Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
ott pont amikor áthaladtunk a célvonalon akkor látszott egy esőcsepp
barcalaci84
a 2x-es valószínűleg akkor jó lenne 15 körre...de lehet még az se kell , mert ugye időmérő most nem volt
lac coo
Online is a sync volna a legegyszerűbb ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nálam semmi nem hallatszik a gumiból 😊

lac coo
Első futamon csak 2X-es gyorsítás volt .

A tire erőssége nálam 170--en van ,de volt max 200-on is csak nem akarok ideje korán kormit cserélni ,mert ott már némely kocsinál nagyon komoly a ffb.
Ez olyan közép út a többit nem piszkálom ahogy volt alapból úgy van .
Így is érzem minden megcsúszást elfékezést.
No meg nekem valahogy a gumi hang is sokat segít ,még sokszor esőben is hallom mikor csúszni akar stb..
Alexease
A termeszetben lehet tiszta idobol esos fel ora alatt , de akar 16 ora alatt is😊)))
Az offline-nal nincs gond, ott teljesen jol mukodik es logikus. Az online valszeg hianyos vagy bugos.
Én mente már úgy hogy többször is elered ,de nem én csináltam a szerót így nem tudom hogy volt beállítva,
Szerintem minél gyorsabbra teszed annál előbb változik, persze jó ha összhangban van a kettő az idő meg az időjárás de az se baj ha nem.
Érdekes az első futamon nem esett??
Danecay
Hellyel-közel én is ezt következtetést vontam le. Próbaképp az autónkénti átfogó FFB erősséget 50, majd 40%-ra állítottam, a többi, különböző irányú erőt 2x-esére állítottam és sokkal jobban érezhetőnek hatottak a kormányon visszacsatolt erők. Ugyanakkor azt is éreztem, hogy bizonyos irányokban túl sok, így azokból visszább lehetne venni megfelelő arányokban, de nem volt időm kísérletezni, így ide sem beírni 😊 Ja, még a Tire erősségét is fentebb vettem az FFB Calibration menüben.

nekem az jott le a rovid probabol mintha a termeszetben elofordulo gyorsasaggal valtozna alapbol, es azt lehet gyorsitani.

a masik idogyorsitas meg ugyanaz lehet mint az ACban, ha felhuzom, akkor allo helyzetben latszik, hogy szepen mozognak az arnyekok 😊

kulonben a szekemben ulve neha az az erzesem hogy vannak benne elethu pattogo es sodrodo erzesek, mas az erossege mint az ACnek.
fura neha a hirtelen reagalas a kormanyzasra, mintha nem szamolna annyi mindent.
meg nem neztem, van gamma allitas a joy-nal?
<#csodalk>
lac coo
Most 5 vagy 6 körös verseny volt, 5X-ös gyorsításnál a közepénél elkezdett esni ....
Csak valszeg ha 15 kör van, akkor meg lefut az eső és újra napos idő van ...ami nem baj, csak nem ezt szeretném 😊)

lac coo
slicken már jó az eső, kb ilyennek kellene lennie esőgumin 😊))

barcalaci84
amúgy itt nem lehetne valamit raskni a bannerba, mint a régi AC funok mintájára?
barcalaci84
király volt...5-6 ember akit meghívtam írta h nem tudott csatlakozni...ez mi a f..ck lehetett?
az eső meg slicken halál volt😊 de azért egyikőnk se ment ki kerékcserére😊 minden irtányba csúszott az autó... de a csaták is faszák voltak szárazon...
egyre jobban kezdenm érezni, bár a lassú kanyarokat még mindig nem nagyon érzem...
Na ez jó volt a 2. futamon eső is volt igaz ott már csak 3-an voltunk de a 4. kör után ......<#rinya>a 6. utolsóban na ott azt vót minden...
Én is csak Laccoo meghívására tudtam csatizni.
Nem értem hogy nem látni a szerót,vagy valami beállítás vagy ...
Köszi fiúk a verseny esténkén ezt megismételhetnénk többször is,még így 3-an is Fun volt.<#eljen>
Alexease
De az idojaras mihez kepest gyorsul? Mennyi az alap ido?
az idojarast kulon kell gyorsitani.
Alexease
De legalabb megnezegettem az FFB-t😊 Igazabol, egre jobban tetszik;P Bar csak a Clio-val neztem, ami kis auto es elsokerekes.

