1976
Dead Space 3
  • Shep
    Opcionálisan befejezik a történetet, aha értem. :)
  • DarkSector
    Opcionális, vagyis nem az.
  • Shep
    Nagyon tévedsz, ráadásul ettől még pofátlanság.
  • grebber
    Ha neked pénz kéne és ilyennel foglalkoznál ugyanezt csinálnád.
  • Shep
    Hát mit ne mondjak azért ahhoz pofa kell ,hogy ezt ami szinte egyértelmű, hogy a játékban alapból is benne volt eladják DLC-nek. Bár lehet tévedek és tényleg nem volt benne eredetileg :)
  • Shep
    Köszi,már azt hittem valami bugba futottam megint :)
  • Harbinger
    A villogó Market lőni még fel nem robban, majd azt a szörnyű alakot. Utána mindig térden rogyva "szenved". Kicsit frusztráló, mint a 2 vége.
  • Shep
    A DLC-ben mikor felvenném a shockpoint drive-ot átkerülök a másik világba van egy sárgán villogó marker is meg jön az a lelőhetetlen szörny is valamint folyamatosan újratermelődik 4 fekete nyurga és ennyi, a végtelenségig lőttem őket, próbáltam a markert lőni, vagy keresni valamit amivel lehet kezdeni bármit de semmi. Mit kellene ott csinálni?
  • Evin
    Akit majd érdekelne a fordítás, lehet tesztelni (nem, nem a fordítást)
  • Harbinger
    Én Classic Mode-ban folytattam, plasma cutter only, de a vége felé gondolkodtam, hogy felveszem az ördög kesztyűjét. :D
    De csak rá kell jönni a végső harcnál, hogy is kell legyőzni.
  • Seth
    Ja az úgy gáz :)
  • Evin
    Úgy hallottam egyeseknek (warez?!) használhatatlanná válnak a mentések a DLC telepítése után, és úgy nulláról biztos nehéz.
  • Seth
    Nehéz? Inkább baromi könnyű ,mivel megmarad a felszerelésed a játék végéről, túlfejlett vagy erre a szakaszra
  • pcgammer
    Itt az új story DLC aki teheti próbálja ki elég jó lett csak kicsit nehéz :S

• Harbinger
    Nekem is cirka 2 óra volt Classic Mode-ban, plasma cutter only. :P
    Nagyon jó, 3 fejezetes, de ki van használva rendesen. És jók a párbestédek Isaac és Carver között. :D
  • Seth
    Na végeztem is vele, nem egy hosszú cucc, de baromi jó volt, ezt így kellett volna alapban befejezni.A vége aztaku, akkora hangulatbomba, csak na
  • Harbinger
    Egész potosan akkor veheted dollártért és nem euróért, ha a játék Add-ons részében és nem a Store-ben veszed. Akkor ugye euró és új cím lvén nem érvényes rá semmilyen promó kód.
    1366 MB egyébként a mérete.
  • Harbinger
    Hivtalosan az Origin-be ott virít, ha a játék listádon az i-re klikkelsz. 9.99 $ és nem €. Legalább ennyi jó van.
  • wedge31
    AWAKENED
  • BlutWolf
    Hali srácok, hol tudom megszerezni a DLC-t, v hogyan?
  • Seth
    Na elkezdtem ezt a DLC-t és mit ne mondjak, azért meglepett hogy ez bizony tényleg folytatja sztorit, nem pedig egy köztes rész. Azért ehhez pofa kell, de hát ismerjük az EA üzletpolitikáját :) Ha tudni akarod mi történt Isaac-kel és Carver-rel ,fizess még többet :)
  • nandi17653
  • grebber
    Dead Space 3: Awakened - színtiszta horror

Nem ijedtél meg egyszer sem a Dead Space végigjátszása során? Mindvégig elkerült a félelem és a rettegés? Ezen hivatott változtatni az Awakened DLC.
    A Dead Space 3 Chava szerint hosszabb és változatosabb lett, mint az elődök, az igazi rajongók pedig ismét örvendezhetnek, ugyanis érkezik az Awakened című letölthető tartalom.
    A DLC-ben Isaac Clarke és John Carver célja, hogy visszajussanak a Földre, ehhez viszont helyre kell állítaniuk a CMS Terra Nova energiaellátását. Ezt persze nem hagyják hörgés nélkül a nekromorfok sem, hőseinknek pedig nem csak a külső ellenfelekkel kell megküzdeniük, hanem belső démonjaikkal is. (A kántálás csak szerintem hasonlít A sötét lovag: Felemelkedés zenéjéhez?)

