19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ha már ilyen dinamikus minden: felszáradó ideális ív van?
A #15391 #15392 és #15393 -an egész látványos videók vannak a hőmérséklet és csapadék alakulásával, felszáradásával kapcsolatban. -
Timbu #15636 Azért lássuk be, a hónak a "szimulátorság" szemponjából semmi haszna nincs, mivel a valóságban pár speciális versenytípus kivételével nem rendeznek havas futamokat. Igazából egy teljesen haszontalan, cserébe nagyon látványos és jól reklámozható feature, és éppen ezért nem fogják korlátozni. A fizikában inkább az élvezhetőségre fognak törekedni, mint a valós fizikára, különben semmi értelme nem lenne ennyi időt a fejlesztésére fordítani.
Ha már ilyen dinamikus minden: felszáradó ideális ív van? -
Indy 500on hóban, Indycarral is lehet csapatni. Nem tudom milyen csuda Firestone gumi, de vicces, tapad.
Szvsz ehhez nem panaszkondi kell, hanem ilyet nem engedni bele, csak oda ahova való és olyan autóval amivel valóban lehet. GT és Formula biztosan nem hóra van.
Bár még sokat változhat, de nagy ugrás így ránézésre nincs. Hangok valahol jók, jobbak, sok helyen meg nem. Sok a Cars1ben kifejlesztett generikus effekt, amik ott sem voltak túl jók, de sikerült átemelni őket, vagyis nem változtatni rajta. Van ami szépen szól, van ami ingerszegény és lapos. Kár, mert annyira sok nem kellene hogy minden nagyon jó legyen. Visszajátszásban is fura a hang, kevés.
Időjárások nagyon jók, a dinamikus változások nagyon jók, amiben a Cars 1 erős volt azokban ez is az és még jobb lett.
Autók szintén jók, hozzám közel állnak a GT versenyautók amiből ebben nagyon sok lesz.
Minden más viszont nagy előrelépést nem mutat, sőt, mintha a Cars1et nézném 1:1ben.
Nyilván a vezetési modellt videóból nem lehet megtapasztalni. Az majd kiderül, ha játszik vele az ember.
-
Végül is, ha megjelenés után sokan panaszkodnak, akkor lehet nyomnak rá egy patch-et.
-
Gondolom nem akarják a végtelenségig elnehezíteni és ezáltal sokaknak elrontani a mókát, gamepad-en is irányíthatónak kell lennie, de kihasználatlanul benne hagyni a potenciális képességeit a motornak nagy kár lenne. -
Szerintem a fórumon kellene velük értekezni. Maguktól biztos nem foglalkoznak vele, ha nincs visszajelzés róla. Egyébként nekem is feltűnt a havas videón, hogy elég lazán autózgat vagy az is lehet, hogy szuper téli gumit tett fel. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.17. 13:28:42 -
Szerintetek van arra esély, hogy a tapadási értékek jelentősen megváltozzanak a megjelenésig? Számomra úgy tűnik, hogy a vizes tapadásnak kellene lennie a száraznak, a havas pedig olyan mintha a sima vizes körülmények lennének. -
-
-
Sunday On The Streets Of Toronto. LIVE!
-
-
-
-
-
-
-
-
MooneyR #15620 Ebben a vidiben mutat replay-t, nagyjából tudja amit kell, gyorsítás, lassítás, kamera nézetek, versenyző váltás..stb. De átugrani részeket nem lehet sajna.
-
A tartalom a lényeg. Majd ha megjelent a játék, akkor rámegyünk a csicsára is. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.15. 20:44:31 -
Csinalok szivesen, de nem biztos hogy nepszeru lesz a 4GB DDR2 RAM-mal, a 10 eves procival es az 1280x720px felbontassal:D Amugy minden high, kiveve tukrozodesek (low) es nincs AA, de megy "rendesen":) -
Úgy tudom a replayt is helyre tették, de biztos jön arról is videó még. Vagy megkérjük Alexet, hogy dobjon össze egy ismertetőt róla.
-
-
endy papp #15615 Ezt a vidit ,nem is "értem" minek rak fel valaki ilyet ha nincs meg a hozzá való hardvere....
Ez a proci az 1-hez is kevés,vagyis ilyen beállításokkal amit látni(erős médium) persze ""jó""
A tükrök ki kapcsolva,a többi még az 1 high szintjét sem éri el...
Írom ezt mivel, saját tapasztalatból tudom,a VGA,és a 16GB ram még kevés ,vagyis az ilyen graf beállításhoz elég...
Kell az erős proci,gondolom a 2-höz meg majd még inkább,na persze ha valaki ki akarja hozni belőle,azt amit tud.
Az 1-nél én is csak irigykedve néztem azokat a brutál gyönyörű vidiket régebben ,míg nemrég váltottam egy komoly procira,így már mindent maxra tolva esőben is simán fut a látványt magáért beszél,(egyik szim sem tudja) mindez az 1,gondolom milyen lesz a 2.......
Más ,tudni arról valami infót,a replay-t is átdolgozták?? mert az 1-ben eléggé kezdetleges és fapados. -
Csak semmi ábrándozás!
Térjünk vissza a topik szellemiségéhez.
-
Ez nem OFF, ruha nelkul is boven elfert volna:)
-
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.15. 17:09:57 -
-
Napi kis színes.
Nem OFF. Csak tessék megnézni a lányok ruháját!
-
Saturday On The Streets of Toronto. LIVE!
-
-
-
"Caterham 620R at The Red Bull Ring National circuit in rainy conditions with dry tyres.." -
-
-
-
-
-
Project CARS 2 | Showcase 01
A hárommonitorosok is megnyugodhatnak. A videóban látszik hogy arra is gondoltak a készítők, külön setup részleget kapott.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.14. 21:59:11 -
-
Friday On The Streets of Toronto. LIVE!