Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!
úgy döntöttem ,h mivel elég rossz volt a pókos résznél a mentés,így a optionaltól újra kezdtem. és láss csodát egy új fegyverrel sikeresen megbirkóztam a pókal, de soha többet nem akarok arra a pályára még emlékezni sem... ezt annak a póknak :<#mf1>, mert ezt tette velem:<#falbav>,mire túljottam rajta
igazad van :) azért Impossbile-ön azért nem leányálom... <#whatever><#beka3>
Én kettõvel is felhagytam, igaz Impossbile-ön. A lényeg, ha valaki belekezd ne lépjen ki, vigye végig, különben sokkal korábbról kell folytatnia. :S

A régi mentés egyébként amolyan falra épített save station-ökkel ment, ahol volt és amikor akartál mentettél. Meghaslz vagy kilépsz onnan folytatod. Bár a játékban volt amolyan virtuális checkpoint, ha kilépsz a save stationtõl folytatod.

wedge31
Miért ne tudnád megcsinálni? egyik se nehéz, kihagyni meg vétek öket a jutalom miatt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

na jó de ha bele se nézek honnan tudjam ,h megtudom -e csinálni? <#whatever><#whatever> :D és ha ki lépek ugye bár automatikasan ment. de akkor , h lépjek ki a játékból úgy ,h "Ne lépj ki, ne mentsd!" vaggy a jó öreg ctr alt del billenytyüzet parancsorral? iagzából nekem eza elsõ DS-em így régebbi mentésekrõl nem tudok véleményt alkotni...de ez a mentés tuti ,h nem csak neked rémálom! :/
Nos, az al küldetések elégé elvannak cseszve. Csak egy tanács: akkor fog bele, ha végig is bírod vinni. Ne lépj ki, ne mentsd! Ha megteszed, az utolsó metéstõl folytatod, ami a fõszálnál van! Én nem egyszer ezért hagytam abba õket.
És az invertory és fegyverek tanács. Ha belõsz valamit ót, van elég cuccod és jóf fegyvert választottál, lépj ki mentsd az invertoryd. Mert ha közben meghalsz az elõzõ cuccaid lesznek nálad.
Szerintem a régi mentési rendszer jobb volt, ez néhol egy rémálom.

megtaláltam én is :D attól ,h nem nekem címezte :)
ˆ Hoz_Hun,ˆ Harbinger,Myselor,Pares! remélem nem hagytam ki senkit a sorból! köszönöm a segítségeteket!sajna még nem sikerült megcsinálnom ,mert a buta mentési rendszernek köszönhetõen a vásásrolt éeleterengiát adó packomat is elvette a játék. most úgy van mentve a játék, h féig van az életerõm. most feladtam a próbálkozást ,és az optional missiont választottam a 9. fejezetben. kérdésem az lenne ,ha ezt megcsináltam ugyanonnan folytatja a játék ahogy el volt mentve , vagy az egész fejezetet kezdhetem a leges legelejérõl ahogy a pójkhoz jutottam. remélem azért annyira nem kell az elejérõl kezdeni...
DS3-ra is holnap jön a DLC? Vagy nincs kornkrét infó? egyébként folytatás, alternatív szál lesz a fõ sztori mellett vagy netán elõzmény?
Ismervén a Severed megoldását, akármi lehet.

Ha leteszed akkor automatikusan keres, aztán egy idõ után visszatér az egyik benchhez.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem ba*tad el mert vissza jön. Nem tudsz tõle magszabadulni hosszú idõre. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

fejnelkuli
Köszönöm!
Akkor elb***, mert ott hagytam a földön! :D

Muttja az irányt merre keres, ha talál valamit fehér kör villog rajta. Meg hallasz egy erõs csipogást is. Akkor leteszed és gyûjt nyeranyagot, többek között ration sealt, amiért packot is lehet venni a suit kiosknál.

wedge31
Nyersanyagot gyüjt neked amit késöbb, pl a munkapadnál fel tudsz használni.

The Protector
Szia.Én ugyan még nem játszottam a játékkal de ha jól tudom akkor az a kis valami összeszedi neked az elejtett tárgyakat,lõszer,sztázis stb.....

