19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #13043 -
Screenracer #13042
Az Asus ROG is besegít egy kicsit a CARS PR-ba. Két helyen is felismerhető a CARS replay ablak. :))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.05. 17:14:00 -
Hat ha nem a RLM hizta volna a hirt, meg el is olvasnam ......
Amugy en nem latom a vart sikert, en sokkal nagyobb oruletre szamitottam gyak itt is alig vagyunk .
De persze nekem mindegy mennyit adnak el, csak ugy mondom . -
Screenracer #13040 Ha tényleg javítva lesznek, amiket kilistáztak már korábban, akkor megéri várni rá. Gondolom már azon dolgoznak, ami a listáról lemaradt vagy menetközben jött elő. ;) És már a következő pénzutánpótlásról is gondoskodni kell, vagyis biztos készül valami ütős fizetős DLC is. :))
-
SityiSXT #13039 PC-n nincs jóváhagyatási procedúra, ellentétben konzoléknál. Kis szerencsével PC-re hamarabb jön, mint a többi platformra.
(Plusz azt mondta, max. 2 hét ;) )
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.06.05. 16:46:31 -
Ket het?! Vagy nagyon hosszu a lista vagy a multiplatform es a kiado miatt valoban ilyen maceras az egesz.
Persze ez nem egy instant AC cucc, amit ha kellett, naponta 3-4x patch-eltek, akar hetvegen vagy ejszaka is;)
Akkor a kesobbi update, ez alapjan, legalabb 2-3 honap. -
Screenracer #13037 "The patch (for all formats) has now left us and will be in testing around now. I hope it's less than 2 weeks."
Ian Bell
"We'll have fully animated full crew pitstops in a later update".
Ian Bell

-
Fernandooo #13036 Alig négy hét alatt több mint egymillió példányt adtak el a Project CARS-ból. A siker teljesen egyértelmű.
Nem mellékesen a játék megjelenése óta megszaporodtak a kormány vásárlások, tehát a Project CARS nem kicsit motíválja az eddig csak kontrollerrel rendelkező játékosokat.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 15:53:21 -
-
Valszeg az lesz, jah. Egészen pontosan, valami replay-bug, mert YT-n van fent olyan videó, amit valós időbe vett fel egy srác, és ott vissza is záródik a DRS mindegyik ellenfél autójánál. -
Zsoo62 #13033 Kérlek vedd semmisnek kérdésem, #13025 videót megnéztem s nézet "anyosülés". Tudom erre válasz az lesz hogy videó miatt.
Minden játékos eldönti hogy adott futamon elindul-e vagy nem, szabályok számára megfelelők vagy nem. Pusztán indok lepett meg kicsit.
Én kérek elnézést, hogy bátorkodtam feltenni kérdésem, további jó játékot neked s természetesen ha sikerül olyan szabályokkal futamot rendezni, mely neked is megfelelő, várunk téged is s minden fórumozót. -
gondolom ez az egy érv elegendő neked ... -
Zsoo62 #13031 Ezt most nem értem :( Miért zavar a szabadon választott nézet? Bár jómagam cockpit nézetet használom s nem foglalkozom ki melyikben megy :) A játék élményedet miben zavarja? -
Még az is lehet hogy jól éreztem volna magam, de a szabadon választható nézet miatt nem szeretnék részt venni a futamon. Azért köszönöm a lehetőséget. -
Tommy78 #13029 Akkor bemelegítésként gyere a LeMans-i futamra amit szervezünk. Akkor még jobban fogod élvezni a jàtékot. -
Miért? Mert nem éreztem azt amikor megvettem hogy ez megérte nekem, és most kezdem egyre jobban élvezni? Te jó ég... 
Lehet valami bug? :) -
11:57-nél, amikor már javába féktáv közepén vagytok, az előtted lévőnek miért marad nyitva a DRS-e?
-
Ez olyan virágbolti hozzászólás volt ... -
Körözgettem egy picit, és meg kell mondjam egyre jobban tetszik a játék. :)
-
Screenracer #13024 "I need to be clear, Kunos are a great team and whatever work they do on Xbox or PS will be as solid as it always is."
-Ian Bell.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.04. 18:49:51 -
SityiSXT #13023 Újabb apró érdekesség:
Természetesen a Project Cars fórumán is zajlik a beszélgetés az Assetto Corsa konzolos debütálásáról. Ami engem megfogott itt, az Ian Bell két kommentje: egyik és másik. Szeretném azt hinni, hogy több laserscan pálya jön a Project Carsba... -
Fernandooo #12993 Hát lehet, hogy rádumálom magam egy P1 vagy P2-es indulásra, a hétvégéig még átrágom magamban. Az tényleg igaz, hogy ez egy jó lehetőség a komolyabb megmérettetésre, kár lenne kihagyni, csak hát azért mozgó akadály sem szeretnék lenni egy alap beállítású verdával. :D Na, még megbeszélem magammal, de ez a 3 órás folyamatosan odafigyelős móka alapvetően tetszik, a pálya meg az egyik kedvencem.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.03. 14:28:18 -
A zajról jut eszembe, hogy én is nemrég váltottam DFGT-ről G27-re, de amióta az utóbbit használom, azóta asszony is nyugodtabban tud TV-zni a másik szobában. 
