19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
de a többi is érdekes:)
az elsőt gondolom csak viccből raktad be, a másodiknál meg szintén úgy mész mintha nem látnád h ott még van egy játékos melletted -
utolsó előtti eset...teljesen egymás mellett vagyunk ... én elveszem a gázt h pályán tudjak fordulni , te belső íven nem és húzol ki a külső ívre, ahol én mennék:) szépen elférhettünk volna egymás mellett, ahogy fordított estben pár körrel később én el is vettem és szűken befordultam melletted...
utolsó eset : lemaradt egy másik irányváltásod , de így is látszik behúzódsz baloldalra mikor látod h ott mennék, aztán kimegyek jobbra és jössz te is jobbra...mit kellet volna csinálnom ? satufék? -
Fernandooo #12489 Bocsánat, most már nyilvánosak. -
privát videók:) -
Fernandooo #12487 Na, itt a teljes versenyről egy saját videó. (Egyelőre feldolgozás alatt van, azért nem fullhd, de majd az lesz.)
És itt van egy összeállítás azokról az incidensekről, amiknek kárvallottja voltam:
-
most nézem h az én replayemben sincs benne vagy 4 ember minimum:)
érdekes:) -
Köszi, ebben benne vagyok, igaz valaki más törött sárga autójával, az én karcmentes piros csigásom helyett, de sebaj ...:))) -
Fernandooo #12484 Baszki, várjuk már meg azt a videót... :) -
Ezért nem értem mert tényleg meg el is vettem a gázt, ahogy az első esetnél is h a pályán tudjam venni a kanyart,de te akkor belsorol megint kivágodtal külső ivre ahogy amultkor és megint úgy jártál..
Majd nézd meg én mit csináltam fordított helyzetben később ellened...Elvettem h tudj a pályán fordulni...mondjuk te akkor is mentél nyugodtan szélesen... -
Fernandooo #12482 Jó, én most nem fogok ezen veszekedni. Megnézzük a videót, ha kell, több kameraállásból és megtárgyaljuk utána, ha meg kell. Mindössze azt nem szeretném, ha az ilyen versenyeken lennének törlesztve az esetleges fórumos nézeteltérések. (Amúgy a célegyenesben nem lassítok... Minek?) -
Innen leszedheted! -
Elvettem a gázt annyira nem tudtam eldönteni merremész, pedig padlón megyek amúgy az eau rouge-t padlón veszem...hirtelen te is lassítháttal amit nem nagyon tudok mire vélni..
Amúgy alap setuppal mentem:) full tankkal... -
endy papp #12479 Keeeeeeeeeeeezdődik........ 
-
Fernandooo #12478 Oké, egyelőre nem vitázok, majd ha meglátod a videón, hogy miről beszélek, talán (talán...) belátod amit be kell látnod. Szándékosan forgattál ki a célegyenes végén, mögöttem voltál, nem cikáztam. Jó lenne, ha roncsderbizés helyett inkább a versenytempód javításán ügyködnél, mert az, hogy setup nélkül ellenfél tudok lenni, szerintem eléggé nagy blama... Egyébként ha cikázok is - mint ahogy nem - arra sem az a válasz, hogy nekiküldesz a falnak. Van ezen a pályán jó pár előzési pont - bár ehhez tudni kéne előzni, ez is igaz... Mindegy, hamarosan jön a videó, és ha kell, a konkrét esetekről külön felvételek is jöhetnek különböző szemszögekből. Most készültem... -
Csitteres volt biztos :))
Nekem megvan minden. -
Igen figyelhető jobban...
Nem illik cikazni, illetve illik helyet hagyni...meg párszor beszivod és talán tanulsz is belőle :) -
Fernandooo #12475 Nagyon jó volt a kis külön csatánk körökön át, kimondottan élveztem. Azt már kevésbé, hogy számításaim szerint kb. háromszor tettek ki a pályáról, és a replayt visszanézve minimum kettő elkerülhető lett volna ha az illető kicsit jobban figyel. De ezt leszámítva jó kis verseny volt, én benne lennék ugyanebben a párosításban egy 20 körösben is akár.
