Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Van itt egy kör spából sls mercivel, nem tettem youtubera mert az tök elbassza a videót. Ha érdekel valakit : link
Köszi, elindult, én voltam az amatőr hülye.
sertrex
Kapcsold ki Steamben, pCARS tulajdonságokban a Steam felhő engedélyezését. Egyelőre úgysem tárol semmit Steam felhőn, cserébe lassítja az indítást. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 17:46:46

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Eközben nem indul el. "Project CARS elindításának előkészítése..." - Percekig és nem történik semmi. Komolyan, néha az egekbe felbasz ez a szar. Ennyira nem kellene már amatőrnek lenni pár hónappal a kiadás előtt... Mert ez így nevetséges.
sertrex
Próbálkoztam egy ilyen Blancpainnel, ami a #9813 videón van, de annyira lelombozó az AI, hogy néhány újraindítás után el is ment a kedvem. Néha tényleg jobb lenne a megjelenésig jegelni, mert sokszor csak felidegesít.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 13:18:52

sertrex
😄
Mindenkinek kell egy esélyt adni. 😄DD

"Kikéne találni egy lobby nevet, hogy mindenki azt keresse és megtalálja."

Nem kell cifrázni: Funrace.

(Őszintén szólva szerintem nem leszünk többen négynél, de ne legyen igazam.)
sertrex
A jó hír az, hogy működik a versenystratégia menü. De mindenkinek egyénileg kell beállítani magának. Mentem egy 15 perces qualit és a végén tényleg rögtön kezdődik a verseny, de a quali alatt/elején beállítottam milyen versenystratégiát akarok menni, vagyis csak azt hogy mennyi üzemanyaggal kezdjem a versenyt. Alaposabban még nem tanulmányoztam, mert nem tudtam, hogy már működik. <#nemtudom> Ja, a lényeg, hogy versenyre visszatankolta azt a mennyiséget, amivel végig lehet menni. 😊

Kikéne találni egy lobby nevet, hogy mindenki azt keresse és megtalálja. 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.30. 12:31:39

Sajnos felejtős az időmérő online. Kipróbáltam élesben.Az van, hogy letelik az időmérő, és azonnal kezdődik a verseny, beállítási lehetőségek nélkül. Ráadásul már a rajtnál kiírta, hogy kevés az üzemanyag, vagyis beleszámolta a kvalin elfogyasztottat is. Ez így tré, szóval sima versenyt megyünk.
Egy kis Project CARS feeling... <#eplus2>

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.30. 10:03:24

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

sertrex
Próbáljuk meg qualival és ha továbbmegy, akadás, fagyás nélkül akkor jó, ha meg lefagy, akkor kell egy újat indítani quali nélkül. Időben nem vesz el túl sokat, legfeljebb kicsit bosszantó.

Ez a johnny gyerek nagyon ott van a szeren, egy halom pálya-autó összeállításnál megy olyan időket, hogy az félelmetes. A Wisconsin-BMW kombónál sem lehet megfogni.

Ha ennyire tré a kvali utáni verseny betöltés, akkor holnap sajnos kénytelenek leszünk hanyagolni az időmérőt. Ami mondjuk nagy kár, mert így senki nem az eredménének megfelelő helyről indul, de hát ez van.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

A jelenlegi legjobb idő, Spa-ban, Formula B-vel. 😊)

sertrex
Próbálgattam a multit. Elvileg működik a jelszó, el lehet nevezni a lobbyt - pl. SG - FUNRACE - . Azt nem tudom, hogy működik-e. Viszont ami félő, hogy quali után nagy rá az esély, hogy kifagy. Mentem srácokkal most az előbb a Nordon. Session végén lefagyott. Nyomtam egy ctrl+alt+del-t, játék újraíndítása.

Hét Aston Martin csatlakozik a Project CARS-hoz.
Már hivatalos.
Részletek a linken.
http://www.wmdportal.com/projectnews/seven-aston-martins-join-project-cars/

További képek itt: http://sg.hu/keptar/1359533332/Aston%20Martin

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.29. 16:15:17

sertrex

sertrex
A RUF, az a mai builddel került be a játékba. És még jött Oli Webb Alpinja is, amivel a Le Mans-on indult. Így elsőre nem is rossz, talán az én izlésemnek kicsit csúszkálós. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 23:10:40

Két új ismert hiba jött a mai builddel:
- RUF SMS-R causes a CTD
- Formula A causes a CTD
Utkozesszimulalast nem is varok el egy 7 eves celhardvertol.

