Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre rá vettem magam hogy megvásároljam a játékot.... nem bántam meg 😊 és elég csini is főleg esőben! love 😄
sertrex
Ma délután!

AIRPORT RUN

Április 10. Vasárnap @ 17:00 órakor
Pálya: Silverstone GP
Autó: GT3-as kategória, ezen belül szabadon választható!
Versenytáv: 22 kör
Időjárás: Változó (eső nem lesz)
Helyi idő (a játékban): 2016. április 3. 16:00
Időgyorsítás: 2x
Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 17:00
Időmérő kezdete: 17:30
Futam kezdete: 18:00
Várható befejezés: 18:45

Kötelező nézet: Nincs
Segítségek: Gyári segítségek bekapcsolhatók
Nincs kötelező kiállás
Váltóhasználat: Csak manuális

Az időmérő végéig bármikor csatlakozhatsz!

Részletek itt!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.04.10. 10:47:50

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex

sertrex

sertrex
Áh! Én csak átvettem a franciáktól. 😊)) Miután majdnem én is bedőltem neki. 😄DD

Danecay
Én is benyeltem csak az első kép dolgot nem értettem. Látod, valahol csak igazam volt, neked még a Shift 2-vel is sikerült Project Cars 2 képet csinálnod <#banplz>

lac coo
Jah, hogy jah, van ez az április elseje 😊))

már kinőttem belőle, eszembe se jut 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
Aki érti annak nem kell mondani. Aki nem, annak elmondom, hogy a kép a Shift 2-ből van és a naptár szerint, ma április elseje van. 😊)))
Talán már te is érted. 😄DD
Amúgy igaz. Látszik, hogy játék és nincs is ezzel semmi baj. Talán a valóságot, a valóságban kellene keresni. A játékok meg arra valók, hogy játszanak velük. Ahhoz elég realisztikus, amennyire egy játéknak realisztikusnak kelle lennie.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.04.01. 23:26:21

lac coo
az a bajom ezzel, hogy még mindig nem akar realisztikus lenni ...minden benne van ami kell, még több is , de mégis messziről ordít róla hogy jatékkinézet...aki érti érti aki nem nem 😊)

sertrex
Inkább Shift 2-vel próbálkozz!
Na meg, nézz rá a naptárra is. 😄

Alexease
Leszamitva a Porsche-t😊
Danecay
Ilyet én is csinálok a PC1-el 😊

Én olvasom folyamatosan.

hangacsi.blog.hu

lac coo
😊

b-type
egyszemélyes topik? 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sertrex

Project CARS 2! Az első kép.

sertrex
Ma esti Fun race!

RACE TO THE SUN

Március 31. Csütörtök
Pálya: Dubai Autodrome GP
Autó: Road B kategória
Versenytáv: 14 kör
Időjárás: Napos
Helyi idő (a játékban): 2016. március 31. 18:00
Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 19:15
Időmérő kezdete: 19:45
Futam kezdete: 20:00

Segítségek: Mind használható
Nincs kötelező kiállás
Váltóhasználat (manuális vagy automata) tetszés szerint

További tudnivalók!

sertrex
Project CARS Club Hungary Bajnokság 2016/1 – GT4 Kupa 2016. május 1- 2016. július 17.

Nincs nevezési díj, a részvétel teljesen ingyenes!

A nevezés feltételei:
Kormány megléte. Csoport tag vagy és indultál már valamilyen csoport eseményen nálunk, vagy a bajnokság kezdetéig részt fogsz venni ilyenen. Meg kell nevezned egy autót (GT4-es kategórián belül) és egy gyári autófestést amivel a teljes bajnokságot végig csinálod. Menet közben nincs lehetőség a változtatásra, tehát jól gondold meg.

Nevezési minta:
Játékos neve - Autó típus megnevezése (GT4-es kategórián belül) – Autófestés neve

A részévételi szándékot a jelen kiírás alatti hozzászólások keretein belül lehet leadni (fontos, hogy lássuk, lesz-e elég résztvevő), a tényleges nevezést pedig a megfelelő (GT4 Kupa – Nevezés) topikban.

