19801
  • sertrex
    Állítólag már kész az új patch. Lehet, hogy a jövő héten ki is jön. Gondolom ezzel csak a legfontosabbakat próbálják javítani. Én nem várok túl nagy változást. Csak reménykedem, hogy ami a játszhatóságot befolyásolja, azt legalább javítják.
    És legalább jön egy új autó is. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 09:44:16
  • lac coo
    amúgy patch mikor lesz ?
  • Alexease
    Ez van, ha nincs password:)
  • Adam Jonas

• Fernandooo #12807
    Én benne vagyok. Részemről Clio búcsú futam lesz, legalábbis egy darabig utána nem "ülök" abba a verdába, de ez 20 kör megmozgatja a fantáziámat. Nekem jó a délután és az este is, bár egy 20 órás kezdésnek örülnék a legjobban. De majd a nagyérdemű többségi része eldönti.
  • lac coo
    És mi az OK ? :DDD
  • sertrex
    Részemről OK. Igaz, hogy a Clio nem a szívemcsücske, de azért van a kihívás, hogy elébe álljak. :)))
  • barcalaci84
    szóba került itt múltkorában h toljunk még egy SPA CLIO kombót valamikor...arra gondoltam esetleg holnap délután folyamán valamikor mehetnénk egy 20 köröst...így már kell kiállni is , illletve azért gondoltam a délutánra mert így használhatnánk a real weathert is érdemben, anélkül h sötétben kéne bóklászni:) (persze olyat is mehetünk majd néha ha már van éjszaka is:) )

vagy a délutánt hagyjuk és menjünk este fele? vélemények?
  • Nesuten
    Na mostantól Teljes a kör mehet a Multi gyakorlás ...
  • Vádá
    Szeretem ezeket látni , hogy milyen fejlődésen mennek keresztül ezek a játékok. Mostanában meg pláne kapkodom a fejem , ahhoz képest hogy pár évig szinte egyhelyben álltak ezek a dologok , most nagyon fellendült a fejlesztés.
  • Alexease
    Azota eltelt nehany ev;)
    Akkoriban csoda volt, ma mar alap mindegyik proginal az ilyen szolgaltatas. A CARS-ban meg erosen negyed-kesz, de mar hasznalhato. A shared-memory cuccot (a valodi, szerveren futtathato, realtime) 1-2 napja "jelentettek" be. Az meg sehol sem tart. A lenti progi meg "csak" a http-api-bol mukodhet.

Az AC-nal is elsodleges volt, hogy a pythont nyomjak, meg is lett az eredmenye, az alig nehany napos, erosen beta programhoz tucatjaval jottek a progik, es volt/vanm jonehany eleg jo es jkomoly alkalmazas.
  • b-type
    váá ez faxa, azért sokkal jobb mint amikor HaZso-k futottak, most az ugrott be, az akkori endurance verseny és annak a 'nézhetősége' :)
  • Alexease
    Ahogy arra szamitani lehetet, azert vanna profi es raeros emberek, keszulget egy-egy normalisabb realtime webes API, bajnoksagokhoz majd jol johet.

• Nesuten
    A szerver neve: Nesuten's
  • Nesuten
    Sziasztok indítottam egy szervert

Pálya
    Circuit des 24 Houres du Mans

Autók
    tetszés szerint

Körülmények
    Valósághű autó irányítás
    Valós időjárás 10x -es sebesség
    Idő múlása 10x -es
    Gumikopás 5x -és

Verseny
    2x 90 Perc gyakorlás
    1x 90 perc időmérő
    10 perc bemelegítés
    10 kör versen
  • sertrex
    Köszi. De csak a játékból indítottam, mert egyrészt a dedihez síkhülye vagyok :), másrészt kedvem volt egy kicsit csapatni ezzel a kombóval és gondoltam aki akar csatlakozzon. Mivel nem sokan, azok is csak pár pillanatra jöttek, így én is kiléptem. :)) Majd legközelebb.
    Mellesleg egész jó kis autó ez, egyre jobban tetszik, folyamatos odafigyelés kell hozzá, mert büntet egyből, minden kisebb hibát is.