Tovabba kb van 400 fullosan lemodellezett auto 😊 Nem tudom milyen felportolasrol beszelsz.

"A fizika/szimuláció pedig megragadt a gt 4 szintjén, valahol félúton az NFS-ek és a szimulációk között. "

Hat a fejlesztesben a Yokohama gumi - es a KW automotive felfuggesztesgyartoval dolgozott ossze a PD.

E ket gyarto segitsegevel megkapjuk a GT4 fizikajat a GT6-ban XD Orulok, hogy tudattad velem mit tud a GT6 fizikaja.

Nekem az utkozesaudioval van bajom. De nem is nagyon hallom, max ha nekem jonnek.

8GB GDDR5

Nem vagyok ideges, mindig is röhögtem az olyanokon akik benyalják hogy a Gran Turismo tökéletes szimuláció... 😊
Sosem volt az és ahogy a dolgok állnak még minőségileg is rohamosan zuhan.... 6 rész alatt arra nem voltak képesek hogy porszívóhangok helyett autóhangok kerljenek bele...És mára már arra sem képesek hogy beledolgozzák a kocsikat..Inkább csak felportolják a régi konzolváltozatokból..A fizika/szimuláció pedig megragadt a gt 4 szintjén, valahol félúton az NFS-ek és a szimulációk között.

Bár ha az ütközésfizikát (meg azt a dobozhangot amit adnak a vasak) nézem, akkor valahol a 2000-es évek elején maradt..😄

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.28. 18:32:04

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ezért is írtam, hogy a továbbiakban. Vagy úgy érzed, hogy te nem tettél semmit azért, hogy ilyen lett a hangnem? Légyszíves próbálj kevésbé arrogáns és provokáló lenni.

Akkor már legyünk precízek: ez a Project Cars PC topik. Mivel a konzolosok külön topikot kértek, hát lett nekik egy. Mivel itt mindenféle GT6 meg Project Cars PS4 gameplay videókat követelnek rajtunk, talán inkább oda kéne irányítani a delikvenst, nemde? <#awink>
Ott még nem mentem ezzel a verdával, és mivel nem rég volt egy leaderboard reset, így egyáltalán nincs semmilyen időm Nordról. Nyomasd a saját idődet, rakok rá pár mp-t. 😊

Azt, hogy "lenyugodtál" akkor szokták kérdezni, ha valakiről úgy gondolják, hogy idegeskedik.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 17:38:07
Úgy gondolom, hogy már jó pár hsz óta nem vagy versenyképes posztoló. Utóbbi hsz-eid már csak trollkodás és flémelés. Ha nem tudsz változtatni a stílusodon vagy értelmes hozzászólásokat írni, akkor légyszi keress magadnak egy olyan topikot ahol ezt a színvonalat még értkelik, mert itt már nehezen toleráljuk. Vagy szólok egy adminnak, vagy magadtól odébb álsz. Mindenesetre a továbbiakban a hasonló hsz-eid törlésre kerülnek.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.28. 17:39:19

Nem montha a GT6 bármiben is nagyobbat változott volna, egyébként játszottam.
Sosem volt ríl drájving szimulésön, és sosem közelítette a pc-s nagy szimulátorokat.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.28. 17:27:15

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

sertrex
Korábban írtam, hogy elég ha a válasz gombra nyomsz, nem kell külön még copyzni is. Főleg egy teljes hsz-t. <#idiota>

Tipikus és biztos jele ez annak, amikor valakinek még a debil érvei is elfogytak.
Tudod, hogy melyik topicban vagy, vagy csak random szórod a hülyeségeket mindenfelé ész nélkül? Ez a Project CARS autóversenyző szimulátor játékának a topicja. Feladvány: Akkor vajon melyik játékról beszélgetünk? A helyes megfejtésért jutalomképpen felnyalhatod magad alatt a padlót.
sertrex
Szóval, azért szar, vagy hogy finomabban mondjam szóra se érdemes a CARS-ban az FFB, mert te nem tudtad átcűgölni tesódhoz a szettedet. Oké. Így már sokkal érthetőbb. 😊) Lefogadom, hogy ez a fejedben jobban hagzott. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 17:17:09

