Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sracok csinalnak egy 24 oras versenyt, nyilvan nem fogjak valoban 24 orat zolni.
Azert van 5X os gumikopas amiert idogyorsitas is : hogy valahigy szimulaljak a 24 orat az masfel oraban, gumikopasban is.
Erre te jissz, higy ez baromsag ,mert direkt nehezitik es higy ez milyen unreal...Meg higy iagazi pilota nem valaszt 5X os kopast, ezt meg erteni se ertem..
Ha neked igy nehez ez a futam akkor nem indulsz, de hulyesegeket hagyjuk mar...
A masikdolog: van itt vagy 30 ember aki elfogadja olyannak a jatekot amilyen tiszgaban van a hibaival erenyeivel, koztuk olyan is van aki 15 eves szimulazor tapaszzalattal mondja azt amit..
Deti ketten hetente elokerultok a hilyeseggel, higy majd megmondjatok a tutit...
Nos ennekitt vege is lesz, ugy torlom mint a pinty, felolem irhatjatok a gyoker privatokat vagy mehettek moderator topikba, nem erdekel, rend lesz ! Itt mindenki szeret vagyigy vagy ugy jatszani ajatekkal, velemenye mindeninek lehet, senkit nemfogtok ezutan hulyenek nezni.Ez egy ilyentopik, ha nem jon be nem jartok ide !
Es ne irj egy 600 karakteres valaszt mert nekem csak ket kattintasba fog kerulni, gondolkozz....
De az, higy hetente elokerultok, eloszor ertelmes beszelgetest szinlelve, majd utana ataltva a gyokerstilusra az ettolaperctol megszunt !!!
Nem hobbibol kellett nekem ez a hazigazdasag, elhiheted!
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 12:47:39
Gazadasra valoban kitor, viszont itt megall a tudomany, az hogy gazzal beforditsam, vagy direkt bedrifteljem ha olyanom van az itt nem letezik.
Kurva sok hibája van a játéknak, ezt aláírom, néha már majdnem csapkodom a kormányt, nem vagyok egy túl nyugodt ember.
Tegnap mentünk haverokkal egy 40 köröst. Haver kiment boxba, tankolás, kerékcsere. 50 literre volt neki beállítva a pit stratégia, erre rátankoltak a 40 literre még 50-et. A többieknél meg rendesen működött. Tiszta ideg volt 😊
Ezt te honnan veszed? Azért mert nem tértem ki minden izzadságcseppre, az nem jelenti azt hogy én ilyeneket gondolok. Másrészt azt olvasd amit leírtam és ne a gondolataimat. 😄
Mellesleg meg ki az aki 5x-ször jobban fogyó gumit választana a valóságban és még a rendelkezéséra álló technikát is megnyírbálná? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 12:33:05
Az hogy a leheto legstabilabb autora torekszenek az ok, de a fizikat nem tudjak atirni....
A te elkepzelesed az, hogy szepen vegigmennek egy versenyt nehezseg nelkul, de ez hatalmas csacsisag....Amiket itt leirtal tenyleg nem neked valo a mosta LeMans, teabbol is setkocsikazast akarnal csinalni, pedig ha valami akkor az nagyon nem az.....
De amugy megint kezdtek belemenni az agyalan szemelyeskedesbe, ugyhigy be is fejetuk ezt a temat.
Ellenben ezt igen. "De egy biztos, hogy minden csapat a legjobb legstabilabb autót akarja összerakni, ami kibírja a verseny végéig és lehetőleg az élen, de ha lehet az első helyen végezzen." Ebből te hogy tudtad azt leszürni, hogy semmi dolguk az autóval vagy minden happy?
Nyiss egy költői topikot, ha a fikcióidat akarod leírogatni, mert ahhoz amit írtam semmi köze a "válaszodnak". 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 12:22:49
Kopik a gumi de megis nyomni kell nekk mint a barom , hataron tul es meg annal is gyosrabban kell menni, rovidebb fektavokkal mint barmikor mert a helyezes mulhat rajta stb.....
Te komolyan azt kepzeled, hogy barmelyik autoerseny arrol shol szol, hogy minden happy, semmi gond, soha nem kell vert izzadva kuzdeni az auzoval???!!!!
A legalja Suzuki kupaban is kemeny verejteknek kell benne lenni minden egyes kanyarban......