Amúgy gyorsulni nem gyorsultam vele, viszont az FFB (AC-ban) sokkal realisztikusabb és élvezetesebb lett (mint ha nem is ugyan az a cég gyártaná mind2 kormányt). -
Sajnos ez valóban így van, ezt már a tesztfutamokon is tapasztaltuk. Amint célba ér az első LMP1-es autó, ezt követően bárki aki jön mögötte azt le fogják inteni független attól, hogy hány köre lenne még vissza. Ezzel sajnos számolni kell jelenleg ezt tudja a PC, nem tudom, hogy a 1.4 hoz e ezen a téren változást. Szépíteni csak úgy lehet a dolgon (fejben), ha úgy gondolunk a futamra mint ha időlimites volna (melynek az idejét az első LMP-s autó fog meghatározni).
A létszám amúgy tényleg nem sok, személy szerint nagyobb érdeklődésre számítottam. Igazából ez egyben egy teszt is, hogy felmérjük, kik azok, akik komolyabban gondolják a PC-t és kik azok, akik néhai FUN autózásra használják csak.
u.i.:
Ha jönnél LMP-be ill. más hozzád hasonlóan gondolkodók is (akik azért nem jönnek mert kevesen vannak jelenleg), akkor lehet többen lennénk.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.03. 13:45:08 -
Pitti #12990
Ajha, mintha csak én írtam volna, azzal a különbséggel, hogy nekem 8 évig volt g25,
előtte ms sidewinder, piros momo, momo force, dfgt, tm ferrari, ezek mind fogaskerekes ffb-vel.
Aztán kb 2 éve volt lehetőségem kipróbálni a szíjjas t500rs-t majd a fanatec elite-t, és teljesen beleszerettem. Mondják, hogy fogaskerekessel jobb időket lehet menni. Lehet, hogy van is benne valami igazság mert nekem is úgy tűnt, nem tudom a korábbi időket hozni, (tizedekről beszélek). Viszont vezetési élményben akkora a különbség, hogy nem érdekel semmi más. Nem utolsó sorban nagyon halk is, a videóimban is hallatszik vagyis nem hallatszik
, gyakorlatilag csak a váltó kattogása zavarhatja a családot.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minél melósabb, izgágább egy autó annál nagyobb a hátrány. Egy "reflex" sínautóval kevésbé érezni. Anno mikor Momo Racingről váltottam Dfp-re sokkal könnyebbnek, és gyorsabbnak érződött. Sokat számít, hogy mihez vagy szokva. -
PicoBp #12988 Ez az éles futamon is így van, 24 óra után vége. :)
Setupban szerintem tudunk többen is segíteni, ha feljössz TS-re amikor gyakorolgatunk. Amúgy meg miért ne lehetne izgalmas attól, hogy kevés az LMP? Azok egymással versenyeznek, ugyanúgy végig kell koncentrálni, és még a lekörözésekre is figyelni. Boxtaktika is felkavarja az állóvizet elég rendesen.
GT3-ra ugyanez igaz, lehet valaki egy körön gyors, de nem fogja tudni 2,5-3 órán keresztül azt a tempót futni, eldobhatja bármikor, elrontja a boxtaktikát... Jó lesz ez! ;) -
Fernandooo #12987 Érdekelne ez a sztori, csak van vele két bajom. Az egyik, hogy alig van jelentkező az LMP1/2 kategóriára, így nem biztos, hogy három-öt ember különösebben izgalmas versenyt tudna produkálni ilyen hosszú távon. A másik az, hogy gondolom, ezek itt kajak setupos idők, és mivel én nem értek ehhez, egy ekkora pályán óriási különbségek alakulnának ki, és kb olyan helyzetbe kerülnék, mint fociban a magyar válogatott kb. bárki ellen. :D
Amúgy az első célba érkezése után 240 mp, vagyis 6 perc áll rendelkezésre ahhoz, hogy mindenki más beérjen. Ahogy látom, az LMP1 és a GT3 között van vagy 25 mp per kör különbség. (De inkább több.) Ez 45 kör alatt 1125 mp, vagyis több, mint 18 perc lesz. (Szerintem simán ki fog alakulni egy 20 perc a végére az első LMP1 és az első GT3 célba érése között. Viszont egy GT3-as verda sem fog célba érni, mivel 6 percen belül vége a futamnak, tehát a GT3-asok eleve nem tudják teljesíteni a megadott körszámot. (Jelen állás szerint 16 indulóból 10 jár majd így.) Ez nem jelent nektek gondot?
