Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Az audi tudja tartani a lépést a ruf-fal? Audival mentem de csúnyán leszabályoz.
Feltöltöttem ide az ffb-s cuccot.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.05.29. 21:21:04
BooMiller
Bazze ilyen alacsony szinvonalat meg en sem tudok osszevhozni😊))

MAstudioHD
Egy kicsit off-topik(rFaktor), de ha már látom, hogy sok itt a nagyágyú és szeretnek is kérkedni vele, akkor lehetőségetek van bizonyítani!
Hamarosan megrendezésre Magyarország első Endurance 24órás versenye, ami MINDENKI számára ingyenes!
A fődíj:70.000ft illetve rengeteg más ajándék csomag is kiosztásra kerül.
A mód még alakítás alatt van, Non-stop szerver a verseny napjáig a felkészüléshez!
Saját 24h Endurance mód! Egységes Fizika, Setupolási lehetőség!
Amit tenned kell: -jelentkezz, válassz kocsit, megkapod a DDS-t csinálj egy egyedi festést, megkapod a módot, és amíg nem indul a szerver, addig offline tudsz gyakorolni!
további infók az oldalon, vagy keresd: https://www.facebook.com/hrubosarmand.andras
****************************www.endurance24.jimdo.com/*****************

#Life is Racing

barcalaci84
Azt értettem,csak h valami híres ember, és nekem kellemetlen h m tudom ki ő?
Tegnap esti Le Mans-i életkép..

..még egy kis off.. ezt a Jack Spade Tweaker Files V 1.5.zip fájlt valami regmentes helyen meg lehet találni?
lac coo
Valami iracing hungaris wtfhero!:-)
De ne hozzatok mar tenyleg kellemetlen helyzetbe, hogy torolgetnem kelljen a hulyesegeket!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
Mostmar azért kíváncsi vagyok ki lehet ő...
Valami ismert személy?
lac coo
Az jobb kerdes , hogy minket erdekel e ez az ovoda, hogy kinek csattog jobban a lepkeje !
Szerintem eleg lesz ebbol! :-)

MAstudioHD
A Project Carsal igy van most ismerkedek, viszont szimezésben szerencsére otthon vagyok, anno Sompir Ligában TOP20-as voltam, ami akkor elég jónak számított, de örülök, hogy vannak, akik tudnak jobbak is lenni, mert ha nem lennének, hol lenne kihívás 😊

Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2015.05.29. 21:05:30

#Life is Racing

MAstudioHD
Komolyan érdekel tudok e 4 másodpercen belül lenni hozzád képest?😄
Légyszíves ne alázz tovább, mert kezd kellemetlen lenni....tényleg 😊
De ha lesz rá keret, hogy finanszírozzam, csinálhatunk egy szerót és megmutathatod mit tudsz, csak nehogy arcra ess komám 😊

#Life is Racing

Mért kellene valószínüleg több év lemaradást behoznia 1 hét alatt? Itt a CARS, Ő is még csak ismerkedik vele, talán Te is, remek game, hogy megküzdjetek. Valószínű neked sem 1 hét alatt mentek azok az idők, amivel kérkedsz. Én most már nem bánom, hogy nem tudom ki vagy, viszont ismerek egy pár nagyon gyors csávót, aki jóval szerényebben tud írni és beszélni a dolgokról.<#wave>
téged érdekel a biznisz?:d
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.05.29. 20:48:34

iracing the 'real' race.

Vádá

Voodoo

sertrex
Kár, hogy nincs Cadillac CTS-V a CARS-ban. 😄DD

Egyébként tényleg kár. 😊)

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
Ennyi energiaval es idovel, inkabb indithatnanak egy szervert, es szetcsaphatnak egymast a palyan😄
sertrex
Show must go on! 😄

Még egy. A realizmus nem lehet nézőpont kérdése, amit írtál az paradoxon!

iracing the 'real' race.

Érdekes, én még egy trollt sem láttam amelyik bizonyítana is bármit az állításaiból. Mutáns lennék?

iracing the 'real' race.

Hm...
Ha van 5 dollárod, próbálj ki egy rendes szimulátort. Ott jár a csomagban néhány autó, ha a Cadillac CTS-V-vel egy hét gyakorlás után 3 másodpercen belül leszel hozzám képest bármelyik pályán, bocsánatot kérek tőled itt, és kifizetem az 5 dollárod, sőt, ha akarod befizetlek még három hónapra.
Ha nem sikerül, bár azt hiszem igencsak korrekt ajánlat, akkor te kérsz bocsánatot tőlem itt.
Szerintem igazán korrekt ajánlat!
Ez áll a többi nagyszájúnak is! (nekik 1 mp lemaradással maximum).
Áll az alku?
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.05.29. 20:16:44

iracing the 'real' race.

lac coo
Sajnos a musor elmarad.....