Videó belső és külső nézetes pip soon. -
20 kör jobb lenne ! -
Totti, neked nincsmeg a replay??
nálam lemaradt a te autód, egyszer picit megkoccoltál hátulról a sikánban, arra emlékeztem, ott is van, hallatszik az ütközés, meg látszik, hogy meglök valami, de autó az sehol :)))
minap épp ezt kérdeztem ,de akkor már értem ...
De komolyan mondom én már ilyent nem láttam életemben :)) -
Én is meglepődtem hidd el, az időmérőn futottak alapján nem gondoltam volna hogy egy picit tudlak szorongatni. Egy kevest tudtam is javulni a Quali időmön, szépen lelehet tapogatni az autóval a pályát. Viszont a boxkijárton lévő falrakenődés az nagyon illúzió romboló. Vagy azt kilehet védeni valahogy?
A sikános dolgot én sem értem, még ha az első rajtvonalat nézzük azt sem szabadna elvennie. -
MooneyR #12471 Élvezetes volt, kell ez a tizen-kör, hogy jó legyen :) A rajt az nem megy, én nem tudom mit csinálok, engedem fel a kuplungot, de valószinűleg nem jó ütemben.. mögöttem nem szerencsés rajtolni :D Pár kör után Fernandoo pont elém jött vissza keresztbe a pályán és pörögtem egy embereset, utána egész jókat mentünk együtt.. diriab-darab volt az autója és még a szélárnyéka is segített, de nyomta neki szépen. Aztán utolért a semmiből btipus és barcalaci is minket.. fun volt :)
Előtte Le Mans gt3 futamokat mentem, úgyhogy idő volt átállni.. megállt az idő a clio-ban gyakorlatilag annyira lassúnak tünt az elején ezen a pályán :D
-
a lassú visszafordító utáni balost, azt rühellem :))) -
Igen, pont azt akartam...levegőhöz jutni, de eleinte nem sikerült, még néztem is a tükörben hogy hogy tapadsz be ennyire, bionyos kanyarokban gyenge voltam (imádom Spa-t, de van egy kanyar amit utálok), aztán lett valamiért akkora távolság hogy nem húzott téged a szélárnyékom, onnan nyugodtabban mentem.
..de azt még mindig nem értem, hogy ha a régi buszmegállónál elrontom a féket, és kiesek a pályáról, akkor miért veszi el a következő kört is...még ha az első rajtvonalat nézi akkor oké, de most a lejtőn rajtoltunk..
éppen hogy megtudtam futni a qual-t ez miatt. -
Én ratlról egy két pillanattal lemaradtam ,mert a hud-ot vadásztam :))
Aztán meg csak mentem,egyszer kaptam 56 mp lassító büntit, volt egy leggyorsabb köröm, összeakadtam Tottival, ott volt ereszd el a hajam, de a végén megállított picit a kavicságy :))) -
De ilyent én még nem is láttam, nincs rajta az autód a replayemen !!! :)))) Kétszer végignéztem és nem vagy ott !!!
-
Nagyon jó volt, de amikor támadtál mindig elizgultam:D nem bírom én már ezt a nyomást. Mondjuk magabiztos sem voltam, ezzel a kombóval még sosem mentem, kerestem a sebességfokozatokat rendesen, h mit hol szabad. A lényeg hogy nagy csata volt, ezért érdemes online tolni, ilyen jó ellenféllel! Támadni viszont nagyon lehet ezzel a taláicskával, elég gyors, de nem túlzottan, lehet olvasni mit csinál az előttem menő, és van idő igazodni mindig a tempójához, azt jobban szeretem:)))
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.25. 21:20:12 -
Jó volt az első 1-2 kör, aztán levegőhöz jutottál és nem lehetett megfogni. Utána nekem meg a védekezésre kellett figyelnem, aztán meg jött a kiállásos hülyeségem.