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.03. 13:35:59 -
Fernandooo #12986 Én elfogadom ezt a vélemnyt, nem volt túl sok kormánnyal dolgom, mert alapvetően sajnálnék százezreket kidobni egy játékvezérlőért. Nálam árban a G27 viszi a prímet, és oké, hogy van annál jobb, csak hát számomra nevetséges áron. Egyébként nekem évek óta DFP-m van, meglepő azt olvasni, hogy ennyire kihat a gyorsaságra az, hogy milyen kormányt használ az ember. -
Ha van egy Normális pedálod, akkor ez sokkal jobb mint egy g27 főleg így, hogy van hozzá GTE rim. 7,5év g25 után cseréltem csr elite-re, azóta a szíjhajtásra esküszök. A Fanatec megbízhatóság nálam is megmutatta magát, és 2,5 hónapig kiesett az elite (igaz anno 3x volt gariztatva a g25 is), ezért vettem egy t300 gte-t, ami még gyorsabb, de teljesen más érzés. A Fanatec-et ffb-re nem lehet ezen a szinten űberelni. Az egyik haveromtól kölcsönkértem a g27-ét, és a padlásról leszedtem a 2006 óta elfekvőben lévő DFP-m is egy összehasonlításra. Az Elite-el, t300-al, g27-el kb teljesen azonos időket lehet autózni, csak az első kettővel sokkal valósághűbb, finomabb érzés, és nincs középen semmi ffb lyuk. A DFP viszont olyan lassú, és nagy ellenállású ezekhez képest, hogy egyértelmű a hátránya annak aki ilyet, vagy ehhez hasonló régi kormányt használ, így minden tiszteletem az övéké, ha ezekkel is gyorsak tudnak lenni.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.06.03. 13:22:28 -
Még lehet jelentkezni a Project Cars - Le Mans Futam Jelentkezés 2015.06.20.
Az elsö idömérö végeredménye:
Időmérő edzés állása az első két kvalifikáció után:
Jelentkezett versenyzők:
LMP1:
1. Zsolt Illes #26 RWD P30
2. Andras Acs-Szabo #9 RWD P30
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
LMP2:
1. Daniel Kis #69 Marek RP 219D
2. Tamas Nemeth #47 Marek RP 219D
3. Akos Keszthelyi #63 RWD P20
4. Albert Bukics #15 Marek RP 219D
5.
6.
7.
8.
9.
10.
GT3:
1. Tamas Pongracz #47 Mercedes-Benz SLS AMG GT3
2. Koppany Erpet #72 RUF RGT-8 GT3
3. Jonas Bertalan #50 Audi R8 LMS Ultra
4. Aron Kecskes #66 Audi R8 LMS Ultra
5. Attila Szalai #23 RUF RGT-8 GT3
6. Tamas Szabados #46 Aston Martin Vantage GT3
7. Dezso Gila #48 RUF RGT-8 GT3
8. Tamas Pazsy #61 Ginetta G55 GT3
9. Attila Borbely #100 Aston Martin V12 Vantage GT3
10. Attila Hanko #65 Aston Martin V12 Vantage GT3
11.
12.
-
Pitti #12983 Szerintem ez jobb, csak a pedálja szarabb
Ferrari GTE rim-el meg tényleg nem rossz ...szerintem
Persze kinek mi tetszik jobban, ez csak szubjektív magánvélemény
De hát mindenki tudja, hogy a szíjjas ffb híve vagyok
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 10:49:05 -
Fernandooo #12982 Erről van szó. -
Senki uzletet nem rontom, de talan lehet meg kapni G27- et :)))) -
Ennyi pénzért ennél nem nagyon kapsz jobbat, főleg ha még az árban benne van a Ferrari GTE perec is.
-
Fernandooo #12979 Ennyi pénzért inkább normális kormányt vennék. -
Passy #12978 Sziasztok!
Kicsit off, de hátha érdekel valakit.
Eladó Thrustmaster TX + Ferrari GTE add-on
Thrustmaster TX wheel
Üdv. -
De :)
A fék mióta nyikorog? Most néztem egy replayt, mert állítgatom a kocsit szanaszét, és nyikorognak a fékek. Be kéne zsírozni :D -
Jah, akkor még ne nagyon teszteljem, igaz ? :DDD -
SityiSXT #12975 Hamarosan jön.