Nesuten
trollok harca

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Pedig épp kezdtem bekészülni egy jó kis cicaharcra. 😊
MAstudioHD
Értve 😊

#Life is Racing

Alexease
Szerintem eleg lesz, mert az elso fantasztikus napod eredmenye egy SG banan lesz😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.29. 19:36:36
MAstudioHD
Taníts mester kérlek!!!Annyira nagy szükségem van a te hatalmas tudásodra de komolyan 😄 Az hogy mi realisztikus, mi nem, nézőpont kérdése, először ülhettem Pcars mögé, első Neki futásra ennyire futotta, sajnálom Mr.Kritika.....hidd el 3.-4. menetre már mosnálak lefelé barátom 😊
De tudod mit, mutass mit tudsz, küld egy hotlapsot bármit, mert így csak röhögök a markomba egy jót 😊
Utoljára szerkesztette: MAstudioHD, 2015.05.29. 19:37:09

#Life is Racing

Pontosan úgy értem ahogy leírtam. Ha nem érted, nem az én hibám.
Ja, szerinted is realisztikus amit a videóban láttunk.. :d értem.

iracing the 'real' race.

Hm, annyira rossz amit csinálsz, néhány tipp kevés lenne...

iracing the 'real' race.

sertrex
Milyen szeró ez? Szép Helénával mennék egy Quick Race-t. 😄DD

Alexease
Banner teszt van, nem kell raizgulni;D
lac coo
Nehogy elkezdjetek a gyokerkedest oda-vissza ! 😉

sertrex
Reméljük, hogy csak ennyi van mögötte. <#worship>

MAstudioHD
De teszek rá 10tálca sört, hogy bármilyen szimulátorral kenterbe verlek barátom, az a baj, hogy nem tudod kit fikázol 😊

#Life is Racing

MAstudioHD
Hatalmas taps Neked szimulátorosok Istene....esetleg adsz valami jó tippet vagy csak a szád nagy? 😄

#Life is Racing

Jaj, ne... Kicsit túlpörgöd a témát, nem?
Biztos ő odahaza szimulátorban ül,<#nyes><#wink>aki a vidit készítette meg csak a kormány mögött ült..... nem szimulátorban.
sertrex
Pontosan hogy érted azt, hogy jönnek "ilyen macskajancsik"? Mi az, hogy "azt hiszik, hogy szimulátorban ülnek és tudnak vezetni" ? WTF? <#idiota>

na erről beszélek. Jönnek ilyen macskajancsik, azt hiszik hogy szimulátorban ülnek, és tudnak vezetni! 😄😄
no comment...

iracing the 'real' race.

MAstudioHD
Ja, dehogy, tudom én nagyon 😄

#Life is Racing

lac coo
Ne figyelj rajuk, mindenki igy kezdte ! 😊

lac coo
Itt jobban mukodik a diktatura ! 😊

barcalaci84
olyat már hallottam h valakit idegesít mondjuk egy spotter (ne mondja meg más h vannak mellette , mert eltompul az agy😊 ), de h valaki tükör nélkül megy hatodik érzékkel az azért nem semmi...de legalább visszanézésre megtaláltad a gombot h lásd kit blokkolsz , kit szorítottál le😊
Alexease
Koszi, ez jo hir, de ez nekem kimarad😊 Ennyi idom sose lesz😄D

Gondoltam osszeroffentek egy progit, ami a tegnap esti futam LOG-jabol osszerak egy grafikont a pilotakrol, korszamokrol es pozicio valtozasokrol. A felenel meguntam;DDDDDDDD

De az a SharedAPI jo lesz, johetnek majd a valosidos, gyors, mindenfele apppok.
MAstudioHD
Első köreim voltam Pcarssal, következőre leveszek mindent 😄

#Life is Racing

AI driver, minden help on, novice handling, grt.
macleody
Slick gumival esőben? Na de hát na 😊
MAstudioHD
Ááá Project Car függő lettem 😄 Köszönöm Formula.hu 😄

#Life is Racing

Ahh, mekkora szavak, Nagy Háború meg börtönbüntetések. 😄 És akkor most jön el a Kiegyezés Kora? 😊)) (Én kb. 4x voltam száműzetésben a Nagy Háború idején. 😉 )
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.29. 15:54:42
Nesuten
Nesuten's GT3 szervert indítok a Le Mans pályán ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.05.29. 15:44:56

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ahogy mondod, most már nem lehet összevissza beszélni, most már itt a játék a negatívumaival és pozitívumaival együtt. És mi kell annál több, hogy ezzel tolja mindenki? 😊)) Még ha eltérőek is a vélemények, akkor is. 😉 Ráadásul akiknek mégsem tetszik, nagy többségében ők is megvették, tehát "Misssion Accomplished". <#worship>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexnek egy kis fincsiség. Fogyaszd egészséggel. 😉

Illetve jön az 1.4-es patch! Changelog még nincs, majd csak megjelenéskor lesz, mert egy eleme NDA alatt van.