259
A Starbreeze Studios új játéka
  • Seth
    Hozzáteszem a coop kampányt nem próbáltam ( szerintem Totti sem), de állítólag az vmilyen szinten megmenti a játékot.
    Amit Totti még kihagyott mint negatívum, az az új képességek megszerzésekor kötelezően megcsinálandó bárgyú training szakasz. Baromi idegesítő és kizökkenti az embert
  • Maxtreme
    szal a Starbreeze is elkurvult? Fákin pörfekt'..
  • Seth
    Tökéletesen egyetértek minden ponttal, rémgyenge a játék. Egy Riddick után visszalépés a Starbreeze-től
  • Shep
    Hát, hogy kettő nem volt kiemelkedő az ok, de az 1????????????????????????,
  • Shep
    Már végigvitted? Gondolom megvetted :)
  • tutituti
    Érdekes.tényleg nem ismerek olyan ember aki azt mondta volna hogy a hl első része nem volt hihetetlen.
    Mondjuk én akkor rts korszakomat éltem,tehát én se voltam oda.Később amikor az fps-sel ismerkedtem akkor nálam best volt.A hl2-ről nem nyilatkozok.Azt steamen azért vettem meg mert a modok nagyon jók hozzá:D
  • grebber
    Hát igen ezek alapján nem lehet dönteni.Van amit agyonhájpolnak és sokaknak tetszik és hiába ezek ha neked meg nem tetszik az adott game!
    Pl én így vagyok az össze Half Life-al. Nem sok ember van aki nem isteníti ,de én azok közé tartozom.Én nem találtam benne semmi kimagaslót.Na jó egyvalamiben más mint a többi fps hogy hosszabb mint a manapság megjelenőek :D
  • tutituti
    ja bocsi félreértelmeztem.Nem tudom ki dönt ez alapján a vásárlásról.Régen amikor még betárcsázós net volt akkor azt mondom hogy oké ezek alapján kellett dönteni mert nem volt mindenhol videóanyag meg hipphopp letölthető virágbolti verzió.De most?nem tudom.főleg hogy legtöbbször aki többet fizet az kapja a nagyobb pontszámot..
  • grebber
    Na akkor jó game lehet, ami neked nem tetszik az nekem jó!Várom szeretettel!
  • Optimus Prime
    COD SP-t nem játszottam, csak multit, de ha még attól is gyérebb - ami szinte kizárt - az art design és a grafika, akkor a videókat jól felturbózták.
  • Totti5
    Nem értem ezeket a magas pontokat... nagyon túl van értékelve. 4-5 pont környékén mozog, hogy miért?

Rettetnő rövid. 4-5 óra maximum, de milyen 4-5 óra? nagyrésze unalmas piff puff futsz és lősz. Ami még fájóbb hogy nincs benne semmi story. Egy ügynök vagy aki megöli a rosszfiúkat, ennyi az egész történet, semmi összefüggő story, nincsenek karakterek, nincsen célja. Nincs történetmesélés, csak óránként 10 másodpercen "átvezető", amiben szintén nem történik semmi. A karakterünk jellemtelen gyilkológép.

Ha ez nem volt még elég akkor a grafika... jól néz ki, de olyan szinten túlzott a bloom, blur és a fények hogy garantált a látásromlás... ez nem vicc... ha ettől nem fájdul meg a fejed akkor semmitől. Ráadásul a szövegek mikró betükkel vannak, amik poén kedvéért még el is vannak mosva, hogy véletlen se tudd rendesen elolvasni őket.

Gameplay annyiból áll hogy a cső pályán ( totál cső faltól falig egyenesen )mész és puffogtatod az enemyt. Képességek nem túl érdekesek és csak 3-4 féle van. Fegyverek is kimerülnek a pumpálós shotgun és a géppuksákban. Az elején mág volt célpont követő golyós gun, de csak ott.

Pozitívuma a jó zene, a kellemes a hytek hangulata a világnak és ennyi.