VERSENYNAPTÁR
Május 1. Brand Hatch GP (30 kör)
Május 8. Bathurst (20 kör)
Május 15. Circuit de Barcelona-Catalunya GP (24 kör)
Május 22. Hockenheim Classic** (19 kör)
Május 29. Zolder* (55 kör)
Június 5. Rouen Les Essarts** (21 kör)
Június 12. Oulton Park International (27 kör)
Június 19. Road America (19 kör)
Június 26. Willow Springs Horse Thief Mile (48 kör)
Július 3. Zhuhai International Circuit (26 kör)
Július 10. Oschersleben GP (28 kör)
Július 17. 20:00 Dubai Autodrome GP* (24 órás időzítés!) 56 kör

* Dupla pontos endurance futamok!

**A versenynaptárban 2 DLC pálya van, a szerveren 24 órás gyakorlási lehetőség biztosított azoknak, akik ezzel a kiegészítővel nem rendelkeznek.

Körülmények
Időjárás: Mindenhol real weather!
Időgyorsítás: 2x (Kivéve a szezonzáró futamot.)
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Vezetési segédletek: Real
Nézet: Csak belső
Váltó: Csak manuális
Mechanikai sérülés: Bekapcsolva
Zászló-szabályok: Full

1 kötelező kiállás, kötelező kerékcserével. (A replay során a kiállás időtartalmából ellenőrizhető a kerékcsere megléte. Aki ezt nem végzi el, az a versenyből való kizárással lesz büntetve.)

Játékban időpont: Európai pályák esetében 14:00, tengerentúliaknál 16:00.

Pontozás:
20-18-16-14-12-10-9-8-7-6

+1 pont a leggyorsabb körért és +1 pont a befejezett versenyért.

Óvások
A vitás esetek kivizsgálásához szükség van a bejelentő részéről egy replay fájlra, és a pontos időpont megjelölésére, az eset rövid leírására és az esetben szereplők megnevezésére.

Amennyiben nem érkezik bejelentés, nincs vizsgálat.

Nyeremények
1. hely: Project CARS DLC 15 euro értékben
2. hely: Project CARS DLC 10 euro értékben
3. hely: Project CARS DLC 5 euro értékben

Vígaszdíj: Azon versenyzők között, akik a bajnokság összes futamán megjelentek és teljesítették a versenytávot Project CARS DLC kerül kisorsolásra 5 euro értékben. (Az első három helyezett, mivel már részesült díjazásban, ebben a különdíjban természetesen nem részesülhet.)

Tervezett kezdése a bajnokságnak: 2016. május 1.

A bajnokság kizárólag akkor indul, ha április 24-ig minimum 12 jelentkező összejön!

A futamokat minden héten, vasárnap tartjuk meg a következő menetrend szerint:
17:00 – 30 perces gyakorlás
17:30 – 30 perces időmérő edzés
18:00 – Futam
kb. 18:45 - Zárás

Project CARS Club Hungary - Szervezett versenyek a fair play szellemében - Keress minket a Steam-en!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.31. 10:15:51

sertrex
Project CARS Game Of The Year Edition launching May 6th

Részletek.

sertrex
Amelyik autónál ilyent tapasztalsz ott figyeltél, hogy üzemi hőmérsékleten vannak már a gumik? Mert hideg gumival néhány model nehezebben vezethető vagy odafigyelősebben, amíg a gumik felmelegszenek. Például GT autóknál felmelegített gumival jössz ki a boxból, de vannak olyanok amik nem és azok között is van, ami egy körön belül felmelegszik és van olyan, ami tovább tart. Az se mindegy hogy használod-e a gyári segítségeket vagy kikapcsolod őket, persze vannak modellek amikben nincs semmilyen gyári segítség. Ha például van gyári segítség és simán kikapcsolod, akkor a setupban kicsit utána kell állítani, mert gyári állapotra van állítva, minden autó default beállítása. Ez más kategória, mint a Crew. Ahhoz hogy neked tökéletesen működjön, a saját vezetési profilodhoz kell hangolni az adott autót. Persze el lehet vele bohóckodni default beállítással is, de ahhoz is kell némi gyakorlás. Lényegében ha új autót vesz az ember azt is be kell laknia. Ez így persze csak találgatás, mert nem láttam a körülményeket, meg azt hogy melyik autóról van szó, melyik pályán, milyen időjárás, napszak volt beállítva. Mert ez mind befolyásolja az autók vezetését. Az viszont biztos, hogy a gázpedállal jóval óvatosabban kell bánni, mint a Crewban. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.30. 15:56:55

Krszti1160
Arra gondolok, hogy mikor pl eléred azt a 4-5.000-es fordulatot akkor ugye elkezdenek kipörögni a kerekek és már pörög az autó össze vissza 😄 Régen the crew-et játszottam, ott nem volt ennyire érezhető a kipörgés a kerekeknél, itt viszont nagyon 😊
sertrex
Ezeket a kipörgéseket, kifejtenéd bővebben?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.30. 07:18:48

Krszti1160
Sikerült beállítani, de a kipörgésekkel még mindig nem vagyok kibékülve 😄 Am egész jó játék 😄
sertrex
ITT nézz körül!