Talán, ha lesz GUI a dedihez, akkor még én is el fogok boldogulni vele. Addig csak csatlakozom máshoz vagy a játékból indítok majd. :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.30. 10:50:58
  • Alexease
    Ha privatban kuldesz IP:PORT-ot, es ha be van kapcsolva a szerveren az API, akkor kiteszem bannerbe.
    Ez persze mindenkire ervenyes, barki indit "hasznalhatobb" szervert, ha gep kozelben vagyok, kipakolom.

Ez "sajnos" SteamAPI-s, amit nem tudok szetpiszkalni, a lobby listat csak a fejlesztok erik el;) Igy szerverinditaskor nem tudom kibanyaszni az elereseket, mint az AC/rF2-ben.
  • sertrex
    Csinálok szerót.
    Név: SGHUN
    Jelszó: sg
    Road America
    Ariel Atom 500 V8

Csak FUN! Nem vérre megy. :))

Már megy. :)

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.30. 09:55:52
  • MAstudioHD
    Ha rám gondolsz, hol hencegtek "űridőkkel" ?
  • alma2
    Ez a ket szuperhos irja mar le a nevet, milyen nicken, neven nyomatjak a jatekokban, mert vicces olvasni a szajkaratet, de ha netan tolnatok AC-vel is, netan rsr-t is hasznaltok, akkor meg lehetne nezni az uridotoket az egyszeru halandoknak is. Persze, ha olyanok vagytok, mint az egyik haverom, hogy nem hasznal rsr-t, met nem tesz jot az onbizalmanak, hogy latja, 50-200 idot hozza ossze(amivel szerintem semmi baj nincsen, ha magahoz kepest tud mindig gyorsulni), akkor nem szoltam. De amekkora szatok van, valoszinu nalatok nincs ilyen prolema.(az mas kerdes, hogy rengeteg masfajta viszont igen)
  • MAstudioHD
    Reméljük jön erre javítás :)
  • sertrex
    Folyamatosan levágtad a Sainte Devote-ot. A harmadik körig néztem, de nem véletlen volt. Mind a három körben levágtad. A játék hibája, hogy nem büntet. :(
  • sertrex
    Persze, hogy érdekel. De előbb leírod ide, hogy ki vagy, hány éve tolod a iR-t, milyen eredményeid vannak, milyen köridőket kellene megdöntenem, stb... Azután befizetsz engem is ugyannannyi évre és finanszírozod, autó, pálya felhozatalt, ami neked is rendelkezésre áll.
    Ezt követően adhatod az 5 dollárt is.
  • MAstudioHD
  • BooMiller
    Nem erre irtam nyugi:)
  • b-type
    Ebbe sztem(!) nem kell belemenni, én nem hiszek az ilyen köridő szempontban...az tény hogy egy tempót ki kell autózni hogy érezni lehessen milyen igazán az autó, de az nem ufó kategória, vagy ha igen akkor elbaxták.
    Szal igen kell egy tempó hogy a vélemény kialakuljon...sztem erre is próbáltak utalni a vita elején, csak aztán elment mágikus-misztikus nemistudommibe.
    ..van itt arc, aki messze nem hajhássza a köridőket, és mégis meghatározó a szava, igen Alex...csak hogy ne ködöljek.
    Szal ezzel a hülyeséggel hogy ki a gyorsabb egyedül a pályán érdemes foglalkozni, azért versenyzünk, a pályán kívül elég röhejes..érdekes ezzel példálózni, nem hiszem hogy a vlaó életben bármikor is hallottam volna akár csak hasonlót is versenyzőtől.
  • MooneyR
    Próbáltam már állítani rajta, de nem lett jobb, lassabban gyorsul fel, addig meg már fékezni kell úgy is.
    Néztem az Audit, eléggé pariban vannak, sőt még picit gyorsabb is (281), de érzésre nekem kényelmesebb a ruf-ot vezetni.
  • macleody
    Szivesen.
    Viszont a rufnál lehet állítani a végáttételt, bár nem biztos, hogy van benne annyi bika, hogy ki is tudja használni.
  • MooneyR
    Leszabályoz mindegyik, a Ruf olyan 279-nél (alap set). Talán az Aston ami végsebességre jobb, csak annak a hangját nem bírom hosszútávon. Mentünk már úgy együtt sokáig, hogy audi-ruf, bár én elég csirke vagyok a hosszú egyenes sikánoknál, úgyhogy nem nehéz utolérni :D Az Audival megmondom őszintén, hogy egy métert sem mentem még.. de mindjárt kipróbálom : )

