Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod az a probléma hogy ezek alap dolgok egy "autós játékban" itt 50e teszterrel ezekre nem jutott idő😊
Ultimate érved egyébként mindig a Pcars2 hogy majd abban, tudom majd ha kijött akkor jön a Pcars3😊 Nem olyan dolgokért megy a sírás ami hihetetlen nehezen megvalósítható hanem 15 évvel ezelőtt is teljesen alap dolgokról, de nem baj majd a Pcars2😊
Érvet akarsz? Mondok egy példát.
Bemegyek iR topikba és kijelentem, hogy szar az iR-ban az AI. Rögtön jönne az összes fan, hogy nincs is benne AI. Erre én azt mondanám, hogy ez mekkora gáz hogy 2016-ban egy versenyjátékban nincsen AI. Erre jönne a szokásos, ezért meg azért nem kell, nincs benne. Erre én, akkor is milyen szar ez a játék, mert nincs benne az AI. Szerinted? A játék szar vagy én lennék a hülye? Vagy ugyanezt lezongorázhatnám AC topikban is, hogy milyen szar az időjárás. Szerintetek ez egy értelmes beszélgetés, érvelés lenne vagy pusztán sima trollkodás? Kellenek még érvek? Vagy kezded kapizsgálni, hogy ez egy végtelen történet. iR-ról jut eszembe. Te láttál CARS-ban hasonló beállítási lehetőséget? Nem. Mert nincs semmi efféle beleépítve, vagyis nincs támogatva benne a három monitoros rendszer.Szügség van további érvekre? Vagy elég annyi, hogy a CARS-ban nincs és már nem is lesz megoldva. Várni kell a PC 2-re annak aki így akarja használni. Ugyanúgy várni kell annak aki az iR-t DX11-el akarja használni. Majd egyszer. Vagy annak is várni kell, talán élete végéig, aki az AC-t dinamikus időjárással szeretné játszani. Szerintetek csak a CARS-nak vannak hiányosságai? <#nezze>#nezze><#nemtudom>#nemtudom> Ultimate érv? Apropó! Érvelni nem csak érvekkel szemben lehet? Esetleg bejelelölhetnétek azokat a hsz-eket, ahol érveltetek. Már csak kíváncsiságból is, hogy ki mit gondol érvnek. Remélem elég diplomatikusnak sikerült ez a hsz, mert ahogy nézem egyeseknél még a trollkodás fogalma is egyismeretlenes egyenletnek tűnik. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 07:08:28
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Részemről befejeztem.
Mindenre ez a mentség, hogy munka van vele, Online, replay, gumi, stabilitás...? 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 20:16:29
Te kérdezted m ia baj vele ! 😄DD
Én is jól elvoltam amíg nem volt, most meg el sem indítok olyan játékot ahol nem tudom beállítani ,mert egyszerűen "szar" !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.07. 19:43:59
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 19:27:40
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 19:17:02
Lenne egy kérdésem min promozták a Pcars-t a kiállításokon? single monitorral? Ezt te se gondolod komolyan én emlékszem a nagy arcoskodásra hogy 3x4K😊)
Ha van aktuális problémád, amivel játék közben találkoztál, szeretnéd azt leírni abban a reményben, hogy megoldást kapsz rá valakitől, simán beírhatod. Ha viszont ötvenezerszer leírt, megrágott dolgokat nyomsz be, félmondatos, alsótagozatos szinten trollkodsz, közöd nincs a játékhoz, csak itt akarod kiélni magad, a hsz-ed szó nélkül repül. Nem vitázok senkivel, akinek ez nem tetszik, irány a CARS fikatopik, itt nyoma nem marad sem vitának, sem flémnek, sem trollkodásnak, kár az energiát pazarolni ilyenekre. Köszike.
(A tripla monitorok támogatásának hiánya ezeréves dolog, tehát nem számít aktuálisnak, főleg, hogy eleve leírták már, mint featuret. Vagy most az AC topikban kezdjem el fikázni, hogy nincs benne dinamikus időjárás, fúdeszarazegész? Na ugye.)
Je suis blanc et européenne!
Amugy meg semmi tobbet nem mondtam, hogy AC sokkal szebb es gyorsabb ilyen felbintason, gondolom okosabban osztotta el Kunos a skalazast, egyszeruen tudom ugy allitani a grafikat, hogy jusson is maradjon is .