A Dead Space 3: Awakened DLC két nap múlva, március 12-től válik elérhetővé PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

info: Gamestar
  • astra14
    Harbinger köszi a segítséget,elfogadom!de hol folytassuk a "tárgyalást"?:D
    nem itt kéne :D
  • Harbinger
    Haláli. Akkor ez a campaign közbeni DLC lesz? Furcsa, mert láni Isaac-et a Lunar-os ruhájában, na meg "emberek" a Tera Nova-n? Erre kíváncsi leszek.

astra14: ne segítsek co-opban? Talán ketten megtudjuk ölni az a dögöt.
  • wedge31
    "A Dead Space-sorozat köszöni, jól van, alaptalannak bizonyultak a nemrégiben felreppent pletykák, miszerint a gyér eladásokra hivatkozva törölték a már készülő negyedik részt. Maga az EA egyik fejese, Peter Moore cáfolta meg a szóbeszédeket.

A Dead Space 3 kampánya március 12-én folytatódik az Awakened DLC-vel. Isaac Clarke és Jack Carver közösen fedezi fel a CMS Terra Nova tornyot, amely hemzseg a vad kultistáktól, akik nem restek emberáldozatot bemutatni. A több órás játékidővel kecsegtető csomag azoknak kedvez, akik hiányolták a horrorelemeket az alapjátékból."- GK

• astra14
    de ujra be is linkelhetnétek,megköszönném
  • astra14
    nagyon sokkal?mert olvasgatok de nem találom
  • Shep
    Lentebb volt linkelve megoldás rá.
  • astra14
    sziasztok!nekem is a pók megölésével van gondom!olvasom a random bug-os dolgot,de nekem csak itt van bug...sehol máshol,4x kezdtem már ujra a játékot,rengetegszer kezdtem ujra az utolso mentéstöl és semmi...ujratettem magát a gamet is de az sem segit...eredeti amugy a cucc,mit ne mondjak,jól befürödtem vele,ha valaki tudna segiteni valahogyan hogy tovább juthassak nagyon megköszönném!!!
  • nazareti
    köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!
  • nazareti
    úgy döntöttem ,h mivel elég rossz volt a pókos résznél a mentés,így a optionaltól újra kezdtem. és láss csodát egy új fegyverrel sikeresen megbirkóztam a pókal, de soha többet nem akarok arra a pályára még emlékezni sem... ezt annak a póknak :, mert ezt tette velem:,mire túljottam rajta
  • nazareti
    igazad van :) azért Impossbile-ön azért nem leányálom...
  • Harbinger
    Én kettővel is felhagytam, igaz Impossbile-ön. A lényeg, ha valaki belekezd ne lépjen ki, vigye végig, különben sokkal korábbról kell folytatnia. :S

A régi mentés egyébként amolyan falra épített save station-ökkel ment, ahol volt és amikor akartál mentettél. Meghaslz vagy kilépsz onnan folytatod. Bár a játékban volt amolyan virtuális checkpoint, ha kilépsz a save stationtől folytatod.
  • wedge31
    Miért ne tudnád megcsinálni? egyik se nehéz, kihagyni meg vétek öket a jutalom miatt.
  • nazareti
    na jó de ha bele se nézek honnan tudjam ,h megtudom -e csinálni? :D és ha ki lépek ugye bár automatikasan ment. de akkor , h lépjek ki a játékból úgy ,h "Ne lépj ki, ne mentsd!" vaggy a jó öreg ctr alt del billenytyüzet parancsorral? iagzából nekem eza első DS-em így régebbi mentésekről nem tudok véleményt alkotni...de ez a mentés tuti ,h nem csak neked rémálom! :/
  • Harbinger
    Nos, az al küldetések elégé elvannak cseszve. Csak egy tanács: akkor fog bele, ha végig is bírod vinni. Ne lépj ki, ne mentsd! Ha megteszed, az utolsó metéstől folytatod, ami a főszálnál van! Én nem egyszer ezért hagytam abba őket.
    És az invertory és fegyverek tanács. Ha belősz valamit ót, van elég cuccod és jóf fegyvert választottál, lépj ki mentsd az invertoryd. Mert ha közben meghalsz az előző cuccaid lesznek nálad.
    Szerintem a régi mentési rendszer jobb volt, ez néhol egy rémálom.
  • nazareti
    megtaláltam én is :D attól ,h nem nekem címezte :)
  • nazareti
    ˆ Hoz_Hun,ˆ Harbinger,Myselor,Pares! remélem nem hagytam ki senkit a sorból! köszönöm a segítségeteket!sajna még nem sikerült megcsinálnom ,mert a buta mentési rendszernek köszönhetően a vásásrolt éeleterengiát adó packomat is elvette a játék. most úgy van mentve a játék, h féig van az életerőm. most feladtam a próbálkozást ,és az optional missiont választottam a 9. fejezetben. kérdésem az lenne ,ha ezt megcsináltam ugyanonnan folytatja a játék ahogy el volt mentve , vagy az egész fejezetet kezdhetem a leges legelejéről ahogy a pójkhoz jutottam. remélem azért annyira nem kell az elejéről kezdeni...
  • Harbinger
    DS3-ra is holnap jön a DLC? Vagy nincs kornkrét infó? egyébként folytatás, alternatív szál lesz a fő sztori mellett vagy netán előzmény?
    Ismervén a Severed megoldását, akármi lehet.