Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marfy
Hali!

Co-op-ban csak az origin friendekkel, vagy más random emberekkel is lehet játszani?

A nyeranyag gyûjtés és a komplexebb bench tool szerintem csak elõny. A 24/7 nyitva levõ shopok, amik cashel mentek szerintem elég röhejesek. A combat roll talán hülyeség, de én a 5. fejezetig nem is használtam - nem tudtam melyik gomb, illetve hogy van. XD

Hát nekem elég nagy csalódás lett a DLC. Kicsit sok volt benne a halucináció, ráadásul szinte mind a "Calver" féle. Azért lehettek volna fantáziadúsabbak. Ez a befejezés meg... pffff... kár érte. Az alapjáték tízszer jobban ütött. Ez valami erõltetett baromság.
Ami még zavart (és baromira idegesített), hogy Isaac most már 3 résznyi Dead Space tapasztalattal a háta mögött, nem jön rá hogy halucinál?!? Mindenki tudja, õ is tudja, de azért beszopja és illogikusan viselkedik. Amúgy meg hiányoltam a régi csaját a víziókból, vagy az újat, vagy akármelyiket. Ez a vörös terepen futkorászok és lövöm a markert, ráadásul legalább három alkalommal, nagyon egysíkú volt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

http://www.youtube.com/v/SXZ3cA0e1SU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

jarlaxxe
Ha nem adnak el 5 millát akkor vagy kasza vagy reboot, szvsz.

wedge31
Fene tudja azért elég nagy különbséget látok az elsõ rész meg ez a rész között és ezzel nem azt mondom, hogy sokkal rosszabb lett, csak más.
Én személy szerint nem bánnám ha visszatérnének az eredeti koncepcióhoz persze ha lesz még egyáltalán DS.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kár lenne ezért a szériáért. A co-op mód és a sok újítás is azért került bele, hogy növeljék a népszerûségét. Szerencsére magát az eredeti DS feelinget nem ölték, a Classic Mode szinte ugyanaz, mint az 1-2-ben. Azt se lehet mondani, hogy túl könnyû lett. Egyedül a több akció és mozgalmasabb játékmenet, ami változott.

wedge31
Szerintem irreális ez a elvárás, hacsak direkt nem akarják leállitani a frencsájzt.

DarkSector
idõvel meglesz csak kérdés mikor.
Digitális eladások kötve hiszem hogy benne lennének.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor a várt 5 millió kicsit magas szám volt.

DarkSector
"A Dead Space nem számít blockbuster címnek? Én mindig azt hittem, hogy elég ütõs darab, amibõl azért kell."

Nem mondtam ennek ellenkezõjét, hanem pont fordítva, nekem ütõs mind3, és meg is van, persze a 3 még nem de meglesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Az elsõ részböl ment el 1 milla körül a másodikból meg több mint a duplája.

A Dead Space nem számít blockbuster címnek? Én mindig azt hittem, hogy elég ütõs darab, amibõl azért kell. Ahogy mondjuk a BioShock vagy Mass Effect címekrõl is gondoltam, aztán kiderül mégse. :S

DarkSector
Amúgy szerintem nem kell félteni majd õket, az új Army, szerintem elég jó lesz.
Az elsõ 2 rész õszintén annyira nem hozott tûzbe.

DarkSector
Én sem.

wedge31
Nem viccelek.

DarkSector
Viccelsz? :D
Egy sima Exclusive-ból elmegy 5 milla általában nem egy multi címbõl.

wedge31
5 millát biztosan nem adtak el belöle, elég kevés játékból adnak el annyit.

Relatív, hogy bejezik-e. Az alap Ds3 egészebb volt, mint így az Awakened-del. Engem csak a credits utáni rész zavart. Vártam volna a 4-ig, hogy mi lett?

Egyébként ajáték elég sikeres lett, hogí legyen 4? Mert azt mondták cirka 5 milli óoéldány és akkor lesz, ha nem lehúzzák a rolót.

DarkSector
Hát kötelezõ érte fizetni? nem.
Megjelenik a DS4 ami ennek a folytatása és fizetni kell akkor mit mondasz? Áh ez hozzá tartozik , adják ingyen...:D

Shep
Opcionálisan befejezik a történetet, aha értem. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Opcionális, vagyis nem az.

Shep
Nagyon tévedsz, ráadásul ettõl még pofátlanság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ha neked pénz kéne és ilyennel foglalkoznál ugyanezt csinálnád.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát mit ne mondjak azért ahhoz pofa kell ,hogy ezt ami szinte egyértelmû, hogy a játékban alapból is benne volt eladják DLC-nek. Bár lehet tévedek és tényleg nem volt benne eredetileg :)

Shep
Köszi,már azt hittem valami bugba futottam megint :)

A villogó Market lõni még fel nem robban, majd azt a szörnyû alakot. Utána mindig térden rogyva "szenved". Kicsit frusztráló, mint a 2 vége.

Shep
A DLC-ben mikor felvenném a shockpoint drive-ot átkerülök a másik világba van egy sárgán villogó marker is meg jön az a lelõhetetlen szörny is valamint folyamatosan újratermelõdik 4 fekete nyurga és ennyi, a végtelenségig lõttem õket, próbáltam a markert lõni, vagy keresni valamit amivel lehet kezdeni bármit de semmi. Mit kellene ott csinálni?