Akkor...
Nem volt kedvem az egesz copcit szettet szetszedni, bepakolni es elvinni a varos masik vegebe csak azert hogy PC+G27 komboval jatszak. Szoval ezert nem tudtam es nem is tudok ezzel a szettel probalni. Ennyi

8GB GDDR5

sertrex
Mondjuk azt mindenki tudja, hogy jobb az FFB egy G27-ben, mint egy DFGT-ben, ezt már az is garantálja, hogy két motor segíti az FFB munkáját. De ez hogy jön ahhoz, hogy G27-tel nem tudsz CARS-ozni? A CARS tagok nagyobbik része G27-tel játszik, ezt úgy értem, hogy akár ezres nagyságrendben gondolkozhatunk. Ha ennek a tíz százaléka, problémáról számolna be, ezt akkor se lehetne általános jellegűnek mondani és legtöbbször az derül ki, hogy "user error" volt. Tehát jobban járnál ha kérdeznél, leírnád, hogy pontosan mi is a hiba jellege, mert az hogy nem tudsz G27-tel CARS-t játszani, kevés.
Amúgy én se tudok G27-tel CARS-t játszani, de én tudom mi a probléma. Nincs G27-em. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 17:13:59

Ja,, akkor úgy vagy igényes, hogy egy hulladák billentyűzetet használsz, oké. 😄 Billentyűzetben nincs "szint", kormányban bezzeg van, mert azt sokkal többet használod, hulla logikus. 😄 Teljesen mindegy, hogy milyen FFB-je van a kormányodnak, legalábbis nálad biztos, hogy nem oszt és nem szoroz, láma vagy azt kész, ezt biztosra veszem.

A fürdőskurvák kombinálnak? Én nem tudom, mert nem szorultam ilyenekre soha, de neked biztos van tapasztalatod ezen a téren, hiszen te vagy az a típus, akik csak pénzért kaphatnak nőt. 😄 Cseszheted a G27-edet meg az FFB-jét srác, ha csak trollkodásra telik, aztán a pályán mindenki körbehúgyoz. 😄
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 17:03:16
sertrex
Legalábbis felajánlotta és engedte a jelszót beírni. 😊)

Gondoltam kipróbálok egy teljes qualis futamot de nem vitt rá a lélek, talán majd később. 😞
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 16:50:36

Az jó, mert a futóbolond roncsderbizőket ha lehet inkább a kerítésen túl tartanám.
sertrex
Ránéztem multira, már működik a jelszavazás. 😊

Annyira igényes, hogy az ékezeteket nem ismeri a srác. És de, angol billentyűzeten is lehet ékezeteket használni. Ennyit az igényességről. G27 neked a szint? Nem a kormány teszi a játékost, hanem maga a játékos. Lehet neked akármilyen kormányod meg felszerelésed, ha teszem azt egy DFGT-vel lemosnak a pályáról, simogathatod a kormányodat. Na, akkor szintezhetsz meg rétegezhetsz. Mi vagy te, burkoló?

Az árkád réteghez tartozik egy bizonyos René Rast és még kismillió hivatásos versenyző is, akik a PCARS-szal készülnek fel bizonyos versenyekre, igaz? Ugyan már, bohóc vagy ember, semmiféle érved és észrevételed nem állt meg egyetlen percig sem, trollkodsz itt ezerrel, közben meg azt sem tudod, hogy melyik buildnél jár a játék. 😄
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 16:35:06
sertrex
Megmondom őszintén, hogy azt hittem tényleg segítségre szorulsz ebben a témakörben, de most már inkább úgy gondolom, hogy holtvágányon állunk, csak valakinek ki kellene mondania, hogy ez nem vezet sehova. Az világos, hogy te nem a PC verzióra vagy kihegyezve tehát jobb lenne ha átfáradnál a konzolos topikba és ott fejtenéd ki áldásos tevékenységedet.

sertrex
Attól, hogy bemásolod amít írtam, még nem biztos, hogy érted is. Te írtál valami rétegről akiknek ez az "arcade ótós cucc" megfelel. Erre te kérdezel, hogy milyen rétegek vannak? Azt tudod értelmezni amit te írsz? Mert én lehet, hogy túl szofisztikáltan fogalmazok és az neked már bonyolult és azért nem érted.

