Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Csak simán továbbmész de nem árt ha egy kicsit lelassitod öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Statis-sal lelassítód vagy meg lövöd, amig ki nem terül, aztán futi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Van is egy mondás errõl : Szégyen a futás ,de hasznos!

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Ez komoly? 😊 És hogyan lehet túljutni rajtuk ilyen helyzetben?
Fpocok
Az nem bug, hanem feature.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
A coop része mennyire bugos? Havert próbálom rábeszélni, hogy vegye meg, de azt mondta vannak benne legyõzhetetlen ellenfelek idõnként.
Hecker007
Az egész, plusz vannak olyan részek amik csak co-opban érhetõk el.

grebber
Az egész!

Next PC upgrade: 2022

hello, most a humblebundle-ben van dead space 3

a kérdésem a következõ

hogy mûködik a coop? az összes single sztori elejétõl a végéig lehet coop vagy csak bizonyos küldetések?
Köszi.
Ki próbáltam a Lmimted E,és a DVD5 el,Dead.Space.3-RELOADED is semmi változás.
Amit le szedtem kiegészítõ játékot dlc mappát tartalmaz csak amiben van a Awakened DLC tartalmai.
Egy hiba kódot kapok ami sok szám,és betûbõl áll Magyar felirat telepítése végén mikor be fejezné.
Még próbálgatok jó lenne ha menne szeretném a sztorit meg ismerni.
Evin
A DLC-t külön kell ugye feltenni, ebbõl következõleg annak fájljai, így a szövegei is teljesen máshol vannak. És most vagy az a fájl nincs fent (bár akkor kipróbálni sem tudnád), vagy eltér az eredeti verziótól, mely esetben be kell szerezned egy másik verziót.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok kéne gy kis segítség.
A játék tört,és a Magyar felirat feltelepítése után hiba üzenetet ír ki.
A game Magyar feliratos lesz,ha figyelmen kívül hagyom a hiba üzenetet,de a DLC az Angol feliratos maradt.
Megnéztem a Magyar fájlok a bigfile4 VIV fáj ba települ aminek a mérete 1,91gb.
Nem tudom lehet eltérõ vagy a törést követõen át írtak benne valamit amiatt nem 100 a DLC részleg.
Gondoltam tolok egy jót mint folytatást a fõsztori után de elég csúnyán letört mikor szembesültem,hogy az meg Angol nyelvû maradt.
Szóval aki Evin el kapcsolatban van vagy tud neki jelezni az léci kérdezze meg tõle mi lehet a hiba,mert próbáltam már mindent de a bigfile4 fájlt nem tudom módosítani,mert szerkesztõvel kriksz kraksz betûket kapok DD
Segítségeteket elõre is köszönöm remélem tudtok valami megoldást egyenlõre a megvétel kivételével mert sajnos le vagyok égve anyagilag ezért törtel kéne valamit kihoznom,hogy a Awakened DLC fordítás nem 100%os.
Hali! Meg tudná mondani valaki hogy miért nem tölti be a második pályát????????????????????????????????????? Amikor az elsõ pálya végén lelövi a tábornok a csávót meg magát is, utána kéne töltenie a második pályát de csak sötétség!!! Tört verzió, és magyarosítva van! Nincs peccselve sem, bár nemtom van-e hozzá egyáltalán peccs?
Hecker007
Nincs...
Egyébként is minek? Lett kb 4 hozzászólás az se kimondottan warez téma, csak arról volt szó hogy megy-e a magyarosítás a virágboltin. Szerintem elfér és semmilyen fórumszabályt nem sértettünk.

gerey
Nincs erre témára valami virágbolt topik...

Hecker007
Próba cseresznye, én megadtam a magyarosításnak a játék mappáját egy kicsit ellenõrizgetett benne aztán kiírta hogy kész van, mehetek játszani. Ha már van letöltött játékod akkor egy próbát megér, max nem megy rá.

ez igen ez aztán gyors válasz rekció idõ volt! 😄 köszönöm!<#eljen> az enyém 2xDVD5 verzió 7,86 gb méretû telepítõ: FORRÁS: Dead.Space.3.Limited.Edition.Multi14.Origin.Rip-P2P
Módosítva: jobb tömörítés,felesleges nyelvek eltávolítva
Crack: 3DM
Telepítési idõ: 10-15 perc géptõl függõen
Lemez: 2x DVD5
errõl vkinek tapasztalata?
Hecker007
Reloded változattal nekem mûködik gond nélkül. Mentéssel nincs tapasztalatom, elõröl kezdtem a játékot.