Evin

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Én Classic Mode-ban folytattam, plasma cutter only, de a vége felé gondolkodtam, hogy felveszem az ördög kesztyûjét. :D
De csak rá kell jönni a végsõ harcnál, hogy is kell legyõzni.

Seth
Ja az úgy gáz :)

PSN ID.: Beegabor

Evin
Úgy hallottam egyeseknek (warez?!) használhatatlanná válnak a mentések a DLC telepítése után, és úgy nulláról biztos nehéz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Seth
Nehéz?<#fejvakaras> Inkább baromi könnyû ,mivel megmarad a felszerelésed a játék végérõl, túlfejlett vagy erre a szakaszra

Itt az új story DLC aki teheti próbálja ki elég jó lett csak kicsit nehéz :S

http://www.youtube.com/v/RoF8PHFgJq4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nekem is cirka 2 óra volt Classic Mode-ban, plasma cutter only. :P
Nagyon jó, 3 fejezetes, de ki van használva rendesen. És jók a párbestédek Isaac és Carver között. :D

Seth
Na végeztem is vele, nem egy hosszú cucc, de baromi jó volt, ezt így kellett volna alapban befejezni.A vége aztaku, akkora hangulatbomba, csak na

Egész potosan akkor veheted dollártért és nem euróért, ha a játék Add-ons részében és nem a Store-ben veszed. Akkor ugye euró és új cím lvén nem érvényes rá semmilyen promó kód.
1366 MB egyébként a mérete.

Hivtalosan az Origin-be ott virít, ha a játék listádon az i-re klikkelsz. 9.99 $ és nem €. Legalább ennyi jó van.

wedge31

Hali srácok, hol tudom megszerezni a DLC-t, v hogyan?
Seth
Na elkezdtem ezt a DLC-t és mit ne mondjak, azért meglepett hogy ez bizony tényleg folytatja sztorit, nem pedig egy köztes rész. Azért ehhez pofa kell, de hát ismerjük az EA üzletpolitikáját :) Ha tudni akarod mi történt Isaac-kel és Carver-rel ,fizess még többet :)

http://www.youtube.com/v/dwx4NdWgPd0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
grebber
Dead Space 3: Awakened - színtiszta horror

Nem ijedtél meg egyszer sem a Dead Space végigjátszása során? Mindvégig elkerült a félelem és a rettegés? Ezen hivatott változtatni az Awakened DLC.
A Dead Space 3 Chava szerint hosszabb és változatosabb lett, mint az elõdök, az igazi rajongók pedig ismét örvendezhetnek, ugyanis érkezik az Awakened címû letölthetõ tartalom.
A DLC-ben Isaac Clarke és John Carver célja, hogy visszajussanak a Földre, ehhez viszont helyre kell állítaniuk a CMS Terra Nova energiaellátását. Ezt persze nem hagyják hörgés nélkül a nekromorfok sem, hõseinknek pedig nem csak a külsõ ellenfelekkel kell megküzdeniük, hanem belsõ démonjaikkal is. (A kántálás csak szerintem hasonlít A sötét lovag: Felemelkedés zenéjéhez?)

A Dead Space 3: Awakened DLC két nap múlva, március 12-tõl válik elérhetõvé PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Harbinger köszi a segítséget,elfogadom!de hol folytassuk a "tárgyalást"?:D
nem itt kéne :D
Haláli. Akkor ez a campaign közbeni DLC lesz? Furcsa, mert láni Isaac-et a Lunar-os ruhájában, na meg "emberek" a Tera Nova-n? Erre kíváncsi leszek.

astra14: ne segítsek co-opban? Talán ketten megtudjuk ölni az a dögöt.

wedge31
"A Dead Space-sorozat köszöni, jól van, alaptalannak bizonyultak a nemrégiben felreppent pletykák, miszerint a gyér eladásokra hivatkozva törölték a már készülõ negyedik részt. Maga az EA egyik fejese, Peter Moore cáfolta meg a szóbeszédeket.

A Dead Space 3 kampánya március 12-én folytatódik az Awakened DLC-vel. Isaac Clarke és Jack Carver közösen fedezi fel a CMS Terra Nova tornyot, amely hemzseg a vad kultistáktól, akik nem restek emberáldozatot bemutatni. A több órás játékidõvel kecsegtetõ csomag azoknak kedvez, akik hiányolták a horrorelemeket az alapjátékból."- GK

http://www.youtube.com/v/ttM9UAYtx_I?version=3

de ujra be is linkelhetnétek,megköszönném
nagyon sokkal?mert olvasgatok de nem találom
Shep
Lentebb volt linkelve megoldás rá.

sziasztok!nekem is a pók megölésével van gondom!olvasom a random bug-os dolgot,de nekem csak itt van bug...sehol máshol,4x kezdtem már ujra a játékot,rengetegszer kezdtem ujra az utolso mentéstöl és semmi...ujratettem magát a gamet is de az sem segit...eredeti amugy a cucc,mit ne mondjak,jól befürödtem vele,ha valaki tudna segiteni valahogyan hogy tovább juthassak nagyon megköszönném!!!