Sok allitas van, de megsem. A Body/Soap (vagy mi) elvileg semmi, az valszeg/talan a mozgo cockpit-hez kell.
A tobbi meg "egyszeru".
Minden Smoothing nulla, az alap.
Csak gumi eroket szamol (nem klasszikus csuszas es tapadas!), elvileg a gumi deformalodasabol/ellenalasabol erkezo eroket.

Fx: amikor elore-hatra "mozog" a gumi. Gyorslas, lassulas, es mi meg jon.
Fy: oldalso gumi mozgasok, ez generalja foleg a "kozeprehuzast".
Fz: fuggoleges mozgasok, foleg kerekveto, pattogas.

A harombol egyertelmuen az Fy a hatarozott cucc, a tobbi onmagaban eleg gyenge, "akcio" kell, hogy "mukodjon".

Az Mz meg maganak a guminak a "tapadasa", ami persze sebesseg, csuszas, terheles, kipogres stb. fuggo.
Ehhez tartozna allo helyzetben a "nehez" kormany, de azt itt nem szamol, nulla, csak elindulaskor kezd vele foglalkozni. Ezt mondjuk a tobbiek (AC, iR, rF2) is megszivta, ahol normalisan szamolnak, allohelyzetben beremegett😛 Ok megoldottak, az SMS be sem tette😄.

Ezt erdemes 1,5–2-szeresre allitani, az elso kerekesnel tuti, jol erezni mikor csuzik vagy kapcsolgat a diffi!

Alapallapotban gyenge az FFB (persze kormany fuggo), de van minden ero. Felhuzva, hogy jo(bb) legyen, kicsit rangatos, es foleg az Fy oldalso ero elnyomja a tobbbit.

Talan erdemes az aranyokkal is probalkozni, pl.:
- a global erot nem duplajara csak 1,5-szeresere allitani
- az Fy maradhat alapon: 100
- az Fx/Fz: 150
- az Mz pedig: 200
Alexease
Toroltem a profilt, ujra allitottam mindent, de meg mindig semmit nem listaz. Valszeg a Dedi szerver tett be neki, feltettem, nem jott ossze, leszedtem (bar kulon konyvtarban van/volt). Nem ertem mi a gyikja.

De ez a profilozas is gazos. A lecsomagolt, kodolt, 1 file-os, Steam-es cucc. Ha valami gaz van, megserul, akkor lehet kezdeni mindent elorol. Nem marad se beallitasok, se karrier, se setup-ok, se semmi.
Mit írjak be??? Mester<#worship>
lac coo
Jeloljetek steamn ismerosnek, meghivlak.

Alexease
En is cumizok ezzel a szarral😉
Nekem most nulla szervert listaz ki. Ki-belepegetek, ujrainditok, de semmi.
ma sem láttam szerót<#shakehead>
Pedig vagy 4x beírtam ,a listában sem találtam,jó versenyeket....<#wave>
barcalaci84
lesz
Lehetne ezzel az autó és pálya párossal is indítani szervert. #11269
Laci, szerintem ne tököljünk, indíts egy szervert, ha gondolod.

Szerk: Ja, látom Lacco indított. Mi az, hogy nem lesz eső?! Elfogadhatatlan!😄
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.05.10. 19:55:43
Én gokartban nyomtam tegnap pár karrier versenyt na ott is tolják sokszor mindenhol,de felvettem a kesztyűt....adok nekik<#violent>
lac coo
Este 19:50 , 10 perc lobbi, utána , utána 15 perc időmérő majd 15 kör verseny, tiszta idő, online nincs sync to race lehetőség szóval nem lesz eső...😞

szervernév. Laccoo
jelszó . hunpc

barcalaci84
kis emlékeztetőpnek, akkor mi lesz a servernév és a jelszó?
meg jöhet majd invite is , ez a kereső elég szar lett😊
macleody
Hát mit ijesztgeted? <#vigyor>
Totti5
Egyszrűen képtelen feldolgozni bármit is ez az AI.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Ha megnezted , utana meg csinaljatok ugy mintha hulyenek neznetek !😊)))