Krszti1160
Helló, Logitech GT Force Pro-ra tud valaki valami értelmes beállítást? Mivel ha túl lövöm a kormány tekerést (900fokban van) akkor annyit kell tekernem mint az állat, ha kevesebbre veszem akkor meg rögtön irányt vált... Force Feedback ha fel van kapcsolva, akkor meg olyan mint ha maga irányítaná az autót... pedig a segítségek kivannak kapcsolva... Enyhén felcsesz... Kipörgésre van valami beállítás? Köszönöm!
sertrex
Ma délután!

BEFORE THE BREAKFAST

Pálya: Mazda Raceway Laguna Seca
Versenytáv: 25 kör
Időjárás: Változó, eső nélkül
Helyi idő (a játékban): 2016. június 8. 04:00
Időgyorsítás: 3x

Nincs kötelező kiállás

24/7 gyakorló szerver!
További információk ITT !

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.27. 11:12:14

sertrex
Ma este!

THE 7TH GEAR

Pálya: Mazda Raceway Laguna Seca
Autó: GUMPERT Apollo S
Versenytáv: 21 kör
Időjárás: Napos
Helyi idő (a játékban): 2016. május 21. 17:00
Szerver neve: pcarshun
Szerver jelszó: carsclubhun
Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 19:15
Időmérő kezdete: 19:45
Futam kezdete: 20:00
Várható befejezés: 20:50

Segítségek: Mind használható
Nincs kötelező kiállás
Váltóhasználat (manuális vagy automata) tetszés szerint

Részletek itt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.24. 15:24:27

sertrex

Ez globálisan rossz, de a wmd fòrumon is ìrnak a problèmàròl, hogy ellenőrizni a fájlokat,vagy a dx11 xml-t kitörölni.Majd este megnèzem.
sertrex
Melyik autó, melyik garázs? Amelyikkel a patch óta próbáltam, ott nem volt ilyen probléma. Lehet, hogy csak egyes autóknál vagy garázsoknál van ilyen hiba. Ha tudnám melyik kombóval történt ki tudnám én is vagy más is próbálni és akkor jobban meg lehetne mondani, hogy a játék hibája vagy csak nálad fordul elő.

Sziasztok! Sikeresen feltelepült ez a csodás 10.0 patch, és elinditás után már gyanus volt , hogy a garázsnál az autók sötétebbek, és valami nem stimmel, de ahogy inditottam egy gyakorlást , sötétebb égbolt, és textúra szétesés volt több helyen! Egyértelmű, hogy a patchtól történt mert tegnap még jó volt. Nem a legújabb Nvidia driver van fent 4 hónapja tettem újat akkor jobb is lett most még nem raktam fel a legújabbat , de a kérdésem az lenne aki nvidia kártyát használ, mi a tapasztalat most az új patch után, hogy náluk van a hiba,vagy pedig csak a legújabb driverrel lesz jó! Előre is köszönöm!
sertrex
Ma délután 17.00 órától!

NOISY SUNDAY

Pálya: Hockenheim GP
Versenytáv: 24 kör
Időjárás: Real Wheater!
Helyi idő (a játékban): 2016. július 25. 16:00

Nincs kötelező kiállás

További részletek itt.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.20. 09:53:17

sertrex
"Úgy néz ki, sikerült beizzítani a dedikált szerverünket, a host frissítette a rendszert, és szerintük már nem várható további üzemzavar. (Volt némi bukdácsolás az elmúlt két napban ezzel kapcsolatban.) Egyelőre tehát stabil a dolog, vagyis lehet használni a folyamatosan (a nap 24 órájában elérhető) Project CARS Club Hungary szervert.