De persze eleve targytalan , mert PC alkalmatlan szerintem ilyen felhasznalasra, egyszeruen mivel nincs semmi beallitas, kulon szog a monitorokhoz hasznalhatatlan. Vagy beallitja az ember ultra kis fovra, de akkor meg ertelmet veszti a harom monitor. Ezenkivul ugy torul a kep, higy a szeleken rossz ranezni, tojasok a kerekek, stb.
Szerk: hat nekem nem kommunikal a monitorom 😊)))
Amugy nem a hasamra utottem..en hasznalok tobb monitort vagy te ? 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.07. 18:26:44
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 18:19:18
Nyilvan PC nem ezt a tabort celozta meg, ezzel nincs is bajom.
Magatol soha nem ismeri fel, nem tudhatja mekkora a kava , a szigben allo szelsokrol nem is beszelek, az meg mindig alom a harom nagy szimes cimen kivul.
Olyan , hogy harom monitoros optimalizacio nincs , felbontas azt jovan.
De nem ez is ez a lenyeg, en nem ugy merem melyik csuszka hol alla, az kockaknak valo, engem az erdekel amit latok magam elott 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.07. 17:42:22
Kiadni egy "szimet" ugy hogy nem lehet 3 monirot rendesen be allitani egy lol... meg jo hogy kormanyt tamogat😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 17:38:21
Csak most kezdtek, meg nem regen kezdtek, meg nincs kesz, mar majdnem kesz, mar ki kell adni nincs ido, majd javitjak, majd javitjak, a komolyabb dolgokhoz tobb ido kell majd azokat is jabitjak...most meg majd a PC2 .
Nem flembol mindom, de genyleg csucs ! 😊
Gepem nekem is kozepes, harom monitor ala inkabb low 😊
Egyetertek Endrevel, valami szamomra relytejes okbol az AC messzemenoen jobban fut mint barmi mas harom monitorral.
Nyilvan rz is eleg lowra van allitva, de van par effekt, pp bekapcsolva es lazan tartja a 80 fps-t, es a latvany akarhigy nezem teljesen szep !
Ha PC-visszaveszem, hogy tolja a 80 fps-t, az mar nagyon ronda 😊
( A harom monitoros beallitas lehetoseget nem is veszem szamba, az sajnos valahogy alig akarjak megcsinalni....)
Én is kvázi CARS-függő vagyok, most, hogy még egy hónapig nem lesz kormányom, érzem kicsit, hogy szopóágon vagyok, szívesen mennék már pár kört pl. az új DLC autóival. De ez van, ez a hónap CARS-mentes lesz. <#rinya>#rinya> 😄
AC-t elvétve veszem elő, nem az én világom valamiért. Ezzel én sem minősítem, egyszerűen nem fog meg és nem tudom miért. iR-t próbálgattam még legutóbb, de á, kurvadrága (lehúzós), szerintem igazságtalan a büntetőrendszere és a futamszervezési elv sem jön be. Kicsit mintha túl komolyan vennék saját magukat, pedig hát ez továbbra sem a való élet. Szóval azt is elengedtem, ergo maradt a CARS... - majd ha vettem egy másik kormányt... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.07. 17:18:07
Ha van is némi eltérés, hadd ne mondjam egyéniség autónként, az nem akkora truváj, hogy ezért vegyem meg őket. Szóval tényleg mérföldekkel jobbak a hangok, de ez számomra nem pótolja a CARS feelingjét. Elvonási tünetem lenne, ha egy nap nem mennék CARS-szal néhányt kört valahol, valamelyik autóval. R3E-t néha hónapokig, AC néha hetekig el se indítom. A többit már fel se sorolom, mert teljesen el vagyok nélkülük. És egyáltalán nem valami minőségi sorrend miatt van így mert tudom, hogy van jobb fizikában, van jobb... mondjuk hangokban, de összképet tekintve nekem a CARS jön be a legjobban, az összes hibájával hiányosságával együtt. És az biztos hogy a pCARS 2 csak még jobb lehet ennél. Kiváncsi leszek majd az új konfigomra, már csak egy új proci hiányzik, hogy összerakjam, hogy ha felrakok mindent high-ultrára, akkor milyen lesz az összkép, no meg az fps. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 16:51:52
Azt is biztosra veheted, hogy a Win 7-en úgy látsz majd DX12-őt, mint XP-n 11-et. Hivatalosan sehogy aztán idővel esetleg gányolt megoldások, amik vagy működnek vagy nem, de inkább annyira lesznek sikeresek, mint a PS3-as emulátor... A MS most Win 10-es világegyetemet akar, semmiféle más rendszerre nem fog semmiféle érdemi újdonságot kiadni.