Direkt leírtam azt is, hogy még csak béta, azért nincs hivatalosan kiadott ingame, semmi köze ahhoz, hogy mire lenne idejük vagy mire nincs idejük.
Szerintem csak kormánybeállítási problémáid vannak, azért nem tudsz G27-el CARS-t játszani vagy csak azt az egyszerü kormánykezelést szoktad meg GT6-ban és ez egy kicsit több gépészkedést, odafigyelést igényel.

És teljesen fölösleges valaki teljes hozzászólását bemásolgatni, elég ha a válaszgombra kattintasz, abból lehet tudni, hogy kinek válaszolsz.
én is csak azt idézem ide, amit ki akarok emelni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 16:05:28

"Hat volna mit csiszolni a stilusodon az biztos. " - A #9752 hozzászólásomig nem tettem megjegyzést a stílusodra. Ha valakinek, hát neked nagyon magadba kéne szállnod...

"Ki fikazta az FBB-t? Szerintem olvass inkabb aztan ertelmezz, meg persze illeszd be a hozzaszolasom ahogy kell." - FBB? FFB-ről már hallottam... Amúgy meg idejössz, behánysz egy olyat, hogy "Szoval nem erdemes megvenni... (szar a fizika, pattognak a kocsik, Valaki azt mondja felszim a pc hat no comment XD) Maradok inkabb a Gran turismo 6 nal. Az odaveri ezt a hulladekot. " és akkor ezekután még elvárod, hogy ne nézzünk komplett idiótának 1.) a stílusod 2.) a felületességed és 3.) a tájékozatlanságod miatt? Mellesleg #9699 " Az FFB meg sem említem. " Ez nekem erősen lesajnálónak tűnik. Sportszerűtlen leszek (mert ezt utána írtad): #9754 "FFB... mondjuk azert, irtam mert G27 nalam a "szint" es a carst nem tudtam ezzel jatszani." Ez sem dícséret...

Ami pedig a PS4 gameplay videó hisztidet illeti - Hány egyetem díszdoktorának kell ahhoz lenni, hogy valak felfogja: a Project Cars ugyanazt nyújtja PS4, X1 és PC platformokon? Érted? Ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, ugyanazok a játékmódok lesznek, ugynaz a fizikai motor dühöng belül, ugyanaz a Madness motor dolgozik belül... PC-n a játékos gépe határozza meg a grafikai teljesítményt, PS4-en 1080p@60fps High beállítás, X1-nél nem tudjuk.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.28. 16:03:09
"Két idézet tőled. Nem vagy valami következetes. 😄DD Te melyik rétegbe sorolod magad? 😄

Azután felhozom a CARS FFB-jét és te azt a választ adod, hogy: "En G27 tolom a GT6 ot." Össze vagyok zavarodva."

Milyen retegek vannak?

FFB... mondjuk azert, irtam mert G27 nalam a "szint" es a carst nem tudtam ezzel jatszani. Gondolom nem kell mondani, hogy van kulonbseg kormany-kormany kozott. 5 perces gameplay videora nincs idejuk, ertem.

8GB GDDR5

"Igenyes vagyok. " - Nem igényes vagy, hanem arrogáns és tiszteletlen. Volna még mit csiszolni a stílusodon. Tudod mit? Érezd magad megtisztelve, hogy szóbaállok veled és válaszolok. Na, hogy ízlik?

"Igazan kiadhatna a SMS kulon gamaplay videokat, szerintem az a korrekt." - A hivatalos SMS trailerekben nincs megjelölve, milyen platformon vették fel. Ha vetted volna a fáradtságot és egy kicsit keresgéltél volna, tudhatnád, hogy PS4-en 1080p@60fps lesz a PC-s High grafikai szinttel megegyező minőségben. További részletek. Ha tényleg annyira érdekelne a játék, miért nem veszed a fáradtságot és kutakodsz egy kicsit? Az SMS kicsi fejlesztőstúdió (indiehez képest relatíve nagy, de csak az indiekhez képest!), perpill leköti őket a sok kiállítás (E3, GamesCom, egy hónap múlva EGX), illetve a hajrá a megjelenésre. Mint láthatod, az újságok el vannak látva hírekkel, tesék olvasgatni!