Mindig a következő verseny kiírása szerinti körülmények vanna beállítva, gyakorló üzemmódban. Most a vasárnapi, Hockenheim GP-n megtartandó GT3-as futamhoz igazítottam mindent. Az időjárással és időgyorsítással kapcsolatban még vannak fehér foltok, de alapvetően minden feltétel a futammal azonos ebben a gyakorló üzemmódban is.

A program tehát a következő:
Mostantól holnap 16:00-ig megy a gyakorló üzemmód, aztán 17:00-tól a kiírás szerinti beállítások érvényesülnek.

A verseny után legkésőbb 2 órával, vagyis vasárnap kb. 21:00-tól már a csütörtöki versenynek megfelelő körülményeket futtatja a szerver. (Mazda Raceway Laguna Seca-Autó: GUMPERT Apollo S)

Célszerű online gyakorolni, hiszen minden más játékmódban (Time Trial, Quick Weekend, Practice) kicsit eltérnek a meghatározó jellemzők, például TT-ben egy picit le van egyszerűsítve a vezetési modell, és egyébként is más időket lehet futni, mint a szerveren – amin végül a versenyek megrendezésre kerülnek.

Szóval van 24/7-es dedikált szerverünk, mindenkinek jó szórakozást kívánok a használatához.

(Az esetleges észrevételeket, hibajelzéseket, bármilyen visszaigazolást a szerver működésével, beállításaival kapcsolatban előre is megköszönöm.)"

Forrás

További részletek itt.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.19. 15:23:29

lac coo
Nekünk csak szekerünk van ...

sertrex
Szerintem ki kellene próbálnod, milyen beleülni egy autóba. Ha apukádat megkéred, biztos megengedi, hogy beülj az autójába, kipróbálni milyen az. <#zavart1>

lac coo
Hát autóban ülni már csak ilyen mint a 3 monitor. szélesvásznú ! 😄

sertrex
Miért te hogy mutatnád be a VR-t, hogy a promo videón jól mutasson? Egyébként is ez van a legközelebb, a VR-hoz.
(És nem. Ez jobb, mint a három monitor. Jobban is néz ki és sokkal élethűbb élményt ad. Nem olyan, mintha egy szórakoztató elektronikai bolt egyik sarkában ücsörögnék, TV-kkel körölbástyázva. Ez a három monitoros dolog már nagyon beteg.) 😊)

lac coo
Nem az a lényeg kinek mi, de ez most Mi ? 😊
Ilyet bárki csinál ha van free camera a játékban 😊
( Amúgy meg, nem, a 3 monitor sokkal jobb 😊)

sertrex
Jobb, mint a három monitor. <#awink>

lac coo
Ezmi ?
Freecamera rangatas ? 😊))

Totti5
Nehéz máshogy klasszikus formában, normálisan reklámozni "bemutatni".

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sertrex

Hamarosan kipróbálhatjuk a virtuális Pagani Huayra BC-t. A PAGANI NURBURGRING COMBINED TRACK EXPANSION DLC csomaggal érkezik a Project CARS-ba. Addig egy kis nyálcsorgatás. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.17. 13:26:41

Kandurex
ennek semmi köze a szúnyoghálós rifthez, nem így néz ki, minek kell ez a kamu megvezetés?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sertrex

sertrex
Nem rossz, nem rossz. Mostanság igen lusta vagyok, tehát a pro verzió érdekelne, de kicsit sokallom a 45 fontot érte, alkatrészenként összeszedegetni meg... Mint írtam lusta vagyok mostanában. 😊)

Je suis blanc et européenne!

Végre kikerült a cikk és a demó videó. A "szomszédban" olvasható/látható
sertrex
Szoktam nézni a 24 órás Nordot, mondhatni szerettem volna már rég ezt a pályát CARS-ban látni. AC-ban szoktam menni rajta, de mivel online alig vagy egyáltalán nem szokott menni, csak az a hülye túrista nyomvonal, így sajnos hiába van lézerszkennelve, alig használom. CARS-ban biztos többen lesznek majd rajta. Amúgy egyetértek veled, több pálya jöhetne, kocsiból van elég. De ha jönne Nissan GTR, Ferrari, Lamborghini, annak azért örülnék. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.13. 20:09:40

Hát ja, végül is ebben a formában érthető, bár én továbbra sem vagyok kiájulva ettől. Sokkal jobban örültem volna 2-3 teljesen új pályának.

Je suis blanc et européenne!