sziasztok! vkinek tapasztalata az elkészült magyaritásról azzal kapcsolatban,h a tört játéknál müködik-e? és ha igen a meglévõ mentéseket elrontja-e,és kezdhetem elölrõl? vagy lehet rendesen folytatni most már magyarul ahol tartok?
Sziasztok segitene valaki abban hogy hol találok mentést a játékhoz???Mert a felénél jártam mikor sikerült letörölnöm a mentéseket és most kezdhetném elölröl de elösször szeretném folytatni onnan ahol abbahagytam a 13 fejezetnél.
wedge31
Eredetivel nekem megy tökéletesen.

Hecker007
Nah ez engem is érdekelne, megvan a játék eredetiben de a dlc miatt muszáj volt leszednem a törtet.

Sziasztok segitene valaki??Nekem tört verziom van és nem tudom feltelepiteni a magyaritást mert azt irja ki hogy nem ehhez a tipushoz készült a forditás.Ha esetleg visszateszem az eredeti exe file-t akkor szerentetek sikerülne a magyaritás telepitése???
Seth
A játékmenet lehet,de a sztori fontos része

PSN ID.: Beegabor

jarlaxxe
Felejtös.

Seth
Az fejezi be rendesen a sztorit 😊

PSN ID.: Beegabor

Hecker007
A DLC-vel érdemes foglalkozni, vagy a játék sztoriához nem kapcsolódik?

wedge31

jarlaxxe
Remek ötlet csak ne õ legyen a rendezö...

wedge31

broman191
Túl sok topikban volt videó... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ˆ Nika12 "A felhasználó átmenetileg ki van tiltva." --- azért ennyire nem volt rossz a videó... 😄 vagy mégis? 😮 😊
Sziasztok! 😊

A legújabb videómba a Dead Space 3-at mutatom be nektek, õszintén megmondom nem nagyon rajongtam a játékért, ami nem azt jelenti, hogy rossz csak nem az én világomba való. 😄 Köszönöm, hogy megnéztétek és iratkozzatok fel ha tetszett! 😊

Puszi, Nika.

wedge31

Sziasztok. Elérhetõ valahonnan a játék magyarítása ?
wedge31
DEAD SPACE: Chase to Death Live Action Video Game Trailer.

Sirch
Bár nem a játékhoz kapcsolódik, legalábbis a 2-höz. Próbálta/ismeri valaki ezt a Facebook-os kvíz? Nekem valamiért nem tölti be.

Marfy
A tört mentésekkel nem megy az eredeti, vagyis nekem nem ment.

Ha valakinek lenne kedve egy kis co-op játékhoz, pm-ben megadom az Origin id-m.

DarkSector
Akkor amit gyanítottam csak nem akartam írni hogy valami problem adódott, elõfordulhat hogy patch eltérés, vagy éppen steam-et vagy játékot kell újratelepíteni?
Esetleg régióeltérés, bár ez kisebb esély a megoldásra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
egyiket sem tölti be.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

TheGrinder
Ha még nem küldtek, itt tudsz válogatni: http://www.savemygame.fr/en/pc/d/pc-dead-space-3-save-game.html

Frank99
sajnos azt írja ki, hogy damaged....

megtalálja, de nem endgedi betölteni....

valaki kuldene egy mentést megpróbálom, hátha...? a pók elõtt voltam...

[email protected]

Frank99
hova kell masolni? vagy maradjon ott?

Tatyla
át lehet

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Nekem aszonták hogy megy...Darksiders2-nél tudom hogy nem....
Amúgy is DS3-at választanám az a legértékesebb az összes közül.

Ha azt választanád, grat hozzá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
hi!

simcity mellé kapunk ugye egy ingyen játékot, erre esett a választásom.

szerintetek a tört mentéseit át lehet hozni?

"Azt hiszem, lemondok, nincs több ötletem, eladom a lelkem meg az EA-t"

Marfy
Szuper, köszi!

Csak mert most a Simcityhez lehet választani ingyen játékot és ez lesz az 😊.

Biztos lehet random emberekkel is. Én ugyan Xboxon vagyok, ott lehet randommal meg friends-ekkel is. Tuti PCn is így van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...