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fejnelkuli
Az pici teknõsbéka szerû sensort, hogy kell használni és mire? :D

Myselor
nem te vagy a béna jól csinálod,sajnos ez egy random bug,nállam is volt másnál is.ritka de elõfordul.
Myselor
bug.jártunk így páran,nagyon megoldás nincs rá.max elküldöd egy olyannak a mentést akinél tovább megy,megöli,visszaküldi és folytatod tovább:) sajnálom
Lehet hogy én vagyok a béna??!!Tehát amikor becsapódnak a dárdák odafutok a kék körhöz és rácélozva és nyomva az "F" betût forgatom ilyenkor a sztázis helyén villog az F betû majd elkezd villogni az F betû a kötélen.Ilyenkor csak az F-et kell nyomogatni,vagy célozni is kell valahova mert ez ugye a sztázis billentyû ???
TheGrinder
Nyomogasd gyorsabban, vagy ütemre, vagy hosszan tartsd. Szét kell neki szakadnia. :D

Segítség!!!
Meglõvõm a pókot majd megpörgetem a feszítõt és kiírja,hogy amivel pörgettem azt kell nyomogatni.Nálam "F".Hiába nyomogatom mindíg kiszabadul.Mit kell csinálni,hogy szétszakadjon???!!!
Amint írták, három csápját lelövöd, elõjönnek a sárga érzékeny részek, 3db, azokat kell kilõni. Elsõre nem hiszem, hogy sikerül, ezért megint le kell lõni a három csápot, hogy elõjöjjenek az érzékeny részei. Mindezt addig, míg a három érzékeny sárgán világító részt ki nem lövöd. Annyira azért nem lehet nehéz, fõleg ha levitted a nehézséget.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Myselor
ne nekem írd xd
A menet a következõ:
- lelövöd a 3 csápját a hátán
- elõjön a szájából, max egyet tufózs kilõni
- újfent 3 csáp
- újfent a szája
- újfent 3 csáp
- végül az utolsó száj csáp

Ha nem tudod kilõni a szájába az izét, akkor megint a hátáról kell a a 3 csápot. A Hive Mind ehhez képest piskóta.

Myselor
igen kikell lõni a szájából is azt a 3 szart.:)
a szájából azokat az izéket is 3szor el kell lõnni? vagy csak a csápokkal kell ezt a produkciót megismételni 3szor? mondjuk nekem igy se megy... nem tud vki vmi csalást rá? engem már a sírba visz ez a rész...
Halli!
Köszi a segítséget.Sikerült megcsinálni.
Igen, a Hive Mind megesz. Anno gameplayen is volt, belülrõl kell megölni.

TheGrinder
A 12. fejezetben úgy van megcsinálva, hogy lenyeljen, ha ott tartasz.

9. fejezet? Akkor az a második találkozás, harpoon-nal megölni asszem a 13-14.-nél lehet. 3x kell meggyakni, lelõlni a csáápjait, akkor a szájából jönnek az izék, 3 sárga.. izé van, azt kell kilõni. Ha elhibázod sajnos kezdheted elõlrõl.

Help!
Milyen billentyû kombinációt kell alkalmazni ott ahol a szörnyike mindíg lenyel és nem tudom a csúszást lassítani??Segítsetek.Köszi!
köszönöm! vszinüleg jó részre gondolsz. a 9 fejezetné. de én nem találom azt a harpoon gunt... :( megnéztem videós végig játszásban is, de én ott se látom... vagy ennyire béna vagyok,h téleg nem tudom mit kéne nem csak néznem ,hanem látnom is. én a végigjátszásban is azt látom,h lövi aztán egyszer a fénynél felmászik a szörny... http://www.youtube.com/watch?v=-sa7oLcZqkU ---32 perctõl kezdõdika problémám
A hegyre mászós résznél, miután lezuhant a lift? Azután lõheted, nem úgy kell legyõzni. Van oldalt egy harpoon gun, azt kell beindítani. Elõször a generátorát, aztán odacsalni a fénybe és az ágyuk automatikusan meglövik. Azután szét kell huzatni, amit a konzolnál tudsz megtenni oldalt átellenben a generátorral.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sziasztok! az a kérdésem lenne,h az óriás pókos résznél ,h lehetne a legkönnyebben/egyszerübben átjutni? már levettem casual módra ,és még úgysem sikerül. lövöm a tûzben égõ lábait. amikor piros a potroha azt is de ha nagy nehezen el is jutok,h a szája pirosoljon akkora a töltényem fogy el. eddig a lehetõ legnehezebb fokozaton toltam , sok pálya így is meg lett 100% ra ez meg még így se. fegyvereim lehet elég gyengék mert ugyebár az eddig nagyon nehéz fokozat miatt nem igazán tudtam fejleszteni. esetleg vmi csalás rá?
A classicnál lehet érezni a távolságot a cél és közted a sima beálltás meg csak középre rakja a pontot.
Szerintem ezt a nehézség dolgot embere válogatja én impossiblen se éreztem nagy kihívásnak, pár napja felraktam a doom2-t na az egy tényleg nehéz játék volt !
Prince23
Victor1103
Nos én is végigvittem. Eléggé csalódott vagyok a játékot illetõen. Az elsõ rész abszolút etalon marad, míg a második rész egy nagyon jó folytatás. Ez viszont a másik két rész közelébe nem ér számomra.

