19801
  • Fernandooo #12411
    Szerintem meg az van, hogy egyszer csak konzolosítani kezdték a játékot és ez lett belőle. Még az év eleji halasztásnál sokkal jobb volt az összkép, mint most, a teljes játék esetében. Nem azt mondom, hogy akkor maga volt a tökély, de ennél azért jobb volt sok mindenben.
  • lac coo
    Persze hatasa nem volt, ugyanolyan egyszeru volt mint most, de legalabb latvanyos volt :)
  • sertrex #12409
    A törés önmagában tényleg jól nézett ki, de nem sok hatással volt sokszor vagy legtöbbször az autó viselkedésére. Például a kerék nélküli száguldozás. :D
    Egyszerűen nem lett kész. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.25. 12:25:01
  • lac coo
    A torest miert szedtek ki, azzal nem volt nagy baj es hangulatos is volt?
  • Norbi1990
    Tegnap voltam egy serveren, 30-an voltunk kb Spában. A lényeg, hogy amikor kidobott a rajtrácsra akkor egy másik autó tetején találtam magam, és kívülről, a kocsi kasztnija teljesen totálkár volt, és a rajt után kaptam egy stop and got. Aztán első kör végén bejöttem volna letölteni a büntit de nem adott fel semmilyen ablakot ahol kiválaszthatom mit csináljon. Végül átment az AI a boxon, utána kaptam 740 másodperces speed limit büntit valamiért
    Vannak még problémák.
  • sertrex #12406
    Hát van. :)) Érdekes egyébként mert korábban javítva volt már egy csomó olyan hiba, ami most újra benne van a játékban. Gondolok itt olyanra, hogy a Steam felhővel való ütközés, vagy online, mikor ki-belépkednek, a mikrolagok, de lehetne még sorolni...
    Ugyanez a helyzet az autók kezelésében is. Találtam egy csomó olyan bugot, amit már hónapokkal ezelőtt egyszer már rendbe hoztak. Azért is gondolom, hogy az 1.0 mintha valami "best of..." válogatás lenne a fejlesztők részéről. Legalábbis, amit úgy gondoltak, hogy szerintük mi az, ami késznek vagy kiadhatónak mondható. Szerintem, hoztak pár rossz döntést.
  • lac coo
    Hat szerintem minden teren van munka boven...
    Az en kedvencem, mikor idomero utan kivag a rajtracsra, es azt a sebesseg fokozatot mutatja ahol eppen voltan mikor vege volt az idonerone...na ott gyozom kitalalni higy hol is vagyok.
    Leginkabb hasznalatban vannak oriasi bajok, setup mentest en nem is ertem miert ilyen, eventek kozott miert ninc ssetup lehetoseg, online szerverinditas az katasztrofa, ai vs idojaras szinten......
    Lesz mit dolgozni rajta az tuti.
  • Fernandooo #12404
    Na, csak sikerült összerakni, az előbb kimaradt egy rugó vagy mi. Most meg két csavar, de azt majd visszateszem később. :D Szóval kipróbáltam, első körben 1 mp-t javítottam minden nehézség nélkül és még bele is bénáztam. Szóval sanszos, hogy az a rohadt vastag porréteg zavart be.

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat. :)
  • b-type
    Az automata pit borzalmas, kihajtásnál összetöri a kocsit, és teljesen fals, azaz ha felhúzom az 1-s fokozatot akkor is úgy vált mint default beállnál.
    Van pár dolog amit rendbe kell hozni, mert lelombozzák az összképet.
  • sertrex #12402
    Azt egyébként gondoltam, hogy a játékban jó, mert azt úgy állítja be olyankor, hogy ugyanaz a tengely, csak plusz-minusz előjellel. :)
    Arra figyelj, hogy a vezetékeket úgy helyezd vissza, hogy ne vágja el semmi vagy ne kerüljön a csavarlyukhoz, mert elvághatja és akkor nagy biztonsággal meg fogod tanulni a szét és összeszerelést, mivel párszor meg fogod ismételni a műveletet. :DD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.25. 12:06:33
  • Fernandooo #12401
    Szétszedtem a pedált, hát volt benne kb. fél kiló por meg egyebek. :D Az a baj, hogy nem vagyok egy nagy kézügyességgel és technikai ismeretekkel megáldott egyén, úgyhogy egyelőre úgy raktam össze tisztítás után, hogy gázpedál van, fék viszont nincs. :D Még próbálkozok tovább. :)

