Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Parasite Eve 2, best game EVER!
a kérdésem a következõ
hogy mûködik a coop? az összes single sztori elejétõl a végéig lehet coop vagy csak bizonyos küldetések?
Ki próbáltam a Lmimted E,és a DVD5 el,Dead.Space.3-RELOADED is semmi változás.
Amit le szedtem kiegészítõ játékot dlc mappát tartalmaz csak amiben van a Awakened DLC tartalmai.
Egy hiba kódot kapok ami sok szám,és betûbõl áll Magyar felirat telepítése végén mikor be fejezné.
Még próbálgatok jó lenne ha menne szeretném a sztorit meg ismerni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A játék tört,és a Magyar felirat feltelepítése után hiba üzenetet ír ki.
A game Magyar feliratos lesz,ha figyelmen kívül hagyom a hiba üzenetet,de a DLC az Angol feliratos maradt.
Megnéztem a Magyar fájlok a bigfile4 VIV fáj ba települ aminek a mérete 1,91gb.
Nem tudom lehet eltérõ vagy a törést követõen át írtak benne valamit amiatt nem 100 a DLC részleg.
Gondoltam tolok egy jót mint folytatást a fõsztori után de elég csúnyán letört mikor szembesültem,hogy az meg Angol nyelvû maradt.
Szóval aki Evin el kapcsolatban van vagy tud neki jelezni az léci kérdezze meg tõle mi lehet a hiba,mert próbáltam már mindent de a bigfile4 fájlt nem tudom módosítani,mert szerkesztõvel kriksz kraksz betûket kapok DD
Segítségeteket elõre is köszönöm remélem tudtok valami megoldást egyenlõre a megvétel kivételével mert sajnos le vagyok égve anyagilag ezért törtel kéne valamit kihoznom,hogy a Awakened DLC fordítás nem 100%os.
Egyébként is minek? Lett kb 4 hozzászólás az se kimondottan warez téma, csak arról volt szó hogy megy-e a magyarosítás a virágboltin. Szerintem elfér és semmilyen fórumszabályt nem sértettünk.
Módosítva: jobb tömörítés,felesleges nyelvek eltávolítva
Crack: 3DM
Telepítési idõ: 10-15 perc géptõl függõen
Lemez: 2x DVD5
errõl vkinek tapasztalata?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A legújabb videómba a Dead Space 3-at mutatom be nektek, õszintén megmondom nem nagyon rajongtam a játékért, ami nem azt jelenti, hogy rossz csak nem az én világomba való. 😄 Köszönöm, hogy megnéztétek és iratkozzatok fel ha tetszett! 😊
Puszi, Nika.
Ha valakinek lenne kedve egy kis co-op játékhoz, pm-ben megadom az Origin id-m.
Esetleg régióeltérés, bár ez kisebb esély a megoldásra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
megtalálja, de nem endgedi betölteni....
valaki kuldene egy mentést megpróbálom, hátha...? a pók elõtt voltam...
[email protected]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy is DS3-at választanám az a legértékesebb az összes közül.
Ha azt választanád, grat hozzá.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
simcity mellé kapunk ugye egy ingyen játékot, erre esett a választásom.
szerintetek a tört mentéseit át lehet hozni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...