Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez olyan közép út a többit nem piszkálom ahogy volt alapból úgy van .
Így is érzem minden megcsúszást elfékezést.
No meg nekem valahogy a gumi hang is sokat segít ,még sokszor esőben is hallom mikor csúszni akar stb..
Az offline-nal nincs gond, ott teljesen jol mukodik es logikus. Az online valszeg hianyos vagy bugos.
Szerintem minél gyorsabbra teszed annál előbb változik, persze jó ha összhangban van a kettő az idő meg az időjárás de az se baj ha nem.
Érdekes az első futamon nem esett??
a masik idogyorsitas meg ugyanaz lehet mint az ACban, ha felhuzom, akkor allo helyzetben latszik, hogy szepen mozognak az arnyekok 😊
kulonben a szekemben ulve neha az az erzesem hogy vannak benne elethu pattogo es sodrodo erzesek, mas az erossege mint az ACnek.
fura neha a hirtelen reagalas a kormanyzasra, mintha nem szamolna annyi mindent.
meg nem neztem, van gamma allitas a joy-nal?
Csak valszeg ha 15 kör van, akkor meg lefut az eső és újra napos idő van ...ami nem baj, csak nem ezt szeretném 😊)
az eső meg slicken halál volt😊 de azért egyikőnk se ment ki kerékcserére😊 minden irtányba csúszott az autó... de a csaták is faszák voltak szárazon...
egyre jobban kezdenm érezni, bár a lassú kanyarokat még mindig nem nagyon érzem...
Én is csak Laccoo meghívására tudtam csatizni.
Nem értem hogy nem látni a szerót,vagy valami beállítás vagy ...
Köszi fiúk a verseny esténkén ezt megismételhetnénk többször is,még így 3-an is Fun volt.<#eljen>#eljen>
Sok allitas van, de megsem. A Body/Soap (vagy mi) elvileg semmi, az valszeg/talan a mozgo cockpit-hez kell.
A tobbi meg "egyszeru".
Minden Smoothing nulla, az alap.
Csak gumi eroket szamol (nem klasszikus csuszas es tapadas!), elvileg a gumi deformalodasabol/ellenalasabol erkezo eroket.
Fx: amikor elore-hatra "mozog" a gumi. Gyorslas, lassulas, es mi meg jon.
Fy: oldalso gumi mozgasok, ez generalja foleg a "kozeprehuzast".
Fz: fuggoleges mozgasok, foleg kerekveto, pattogas.
A harombol egyertelmuen az Fy a hatarozott cucc, a tobbi onmagaban eleg gyenge, "akcio" kell, hogy "mukodjon".
Az Mz meg maganak a guminak a "tapadasa", ami persze sebesseg, csuszas, terheles, kipogres stb. fuggo.
Ehhez tartozna allo helyzetben a "nehez" kormany, de azt itt nem szamol, nulla, csak elindulaskor kezd vele foglalkozni. Ezt mondjuk a tobbiek (AC, iR, rF2) is megszivta, ahol normalisan szamolnak, allohelyzetben beremegett😛 Ok megoldottak, az SMS be sem tette😄.
Ezt erdemes 1,5–2-szeresre allitani, az elso kerekesnel tuti, jol erezni mikor csuzik vagy kapcsolgat a diffi!
Alapallapotban gyenge az FFB (persze kormany fuggo), de van minden ero. Felhuzva, hogy jo(bb) legyen, kicsit rangatos, es foleg az Fy oldalso ero elnyomja a tobbbit.
Talan erdemes az aranyokkal is probalkozni, pl.:
- a global erot nem duplajara csak 1,5-szeresere allitani
- az Fy maradhat alapon: 100
- az Fx/Fz: 150
- az Mz pedig: 200
De ez a profilozas is gazos. A lecsomagolt, kodolt, 1 file-os, Steam-es cucc. Ha valami gaz van, megserul, akkor lehet kezdeni mindent elorol. Nem marad se beallitasok, se karrier, se setup-ok, se semmi.
Nekem most nulla szervert listaz ki. Ki-belepegetek, ujrainditok, de semmi.
Pedig vagy 4x beírtam ,a listában sem találtam,jó versenyeket....<#wave>#wave>
Laci, szerintem ne tököljünk, indíts egy szervert, ha gondolod.
Szerk: Ja, látom Lacco indított. Mi az, hogy nem lesz eső?! Elfogadhatatlan!😄
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.05.10. 19:55:43
szervernév. Laccoo
jelszó . hunpc
meg jöhet majd invite is , ez a kereső elég szar lett😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pitben 1. helyről 1.5 mp előnnyel állok ki, majd 3 mp hátránnyal jövök ki ( csak gumicsere volt... )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem felesleges a kep, mert ezt megtalalod, ott valami mas trukk lehet😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
amúgy real weather h működik? az oká h leszedi h éppen esik-e meg hány fok lehet adott helyszínen, de vajon ott változhat futam közben? vagy az lesz végig ami serverindításnál?
azt vagy eltalálom vagy nem és lesz két eső két száraz szakasz 😊)
Mentem egy csomót a Watkins Glen pályán, háát imádom.. mindig irigykedve néztem az iRacinges futamokról videókat : )
Frankó ez a kis Ginetta Junior is..
Inditottam egy szervert tesztnek (! Alexease / sg), valtozo idojarassal, gozomsincs mukodik-e😊
Kozben fozicskelek, de itt vagyok😛
De mégis mit szerettél volna?
Hogy olyan legyen mint a többi szimben....ja bocs ott nincs ez a bóvli benne.<#wink>#wink>
No de viccet félre téve, ha tudsz jobbat (szimet)akkor szólj szívesen mennék vele pár kört,hogy ott hogy oldották meg.
Hiába rugóznak sokan hogy itt ez meg az ,mennyire fapados meg egyéb, ez ilyen,elő kell venni a másik játékot és ezt meg hagyni kell ,felesleges ennyit energiát beleölni abba ,ami sok embernek ennyire nem jön be.
Hiába lesz leírva ezerszer akkor sem fog változni....