Ja, amúgy a játékban szeparáltra volt állítva mindig.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.25. 11:32:18
  • barcalaci84
    az AMD driver se nagyon akar jönni:)mondjuk sokat nem várok tőle:)
  • sertrex #12399
    WMD fórumon olvastam, hogy egy nagy patchen dolgoznak. Vagy csak befejezik a játékot. ;) Végül is mindegy, csak mi járjunk jól. :))
  • barcalaci84
    ja , amúgy úgy néz ki tényleg bevált ez a steam felhő kikapcsolás...tegnap kivágott a játék és mikor visszaléptem ,most megmaradtak a beállításaim
    mondjuk jöhetne már végre valami patch, mert azért terméktámogatásból eddig SMS kb CM szinten van :)
  • BooMiller
    Driver kell ami a win-ben van abban nincs szétválasztva a pedál....
  • sertrex #12396
    Jaja. Lehet hogy a kombinált pedálos kormány lett kiválasztva a játékban, ahogy Geri is írta.
  • lac coo
    akkor ott a játékban vannak megkeveredve a tengelyek .
  • sertrex #12394
    Akkor fékezett, amikor nyomta és akkor indult el, ha felengedte. Legalábbis én így láttam a videón.
  • barcalaci84
    egy driver mondjuk lehet nem ártana:)
    a windowsban nem szabad megbízni:)
  • lac coo
    node attól nem fog egyszerre a fék meg megy a gáz, csak nem tud egyszerre fékezni és gázt adni :))

Drivert rakd fel ,az nem árt .
  • sertrex #12391
    Jaja, ott kellene vagy keresd meg az eszközök és nyomtatóknál a kontroller setupnál. De én azt hiszem jobb lenne mégiscsak egy Logi driver, mert az vezérli a kormány FFB-jét is. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.25. 10:29:16
  • GeriDoc
    A vezérlőpultban combined axis van, de a játékon belül lehet választani a szeparált vagy kombinált pedált.
  • Fernandooo #12389
    DFP
  • lac coo
    Milyen kormány ?
  • Fernandooo #12387
    Ja, de ezt a Logitech driverben gondolod, nem? Mert nekem olyan nincs feltéve. :D
  • Fernandooo #12386
    Köszi a tanácsokat, megnézem mi van.
  • sertrex #12385
    Lehet, hogy egy tengelyen van a fék és a gáz. Nézd meg, hogy be van-e pipálva a "separate axis"
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.25. 10:17:26
  • barcalaci84
    szerintem is inkább a fékeddel van gond...az fog be...lehet azt kéne kitakarítani szerintem...
  • lac coo
    Fog ott a fék is .
    Nem állítodott valami el a controllsban ?:
  • Fernandooo #12382
    Ilyenkor egyébként mi van? Most tényleg beszart a gázpedálom? :D

• lac coo
    Ok.
  • Tommy78
    Este mi biztos nem indítunk, mert AC-val bajnoki futam lesz.
  • lac coo
    No, mindegy, este inditok szervert Spa-Clio Cup komboval.
    Semmi kurfli, se tornado, se ejszeka,tiszta napos ido, delutan 14 ora.
    Vagy ha az SRS atvallalja az inditast az is jo, tokmindegy......
    15 kort ki vallalna be ?????Az mar nem megy szerintem kerekcsere nelkul.
  • lac coo
    Majd este csinálunk valamit, Spa-ban régóta szeretnék menni azzal a vassal ....Vagy én vagy az SRS indít majd valamit ...
  • Fernandooo #12377
    Valami Clios balhéban én is benne lennék, bennem maradt a tüske a múltkori eset kapcsán, jó lenne egy versenytávot lenyomni azzal a verdával normál körülmények között, hogy lássam, nem csak a pofám volt nagy. :D
  • lac coo
    Majd maskor :)
  • macleody
    Nem tolonganak az emberek mi? 3 magyar szerót is látok épp.
  • lac coo
    na ha van jelentkező akkor indítok szervert ....
  • lac coo
    Megnézem mi van az AC szerverrel, ha nincsenek rajta akkor indítok egyet ....
  • endy papp