Nem is amiatt hogy nincs benne annyi horror elem mert igaz hogy nem ijedtem meg annyiszor miközben játszottam mint az elsõ két részben, de még így is megvolt az egészséges para faktor ami egy ilyen játéktól elvárható. Ami nálam konkrétan kiverte a biztosítékot az a hihetetlen monotonitás fõleg a harc miatt. Komolyan az utolsó két órában már kb már azt vártam hogy legyen már végre vége. Természetes hogy egy játék nyújtson egy bizonyos szintû kihívást, de ez a játék amit kínált az már abnormális. Sokszor komolyan elgondolkoztam hogy nem-e valami buggal állok szemben mert az ellenségek csak jöttek és jöttek és jöttek...
Arról nem is beszélve hogy a végén már easy-re vettem le a nehézséget de még így se volt egy könnyû menet( megjegyz. az elõzõ két részt hardon vittem végig) Szóval ez úgy ahogy van nagyon gagyi, idõhúzó volt a játékban...
A sztori se nagyon motivált mert itt az is elég közepes volt a befejezés pedig minden csak nem kielégítõ azután a sok szenvedés után amit a játékos átél. Bírom az ilyen cuccokat mikor átküzdöd magad több ezer akadályon csak azért hogy a végén a képedbe nyomjanak egy másfél perces átvezetõt.

Pozitívumnak nekem ami egyértelmû az a grafika volt. Hozta a szokásos elvárt színvonalat ezen a téren tényleg AAA kategóriás a játék. A fegyverkészítés se volt annyira banális ötlet néhány puzzle viszont hát nem is tudom..

Mindegy nem oltom tovább a játékot, kategóriáját tekintve nem rossz, de Dead Space szinten eléggé alulteljesít

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nekem 23 óra volt, Impossible-ön. Igaz, az eszement nehézség miatt pár al küldetés kimaradt. Meg persze a co-op only részek. Meg nem találtam meg minden logot, textet, artifact-et.

Egyébként mi a különbség az új és a classic aim között? csak mert én az Options-ben alaból classic-ra állítottam.

Ez a baj. Én speciel utálok rohanni, nem is értem azokat, akik így játszanak, mi értelme? A játékot ki kell élvezni, nem végigrohanni, hogy aztán csomó dolgot ne érts és a végén még le is húzd a játékot. Szépen lassan megfontoltan.

Újra kezdtem a játékot,mert eddig nagyon rohanva játszottam és most majd szép nyugodtan kitapasztalom a fegyverfejlesztést is.
wedge31
Az akkor kemény lesz. Ott egy ideig kell kibirnod és utána mehetsz a siklóba.

Áh... a kedvenc részem. Plusz én Impossibleön toltam. =)
Co-opban nem tudok segíteni?

Az a baj,h két újra regenerálódó ellenség van pont a nyomomban amikor betölt a játék!
wedge31
Vissza fele nem tudsz keresni egy munkapadot? és egyúttal ott csinálhatsz löszert is magadnak.

Igen, itt a bibi az új rendszerrel. ha kilépsz nem a helyzeted menti, azt auto menti adott résznél. Ilyenkor ha kilépsz menti az invertoryd tartalmát, ezzel a nálad lévõ fegyvereket is.

Csak az a probléma,h pont egy jó nehéz részt csináltam meg és pont utána csináltam fegyver fejlesztést,de mivel nem sikerült jóra így kiléptem a játékból hátha elfelejti,de a fegyver maradt és visszarakott a nehéz rész elejére kevés lõszerrel!
<#worship>
wedge31
Alakitsd vissza ugyanott a munkapadnál.