-
hopp, dupla.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.25. 21:13:07 -
Én kiálltam tankolni, úgy is terveztem. Volt 8 másodperc előny, meg amúgy is kimentem volna, mert elkaptam egy bóját, és a végsebességem leesett 5km/h-t. Köridőben nem volt akkora gond, mert úgy 7-7 tizedet buktam csak, de eleinte Nyuny nagyon fenyített az egyenesben :D 
..és megint mondom, ha pozícióharc van akkor nem kell elengedni(!!).
...
egyébként nagy + a szélárnyéknak a játékban, egyszer kaptam kettős szélárnyékot és 229km/h-ra gyorsultam, rendesen szippantott. -
En az elejen nagyon bealudtam, 5-6 helyet lazan buktam az elso kanyarig:D Aztan 7-8 koron keresztul Lacit kergettem, de teljesen eselytelen volt a dolog. Probalkoztam, hogy talan dupla szelarnyekkal elorebb tudunk jutni, es legalabb egyet elozni (volt meg valak elottunk), de a szelarnyekban ugyanannyit ment az auto, kiforogta magat a hatos, egyszeruen mar az egyenes kozepetol szabalyzason volt;) A hosszabb attetellel, gondolom meg eselytelen utana gyorsulni valakinek?!
Azutan meg teljesen szetestem:) Kicsit osszeakadtak elottem, egyedul maradtam. Gondoltam varok valakit az utolso 1-2 korre, mert elore jutni ugy sem lehet. Jott valaki, de annak szet volt hullva az autoja:) Vartam megegyet, megindultam, nem figyeltem es mar a falban voltam:D -
Én kiáltam boxba mert az előttem lévő eltünk, a mögöttem lévő meg kiált ha jól láttam. Azt hittem kötelező a kiállás, a pályára visszajövet meg vonal átlépésért vagy nem tudom miért jó 1,5 percig araszoltam büntetésböl. Ezt leszámítva hatalmasat lehet csatázni, kifejezetten élveztem. Nem tudom ez autó függő-e, de nagyon jó volt. :) -
Majd jövőhéten lesz egy visszavágó !!
az eleje nem tudom hová lett, tudom nem volt , meglepődtem, hogy második lettem ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.25. 21:01:16 -
endy papp #12459 Na akkor úgy látom erről lemaradtam.... 
Legalább nem lök ki senki.....
-
na úgy látom elfelejtettem 16-ról feljebb venni a max létszámot...úgyhogy aki akar jönni nem árt iparkodni majd:) -
meglestem, működik bannerban is a pálya és az autó is
-
Nah, gyorsban atirtam:) Elvileg mukodik. Szerveren nem probaltam, de teszt file-on megy.
Meg hianyoznak dolgok, van nehany TODO is (pl. meg nincs VehicleGroupID), de mar ez pozitiv, hogy pentek kornyeken megigertek, es most unnepnap be is kerult az auto es palyalista.
A festesek es csapatok meg nem, ott valami bug-os, frissiteni kell hozza magat a programot is, de az nem ilyen egyszeru (nagy patch jon, multiplatform stb.).
Erdekessegnek, egyelore ennyi mindent lehet kiolvasni a szerverrol: CARS API List -
Mukodik:) Most mar csak at kell irnom a progit:P -
Ez jol hangzik! :) THX! Megtekintem:P -
Alexease!
a dedikált servert frisítették ma megint
"New DS version has been released. It fixes some Unicode-related issues and one crash, and adds /api/list/vehicles and /api/list/tracks."
ha jól értem akkormostmár ki tudod majd olvasni rendesen a pályát , autót... -
ha nem felejtem el akkor kilövöm majd:)
én mondjuk azért nem szeretem mert többwet kell nyomogatni a gombot h megtaláljam a helmet cam-et :)
amúgy azt mondják h mégis elég bőven a benzin 12 körre , úgyhogy benéztem valamit:)