos SMS trailerekben nincs megjelölve, milyen platformon vették fel. Ha vetted volna a fáradtságot és egy kicsit keresgéltél volna, tudhatnád, hogy PS4-en 1080p@60fps lesz a PC-s High grafikai szinttel megegyező minőségben. További részletek. Ha tényleg annyira érdekelne a játék, miért nem veszed a fáradtságot és kutakodsz egy kicsit? Az SMS kicsi fejlesztőstúdió (indiehez képest relatíve nagy, de csak az indiekhez képest!), perpill leköti őket a sok kiállítás (E3, GamesCom, egy hónap múlva EGX), illetve a hajrá a megjelenésre. Mint láthatod, az újságok el vannak látva hírekkel, tesék olvasgatni!
"Folyamatosan jonnek uj verziok es mivel nem tudok minden nap jatszani vele igy nem tudom meg nem is neztem mit tud az uj build. Amugy engem nem a build szam erdekel hanem a prezentacio. " - Pedig a build szám nagyon fontos ilyen szempontból, mert folyamatosan alakul a program. Sőt, tán csak a Junioroknál frissül havonta a játék, a többieknél napi szinten van update. Fikázod az FFB-t, a fizikát, miközben amikre hivatkozol, már sokat változtak, főleg az utóbbi időben.
"Nekem mind1 csak jojjon mar a jatek."
Két idézet tőled. Nem vagy valami következetes. 😄DD Te melyik rétegbe sorolod magad? 😄
Azután felhozom a CARS FFB-jét és te azt a választ adod, hogy: "En G27 tolom a GT6 ot." Össze vagyok zavarodva. <#conf>#conf>
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Sőt a CARS-nak sincs semmi köze a GT6-hoz, mert a CARS nem jelenik meg PS3-ra.
És azt se értem, hogy mi köze a PS4 kiállításokon bemutatott majd a YT-ra feltött videóknak, ahhoz, hogy az SMS ebben az állapotában nem ad ki hivatalos videókat, ugyanis a PS4, az XBO és a PC verzió is csak béta állapotú. Majd ha RC lesz, akkor várhatóak a hivatalos, sajtó számára kiadott videók, tesztek. Persze a béta vége felé is kerülhetnek ki olyan anyagok, amik már bugmentesek. Magyarul olyan szeptember vége felé lesz elvárható az igazi ingame, hivatalos videóanyag.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 15:17:26
Az a ps4 kep amit kitett valaki bugos, illetve a pc bevilagitasi rendszerehez eleg gyenge (amit vartam is, de ezen meg dolgozni kene).
8GB GDDR5
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 14:48:42
Sajnallak XD
En leirom, hogy ebben nem ertunk egyet azt kesz ugorjunk tovabb, de nem te hajtogatod tovabb. Nekem mind1 csak jojjon mar a jatek. Kapizsgalod?
8GB GDDR5
Igenyes vagyok.
8GB GDDR5