Köszi szépen! : )
    Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2015.05.29. 21:28:58
  • MAstudioHD
    Se a honlapot, se a facebook oldalt nem én csináltam, tettem egy szívességet egy havernak, hátha van akit érdekel...:)
  • macleody
    Az audi tudja tartani a lépést a ruf-fal? Audival mentem de csúnyán leszabályoz.
    Feltöltöttem ide az ffb-s cuccot.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.05.29. 21:21:04
  • BooMiller
    Bazze ilyen alacsony szinvonalat meg en sem tudok osszevhozni:)))
  • MAstudioHD
    Egy kicsit off-topik(rFaktor), de ha már látom, hogy sok itt a nagyágyú és szeretnek is kérkedni vele, akkor lehetőségetek van bizonyítani!
    Hamarosan megrendezésre Magyarország első Endurance 24órás versenye, ami MINDENKI számára ingyenes!
    A fődíj:70.000ft illetve rengeteg más ajándék csomag is kiosztásra kerül.
    A mód még alakítás alatt van, Non-stop szerver a verseny napjáig a felkészüléshez!
    Saját 24h Endurance mód! Egységes Fizika, Setupolási lehetőség!
    Amit tenned kell: -jelentkezz, válassz kocsit, megkapod a DDS-t csinálj egy egyedi festést, megkapod a módot, és amíg nem indul a szerver, addig offline tudsz gyakorolni!
    további infók az oldalon, vagy keresd: https://www.facebook.com/hrubosarmand.andras
    ****************************www.endurance24.jimdo.com/*****************
  • barcalaci84
    Azt értettem,csak h valami híres ember, és nekem kellemetlen h m tudom ki ő?
  • MooneyR
    Tegnap esti Le Mans-i életkép..

..még egy kis off.. ezt a Jack Spade Tweaker Files V 1.5.zip fájlt valami regmentes helyen meg lehet találni?
  • lac coo
    Valami iracing hungaris wtfhero!:-)
    De ne hozzatok mar tenyleg kellemetlen helyzetbe, hogy torolgetnem kelljen a hulyesegeket!
  • barcalaci84
    Mostmar azért kíváncsi vagyok ki lehet ő...
    Valami ismert személy?
  • lac coo
    Az jobb kerdes , hogy minket erdekel e ez az ovoda, hogy kinek csattog jobban a lepkeje !
    Szerintem eleg lesz ebbol! :-)
  • MAstudioHD
    A Project Carsal igy van most ismerkedek, viszont szimezésben szerencsére otthon vagyok, anno Sompir Ligában TOP20-as voltam, ami akkor elég jónak számított, de örülök, hogy vannak, akik tudnak jobbak is lenni, mert ha nem lennének, hol lenne kihívás :)

Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2015.05.29. 21:05:30
  • MAstudioHD
    Komolyan érdekel tudok e 4 másodpercen belül lenni hozzád képest?:D
    Légyszíves ne alázz tovább, mert kezd kellemetlen lenni....tényleg :)
    De ha lesz rá keret, hogy finanszírozzam, csinálhatunk egy szerót és megmutathatod mit tudsz, csak nehogy arcra ess komám :)