Alexease
Megnezem dedivel, ott talan mukodik.
lac coo
Akkor van ilyen vagy nincs ? 😊)))Rakjam bele mar ebbe a menube ..... 😊)

Alexease
Online bugos vagy nem mukodik. Nalam sincs Sync kapcsolo. Bar vigyazni kell vele, mert bugos a csuszka, ha billel vagy kormany POV-val leptetem, akkor kettot ugrik, ha egerrel, akkor normalisan egyet😉
lac coo
Offline megtalaltam mikor mondtad, hogy van ilyen...De online vagy trukk van a dologban, vagy nincs ilyen lehetoseg .

Totti5
Karrier Klió, száraz időmnél 3 tizeddel jobbat mentem 2 körrel később szakadó esőben a kvalin. Jó ez 😊

Pitben 1. helyről 1.5 mp előnnyel állok ki, majd 3 mp hátránnyal jövök ki ( csak gumicsere volt... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Persze, ugyanugy mukodik az idojaras 15/30/60-szoros idogyorsitasokkal is, altalaban azokat hasznalom.
Alexease
Offline tuti mukodik. Az idogyorsitas fuggetlen az idojaras gyorsitastol es a szinkronizalastol. Ha 1 koros versenyt allitasz, akor is vegig megy a beallitas.

Szerintem felesleges a kep, mert ezt megtalalod, ott valami mas trukk lehet😊
lac coo
Leirom lassabban: syncet szeretnek, nem osszevissza hasra utesre beallitott kavalkadot......

Ezért raktam be az előbb a képet ,de látom felesleges volt<#fejvakaras>
Az órát is gyorsítsd! 😉

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

macleody
Én nem látom a szeródat.
barcalaci84
hát próbáljuk meg 3x sal...kiváncsi vagyok elered-e egyáltalán...😊
lac coo
Jó lenne tudni mihez képest 2 vagy 3 szoros a gyorsítás, akkor be lehetne lőni ....

barcalaci84
akkor ne rakj olyan nagy gyorsítást...max legfeljebb nem ered el az eső futam végéig se...

amúgy real weather h működik? az oká h leszedi h éppen esik-e meg hány fok lehet adott helyszínen, de vajon ott változhat futam közben? vagy az lesz végig ami serverindításnál?
lac coo
server készítésnél nálam nincs sync lehetőség, csak a gyorsítások ....
azt vagy eltalálom vagy nem és lesz két eső két száraz szakasz 😊)

Hát úgy, hogy gyakorlatilag hetek óta nem mentem egy métert sem az AC-val, engem azóta remekül szórakoztat a RaceRoom, a Dirt Rally és most erősen beállt a sorba a PC is. Kifejezetten élvezem az AC sín-autói vagy a jégen autózásai után.. ettől függetlenül páratlan élményt nyújt az assetto, nem keveset mentem vele 😄 Ha most jelenne meg Kunos programja, kiváncsi lennék azért az eladásokra. Mondom ezt úgy, hogy én biztos megvenném, de a sok koca-autótologatós már biztosan nem. : )

Mentem egy csomót a Watkins Glen pályán, háát imádom.. mindig irigykedve néztem az iRacinges futamokról videókat : )
Frankó ez a kis Ginetta Junior is..
Alexease
Pedig mukodik, tettem multkor 1-2 videot😊
Inditottam egy szervert tesztnek (! Alexease / sg), valtozo idojarassal, gozomsincs mukodik-e😊
Kozben fozicskelek, de itt vagyok😛
Az lehet de ebben legalább van valami "bóvli" is.
De mégis mit szerettél volna?
Hogy olyan legyen mint a többi szimben....ja bocs ott nincs ez a bóvli benne.<#wink>
No de viccet félre téve, ha tudsz jobbat (szimet)akkor szólj szívesen mennék vele pár kört,hogy ott hogy oldották meg.
Hiába rugóznak sokan hogy itt ez meg az ,mennyire fapados meg egyéb, ez ilyen,elő kell venni a másik játékot és ezt meg hagyni kell ,felesleges ennyit energiát beleölni abba ,ami sok embernek ennyire nem jön be.
Hiába lesz leírva ezerszer akkor sem fog változni....