19801
  • lac coo
    Amugy ez a patch kijott mar vagy csak jon hamarosan ?
  • lac coo
    Rettenet nezni a kormanyt, mintha koze nem lenne az autohoz...
  • alma2
    Ki sose kapcsolj tuzfalat, engedelyezd a szukseges bejovo/kimeno portot amit hasznalni akarsz, aztan ennyi.
  • Fernandooo #12971
    Egy egészen frenetikus videó az általam nagyrabecsült Yorkie tolmácsolásában. Nordschleife, GT3, 27 induló és egy remekül belőtt 24 órás időciklus. Na, ez már verseny. Mélypont az 5. és 6. körben, de Yorkie nem adta fel és végül egész elfogadható helyen ért célba.

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.02. 18:49:04
  • Gadfly13
    Köszi, közben megoldódott. Ki kellett kapcsolnom a tűzfalat a gépen.
  • priluki
    üdv tudja valaki hova teszi a játék a mentést?
  • Nesuten
    Szia igen nekem meg van ez a kis cucc ...
    SRS TS -en meg beszélhetjük ...
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.06.02. 13:58:05
  • Gadfly13
    Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a HUD Dash-t próbálta e már vki?
    Tegnap feltettem tabra ill. a gépen futó klienst is, de semmi olyan jelet nem láttam, hogy kapcsolódott e volna a kettő. A routerben engedélyeztem a szükséges portot, de úgy sem. Esetleg vkinek vmi 5let?
  • Alexease
    Szamol az felfuggesztesrol is. De mivel mindent a gumi tapadasra es deformalodasra alapoz, es mivel mind kulon-kulon allitas (plusz meg egy tucat akarmi), ezek egymast erositik, igy a vegen – beallitastol fuggoen – csak valami razas vagy rangatas lesz belole;)
  • Alexease
    Az meg szerintem eppen a harmadik lesz: " First pass improvements on various tracks to enhance the AI performance and ability" :)

Szerintem azok nem szandekos palyankivuli elozesek, hanem a felkesz AIW (AI utvonal es beallitas) es "mindenkinek" stilusu AI nehezseg beallitas eredmenye.

Pl.:
    - rosszul van megadva a palya/kanyar szelesseg vagy a megengedett levagasok;
    - tudvan, hogy a tobbseg "nyomulni" fog az AI ellen, "rinyara" vettek az AI-t (menekul eloled, melloled), hogy kevesebb legyen az utkozes.
  • Amiga
    Én kontrolleren tolom, de nem vagyok annyira gyengus. Régebben F1 Challenge 99-02-vel és rFactorral is nyomtam online ligákban. GT6-ban és DriveClub-ban (tudom, ezek nem igazán szimek) nagyjából 25 ezer kilométerem van. GTR 2-ben legalább ugyanennyi, ott 3 órás teljes versenyeket mentem a gép ellen.
    Bár lehet, hogy higítanám a mezőnyt, de hogy tökutolsó nem lennék, az tuti. :-)
  • lac coo
    Jo lenne ha jo lenne offline, online nekem ez annyira nem jon be, van jobb is.
    Ffb re is csak jo lenne valamit a felfuggesztesrol is szamolni, mert ez igy szinte csak rangatni tud, AC ban ha atmegyek egy nagy huplin siman erzem ahigy benyomdok a rugo egyik oldalt majd masik oldalt, itt meg altalaban csak valami rantasokat szamol ki.
  • Timbu
    Viszont azzal ezek szerint nem foglalkoztak, hogy az AI ne előzzön pályán kívül.
  • macleody
    Na, erre marha kíváncsi vagyok :)
  • Alexease
    Elvileg igen: "Ensure that the AI always pit when they need to change tyres based on the weather conditions."
  • lac coo
    A patcban olvasom, hogy most mar idot veszt az AI esoben ha szaraz gumin van, de vajon ki is megy kereket cserelni?
  • lac coo
    Konzolom mihez hasonlitsa ?? :))
  • SityiSXT
    Ja, fizetett cikkíró: By reader Big Angry Dad82 (gamertag)
  • twinr
    Project CARS doesn’t just beat it’s closest rivals on console – Gran Turismo 6 and Forza Motorsport 5 – It laps them twice and sends them spinning off the asphalt into the dirt.

ebben minden benne van, mikkel hasonlítja össze! :D (ha már kő)
    jók is a fizetett cikkírók....
  • Fernandooo #12955
    Dobjunk egy nagy követ a vízbe.
  • sertrex #12953
    - "The reality is that the team really are working themselves like crazy to give you guys what you want. We doubt it will ever be perfect but our goal remains to continue to listen to all of your feedback and requests and deliver as much as is humanly possible.