"Folyamatosan jonnek uj verziok es mivel nem tudok minden nap jatszani vele igy nem tudom meg nem is neztem mit tud az uj build. Amugy engem nem a build szam erdekel hanem a prezentacio. " - Pedig a build szám nagyon fontos ilyen szempontból, mert folyamatosan alakul a program. Sőt, tán csak a Junioroknál frissül havonta a játék, a többieknél napi szinten van update. Fikázod az FFB-t, a fizikát, miközben amikre hivatkozol, már sokat változtak, főleg az utóbbi időben.
sertrex
"A piac legnagyobb rétegének teljesen jó lesz, mert arcade ótós cucc ez. "

"Nekem mind1 csak jojjon mar a jatek."

Két idézet tőled. Nem vagy valami következetes. 😄DD Te melyik rétegbe sorolod magad? 😄

Azután felhozom a CARS FFB-jét és te azt a választ adod, hogy: "En G27 tolom a GT6 ot." Össze vagyok zavarodva. <#conf>

Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Sőt a CARS-nak sincs semmi köze a GT6-hoz, mert a CARS nem jelenik meg PS3-ra.
És azt se értem, hogy mi köze a PS4 kiállításokon bemutatott majd a YT-ra feltött videóknak, ahhoz, hogy az SMS ebben az állapotában nem ad ki hivatalos videókat, ugyanis a PS4, az XBO és a PC verzió is csak béta állapotú. Majd ha RC lesz, akkor várhatóak a hivatalos, sajtó számára kiadott videók, tesztek. Persze a béta vége felé is kerülhetnek ki olyan anyagok, amik már bugmentesek. Magyarul olyan szeptember vége felé lesz elvárható az igazi ingame, hivatalos videóanyag.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 15:17:26

En G27 tolom a GT6 ot. Tesomnak gyengebb dfgt van asszem(inkabb nem hasonlitom). Te kersz egy linket valamelyik jatekrol, hat szerintem nem kameras felvetelt varsz, vagy igen?. Igazan kiadhatna a SMS kulon gamaplay videokat, szerintem az a korrekt.

Az a ps4 kep amit kitett valaki bugos, illetve a pc bevilagitasi rendszerehez eleg gyenge (amit vartam is, de ezen meg dolgozni kene).

8GB GDDR5

sertrex
Most az a helyzet, hogy biztos nem mostanában játszottál, mert minimum említésre méltó lenne az új FFB, mert igazából most értek el odáig, hogy érdemben foglalkozzanak vele, mert elkészült nagyrészben a gumifizika és a fizika, legalábbis olyan állapotban vannak már hogy gyökeres változtatásokat már nem kell végezni, legfeljebb finomításokat, javításokat és ehhez már lehet egy végleges FFB-t illeszeteni. Tehát ha valóban ismered a játékot legalább heti szinten, akkor minimum az FFB-nek kellet volna első helyen szerepelni. Elsőként lefikáztad, leárkádoztad, most meg már a PS4 videók minőségét fujjolod. Egy kicsit követhetetlen az eszmefuttatásod. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 14:48:42

Ezek szerint egy ilyen lehetoseget "koprobalni" a jatekot, neked szo szerint koldulni kell a tesodtol.

Sajnallak XD

En leirom, hogy ebben nem ertunk egyet azt kesz ugorjunk tovabb, de nem te hajtogatod tovabb. Nekem mind1 csak jojjon mar a jatek. Kapizsgalod?

8GB GDDR5

""Lattam a srac linkjet a videorol latom a te linked is, persze azt is latom hogy ti ezt komolyan gondaljatok. Csak annyit mondok kameras felvetel, szoval reszemrol nem ertekelheto. " - Te nem vagy semmi... Miért, milyen videó kéne? A PS4 a te kikötésed volt, linkeltünk. Most meg az nem tetszik, hogy kamerás?"

Igenyes vagyok.

8GB GDDR5