54
-
#14 Hát, én 4-esnél váltottam a rókáról (1-es verziótól használtam), rengeteget operáztam is, egy időben párhuzamosan a rókával, de a króm mindent visz. Gyors, kevés gépet eszik (amíg egy régi 2,6os celerongyon a firefoxnak kb 25-30 másodperc kell hogy elinduljon, addig a króm 3-4 sec alatt felugrik, és utána akadásmentes a böngészés.
Ehhez nem kell reklám, használni kell mindegyiket, és kiválasztani a legjobbat. Jelenleg én úgy érzem hogy a króm a legjobb, persze ez egyéni vélemény. -
dyra #13 hihetetlen, hogy a szarra van kereslet. Eddig volt a szerencsétlen IE a sok hibájával most meg betör a toldozott foltozott totál nulla Chrome. Az olyan jó böngészők mint az Opera meg nem tudnak elmozdulni. Na de hát ez van. Az emberek mindig bedőlnek az agyon reklámozott hülyeségnek, no meg arról nem is szólva, hogy egy rahedli program feltelepíti a Chrome böngészőt ha nem figyelünk oda. Jó magam maradok FF és Opera felhasználó. -
#12 Hó én meg a grafikonban nem is szerepelek. Van IE, Chrome és Firefox 6&7. Én meg a firefox 3-at használom gond nélkül. -
#11 Mivel egy csomó program felnyomja a chrome-ot is a gépre, ezért annyira ez nem meglepő.
Nekem mondjuk nem jön be, szóval megmaradok a firefoxnál. -
#10 Már ff7 cikknél is írtam, de akkor ide is. FF-et a 4-es verzióig használtam, aztán egyre lassabb, szarabb lett így áttértem a Chrome-ra. Gyors, nincs vele gond és szépen ki lehet díszíteni ezt is kiegészítőkkel. -
tomboy013 #9 Én abban a hitben éltem hogy az IE valahol az utolsó helyen van =D nembaj nemsokára ott lesz :P -
#8 Chrome 4ever! -
jAMEsbAUd #7 a kinaiak miatt van az egesz... 49% -uk hasznal valamilyen IE -t... ez hihetetlen! Valoszinu kormanyzatilag van szabalyozva, mert arra van jo sok exploit, hogy lehessen torni oket... balfasz nepseg... -
hurkaur #6 Tenyleg nem, csak neha versenyre kelnek a safari web content process-el cpu%-ra idleben (~15tab +adblock). http://i.imgur.com/Qlgay.png -
Alfa Of NS #5 IE-ről azért váltottam mert lassú. Amíg ezen nem javítanak addig csökkeni is fog a népszerüsége. Safari az elterjedtebb lenne, ha rendesen támogatnák, pl idegen nyelveken is megjelenne stb. Apple név sokat számít, meg amúgy nem rossz böngésző. -
#4 Chrome-ban pont azt szeretem, hogy csak ugy van es nekem eleg is ennyi, igy kb nem erdekel, hogy a kulonbozo kiegeszitok mennyire karosak, soha nem hasznaltam azokat, nem is fogom. IE-t sajnalom, en a 7-est kifejezetten szerettem, de a chrome-hoz kepest kenyelmetlen hasznalni. -
#3 És még mindig van olyan weblap ami IE7-t támogat csak, se újabb IE se más böngésző 2011 végén. -
who am I 7 #2 az opera a hibahatáron mozog, sztem le is hagyhatjuk -
#1 Amíg pusztul az IE addig a többi nem érdekel