Szoval amit te valosagnak hiszel, higy ezek draga versenyauok, semmi melo njncs vele, semmi nehezseg az egy boduletes csacsisag...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 11:46:25
SZERVER INDÍTÁS: 16:30 (2015.05.31 vasárnap)
SZERVER NÉV: magyar fun
JELSZÓ: srs
AUTÓ:
Renault Clio Cup
PÁLYÁK:
SPA
Practice: 30 perc
Q : 15 perc
Race: 20 kör
REAL WEATHER
16:30-tól tudtok csatlakozni egészen verseny kezdetéig (kb 17:15)
Mondjuk én nem tartom jobbnak magam, azoknál a pilótáknál, akik majd a 24 óráson mennek és az egyéb endurance és GT osztályokban. Ha ők nem "szégyenlik" használni a szabályok engedte technikát, akkor nem hiszem nekem emiatt álmatlan éjszakáim kellene, hogy legyenek.
És ez játék. Tehát itt leginkább az élmény és élvezeti faktor játszik. Persze benne van, hogy mindenki minél nehezebbnek érezze, mert ettől duzzad az ego, ezt meg lehet érteni. De akkor ne citáljuk ide a valóságot. 😊
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.31. 11:26:57
Akiket érdekel a 06.20.-ai Le Mans-i Endrurance futam, viszont még nem adták le a jelentkezésüket/autó választásukat, azok már ne hezitáljanak túl sokat <#buck>#buck>, mert holnap (hétfő) kezdetét veszi az időmérő szakasz, ahova már azzal az autóval kell jönni, amin a futamon is indulnátok.
Jelentkezni ITT lehet.
simraceseries.com
És legalább jön egy új autó is. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 09:44:16
vagy a délutánt hagyjuk és menjünk este fele? vélemények?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Voodoo
Akkoriban csoda volt, ma mar alap mindegyik proginal az ilyen szolgaltatas. A CARS-ban meg erosen negyed-kesz, de mar hasznalhato. A shared-memory cuccot (a valodi, szerveren futtathato, realtime) 1-2 napja "jelentettek" be. Az meg sehol sem tart. A lenti progi meg "csak" a http-api-bol mukodhet.
Az AC-nal is elsodleges volt, hogy a pythont nyomjak, meg is lett az eredmenye, az alig nehany napos, erosen beta programhoz tucatjaval jottek a progik, es volt/vanm jonehany eleg jo es jkomoly alkalmazas.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Pálya
Circuit des 24 Houres du Mans
Autók
tetszés szerint
Körülmények
Valósághű autó irányítás
Valós időjárás 10x -es sebesség
Idő múlása 10x -es
Gumikopás 5x -és
Verseny
2x 90 Perc gyakorlás
1x 90 perc időmérő
10 perc bemelegítés
10 kör versen
Mellesleg egész jó kis autó ez, egyre jobban tetszik, folyamatos odafigyelés kell hozzá, mert büntet egyből, minden kisebb hibát is.
Talán, ha lesz GUI a dedihez, akkor még én is el fogok boldogulni vele. Addig csak csatlakozom máshoz vagy a játékból indítok majd. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.30. 10:50:58
Ez persze mindenkire ervenyes, barki indit "hasznalhatobb" szervert, ha gep kozelben vagyok, kipakolom.
Ez "sajnos" SteamAPI-s, amit nem tudok szetpiszkalni, a lobby listat csak a fejlesztok erik el😉 Igy szerverinditaskor nem tudom kibanyaszni az elereseket, mint az AC/rF2-ben.
Név: SGHUN
Jelszó: sg
Road America
Ariel Atom 500 V8
Csak FUN! Nem vérre megy. 😊)
Már megy. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.30. 09:55:52
szerintem
Ezt követően adhatod az 5 dollárt is. <#idiota>#idiota>
Szal igen kell egy tempó hogy a vélemény kialakuljon...sztem erre is próbáltak utalni a vita elején, csak aztán elment mágikus-misztikus nemistudommibe.
..van itt arc, aki messze nem hajhássza a köridőket, és mégis meghatározó a szava, igen Alex...csak hogy ne ködöljek.
Szal ezzel a hülyeséggel hogy ki a gyorsabb egyedül a pályán érdemes foglalkozni, azért versenyzünk, a pályán kívül elég röhejes..érdekes ezzel példálózni, nem hiszem hogy a vlaó életben bármikor is hallottam volna akár csak hasonlót is versenyzőtől.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Néztem az Audit, eléggé pariban vannak, sőt még picit gyorsabb is (281), de érzésre nekem kényelmesebb a ruf-ot vezetni.
Viszont a rufnál lehet állítani a végáttételt, bár nem biztos, hogy van benne annyi bika, hogy ki is tudja használni.
Köszi szépen! : )
Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2015.05.29. 21:28:58