Hangokban nálam a R3E a nyerő, az visz mindent ilyen téren, ahhoz képest a CARS-os verdák hangjai valóban nyamvadt nyekergésnek tűnnek. Milyen kár, hogy hozzávetőleg nulla közösségi élete van annak a játéknak, nem mellesleg irreálisan drága, és hát a felépítése sem túl megnyerő.
Még valami: Félmondatos, értelmetlen behányásokat, trollkodásokat törlöm.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.07. 16:28:42
Jó, tudom, meg már korábban is esett róla szó, hogy nem lett minden hiba kijavítva és nem minden olyan, amit vártak, de azért vegyük már tudomásul, hogy ez nem egy CM vagy EA nagyságú cég és nem is akkora büdzséből dolgoztak, de jött még így havonta javítás, DLC, miegymás. És jön majd egy folytatás, amiben már több minden, jobb minőségben benne lehet, benne lesz. Azután majd jön harmadik rész, amiben még több, még jobb. Így működik manapság a piac. Érthető, ha nem azt kívánjuk, hogy ingyen csinálják. Én még nem találkoztam hibátlan játékkal, főleg nem az autós szimek között, de még a CM vagy EA árkád cuccai között sem. Erre szokták mondani, hogy Csak az hibázik, aki dolgozik. 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 13:45:18
Lehet, hogy nálad kimaradt, de egy csomó helyen le lett írva, hivatalosan is, meg itt is, hogy a pCARS-ból kihagyták a triple screen támogatást, mert ezt se tudták volna a megjelenésig belevenni, hogy tökéletesen működjön. És ráadásul ez se tartozott a prioritások közé, mert a teljes vásárlóréteghez képest igen kicsi százalék használja. Így a pCARS 2-ben lesz hivatalosan benne.
Annak, hogy néhány játékkészítő még a DX9 lehetőségeivel se tudott élni, mi köze van a DX12 eljöveteléhez és a Microsoftnak? Állítsák meg a fejlesztést? Üljenek a babérjaikon, mert egyesek nem tudnak, akarnak lépést tartani a fejlődéssel? Vagy ez egy újabb negatívum, hogy még jobb, még gyosabb, még szebb megjelenésben tudják majd tálalni a játékokat? Már aki képes rá. 😛 Te most itt összekevered a CARS fikázását, azzal, hogy kijött/kijön egy újabb nagy lehetőség, hogy jobb legyen mondjuk a hárommonitoros megjelenítés, a VR is javulhat ez által. És ráadásul nem csak autósjátékok vannak, bár pont azoknak van a legnagyobb szüksége a gyosabb grafikai feldolgozásra, stb... Én például a szimeken kívül, játszom egy csomó mással is. És mivel pont azt írod, hogy a DX9 korszakkal se tudott mindenki normálisan megbírkózni, akkor itt indokolt az elvárás, hogy az emeberek többsége még jobbra vágyjon.
Látom a stílusodon, hogy egyből agresszív. Gőzöm sincs milyen géped van és nem is érdekel. Igazából egy kicsit sajnállak is, mert úgy látom, hogy neked eddig csak rossz élményeid voltak a játékokkal. 😞 Ezen a területen ilyen maradi gondolkodással szerintem mindig savanyú lesz a szőlő a hozzád hasonlóknak. Az hogy van néhány csalódott nagyhangú egyén, akiknek semmi se tetszik, nem fognak leállni a Win10 terjesztésével, a DX12 is már itt van csak idő kell hozzá, hogy jöjjenek rá a játékok, ha rendesen végignézted a videót akkor láthatod, hogy bőven lesz olyan aki ki tudja használni a DX12 adta lehetőséget és biztos vagyok benne, hogy a pCARS2 is már támogatni fogja, legfeljebb csak az élvezheti minden előnyét, aki átállt Win10-re. Aki nem az továbbra is köpködni fog, mindenre. Ennyi.
