Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Je suis blanc et européenne!
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.01. 12:37:23
Most kezdtem el játszani a progival és kérdezném, hogy a trackmap zoomolható vagy kicsinyíthető e valahogy a játékban, mert ha látnám a teljes pályát akkor talán kicsit előbb tudnám memorizálni ?! Segítségeteket előre is köszönöm.
(Nem a játékot figurázza ki - a "versenyzőket"😉
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.03.01. 10:46:25
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.29. 12:14:03
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
En ezert is adok halat "akarminek", hogy az elso generacios G25 a mai napig mukodik. Sajnos egy hasznalhato, megbizhato, tartos kormany 100-tol indul, ami valszeg Logitech, es az meg mindig "csak" jatek kormany, nem egy Fanatec (bar azzal is vannak gondok, de ott a plusz ar nagyresze nem teljes egeszben a minosegre megy el).
Latom utanna olvastal .
Ennel a fosnál egy hasznalt g27 is jobb lett volna. 😄

Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.25. 09:36:44
Igen, pont néhány patch után állítódott el. De ha több időd lenne játszani, a trollkodás helyett, akkor tudnád. <#idiota>#idiota>
Ha már össze hasonlítás ,az AC-t is kb akkor indítottam el utoljára mikor ezt,egyszerűen nincs időm mostanában,ott ezt a részt meg se néztem,de a képembe tolta sorra a szervereket.
Pedig azóta ott is volt pár javítás ,ha el akart volna állítódni,ezen része.
Na részemről ennyi is ....az égész nem ér annyit amit már írtam róla.<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.02.24. 19:12:42
hangacsi.blog.hu
Többször is megpróbáltam ,lehet csak én kaptam ilyen játékot ami időnként nem mutatja a szervereket.
Mennyivel is a megjelenés után....
Ha ez városi legenda akkor az.
Régebben is találkoztam ilyennel.
Ezek szerint többek között ezeket a gyerek betegségeket sem nőtte ki....
Ja a többi játéknál hogy hogy sem soha nem futok bele ilyenekbe...
Na ezért is hanyagoltam eddig is és ezután is.<#levele>#levele>
Ja majd a PC 2........ja ja <#idiota>#idiota>
UI:majd legközelebb képekkel is illusztrálom hogy a nagyérdemű is elhiggye<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.02.24. 18:50:28
R3E
Nagyjából, de arányaiban ez az általános helyzet. Szóval tényleg nem itt kellene a városi legendákat terjeszteni. <#nezze>#nezze><#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota>
Csak úgy még az AC-t is iderakom, kontroll csoportnak. 😊))
AC
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.02.24. 17:52:50
Dino: Amikor még én néztem, nem igazán működött, akkor helyrerakták, nem szóltam.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.24. 17:40:57
Nálam is befigyelt a 18 euro<#wink>#wink>
Az meg hogy nem sok mindenre való.......nem érdekel.
Vasárnap délután,pár hónap kihagyás után,(de nem e miatt üzemeltem be e kormit,az usb-be) na mondom online futok pár kört.
Talán ez a "sok" javítás rendbe rakta.....
Senki sehol semerre,nagy nehezen volt 1 szeró,de azon is csak 2 ember volt.
Így hogy több hónapja el sem indítottam,semmit nem vesztettem<#shakehead>#shakehead>
Elindítottam a RRE,online több szerón is voltak rendesen,az fps is sokkal több és stabilabb a játék.
Igaz többe fáj de legalább használható.
Nem mondom hogy az az etalon,de véltem felfedezni javulást.
Míg a pCarsnál,nem nagyon.
De legalább haszon lett belőle,ahogy ígérték,ezért egy szavam nincs a készítők felé.
Ez ilyen akinek nem jó ,nem játszik vele.<#nyes>#nyes>
Folyton baszakodni kell vele, egy rakás pénzbe kerül egy új videokártya, mivel rengeteg hardver összeállítás létezik a játékokat sokkal nehezebben tudják optimalizálni rá a fejlesztők. Egyetlen egy előnye hogy grafikailag többet lehet kihozni belőle, de ahhoz kell egy gtx 970es kártya ami önmagába majdnem annyiba kerül mint egy xbox one vagy ps4 és a konzolok grafikáját sem lehet szidni az biztos!
Nekem a project cars boxon sokkal stabilabb, tegnap is vagy 3 órán át online versenyeztem haverokkal minden gond nélkül, ráadásul áprilisban jön a dirt rally és az assetto corsa is.
Én fanatec pedált, meg Thrusmaster kormányt és váltót használok, de ott van a jó öreg megbízható logitec márka is aminek szintén dicsérik a konzolokra készült g920-as kormányát szóval ugyan úgy lehet jó cuccokat kapni konzolra is.
Miért nem váltotok konzolra?
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.24. 14:18:20
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.24. 13:22:39
Sziasztok!
Pénteken kezdődik a Project CARS Formula C FUNCUP!
A részvétel nyílt és ingyenes, egyéb infók itt:
Project CARS Formula C FUNCUP
Utoljára szerkesztette: pRoject2HUN, 2016.02.23. 17:40:45
^^
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.02.22. 15:04:05
Pedig tudom, hogy mindig megszivom: egy-egy honap kihagyas utan altalaban elfelejti/elbaltazza a beallitasokat, fullHD-ben indul (kiresetel a gepem, ez mondjuk sajat gep problem😛), plusz a kontroller beallitasokkal is elszarakodok egy 20 percet. Aztan elmegy a kedvem (meg 1 ora), es lenyegeben 1 ertelmes kort nem mentem vele😉
Uninstall kellene neki, igy legalabb amikor megjelenik a CARS2, minden ujdonsag lenne, hasznalnam is valamit, nem trotenne az, mint a CARS1-gyel, amire megjelent "telitodtem"😉
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.22. 13:13:33
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szal aki szerint nem jó a játék az váltson xbox one-ra 😛
Most is csak meglep az egysíkú gondolatmeneted. Ha csak egy hibáról beszélnek, akkor evidens, hogy csak eggyel is foglalkoznak. <#conf>#conf>
- Tessék minden lépésről beszámolni, sőt ha lehet az ebéd és egyéb szüneteket is feltüntetni!
Ez már kezd egy kicsit... Na, Továbbra se legyen háború! <#wave>#wave>
Én is foglalkoztam a ffb beállításokkal ezért úgy ahogy képben vagyok, és amiket írtál szerintem az egész autó viselkedésére kihatnak,nekem meg csak az kell hogy álló helyzetben szűnjön meg a kis problémám, de lehet hogy igazad van.
Te pc-n játszol?
Mert ott nincs ez a probléma szerintem azért gondolod hogy valamit rosszul állítottam be
Más xbox játékosoktól is hallottam ezt a gondot, de megoldást ők sem tudtak.
Mindegy a lényeg e kivételével szerintem a játék abszolút vállalható xbox-on, én csak multizom benne és nem túl gyakori a hiba de igaz hogy azért van még mit dolgozniuk a srácoknak de szerintem már leszarják ez így marad
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.02.19. 20:14:51