20
  • tomboy013
    Látom nagyon nagy ész vagy de 1 játék címet se látok öreg barátom =D
  • wolruf
    Fiatal barátom, igyál kevesebbet, egy új világ tárul fel előtted :)
  • Zolivok
    jó gearbox opposing force s borderlands mást nemtud azt tudni kell
  • tomboy013
    Durva vagy ha megmondod hogy 30-40 centit imbolyog egy játékban az ember mikor lépked. A szemed se az igazi. És mégis melyik játékban találkoztál te ilyennel? =D
  • opeca
    Gyenge ez így mint a harmat...
  • wolruf
    Rendben, genetikai hibás vagyok. Hála Istennek te nem, a hullámzó, imbolygó, részeges mozgásoddal :) Menj normálisan, ha 30-40 centit hullámzol (tudod, legalább egy alsó lábszárhossz), akkor valami nálad nem kerek :) Vagy pont hogy az :)
  • tomboy013
    Téged biztos görkorin löknek előre =D Sétálj normálisan és nézz 1 pontot és hopp van hullámzás ;) ha még sincs akkor vagy nem árulod el vagy genetikai problémáid vannak :P
  • wolruf
    Nekem speciel jobban tetszik így, hogy amikor lassan mozog, nem hullámzik mint egy elcseszett hajó. Ha valaki óvatosan megy, settenkedik, akkor kb. 30-40 centit hullámzik? Hát szerintem nem. Amikor fut, akkor gyorsan döcög, ahogy futás közben az ember csinálja is. De lassú sétánál nincs hullámzás az életben sem. Az még az oviban volt, amikor erőltették a gólyajárást meg hasonlókat. Nem is értettem, hogy miért kell minden mai FPS-nek imbolyogni, hullámozni.
  • Vogel
    Ez de kurvaszar. Skriptelt támadások, ahol nem lehet lelőni a dögöt. Nincs sav. Futnak összevissza. Ezen a mozgáson meg beszartam, de lehet a karakter szart be. Idétlen a fényjelző is. Buta játék buta konzolosoknak.
  • TreDoR
    A player mozgása pont olyan mint a Doom 1-ben. Az alieneket meg az AvP 3-ból importálták, sebességükkel együtt. Baromi "izgalmas" game lesz...
  • Broafka
    + azért ez az 1990-es évekbeli vérplaccs se semmi...
  • tomboy013
    Hát emberek...ez szerintem nagyon béna. Inkább legyen kevesebb alien de azok nehezebben haljanak meg a mozgásuk se legyen már ilyen béna. Ezek a dögök arról híresek hogy sunyin és gyorsan kapják el áldozataikat. Itt meg mi megy? Beözönlik 20 alien és mászkálnak fel alá. Ez egy vicc.... Komolyan hittem benne hogy normális játékot is össze tudnak hozni ebből, de ez is csak egy tipikus konzolra való fos lesz. Készíthetnének már végre egy olyan játékot is ami PC-n király és kihívást jelent, azt meg is venném de ilyenért pénzt kidobni.... Bocs a hangnemért de felhúzott mert bíztam benne hogy végre lesz egy jó alienes játék =D
  • nipponia
    Csak nekem tűnt fel a felirat az elején, hogy work in progress? Valószínűleg kijavítják ezeket az alap hibákat a teljes verzióig.
  • Sir Cryalot
    talán inkább jobbnak tűnik mint ami (szar)
  • Gyuszopapa
    A sínen húzás tipikus kontrolleres mozgás,fps-t lehet vele nyerni mivel dinamikus mozgásnál jobban látszik a 30 fps.
  • IMYke2.0.0.0
    Az irányítás okán a karakter mozgása olyan, mint egy reumás csigáé.

Maximalista vagyok. Ezért: Hol van az 'alien savas vér' hatás?!

Ha ilyen lesz a játék, akkor - sajnos - tucathent: 1 lövés 1 alien? Ne má'!
  • Broafka
    azért mert kontrollerrel játszik attól még nem lehet úgy mozogni. Nem is értem az összefüggést. Ha az egész játékban így fog mozogni, akkor az marha szar lesz, tök idegesítő, szinte élvezhetetlen.
  • HöfEE
    Olyan mintha egy sínen húznák, gondolom azért ilyen mert kontrollerrel játszik. De lehet tévedek.
  • Broafka
    hmm, miért megy úgy a tag mintha korcsolyázna?
  • Pares
    O. M. G.

Ez nagyon ott van.