We're also simultaneously working on new assets and features. Which will follow this release. "
    - Ian Bell
  • SityiSXT
    1.4 patch notes
  • Fernandooo #12951
    Szerencsére nincs cross-platform. Így is, a premier óta döbbenetesen felhigult az egész mezőny, tele van a játék (meg a leaderboard) mindenféle kontrolleres, "minden segítséges", külső nézetes arccal meg idő eredménnyel. Borzasztó, pont nem hiányzik még erre a cross-platform.
  • Amiga
    Ezekbe a futamokba csak PC-vel lehet beszállni, vagy van cross-platform multi?
  • SityiSXT
    Újabb fincsiség a DS API laboratósiumból: két srác azon dolgozik, hogy Google Mapsen követni lehessen az online futamokat.
  • SityiSXT
    EDTrackerhez valószínűleg kéne maga az EDTracker kütyü is.
  • Gadfly13

Ma kezdetét veszi az időmérő szakasz! Eddig 14-en adták le jelentkezésüket, így még bőven akad hely, melyeket be lehet tölteni.
    A szerver 19-21 óráig fog üzemelni, ahol a mért köröket meg lehet futni.
    További részletek/jelentkezés: LINK
  • Fernandooo #12946
    Nekem már mindegy, voltam én már minden, az, hogy béna vagyok, simán vállalom, sosem voltam oda az ilyen barkácsolásokért. Az előszoba falat is az öcsém rakja fel. :D
  • Danecay
    Próbálkozott már valaki a fejmozgás lekövetésére okos telefon használatával? Én a HeadTracker Andoidos alkalmazással próbálkoztam a Windowsos FaceTrackNoIR valamint az Opentrack programokkal. Minkét Windows-os programmal kompatibilis a az Androidos applikáció és mindegyik működik is a játékban is csak az a gondom, hogy folyamatosan elmászik a középpont (Home) Igaz van HOTKEY lehetőség a HOME-olásra, de sajnos annál gyakrabban mászik el, fordul át teljesen minthogy ez megoldást jelentsen. Próbáltam állítgatni a YAW, PITCH, ROLL mozgások érzékenységein, de sajnos nem teljes a siker. Az Opentrack-hez létezik egy EDTracker nevű GUI is amit viszont egyáltalán nem sikerült összelőnöm az Opentrack-el.

Van esetleg tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatosan?
  • Pitti
    Ne mondd, hogy nincs kézügyességed, mert az online vitáidnál erre is fognak majd hivatkozni
    Amúgy nem kell hozzá kézügyesség :) Egyébként ennyire nem kell szétszedni a potit mint a videóban, a kontaktspray-vel be lehet fújni a belsejébe az érinkezőknél. LEveszed a pedál burkolatot, begfújkálsz az érintkezők mellett, nyomkodod a pedált közben, aztán burkolat vissza és kész.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.01. 11:44:17
  • Fernandooo #12943
    Köszönöm az észrevételeket. Mivel nem vagyok egy nagy kézügyességgel megáldott ember (potméter? what? :D), azt hiszem az lesz, hogy elviszem egy szakihoz.
  • Pitti
    potméternek egy kis kontaktspray vagy tunertisztító és jó lesz. Nem az erőtől függ, hogy néha eléri a maxot a poti, hanem a kontakthiba miatt. Ha nem nyomod bikából akkor is eléri néha néha. Miközben megfújkálod a poti belsejét nyomkodd a pedált, hogy tisztítsa szépen magát.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.01. 10:53:15
  • sertrex #12941
    Lehet, hogy egy párszáz forintos poti csere megoldaná. Beviszed a pedált valami elektronikai szervízbe és kicserélik, persze, úgy már kicsit többe kerülne, de mégse egy új kormány árába. :)
    Viszont az sincs kizárva, hogy a pedál rugója gyengült, vagy ki van kicsit már kopva az a persely, amiben elforog és már nem pontosan azon az úton megy ahol végállásig ki lehet nyomni a pedált. :)
  • BooMiller
    Potméter vagy elromlott vagy ganés:) Nekem a fék fog picit, ezt régen külső programmal javítottam. de pl AC-ban tudom állitani hogy hány %-ot használjon bármelyik tengelyből, biztonságra törekedve alúl 3-4%-ot le szoktam venni, felülről meg 1-2-őt így jó. De hogy PC-ben ezt tudod állítani vagy nem fogalmam sincs, nézd meg.
  • Fernandooo #12939
    Ja, ember szépen beosztotta magának az előnyét. :)
  • Fernandooo #12938
    Az érdekesség kedvéért feltettem a Logitech drivert, és megnéztem, hogyan működik a gázpedálom. Az eredmény eléggé fura lett. Gyakorlatilag szinte a teljes testemmel rá kell nehezednem ahhoz, hogy elérje a mutató a maximális értéket, ráadásul sokszor hiába veszem le róla a lábam, a mutató nem megy vissza, meg van amikor csak félig, és hasonlók. Szóval ez így teljesen használhatatlan szerintem. Valami érintkezési gond lehet?

• endy papp
    Szavad nem lehet, a végére majdnem megnyerted a versenyt...
  • Fernandooo #12936
    Én meg azt hittem azért nem jöttök, mert én hostolok. :D
  • lac coo
    Pedig néztem egész délután, mentem volna :)))
  • Alexease
    Errol en is lemaradtam;) Azt hittem felbemaradt a szerverzes, nem volt se kiiras, se szerver nev, se ido se semmi:D