Majd ha az összes játék csak dx 12-re jön ki(lehet meg se érem<#sir>#sir>)akkor váltok.
Mellesleg a pcars még a mai napig se tudták rendesen optimalizálni dx 11-re 3 monitoros megjelenítésre.
A hiba felsoroláshoz javításhoz ezt is hozzá lehetne csapni.
Ja Ja tudom rossz a gépem,bla bla....
Csak egy össze hasonlítás ,lehet nem oly ütős a grafika a RRE-nél de a minap tapasztaltam, hogy a legtöbb helyen dupla fps van mint mondjuk fél éve.
AC is rendbe rakták ezen a téren....
Na ezt szeretném látni majd a carban is,de asszem soha napján.
Nincs semmi sehol maxra húzva ,gyenge közepesen,vannak a beállítások.
Még annyit hogy nagyon valószínű win7 alá is lesz dx12,max nem tud mindent kihasználni,de ha optimalizálatlan fos egy játék akkor tök mindegy lehet dx14 is.....úgy is low grafon kell hajtani.<#nyes>#nyes>
Ha másért nem is, de ezért majd érdemes lesz minden gémernek átállni a Win 10-re. 😊)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 11:19:06
Ehhez (CARS1) mar tuti nemlesz ilyen szintu valtozas. Talan a CARS2-hoz. Bar az is "meg van" (az early acces, beta, akarmi), de az uj menun es a dirt probalkozason kivul egyelore nem vettem eszre emlitesre melto valtozast... OK, meg az elejen van, meg keszul 1-3 evig.
90%ban ez miatt nem játszom. Fájdalmasan gyenge. Beletették az Indycart is, de a hangja... mondjuk anélkül hogy a valódi hangokat digitalizálnák ez sosem lesz jó, akármennyire kreatív ott valaki és keveri a meglévő hangokból az újakat. Azok pocsékak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amugy Az Univerzum Orkos Legjobb Jateka cimet mikor kapja meg ....?😊
Van sajat banner is, ami rafert a topicra, meg az enyeb volt "beragadva" egy joideje😉
Es korabbi hir: project-cars-game-year-edition-announced
Ami esetleg annyiban lehet biztato, hogy talan kicsit nagyobb patch-et tolnak melle (ha nem csak lehuzasra tervezik), lesz benne sok javitas es ujponsag, es ha meg eladasokat is produkalnak belole, meg penzt is kaphatunk belole;DDD
MAI PROGRAM:
BRANDS HATCH - GT3 – 26 KÖR – REAL WHEATER
Ma délután-kora este ismét futam, szokás szerint a GT3-as autókkal, a népszerű Bands Hatch pálya GP nyomvonalán.
Röpke 26 kör, ezúttal „real wheater” időjárási körülmények között, tehát egyáltalán nem zárható ki semmi! Lehet, hogy lesz egy kis eső, esetleg leszakad az ég, de az is előfordulhat némi szerencsével, hogy átvészeljük égiháború nélkül. A kétszeres időgyorsítás minden esetre kicsit növeli az esélyéjét a változékonyságnak, így nem biztos, hogy azok vihetik el a legtöbb pontokat, akik szárazon eddig gyorsnak bizonyultak. Itt most bármi előfordulhat.
A program a már szokásosnak mondható módon alakul:
Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 17:00
Időmérő kezdete: 17:30
Futam kezdete: 18:00
Várható befejezés: 18:45
Szerver neve: pcarshun
Jelszó: carsclubhun
Természetesen nem kötelező rögtön az elején beszállni a buliba, ha csak úgy érsz rá, akár az időmérő legvégén is csatlakozhatsz.
Minimális megszorításokkal kell számolni, hiszen nincs kötelező nézet, a gyári segítségek használhatók, kötelező kiállást sem kell beterveznetek, egyedül a váltónál nincs választási lehetőség, ez esetben csak a manuális megoldás játszik.
Ha érdekel egy magyar CARS-os közösség, ahol normális körülmények között lehet fair play versenyeken részt venni, akkor csatlakozz a csoportunkhoz, mindenkit nagy örömmel várunk.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.06. 08:14:49