1976
Dead Space 3
-
#456 Hát pc-re még nincs. -
#455 ismerem,óránként nézem ne aggódj : D -
#454 Ja ez jó oldal. -
#453 apakezdődik felkiáltás nem a warezt jelenti?
ezek szerint tévedtem :) -
#452 IDE minden új releaset kiraknak. Játék, sorozat, film, software. -
#451 hát az steam-nek hála, nem hiszem hogy kijönne idő előtt...:D -
#450 jah,bár a játéknak jobban örülnék.ideje volna már :d -
#449 Xbox senkit nem érint Grebber-en (mármint itt ebben a részlegben) kívül, a többiek nem járnak nagyon ide, mármint akik konzolon warezolnak,.
Amúgy tudtommal tegnap vagy mikor jött ki x360-ra... -
#448 flame-re gondol... -
#447 ja. :D -
#446 hol látod?:) -
#445 csak xdobozon -
#444 APA KEZDŐDIK! -
tomas92 #443 Tényleg abban volt, már kerestem, hogy hol hallhattam először, kösz az infót :D -
#442 amúgy meg rázott a hideg ezen a traileren!
Hihetetlen jó lett -
#441 miami vice sorozatban sok Phil Collins szám volt.
Ez pl akkor kapott nagy szerepet mikor Ricardo Tubbs majdnem meghal mert a drogkartell el akarja tenni láb alól!
Aki meg nem ennyire öreg az a másnaposok első részében hallhatta.
Phil Collins - In The Air Tonight -
#440 Ez egy régi zene, régen egy fasza mozifilmben volt, talán a Miami Vice vagy hasonlóba, gyerekkori emlék, nem tudom felidézni már pontosan. -
Pares #439 Nagyon jó a videó, ez a zene ment a 2-es credits alatt is. -
#438 Én semmi hasonlóságot nem látok... -
Harbinger #437 Talán nem 100%-ban, de kicsit szerintem ez inspirálta a CGI jelenetet. -
#436 Úgy van, vesd csak magad a mélybe, vakon , ügyes vagy Isaac :D
Amúgy a hangját,arcát adó csávó van a végén , bár az arc annyira nem jött át a játékban :) -
#435 A trailer nagyon jó a zene viszont szerintem nem illik hozzá. -
Harbinger #434 Az ő száma? Jó tudni. Jó tailer, bár kicsit a Halo 3 trailerjére hajaz, ahogy beugrik, akárcsak Chief miután magához tér és felteszi a sisakot majd zsupsz a sok... Elite vagy Brute közé? -
#433 Phil Collins azért befigyel :D -
tomas92 #432 Új trailer, bár lenne egy ilyen film is :D
-
tomas92 #431 Új Dead Space 3 TV Spot, néhány új jelenettel Enjoy :)
-
#430 Be lehet azért állítani, de felmerülhetnek nehézségek...én végigjátszani nem tudtam teljesen mert egy résznél elakadtam az irányítás miatt. -
tomas92 #429 Pc-s játékos ha akar vele játszani, akkor csak ezt teheti meg legjobb esetben, vagy vesz egy wii-t. Sajnos mást ez ügyben nem tehet. Pedig jó lenne, ha kapna egy normális pc portot ez a játék is. Talán majd a jövőben :D. -
#428 igen, de beállítani körülményes. :P -
tomas92 #427 Az Extraction nekem is tetszett, igaz csak youtubon néztem, de azt legalább lehet pc-n is tolni, ha telepít a gépére egy wii emulátort, meg az extractiont. Csak egy tipp :) -
#426 Thx.
Igen nagyot akartak újitani de nem jött be. A story viszont ott is tetszett. -
#425 szintúgy a 2.rész 3d-s szar nekem sem jött be. -
#424 "/ youtube-on azért végignéztem mindkettöt de az nem ugyanaz mintha én játszanék vele /"
hát ha lehetne itt laknál eljöhetnél végigtólni a dlc-t nem kéne megvenned. költözz ide. :D -
Pares #423 A Downfall tényleg nagyon jó volt, az Aftermath már nem annyira jött be, főleg a vizuális világa... -
#422 Abszolút. -
#421 Az első anime nagyot ütött a második már nem annyira de az is jó volt. -
Pares #420 Az Extractiont én youtube-on néztem meg csak a történet miatt. A lópáncél DLC-k meg annak ellenére hogy érdekesek, nem nagyon érdekelnek... Szerintem anélkül is 100%-ban élvezhető mindkét rész, vagy nem? -
#419 A képregényeget, könyveket olvastam az animációt láttam és gyak mindent ami DS témában fellelhetö kivéve ezeket a dlc-ket / youtube-on azért végignéztem mindkettöt de az nem ugyanaz mintha én játszanék vele / -
#418 Erröl beszélünk egy ideje... -
Pares #417 Tán lett volna valami baj a PC-s verzióval?