19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
GeriDoc #12771 Mért kellene valószínüleg több év lemaradást behoznia 1 hét alatt? Itt a CARS, Ő is még csak ismerkedik vele, talán Te is, remek game, hogy megküzdjetek. Valószínű neked sem 1 hét alatt mentek azok az idők, amivel kérkedsz. Én most már nem bánom, hogy nem tudom ki vagy, viszont ismerek egy pár nagyon gyors csávót, aki jóval szerényebben tud írni és beszélni a dolgokról.
-
twinr #12770 téged érdekel a biznisz?:d
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.05.29. 20:48:34 -
-
Kár, hogy nincs Cadillac CTS-V a CARS-ban. :DDD
Egyébként tényleg kár. :)) -
Ennyi energiaval es idovel, inkabb indithatnanak egy szervert, es szetcsaphatnak egymast a palyan:D -
Show must go on! :D -
twinr #12765 Még egy. A realizmus nem lehet nézőpont kérdése, amit írtál az paradoxon! -
twinr #12764 Érdekes, én még egy trollt sem láttam amelyik bizonyítana is bármit az állításaiból. Mutáns lennék? -
twinr #12763 Hm...
Ha van 5 dollárod, próbálj ki egy rendes szimulátort. Ott jár a csomagban néhány autó, ha a Cadillac CTS-V-vel egy hét gyakorlás után 3 másodpercen belül leszel hozzám képest bármelyik pályán, bocsánatot kérek tőled itt, és kifizetem az 5 dollárod, sőt, ha akarod befizetlek még három hónapra.
Ha nem sikerül, bár azt hiszem igencsak korrekt ajánlat, akkor te kérsz bocsánatot tőlem itt.
Szerintem igazán korrekt ajánlat!
Ez áll a többi nagyszájúnak is! (nekik 1 mp lemaradással maximum).
Áll az alku?
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.05.29. 20:16:44 -
Sajnos a musor elmarad..... -
trollok harca -
Fernandooo #12760 Pedig épp kezdtem bekészülni egy jó kis cicaharcra. :) -
Értve :) -
Szerintem eleg lesz, mert az elso fantasztikus napod eredmenye egy SG banan lesz;)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.29. 19:36:36 -
Taníts mester kérlek!!!Annyira nagy szükségem van a te hatalmas tudásodra de komolyan :D Az hogy mi realisztikus, mi nem, nézőpont kérdése, először ülhettem Pcars mögé, első Neki futásra ennyire futotta, sajnálom Mr.Kritika.....hidd el 3.-4. menetre már mosnálak lefelé barátom :)
De tudod mit, mutass mit tudsz, küld egy hotlapsot bármit, mert így csak röhögök a markomba egy jót :)
Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2015.05.29. 19:37:09 -
twinr #12756 Pontosan úgy értem ahogy leírtam. Ha nem érted, nem az én hibám.
Ja, szerinted is realisztikus amit a videóban láttunk.. :d értem. -
twinr #12755 Hm, annyira rossz amit csinálsz, néhány tipp kevés lenne... -
Milyen szeró ez? Szép Helénával mennék egy Quick Race-t. :DDD -
Banner teszt van, nem kell raizgulni;D -
Nehogy elkezdjetek a gyokerkedest oda-vissza ! ;) -
Reméljük, hogy csak ennyi van mögötte.
-
De teszek rá 10tálca sört, hogy bármilyen szimulátorral kenterbe verlek barátom, az a baj, hogy nem tudod kit fikázol :) -
Hatalmas taps Neked szimulátorosok Istene....esetleg adsz valami jó tippet vagy csak a szád nagy? :D -
Fernandooo #12748 Jaj, ne... Kicsit túlpörgöd a témát, nem? -
endy papp #12747 Biztos ő odahaza szimulátorban ül, 
aki a vidit készítette meg csak a kormány mögött ült..... nem szimulátorban.
-
Pontosan hogy érted azt, hogy jönnek "ilyen macskajancsik"? Mi az, hogy "azt hiszik, hogy szimulátorban ülnek és tudnak vezetni" ? WTF?
-
twinr #12745 na erről beszélek. Jönnek ilyen macskajancsik, azt hiszik hogy szimulátorban ülnek, és tudnak vezetni! :D:D
no comment... -
Ja, dehogy, tudom én nagyon :D -
Ne figyelj rajuk, mindenki igy kezdte ! :) -
Itt jobban mukodik a diktatura ! :) -
olyat már hallottam h valakit idegesít mondjuk egy spotter (ne mondja meg más h vannak mellette , mert eltompul az agy:) ), de h valaki tükör nélkül megy hatodik érzékkel az azért nem semmi...de legalább visszanézésre megtaláltad a gombot h lásd kit blokkolsz , kit szorítottál le:) -
Koszi, ez jo hir, de ez nekem kimarad:) Ennyi idom sose lesz:DD
Gondoltam osszeroffentek egy progit, ami a tegnap esti futam LOG-jabol osszerak egy grafikont a pilotakrol, korszamokrol es pozicio valtozasokrol. A felenel meguntam;DDDDDDDD
De az a SharedAPI jo lesz, johetnek majd a valosidos, gyors, mindenfele apppok. -
Első köreim voltam Pcarssal, következőre leveszek mindent :D -
Fernandooo #12738 AI driver, minden help on, novice handling, grt. -
Slick gumival esőben? Na de hát na :) -
Ááá Project Car függő lettem :D Köszönöm Formula.hu :D -
Fernandooo #12735 Ahh, mekkora szavak, Nagy Háború meg börtönbüntetések. :D És akkor most jön el a Kiegyezés Kora? :))) (Én kb. 4x voltam száműzetésben a Nagy Háború idején. ;) )
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.29. 15:54:42 -
Nesuten's GT3 szervert indítok a Le Mans pályán ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.05.29. 15:44:56 -
Screenracer #12733 Ahogy mondod, most már nem lehet összevissza beszélni, most már itt a játék a negatívumaival és pozitívumaival együtt. És mi kell annál több, hogy ezzel tolja mindenki? :))) Még ha eltérőek is a vélemények, akkor is. ;) Ráadásul akiknek mégsem tetszik, nagy többségében ők is megvették, tehát "Misssion Accomplished".
-
SityiSXT #12732 Alexnek egy kis fincsiség. Fogyaszd egészséggel. ;)
Illetve jön az 1.4-es patch! Changelog még nincs, majd csak megjelenéskor lesz, mert egy eleme NDA alatt van.