259
A Starbreeze Studios új játéka
-
#59 13 új kép -
#58 Ez a videó volt már? -
#57 Mass Effect 3 single és co-op demó febuár 17-én. -
#56 PC-re nem trendi már demót kiadni.Mert kik nem veszik azoknak nem jár -
#55 Bármilyen indok PC-re miért nem jön? Vagy csak úgy tudjuk meg, ha azt tesszük az EA egyik fejesével, amit a játékban az ügynök? -
#54 Bármikor mozgásba lendülhet a Syndicate co-op demó -
gosumofo #53
szép ui -
mester1987 #52 Igaz? Szinte 1 hibát nem találsz benne és még magyar feliratos is. Az Atari nagyon minőségit adott ki, de ezt a Starbreeze-nek és Vin Dieselnek is köszönhetjük. -
#51 Riddicknek lehetne folytatása igazán! -
#50 Az Enclave és a The Darkness is jó cucc volt tőlük, nem féltem őket -
#49 Aki valaha játszott a Riddick-es játékokkal az tudja, hogy a Starbreeze nem fogja elcseszni. -
#48 [URL=http://www.gamestar.hu/syndicate-ne-akarjuk-osszehasonlitani-a-tobbi-lovoldevel.html]"Ne akarjuk összehasonlítani a többi lövöldével"[/URL] -
gosumofo #47 nem is tűnik pc játéknak ezzel a beépített wallhackkel meg a többi marhasággal, úgyhogy nem hullajtok könnyeket érte -
#46 Hó végén demo (De nem PC-re) -
mester1987 #45 Ez remekmű lesz, szerintem hozza a 2009-es Riddick feelinget ami még mai szemmel is gyönyörű és szinte minden eleme csillagos ötös ;) -
sublimaze #44 -
#43 Nem baj DX9ben is lehet szép és gyors játékokat csinálni! -
#42 Nem lesz DX10-11 support.
erről ennyit -
#41 A játék oldala szerint is... -_- -
#40 Ha most nagy VG paic elemző lennék, azt mondanám, hogy ebből csak konzolos demó lesz :D pc-s nem -
#39 -
#38 És hol van abba a passzió? -
#37 Aki kreativ és szerencsés már tegnap ugyanezt letölthette ingyen. -
#36 Az eredeti Syndicate játék a GOG-on
Aki kreatív és szerencsés most nyerhet is példányt. -
#35 Nekem kissé a Brink-re hasonlít. De jónak tűnik. -
#34 Coop Trailer -
#33 Agent Tech Trailer!
Pff hát nemtudom néha olyan sok szarság van a képernyőn nem is látni semmit.
Asszem én ezeket nagyon nem fogom előhozni márha lehet majd olyat! -
#32 Fegyverbemutató -
steweee #31 még nem jelent meg a játék pc-re ? -
#30 -
#29 Olyan, mint a Brink meg a Mirror's Edge. -
lammaer #28 Csak nekem nem jön le ebből semmi olyasmi, ami a Syndicate-re utalna?
Ez egy sima FPS, csak rátették a címet (gondolom eladhatóság miatt), még a játékkategória sem stimmel... -
#27 -
#26 8 perces co-op gameplay -
-
-
#23 Hmmm. A HUD, a fegyvertartás, a hekkelgetés... szerintem ezt a játékot én nagyon szeretni fogom. Kicsit gyúrnak még a látványra (arcmimika már most toplistás), mert hát valljuk be 2011-ben (pláne 2012-ben), igen is számít hogyan tálalják a játékot. Bár már most is szép, csak egy kis finomítás kell még.
De az eddigiek alapján felkerült a listámra. -
#22 Meg kicsit a Riddick-re. Hiába más engine a fegyvertartás és a HUD meg minden ugyanaz. Ami szerintem nagyon jól van megcsinálva. -
#21 Nagyon jól néz ki! Kicsit hasonlít a deus ex-re:) -
#20 11 perces Gameplay!