Nagyon gyenge eresztés. Próbálja COD intenzítását és játékmenetét másolni, de unalmasak a helyszínek és unalmasak az akciók és nincs semmi epic feeling.
  • Optimus Prime
    Nem. Azt mondom ki az, aki az ilyen tesztek tartalma vagy akár pontjai alapján dönt, hogy érdekli-e/megveszi-/"megnézi-e" a játékot.
  • tutituti
    gondolom az újságírók kaptak egy demo példányt.
  • Optimus Prime
    ki az, aki ezek alapján dönt a játékról és játszásáról/vételéről?
  • grebber
    Az első pontszámok ugyan nem kiemelkedőek, de különösebb probléma sincs velük. Egy tisztességesen összerakott kellemes játék benyomását teszik. Nagy általánosságban 7 pont környékén gyűjtött ezidáig.

Eurogamer – 7
    The Guardian – 3/5
    PushSquare – 7
    GamesRadar – 7
    Joystiq – 4/5
    GameSpot – 7.5
    CVG – 6.7
    SI – 7.5

info: Gamepod
  • Ironman2
    OFFTOPIK!
  • mester1987
    OFF: 21-22 ill. 24 előtt gondolom semmilyen Crack nem várható még?!
  • broman191
    Kicsomagolod a lemezről a zip fájlt! :)
  • mester1987
    OFF: Amúgy a retail verziót tudja valaki telepíteni?
    Az elején már aktiválni akarja telepítés előtt.
  • Shep
    Konzolra már van "demo".
  • Optimus Prime
    Én leszedtem Facebook-ról. Jó lett, kicsit hasonlít az elsőhöz. Vagy ezek azért remixek, mert az eredeti theme-t dolgozták fel újra?
  • Prince23
  • zsozso29
    Data Check-es védelemel ellátott játékot feloldás előtt még nem törtek fel, vagy is nem emlékszem hogy lett volna ílyen... :(
  • Fpocok
    Az nem számít, nem azt nézi.
  • Optimus Prime
    Talán hülye ötlet: és ha átállítod a rendszeridőt?
  • sublimaze
    Lehet előbb lesz hozzá crack mint, hogy feloldanák... :DD
  • zsozso29
    Nem elég neki az hogy Origin aktiváljam, még várjak 24-ig is. Aham, még jó hogy máshol 21-22-én már feloldják így ide is hamarabb elér... :DDD
  • grebber
    Már aratom a rétet.Remélem napokon belül megvethetem.
  • zsozso29
    Látom virág boltban kapható 6.6Gb, már csak föld kell majd hozzá... :p :)
  • Inquisitor
    Nem tudom, de a videó alatt linkelt FB oldalon három treck ingyen letölthető, egyik ez és fura lenne ha nem lenne benne a játékban.
  • Optimus Prime
    Badass. Nekem bejön. remélem a trailerekben használt trackek a játékban is benne lesznek.
  • Inquisitor
    Syndicate Launch Trailer (Music by Nero) (HD)
  • Optimus Prime
    Szerintem szándékos. Cyberpunk sci-fi, a high-tech és digitalizált jövő, ahol mindenről infót kapsz. Vedd úgy olyan, mint egy agyba integrált GPS.
  • Prince23
    Már azt hittem ez a wallhack skill :D

am valóban sok kijelző van :S túlzásokba estek kicsit Starbreezék
  • Fpocok
    Akkor is. Ennyi minden szar... nem lehet látni semmit. Amúgy ráadásul még mozog is a hud, mint a crysis2ben.
    Amúgy a kép egy felvételről van, szóval azért ilyen kicsit homályos.
  • Optimus Prime
    Amiket képeket láttam a hivatalos oldalon azok nagyon jók. Még az állítólag concept art képek is, mintha real-time renderelt vagy 3D-s képek lennének. Nem a szokásos festmény-szerűségek.
  • Prince23
    Azé ennyi kijelző nincs Brinknél :S

mellesleg nagyon homályos a kép, ez vmi skill?
  • Optimus Prime
    Most mi a baj vele? A Brinké is majdnem ilyen.
  • Fpocok
  • Fpocok